Födelsedagsfirande! =D

Förra inlägget publicerades tydligen två gånger. Skrev det igår när jag kom hem men kommer bara ihåg att jag tryckte publicera en gång, haha.
Gårdagen var i alla fall awesome! =D Hoppas Helena var nöjd men det tror jag. Blev tequilarace, limbo, dans, sång och mycket mycket mer  =D Nu finns det massa hemska bilder på facebook och fler lär det bli. Min kamera innehåller några men dem tror jag att jag behåller för mig själv.

Ikväll ska jag hem till Helena och spela sims =) Det är precis vad jag orkar med idag. Mår i och för sig hyffsat bra med tanke på vad jag drack men det värsta är att jag är förskyld. hatar att vara sjuk på lovet. Ska snart fixa mat. Fläskfilé, klyftpotatis och morötter =D Har blivit besatt av morötter på sistonde, vill alltid ha det till maten.

"DET FINNS ORMAR HÄR"

<3

Vägen hem från festen är alltid lika speciell ! =D <33

27 Februari

Tycker det har blivit ganska trist att blogga på senaste tiden. Har alltid bara bloggat för min egen del, för att veta vad jag har gjort. Det har varit väldigt praktiskt. Har jag glömt något har jag bara kunnat läsa gamla inlägg.
Men nu känns allt så platt och tråkigt. Det står bara samma sak varje dag.


25 Februari

Trist med hockeyn imorse. Känns ganska surt att gå upp klockan 6 för att se Sverige förlora. Men kom i alla fall iväg till matten och det tackar jag för! Jag, Helena och Siri gjorde klart kapitlet så under lovet behöver jag bara repitera inför provet. Tror det kommer lösa sig!
Jag ska alldeles strax lägga mig i sängen och slappa framför tv:n. Det förtjänar jag. Ikväll blir det bullbak med syrran och imorgon är jag sjuk, vilket betyder att mitt lov redan har börjat. Awesome! =D

"Han är socialt inkompetent"

24 Februari

Borde sova, ska snart upp. Tänkte kolla på hockeyn imorgon innan skolan och den börjar ju klockan 6. Kommer blir jobbigt på matten och sen på naturprovet. Men det är väl bara att bita ihop.
Var jättetrött när jag var hemma hos Helena så gick hem redan vid 10. Tycker inte om att gå hem så tidigt men nu har jag hunnit duscha och sånt skit. Gillar inte att duscha på vintern. Det är så jäkla kallt de få sekunderna innan man hinner in och värma sig i duschen.
Nej nu ska jag sluta snacka goja och krypa ner i sängen istället! Imorgon väntar en tuff dag.

"Det fungerar som glidmedel"

23 Februari

Hoppades på feber imorse när jag vaknade men nej. Termometern visade helt normal temperatur. Kände för att ligga kvar i sängen hela dagen men var tvungen att ta mig till skolan, inte roligt. Inte blev det bättre av att Alex tåg inte gick så han och Jossan stannade hemma men jag slapp i alla fall krångel med kollektivtrafiken eftersom pappa skjutsade mig =)

Har ett jobbigt naturprov på torsdag (hoppas på feber då, så jag slipper) så jag och Helena har pluggat en del idag. Skulle egentligen läsa alla sidorna i boken nu men det skippar jag. Ska istället krypa ner i sängen och kolla på sex and the city =)

"Kan man få något fel i huvudet av att ramla av en häst?"


SEX

S is for the simple need.
E is for the ecstasy.
X is just to mark the spot,
Because that's the one you really want.
Yes! Sex is always the answer, it's never a question,
'Cause the answer's yes, oh the answers, Yes
Not just a suggestion, if you ask the question,
Then it's always yes. Yeah!



22 Februari

Gud så fel jag hade. Sverige vann ju med 3-0 =D Nästa match tror jag skulle vara på onsdag, hoppas vi vinner den med. Men experterna, dvs de sjukt jobbiga kommentatorerna tror ju att vi kommer hamna i finalen.

Var faktiskt inte så jättetrött i skolan idag trots den tidiga uppgången men det slår väl till ikväll. Ska förresten kolla hockey då med, fast live den här gången =) Var ju ett tag sen jag var på en men idag ska jag dit, med Jossan och Alex =D
Måste i alla fall dra dirket från ridningen så ska alldeles strax gå och packa grejer till det. Vill ju absolut inte gå dit i ridkläder, haha.

"Är alla i vår klass efterblivna?"

Söndag

Kallt, kallt och återigen kallt. Har precis kommit hem från Helena och trots att jag hade min stora röda köttbullsjacka förs jag. Inte blev det bättre av att jag fick ligga i snön för att blåsa ut mammas ljuslykta som hon bestämt ska tända varje dag men aldrig blåsa ut själv.
Nu ska jag krypa ner under täcket för att värma mig och sova. Klockan ringer redan klockan 6, vill ju inte missa hockeyn. Dock tror jag att Sverige kommer förlora.

"Jag vill att det ska bli catfight"

21 Februari

Seeeg söndag, som vanligt. Men så ska det väl vara. Man ska vara trött efter helgens festligheter och seg eftersom det är sista dagen på helgen. Skola imorgon är ju verkligen ingenting jag ser fram emot.
Idag har jag i alla fall segat mig massor. Vaknade ganska tidigt och satte på Harry Potter ^^ Fick våfflor till frukost, vilket var grymt uppskattat =)

Ska snart gå ut ur rummet och tjata på att mamma ska börja med maten. Är ganska hungrig. Det blir i alla fall Tacos och det tar ju inte så lång tid att göra =) Ska bara kolla klart på curlingen bara, haha. Inget jag brukar kolla på, förstår knappt reglerna men nu det ju os och svenskarna som kör.

Efter middagen ska jag hem till Helena och nörda mig! Var ett bra tag sen sist =) Har gjort en ny simsfamilj nu så vi måste spela massor.

"Ni missade det roliga"


20 Februari

Jag har aldrig hatat snö så här mycket! För första gången på år och dar, säkert någonsin, vill jag att snön ska försvinna! Brukar visserligen längta till sommaren, men inte i februari. Men nu gör jag det! Vill kunna gå i klackar, shorts och linnen =D Vill slippa tjocka kläder och stora jackor.

Dock lekte jag psykopat idag. Ville verkligen inte ha min vinterjacka på spelningen så tog min skinnjacka. Faktiskt inte så jäkla kallt, bara om ansiktet och fötterna. Fick i alla fall skjuts dit av pappa eftersom alla jävla tåg är försenade. Hatar sl. Något jag inte heller brukar göra. Men precis som alla andra tycker jag att borde lärt sig att det faktiskt snöar här. Men men, spelningen var i alla fall helt okej och det var kul att träffa grabbarna igen! =D

Nu ligger jag nerbäddad i min säng och kollar på Harry Potter och äter glass, Ben and Jerry's såklart! <3 Tror vädret har gjort mig sjuk. Vill bara sova och vakna nästa vecka! Egentligen vill jag ju sova ända till sommaren men nästa vecka fyller ju Helena =D Det kan man inte missa!

"Jag tycker han var drygare än vanligt"

Fredag

Jag är absolut ingen expert på hockey men fan vilken skitmatch! Hatade kommentatorerna som bara berömde svenskarna hela tiden, de höll ju fan på att tappa allt i slutet. Aja, det är i alla fall att de vann. Annars hade det varit förjävligt!

Nu ska jag fortsätta sega framför tv:n. Tänkte faktiskt kolla på Wuthering Heights, har ju läst boken och den var faktiskt bra =) Jag, Linnea och Helena har gjort en jättecool powerpointpresentation till vår redovisning, det kommer bli roligt att få visa den, haha!
Men nej nu är det tv:n som gäller och sen sängen. Imorgon ska jag och Jossan kolla på BHL's spelning och sen blir det middag på heron =)
Kanske ska se melodifestivalen också? Har inte sett någon deltävling hittills men imorgon kör ju Crucified Barbara. Har faktiskt sett dem live, inte min smak. Trodde aldrig att de skulle ställa upp i melodifestivalen, känns liksom inte som deras stil, i alla fall inte baserat på det jag hörde.

"Kattjäveln förstör vår flagga!"

19 Februari

Idag är jag trött. Både i huvudet och i kroppen. Seg dag i skolan idag och sen gymmet efter det. Drog dit direkt efter skolan och åkte inte hem försen halv 5. Träning i lite mer än en och en halv timme! Tummen upp för det! =) Dock är jag sjukt sugen på chips så kommer väl trycka i mig lite sånt sen också.

Tror inte jag orkar göra ett skit ikväll, möjligtvis om det är något riktigt jävla kul! Men just nu känner jag bara för att slappa hemma vilket jag också tänker göra! Tänkte faktiskt börja redan nu. Har laddat ner första säsongen av sex and the city. Har aldrig följt serien men så här på gamla dar tänker jag ge den en chans =)

"Du bär den like a purse you know!"

18 Februari

Ganska slapp dag i skolan idag. Missade ju första lektionen och efter lunch hade vi bara korta lektioner och långa håltimmar. På svenskan skulle jag och Max intervjua Jennie i 10 minuter, vilket gick ganska bra och på ped-led skulle vi bara lyssna på en redovisning. Sen pratade vi lite om kläder också. Typ hur vi förändrat stil sen ettan.

Nu måste jag fortsätta läsa min engelskabok, den ska vara klar imorgon. Som tur är har jag inte så långt kvar =D Har redan läst massa idag. Har dessutom varit och handlat i Kista en snabbis. En liten satinjacka från vero moda, love it =D

"Vad fin och silvrig du är idag"

Torsdag

Great, jag försov mig. Var helt 100 på att jag ställde alarmet men tydligen inte. Lite jobbigt eftersom jag väldigt gärna ville gå på matten. Fattar inte så mycket och hade varit bra med en genomgång. Men när jag vaknade klockan 8 kände jag att det inte var någon idé att stressa för att vara där i typ en halvtimme.

Ska i alla fall fortsätta göra mig iordning nu. Ska gå om en halvtimme och har lite saker att fixa innan.

Hockey

Vet inte vad jag ska säga om damhockeyn. Sverige-Kanada 1-13, Slovakien-Bulgarien 82-0. Är det ens möjligt liksom? 82 mål på 60 minuter. Nu funderar de till och med på att plocka bort damhockeyn som os-gren eftersom det är så ojämna resultat. Jag förstår dem. Kan varken vara underhållande eller spännande att kolla på med dessa resultat. Dessutom har jag aldrig tyckt att damhockey är en riktig sport. 
 
För herrarna gick det i alla fall bättre =) Slog Kanada med 2-0, riktigt härligt! På fredag spelar de mot Vitryssland, hoppas på vinst även där.

17 Februari

Jahapp, blev inget silver för Anja. Lite trist att hon ramlade precis innan mål men hoppas hon inte blev allt för skadad bara =)
Sitter just nu och kollar på den andra svenskan som åker, får se hur det går för henne. Har ingen aning om vem hon är men alltid lika kul när det går bra för sverige!

Tror jag ska hoppa i säng tidigt ikväll, vill ju se matchen mellan sverige och tyskland och behöver sömn innan den som jag ska orka skolan imorgon. Måste gå på matten eftersom jag inte fattar så mycket.....
Bara för att hålla mig till det vanliga så har jag bara varit i skolan en kort stund idag. Fixade lite med sociologiarbetet, ganska tråkigt men dock nödvändigt. När jag kom hem bakade jag en jättegod kladdkaka som jag har tjockat mig med hela kvälle. No worries, Alex och Jossan har också fått =)
Ska försöka bli nyttig snart. Det behövs verkligen. Inte för att jag måste bli smalare eller något, vill bara hoppa över allt jäkla socker! Dock lättare sagt än gjort. Tyvärr.

Nej nu ska jag sluta snacka gojja och återgå till tv:n. Borde läsa min engelskabok också!

"Hoppas hon inte sätter sig här"

16 Februari

Det är väl typ ett måste att käka semlor idag så det har jag gjort. Eller egentligen inga riktiga men det får duga. Tror inte jag kommer äta en semla till på hela året.
Körde crosstraining på gympan, vilket var skitjobbigt, skippade gymmet efter det och drog istället till Helena för att kolla one tree hill och spela sims =D Tror faktiskt att det var första gången i år som vi spelade sims.
Haha nu hoppade Sixten upp i min säng när han hörde att jag började knappra på datan =) Ibland är han faktiskt söt och Pernilla har rätt, jag tycket faktiskt om honom =) Kanske borde passa på att lägga mig i sängen själv när han ändå har lagt sig? Är ganska trött och kan lika gärna försöka sova. Mitt avsnitt av Vampire Diaries är ändå inte klart.

"Du är gummistövels-kvinnan!"


15 Februari

Hade bara en lektion i skolan idag =) Eftersom det var drama var det ganska chill, vi skulle bara spela upp en scen om ett problem. Tydligen drar jag hem för många okända killar hem från krogen, haha. Jag lovade i alla fall att sova på soffan i en månad eftersom Cassandra fått göra det varje gång jag dragit hem någon och så ska jag följa med dem hem istället för att ta dem till mig. Får hoppas att jag inte hamnar hos något äckel bara!

Efter skolan försökte jag och Helena plugga lite matte. Det gick betydligt bättre för henne än för mig. Får hoppas att Jonas ger lite klarhet i det hela på torsdag!
Ridningen idag gick suuuper! Cappuchino gick verkligen, verkligen skitbra! =D dock var han lite fjantig i början och hoppade rakt upp i luften vid några tillfällen, haha Söto! Andreas frågade om vi höll på med lite cirkuskonster.
Nu hade jag bara tänkt slappa. Ska kolla på lite nya avsnitt av The Vampire Diaries och sukta efter bröderna Salvatore! =D Tyckte inte Stefan var så snygg i början men har ändrat mig nu, dock är Damon mycket snyggare =D

"Vad fan har hon på sig?!"

13 Februari

Vaknade på helt fel sida idag! Sammie hoppade in till mig vid 9 och vägrade låta mig vara ifred. Var tvungen att gå ut med honom, vilket jag inte gärna gör, speciellt inte klockan kvart över 9 en lördag. När jag sen kom hem och han la sig till rätta och sov var det dags för mig att gå upp. Eller, uppe var jag ju redan men det var då jag hade planerat att gå upp.

Åkte till Mediamarkt och mötte Jossan, hon handlade till Alex och sen åkte vi hem igen. Nu har gästerna precis gått. Det var tur att Carro kom, annars hade jag nog fortfarande varit på dåligt humör, haha. Ser i alla fall fram emot kvällen, som jag hoppas bjuder på något kul =D

Förresten, borde ju Gratta mamma eftersom hon fyller år idag! =D GRATTIS <3

"Det är fest på hogwarts ikväll!"

Äntligen klar!

Puh! Det tar lång tid att baka 40 stycken biskvier. Är precis klar, ställde precis in alla i kylen. Jag säger bara Ä N T L I G E N ! Har visserligen inte hållit på sen 8 då jag skulle börja och har inte hållit mig till bara bakandet, har gjort lite annat under tiden också. Men det tar verkligen lång tid. Först ska man göra botten, sen in med dem i ugnen. Låta de svalna, göra smörkräm. När bottnarna är svala ska man bre krämen på dem och sen sätta in dem i kylen. Sen ska man smälta choklad och hälla över. Alla vet väl hur kladdigt det blir med smällt choklad? Haha.

Nu ska jag slappa i si så där 5 min och sen ska jag börja städa. Lite sent kanske men hinner inte imorgon. Ska upp vid 10 för att fixa mig och sen ta bussen till heron city och möta Jossan. När jag väl kommer hem igen har väl gästerna redan trillat in.
Får hoppas att jag hinner allt ikväll! Om 40 minuter ska jag i alla fall parkera mig i sängen för att kolla på ghost whisperer och sen sova!


Inlägget skulle egentligen publicerats för cirka 45 minuter sen ^^ Nu är jag faktiskt snart klar i mitt rum =D Oj vad det går undan när jag gör allt i sista sekunden. Men men, klart blir det i alla fall. Vet att Helena kommer bli chockad när hon kommer hit nästa gång, om det fortfarande är städat då, det blir hon alltid =)


"Trodde du att hon somnade på toaletten?"


~

Kan inte göra annat än att skratta!

12 Februari

Idag har jag gjort miljoner saker. Det känns i alla fall som det! Jag har varit i skolan, hämtat biobiljetter till Alice in Wonderland =D, tränat, handlat till mamma och åkt fram och tillbaka till huddinge för att hämta och lämna en väska till Jossan. Och jag har fortarande saker kvar att göra. Dock är det ingen panik eftersom jag hade tänkt spendera kvällen hemma. Känner mig helt plötsligt inte så kry =/

Nu, alldeles strax ska jag baka biskvier till mammas "kalas" imorgon och sen måste jag städa mitt rum... Känns som det kommer ta lång tid men jag hoppas jag får lite tid över till att slappa =) Nej nu orkar jag inte sitta här och dega mer!

"Ska jag inte tatuera in en trollkarl på axeln?"

Torsdag

Självklart är jag inte trött längre. Bara för att jag borde gå och lägga mig någorlunda snart. Börjar klockan 8 imorgon, med labb. Kunde inte bli värre.
Men men, har precis kollat på de två första avsnitten av Vampire Diaries och jag måste säga att jag gillar det =) Inte riktigt lika bra som True Blood men det är bättre än Twilight. Tror jag ska ladda ner resten så jag slipper bänka mig framför tv:n varje vecka. Nu ska jag fortsätta kolla på private pracitce. Inget jag brukar titta på men snubblade in på det och märkte att det var ett avsnitt kopplat till grey's anatomy.

"Jag vet inte vad ni Stockholmare kollar på för konstig tv"

11 Februari

Ibland bli jag bara så trött på vissa personer!
Känns ganska skönt att jag ställde mig på rätt sida =) Fast det var ju egentligen inget snack om saken, visste precis vem jag hellre umgicks med =)
 

Just nu sitter jag och slappar i soffan, har både ont i huvudet och är jättetrött. Fast det är ju inte så konstigt med tanke på att det är torsdag idag. Jobbiga lektioner och lång skoldag. Jag och Pernilla skippade i alla fall sista lektionen eftersom vi inte ville redovisa ped-led arbetet. Dock fick vi ju veta att det var ett misstag. Men är inte förvånad. Har ju alltid vetat att det finns folk som inte kan hålla sig till sina egna saker.

Dagens höjdpunkt var i alla fall svenskalektionen. Ganska svårt att tro eftersom vi har Ann men jag satt och jobbade med Max. Den killen kan vara riktigt rolig, haha =) Vi bestämde i alla fall att han var rektor och jag var hans älskarinna. En niondeklassare, haha. Meningen var att vi skulle komma på frågor till den fejka arbetsintervjun vi ska hålla. Max måste ju hitta en ny älskarinna nu när jag ska sluta skolan =)

"Vad tycker du om att bli blond och skaffa silikonbröst?"

10 Februari

Det har varit riktigt skönt att vara ledig! =D Behövs verkligen lite ledighet mitt i veckan för att man ska orka med skolan. Har hunnit med lite av varje de här två dagarna faktiskt. Har varit och tränat, varit hos tandläkaren (var nog första gången jag var glad över det! Har fått en ny jättetrevlig tandläkare, äntligen slipper jag kärringen som drog ut 4 av mina tänder!), har kollat på massa serier och träffat både Helena och Pernilla =D
Juste, jag har varit i stan också. ännu ett tappert försök till att hitta en klänning. Vet egentligen inte varför. Det är långt kvar till skivan och har jag glömt kolla ut genom fönstret eller? Det är ju inte alls säsong. Nej, det här med studentklänning lägger jag på hyllan ett tag.

Är inte pepp på skola imorgon, speciellt inte mellan 8 och 5 men får väl helt enkelt bita ihop. Nu hade jag i alla fall tänkt krypa ner i sängen. Kan bli svårt att sova eftersom jag gick upp sent imorse, men jag måste ju försöka.

"Bönder är liksom en egen ras, precis som rörmokare och föräldrar"

=)

Ledig idag, ledig imorgon =) Nu ska jag sova!

8 Februari

Jaha, nu sitter jag här igen. Har egentligen inget vettigt att skriva men hur ofta har jag det? Sitter och småkollar på sverige pussas och kramas. Verkligen ett annorlunda program. Men så är det väl med alla svenska program.
Men men nog om det. Försöker komma på ett smeknamn till Axel, han gillade tyvärr inte doktor Snuggles eftersom han inte är en tjockis som springer runt i en skog med ett paraply... Får säga till Pernilla att vi måste hitta på ett nytt =)

Imorgon har jag ingen skola! =D Kan dock inte ta mig friheten att sova hur länge som helst eftersom jag ska till tandläkaren. Efter det ska jag nog in till stan och kolla klänningar =) Måste fixa ped-led arbetet också. Får ta och snacka med Pernilla imorgon =)
Nu ska jag kolla på csi! Verkar vara ett avsnitt jag inte har sett. Någon liten unge som dör på ett tivoli. Hoppas jag inte hinner somna innan det är slut!

"Jag hade ett jättebra citat, tänkte på det hela dagen och nu har jag glömt bort det"

7 Februari

Den här helgen har varit en riktig filmhelg! Har sett Prestige, Saw 3-5, the in-laws och My sister's keeper. Den sistnämnda har jag velat se jättelänge =) Läste boken för ett tag sen så var riktigt sugen på att se filmen. Båda var riktigt  bra! =D Dock har de ändrat slutet i filmen. Tänker inte avslöja hur ifall någon vill se den. Men jag gillar filmens slut lite bättre än bokens. Även om båda är sorliga.

Imorgon är det tyvärr skola igen, orkar inte! Men är ledig både tisdag och onsdag, vilket är riktigt najs! =D Ska nog dra in till stan på tisdag och leta efter en klänning. Skippade stan igår och åkte till kista istället och där fanns ju ingenting. Absolut ingenting.

"Varför gillar du Harry Potter så mycket?"

Stan

Jossan väckte mig vid halv 11 eftersom alex skulle repa typ nu. Trodde att vi skulle gå samtidigt som honom men tydligen inte. Jossan skulle inte hinna bli klar... Så nu sitter jag här, helt färdig, medans hon följer Alex till tåget. Det hon har kvar att göra när hon kommer hem är att sminka sig, byta kläder och fixa håret. Jag tippar på att vi hinner med 12.05 tåget. Förhoppningsvis ett tidigare men man ska inte hoppas på för mycket.
Skulle bli väldigt glad om jag hittade en klänning till studentskivan =) Känns som om de flesta i min klass redan vet vad de ska ha och trots att det är nästan två månader kvar börjar jag få lite panik.
Nu kom Jossan hem! Tydligen var inte 50 tågete något problem! =D Nu är det bara studentklänning kvar då.

5 Februari

Yes, nu var det dags att skriva mitt dagliga inlägg om vad jag har gjort idag. Spännande va ? ^^
Har egentligen inte gjort så mycket. Varit i skolan, åkt till båten och sen efter det gymmade jag. Kände att det var bäst eftersom jag köpt godis. Tyvärr försvann ju allt ögongodis precis när jag kom fram =( Men men, blev en snabbis i alla fall!

Bakat fler biskvier har jag också gjort. Blev så mycket smörkräm över igår så det vara bara att göra nya bottnar. Känns ju onödigt att slänga.
Har precis kollat klart på en av mina absoluta favoritfilmer! Prestige, åhh den är sååå bra!! Om ni inte har sett den måste ni verkligen göra det! Ska ladda ner den och tvinga syrran att se den. Den mesen såg bara halva eftersom hon var så trött. Ska i och för sig själv gå och lägga mig snart. Imorgon ska jag till stan med Jossan och kolla klänningar och annat kul =)

Förresten, har kanske fått en ny läsare. I alla fall en som smitit in här någon gång. Haha. Säg Hej till Alexander "Hermione" Borg =D

"Om hon inte har märkt det är hon ganska korkad"

4 Februari

Tror alla mina inlägg brukar börja likadant på torsdagar. "Jobbig dag i skolan idag" eller i alla fall något i den stilen. Förutom det här då. Okej, alla mina torsdags-inlägg kan ju inte ha gjort det eftersom jag inte haft långa torsdagar försen jag började trean. Ja, ja inget att hänga upp sig på.

Idag var faktiskt inte skolan så jättejobbig. Kom en halvtimme sent till matten (tack vare de jävla tågen!) så den var inte så jobbig och alla andra lektioner var också ganska slappa =) Efter maten träffade jag Helena som inte var i skolan idag på grund av en dålig natt. Stackars henne!
Vi lekte i alla fall Martha Stewart och bakade biskvier. Satan i gatan vad goda de blev!! =D Ska komma ihåg att ta med en till Pernilla imorgon!
Ska försöka komma i säng i tid idag. Somnade innan 12 igår och det var jätteskönt! =D Men just nu ska jag vänta på att Helena trillar in hemma så vi kan spela "post it, draw it" =D

"Vart har ni er svans?"

3 Februari

Idag kom jag, Johanna och Pernilla i tid till mentorn, kan vara första gången i 3an, haha. Kände att det inte var en hit så nästa vecka tar vi nog ett senare tåg och kommer lite sent =)
Började på slutrapporten till projektarbetet. Damn vad jag och Helena är effektiva, eller Helena i alla fall, haha =) Tur att jag har henne i min grupp! =D Degade hemma efter skolan och när Jossan drog till ghettot drog jag till gymmet. Tränade i cirka en och en halv timme och tog sen bussen hem. Var chockad när den kom precis i tid. Det är ju inte speciellt vanligt nu för tiden.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Är trött i hela kroppen efter träningen och börjar tidigt imorgon =( Måste gå till skolan redan halv 8.... Gillar inte!!

"Hej Ttseexiiiga Chessica!"

2 Februari

Behövde bara gå på halva religionen idag så fick en extra lång lunch. Den spenderades med Helena på subway, blev som vanligt en kycklingmacka med bbq-sås och sen soure cream and onion chips till det =)  Har ätit ute lite för mycket den senaste tiden, borde egentligen spara mina pengar till andra nödvändiga saker men ändå. Mat är gott =)

Hade body pump på gympan som var lite sådär halvjobbigt och efter det drog jag på Jalles fotoutställning. Fick se många riktigt snygga bilder! =D Efter det blev det middag och sen drog jag hem till Helena. Vi spelade ett jätteroligt internetspel. Man skulle rita olika grejer och så skulle andra gissa. Dock var det på engelska så vi förstod inte alla ord, haha.
Är ganska trött nu och hade tänkt komma i säng ganska tidigt. 10 över 12 för att vara exakt. Då börjar law and order special victims unit =) Fram tills dess ska jag spela mujaffa spillet =D haha!

"Varför är hon så snäll mot henne?"


1 Februari

Idag när jag vaknade kände jag mig verkligen helt annorlunda! kände mig mogen, vuxen och sofistikerad. Känns som om jag borde göra mig av med åtminstonde häflten av allt jag äger. Det passar mig inte längre. Det är väl dags att hämta soppsäckarna någon dag. Eller inte. Känner verkligen ingen skillnad alls. Men det gör väl ingen när de fyller, i alla fall inte 19. Det finns inget nytt man kan göra bara för att man fyllt 19. När man fyllde 18 hade man ju krogen att se fram emot men vad har jag nu? självklart har jag ju studenten och sånt men det är inte samma sak.

Var bara i skolan i 2 timmar idag, najs! Hade i och för sig kunnat gå efter ungefär en timme. Fick lyssna på en föreläsning om stress som var riktigt bra! Älskade Hoa som pratade =) Efter fick vi diskutera med klassen, vilket vi kunde hoppat över...
Hoa sa att för att man inte skulle känna sig så stressad behövde man en balans mellan relationer, egenvård/hälsa, arbete/skola och fritid. Idag hade jag inte det. Har inte tränat på jättelänge och hade en religionsinlämning att göra klart. Fick tacka nej till att åka hem till Helena =( Kände i och för sig inte av så mycket stress förutom när Jossan började tjafsa! Då blev jag verkligen arg och ville smälla till henne. Fast det berodde nog inte bara på stressen ^^

Nu är jag back on track. Religionen är klar, gympaläxan är påbörjad, ska träna imorgon och träffa kompisar! Ser ut som det kommer bli en bra dag! =)
Nu har det här blivit ett jättelångt, ganska ointressant inlägg som nu ska avslutas!

"Mitt huvud är lika stort som hennes midja!"

31 Januari

Har, som jag nämde tidigare, haft en awesome födelsedag! =D Men nu är jag trött och ska alldeles strax krypa ner i sängen, hade bara tänkt spendera lite tid här först ;) 
Imorgon börjar jag inte försen halv 12, najs najs =) Vet dock inte vilken tid jag ska gå upp. Farmor ska åka hem imorgon men jag vet inte vilken tid. Vill ju inte sova och missa att säga hejdå. Ser ju henne faktiskt inte så ofta.
Behöver i alla fall bara vara i skolan i 2 timmar imorgon eftersom vi har livskunskapsdag, vet inte riktigt vad vi ska göra men jag klagar inte på kort skoldag! Tror jag ska pallra mig iväg till gymmet efter, har inte varit där på evigheter! 

Nu ska jag fortsätta leta ny musik och om 10 minuter ska jag kolla på csi på min nya tv som jag fick i födelsedagspresent av mamma och pappa =D

"Nu smörar hon bara"

RSS 2.0