30 Januari

Då var man inne på sin sista halvtimme som 20åring. Är väl ingen big deal egentligen, men lite. Var ju inte sugen på att fira alls men nu ska jag fira 3 gånger och är taggad som fan! Imorgon blir det tårta och paket hos bästa vän! :) På lördag kommer släkten, i alla fall en del av den och på söndag har jag middag för mina kompisar! :) Blir lite Harry Potter maskerad då, haha tönt jag vet. Men när man fyller år så får man faktiskt! :) Så fort jag blir tillräckligt trött ska jag gå och lägga mig. Är sugen på att vakna imorgon :)

27 Januari

Har gett upp det här med bloggen lite. Finns inte mycket intressant att skriva liksom. Det jag sysslar med är inte så spännande, skola, serier och så vidare. Idag har i alla fall varit en bra dag då humöret har växlat mellan bra och mindre bra. Just nu ligger jag och tittar på the perfume och efter det ska jag nog hämta Jossan. Sen blir det sängen.

23 Januari

Ny termin i skolan idag. Föreläsningen var flummig som fan och läraren verkar smått invalid. Kul. Men läser ju om samhällsproblem så det kanske är passande.... Just nu ligger jag i sängen och ska kolla åtminstonde ett avsnitt av vampire diaries. Måste städa mitt rum, får se när jag orkar ta tag idet. Det ska i alla fall göras idag. Får se om jag orkar plugga också, inget måste men alltid bra.

22 Januari

Kvällen blev inte riktigt som planerat men jag klagar inte :) Istället för att kolla urma sellinger på harrys blev det drinkar på Olearys gamla stan! :) Nu ska jag strax äta och sen ska jag och Jossan iväg och kolla innebandy! Just det, innebandy. Någon som kan uppdatera mig om reglerna kanske ? :)

19 Januari

Sitter i sängen (som är fylld med miljoner saker) och försöker plugga. som ni märker går det sådär. Tentan är imorgon och jag borde verkligen ha börjat tidigare....I övrigt så är väl allt bra med mig. Har växelvis pluggat och glott på tv större delen av dagen. Vilket jag även ska fortsätta med. Men först blir det lite mer plugg så jag kan lära mig det här om chi2, variabelvärden och massa annat tråkigt skit. Juste, hockeyn börjar ju nu, måste hålla ett öga på den också.

18 Januari

I år är nog första gången som jag känner att jag verkligen inte vill fira min födelsedag. Två veckor kvar och jag önskar bara att jag slapp skiten. Är varken sugen på att få eller göra något. Vill bara lägga mig i sängen och vakna när helvetet är borta. Ska börja med att kolla på vampire diaries nu, har jag tur kanske jag somnar och inte vaknar förens någon gång i februari :)

Tisdag

Börjar må bättre nu och eftersom jag sov mellan 3 och 5 lär jag inte kunna sova på ett tag. Vet inte riktigt vad jag ska underhålla mig med. Min nya serie som jag började kolla på i torsdags har jag redan hunnit se, två gånger. Pretty little liars också och nu får jag vänta i en hel vecka innan jag kan se något av det.... Trist. Får nog kolla om någon av mina andra serier.

17 Januari

Idag borde jag ha pluggat massa men istället har jag legat i soffan, trött som ett as med ett sprängande huvud och glott på the lying game hela dagen. Har ett avsnitt kvar som jag ska kolla nu, plugga gör jag imorgon istället.


Lördag

Det har varit en rätt bra men jobbig dag idag. Var iväg och kollade hockey med CJ, tyvärr förlorade vi men alltid kul att få följa med :) Sen dess har jag varit på mitt rum, i min säng, framför datan och kollat serier. Vilket jag ska fortsätta med så fort avsnittet är klart :) Just nu håller jag på att flytta serier och filmer till min externa så jag kan rensa på datan. Behövs verkligen. Önskar att allt var lika lätt att fixa som det...

Känns bra!

Just nu m¨r jag faktiskt bättre än jag gjort på ett tag, känns skönt! :) Borde egentligen sova, har skola vid 10 imorgon och har sovit alldeles för lite i flera dagar. Ändå är jag inte trött eller har några planer för att sova än på ett tag. Har fastnat för lite ny musik och nya serier som jag ska underhålla mig med ett tag framöver! :)

Tankar

Det är värst på natten när man borde sova. Då tänker jag alldeles för mycket. Jag vill inte tänka, inte känna. Jag vill bara att allt ska vara över, vad nu det innebär....

...

Hatar att inte kunna sova, Har i och för sig aldrig gillat att sova speciellt mycket. Tycker inte om att somna. Jag är rädd för att inte vakna igen (inte för att jag kommer veta om ifall jag inte gör det) eller att bara vakna upp och inse att jag redan levt mesta delen av mitt liv. Vill inte bli äldre, ser vekligen inte fram emot min födelsedag och vill inte fira den. Kommer dröja länge innan jag kommer kunna sova inatt, får se till att leta fram nya serier eftersom jag snart sett klart Gossip Girl. Jossan han min externa hårddisk så får hoppas på att jag har något på datan.

Äntligen!

JVM guld till Sverige!!! :) så jävla skönt!! Nu är det dags för mig att sova, om det går


5 Januari

Idag har jag en dålig dag, egentligen en dålig vecka. Har kommit in i en sömnlös period, som jag har ibland. Så jag är trött hela tiden, oroar mig för massa saker och mår allmänt dåligt. Orkar inte

2 januari

Sista natten med Amanda, ligger och skrattar åt hennes dumma kommentarer och citat hon skrivit för att det är roligt... Måste vara något fel på vattnet i Kalmar , jävligt härlig är hon i alla fall :)


RSS 2.0