Film

Har inte blivit något plugg idag alls, inte än i alla fall... Får se till att ta tag i det imorgon, senast!! Har varit iväg och sprungit och sen mest glott på tv. Just nu är det Saw VII, den har precis börjat så ett tag till framför tv:n blir det i alla fall :)

31 Oktober

Igår blev det en lång söndag som började på sjukhuset med Jossan. Hon festade lite för mycket i lördags, haha. Nej men hon blev puttad och landade på axel och ansiktet. Så en svullen, värkande axel och en blåtira vid ägat fick hon. Hämtade älskling när jag hållit Jossan sällskap i nästan 2 timmar. Myste en massa med honom framför filmer och serier och sen på kvällen blev det bio :) Har nog aldrig sett så mycket folk på Heron, köade förfan i en halvtimme för popcorn och fick nästan köa för att komma in i salongen.... Filmen var i alla fall väldigt bra, inte alls som jag hade tänkt mig men ändå :)
Idag lunchade vi i stan innan vi åkte hemåt åt olika håll. Blir mest plugg den här veckan, tenta på fredag. Jobbigt!

28 oktober

Vaknade nästan på bästa möjliga sätt idag! :) Med älskling bredvid, vilket är det bästa jag vet. Dock är det bättre när jag kan ligga kvar hur länge jag vill och inte gå till skolan. Han är så otroligt söt när han är trött, haha! :) Kärlek <3
Blev skola mellan 1 och 3, segt som bara den. Kul i alla fall att få träffa Sara och Sandra :) Efter det åkte jag och kollade på en ny telefon men det blev inget med det.... har istället beställt hem men det tar ju en evighet. Vill ha nu!! Hade planerat att både hinna plugga och träffa Helena men istället blev det middag med mamma och pappa på älsklings jobb. Gott som bara den men dyrt. Haha, Johannes vet inte ens om att vi var där eftersom han jobbade i den stora baren där det var något event. Men men, nu ska jag hoppa i säng. Jobb imorgon och sen fest!! :) För en gångs skull ska jag inte kolla på tv utan läsa tills jag somnar :)

26 Oktober

Hann med allt jag skulle igår. Även om jag hade kunnat skippa städningen eftersom Johannes ändå inte kunde komma idag. Typiskt. Han kommer imorgon istället och det fungerar väl nästan lika bra. Sitter just nu och degar framför tv:n med Jossan och har tråkigare än tråkigast typ. Orkar inte plugga mer, funderar på att baka. Brukar passa på när mamma och pappa är borta men egentligen ska jag ju sluta äta massa onyttigt, haha. Får se hur det blir. Måste hitta på något i alla fall :)

25 Oktober

Tänkte börja med att berätta att jag hatar sibas reklam. "you have to go down on me". Kom igen, allvarligt?
Kan fortsätta med att dela med mig av min dag för de som är intresserade. Hade seminarium i skolan mellan 10 och 12. Riktigt roligt är det faktiskt. Efter det pluggade jag lite och har även hunnit med träning. Kanske inte så svårt, blir knivigare imorgon. Då ska jag hinna träna, plugga till tentan, åka till skhlm med Jossan och fixa inför den kommande halloweenfesten, städa och förhoppningsvis simsa med Helena :)

20 Oktober

Var i skolan en snabbis idag och efter det köpte jag lunch till mig och Jossan och åkte för att hålla henne sällskap en stund medans hon passade Alexander. Så jäkla söt! :) Ska dit imorgon en stund också :) Hon vill inte vara där ensam hela dagen när det är massa polacker där och jobbar, haha. Kollar det senaste avsnittet av pretty little liars och snart blir det sängen.


19 Oktober

Hann med allt jag skulle igår och älskling kom hit tidigare än väntat :) Har spenderat hela dagen med honom idag eftersom han inte började jobba förens 6. Hann med en pytteliten shoppingtur precis innan också då han köpte en halsduk. Stackarn fryser ju ihjäl i det här vädret, haha. Det brukar ju vara lite varmare i kalmar.
Sjävl har jag beställt hem en ny jacka som borde komma nästa vecka :) Hoppas att den passar och är tillräckligt varm bara. Nu glor jag på greys, vilket jag ska fortsätta med. Imorgon ska jag till UMO och fixa nya p-piller och sen blir det skola en stund.

17 Oktober

Borde egentligen plugga men orkar inte just nu. Dessutom har jag inte fixat boken som jag behöver. inte bra! Sitter och väntar på att criminal ska börja. Imorgon har jag ett fullspäckande schema så behöver sova tidigt!
Ska eventuellt med mamma på morgonpromenaden imorgon, dvs halv 9-9, sen ska jag till skolan för att försöka fixa min bok, efter det ska jag och mamma förbi morfar en sväng innan vi ska hinna träna. Sen är det stan med Jossan som gäller, hockey på kvällen med Cj och på natten kommer förhoppningsvis älskling :) Haha hur ska jag hinna klämma in plugg där? Omöjligt.

16 Oktober

Igår åkte jag och CJ till älsklings jobb för att dricka lite drinkar och umgås :) Blev i och för sig bara en drink men trevligt var det i alla fall. Plus i kanten var att älskling slutade tidigare och följde med mig hem :) Idag är han dock inte lika rolig, har inte ens hört av honom sen jag släppte av honom hemma... Men jag har kunnat roa mig ändå! Var med Cj och hans föräldrar och kollade sista hemmamatchen för säsongen på råsunda. AIK-Häcken. Bästa var att vi vann och fick se både Viktor Lundberg och Kenny Pavey utan byxor, haha :)
Nu är jag seg och trött och vet inte alls vad jag vill göra. Sitter och halvglor på tv, inte speciellt kul. Funderar på att ta en promenad men kommer inte orka. Kanske sätter på en film men är egentligen inte sugen på att kolla.... Vill inte sova eftersom klockan bara är halv 11. Vet en sak som jag vill i alla fall och det är att Johannes ska kolla in sin mobil och svara på mitt sms! :)

14 Oktober

Nu ger jag upp pluggandet för ikväll. Ska strax klä på mig för att ta en uppfriskande promenad till coop. Sagan om ringen går på tv så måste ju förbereda mig! :) Blir en lugn hemmekväll eftersom jag jobbar imorgon...

Helgen

Älskling är sjuk så har sluppit honom hela helgen, skönt! haha nej då inte alls, saknar honom :) Som tur är har jag i alla fall lite kompisar som kan ställa upp när jag är ensam :) I fredags var det film hemma hos Tobbe som gällde! Igår var det AIK match hos CJ (vinst!! :) ) och sen sims hos Helena :)
Dagen idag bjöd på shopping, mest för Helenas del. Jag och Tobbe var med där som sällskap. En stickad kofta fick i alla fall följa med hem. Nu sitter jag och myser i soffan och kollar Partaj. älskar det verkligen och det bästa är att min kära bror är med ibland, haha! :)

7 Oktober

Nu är det helg och det firar jag genom att kolla OC och äta glass med grädde, chokladsås och nonstop. MUMS! :)

2 Oktober

Min plan för dagen har varit att slappa i sängen framför O.C och träna. Har jag lyckats? Jaa, hur svårt kan det vara liksom. Hat precis ätit och nu ska jag röjja lite i rummet så det ser snyggt ut ifall Johannes trillar in sen, sen blir det dusch och efter det intar jag sängen igen för ännu mera slappande! :)


RSS 2.0