Släktkalas på G

Blev ingen träning imorse eftersom Johannes kom hit efter jobbet igår och sen sov här :) Tar den imorgon istället.
Nu har han dragit igen. Jobbar hela dagen idag. Synd för honom. Jag har städat mitt rum, duschat, massa mat står i kylen, jag och Jossan håller på för fullt med bakningen. Snart ska jag fixa mig och klockan 6 kommer släkten hit för att fira ingen mindre än mig :D 20 på måndag ju!! Blir stor nu :D

28 Januari

Har grym träningsvärk från träningen igår. Både i ben, armar, bröst och mage. Inte kul. Och det lär bli värre imorgon då jag ska träna igen....
Idag har jag varit barnvakt med Helena på dagen. Gick till huddinge och käkade lunch och sen när Sandra somnat spelade vi sims :) Tror jag ska spela lite här hemma sen efter maten. Ikväll blir det nämligen bara mys hemma framför tv:n med pappa och farmor :)

27 Januari

Spenderade dagen med Johannes igår :) Som tur var blev han glad för sin present och riktigt snygg vart han i sina nya kläder :) Han drog strax efter 9 imorse för att jobba och sen dess har jag sovit, ätit lunch och kollat på mina serier som äntligen börjat igen :) Har inte orkat klä på mig ordentliga kläder ännu, vilket inte kommer ske inom en snart framtid. Ska iväg och träna vid 7 och sen när jag duschat hoppar jag nog i mjukisar igen, dock nya. Nu ska jag försöka fixa mina naglar som ser ut som pricka påskägg mer än något annat....

Done

Då var det klart då! :) Hade dock inget passande papper så nu får han ett som det står "happy christmas" på. Men vafan, spela roll. Han får ju en present i alla fall, även om den är liiiite sen (A)

25 Januari

Det har varit en ganska stressig men bra dag :) Började med en lung tur till stockholm city med Helena. Hon skulle fixa glaset på sin pappas iphone som hon ska överta senare. Hennes egna håller typ på att dö, haha. Förresten har vi kommit på att hon är way cooler än alla andra som har iphone. Hon var liksom först. Inte först i världen, eller sverige, inte ens i huddinge men först utav alla oss andra vi känner. Själv är man fortfarande lite efter och äger ingen men jag gillar min mobil :)
Det var efter stan som det blev lite stressigt. Kom hem, skulle fixa middag, äta mellanmål, byta om, ta ut hundarna och springa till hagsätra för att träna. Det var på håret att jag hann. Nu har jag taggat ner med en lång dusch och middag framför tv:n. Ska strax slå in presenten som jag köpte till älsklingen i stan. Hoppas verkligen att han inte ljuger när han säger att han blir glad för vad som helst :) Sen ska jag börja trixa med lite nya naglar som jag ska ha till helgen! Har dessutom bestämt att jag ska träffa Elli någon dag, var ju på tok för länge sen vi sågs sist! Innan sommaren ju, skäms!!

Tillbaka

Nu är jag tillbaka och mycket har hänt sen dess! Mådde verkligen dåligt i Växjö. Grät nästan hela tiden, orkade inte äta och ville bara åka hem. I tisdags fick jag panikångest, ringde mamma och sen på onsdagen hoppade jag av skolan och flyttade hem igen. Känner mig lite töntig som inte klarade av att bo borta och för att jag gav upp så fort (20 om en vecka, känns inte direkt som det). Men nu när jag är hemma mår jag mycket bättre.
Gör sånt som jag tycker om och mår bra av :) Träffar vänner, familj, Johannes, tränar, övningskör och sånt :) Sen söker jag såklart jobb, måste ju få pengar.
Idag har jag både varit med Johannes och Helena :) Och imorgon ska jag in till stan med Helena. Måste handla till Johannes som fyllde år förra vecka. Snäll flickvän eller hur? haha.

Skola imorgon!

Upp klockan 8, kommer kännas konstigt. Ska sova nu tillsammans med min lila apa :D<33

16 Januari

Nu ska jag fixa lite mat och sen blir det solsidan och morden efter det :)

Växjö

Nu är jag framme och har packat upp alla mina grejer och fixat i rummet. Pappa lämnade mig vid 2 men än så länge klarar jag mig. Har träffat Sandra, en trevlig tjej från norrland som ska gå samma program som mig. Så nu slipper jag plugga och allt själv. Ska ta oss till skolan tillsammans imorgon :) Har varit där och kikat men är inte så bra på att hitta, haha. Ska väl slappa en stund nu, plugga lite teori, laga mat och kolla på solsidan sen ikväll :) Ska logga in på msn också så jag kan snacka med älsklingen och Helena :D

Växjö imorgon!

Ska faktiskt hoppa ner under täcket nu och sova men ville gratta älsklingen på hans 20årsdag! :D Hatar att han ska fylla år just samma dag som jag flyttar. Hade hellre velat vara med och fira honom men nu är det som det är....
Klockan ringer om 6 timmar och det kommer verkligen kännas jättekonstigt när jag är framme i växjö och pappa har åkt hem :( Kommer sakna alla så otroligt mycket!! <3

Klar

Nu tror jag att jag har packat ner allt. Det är faktiskt svårt att packa för att flytta. Kommer ju hem om två veckor igen så allt vill jag ju inte ta med mig och framförallt så orkar jag inte ta med mig massa onödiga saker som jag aldrig kommer använda. Så kvar finns massa kläder, lite smink och en hel del smycken och såklart mina möbler. Det enda jag behöver ta med mig är en skrivbordslampa, tv:n och så datan såklart :)

15 Januari

Gårdagen var najs :D Slappa hela dagen, middag på Jensens och sen efter det tog vi en öl (cider för mig) på scandic :) Nu har älsklingen åkt till jobbet och vi ses inte försen om två veckor igen...hoppas tiden går snabbt.
Nu måste jag packa, packa, packa. Allt ska vara klart idag för imorgon flyttar jag!! Både spännande och tråkigt. Få se hur jag klarar mig helt själv i Växjö....

<3

14/8-10 <3

Nu ska vi dra till Jensens och äta med mamma, pappa, Jossan och sir Alex! :D

(:

Ska åka med pappa och hämta Johannes i hagsätra nu :) Han kommer inte bli så glad, haha. Stackarn tycker alltid det är pinsamt när pappa hämtar honom :)

Torsdag

Då var sista ridningen över. Riktigt tråkigt faktiskt :( Kommer sakna det som fan! Tjejerna, hästarna, lektionerna, Regina, stallet, ja allt! Har ridit sen jag var 8 och nu är det färdigridit, i alla fall på farsta :( Får hoppas att jag får chans att rida lite nere i Växjö :)
Bilderna är tagna under vår sista måndagslektion, så det var ett tag sen :P Men helt klart bästa gruppen! <3
Nu ska jag gå och hämta lite kladdkaka (gillar när Jossan bakar åt mig, haha) och kolla på csi miami :) Hoppas att älskling kommer hit efter jobbet så jag slipper sova själv :)

13 Januari

Hade en mysig dag med älskling igår som avslutades med lite cider på olearys i Huddinge med trevligt sällslap, bubbelbad hemma och sen sängen :)
Idag har vi inte gjort så mycket, kollat på inception, en bra men ganska knepig film. Nu är han på jobbet och jag ska snart äta och sen åka till stallet. Sista ridningen idag, känns jättekonstigt :( Efter det måste jag hinna packa lite och förhoppningsvis kommer älskling hit ikväll efter jobbet också :)

Tisdag

Nu har jag städat mitt rum, packat alldeles för lite, ätit massa choklad och spelat lite för mycket sims. Nu ska jag sätta på ett avsnitt av morden och sen ska jag sova. Imorgon när jag vaknar är älskling här! :) <3

11 Januari

Idag har jag kört, kört, kört och kört lite till. Det är faktiskt nästan det enda jag har hunnit göra. Förutom att handla såklart men jag körde ju till och från affären. Nu är det i alla fall färdigkört för idag och nu ska jag ta och samla mig lite och vila i några minuter innan jag börjar packa. Ska ju ha med mig alla mina kläder och sånt. Vet inte om det går snabbt eller långsamt. Behöver ju egentligen bara slänga ner allt och det går ju fort men om jag känner mig rätt kommer de ta ett tag ändå. Lika bra att sätta igång på en gång. Vill hinna spela sims också :)

Shoppingsugen!!

I vanliga fall brukar jag inte gilla så jättemycket att shoppa men nu på senare tiden har jag blivit galen i det. Eller, jag köper inget men jag vill, vill, vill. Jag vill ha allt!! Nu!
Sitter inne på nelly.com och hittar minst 3 par skor och massa kläder. Vill bara slänga ut hela garderoben (Nästan i alla fall, har några guldkorn som jag vill behålla). Det är tur att man snart fyller år! :D

10 Januari

Ny vecka och sista veckan i Stockholm innan jag flyttar till växjö. Känns helskumt, fast har inte riktigt fått in det i huvudet ännu. Nästa vecka bor jag inte hemma längre....
Har massor att fixa nu i veckan. Måste packa allt och träffa alla innan jag åker. Idag har jag hunnit övningsköra med mamma, packat lite smått och spelat sims. Nu slappar jag i sängen framför tv:n eftersom det är allt jag orkar. Är fortfarande sjuk, har ont i huvudet och mensvärk. Great!!

Helg

Den här helgen har varit en riktig nördhelg. Spelade sims nästan hela fredagen. Först själv och sen med Helena. spelade även lite på lördagen innan jag åkte in till centralen för att möta min nörd till pojkvän :) Haha ja, han är nörd och han är tillbaka i stockholm :D Synd bara att jag bara är här en vecka till.... meningen var ju att jag skulle flytta närmre honom och inte att han skulle flytta hit men men.
Umgicks med honom resten av lördagen, chillade myste och så drog vi hem till Helena och drack vin, spelade kort och snackade skit med henne och Tobbe :D sweet!
Nu har han återigen lämnat mig :( Och jag har spenderat större delen hemma hos Helena och kan ni gissa vad vi gjorde? Jo sims. Love it! Nu ska jag fortsätta prata med älsklingen på msn :D

6 Januari

Mina öron mår lite bättre idag:)
Idag åkte Johannes hem till Kalmar igen men är ju inte så stor idé att sakna honom eftersom han kommer tillbaka på lördag, haha. Dock ska han inte bo hos mig men lite hinner vi nog ses innan jag flyttar sen :) Åt i alla fall på Jensens innan hans buss gick :) Så sjukt gott! Käkade deras biff och sen deras asgoda chokladmousse. Ska nog äta där snart igen med älsklingen :) Nu ska jag passa på att spela lite sims och sen ska jag dra iväg till stallet. Ikväll är det mys framför tv:n och städa rummet som gäller...

Öroninflammation

Jävligt roligt. Penicillin i 5 dagar, 4 jättetabletter om dagen. Kul. Känner mig som ett barn.

2 Januari 2011

Har egentligen inte tid att blogga men måste ju. Nytt år förfan!
Nyår var så grymt jävla kul!! :D Började med middag här med Jossan och Johannes :) Senare kom Johannes kompis över. Efter drog ett tag drog vi hem till Axel för att fira in det nya året med honom, Helena, Tobbe, Nicke, CJ, Filip, Marcus och två andra som jag inte vet vad de heter ^^ Helt klart bästa nyår ever! :D Men man måste ju fira eftersom 2010 har varit ett grymt bra år! :D
Några höjdpunkter är :
studenten- Bästa dagen i mitt liv med de bästa människorna! <3
Jobbade hela sommaren på öland!
Träffade Johannes! :D <3
Jossan fyllde 18 och kunde äntligen följa med ut
Resan till London
Det är lite synd att året är slut men nytt år innebär ju nya möjligheter och om 2 veckor flyttar jag ner till växjö för att studera :) Nu ska jag koncentrera mig på Johannes istället, vet inte hur länge han stannar eller när vi ses igen.

RSS 2.0