31 December

igår gick jag och gömde håret under en mössa hela dagen, haha! Stötte på Carro i huddinge när jag och Helena var där och kikade. Hon ville självklart se håret och eftersom hon är så söt fick hon det. Tycker forttarande inte om det men har i alla fall lyckats få upp det i en tofs och åkte till och med hem till morfar igår, planen var att skippa eftersom jag inte gillar håret.
Idag är det i alla fall nyår och kör på tofs nu med. Idag har jag städat större delen av dagen, Helena och Tobbs kommer hit =) Skulle egentligen vara hos Helena eftersom hennes föräldrar skulle iväg men Daniel blev sjuk så de stannar hemma. Istället är vi här hos mig, mina föräldrar är ju inte heller hemma =) Får hoppas bara att det är lite fler grannar hemma i år så vi får se lite raketer! Ska strax dra till coop och handla middag, hörs igen 2009!

"Vill du inte ha lite öl då?"

Ångest!

Har kort hår och jag hatar det! Toppen, precis innan nyår.....


28 December

Idag har jag varit i vingåker för att kolla på kläder och kan väl säga att det var ganska bortkastat, hittade absolut ingenting. Jossan kollade i och för sig på några skitsöta t-shirtar men de kostade 300 spänn och ingen av oss kände för att köpa någon. Efter att jag kom hem har jag väl inte gjort så mycket, kollat på tv och suttit lite vid datan. Blev medbjuden att till Marcus där det var lan och film men kände inte direkt för det.
Imorgon ska jag till frisören och jag satsar på helförändring, nästan allt hår ska bort! Känns väl lite halvpirrigt, kommer bli värre imorgon när jag sitter där i stolen och ser dem klippa av allt. Hoppas det blir snyggt i alla fall.
Nu ska jag tillbaka till tv:n och fortsätta kolla på csi, ciao!

"Tur att han inte hade några pungkulor, då hade det gjort ont"

=)

Okej, har fortfarande inte gått och lagt mig, so what? Har ju bara mig själv att skylla. Men anledningen till att jag skriver är att jag fixat låten till bloggen nu. Nu har jag ju både spelare och låt, sweet!
Ska faktiskt lägga mig nu men är inte speciellt trött och det är inte csi försen klockan 2 och så länge orkar jag inte vänta, får väl sätta på en harry potter film eller något, fick ju faktiskt boxen i julklapp, love it!! =D

"Majselia"

Shopping!

Trots att jag hatar mellandagsrean har jag inte gjort annat än sprungit i affärer de två senaste dagarna. Igår var jag ju runt i stan, kista och skärholmen och idag stack jag till stan med Helena, Ellis, Danni, Jessica och Putte. Idag fick jag med mig lite hem också, en kofta, ett par nya stövlar och två stycken tröjor från monki. Faktiskt första gången jag handlar där och billigt var det också, två tröjor för 100 kronor =) Imorgon blir det ännu mer shopping, då ska jag åka till vingåker med Jossan, pappa och sen skulle kanske Jossan ta med sig Ellis också, inte samma som jag var med i stan idag, haha! Ska faktiskt hoppa i säng snart, måste gå upp redan klockan 9 imorgon! Jag som tyckte halv 11 var tidigt idag...

"Du ser ut som mästerkatten i stövlarna!"

Mellandagsrea

Jag hatar verkligen mellandagsrea, hur mycket folk som hellst, man orkar inte ens leta efter någonting. Ändå var jag både i stan, kista och skärholmen idag. I stan skulle Jossan köpa klänningen hon ville ha på nyår men den var tyvärr slut, åkte då till kista för att leta men hittade ingenting där. Åkte sen till skärholmen där hon hittade en klänning som hon gillade, inte lika mycket som den första hon ville ha men den här duger. Själv orkade jag inte ens titta på någonting, eller jag provade en klänning som jag inte alls gillade och sen tittade jag på ett par skor, hittade dock inget som fick följa med hem. Så har fortfarande ingenting att ha på mig på nyår men det gör väl inte så mycket eftersom jag inte ens vet vad jag ska göra. Ska nog kika runt på lite saker på internet nu, måste verkligen ha ett par nya skor!

"Jag är deprimerad!"

25 December

Nu har jag bestämt att jag ska sluta äta godis och kakor och sånt. Inte bara för att det är onyttigt och jag egentligen inte är så sugen på det utan bara handlar för att jag har pengar eller har tråkigt. I natt mådde jag illa igen och jag vet ju inte om det beror på att jag åt massa godis och kakor igår eller något annat men har mått dåligt alldeles för mycket de två senaste månaderna så jag tar ett lite tidigt nyårslöfte.

Idag ska jag in till stan med syrran, fick ju massa pengar och presentkort igår =) Hon ska handla en klänning som hon har spanat på till nyår och jag ska mest kika, får se om jag hittar något. Ska åka med 35 tåget och har lite stuff jag måste fixa innan dess, later!
Förresten! Hoppas alla hade en superbra jul och fick massa saker de önskade sig =)

"Det kommer säkert sluta med att jag gör något med båda"


JULAFTON <3

Firade julafton hos morfar som vanligt =) När jag var mindre brukade vi fira jul två gånger, först hemma hos morfar på riktiga jul och sen en "liten julafton" någon dag efter hemma hos min faster, med pappas del av släkten, men nu firar vi bara en gång hemma hos morfar. Oftast brukar Malin och hennes föräldrar vara med men i år åkte de till hennes moster istället, blev en trevlig liten jul med vår familj, morfar, Barbro och Barbros bror =)
Brukar inte stanna så länge så efter att vi ätit massa julmat, fikat, fått julklapparna och sett Karl-Bertil Jonssons jul åkte vi hem.
Har nyss kollat på "Tomten är far till alla barnen", måste fan vara den bästa svenska filmen någonsin och man bara måste se den på jul =)

"Bästa julen någonsin, bara vi och det snöar!"

JUL ! =)

Yes, nu har man fått öppna den sista luckan i kalendern, ingen vinst till mig inte, attans!
Öppnade ju som bekant min julklapp från Helena och det var en jättesnygg lila väska =) Hon satsade på att köpa i en färg jag inte har och hon lyckades verkligen. Hon sa att hon gillade det hon fick från mig så jag antar att hon gör det, haha!
Det är typ bara jag vaken här hemma, även fast det är jul. Mamma och pappa är ju självklart vakna men inga syskon, Jossan kanske vaknade nyss, lät som något rörde sig på övervåningen.
Sammie och Zazza har fått sina julklappar men det var bara Sammie som lyckades öppna sin helt själv =) Han är såklart helt tokig i bollarna han fick.
Ska börja fixa mig snart, även om det är några timmar kvar tills vi ska åka men först ska jag öppna Jossans julklapp =)

"ÖPPNA DÅ!"

Snart jul! =)

Orkar inte blogga senare, hade ju tänkt blogga vid tolvslaget men är trött och tänkte bara öppna Helenas julklapp och sen sätta på Harry Potter och sova. Hann inte sätta på den igår, somnade under csi, haha! Har i alla fall städat lite nu så det är ganska fint i mitt rum, har även fixat kläderna jag ska ha på mig imorgon =)
Så tills vi hörs igen, GOD JUL och GRATTIS MARTINA!! =) <3

"Du har ju typ 100 killar!"


23 December

1 dag kvar till julafton och jag har faktiskt fått lite julkänslor =) Antar att det beror på att jagg fick min julklapp av Helena idag, fast jag får inte öppna den försen vid 12slaget, 4 timmar kvar! Innan jag åkte hem till Tobbs för att julfika med honom och Helena, hallon/fläderpaj med vaniljsås och cola, mums, så åkte jag och handlade julklappar till Glenn och Jocke. Trodde inte jag skulle handla till dem eftersom de inte skulle handla till mig men nu har de fått lön så det var bara att sticka iväg. Nu har jag i alla fall handlat åt dem och jag hoppas de blir nöjda =)

Nu ska jag ta en dusch, eller kanske ett bad? Måste ju få tiden att gå på något sätt. Tror faktiskt att jag ska springa och sätta på badvattnet nu, vi hörs vid 12! Då får jag inte glömma att gratta Martina, hon fyller ju faktiskt år då =)

"Jag vill öppna den nu!!"

Dan före dan före doppardan

Okej, nu är det ju egentligen dan före doppardan men har ju inte gjort så mycket så ska skriva om igår idag.
Ridningen idag, eller igår, gick faktiskt kanon! Hade Cappucino och han gick superfint, i alla fall i skritten, i traven var han inte riktigt lika fin. Men vi skulle ju hoppa så lät honom bara gå på tygeln en stund. Hoppade högre än vad jag brukar även om det inte var å högt, 60-70 cm kanske, är ganska dålig på att avcgöra. Eftersom jag inte är så förtjust i att hoppa kändes det mycket högre plus att jag hade en större häst men det var faktiskt kul, hoppas jag får honom igen sen när vi börjar 5 januari. Gillade mina nya vantar också, fick verkligen mycket bättre grepp =)

Efter ridningen drog jag hem till Helena och spelade sims. Köpte även lite lösgodis som jag inte gjort på typ 1000 år. Fick se min present idag också, eller fick se den med papper på. Kan ju säga att den typ är 10 gånger större än Helenas, men storlekenhar väl inte så stor betydelse, eller ?

Imorgon ska jag i alla fall få julklappen, ska sitta vid msn vid tolvslaget och så ska vi öppna de samtidigt =) Innan ska vi kanske åka till stan med Tobbs och Love, de ska handla till deras mamma och sen ska vi hem till Tobbs och byta julklappar.
Jag tyckte att Helena kunde vara inne på msn nu så jag hade någon att prata med men det tyckte visst inte hon, har visserligen inte frågat men antar att hon har något bättre för sig. Nu blev det här ett långt jobbigt inlägg men hoppas ni orkar läsa i alla fall =) Om 20 minuter är det csi som jag ska se och sen om jag inte somnat redan ska jag sätta på Harry Potter, somnade under den igår =)

"Smek en banan"

22 December

Precis som jag trodde fick jag inga julkänslor n'r jag hjälpte till att pynta granen, de kommer väl på självaste julafton, om ens då.
Idag måste jag nog städa, vill ju ha det fint på jul, även om ingen kommer hit. Sen ikväll ska jag rida också, sista gången innan uppehållet.
Känner mig fortfarande helt opepp på att skriva så blir inte mycket längre än så här.  Imorgon tror jag att jag ska byta julklapp med Helena, får hoppas att hon blir glad (=

"Det ser ut som en grön tarm"

23.50

Har ingen vidare lust att skriva men har inget bättre fär mig. Klockan är 10 i 12 och jag har skittråkigt, ska sätta på csi och sen försöka sova tror jag.
Förresten verkar inte min låt på bloggen funka så nu har jag en spelar men ingen låt, sweet. Förut hade jag låt men ingen spelare.
Men ska som sagt sätta på csi nu och sen ska jag och Sammie sova =) Godnatt!

"Vad är det som ligger i ugnen?"

21 December

3 Dagar kvar till julafton och jag har ingen julkänsla alls! Ute är det grått, blött och mörkt. Ska klä granen snart men tvekar på att det hjälper.
10 Dagar kvar till nyår och jag har inga planer alls. Hoppas verkligen att något roligt och lockande dyker upp snart.

"Yes, nu blir det den bästa julen någonsin!"

Spelning

Var faktiskt bästa spelningen någonsin! De lät jättebra plus att de faktiskt var sociala, haha. Tycker lite synd om de andra banden som var där eftersom alla typ drog när BHL spelat. Trodde det skulle bli något efter men alla var trötta och det fanns ingenstans att ta vägen så Jossan och jag drog till donken i älvsjö för att käka lite och sen kom Jocke och hämtade oss. Blev i alla fall en lyckad kväll men imorgon är jag sugen på fest! =)

"Då måste du ha dricka så du blir social"

19 December

Jahapp, nu har vi lov. Känns inte alls som det, har inga julkänslor alls och det är mindre än en vecka kvar till jul. Är i alla fall superglad att det är lov och det skulle ju firas med lunch i stan tillsammans med tjejerna =) Väl framme insåg jag att jag inte alls var sugen på en macka för 100 spänn, så medans de andra stack till något trångt café stack jag, Jossan och Helena och mötte Tobbs och sen drog vi till kungshallen och käkade supergod kinamat =)
Efter handlade jag det sista till Helenas julklapp så nu är jag helt klar med det. Ska strax slå in den också.

Idag skulle jag egentligen på julbord på pappas jobb men de skulle inte köra med skaldjursbuffé som förra året och då pallar jag inte. Var ju bara för skaldjuren jag skulle dit från första början. Istället ska jag till lidingö (Tyvärr) och kolla på BHL:s spelning med Jossan, hoppas fan de hittar på något roligt efter så det inte känns helt meningslöst, men tvekar på det.
Nu ska jag strax slå in Jossans och Helenas julklapp och sen ska jag platta håret och fixa mat.

"Hon vill inte ha någon julklapp alls!"

18 December

Fick lära oss lite julord på teckenspråket och så fick vi tillbaka proven vi skrev för ett tag sen. Jag fick full pott och MVG, är jag inte duktig? (A)
Fick tillbaka någonting på nästan varje lektion. På engelskan fick vi tillbaka vår uppsats men den var inte betygsatt och sen fick vi veta vad vi fick på diktarbetet, jag och Honey fick vg-, tydligen var våra diktanalyser för knapra, men who cares?
På matten fick vi tillbaka matteprovet, ett jävla poäng från vg, surt! Men men, har i alla fall skrivit klart och lämnat in samhällen idag så nu är allt avklarat. Ska bara vara i skolan mellan 10 och halv 12 imorgon och sen drar jag till stan med tjejerna och fikar/lunchar =D
Ska alldeles strax äta middag och sen ska jag över till Helena och kolla på Heroes, sista avsnittet innan uppehåll!

"Fusk, de har ju alla långa i sitt lag!"

Fuck Fuck Fuck!

Har suttit och skrivit på mitt samhällsarbete hela dagen. Planen var ju att vara klar till klockan 10 men det var jag ju såklart inte. Fick låna Jossans data eftersom min hatade mig men sen skulle hon sova klockan 10. Fick då mejla arbetet en gång till och har skrivit på det lite sen dess. Men dum som jag är har jag inte sparat och självklart hatar min data mig ytterligare lite till och tycker det är jättekul att stänga av sig, utan att spara.
Nu måste jag skriva om och abetet ska vara klart imorgon!! Fuck, fuck fuck! Börjar klockan 8 imorgon också så får se hur mycket sömn jag får i natt. Stackars Helena som måste dras med mig hela dagen imorgon....


Fuck!!

Vill verkligen hinna klart med samhällen idag. Kanske inte märks eftersom jag är tillbaka här efter bara 25 minuter men det är såhär: Min dator hatar mig idag, som vanligt, så word hänger sig hela tiden. Får hoppas att jag får låna Jossans data, kan ju mejla arbetet ochj fortsätta skriva. Har typ bara skrivit 4 rader sen jag sparade sist. Ska kolla om Jossan känner sig snäll, jag ska ju faktiskt hjälpa henne med kriminologin sen.

17 December

1 Vecka till Julafton och bara 2 dagar kvar till jullovet!! Ska bli så otroligt skönt med jullov och sen när jag kommer tillbaka till skolan efter jul har jag bara en rättskunskapslektion kvar och sen är den kursen avslutad. Slipper börja 8 på tisdagar och sluta 4 på fredagar, jippi!!
Idag har jag handlat nya ridhandskar, blev ett par mörkblåa läderakriga. Hade tänkt köpa ett par rosa men de blåa var mycket finare =) Har även handlat julklapp till Jossan, får hoppas att hon blir glad. Vet att hon läser min blogg så ska inte skriva vad hon får men kan ge henne en ledtråd, tyvärr inget som stod på din önskelista syrran...
Nu har jag i alla fall handlat 2.5 av 4 stycken, ska åka till stan på fredag med Jossan och kolla på lite mer grejer till Helena.

Nu måste jag tyvärr återgå till skrivandet av min samhällsuppgift, har kämpat med den hela dagen och snart är jag väl klar. Borde ha börjat igår men orkade inte. Har i alla fall bara 1 fråga kvar, tyvärr är det den jobbigaste =/
Ska se på dirty sexy money klockan 10 och då ska jag banne mig vara klar!

"Om vi tar ifrån henne barnet kommer hon supa ihjäl sig"

16 December

idag har jag faktiskt handlat till Helena =) Är lika förvånad som ni, haha! Åkte till skärholmen med Jossan efter skolan och kikade runt lite, trodde inte jag skulle hitta något men det gjorde jag. Fast måste kpa en sak till, ska kanske kolla igen imorgon efter att jag handlat till Jossan och ett par nya ridvantar till mig själv. 

Bakade kladdkaka med Jossan för en stund sen, köpte cola också så nu sitter vi och svullar framför tv:n. Om 20 minuter är det titanic och den vill man ju inte missa, right? 


"Då skulle det ju betyda att vi var kompisar och det vill jag inte, så *pang* skjut mig i huvudet"


15 December

Idag har jag som vanligt vart i stallet och gosat med alla söta hästarna! Nej, inte riktigt, hann bara med att gosa med Tiger och sen snacka med Mailn. Fick Tiger som vanligt och idag gick det verkligen skit!!! Hade typ kramp i fingrarna efter 5 minuter och han bara drog tyglarna ur händerna på mig. På onsdag ska jag åka och handla ett par nya handskar som förhoppningsvis funkar bättre när Tiger bara ska dra och hålla på. Malin var där idag också, har inte sett henne på flera veckor, stackarn har legat hemma med någon sjukdom, kan verkligen inte komma på vad det var för någon.
Men förutom att vara i stallet har jag ju vart i skolan (Trist) och sen skolakade jag och Helena från teckenspråket och åkte till skärholmen med Tobbs. Eller vi stack 40 minuter tidigare från lektionen, sa att vi skulle på teater, haha. I skärholmen kollade i alla fall Helena på en klänning, har ingen aning om hon hittade någon, var tvungen att åka hem tidigare.

Nu ska jag sno lite choklad och sen måste jag komma på en bra anledning till att skita i tyska imorgon, har inte gjort läxan och pallar inte Monica. Drar hem till Helena efter rättskunskapen imorgon =)

"gå nu ut i vardagsrummet och var lite asociala"

14 December

Idag mår jag faktiskt helt bra =) Får hoppas att det inte blir som sist jag var sjuk bara, mådde dåligt på fredag kväll sen bra både lördag och söndag men sen hela söndag natt mådde jag piss!
Har psykologiprov imorgon och måste plugga lite men det tar jag sen. Nu ska jag strax äta och ikväll ska jag kanske vara med Helena, hon skulle ringa om hon hade tid. Annars blir det nog tv-tittande och lite plugg.
Var på luciashow i stallet idag. Fick bland annat se lite folk från min ridgrupp göra lite julpjäser, luciatåg (såklart) och så fick vi se Regina, utklädd till Zorro, rida =)

"Ska släppa ut mitt hår nu så jag slipper sova med det"


Snabbis

Igår fick jag ett sms från Carro där det stod "Jag är kåt.. ska vi ha sex?", tyvärr var det bara Bobbo som tagit hennes mobil och skickat till alla hennes kontakter. Jag trodde att hon och jag hade något speciellt...
Nej men, igår gjorde jag inte så mycket, var på Jossans uppvisning och sen var jag hemma och tog det lugnt. Sov typ bara 5 timmar i natt eftersom jag mådde så jävla illa =/ Mår mycket bättre nu och ska kanske över till Helena ikväll, när jag käkat. Måste sätta lite fart nu eftersom morfar och Barbro kommer om 25 minuter och jag måste sminka mig och fixa håret. Hörs senare!

"internet hatar mig"

11 December

Torsdag i 20 minuter till och sen är det äntligen ska fredag! =) I  Helgen har jag massa saker att göra. Imorgon ska jag på Jossans gympauppvisning, får se vad som händer efter det. På lördag kommer morfar på middag och på söndag ska jag på luciashow i stallet, måste se till att kameran är laddad då. Måste hinna plugga till psykologiprovet på måndag också och så vill jag ju såklart träffa vänner.
Men, idag började jag skolan klockan 8, hade teckenspråksprov så stannade bara en halvtimme och fick längre håltimme. Det var jätteskönt, hann sova i en hel timme och sen ha 45 minuter på mig till annat. Hade också matteprov, det gick så där men hoppas på ett g i alla fall. På gympan hade vi simning, vilket var riktigt kul, var ju ett tag sen jag simmade. Jag och Pernilla var duktiga och stannade en extra halvtimme för att träna lite, totalt simmade vi nog 1 km, 40 längder. Visst låter det längre när man säger så istället för 1000m? tycker jag i alla fall.

Har fixat Jossans bloggdesign idag. Vet inte vad hon tycker, den är väl inte superfin men hon säger aldrig hur hon vill ha så det är svårt att veta hur man ska göra.
Ska mejla rättskunskapsarbetet så jag har det i skolan imorgon och sen ska jag noh sova, är inte csi försen om 1 timma, har säkert reda somnat då =(

"Vad duktig du var på att simma då"

10 December

Har faktiskt haft en helt okej dag idag, trots den äcliga gubben på vägen hem och den tråkiga skoldagen. I skolan fick vi bara sitta och lyssna på diktredovisningar, inte speciellt kul men alla var jätteduktiga =) Sen hade vi typ 1 timmes samhälle med Lars och man behöver väl inte säga något för att få er att förstå hur det var, hade ju Lars liksom. Slutade strax efter 3 men jag hade samtal, med Lars, så jag fick stanna lite längre, suck! Om jag inte hade haft det där onödiga utveckligssamtalet hade jag säkert hunnit med samma tåg som Johanna och Pernilla och då hade jag sluppit den där äckliga gubben...
Sen jag kom hem har jag åkt med mamma och käkat thaimat <3 var ju bara vi som skulle käka så orka laga något. Har kollat igenom matten lite och pluggat teckenspråk, fast det måste jag fortsätta med, har ju prov imorgon. Har pillat på min bloggdesign också och nu orkar jag inte göra mer så den får se ut såhär, men Nalle Puh är ju söt så orka klaga =)

"Vad kul om han bor i närheten av dig!"

Design

Som ni kanske ser har jag ändrat min design, ville att det skulle bli lite mer juligt men är inte nöjd. Tycker inte det blev bra men får duga så länge. Vet inte hur jag ska fixa för att det ska bli bra och för att jag ska bli nöjd =/
Jossan vill att jag ska fixa hennes, hur ska det gå när jag inte ens vet hur jag vill ha min egen?

Kan jag inte få ditt nummer?

Tog en omväg hem från skolan idag och anledningen till det var att jag träffade en äcklig gubbe i centrum. Det är ju inte så jättemånga som går åt mitt håll från tåget tyvärr och då var det en gubbe som följde efter mig och frågade om han fick lära känna mig och massa saker. Självklart sa jag ju nej och började gå därifrån men då följde han efter och frågade om han kunde få mitt nummer eller i alla fall en kram. Sa ju självklart nej igen och gick en annan väg och som tur var följde han inte efter. Ringde Helena för säkerhetens skull, var ju ganska mörk. Pratade med henne hela vägen hem och sen precis när jag kom hem mötte jag mamma.

9 December

Höll på att skriva fel månad på rubriken, lite konstigt eftersom jag har massa julkänslor =) Idag sprang jag runt i stan med Helena och letade julklapp till Tobbs, mycket mysigt och resulterade i en klapp men fick jätteont i fötterna =/ Passade på att käka lunch på Mcdonalds dirket när vi kom in, var skitäcklig mat i skolan och imorse åt jag ingen frukost.
När vi knallat runt några timmar i stan åkte vi hem till Helena och slog in presenten och sen drog vi till UF-mässan i skolan. Träffade Marcus på bussen så hann få lite info om hockeyn och lite annat =) Var typ på mässan i 10 minuter, var så mycket folk och när Helena skrivit på att hon skulle handla av Andreas, Aida och Lisa åkte vi hem till mig och käkade och glodde på betty och desperate. Följde henne hem för ett tag sen och nu kollar jag på brothers and sisters.

Har lite saker att fixa just nu, ska skriva klart svenskan, plugga teckenspråk och lite matte men tar det snart =)

Hittade ett par skitsnygga skor på hm, är helt kär!! Det bästa är att de bara kostar 300 kronor =) Hittade tyvärr ingen bild men Helena sa att de skulle passa min julklapp, kan inte vänta tills jag får veta vad det är. Tur att jul är om två veckor, i alla fall imorgon. Om skorna finns kvar då ska de inhandlas <3

"De här är inte lika välarbetade och det ser man på prislappen"

8 December

idag har jag värsta julkänslorna, kunde lika gärna vart jul imorgon! Har på mig mjukisbyxor och mysiga duntofflor, har bakat julgodis idag, har massa julpynt hemma, grannarnas hus är pyntade och i stallet har alla skötare pyntat jättefint till hästarna -supermysigt! Det enda som faktiskt saknas är snön =(

Börjar 8 imorgon igen så ska snart gå och lägga mig. Först ska jag bara gömma mina julgodisar så inte Glenn käkar upp dem och sen om 45 minuter börjar csi, då ska jag vara klar för sängen. Men säger godnatt till alla er nu. Hörs imorgon =)

"Oscar bor jättefint, sådär Isa-likt, nästan inga möbler"

S-Dagen

Trodde dagen skulle bli astråkig men hade fel, ganska mycket fel. Började med att lyssna på en föresläsning i huddinge aulan och den var riktigt rolig, han som stod där framme och pratade visste exakt hur han skulle göra för att få den där en och en halv timmen att bli intressant och rolig. Lärde mig faktiskt lite nya saker också. visste ni till exempel att en stam i någon regnskog (kommer inte riktigt ihåg vart) blir pojkar män genom att suga av en gammal gubbe eftersom styrkan sitter i spermierna.
Idag på menyn står pasta med kräftstjärtar och det ska jag fixa om typ en timma, ska ju rida idag och vill hinna käka innan. Men nu till något annat, imorgon, om Helena är frisk, ska vi åk och handla. Eller Helena ska kolla på julklapp till Tobbs och själv hoppas jag att Helena pekar ut massa saker hon vill ha. Hon har redan handlat till mig och jag har inte den blekaste vad jag ska köpa till henne =/

Juste, idag när jag och Siri var på banken jobbade det en jättesöt kille där och han var typ i vår ålder, max 20 =D

"Hops=Hak och patt sprut"

Tidigt

Det är bara jag uppe just nu och det lär det vara i åtminstonde 1 timme till. Jossan är ledig, pappa börjar 2, mamma 12 och Jocke och Glenn börjar väl runt 9, den lite mer normala tiden. Det är nästan helt kolsvart både ute och här inne, bara mitt rum som är tänt. Anledningen till att jag sitter här nu är för att jag just mailat mitt och Siris rättskunskapsarbete. Ska vara hos Johanna vid kvart i så ska stänga av nu och fortsätta äta frukost. Ja där ser du Elli, jag äter frukost idag =)

"Mein Tagebuch"

7 December

Dammade inte av friskiskortet men dammade av mitt rum och det behövdes verkligen. Spenderade mesta delen av dagen framför datan med Helena, stack bara hem en stund för att käka. Stannade bara en stund efter middagen eftersom Helena började må dåligt. Hade inte vart så kul för någon av oss om jag stannade. 
Har sett på tv sen jag kom hem och just nu kollar jag på csi, ska nog krypa ner i sängen snart, lyckas alltid somna mitt under programmet plus att jag börjar 8 imorgon eftersom vi har sex och samlevnads dag. Ser inte fram emot det om man säger så. 


"Ich bin ein kartoffelauflauf"

Kort Helg

I fredags satt jag kvar i skolan till 4, jag och Siri försökte lösa våran rättskunskapsuppgift men tror vi bara trasslade till det för oss, haha! Ska göra ett nytt försök på måndag efter lite experthjälp, hoppas det inte räknas som fusk bara. Efter skolan drog jag hem för att käka middag och sen bar det av till stallet. Slapp alla jobbiga småungar och fick rida med de vuxna, fick för omväxlingens skull inte rida en minihäst =) Planen var sen att jag skulle hem till Tobbs för att vara med honom och Helena men hade ont i huvudet och var jättetrött, somnade redan vid 12!

På lördagen åkte jag först en sväng till huddinge och skärholmen med mamma, pappa och Jossan. Jossan skulle ha en miniräknare, därav huddinge och sen köpte mamma lite julklappr till oss i skärholmen. Efter det drog vi på hockey i skå, alla utom Jossan, men hade lika gärna kunnat stanna hemma så dåligt som det gick! Första perioden var helt okej och nummer 3 gjorde två mål men sen gick det bara utför, nummer 15 gjorde till och med självmål, hur lyckas man?
Efter hockeyn skulle jag egentligen följa med Helena till tumba men var inte så pigg på det. Trodde inte hon heller var det eftersom hon har sagt "aldrig mera tumba" efter senate gången hon var där, antar att hon ändrat sig. Jag stannade i alla fall hemma och somnade vid 12 även då.

Vaknade ganska nyligen och nu ska jag nog fixa lite frukost och sen måste jag städa. Får se vad jag hittar på resten av dagen, då alla andra vaknat, tror faktiskt att jag ska damma av mitt friskiskort och ta mig dit och träna, var ju ett bra tag sen sist!

"Han ska bli rädd för dig!"

4 December

blev ingen bloggning igår eller idag på min håltimma. Igår när jag kom hem från Helena var jag trött så satte bara på csi och sen kröp jag ner i sängen och idag på håltimmen hann jag bara äta.
Ganska jobbig skoldag idag, först teckenspråk klockan 8, vilket är hemskt eftersom det börjar 8 och sen har jag håltimma till 11. På matten ville jag bara att Carin skulle försvinna, hatar verkligen henne! Gympan var i alla fall kul, Carro och Johanna hade fotboll =)
Snart ska jag äta, måste bara komma på något att laga, mamma är inte hemma och sen måste jag skriva min tyska, blä! Ikväll är det i alla fall criminal minds som jag kan se, om tyskan är klar....

"Jag har fått dig att klämma på folk"

2 December

Det regnade och var mörkt ute när jag gick till skolan och när jag kom hem regnade det fortfarande och var mörkt, känns verkligen inte som 2 december. Åkte till stan med Jossan efter skolan och löpte julklapp till mamma, nu har jag avverkat två av mina fyra julklappar. Nästan i alla fall, har inte köpt till pappa men vet vd han ska få. Har bara de jobbigaste kvar, Helena och Jossan.
Hinner inte skriva mer eftersom Jossan flåsar mig i nacken. Jag har haft datan i 5 minuter men hon tycker det är en evighet. Notera att det är min data vi pratar om...

"Din syrra är populär vet du"


1 December

Idag fick man öppna första luckan i kalendern, julen är nära nu =) Kollade på frankenstein och den var väl sådär, ganska äcklig faktiskt. Trodde jag skulle spy på lunchen, blev ju korv, usch! Resten av dagen flöt på som vanligt och sen när jag hem tog jag en stor bit paj. Åt för ett tag sen och ska stax iväg och rida, efter blir det hockey. Sara är sjuk så jag får gå själv, men jag klarar mig nog =)

"om jag inte får ögonkontakt med honom slipper jag"


RSS 2.0