24 Juni

Det är pissväder så istället för att vara social sitter jag gömd inne i min holk. Ska krypa ner i sängen och fortsätta läsa min bok. Sömnen har inte varit den bästa de senaste två dagarna så somnar nog hyffsat tidigt. Ser dock inte fram emot att gå och borsta tänderna när regnet vräker ner. Får hoppas att det slutar relativt snart :)

23 Juni

Det känns som om vi har varit här jättelänge men egentligen är det bara 1 och en halv vecka. Imorgon har jag avklarat den första jobbveckan och då är det väl bara 7 kvar... Dagarna här har i alla fall varit väldigt roliga, har umgåtts massa med resterande personal, firat midsommar, badat och solat, turistat och idag har vi ätit tårta för att fira sandras födelsedag ;) saknar såklart Johannes men tiden går snabbt och det ser ut som om han snart kommer hit! :D för min del är det dags att sova nu även om de andra i personalen hänger utanför min holk :)

18 Juni

Nu är mitt lilla sommarlov officiellt över. Börjar mitt första jobbpass klockan 16 idag. Jobbigt, har ingen som helst lust att jobba.... Men men tiden här går nog fort. kommer vara hemma hos Johannes på nolltid!! :D Hoppas jag i alla fall :)

16 Juni

Så nu har Amanda tagit studenten och Johannes har åkt hem vilket betyder att det är dags att åka tillbaka till Böda. Ett stort jättegrattis till Amanda i alla fall!:) <3 Det är hon värd!
Ska snart in till stan och fixa det sista innan vi åker över bron och vidare till Böda. Det suger lite att Johannes har åkt och att det är dåligt väder men jag överlever nog. Det är ju bara lite drygt 2 månader kvar ;)

13 Juni

Idag har det blivit mycket åk i bilen. Först från Stockholm till Böda och sen från Böda tillbaka till Kalmar. Just nu sitter jag hemma hos Johannes och bara tar det lugnt :) När Julia kommer ska vi iväg och köpa godis och sen får vi se vad kvällen bjuder på :)

12 Juni

Imorgon åker vi, kan inte riktigt förstå det än. Idag har jag fixat det sista jag behöver till imorgon, dvs packat klart och städat mitt rum. Nu ligger jag i sängen och glor på tv. Funderar på att ta en tur till Skärholmen sen när pappa kommit hem.


11 Juni

Nu är det inte långt kvar! På onsdag morgon åker vi och kommer inte hem på 2 hela månader. Håller på att packa för fullt, har såklart alldeles för mycket kläder med mig. Hur gick det till? Johannes vakade ju som en hök när jag provpackade förra veckan. Har i alla fall begränsat mig till två lite mindre väskor på grund av platsbrist i bilen. Om ungefär en timme ska jag och Jossan åka och plocka upp vår kusin för att sen käka lunch i stan :)


10 Juni

Blev inget firande igår, istället låg jag i soffan hela kvällen och glodde på film. Idag ska jag börja packa till Öland, brukar ju alltid ta flera veckor för mig men känner att det kommer gå fort den här gången :) Dessutom så åker jag ju på onsdag och då måste det vara klart! Ska över till Jocke och Halina också för att fira att brorsan har fyllt 23 ;)


9 Juni

Har precis kommit hem från mitt sista pass på fiket och nu ligger jag i soffan och slappar. Har inga planer på att röra mig härifrån inom den närmsta framtiden, inte förens jag verkligen måste. Ikväll ska jag ut med Helena, Tobbe och Jeanette för att fira ledighet! :)


7 Juni

Idag hade jag min sist dag i skolan, så himla skönt! Nu ska jag njuta av ledigheten på bästa möjliga sätt :) ligger just nu i sängen och bara pausar, kan ju göra det ;) om jag orkar ta mig upp ska jag nog spela lite Sims *nörd*, var ett jäkla tag sen sist! Måste passa på innan Öland :) på lördag har jag mitt sista jobbpass på cafet och sen har jag banne mig sommarlov på riktigt! Iaf fram till den 18 då jag börjar på Böda ;) så nu gäller det att njuta till 1000 :D


RSS 2.0