..

Sometimes I wish I could turn back time


Trött

Kul att man kunnat sova inatt... Vaknat en gång i timmen sen klockan 2. Inte mycket sömn. Är trött men kan verkligen inte somna om!


11 December

Var inne i stan med Helena och Tobbe för att kolla på julklappar. Självklart hittade jag inget och har massa saker kvar att köpa.. Snart kommer nog paniken. Men inte ännu. Är inte på världens bästa humör just nu och ska snart gå och lägga mig. Skola imorgon och sen hoppas jag att Johannes kommer när han har slutat jobba.

Fredag

Känns som jag bara har varit ute och kört idag. Åkte till skolan för att lämna tentan, sen till biblioteket i skolan, flemingsberg och tullinge. Jobbigt. Pausade ett tag hemma framför tv:n innan det var dags att åka och handla middag och sen skjutsa Jossan. Gud vilken rolig dag! Måste ta tag i städandet nu om jag vill att Johannes ska kunna komma genom dörren :)


9 December

Idag vill jag helst bara ligga kvar i sängen hela dagen men det kan jag inte. Måste åka till skolan för att lämna in tentan och lämna tillbaka lite böcker. Måste städa mitt otroligt stökiga rum eftersom Johannes antagligen kommer på fredag och imorgon har jag inte tid. Tänkte nog ta en sväng förbi gymmet också, om jag hinner. Har lovat Jossan att hjälpa henne eftersom hon inte hinner hem idag mellan jobb och träning. Ska i alla fall stanna kvar i sängen en stund till medans jag kollar på tv :)

8 December

Hittade väl en del smått och gott igår :) Det var i alla fall kul att åka dit med mamma och pappa . Just nu sitter jag och glor på tv och ska strax skicka in min tenta! Yes, den är klar :) Sen ska jag nog måla naglarna också. Blir nog slapp resten av dagen. Skön torsdag!

Tisdag

Klar med tentan, i alla fall för ikväll. Har skrivit allt jag vill skriva och har hållit mig inom sidantalet, dock har jag inte tillräckligt med ord. Vet inte vilket som är viktigast. Ska låta den vara till på torsdag i alla fall och då får vi se om den blir längre eller inte. Kortare får den inte bli! Ska strax ner till affären för att handla till middagen och sen blir det slapp hela kvällen :) Masterchef mellan 7 och 8, sen tänkte jag fortsätta läsa min bok. En vanlig bok, ingen jäkla skolbok! Och sen blir det desperate ikväll med chips :)

6 December

Dumpade Johannes vid tåget för ett tag sen och har nyss käkat lunch. Ska glo klart på tv:n och sen ska jag skriva klart min tenta. Sen ska jag bara slappa resten av dagen. Blir en tripp till Ullared med mamma och pappa imorgon :) Jocke kom hem från Thailand idag, får se lite senare om han varit snäll och köpt något till mig :) Gillar förövrigt att det har kommit snö!! Även om det är alldeles för lite. Någon som inte blev glad igår när det började snöa var Johannes, haha.

4 December

Blev inget ullared, alla bangade på grund av att det skulle vara så halt på vägarna. Tydligen så trodde alla på väderleksrapporten, tycker inte det verkar så halt. Men men. Mer tid till att skriva på min tenta. Det är väl så långt mina planer sträcker sig idag. Får se vad mer som händer.
Andra advent idag, känns inte som det. får i alla fall öppna 4 luckor idag eftersom jag har två kalendrar och glömde igår.

2 December

Just nu har jag så sjukt tråkigt. Vet inte vad jag ska göra, eller ens orkar göra. Har skrivit lite på tentan och fixat till sista seminariet men orkar inte mer. Har försökt komma på vad jag ska köpa till Johannes i julklapp men det går inte. Om 20 dagar åker han hem så måste väl fixa något innan dess.....
sitter bara och väntar på att tiden ska gå men det går långsamt. Ikväll ska jag i alla fall på fest med syster och hennes kompisar. Men det är långt kvar......

RSS 2.0