11 Augusti

Håller på att beta av mitt näst sista jobbpass just nu, inte det roligaste som finns att göra. Har en del kvar att göra innan jag är helt redo att åka hem. Måste packa klart det sista, städa ur holken och packa in i bilen. Sen när jag äntligen är hemma är det bara att packa upp och packa om, på tisdag åker jag nämligen till Prag med Johannes :)


10 Augusti

Just nu står jag och försöker döda lite tid på jobbet, hoppade in två timmar åt Erik. Har varit här i 25 minuter så bara 1 timme och 35 minuter kvar... Ska börja packa sen när jag är klar här. Imorgon står nämligen däckbyte och jobb på schemat. Ska dessutom vara klar så jag kan packa in allt i bilen.


8 Augusti

Nu är det inte långt kvar, ska iväg och jobba om en timme och sen bara duscha och hoppa ner i sängen. Sen måste jag bara överleva torsdag, fredag, lördag, söndag och sen på måndag åker vi! Har bara 4 jobbpass kvar också, idag, imorgon, lördag och söndag, så nu känner man verkligen att det är nära. Är lite nojig för hur jag ska hinna allt, haha. Imorgon ska vi tvätta och sen måste jag packa klart senast till lördag förmiddag. Jobbar på eftermiddagen och hela söndagen går ju bort eftersom det först blir jobb och sen personalfest! Det är nog bäst att jag börjar packa redan imorgon eftersom det vanligtvis tar mig flera dagar. Städa ur holken måste vi ju också hinna. Nu är det så nära tills vi åker hem att allt mest är jobbigt...orkar inte köpa någon mat för att laga men måste ifall jag ska kunna äta de sista två dagarna. Blir nog ett mål om dagen max!

6 Augusti

Om precis en vecka sitter jag i bilen på väg hem till Stockholm igen. Kan knappt förstå själv att det är så nära! Nu måste jag passa på att njuta av allt som finns här, som jag inte kan göra hemma. Som att bada i havet , gå långa promenader på stranden och självklart umgås med Amanda och My :) ikväll blir det lammet och grisen för att fira den här sommaren, det kommer bli najs! :)


3 Augusti

Nu är det bara 10 dagar kvar här och det börjar faktisk bli jobbigt. Vill bara hem nu, nu, nu! På söndag återgår vi till lågsäsongsschema vilket innebär jobb i 2 dagar och sen 1 dag ledig. Sista veckan kommer suga! Det är lite folk, Amanda har åkt hem och det mesta stänger tidigt på campingen. Great! Har lite att se fram emot i alla fall, Lammet och grisen på måndag, kalmar stadsfest torsdag-lördag och sen personalfesten på söndag. Sen är jag äntligen, äntligen hemma igen!

RSS 2.0