29 Juni

Dagen igår började dåligt med ormar i skogen men slutade bra på lammet och grisen med älskling och hans familj :D Maten var som vanligt supergod och det kändes som man skulle rulla därifrån ^^
Idag är det pangväder men jag orkar inte vara ute i solen. Sov så jävla dåligt så är jättetrött nu och ska jobba mellan 4 och 22... Blir true blood efter det och sen blir det nog rakt i säng. Ledig på fredag igen, längtar faktiskt! :)

26 Juni

Älskling har sovit hos mig alla nätter sen han kom i torsdags även om han bestämt sa att han inte skulle, haha. Föredrar ju verkligen att sova med honom även om det är lite trångt men idag mådde stackarn dåligt så inatt sover han i husvagnen. Är rätt trött och börjar jobba vid 10 imorgon så det blir väl inte så farligt, hoppas jag. Och imorgon åker mina föräldrar hem igen :( Tråkigt men så är det. På tisdag blir det i alla fall lammet och grisen med älskling och hans familj + mormor och morfar och farmor och farfar (om han mår bra då dvs för vad han än säger tänker jag inte gå dit om han mår som han gör idag :( ) Det blir i alla fall sängen för mig nu :)

25 Juni

Helena har precis slutat jobba, Johannes är på grabbkväll, resten av personalen är väl på yellow och själv sitter jag i stugan och målar naglarna och kollar efter kläder på nätet. Har spenderat hela dagen med älskling :) Har spelat både minigolf, badat (i alla fall jag), myst en massa och varit iväg och käkat middag med mina föräldrar som kom tidigare idag :) Tycker egentligen inte om att vara ensam men ibland får jag lov att vara det. Hade ju kunnat gå ut men det orkar jag inte. Dessutom borde Helena snart komma. Får se vad hon ska hitta på. Har ju alltid min bok jag kan läsa men först måste jag fixa klart naglarna :)

23 Juni

Blir nog ingen Johannes idag men det gör inte så mycket. Trillingarna och Wille har kommit nu så kan leka med dem hela dagarn och hålla mig sysselsatt. Bara jag gör det så går dagarna fort och jag saknar inte älskling lika mycket då :) Men jag hoppas att han kommer imorgon som han sagt :D
Ska väl leta reda på de små liven och leka lite med dem och gratta deras mamma som fyller år :) Tyvärr jobbar jag ikäll så missar hela firandet... Men hinner nog titta förbi en stund :)

22 Juni

Ledig idag, hoppas på att vädret blir finare så jag kan gå till poolen och sola men man ska ju inte hoppas på för mycket. Vill att dagen ska gå fort, det verkar som Johannes ska komma imorgon :D <3

20 Juni

Då var man tillbaka i minigolfen i sommar igen :) Förra sommaren var helt underbar och jag hoppas att denna blir minst lika bra! Dock saknar ju några viktiga faktorer. Tillexempel Nisse och hans partybil :( Och älskling som bara kommer vara här i en månad.....
I år bor vi i en stuga och jag har ännu inte kommit underfund med om det är bättre eller sämre än vandrarhemmet. Det är skönt att man har lite mer frihet och inte störs lika mycket men det är jobbigt att man inte bara kan knalla ut ur rummet mitt i natten för att komma till köket, utan att gå utomhus dvs.
Men det jag har hunnit med sen jag kom hit är att måla naglarna, som jag inte gjort sen i mars typ, saknat Johannes så in i helvetes mycket :( Längtar tills han kommer, när det nu blir :( Ska sluta dega här och fortsätta prata med honom på msn ;)

17 Juni

Sista jobbpasset avklarat, väskorna är packade, älskling kommer över någon gång ikväll och imorgon drar vi till öland!! :D Så sjukt najs. Ledig till måndag, fast jobbet på öland räknas knappt :)
Den 28 ska vi på lammet och grisen och den 12 juli är det dags för HARRY POTTER!! :D <3 känns som det kommer bli en underbar sommar!! :D

....

Idag är verkligen ingen bra dag. Är trött, hungrig och mår illa. Har ätit en fralla, en banan och en yoggi sen middagen igår. Mådde illa hela natten och större delen på dagen idag, inte kul på jobbet.... Mår mycket bättre nu men vet inte om jag vågar äta fast jag verkligen vill....

!!

Just nu är jag på så jävla dåligt humör att det finns inte. Vill kasta min jävla fittdator i väggen tills den går i bitar. Ingenting funkar, absolut ingenting!! Okej, internet funkar ju uppenbarligen eftersom jag använder det just nu men inte som jag vill att det ska göra. Ska lämna den till alex eller stefan och förhoppningsvis kan de fixa den innan lördag. Kommer bli skit annars. Känner att det kommer bli en bra dag idag, not!

12 Juni

Jobbade mitt sista morgonpass och heldagspass idag, NAJS!! Var dock bara mellan 10-15 men jobbigt som fan! Bara 3 pass kvar nu :) 12.30-18.30 imorgon, det värsta kommer på fredag...
Kom hem för en stund sen, har varit hemma hos Helena och spelat sims, nördar som vi är! Men hon har ju ett nytt och måste passa på innan lördag förfan :) Är lite småsur på Johannes eftersom han inte svarar på mina sms, vilket han vet att jag hatar... Ska lägga mig i sängen och glo tv nu i alla fall. Måste hinna med packning och llite sol och bad innan jobbet imorgon :)

11 Juni

Mitt rum ser ut som ett bombnedslag men det skiter jag i! Jag har inte tid att ta tag i det nu. Alla dagar fram till Öland är i stort sett fullpackade med saker att göra. Har påbörjat mina sista jobbpass - Jobbade igår och idag och ska jobba imorgon, måndag, torsdag och fredag. på lördag åker vi!! Ska hinna packa men först och främst skriva packlistan, vilket jag snart ska börja med. Ska hinna träffa Helena och spela sims :) Och såklart Cj som kommer hem på måndag och sen resten av grabbarna innan jag drar :) På tisdag ska jag på grönan och på onsdag MÅSTE jag shoppa. Både kläder, mat och schampoo och sånt. Så jag har helt enkelt inte tid att städa just nu. Och snart kommer våra middagsgäster också.

8 Juni

Såklart är det pissväder bara för att jag är ledig... Är glad att det inte blev något grönan idag men just nu har jag skittråkigt. Väntar på att Johannes ska komma hit och har ingen aning om när det blir. Hade gärna legat ute vid poolen och solat och badat men nej. Får väl sätta mig i Jossans rum och nörda mig vid sims :) Ikväll ska jag i alla fall, vare sig Johannes vill eller inte, slappa framför tv:n med chips och läsk :) Borde kanske börja med min packlista också.... kommer aldrig kunna få med mig allt jag vill som det ser ut just nu :(

5 Juni

Gick upp tidigt idag för att hinna sola innan jobbet men det sket sig ju. Vette fan vad jag ska göra tills jag börjar nu... får hoppas att det blir bättre och att jag hinner sola en stund i alla fall. Annars skiter jag i gymmet och solar efter.
Jossans student var precis som jag trodde. Längatde tillbaka som fan till min egna men det var samtidigt kul att äntligen få se Jossan uppleva samma sak som jag gjorde förra året :) Helt underbart.

RSS 2.0