28 September

Nu borde lösenordet i alla fall vara borta. Kan ha varit så att jag glömde spara igår, hehe. Men bara kanske.
Min dag idag har väl varit i stort sett precis som alla mina andra dagar. Tränat, passat hunden, träffat Johannes, kollat på film, spelat spel och lite sånt. Men jag ska absolut inte klaga. Jag älskar det!  :)
Idag efter middagen kom Helena över och då spelade hon, jag, Johannes och Jossan monopol. Efter ett tag när alla var trötta gick det väl lite överstyr. Vi skrek, fuskade, slet i andras pengar och var smått irriterade. Okej, det var vl mest jag kanske. Fast alla skrek och skrattade massa, haha! :D Det slutade i alla fall med att vi spelade gin rummie istället :) Nu ska jag sätta på cold case på tv:n och sova. Jag förstår inte varför jag är så jäkla trött så himla tidigt.....
"Det är nästan lika äckligt som att leka pensionär"

27 September

Så nu är lösenordet borta. Ända anledningen till att jag hade det var för att jag inte ville att Johannes skulle läsa medans jag satt bredvid.
Idag har vi gjort ganska mycket roligt, det mesta involverar mat. Men är någon förvånad? Haha knappast Helena i alla fall. Vi har både lagat lunch och middag och så har vi bakat. Det var riktigt roligt, haha. Verkade inte som om Johannes brukar baka så ofta, men vilken kille brukar det egentligen? Precis. Det blev i alla fall chokladcupcakes! :D Massa, massa choklad! Chokladmuffins med chokladbitar i och så chokladtopping. MUMS! Haha Johannes tyckte i alla fall att det var roligt att fixa toppingen och kladda ner mig med choklad ^^ Men jag ska ju inte neka, jag gillade att kladda ner honom också :) De blev i alla fall riktigt goda och chokladiga :D
Nu ska jag snart sova. Sov riktigt dåligt inatt, trots sällskap. Ska bara kolla på det senaste avsnittet av Dexter.

24 September

Nu ska jag dra till stallet och sen blir det nog spelkväll med Johannes och Helena! :D

Torsdag

Hatar de kvällar då Johannes måste åka hem och sova :( Sover mycket bättre med sällskap nu.
ridningen idag gick bra :) Hoppade igen och i vanliga fall hatar jag det. Men nu när jag får rida Cesar är det faktiskt riktigt roligt! :) Han är så duktig. älskar verkligen att rida på honom.
Har ett fullspäckat schema imorgon också. Som tur är kan jag sova längre än idag! :D Ska upp vid halv 11 för att dra och träna. Sen hem och fixa mig, träffa Helena, hem och äta och dra till stallet för att rida igen, sen kommer Johannes hit och vad kvällen bjuder på är inte helt klart. Men något roligt bir det i alla fall! :D Nu ska jag krypa ner i sängen, sätta på tv:n och förhoppningsvis somna. Sov inte speciellt bra igår natt.......
"Han är så himla lik Jocke, eller Jocke är lik honom"

23 September

imorse när pappa väckte mig var jag alldeles för trött för att gå på promenad med hundarna så jag släppte ut dem på tomten och sov vidare. Vid 10 igen pallrade jag mig upp och gick ut med Zazza, Bosco och Sixten (Han älskar verkligen att förlja med på promenad, haha. Smyger sig efter i gräset)
Nu ska jag dra till gymmet för att vakna ordentligt och för att döda lite tid. Sen hem och duscha och sånt och sen kommer Johannes hit :) Ridning ikväll också. fullt schema alltså :)
"Jag har tappat bort mina p-piller"

AIK-KALMAR FF

Matchen var väl helt okej om man bortser från att AIK förlorade och att Johannes blev hotad av en full AIK-supporter. Det är ju inte speciellt smart att öppet visa att man hejar på Kalmar när man sitter bland massa arga AIKare på råsunda. Blev eskorterade ut efter matchen, efter alla andra och via "kalmar-ingågngen", av en säkerhetsvakt. Var dessutom tvungen att lägga min fina halsduk i väskan. som tur var hände det inget annat och fast vakten ville så struntade Johannes i att anmäla. Det är i alla fall sista gången som vi går på match och sitter med mitt lag.... vissa människor borde inte få vistas bland folk.
Nu ska jag i alla fall dränka sorgen efter förlusten med serier. Johannes sover hemma ikväll så det blir till att sova ensam :( Men han kommer i alla fall hit imorgon efter jobbet :)
"Gör du sådär en gång till knäcker jag nacken på dig"

21 September

Gud vad jag älskar när hösten är på väg och det börjar bli sådär kallt på kvällarna! :D Tycker det är supermysigt att behöva ha halsduk, mössa och vantar. Tvingade med Johannes på en promenad tidigare när han var här. Hur mysigt som helst. Alla träden ändrar färg, löven trillar av, det är småkyligt och varmt. älskar det verkligen!! :D minus regnet då! Haha
Johannes drog för ett tag sen och nu ska jag nog bara slappa vid tv:n och sen ska jag faktiskt sova. Pallade inte gymmet imorse så ska ta det imorgon istället och sen på kvällen blir det match. AIK-kalmar FF. AIK får faan se till att vinna så jag slipper höra Johannes skryta om sitt älskade kalmar.... nä fyfaaan, kalmar suger! AIK ska vinna! :D
"Du har ju tjatat om det där köttet i en månad nu!"

20 September

Har haft fullt upp sen jag sist hängde här :) I torsdags red jag (supergulliga Cesar som är min absoluta favorithäst just nu! nörd jag vet, haha) och så kom Johannes hit. Det var först idag som han åkte hem och då passar jag såklart på att blogga :) Tänkte uppdatera med vad jag hållt på med sen sist ;)
I fredags bjöd Johannes på middag, fast jag sa att han inte fick. Gott var det i alla fall och snällt av honom! :D Snäll är han i och för sig alltid :D så söt! <3
I lördags var det mycket som hände. Först åkte jag med Johannes och hälsade på hans föräldrar en stund. De kom hit för att åka på kryssning, jag åkte inte ner till kalmar. Trodde det skulle vara hemskt och att jag inte skulle förstå vad de sa, haha. Ibland är man bra dum alltså! Sen var det dags för Johannes att träffa en del av min släkt eftersom pappa fyllde år :)
På kvällen var det fest hos Tobbe, vilket var najs :D Johannes fick träffa mina vänner samtidigt som jag hade en personlig bartender, haha! :D Blev i alla fall några cider och margaritas :) Kommer faktiskt inte ihåg vad vi gjorde i söndags men jag tror att vi bara var hemma här och tog det lugnt. Juste, först kollade vi på alex hockeymatch (Satan i gatan vad kallt det var i hallen!!) och sen kollade vi på massa film. En sjukt äcklig som syrran laddat ner. The human centipede. Helt jävla störd. Det är helt klart en film som vi aldrig kommer kolla på igen!
Idag har jag inte gjort så mycket sen Johannes drog. Har varit iväg och tränat och sen bara slappat. Ska fortsätta med det ett tag till innan jag intar sängen. Upp tidigt imorgon för att gymma och sen träffa Johannes igen :) På onsdag blir det fotboll. AIK-Kalmar FF på råsunda! Tagga tagga tagga! :D
"Jag såg dig men jag orkade inte gå fram och hälsa"

Onsdag

Klockan är inte speciellt mycket men jag ska nog sova om någon timme eller så. Är ganska trött och har inte så mycket att göra ändå. Plus att jag har ganska mycket att göra imorgon. Ska gå upp klockan 10 för att dra till gymmet och träna, sen ska jag övningsköra med mamma, städa, fixa mitt cv och lite sånt. Och allt ska vara klart innan Johannes kommer över :) Dock vet jag inte riktigt när det blir eftersom jag ska rida men den som lever får se :)
"Vill du ha en portionsbanan?"

15 September

Idag gick jag och la mig igen efter jag följt Johannes till tåget. Sov ända tills mamma kom in och sa att vi skulle åka till ikea. Köpte nya lakan så ska bädda om i sängen lite senare och så köpte jag en datastol. Byggde nyss ihop den tillsammans med alex och sitter i den just nu. Mycket skönare än min gamla :)
Hade tänkt tappa upp ett bad åt mig om en stund. Känner att det behövs. Ska ta med mig datan så jag kan lyssna på musik och kolla serier :) Sitter och tänker på vad jag ska göra på nyår även om det är lååångt kvar. Jossan, Alex och resten av albycrewet ska upp till åre, vilket låter jävligt najs. Nu är både jag och Johannes sugna på samma sak. Får se hur det blir. Det är som sagt långt kvar men bäst att boka redan nu, om vi vill åka :)
"Jag lekte inte alls efterbliven!"

14 September

Idag var jag uppe tidigit igen, var tvungen att passa hundarna. så tog ut dem på en promenad, gav dem mat och sen drog jag till gymmet och tränade :) Har mest slappat sen jag kom hem igen. Har inte orkat göra så mycket annat. Tror att Johannes ska komma hit snart, eller jag hoppas det i alla fall. Kommer inte bli så glad om han måste jobba idag igen. Är redan irriterad och känner inte för att det ska bli värre.....fast det blir det väl ändå eftersom Jossan sitter bredvid och leker efterbliven. Great!
"Vilka partier finns det?"

Tråååk

Idag har jag inte haft speciellt roligt alls. Serierna var såklart bra men efter det har det inte hänt så mycket. Höll på att somna innan maten så efter kände jag att jag var tvungen att ta mig ut. Gick älvsjöspåret med mamma och Zazza och sen dess har jag suttit här. Har kollat runt lite på jobb. Fy fan vad tråkigt! vill egentligen inte jobba men någon gång måste jag väl. Nej, nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på film. Lär somna snart, av tristess....

:(

Fan, Johannes måste jobba hela kvällen också så han hinner inte komma hit :( Nu får jag se på serier ensam. Tror jag ska baka en kladdkaka för att muntra upp mig. Verkar inte som om jag ska vara glad idag, haha. Vädret gör mig depp, trots att jag gillar regn, och nu måste jag vara ensam hela kvällen... great!

13 September

Ibland hatar jag att blogga. När man inte har något att skriva fast man känner att man borde ändå, när folk tjatar på att man ska skriva om en viss sak, när folk klagar på att man skrivit något elakt eller liknande. Eller när man råkar radera inlägget som man nyss skrev. Toppen. Extra roligt är det när man har bråttom. Såklart. Dock har jag inte bråttom nu. jag har all tid i världen. Jag jobbar inte och jag går inte i skolan. Enda anledningen till att jag är uppe nu är för att Johannes skulle jobba. Jag ska passa på att dra till gymmet innan han kommer hit igen :) Har inte varit där på 2 veckor. Sen ska jag tvinga Johannes att kolla på true blood och vampire diaries :D Får se vad hna tycker om det.
"Jag bestämmer att du får bestämma"

11 September

Hejsan hoppsan! :)
Grönan var helt fantastiskt! Behövde inte köa en enda gång! Det kallar jag sweet! Var där med bästa sällskapet, Helena, Tobbe och Johannes! :D Åkte nästan allting och fick några panikattacker, haha. Höll på att dö när vi åkte tilt, två gånger! Det är ju fruktansvärt högt och det känns som om man ska trilla av! Sen började jag gråta när vi åkte insane för andra gången. Haha! Den stannade till lite mitt sådär, som den faktiskt ska men det fattade inte jag. Var helt övertygad att något var fel, att den skulle börja åka bakåt (uppåt som det faktiskt var) och att jag skulle dö. Men det var så värt det! :D
Igår hängde jag med Johannes hela dagen :D På kvällen drog vi hem till en av hans kompisar, som jobbade med oss på böda, för att förfesta lite. Det är najs att gå hem till en bartender som gärna gör drinkar åt en :) Nästa vecka är det Johannes tur att styla, haha!
Idag var jag först hemma hos min kusin för att fira att hon fyllt 2 :) Sen har jag hängt med Helena :) Först hemma hos henne där vi gosade och lekte med Sandra och sen här hos oss där vi har spelat tv-spel och kort med Jossan ;) Natten är fortfarande ung så när jag skrivit klart ska jag nog fortsätta att nörda mig vid tv-spelet. Supermario bros, måste ju gå om Johannes :) Sen blir det sängen. Mer släktkalas imorgon :)
"Och vem fan är Johannes?!"

9 September

Nu har jag lite bråttom... 15.00 öppnar grönan. 14.00 ska jag möta Johannes utanför hans jobb. 13.35 går mitt tåg. 12.30 måste jag gå ut med hunden, senast. Nu är klockan 11.45 och jag kom nyss ut ur duschen. På 45 minuter ska jag hinna leta kläder, klä på mig, sminka mig, fixa håret och äta lunch... Är det någon som tror på mig om jag säger att jag har varit uppe sen 9?

7 September

Idag har jag varit på superbra humör precis hela dagen! :D Och det har ju såklart med Johannes att göra :D Idag kom han hit direkt efter jobbet och hängde här till strax efter 8. Han kommer hit imorgon igen och då ska vi baka och sen eventuellt träna. Sen får vi se vad vi mer hittar på för roligt :)

"Då ska jag sätta upp polisband runt sängen"

6 September

Nu har Johannes lämnat mig så nu har jag tid att blogga. Han har åkt till sin mormors syster eller vad det nu var som bor i Farsta strand. Det är tur att det inte är långt dit och att han kommer hit imorgon efter jobbet :) Har haft det riktigt mysigt de senaste dagarna med honom :) Häromdagen turistade vi i stockholm, hade turen att springa på min kusin som jag inte sett på evigheter! Passande eftersom det var hennes födelsedag och allt :) Idag åkte vi och käkade på Heron city med Jossan och Alex :) Sen spelade vi lite sällskapsspel med Helena och sen drog han runt 8 :( Skulle egentligen gått till Helena då men kom på att jag och Jossan skulle boka resa till London. Så nu är det fixat. 25 oktober drar vi! :D Det kommer bli naaaajs! Har checkat in en 15 kilos väska plus 10 kg handbagage, det kommer bli mycket shopping! :D
Nää, nu ska  jag faktiskt alldeles strax sova, ensam för första gången sen i onsdags. Föredrar att sova med sällskap även om jag egentligen sover bättre utan. Vaknar inte så ofta mitt i natten om jag sover själv. 
"Det är så roligt när Åke äger er!"

Jahapp

Klockan är 11 och Johannes sover redan. Vad fan ska jag göra nu då? Vill ju inte väcka honom eftersom han ska upp klockan 4 imorgon.....

2 september

Gick upp för ett litet tag sen, klädde på mig och tog ut hunden. För tredje gången idag. Första gången jag gick upp var klockan kvart över 4... Johannes skulle till Jobbet och eftersom han inte hittar här var jag snäll och följde med honom hela vägen in till stan och sen hem igen. Sov 2 och en halv timme, gick upp, fixade mig och mötte Helena på bussen till huddinge och käkade frukost med henne eftersom hon skulle till tandläkaren. Nu gick jag upp för att lillhunden måste ha mat och promenad. Maten är avklarad men promenaden får han sen. Vad är det för fel på vädret? Känner att jag har helt fel kläder. Jeansshorts och t-shirt. Kan vara en smart idé att byta.
Får hoppas att det slutar regna snart i alla fall, ska snart gå och möta Johannes vid tåget så han hittar hit igen :)
"Vi måste saw-träna honom!"

?

Vettefan vad jag skrev i det förra inlägget. Massa babbel var det och säkert inget sammanhängande. Men det brukar bli så när man har varit hemma hos Helena och flummat och är lite trött. Men roligt är det! Nu ska jag sova och imorgon kommer Johannes hit! :D

Fruktsallad med jordgubbssås!

Imorgon kommer Johannes hit!!! Så jag har spenderat kvällen med Helena, sims och onyttigheter! just the way we like it! :D Håller ju på med vår coolaste familj hittills och den blir bara bättre och bättre ^^ Haha riktiga nördar vi är.
Har faktiskt städat klart mitt rum också, nästan. Ska bara dammsuga lite. Och så har jag bytt ut min tv-bänk mot Jockes och jag är riktigt nöjd! :D Men tillbaka till kvällen med Helena, den har varit helt fantastisk :D Haha, skratt nonstop :) Vet inte när vi kan nörda oss igen eftersom Johannes kommer imorgon. Han ska stanna här till oktober eftersom han ska jobba, sweet! :D Mindre roligt är väl att han börjar jobba redan på torsdag och att han börjar klockan 6 på morgonen! ..... tur att han inte ska bo hos oss hela tiden, haha.
"Jag ska fråga om han vill göra fruktsallad med mig när han kommer"

RSS 2.0