Pallar inte

Just nu pallar jag verkligen inte med bloggen. Finns absolut inget roligt/spännande/vettigt/intressant att skriva. Funderar på att lägga ner hela skiten......

Pallar inte

Just nu pallar jag verkligen inte med bloggen. Finns absolut inget roligt/spännande/vettigt/intressant att skriva. Funderar på att lägga ner hela skiten......

15 Juli

Jag älskar regniga dagar när jag kan ligga inne i sängen och mysa med Johannes hela dagen eller glo på film :) Då är det blande det bästa som finns!! Men inte när man måste sitta ensam på jobbet i 7 timmar utan kunder som jag var tvungen att göra igår.... Hade hellre myst med Johannes eftersom det var vr 11månaders dag igår :)
Idag är det förövrigt exakt en månad tills vi åker hem! Längtar faktiskt :) Sen har jag bränt sönder min högerhand också så är rätt handikappad just nu :( Måste se till så att blåsan inte spricker och då är det rätt begränsat vad jag kan använda handen till. Måste byta mitt jobbpass imorgon eftersom jag inte kommer klara av att jobba ensam. Men ska försöka klä på mig nu och sen ta en promenad i det fina vädret :)

9 Juli

Idag har jag mått riktigt jävla dåligt! Har varit helt skakis, mått illa, varit yr och mått allmänt skit. Har knappt ätit och har spenderat större delen av dagen i sängen.

Kill me

Har nog glömt berätta att strix är här och filmar igen. Kan inte förstå varför eftersom förra årets program blev en flopp. Viva (eller vad fan de nu hette) är här också. Tvekar ju på att någon egentligen vet vilka jag menar men i alla fall. De ska gifta sig idag på stranden.... De har satt upp massa lappar på campingen där det står något i stil med "kom och skåla med oss i tv ikväll". Jag som hade tänkt springa på stranden. Får hoppas att de är klara tills dess. Vill ju inte komma med på tv när jag tränar och absolut inte under deras töntiga bröllop. Förresten så får deras unge fakiskt vara med i år.

7 Juli

Finns egentligen inte så mycket att skriva. Har varit här i snart 3 veckor och det är väl dubbla tiden kvar... Missförstå inte, det är kul att vara här, har ju Johannes, Helena och Tobbe men hemma har jag ju hela min familj, mitt rum, poolen och ledighet. Men snart böjar högsäsongen och då går det snabbt. Snabbt till då Johannes åker hem och sen till då jag åker hem och till vår ettårsdag :) Som jag tyvärr missar eftersom jag är här och han inte.
Får ju i alla fall träffa honom en eller max 2 dagar senare. Om jag fick bestämma skulle det vara samma dag men det är lite svårt eftersom jag jobbar mitt sista jobbpass här då och även om jag tar bussen hem direkt efter hinner jag inte i tid. Har i alla fall planerat presenten och lite sånt :)

2 Juli

Har haft något skit i ögat i flera dagar så det har gjort ont som satan. vilket det fortfarande gör men ställde mig framför spegeln med en pincett för ett tag sen och verkar äntligen fått ut det :) Får se om värken går över snart. Har spenderat förmiddagen med älskling, som vanligt :) Spelade lite minigolf, käkade lunch och kollade fotboll på stranden :) Nu ska jag sega vid datan, fixa naglarna och byta kläder innan jobb vid 4. Hel OB helg och sen ledig på måndag igen! :)

1 Juli

Alla dagar smälter ihop när man är här. Det är ett under att jag kommer ihåg vad det är för dag och när jag ska jobba. Idag var jag ledig och större delen av dagen spenderades ute i solen :) Hann med både frukost, minigolf och glass med älskling innan han gick till jobbet :) Efter det blev det pool och strandhäng med trillingarna följt med mat hemma hos dem :) Kvällen avslutades med ännu en minigolfrunda, som jag vann! Nu sitter jag inne i holken och hoppas att Johannes vill komma hit efter jobbet trots att jag vet att det inte kommer hända. Det regnar ute, han jobbar imorgon och han hatar att sova i min lilla säng :( Men hoppas kan man ju alltid göra ändå :) Vet ju att han älskar mig så kanske kan lura hit honom ;)

RSS 2.0