30 Augusti

Var på BHLs spelning igår, inte direkt jättekul och kvällens höjdpunkter var ju definitivt Helena och Tobbs, vet inte vad jag skulle gjort om ni inte var där! <3 Alla andra var allmänt osociala så när BHL spelade stack vi och köpte godis =D Det här var nog sista spelningen för min del, blev ju för fan inte ens bjudna till "efterfesten". Inte för att jag hade velat gå, ville hem i tid eftersom jag ska till farmor idag, det är därför jag är uppe så här tidigt. Hon bor i Horn eller något så det tar en stund att åka dit. Tror vi ska åka om typ 20 minuter så jag hinner käka frukost på mcdonalds =D

"Vi vet inte, vi handlade godis"

29 Augusti

Var med Helena igår på kvällen och sen när jag kom hem var jag alldeles för trött för att blogga, hade ju vart uppe sen halv 7! Stackars My fick springa ikapp bussen för att den där jävla busschauffören vägrade vänta när hon var typ 3 meter från bussen. Hon fick springa till nästa busshållplats men hon hann som tur var =) Bästa kommentaren när hon klev på bussen "haha, där fick du din jävel!"

Idag fick jag i alla fall sova lite längre, två timmar faktiskt, men var jättetrött och höll på att somna på första lektionen. Historia i en och en halv timme är inte dirket min favorit. Gick ända till 4 idag och direkt efter det stack jag med Pernilla och Sara till gymmet. Blev väl inte så mycket träning men sprang lite och testade några maskiner.
Har precis ätit och duschat och nu kan jag se fram emot en skön hemmakväll! Är så trött att jag inte orkar gå ut. Får ta det imorgon istället =) Ska kanske på BHLs spelning och efter det träffas vi säkert i älvsjö eller något.

Hämtade min ipod igår!!! Nu slipper jag lyssna på typ 5 låtar på mobilen =)

"Vi kan i alla fall ha sex och äta cheesecake!"

Håltimma

Imorse när klockan ringde visade hon 06.30, det regnade ute och var jättekallt i mitt rum. Ville verkligen inte gå upp och gå till skolan. Började i alla fall klockan 08.00 med teckenspråk, var faktiskt riktigt kul. Läraren var döv så han fick köra teckenspråk för efterblivna innan tolken kom. Fick massa papper vi ska läsa tills på måndag plus en läxa. Vi ska kunna göra hela alfabetet under 1 minut.
Nu är jag hemma och käkar lite eftersom vi har lång håltimme, ska tillbaka till skolan till 11 =) Ska inte skriva så mycket mer nu, måste packa ner ett äpple och leta fram pengar innan jag ska till Johanna. Det är nämligen äcklig mat i skolan så det blir väl donken för min del. Går ju ända till fyra idag så jag kan inte skippa lunchen.

"Hur säger man tack?"

Tidig sänggång

Japp, det är just vad jag måste göra, gå och lägga mig tidigt. Måste till och med gå och lägga mig så tidigt som klockan tio. Ni kanske undrar varför men det är så att jag börjar klockan 8 imorgon och måste sova. Åt nyss middag, eftersom jag tränade till halv 8 fick jag ta middagen nu. Var inte så jobbigt att träna trots att jag sprang innan, trodde faktiskt det skulle vara det. På fredag hade jag tänkt passa på att gymma med Pernilla och Sara eftersom det är gratis. Men nu ska jag föna håret så jag slipper somna med blött hår.

"Vet du hur mycket jag vill följa med?"

Moderna Museet + Fika

Orkade inte uppdatera igår, hände egentligen inget spännande, var i skolan och sen med Helena. När jag kom hem var jag ändå ganska trött så sket i att skriva ett inlägg på typ fem rader.

Idag var vi på moderna museet med skolan. Var verkligen superkul, not! Fick en massa frågor vi skulle svara på, inte direkt jättejobbigt men inte var det kul. Fast jag måste erkänna att jag hittade några tavlor som faktiskt tilltalade mig, trodde inte det var möjligt efter vad jag såg i första rummet. Någon hade ställt en massa halvfulla ketchupflaskor runt en kub täckt i ketchup, är det verkligen konst?
Fick som tur var sluta vid 1 och då stack jag, Helena, Siri, Elenore, Jennie, Pernilla och Sara till cafe 60 och fikade. Jag och Pernilla delade på en bit blåbärspaj, den var verkligen jättestor! Är fortfarande mätt och det var typ 3 timmar sen jag åt den. Var i alla fall jättemysigt att sitta och fika och prata, men efter typ 40 minuter eller något åkte jag och Helena hem, hon skulle vara med Tobbs och jag hade bestämt mig för att springa och det gjorde jag faktiskt! När jag kom hem tog jag med mig Sammie och stack till älvsjöskogen för att springa, tog lilla spåret eftersom jag ska iväg och träna om typ 45 minuter. Jag känner mig verkligen duktig idag =)

Juste, min ipod är klar nu så ska åka och hämta den imorgon! LYCKLIG!!
Fast det kostar tyvärr 500 kronor, gick tydligen inte på garantin, fattar inte varför, har ju bara haft den i typ 2 månader. Aja, hoppas pappa är snäll och betalar. Ska verkligen bli skönt att ha den igen, har levt utan den i nästa 2 veckor, vilket är en evighet! Äntligen kan jag lyssna på musik igen =)

"Jag skrattar så fort jag kollar på dig"

~

"Tänk om man var döende och behövde pengarna?!"

Skola

Måste ju erkänna att det inte var riktigt lika hemskt att börja skolan som jag hade trott men det var fortfarande inte kul. Vill ha sommarlov!!
Hade bara en lektion idag så det var ju skönt i alla fall =) Psykologiläraren var sjuk så den lektionen blev inställd så jag och Helena drog hem till henne, käkade och spelade tv-spel. Tog sen bussen tillbaka till skolan för att gå på vår lektion i teckenspråk men läraren hade tydligen inte fattat att det var lektion, självklart fick vi inte veta det försen klockan 2, kul......
Kom nyss hem och ska bara chilla fram tills ridningen halv 6 och sen måste jag gå och lägga mig supertidigt ikväll, börjar klockan åtta med rättskunskap imorgon...


"Hon kanske inte hörde att de sa till henne"

24 Augusti

Kan inte fatta att det är sista dagen på sommarlovet, att jag måste gå och lägga mig tidigt och gå upp supertidigt för att gå till skolan. Usch, usch, usch.....
Spenderade i alla fall dagen med Helena och Tobbs och som vanligt var det kul =) Tobbs stack innan maten och då spelade jag och Helena tv-spel innan jag gick hem klockan 9, Helena skulle duscha och ville komma i säng tidigt.
Klev själv ur duschen för en stund sen och har ingen aning om vad jag ska göra tills jag blir trött, lär ju dröja, men som jag nämnde tidigare är det skola imorgon.......

"Jag ska åka dit och se ut som värsta knarkaren!"

Helg

Har inte haft tid att blogga de senaste dagarna, anledningen är att jag varit upptagen och att internet inte funkat. Sen upptäckte jag att jag har 77 st virus på datorn (kanske dags att skaffa virusprogram?). Kollade på film på fredagen med Helena, Tobbs, Pontus och Filip, var hur mysigt som hellst men filmerna var tyvärr inte läskiga =( Var i stan på både fredagen och lördagen. Tobbs handlade hårfärg och jag och Helena bestämde oss för att återvända till affären någon annan dag för att prova små lack hotpants.  
Helena handlade present till Tobbs på lördagen och jag blev helt kär i affären! Var på kräftskiva i typ 2 timmar och sen drog jag till Helena där hon, jag och Tobbs chillade med ännu mera film =)
Skulle egentligen övningskört idag men är så himla trött att jag skiter i det.

"Jag blir helt hög på den här parfymen, måste ha den!!"

God Morgon!

Är helt ensam hemma, förutom Jocke som ligger och sover men honom märker man inte, mamma och pappa jobbar och Glenn och Jossan är i skolan så jag kunde sova hur länge jag ville. Jossan kom inte in och väckte mig som hon gjorde igår, hon ville blogga innan skolan, vilket var klockan 7.40!! Fatta att jag är glad att hon sket i det idag.
Har inga planer för dagen, tror jag bara ska vara hemma. Har ju inte kännt mig speciellt frisk de här senaste dagarna och vill absolut inte bli sjuk till helgen, har massor av planer.
Nej nu ska jag ta och käka något och sen måste jag väl gå ut med Sammie

"Mina fötter håller på att sprängas!"

Promenad i 10 centimeters klack!

That's right! Skulle gå in mina klackskor idag men ville inte bara knalla runt hemma så fick Jossan att följa med mig på en lite promenad. Okej, det blev inte direkt en promenad, gick bara fram och tillbaka till coop. Jossan skulle handla och så höll hon på att dö (hennes skor var lite för små).
Kom hem för en stund sen och gör nu inget speciellt. Känner lite för att gå ut bara för att det regnar men finns ingen som skulle vilja följa med så får väl skita i det. Ingen morden blev det heller och finns inte en enda rolig på datan så jag får se vad jag hittar på....

"Vem fan är inne bara på bilddagboken?!"

20 Augusti

Dagens planer var att bara vara hemma och ta det lugnt eftersom jag mådde illa igår. Men jag klarade det inte speciellt länge, runt ett tog jag Sammie på en timmes promenad och sen stack jag till skärholmen med Jossan, hon skulle buta en tröja. Kom hem typ runt fem, käkade och nu ska jag snart gå och duscha. Mår inte så jättebra idag heller, mår lite halvilla och har ont i huvudet. Får hoppas att mamma och pappa köper hem den nya morden så jag kan ligga i sängen och kolla på den =)

"Fan vad taskiga ni är mot varandra!"


Chillkväll

Orkade inte blogga igår när jag kom hem, mådde illa så jag gick och la mig på en gång.
Kvällen började med att jag Helena och Tobbs chillade hos Helena och kollade på sleepy hollow. Filmen var riktigt nice men eftersom det var en Tim Burton film var jag inte chockad, var inte heller speciellt chockad över att Johnny Depp var med. Senare ringde Markus och ville ha filmkväll med oss men eftersom jag skulle hem så tidigt bestämde vi oss för att ta det i helgen, stället gick vi till coop, handlade godis och sen chillade vi fyra i skeppsmyreparken tills jag skulle hem =) 

"Jude"

Shopping

Följde med Jossan till Skärholmen idag för att handla, hon skulle ha saker till skolan så jag tänkte att jag också kunde passa på att handla. Visst det är en vecka kvar men skadar ju inte att vara ute i god tid. Fanns inte så mycket i skärholmen, ingenting faktiskt, Jossan köpte en väska men det var allt. Åkte till Huddinge för att gå på akademibokhandeln och där hade de i alla fall ett tio-ämnes block. Köpte även tre små urgulliga markeringspennor.
Skulle ringa Helena på vägen hem men fick inte tag i henne, får väl försöka senare. Ska låta Jossan blogga nu, hon har ju ingen egen dator så jag måste vara snäll ibland =)

"Om du gör något med honom är du inte min syrra längre!"

Mjukisbyxor och högklackat

Bestämde mig för att gå in mina skor, orkar aldrig göra det men nu måste jag. Planerar nämligen att ta med mig dem till spanien. Ser ganska kul ut eftersom jag har mjukisbyxor på mig, men ingen ska se mig så det spelar inte så stor roll. Ska hämta alla mina skor sen från garderoben i hallen och sätta in dem i min egen, får hoppas att de får plats bara (A)

18 Augusti

Idag har jag och Jossan vart i Huddinge, var tvungen att visa henne hur man kom till skolan. Hon börjar ju redan på onsdag, själv har man en hel vecka kvar av sommarlovet =)
Förresten håller jag nog inte på att bli sjuk, mår mycket bättre idag. Men ska ändå ta det lugnt idag, det ända ansträngande blir väl ridningen men det ska nog gå bra =)

"Jag har med mig träningskläderna ifall jag inte skulle hinna hem"


sjuk?

Vet inte om jag börjar bli sjuk, har legat i sängen hela dagen och har nästan inte ätit något. Känns lite bättre nu, orkade gå till affären med Jossan och handla godis för några timmar sen men vill inte riskera något så ska fortsätta kolla på Dexter nu och försöka sova.


"Vill du följa med till Skogås och kolla på åsnor?"

16 Augusti

Övningskörde en stund idag, fick lite smått panik när jag skulle köra på vägen. Har kommit på att jag inte gillar att köra i trafiken, det är så mycket bilar där. Var med Helena efter maten, först hos henne där vi inte gjorde så mycket förutom att prata, knallade över till mig sen där vi drack cola, åt chips och spelade WII. Följde henne nyss hem och nu ska jag fördriva tiden framför datan. Världens kortaste inlägg jag vet, men orkar inte skriva med utförligt än så här =)

"en kvart är inte så lång tid men 20 minuter är nästan en halvtimma"

Fadder

Kom på en grej. Igår bestämde jag mig för att jag ska bli fadder och skicka 100 kronor i månaden till WWF för att hjälpa isbjörnarna men när jag skulle "anmäla" mig står det ju självklart att jag måste vara 18 år, hur typiskt är inte det?  Nu får jag vänta cirka 5 månader innan jag får skicka iväg mina pengar.
Hur stor skillnad gör det för mig om jag får leva med 100 kronor mindre varje månad? Ingenting och istället för att köpa något onödigt med pengarna gör jag faktiskt något bra =)

Ingen ipod =(

Lämnade in min ipod idag och jag saknar den redan! Hur ska jag kunna leva utan den? Ljudet på datan funkar ju inte så det är jättekul att inte kunna lyssna på någon musik alls! Vet inte ens när jag får tillbaka den, hon sa bara att jag skulle få ett sms. Lär ju dröja ett tag eftersom det är helg. Kul, kul, kul. Kommer få gå hem utan musik ikväll och kommer få gå till Helena utan......

Film =)

Humöret blev garanterat bättre när jag träffade Helena, visst mitt hår såg fortfarande ut som FAN men det sket jag i. Vi kollade i alla fall ¨på film med Filip och Jesper, skräckfilm! Trodde jag skulle dö eftersom jag alltid bli SKITRÄDD men jag är faktiskt lite besviken, filmen var bra men inte lika läskig som jag hade hoppats och det var Jesper som var räddast =) Tror faktiskt att båda killarna var räddare ä


Dåligt humör

Är på dåligt humör och har tråkigt, kan det bli sämre? Ja för mig kan det i alla fall det. Fick min Dexterbox idag och det kan man ju tro att det är något bra, men nej. När jag skulle lämna den nya till Jocke så han kunde läman den till 'Tom, Marcus eller vems boxen var så får jag reda på att det är HANS! Då hade jag ju sluppit köpa en ny, det kunde mamma och pappa gjort, eller han, är inte ens säker på om det var mitt fel att den gick sönder, kollade ju inte hur skivan såg ut innan jag tittade på den....
Eftersom jag är uttråkad bestämde jag mig för att locka håret. Självklart blev det skitdåligt så nu är jag på ännu sämre humör! Orkar inte platta det så får hoppas att Jossan kan rädda det, vill ju inte se galen ut när gästerna kommer. Om jag ens är hemma då, ska vara med Helena men vill ju inte se galen ut då heller!!!!! Ska gå och baka bullar nu och hoppas det blir bättre.........

panik

Snart får jag panik! ingenting funkar som det ska och jag ligger back typ 3000 kr!!! Min dator funkar men den gör mig galen och ligger massa back i ekonomin bara för den där jävla tv:n. Men det som stör mig mest är att det inte slutar där, min ipod vägrar också funka. Vad ska jag göra? Har tagit experthjälp av Helena men det hjälper inte =( Hoppas jag kan lämna in ipoden snart, inte för att jag har tid med det, ska vara med Helena imorgon (Visst jag kan väl pka med henne och lämna in den men mamma måste med och hon kan inte för att vi ska ha gäster) och på lördag kommer jag vara helt slut eftersom jag har sovit alldeles för lite. Måste skaffa mig tid att fixa ipoden innan jag lägger mig ner i en hög på golvet och börjar gråta (okej det kommer jag inte göra men ändå). Kändes skönt att skriva av mig men nu ska sluta klaga och vara social mot Helena, visserligen prata vi på msn men skit samma, måste inte vara osocial för det

kväll

Tänkte egentligen skriva ett inlägg om träningen men jag orkar inte. Finns egentligen ingenting att skriva men bestämde mig för att skriva så jag får väl hitta på något. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, funderade på att ringa till Helena för att träffa henne och Tobbs (Han ska tyvärr sticka till småland imorgon) men nu är klockan redan tio så jag orkar inte. Ska se Hell's kitchen och sen kanske sova tidigt, skolan börjar ju snart (HATAR DET) och ska kanske äta frukost ute med Helena. Imorgon får vi gäster men kanske kan smita (A)
Känner mig lite sugen på en hallonsmoothie så får se när jag får min, snart hoppas jag i alla fall ;)

"Jag har alltid velat svara när jag gör det"

Museum

Tror inte det är så många som kommer läsa det här inlägget, man hör ju på rubriken att det verkar tråkigt. Jag har i alla fall vart på museum idag, mamma hade biljetter och ville gå så jag var snäll och följde med. Måste ju erkänna att det inte var speciellt kul (oväntat, eller hur?). Men som tack fick jag i alla fall kinamat, som jag ska träna bort lite senare idag, haha.

"Vi kan ju inte sitta ute i den här stormen!"

GRATTIS NELLS!<3

Idag fyller Nells år!! =D Tänk, en dag efter min syrra fyller hennes bästa kompis och granne år, hur coolt är inte det? Dock fyller de inte lika mycket, hon är ett år yngre. Kanske inte så intressant att veta men guess what, jag bryr mig inte =)

13 Augusti

Kom typ nyss hem från Helena, har spenderat i stort sett hela dagen där =) Har spelat dator och pratat en massa (ovanligt eller hur?). Bestämde oss även för att ta den där promenaden vi aldrig tog igår men när vi kommit till centum ändrade vi oss och köpte lite grejer för att kunna baka, nyttigt värre. Bakade sockermöss, är precis vad det låter som, möss gjorda på socker=) Men det bästa med dem är att de är så mättande att man bara orkar en. Tog bilder som jag skulle lägga upp men är i jossans rum och kabeln till kameran är där nere så pallar inte. Anledningen till att jag är i Jossans rum är att jag ska se på Dexter och min dvd är ju paj. Orkar inte blogga något mer idag så...

"Vill du inte komma över och smaka sockermöss?"

:@

Hatar min dator! inte nog med att den stänger av sig själv när jag använder den, utan att spara det jag håller på med, ljude funkar bara när den själv känner för det. Sen finns det tydligen en massa knappar som gör att jag raderar allt jag skriver, börjar skriva mitt i en mening, slutar använda det programmet, loggar ut mig från bloggen medans jag skriver, sparar mina blogginlägg när de inte ens är klara och då sparas inte ens allt jag redan skrivit utan halva! Den gör även så att jag skickar vibbar på msn så folk tror att jag är dum i huvudet. Måste verkligen lämna in den för att få den fixad men det får jag göra när vi är i spanien och det är en hel månad kvar! kan ju inte lämna in den nu och klara mig utan dator, haha!


"min dator älskar att jävlas med mig!"


Jossans dag!

Japp idag fyller min skitunge år! Hon blir hela 16 år, en stor flicka alltså! Haha. För ett tag sen fick jag faktiskt för mig att hon fyllde 17 men det är ju ett helt år kvar. Jag har redan gett henne min present, i lördags faktiskt, eftersom hon åkte på gympaläger och kommer inte hem förens imorgon. Så inga presenter och ingen glass för hennes del idag. Men på fredag ska vi fira henne, dock är det på kvällen så jag får se om jag pallar vara hemma men det gör jag nog eftersom Helena ska övningsköra. Egentligen ska jag väl skriva värsta inlägget om hela hennes liv nu, haha not! Skulle aldrig palla och sen är det nog inte speciellt kul att läsa. Men hela iden med inlägget var ju bara att skriva GRATTIS JOSSAN 16 ÅR!!!=D

"Trodde du fyllde 17!"


Tjejsnack! =)

Carro bad mig uppdatera bloggen oftare men det är inte därför jag skriver nu, haha! Anledningen att jag skriver är helt enkelt att jag träffade Helena första gången sen lördag (FETT lång tid ju!!). Planen var att ta en promenad, skulle mötas vid macken och gå till coop för att inhandla godis och sen (säkert) vidare mot älvsjö, går ju alltid där (det  är faktiskt ganska kul, alla vi umgås med bor ju typ där och ändå träffar vi ALDRIG någon i känner). Eftersom det regnade bestämde vi oss för att ta promenaden typ imorgon och istället spelade vi dator och pratade en massa (Är ju ganska mycket att ta igen när man inte setts på TRE dagar). Fick bland annat veta en massa saker som hänt hos Pontus i lördags efter att jag gått, jävligt synd att jag missade allt det roliga! =( Pratade om massa andra roliga saker som jag hellst inte vill gå in på, haha! Helenas mamma var tvungen att säga åt oss att vara lite tystare, skrek ju typ av skratt och pratade allmännt  högt. Inget går upp mot massa tjejsnack med Helena, kan sitta en hel dag och bara prata! =) <3

"Han kommer ju ihåg att han sa att jag var snygg och då var han ju också FUL! OJ! menar ju FULL"


Träning

Kom nyss hem från mitt första friskispass på hela sommare och jag måste säga, även om passet var lite halvtråkigt, att det var jättekul att träna igen =) visst, det var jobbigt, kanske inte lika jobbigt som jag trott men det var bara så skönt att få bli av med all energi och röra på sig. Nästa sommar ska jag nog börja lite tidigare fast det är ett helt år kvar så får se vad som händer. Ska snart hoppa in i duschen men just nu är den upptagen, verkar som typ hela familjen har tränat idag. Sen kanske jag ska äta middag också men just nu är jag inte speciellt hungrig.

"Kolla vad snygg han är!!"

12 Augusti

Har irrat runt i kungens kurva idag i jakt på en ny Dexterbox, min dvd har förstört ena skivan och eftersom det är Jockes kompis box så måste jag köpa en ny. Fanns inte någonstans så fick beställa den från nätet och tur var väl det eftersom den blev 200 spänn billigare. Nu ska jag bara ta det lugnt innan det är dags att gå till bussen för att sen träna.

"jag brukar ofta äta lunch här"


11 Augusti


                                     
Var ute med den här sötnosen idag!<3 Gick runt i skogen i en timma och slapp regnet precis, jävla tur där asså. Det bara vräkte ner sen. Har även vart hemma och tagit det lugnt genom att kolla Dexterboxen, var ganska därför jag kände att jag bara var tvungen att komma ut och röra på mig. Som vanligt varje måndag var jag i stallet och red, slapp regn även där =) Vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon, ska kanske ta och damma av mitt friskiskort och träna lite senare med Carro, Johanna, Sara och Pernilla. Har ju inte tränat på hela sommaren så det börjar väl bli dags nu.  

"Kan inte ni komma till katrineholm med batterier?"

Sommaren!

Lovade ju att berätta om sommaren, tänker bara berätta om vissa grejer så.

Öland med Helena och hennes familj, var otroligt roligt (som vanligt). Badade, umgicks och åt gott (låter ju typ som jag skriver ett vykort, haha). Det klart bästa var ju lammet och grisen och att åka crosscart, inte för att jag är så bra men vem bryr sig?

Nellas land med Jossan och Nella (såklart). Det låg i Tierp så vi fick ta tåget dit, ensamma eftersom Nella redan befanns sig där. Var ju lagom kul eftersom vi hade suttit och supit hela kvällen innan och inte gick och la oss förens typ 4. Mådde så jävla illa då vi skulle åka och fasade inför en heldag på olika tåg, men det gick bra. Var bara där i 3 dagar men hann göra ganska mycket, vi fiskade och paddlade kanot bland annat och fyfan vad hemskt det var. Kanoten vägrade ju sluta gunga, haha!

Tjejmiddag hos My tillsammans med några tjejer från klassen. Det var jättekul att träffa tjejerna igen, har ju inte sett dem på hela sommaren. Hann med massa prat och sa att vi skulle ses igen innan skolan, verkar inte som det blir något, väldigt synd eftersom det var så kul och alla tjejer inte var där.

Sen var det ju självklart Göteborg med Helena men det har jag redan berättat om.

Finns ju även lite saker som inte har vart så kul med sommaren och det är bland annat att jag råkade kasta en colaflaska på vår platt-tv så den gick sönder, gick inte att laga den heller så nu är jag skyldig mamma och pappa en massa pengar =( Var inte meningen att kasta på tv:n men jag siktar inte speciellt bra, haha!


10 Augusti

Har inga planer alls för dagen så jag tänkte bara vara hemma och ta det lugnt. Har ingen lust att gå ut eller träffa någon idag, möjligt att jag tar en promenad senare ikväll. Ska gå och lägga mig antingen jättesent eller jättetidigt, ska se os klockan 05.00 så får se om jag lägger mig innan eller om jag är vaken fram till dess. Känner inte för att sitta här eller, känner egentligen inte för någnting just nu, humöret är inte direkt på topp, vet inte varför med det är inte speciellt kul.... =(

<3

Midnight hour - Running Away, typ världens bästa låt!


Keep up the good work, haha!

skulle ju ta ett avslappnade bad och visst tog jag ett bad men om det var avslappnade vet jag inte. För det första blev det för varmt vatten, var som att kliva in i en bastu när man kom in i badrummet och sen råkade jag ta för lite vatten men det upptäckte jag inte försen jag skulle sätta på bubblorna, det bara sprutade vatten i hela badummet. Lagom kul att torka upp allt sen!

Göteborg!! <3

Yes, kom hem idag, nyss faktiskt, i alla fall nästan. Känns lite pinsamt att det första jag gör när jag kommer hem är att blogga men om jag inte skriver om det nu gör jag det aldrig. Hade i alla fall Best time ever! Åkte ju dit med Helena liksom, finns inget bättre sällskap i världen!<3 Hennes familj var ju  också med vilket var väldig skoj, de är ju typ min andra familj så =) Trots att jag typ har bott i Gbg varje sommar sen mammas mage gjorde jag massa nytt! Självklart gick vi på Liseberg, inte för att det var något nytt men det var skitkul, nästan inga köer alls och vädret var perfekt! De nya grejerna jag  gjorde var att åka paddan, trodde inte det skulle vara så kul men det var helt okej faktiskt, roligast var att åka under de låga broarna och var tvungen att sätta sig på båtens golv, sen gick vi i Lisebergs trädgård där jag tog lite fina bilder (kanske lägger upp något senare). Besökte universeum också, måste påstå att det var ganska coolt att gå runt där bland hajar och ormar =)

orkar inte skriva mer nu, ska nog ta ett bad eller något och bara ta det lugnt ikväll=)

"Jag kan inte ens stava till smoothie"

5 Augusti

Idag är det packning som gäller! Imorgon drar jag till Göteborg med Helena och hennes familj =) Vi ska bara vara där till på fredag med det är gott om tid för att hinna vara på Liseberg, får se om jag kanske springer på morfar någon dag. ska sova hos Helena idag eftersom vi drar någon gång vid 12 imorgon så efter maten ska jag hem till henne och då blir det Peter Pan!! Ska se filmen och jag bara älskar den plus att han som spelar huvudrollen är supergullig, haha!
Skriver inte igen förens på fredag så vi hörs då, måste börja packa nu!

"Hon har tänder i fittan"

3 Augusti

Bara 10 dagar kvar till Jossans födelsedag och jag har ingen aning om vad jag ska köpa, är pank också men hoppas att jag får låna lite pengar av mamma och pappa (A) Har inget speciellt för mig just nu, sitter mest här och fördriver tid, ska träffa Helena sen men först ska hon på husvisning. Den börjar halv 3 och jag har ingen aning om hur länge en husvisning håller på, har aldrig varit på en så får se när hon ringer. Antar att vi ska nörda oss framför datorn och kanske ta en promenad senare på kvällen =)
Ska nog passa på att gå in mina skor nu, hörs sen!

"Klä ut dig till en playboykanin!" 

Tjuvstart

Skulle ju egentligen börja blogga när skolan börjar men gör det nu istället, finns ganska mycket att berätta om sommaren så kan lika gärna börja lite tidigare än planerat =P Men jag tror det får bli i ett annat inlägg, imorgon kanske, vill ju inte skriva världens längsta, det orkar jag inte.

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket, vart hemma och kollat på Morden i Midsomer, världens bästa serie!! Har kollat på kanske 4 avsnitt och sitter just nu framför ett femte, ska fortsätta kolla hela natten tills jag somnar. Oups!nu har jag missat en massa så det är bäst att avsluta det här och spola tillbaka, later!

"Jag tror jag bara skulle ligga där och skämmas"


RSS 2.0