29 Juli

Dagen har spenderats i skogen med mamma, jossan och hundarna. Ni kanske undrar vad jag gjorde där, eller inte, ni får i alla fall veta =) Vi plockade blåbär och svamp. Dock hittade vi inte mycket men det räcker i alla fall till blåbärspaj! =) Är inget stort fan av skogen och kommer nog aldrig bli, det finns ju så mycket äckligt där, men man kan ju offra sig någon gång. Speciellt när mamma inte har vart hemma på en hel vecka.
Men nu ska jag gå och fixa lite middag till mig, eller kanske borde kalla det frukost eftersom det är det första jag äter idag.

"Pernilla är läskig"

-

Verkar som alla andra sover, kanske dags för mig också ? =)

;)

Skulle ju vara duktig och städa idag men såklart inte. Började fixa med min tavla och sen satte jag mig vid datan... Slutar alltid så när jag ska städa. Hmm, undra varför? Jo, det är ju inte megakul att städa, haha.
Nu har jag precis kommit hem från Helena. Var över hos henne ett tag och spelade sims. Helt underbart. Nördar som vi är, haha. Ska faktiskt ta och bädda sängen nu, mamma har tvättat mina röda sidenlakan idag! =)

"Om jag får en ful bebis ska jag döpa den till Thomas"

28 Juli

Nu är mamma och pappa hemma igen, de kom igår kväll. Fick lite nödvändiga och uppskattade saker från taxfree affären =) Blev väckt 20 över 12 idag av mamma eftersom mina kusiner kom på besök. Har inte sett dem på år och dar så det var kul =) dock är de ju 7 och 11 så de ville hoppa studsmatta hela tiden. Har nog aldrig hoppat så mycket i hela mitt liv, haha! Nu har de i alla fall åkt hem, farmor också, så nu ligger jag i soffan och bara slappar. Ikväll efter middagen, som jag hoppas blir kinamat, ska jag hem till Helena =)
Nu ska jag faktiskt gå och städa mitt rum, later!

"Jonte underhöll oss med fingrarna"

Dagen

Idag har jag strosat omkring i gamla stan och stan med Jossan, farmor, kusin och faster. Farmor är ju inte här så ofta så varje gång hon är här passar vi på att åka in till gamla stan, förstår inte riktigt meningen med det men men. Slapp i alla fall kolla på vaktavlösningen i år =) Efter x antal där åkte vi hem och då var jag och Jossan tvungna att promenera ännu mera eftersom hundarna måste ut och sen var vi även tvungna att gå till coop och handla, suck... Har aldrig i hela mitt liv handlat så ofta som jag gjort den här veckan, haha.
Fixade grillad fläskfilé och färskpotatis till middag, smaskens! Sen käkade vi jordgubbar och glass till efterrätt, mums!
Nu ska jag kolla på det senaste avssnittet av true blood =) Hade tänkt bära upp pappas lilla tv för att kolla på det inspelade avsnittet av priviliged men det orkar jag inte, haha.

"Vilket bajs var bäst när de byggde sina hyddor?"


Hej igen =)

Oj oj, vad det var länge sen man var här då, haha. Kan knappast skylla på det fina vädret eftesom solen har lyst med sin frånvaro, kan däremot skylla på att det är sommarlov och att jag har bättre saker för mig=)
Sen sist har jag hunnit ta en tripp till göteborg för ett lisebergsbesök och kolla in gamla landet. Är sig verkligen inte likt. De har byggt ett jättehus med inomhuspool och en 7 meter lång vinkällare istället.... Passar inte riktigt ute på landet om man frågar mig  XD
Har festat lite också såklart. Firade Sandra som fyllde 18 vilket var jättekul och sen har jag även vart hos Anna i skogås och en dag hemma hos Jalle =) Mycket skoj!

Mamma och pappa har dragit till egypten, är smått avundsjuk eftersom det är 37 grader i skuggan och 28 i vattnet och här är det ju knappt 20...
Ni kanske tycker "skönt med föräldrafritt hus" men inte riktigt här inte =/ Farmor är här eftersom Glenn inte kan sköta sig, haha. Han kunde i alla fall inte förut. Så mina lördagsplaner gick käpp rätt åt helvete, tyvärr..... Får dock ta det en annan dag om pappa håller det han lovat =)

Nej nu ska jag fortsätta sega framför datan eftersom jag typ har haft sönder min tv (?) ... Vi hörs kanske imorgon =)

"Är man nekrofil då?"

15 Juli

Somnade 4 och vaknade halv 9....Gick upp, käkade frukost (vilket jag aldrig brukar göra) och sen satte jag på en film och somnade. Men är fortfarande trött. Kommer bli jobbigt att knalla runt på Liseberg imorgon eftersom jag säkert inte kommer kunna sova ikväll heller. Ska nämligen på premiären av HARRY POTTER!!!! den slutar någon gång runt halv 12 och sen ska jag upp klockan 5 för att bila till göteborg och gå på liseberg samma dag..... Förhoppningsvis sover jag i bilen =)
Är så sjukt taggad inför ikväll! Har läst att den ska vara bra och dålig men gillar de andra filmerna så den här är säkert okej den med =) Nej nu ska jag ut och sola lite, mamma klagar på att jag är så blek...

"Om jag hade en flickvän med så stora bröst skulle jag komma på dem en gång, sen skulle det bli tråkigt och då kommer hon kväva mig med dem!"


Spelning

Hade mina nya skor till spelningen igår så jag var typ lika lång som Jossan, fattar inte att hon kan vara så mycket längre.. Men men. Jag, Jossan, Pernilla och Tessan åkte in runt 6 eftersom vi inte var helt säkra på vägen men vi hade tur och träffade grabbarna när de skulle dra och käka. Spelningen var lite försenad så vi fick sitta och vänta ganska länge men när de väl körde igång var det ju kul. Träffade Marcus där, hade inte direkt räknat med det. Han var snäll och bjöd på jordgubbar =) haha.

Efter BHL var det något annat konstigt band som skulle köra och då kom det in en 82årig gubbe in, what the fuck liksom? Han satt där och diggade ett tag och sen kom han ut och började prata med Jossan och Tessan, haha, De kom verkligen inte undan.

Efter spelningen drog alla hem till Pontus för att festa =) Jag och Pernilla höll oss mest i Pontus rum och småpratade med massa folk.
Det var helt klart en lyckad kväll och vi kom hem någon gång strax efter 3 =)

"jag vill inte bli släkt med dig!"

Nya skor =)

Blev väckt halv 12 av Jossan....skulle ju som sagt åka till skärholmen idag igen eftersom Jossan behövde ett par nya skor. Blev massa surande från hennes sida eftersom det tog ett tag för henne att hitta ett par. Men det blev massa glada miner från mig eftersom mamma betalade både ett par nya skor och ett par solglasögon =D Solglasögonen ska jag i och för sig betala själv sen när jag har pengar.
Nu ska jag snart börja fixa mig eftersom jag ska iväg till münchenbryggeriet och kolla på när BHL spelar. Var ett tag sen man träffade grabbarna så det ska bli kul =) Pernilla ska med också vilket bara är massa plus =D

"Jag kan läsa och kolla samtidigt"

Mys! =)

Jahapp, nu sitter Helena i en stuga i norrland, eller hon kankse sover, och jag sitter här. Får inte träffa henne försen tisdag eller onsdag igen... Men jag tror jag överlever, när hon kommer hem är det ju dags för harry potter!! =D=D <3
Har precis kommit hem från Elli. Kollade på film med henne, Sara, Pernilla, Stefan och Jossan. Mys, mys.
Innan filmkvällen hos Elli var jag i skärholmen (igen), denna gång med Pernilla =) Var tvungen att kolla en sista gång efter en BH och den här gången hittade jag faktiskt två! Mycket bra =)

Nu ska jag lägga mig och kolla på Harry Potter tills jag somnar. Ska upp hyffsat tidigt eftersom jag ska ta en sväng in till skärholmen med mamma och jossan. Blir en massa vistelser för mig där, synd bara att jag inte har några pengar. Men ska komma om mamma kanske kan betala ett par skor till mig, det skulle vara toppen =) Nej nu dra mig mot sängen, den lockar väldigt mycket mer än datorn, godnatt! <3

"Läste neongult och hade tänkt börja kalla dig för varningsskylt"

9 Juli

Sov ca 13 timmar inatt, vilket var awesome men var ändå trött när jag vaknade. Eller rättare sagt väckt av Jossan. Hon ville åka till stan trots det dåliga vädret. Men om man kollar ut nu så ser jag att vi faktiskt missade det värsta, haha. Jossan handlade ett par jeans och jag handlade bara en brownie med glass, mums<3 Hade verkligen behövt en ny BH men hittade ingen... suck!
Nu ska jag bara slappa framför tv:n och ikväll ska jag kolla vad Helena ska göra. Hon åker bort imorgon så om jag har tur hinner jag träffa henne innan =) Men nej, nu väntar tv:n, haha!

"Jag har inte sagt något kul"


7 Juli

Igår var det fest hos Crouch som gällde! Var inställd på en chillkväll hos Helena men planerna ändrades. Fixade mig hos henne och sen åkte hon, jag och Tobbs över till Crouch. Hade en livlig diskussion om Harry Potter på vägen dit, haha.
Blev full ganska snabbt eftersom vi körde massa drinkinggames och jag har ju en tendens att inte vara så bra på såna, haha, Trots det fixade jag att spela biljard och gissa vem som vann? Jo jag =) Försvann mystiskt när det var dags för oss att åka hem så det slutade med att jag fick sova kvar. Skyller på en viss person för det, haha. Blev dock inte så mycket sömn....

Idag, dagen efter, har jag varit i SKHLM (hatar förkortningen men orkar inte skriva hela) med Jossan, Helena och Tobbs =) Blev inget shoppande för min del eftersom jag ska spara pengarna till GBG, kryssningen och sen London. Men Helena köpte lite småsaker, Dreglade över ett par skitsnygga skor också, ska åka in med henne när hon fått mer pengar så hon kan köpa dem =)

Känns som jag bara babblar nu så ska avsluta, ska faktiskt snart gå och lägga mig. Är ganska trött sen igår =)

"Om hunden biter sig fast, ropa på hjälp och stå stilla tills hjälp anländer"

6 Juli

Hejsan mina vänner! =D
Har faktiskt inte hänt så mycket sen senaste inlägget. Har vart hemma hos Helena och vi har nördat oss framför datan med läsk och godis =) Haha. Alltid uppskattat! Idag har det inte heller hänt så jättemycket. Vaknade hyfsat tidigt och orkade inte göra någonting alls försen efter 4. Då började jag småstäda i rummet, fortfarande stökigt men betydligt renare. Får fortsätta någon annan dag.
Efter maten drog jag på promenad med Jossan och det hela slutade med att jag ringde pappa som fick möta oss med pengar och sen gick jag, Jossan, pappa, mamma och hundarna till mcdonalds i ävlsjö och köpte glass, haha! Men det blev i alla fall en promenad på ca 2 timmar =)
När vi kom hem satte vi oss och kollade på hitta nemo, helt underbar film <3 och nu ska jag antingen kolla på ett morden i midsommer avsnitt eller spela sims, har inte riktigt bestämt mig....


"Sydafrikas huvudstad: Apstaden"

Utekväll =)

I onsdags klädde jag på mig kjol och linne och klackar på 8 cm, dum idé! Trodde att jag bara skulle kolla på BHL's spelning med Siri och Helena men sen efter ville Siri dra vidare till Toxic och självklart hängde vi med =) Där blev det mycket dans och när vi sen drog hem vid 3 var mina fötter helt döda. De gör faktiskt fortfarande lite ont men har blivit betydligt bättre.

Idag har jag inte gjort så mycket, var på ikea och köpte lite onödiga saker som bara kommer stå och damma i mitt rum, men fina var de =) Höll mig faktiskt borta från en del grejer vilket alltid är ett plus. Har spelat minigolf också eftersom farmor är här och hälsar på och efter det åkte jag, eller mamma egentligen, och köpte ett par skor. Dock bara ett par gympaskor.
Hann precis ta ett bad innan det började regna och nu ska jag nog bara slappa inne. Känner inte dirket för att göra något, möjligtvis en promenad men det är ju inte så kul i det här vädret.

"Jag gillar inte att han heter Josse"


RSS 2.0