30 November

Uppe tidigt som attan idag. Eller egentligen inte, men nu för tiden är det väl det. Var uppe vid 7, drog till stallet vid kvart i 8 och red till kvart över 9. Gick väl sådär. Miss Anja ville inte riktigt göra som jag, haha. Gick hem och sov efter det. Trodde det skulle bli en kortis men vaknade först vid 1 när Helena smsade. Har spenderat större av delen hemma hos henne. Spelat lite sims och kollat på psych :) Måste passa på innan jag åker.
ska upp tidigt imorgon igen... Måste passa falcon mellan 8 och 12. Så det blir sängen nu :)

Första advent

Första advent har aldrig varit någon big deal hemma hos oss. Det är bara en helt vanlig dag. Oftast glömmer vi till och med att tända ljuset fast det står framme på borded. Så denna helt vanliga söndag har varit precis det, helt vanlig. Åkte över till Stefan med både Jockes och Jossans stationära så han kan förbättra dem. Får se hur det blir,antingen skulle vi få tillbaka två datorer eller bara en, fast mycket bättre :) Sen har jag degat framför the Hills. Har fortfarande inte sett sista säsongen så ligger lite efter. Och sen har jag självklart varit över hos Helena för att spela sims! :D Mycket, mycket roligt. förresten har jag en idé på vad jag ska köpa till henne i julklapp nu :) Det känns bra! Nu blir det till att lägga mig under täcket och mysa och så småningom sova :)

27 November

Idag har mamma julpyntat huset så nu har jag fått lite julkänsla :) Just nu känns det som jag kommer ha megamycket när julen väl är här, vilket jag inte brukar. Men det blir mysigt :D
Har inte mått så bra idag så har spenderat dagen inne framför tv:n och datan. Har snott Jockes stationära data och installerat sims. Nu ska jag bara sno Jossans grafikkort så vi kan spela :) Beställde hem det senaste idag så det är vårt om några dagar. Hoppas jag hinner spela lite innan jag drar till Kalmar :)

26 November

Hejsan hoppsan lillebror! :D
Idag har jag hunnit med precis det jag hade räknat med. Passade Falcon, drog till gymmet, städade (inte klart men det visste jag att jag inte skulle bli. Tar alltid lång tid för mig att städa) och varit med Helena :D vi spelade hennes nya sims och det var hur kul som helst! :D Vill tillbaka nu och spela men får vänta till tisdag.
Kan meddela att jag har blivit sjuk igen. Jippie!! Jävla Glenn. Är täppt i näsan och har ont i halsen och imorgon blir det väl värre :( Orkar inte sova ännu så ska kolla lite på tv. Klockan 3 börjar psych som jag vill se. Får se om jag är vaken då :D

Sova?

Om jag ska orka göra någonting alls imorgon borde jag gå och lägga mig nu men istället sitter jag och väntar på ett Law and order special victims unit avsnitt som ska börja klockan 2. Blir inte mycket sömn för mig. Ska upp vid halv 8 för att passa Falcon. Sen ska jag fan orka ta mig till gymmet, städa mitt rum och sen träffa Helena. imorgon får jag se hur bra jag lyckades.
Min bebis är hur söt som helst! <3 supersnäll är han också, trots att
han bits ibland, men vilken valp gör inte det ?

25 november

Hej, hej och hemskt mycket hej :) Är på väldigt bra humör idag, vet egentligen inte ens varför. Kanske för att ridningen var otroligt rolig, trots att vi inte red. Hade halvgrupp så jag och några till fick stå och kolla på medans de andra red. låter kanske inte så roligt men det är det. Och väldigt givande. Det är så himla mycket lättare att förstå allt när man får kolla på andra och sen göra det själv :) Kanske är jag glad för att jag pratar med Johannes och för att jag ska åka dit om en vecka :) Kanske för att det är snö ute och jag ÄLSKAR snö!!! :D Vill ut och promenera, hela dagarna. Eller så kanske det är så för att jag sitter och myser i mitt rum framför tv:n med choklad :D Eller helt enkelt på grund av allting, haha. Glad är jag i alla fall :) Det gillar vi!
"Trpr du de dödar sin egen gris till julbordet"

24 November

Exakt en månad kvar till julafton idag :) Trots att det är snö ute och att jag slog in min första julklapp har jag ingen julkänsla alls :( Har fortfarande bara fixat hälften av mina klappar och har inga ideer what so ever.... Men men, idag har jag i alla fall inte vågat köra på grund av alla snö, passat lilla Falcon och varit på Alex och deras spelning :D Det var lika bra som vanligt och lika roligt, haha. Nu ska jag kolla på tv och sen fortsätta att hjälpa Jossan med läxor. Se så snäll jag är :D haha
"hur klarar ni er med bara 2 hm?!"

23 November

Great, hela mitt inlägg bara försvann....
Marina and the Diamons var i alla fall awesome igår! :D Det var riktigt kul att se henne uppträda på scenen, bara 2 meter ifrån oss. Vilken energi hon hade :) Idag har jag varit och kollat på julklappar med Helena. Har ingen aning om vad jag ska köpa. Har henne och Johannes kvar och måste köpa dem snarast. Jobbigt.
Nu ska jag kolla på Eva och Adam (haha, älskade de filmerna när jag var yngre). Egentligen hade jag tänkt plugga men tar det senare ;)

Söndag

Blev en spelkväll fullt med sims hos Helena idag! :) Mycket roligt! på torsdag fyller hennes lillebror år och då får de det nya sims, som vi ska köra slut på innan jag drar till Kalmar :) Nu är det dags för mig att dejta sängen. Ska upp 7 imorgon för att passa den nya lilla odågan Falcon, haha :)

21 November

Jag är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Om jag la mig i sängen nu skulle jag somna på en gång och säkert sova bort hela dagen. Vilket jag både vill och inte vill göra. Om jag orkar ska jag ta mig till gymmet annars slappar jag nog hemma. Marina and the diamonds imorgon! :D

mys

Det är skitkallt ute och jag tänker inte lämna huset en gång till. Det får bli en hemmakväll ;) Ska hoppa i mina mjukiskläder och bara mysa framför tv:n. Blir lika bra eftersom jag ska upp någon gång innan 6 imorgon.

19 November

Så mycket för att vara trött redan klockan 10. Somnade inte försen tidigast halv 3 och vaknade för 20 minuter sen. Om 10 minuter ska jag gå till tåget eftersom jag har lovat att åka till biblioteket åt mamma och sen ska jag till tandläkaren.

Torsdag

Är av någon konstig anledning trött redan nu. Kanske beror på ridningen eller att ja har kört så mycket idag. Inte vet jag. Men en sak vet jag och det är att det passar bra eftersom jag ville sova tidigt idag, vilket jag kommer göra. Ska kolla senaste avsnittet av Hellcats nu och sen ska jag nog sova :)

18 November

Vill spola fram tiden till den 3 december. Då åker jag till Kalmar och hälsar på älsklingen i lite mer än 2 veckor! :D Vill att det ska vara imorgon och inte fredag om 2 veckor :( Vill åka nu. Det skulle vara helt okej med mig om tiden bara gick jättefort, efter måndag. Vill inte missa Marina and the Diamonds! :D men efter det får det gärna vara fredag den 3 december!
Har vänt lite på dygnet nu. Somnar tidigast halv 5 men går upp klockan 1. Inte så sent men måste vända tillbaka det. Måste börja gå upp vid halv 5 istället. Har till måndag på mig, det klarar jag  :) Nu ska jag plugga lite teori, sen slappa med serier, åka till ridningen och sen ska jag köra till Riksten med mamma och Jossan för att hämta upp Alex och Andrée ;) Och juste, städa..... får nog ta det imorgon. Ikväll ska jag sova i tid.
"Har de mer än 1 biograf i kalmar?!"

Harry Potter

Filmen var så sjukt bra!! Ville inte att den skulle ta slut :( Måste se den igen. Vilket jag ska när jag är hos älsklingen i Kalmar!! :D Längtar tills DVDn släpps, jag ska ha den! :D längtar såklart till sista delen också! Haha, det går fan inte ens att beskriva! :D It was magic

17 November

Lyckades faktiskt somna igår, ungefär när Jossan gick upp. Det vill säga vid halv 6. Vaknade för en halvtimme sen eftersom Zazza satt utanför och pep. Orkade inte försöka somna om. Har precis ätit och nu ska jag byta om och dra till gymmet :) Harry Potter ikväll!! :D

16 November

Haft en simskväll hos Helena och det är verkligen superkul att spela när vi väl fått en idé om hur allt ska vara! Då vill man bara inte sluta, haha! :D Tyvärr måste man ju hem och sova ibland (det är ju faktiskt Johannes som är nörd och inte jag^^) men tvekar på att jag kommer sova inatt. För imorgon är det ju HARRY POTTER PREMIÄR,  är så pumpad så jag vet inte vart jag ska ta vägen!! :D Som vi har längtat!! :D För att fördriva tiden ska jag kolla på massa serier! :D Kanske somnar jag någon gång om väldigt länge, borde ju sova, vill inte vara trött eller seg imorgon ju! :D
"Fiskarna är tydligen de som är otrogna"

Bosco <3

Sötnos! <33
Alltid extra söt när han låg utanför mitt rum och gnällde för att han ville komma in och sova! :D <3

fuck

Böda-kvällen var såklart roligt :D Även om programmet i sig faktiskt suger. Men vi måste ju kolla ;) Hade hoppats på att få Nisse i rutan men riktigt så blev det ju inte. Istället var det mig de filmade. Ett jävla tag, i alla fall vad det kändes som. Ännu bättre var att det var "kärleksavsnittet"... och det var inte Johannes jag blev filmad med, utan någon Roffe, haha! Aja, måste ju erkänna att det var lite kul ändå, fast hemskt!

Böda ikväll

Juste, städa var det. Hmm det glömde jag helt bort. Får ta det inatt eller imorgon för nu ska jag bege mig mot Helena för ännu en Böda-kväll! :D

15 November

Är irriterande nog fortfarande lite småkrasslig!! Men struntade i det imorse och drog och tränade :) Blev gymmet istället för pass och det gick bra! Kände inte för att skämma ut mig igen genom att lämna salen efter halva passet men på gymmet kan man ju gå runt som man vill, haha. Har kollat runt i mitt rum och konstaterat att det behöver städas... jobbigt! Men om jag städar nu kanske jag lyckas hålla det rent tills jag åker till Kalmar och då kommer det ju vara rent sen när jag kommer hem lagom till jul :D Hatar att komma hem till ett stökigt rum, fast jag gör det allt för ofta, haha. Men innan städningen blir det top model! ;)
"Du har i alla fall inte gjort en bajshög"

Hungrig

När jag planerade att äta först vid middagen trodde jag att vi skulle äta runt 5-6, inte klockan 8. Nu är jag så hungrig att jag inte ens känner mig hungrig längre. Bara helt tom i magen.

14 November

Kvällen hos Marcus var hur kul som helst! :D chillade med dricka, snack och hade det allmänt bra. Klockan 12 bestämde sig jag, Helena och Axel för att baka kladdkaka ;) Filip och Nicke var också med, men bara som moraliskt stöd. Vilket vi faktiskt inte behövde. haha.
Mötte Jossan i centrum strax efter 2 och gick hem och la mig sen. Vaknade för kanske en och en halv timme och är hungrig som ett as. Orkar inte göra mat, får vänta till middagen och hoppas på något gott :) Borde städa mitt rum idag men tror inte det kommer hända. Kommer nog spendera dagen i sängen och kolla på hellcats ;D
"Han fick sitta på golvet och äta"

13 November

Nu är det dags att börja göra sig iordning för kvällen :) Vi 8 ska jag vara utanför Helena för att sen dra vidare hem till Marcus ;) Innan det ska jag hinna göra mig iordning, duscha, fixa håret, sminka mig, välja kläder och sånt. Sen måste jag laga egen middag och ta ut hundarna eftersom det bara är jag hemma.... Så det är dags att sätta igång nu!

Music

Har fortfarande inte kommit i säng... Ska se till att lägga mig i sängen nu och försöka sova. Annars kommer jag nog aldrig kunna somna... ska upp och 8 timmar typ. Tror jag ska plugga in ipoden och somna till musik :) Godnatt!

12 November

Idag på dagen var jag hemma hos Helena och pimpade naglar inför Harry Potter premiären! :D Det var riktigt roligt och såklart blev några naglar bättre än andra men overall så är vi båda nöjda ;D Ska ju bara ha dem under premiären på onsdag så ^^ Haha Jocke tycker aldrig att jag växer upp eftersom jag fortfarande älskar Harry Potter :D Kvällen har spenderats hemma igen. Med supergod mat, vin, chips, chilinötter och cola, perfekt! :D Börjar bli lite småtrött så ska nog hoppa i säng snart. Ska upp relativt tidigt imorgon för att träna. Jag vet, jag är inte frisk ännu och ska egentligen inte träna. Men jag måååste och nu ska jag springa, utomhus. Hur snurrig kan jag bli då? Hoppas i alla fall att det går bra :)
"Malfoy ser ut som en glittrig arg terrorist med en handduk på huvudet"

10 November

Jag vet att jag inte ska träna när jag är sjuk men kunde inte låta bli idag. Och dumt var väl det. Blev dålig efter en halvtimme... inte lika dålig som senast då jag höll på att svimma men nästan. Fick gå ut och sätta mig i omklädningsrummet och återhmta mig. Gud vad jag känner mig svag just nu!! Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på Harry Potter :D Hoppas fan att jag blir frisk snart!! bara en vecka kvar till preimären av Harry Potter och dödsrelikerna del 1!! ;D Läääääägtar! <3
Idag är det förresten exakt en månad sen Johannes åkte hem :( Och det är lite mer än 3 veckor innan jag åkder till Kalmar....

:D

Bosco är supersöt och ligger och sover i min säng :) Tror jag ska göra honom sällskap och fortsätta smsa med älsklingen :D

Sjuk

Varför kan inte jag bara bli frisk? Vill kunna träna utan att vara nära att svimma, gå upp till centrum utan att bli anfådd, svälja utan att få ont i halsen, jag vill slippa vara konstant trött, huvudvärken och att nysa 762 gånger om dagen. Jag vill bara må bra igen. Är det för mycket begärt?

9 November

Jag måste erkänna att det ser ganska mysugt ut med snön som faller om man kollar ut genom fönstret. Men det är det inte, verkligen inte! Följde med Helena för att köpa vinterkläder och även om det var innomhus var vi tvungna att gå ut ibland och det var fan inte roligt. Speciellt när jag gick hem från bussen. Snön piskade mig i ansiktet och det var jättekallt.. haha. Klaga lagom. Nu har jag i alla fall bytt till torra mysiga kläder och ska snart ta itu med mitt itunes. Har lagt in 100 nya låtar som jag måste sortera och betygsätta ;)
"Hur ska du göra då om han blir pedofilaktig?"

8 November

Idag mår jag mycket bättre :) Men är fortfarande sjuk och saknar Johannes... :( Bara 3 och en halv vecka kvar till Kalmar! :D
Idag bjöd mamma på kinamat till lunch, kärlek <3 Finns nog inget bättre, möjligtvis thai i så fall ^^ Hade Böda-Kväll hos Helena också :D Med Nisse, Susanne, Petter, Gun och Tobbe. Och så martini och bullar. Det är ju Böda-dricka, i alla fall för de vuxna. För oss var det boxvin som gällde hela sommaren! :D Nu ska jag försöka sova! Är hur trött som helst! Men verkar vara inne i en sån period då jag sover alldeles för lite. Hur trött jag än är kan jag bara inte sova vissa dagar. Spelar ingen roll om jag har sällskap eller inte.
"Mysteriebilen var också med"

Uselt

Idag är verkligen ingen bra dag. Jag är fortfarande inte frisk, jag är trött, jag är ledsen, jag känner mig ensam och jag saknar Johannes :( Nu ska jag gå och dö lite. Hörs senare

Pumpad!! :D

Kom hen från Helena för ett tag sen och nu är jag pumpad på fan allt!! :D Harry Potter premiären (SÅKLART!!), pimpa naglar, musik, Marina and the Diamonds, sommar, nyår, jul, hennes och Tobbes resa (^^) haha, jaa allt :D Är till och med pumpad på att rita, vilket jag inte ens kan, haha!
Yeah right att jag kommer sova ikväll! Har hur mycket musik som helst som jag ska få av Helena och sitter och leter ännu mer nu! Och om jag är vaken klockan 3, vilket jag säkert är ska jag fan se Rock horror picture show för jag är till och med pumpad på den! Det här kommer nog sluta illa, haha :) Love it!


"O C H, vänta jag kan den här!"

6 November

Snart ska åka med pappa och hämta min mobil som har varit på lagning den senaste veckan eftersom den fuckade ur totalt. Man märkte inte för 5 öre att jag fick sms. mobilen reagerade inte mer än att den tog emot dem.
Efter det ska jag i alla fall dra och shoppa med Helena :) Eller shoppa och shoppa, hon ska handla vinterkläder och jag ska bara kolla på julklappar. Ja i november. Då kan man faktiskt köpa julklappar och dessutom vill jag ha mina klara innan jag åker till Kalmar, för lets face it, vad fan kan man köpa där?

5 November

Idag har jag hämtat biljetterna till Harry Potter premiären!! :D Är så pumpad så jag vet inte vad! Gick upp vid 7 igår för att vara bland de första som bokade, vilket jag var :) Var bara ett fåtal som bokat innan mig men eftersom de av någon okänd oförståelig anledning bokat kantplatser fick jag precis de jag ville ha! :D 4 stycken i mitten på rad 9, sweet! ;) den 17onde är det i alla fall dags och jag är som sagt så pumpad som det bara går! :D
Ikväll blir det myskväll hemma. Är fortfarande inte frisk och har ont i huvudet så orkar inte göra något annat ;)

3 November

Nu är jag i stort sett frisk! :) Klarade både av att träna och springa sen efter idag, härligt! Nu är jag trött som bara den och ska faktiskt snart sova. En stund i alla fall.
Har bokat resan till Kalmar nu! :D Åker den 3 december och kommer hem igen den 22! Så är borta ganska länge! :D Men det är bara bra :) Skulle egentligen ha pluggat teori idag men orkar verkligen inte.... är ju expert på att skjuta upp saker ^^ Men har i alla fall kört massor idag :) Nää, sängen kallar faktiskt nu.

1 November

skippade träning idag. Promenerade istället medans mamma tränade. Övningskörde lite också och tappade typ min 3e skylt eller något, suck... Har köpt en ny nu med sugproppar, hoppas att den funkar bättre :)
Ikväll blir det till att ta det lugnt och kolla på Böda Camping klockan 8 på 5an. Får se om Kristoffer lyssnade och klippte bort mig :) haha

RSS 2.0