28 april

Det är helt sjuuukt vad tiden går fort!! Snart maj, månad 5. Det har alltså gått 5 månader på det här året redan och vad fan har jag hunnit?? Plugg såklart, har snart gått klart mitt första år :) snart kommer Amanda hit, 25 drar jag och Helena till London och om ungefär 1 och en halv månad är vi tillbaka på Böda. Det är läskigt hur fort allt går! Nu ska jag somna till Sweeney Todd, imorgon väntar en dag av plugg, städning och träning ;)


16 april

Igår såg jag hela första säsongen av One tree Hill. Somnade först vid halv 5-5 för att sen gå upp halv 9 för att spendera hela dagen i skolan. Hemma nu, middag avklarad och nu är det dags att ta tag i säsong 2! :)


15 april

Dagen har spenderats i sängen framför första säsongen av One tree Hill. Har hunnit med lite nödvändigt plugg också så tänkte nog spendera resten av söndagen på samma sätt :)


2 April

Jahapp nu vart man lämnad ensam hemma, mamma och pappa är i Budapest och Jossan är på skiva. Det är tur att man har två hundar och en katt till sällskap, en tv att sysselsätta sig med och en kladdkaka att mumsa på :) Imorgon blir det plugg, hockey och sen hem till Johannes och mysa :D


1 April

Igår hade jag världens kväll med Helena, Robert, My, Tobbe, Axel och Cj :) vi drog till Göta källare och dansade fötterna av oss, till och med jag ;) lyckades paja min iPhone men nu är den hel igen! Klarar mig inte länge utan den. Sov hos Helena och drog sen till Johannes jobb idag på dagen för lunch och allsvensk premiär :) hemkommen från Helena nu sen en stund tillbaka, har varit där för att fixa mer till London och nu är det klart :) 25-27 maj på Hilton hotell, shopping, wicked, Vaxmusem och såklart lite Harry Potter! ;D


RSS 2.0