<3

you light up my world like noboby else

30 November

Skola mellan 10 och 15 idag. Mindre kul. Orkade inte skriva något på tentan idag så när jag kom hem från skolan slappade jag framför tv:n innan jag åkte och tränade. Nu har jag precis duschat och sitter och väntar på att greys ska börja. Har ingen mer skola i veckan, vilket gör att jag kan sova ut imorgon :) Dock blir det tentaskrivning och plugg inför sista seminariet. Sen Bödakväll hos Helena, antar jag i alla fall :) I helgen har jag massa roliga saker att göra! :) Fest hos Kajsa, fest hos Oscar och bada hos Cj, dock inträffar allt på samma dag så än så länge är det oklart vad jag ska hitta på. På lördag är jag ledig från jobbet, äntligen! Inga planer då, förutom chaufför åt Jossan men på söndag då jäklar, då ska vi åka till ullared och shoppa!! Haha, trodde aldrig jag skulle åka dit i hela mitt liv, men kul ska det bli :) Självklart ska jag köra både dit och hem...
Nej nu ska jag faktiskt ta och njuta av att min helg redan börjat :)

29 November

Ingen skola idag, skönt! Har hunnit skriva lite mer på tentan och läst klart allt till imorgon. Åkte till Huddinge med Jossan för att handla lite på systemet och sen drog jag hem till Johannes och hängde lite med honom innan han åkte till jobbet :) Nu sitter jag och glor på tv, as always. Ska snart hoppa in i duschen och sen blir det mer tv innan jag hoppar i säng :) Imorgon kommer mamma och pappa hem så då slipper vi passa hundarna. Skönt det med :)

28 November

Skola mellan 12 och 14. Har sen jag klev innanför dörren skrivit lite på min hemtenta och ska nu ta en liten paus för att glo på tv. Mamma och pappa har åkt till Tallin så jag och Jossan måste fixa egen mat och passa hundarna. Som vanligt då de åker bort. Jossan har träning ikväll och Johannes jobbar så ser ut som jag får sitta hemma själv ett tag. Tror jag ska passa på att slappa ordentligt med ett varmt bad då :) Och kanske läsa klart det sista inför sista seminariet. Men nu blir det slapp framför tv:n innan Jossan kommer hem och vi ska ut med hundarna.

Love Actually

Har hunnit med i stort sett allt jag skulle göra idag. Har bara lite plugg kvar men det är ju lång tid tills tentan ska vara klar så jag hinner :) Ska strax inta soffan och mysa framför Love Actually med mamma och pappa :)

1 Advent

Känns inte som första advent idag. Har inte tänt något ljus och det är ingen snö... Har dock ätit två lussebullar :) Måste städa mitt rum idag, det märks att Johannes inte varit här på ett tag... Ser knappt golvet, är inte ens säker på vad jag har för färg på folvet längre, haha. Nejdå så farligt är det inte. Men dags att städa idag i alla fall. Men först måste jag åka över halva Sverige. Ska handla hundmat i bromma, lämna nyckeln till Helena på jobbet och åka till Tullinge för att Jossan ska hämta sin väska. Sen måste jag plugga också... Har massa att läsa och en hemtenta att skriva. Men först ska jag göra mig iordning.

18 November

Är hur trött som helst just nu! Har tagit en paus från pluggandet och glor på one tree hill. Kanske ska powernappa en stund också. Har en del läsande kvar... Lunchen i SKHLM med Jossan och lilla Alex var trevlig :) Blev lite tittande i affärer och en tur till systemet.
Kan förövrigt inte fatta att det snart bara är en månad kvar till jul!!! Måste börja leta klappar. Speciellt till älskling!

17 November

Blev som vanligt Bödakväll hos Helena idag :) Trevligt och mysigt trots att programmet suger. NisseLasse fick i alla fall vara med idag :) Ska lägga mig i sängen och glo på tv och sova, har skola klockan 8 imorgon..... Efter det blir det lunch med syrran i SKHLM. Hon ska ta med sig lillen! :) Kommer bli mys! :)

onsdag

Idag var första dagen då jag faktiskt kände att vintern snart är här. Det är kallt, frostigt och halt på vägarna. Snart dags för vinterdäck!
Ska sätta på några gamla pretty little liars avsnitt och lägga mig i sängen :) Är ledig imorgon så kan sova så länge jag vill! Måste bara se till att plugga innan det sen bär av till Helena för Böda kväll!! :)

16 November

Känns som jag har legat en dag före hela veckan. Är typ helt inställd på att det är torsdag idag vilket jag vet att det inte är. idag är planen att bara slappa hemma hela kvällen. Inte helt ovanligt. Ska strax fixa middag och kolla på greys :) Har varit i skolan och fixat inför seminariet på fredag så tror faktiskt inte att jag orkar plugga mer idag. Har ändå bara lite kvar att läsa så kan nog unna mig en pluggfri kväll :)

15 November

Spenderade en stund på dagen med älskling innan jag lät honom åka hem :) Efter det bäddade jag ner mig i sängen och kollade senaste harry potter :) Hade gärna legat där hela dagen men var tvungen att plugga lite men ska snart bädda ner mig igen :)

<3

Älskling kom faktiskt hit :) Nu ligger han i min säng och sover den sötnosen. Efter 40 timmars jobb på 3 dagar kan det bli så. Men som han alltid säger "vad vet du om det, du jobbar ju aldrig", vilket i och för sig typ är sant. Men men. Jag sitter och väntar på att criminal ska börja, sitter i vardagsrummet för att inte störa. Skär lite i hjärtat, helst av allt vill jag ju ligga i sängen med honom men är man inte trött så är man inte. Slipper i alla fall sova själv sen när jag väl går och lägger mig :)

Fars Dag

Har pluggat mest hela dagen men nu orkar jag inte mer. Har självklart spenderat lite tid med pappa och firat honom med presenter och tårta :) Nu ska jag städa mitt rum i hopp om att älskling kommer förbi imorgon! vilket han säkert inte gör... Det är i alla fall hockey imorgon så något kan jag roa mig med :)

12 November

Ville mysa och gå ut och äta med älsklingen idag efter jobbet men han var tvungen att jobba....istället blev det middag med mamma och pappa och sen filmmys hos Tobbe. Det funkar ju utmärkt det också :) Blev en tripp till älsklings jobb mellan middagen och filmen så lite fick jag ju träffa honom i alla fall. Men eftersom han inte har slutat och sen också jobbar imorgon är det dags för mig att inta sängen, ensam. Inte ens Sixten är här... Får bli Harry Potter som sällskap. Tur att man alltid har en nödlösning :)


9 November

Onsdag idag då. Ledig från skolan men har lite plugg. Johannes skulle ju egentligen varit här men han var tvungen att jobba igår så han hann inte hit. Men han skulle komma ikväll, om han hinner. Vilket jag hoppas att han gör. Ska slappa lite till innan jag tar tar i pluggandet. Ska bara läsa lite och har till fredag på mig så.

7 November

Ligger i sängen och glor på criminal, som vanligt innan jag ska sova. Har skola tidigt imorgon... föreläsning både mellan 8-10 och sen 12-14. Jobbigt. Sen ska jag städa, springa och plugga innan Johannes kommer ! :)


Söndag

Blev väldigt trevligt söndagsmys hos Kajsa :) Spelade alfapet, käkade och pratade massor!! Konstaterade att vi alla längtar tillbaka till böda, fast det är ju klart, hur kan man inte? Så sjukt, sjukt roligt. :)

6 November

Sitter i soffan och glor på tv men ska snart börja fixa mig. Ska hem till min farbror för att fira kusin som fyller x antal år :) Senare idag blir det nog middag och alfapet hemma hos Kajsa tillsammans med Helena och Tobbe. Mys :)

5 November

Jobbade mellan 8.30 och 16.45 idag och det är anledningen till att jag sitter här. Var alldeles för trött för att hitta på något annat än att slöa framför tv:n. Önskar att Johannes var här just nu, saknar honom. Vet att vi sågs igår men ändå. Han var så otroligt söt och gullig igår :) Vill att han ska komma hit och vara det nu med! :)

4 November

Tentan över - skönt!!
Nu är jag ledig fram tills jag ska skjutsa pappa, så ungefär 1 timma. Efter det har jag x antal minuter eller timmar att göra mig iordning inför middagen ikväll. Har ingen aning om när den är eller vad jag ska ha på mig.... hatar sånt. Men nej nu ska jag njuta, är ledig från plugg i alla fall fram till tisdag! :)

3 November

Nu orkar jag inte plugga mer....har pluggat större delen av dagen. Började bli trött i huvudet så pausade hemma hos Helena för att kolla premiären av Böda Camping! Lite fler kända ansikten i år verkar det som. Kollar på criminal och sen blir det sängen. Tenta mellan 14-17 imorgon och sen verkar det som det blir middag med älskling, hans föräldrar, hans mormor och hans mormors syster. Ser fram emot det :) Skönt att jag kan lägga plugget bakom mig i alla fall över helgen :)

1 November

Har blivit en hel del pluggande idag men har fortfarande mycket kvar. Bara att kämpa på. Tog paus för att åka iväg med pappa och springa och sen för att kolla hockeyn. Usel såklart. Börjar tröttna på att vi är så dåliga....
Just nu kollar jag på criminal och snart blir det sängen. Har mycket att hinna med imorgon. Kan förövrigt inte förstå att det redan är november. Tiden går så sjukt fort. Hade dött om det hade varit som in time. Är orolig över tiden redan som det är ju, haha.

RSS 2.0