Festligheter

Ja den här helgen har bara bjudit på massa festligheter med trevligt folk :) I fredags var vi hemma hos Axel för att fira Nicke. Thaimat, vin, tårta, semlor, "jag har aldrig", massa hemligheter och skratt! :D
I lördags var det fest hemma hos Tobbe för att fira Helena som fyller på onsdag! :D Återigen massa hemligheter, skratt, trevligt folk, dricka och såklart party! :D Helt klart en lyckad helg!
idag mår jag bättre än väntat, inte speciellt dåligt alls. Tryckte nyss i mig en fet hemmagjord pizza och nu ska jag nog hoppa in i duschen för att fräscha upp mig lite. Sen ska jag fixa chokladdoppade jordgubbar och mysa framför tv:n innan jag åker hem till Johannes för att spendera natten :D

23 Februari

Klockan visade 06.00 när jag gick upp och termometern visade -18 när jag gick till jobbet. Kändes minst lika kallt nu när jag gick hem från Helena.
Jobbade i alla fall till 11 ungefär, åkte in till stan och lunchade med Helena, tobbe och Johannes :D Efter det åkte jag med älsklingen hem och myste innan han drog till jobbet och jag åkte till Helena. Spelade sims och avslutade med en omgång alfapet. tyvärr förlorade jag igen :
Nu sitter jag här, men inte länge till. Ska snart krypa ner i sängen och sova.

21 Februari

oj, idag hade jag problem med att stava till februari, haha. Skrev nog om rubriken 5 gånger innan det blev rätt ^^
Har spenderat hela helgen med Johannes :) Igår var vi på bio och såg sanctum :) Inte mycket 3D effekter men jag gillade filmen ändå. Tycker det är häftigt med grottor och dykning och sånt men skulle aldrig våga själv.
Idag har jag inte gjort något som jag hade planerat. Istället fastnade jag i min bok. Läste typ halva innan middagen och sen drog jag till Helena. Spelade sims och alfapet, förlorade tyvärr :( Förresten så vet inte min pojkvän vad alfapet är men det blir väl så om man kommer från Kalmar ^^ Nu ska jag nörda vid msn med älsklingen samtidigt som jag ska läsa. Får se vilken tid jag kommer i säng, hoppas på hyffsat tidigt!

Onsdag

Nu är jag helt slut. Har sovit för lite de senaste 4 dagarna, gick upp kvart över 6 imorse och har varit iväg och tränat i 2 och en halv timme, puh! Ska bli skönt att sova, om typ 3-4 timmar. Hade tänkt vara vaken tills älskling slutar jobba :) För att lyckas, eller för att ha något att göra överhuvudtaget, ska jag sätta på några avsnitt av OC. är egentligen inte den bästa idén eftersom jag brukar somna till tv:n när jag är trött men ändå :)
Förresten så hatar jag att duscha på vintern! Är inte direkt ett fan i vanliga fall heller, gör det mest för att jag måste. Men på vintern tar det emot lite extra. Blir ju kall som in i den bara av att ta av mig kläderna och sen när jag kliver ur duschen. vill helst duscha med kläderna på när det är kallt men vad är det för mening att duscha då?

16 Februari

Var ett tag sen jag skrev nu. Tänkte dra alla dagar i kort form i alla fall. Lördag kan vi strunta i för jag kommer inte ihåg vad jag gjorde för fem öre.

Söndags blev det i alla fall tidig uppgång för att hinna till skärholmen och köpa lite nya underkläder och en present till Johannes. Klockan 2 kom släkten hit för att fira mamma som fyllde år :D Alltid lika kul med kalas hemma hos oss :) Massa tårta, kladdkaka, kärleksmums och annat! Resten av dagen myste jag med Johannes och sen åkte vi hem till CJ för att kolla på solsidan och national treasure :)
Måndags blev det också tidig uppgång för att ta ut hundarna. Passade på att fixa lite frukost till älsklingen. amerikanska pannkakor med sylt och blåbär :) eftersom det var alla hjärtans dag spenderade vi hela dagen och hela kvällen tillsammans :D
Igår var jag också tvungen att gå upp tidigt....skulle till umo och sen åkte jag tillbaka hem till älsklingen :) tog ju sin lilla tid på grund av vädret och bygget av citybanan. åkte hem i lagom tid för att hinna till Zumban med mamma, riktigt jävla tråkig var den. Kändes verkligen bortkastat.
Idag gick jag upp tidigt igen.....är glad att jag kan sova ut imorgon :) Idag var jag iväg och provjobbade på Helenas jobb, 07.15-10.45. Brukar alltid vara så himla nervös men det gick väldigt bra ändå :) Ska dit imorgon eftermiddag och jobba med Helena :)
Nu hade jag tänkt sätta mig i sängen och läsa en bok eller kolla på OC. Ikväll hade jag tänkt träna mellan 17.30-20.00, får se om jag faktiskt orkar. Har i alla fall bokat första passet så det går jag på :)

Kaos

Gud vilken toppendag jag har haft idag. Tog mig en och en halv timme att komma hem till Johannes. Brukar ta max en halv. Fick vänta i kanske 20 minuter på tåget i stuvsta, inte så jättelänge men ändå. Jag åkte väl strax innan 11 med tåget som skulle kommit 09.05!! Det var fullt med folk verkligen överrallt!! skitjobbigt. Tog en timme bara att komma in till centralen, från då jag klev på tåget tills jag gick av. Höll på att svimma på tåget också. Hade inte ätit någon frukost, det var dålig luft och massa folk. Tur att det fanns en snäll själ som hjälpte mig :) stackars Christoffer som fick åka med mig när jag skämmer ut mig så, haha.
Väl framme hos älsklingen får jag veta att han ska jobba. Jippi, krigat mig fram till honom för att bara stanna i några få timmar. Då han dessutom sov och hade massa saker att fixa.... Det enda jag kan glädja mig åt nu är väl att det gick smidigt att komma hem men satan vad kallt det är!

10 Februari

Är verkligen helt slut i kroppen. Har tränat varje dag den här veckan och det känns. Ska lägga mig i sängen snart och kolla på tv eller läsa en bok, vilket jag inte har gjort på väldigt länge. Imorgon ska jag gå upp hyffsat tidigt, men förhoppningsvis utvilad, för att dra till älsklingen och spendera dagen med honom :) Sen hela kvällen och natten också ;)
Förresten så är jag trött på snön nu. Jag älskar snö och tycker det är jättemysigt men nu har jag tröttnat. Vill gå i tunn jacka och tunna kläder :)

8 Februari

Var tvungen att gå upp tidgare än önskat. Drog till umo och fixade nya p-piller. Övningskörde sen en bra stund med mamma. Det är dags att jag sätter fart med det där. Körde in till pappas jobb i hammarby sjöstad och sen vidare till morfar i vendelsö. Fikade och hade det trevligt en stund innan vi var tvungna att åka hem. Tränade tidigare ikväll och nu ska jag nog snart sova. Träningen tar på krafterna. Men först vill pappa att jag hämtar lite bullar ;)

7 Februari

Jag vet att jag inte ska klaga nu när det äntligen har blivit lite varmare (vilket inte kommer hålla i sig eftersom det ryktas om dåligt väder imorgon....). Jag tycker det är jätteskönt att slippa den tjocka vinterjackan men idag när jag gick hem rån älsklingen höll jag på att dö. Det var 2+, jag hade min tunna svarta jacka och ändå var det sjukt varmt.... och på tåget hem ska vi inte ens prata om, smockat med folk. Ni kan ju tänka er.
Nu ska jag dra iväg för en och en halv timmes träning :D Först body pump och sen core.

Utgång!!

Här var det dåligt med uppdatering ser jag. Har väl inte hänt något speciellt sen sist och det jag tänkte skriva om är gårdagen :) Då var det utgång som stod på schemat :D allt för att fira mig! ;D
Först var det förkrök hos Tobbe och sen var det meningen att vi skulle till Lobby men där var det dött. Drog till Hellströms istället och hade det väldigt trevligt med både dans, prat och drickande :) Det var egentligen meningen att vi skulle dra vidare efter det men det hela slutade på donken istället och sen nattbussen hem. Hemma vid halv 3 och somnade strax efter det. Mår skitbra idag, vilket jag är jäkligt glad för. En annan trevlig överraskning fick jag när jag öppnade plånboken och alla pengar var kvar. Det är najs att gå ut när man blir bjuden ;D
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag hitta något att äta. Efter det ska jag baka bullar med Jossan och sen åka hem till Johannes :D

20!! :D

Har haft en helt underbar helg :D
I lördags var släkten och Helena här för att fira mig :) Mycket mat, dricka, pengar och presenter :D Precis vad jag gillar! Det enda dåliga var väl att pappa, 3 timmar innan gästerna kom, bröt ett ben i foten. Fråga mig inte hur. Ont som satan hade han i alla fall. Höll på att svimma flera gånger. Men lite kul var det att försöka fixa klart allt samtidigt som man var tvungen att passa pappa och vänta på ambulansen. Han är inte så glad att han inte kan köra bli på 3 veckor och måste gå på kryckor. Haha.
Själva födelsedagen var också toppen! :D Brukar få presenter på morgonen men inte nu. Alla skulle ju upp tidigt. Vaknade i alla fall bredvid Johannes :D Myste runt lite på dagen, drog till systemet (såklart) och sen drog vi och mötte Helena och Tobbe :) Köpte kinamat och gick hem till Helena, åt, chillade och drack vin :D Helt perfekt :D
Åkte till kyrkogården med mamma sen :( Exakt 10 år sen mormor dog :'( Inte så kul. Det är bestämt att vi inte ska fira mig längre, alla bara skadar sig. Mormor som dog för 10 år sen, Farmor som bröt handen på min student och nu pappa som bröt foten........
Avslutade kvällen med tårta och presenter från familjen :D Mycket gott och välbehövda paket :) Hela helgen har verkligen varit toppen :D <33

RSS 2.0