Poängjakten!

Det blev mycket springande mellan centrum och skolan idag för att fixa och dona till alla uppdrag. Fick hämta massa ägg, syrsor, maskar och massa annat äckligt. Totalt drack de i min klass 54 råa ägg!! Fy fan vad äckligt, haha. Men det var riktigt roligt! Det fanns lite normalare uppdrag som att måla en cykel, viga ett medelålderspar och bjuda domarna på diverse saker. Min klass var i alla fall grymma och lyckades fixa 98/100 uppdrag och riktigt snygga var de också med kläder och inövad dans :D
Orkade bara ta några bilder, mest i början!
Klassen tränade på thriller-dansen
Maria målar en cykel!
Adrian dricker råa ägg ;)
Alla äggen....

31 Maj

Ska röra mig mot skolan om ungefär en timme för att lämna tårtan och jag mår piss. Det är inte lika hemskt som förra veckan men snart så, kan för fan knappt andas. Awesome!! Jag gick till läkaren förra veckan för att jag ville få penicillin för att slippa vara sjuk den här veckan men neej. Han lyssnade ju inte för 5 öre. Great!
Ska snart ta och klä på mig och fixa mig men får i alla fall skjuts till skolan.
"Du var så sur så solen inte ens ville skina"

SISTA VECKAN!

Söndag idag, vilket inne bär att det är en ny vecka imorgon. Men det är ingen vanlig vecka! Det är sista veckan i skolan och sen på fredag tar jag studenten!! Har inte riktigt förstått det ännu, haha.
sista veckan ser i alla fall ut såhär:
Måndag - Poängjakt!!
Tisdag - Lunch hos Ann
Onsdag - Studentfotografering
Torsdag - Avslutningslunch
Fredag - CHAMPANGEFRUKOST OCH STUDENTEN!!! :D

Det kommer bli gaaaaaalet! :D
Enda nackdelen är att jag fortfarande är sjuk :( Hoppas verkligen att det går över innan studenten. Vill ju absolut inte vara sjuk då. Det skulle vara hemskt!

Söndag

Jag och Helena har bakat tårta hela långa dagen. Gud vad jobbigt det var, haha. Det tog mycket längre tid än vi båda hade räknat med. Men vi blev i alla fall nöjda och jag lovade ju en bild så here it is.
Haha vi får se hur det går i tävlingen imorgon....
dligen
Har hunnit med och kollat på Alex match också, förutom att baka ^^ Trodde de förlorade men tydligen vann dem, haha.
"Om han är med får jag se hans kycklingben igen"

30 Maj

Idag ska jag göra något som jag inte gör speciellt ofta. Jag och Helena ska baka tårta. Får se vad det blir något, förhoppningsvis både något gott och fint. Meningen är att vi ska vinna tårttävlingen på poängjakten imorgon. Jag lovar att om den blir fin lägger jag upp en bild, har ju min nya mobil nu med en mycket bättre kamera än den senaste :D

29 Maj

Helgen blev inte som jag trodde men den vart najs ändå :D Igår drog jag till Nicke och kollade på film med honom, Helena och Tobbe! Lyckades faktiskt hålla mig vaken hela tiden, haha. Brukar inte hända så ofta när jag är där, haha. Idag drog jag, mamma, pappa och Jossan till Debaser Medis för att kolla på Alex och deras spelning. Finalen ju! Som vanligt var de grymma! Än så länge har vi inte fått veta vilka som vann men jag hoppas det gick bra för dem :) Drog hem ganska tidigt och tur var väl det. Var på världens konstigaste humör. Strange, haha.
Tror jag ska hoppa ner i sängen snart, är så trött att jag håller på att somna. Börjar bli lite gammal kanske?
"Jag har skrivit upp några regler som ni måste följa om ni ska med"

;)

Det har blivit många korta inlägg idag, kanske ska börja med twitter istället? Haha nej så ofta har jag inte tid att uppdatera, bara vissa dagar. Som idag. Ska faktiskt gå och lägga mig redan nu, älskar att sova när det regnar så man hör smattret på taket :D Det påminner mig om landet ;)

Finally

Älskar att Sverige inte ens gick vidare för att vara med i Oslo. Äntligen kanske vi fattar att det inte lönar sig att skicka världens sämsta låtar :D

Do it!

Alex vill att så många som möjligt går in på deras myspace så jag och Jossan tänkte att vi skulle hjälpa till, haha!
kolla här :D Jag lovar att det är värt det! De har en jättebra låt uppe, far from Sandra! Så in och lyssna bara :D

Torsdag

Mår mycket, mycket bättre idag! =D Huvudvärken, febern, halsonten och hostan är borta nu! Så är nästan helt frisk men låter fortfarande lite roligt, haha. Har väl egentligen inte gjort så mycket spännande idag, som vanligt ^^ åkte till Elgiganten och skaffade en ny telefon av en snygg ung säljare, haha ;) we like!
"Jag ska ta reda på vem det är och berätta för honom!"

27 Maj

Idag ska jag till skolan, men bara för att lämna pengar till Lisa, lämna böcker och prata betyg med x antal lärare. Var ledig igår, inte för att jag kunde njuta av den. Låg hemma med 39 graders feber och orkade knappt göra någonting. Var till och med hos läkaren i tisdags kväll. Kändes som när man var liten. Han stoppade in en stor glasspinne i munnen och bad mig säga "aaaaaaa", haha. Dock var det inget fel på mig. Som vanligt. Han skrev ut hostmedicin och bad mig använda nässpray trots att jag sa att jag INTE hostar och jag får INTE använda sprayen längre... suck.
"Tur att Jessica inte var här"

Kul

Matte C nationella om ungefär en timme. Jag hostar, har ont i halsen, ont i huvudet och har feber. Jag måste gå...

Sova

Ridningen är fortfarande inte fixad så jag måste åka dit imorgon igen.. suck! Men ska i alla fall kanske övningsköra dit, det är alltid bra att s¨lå två flugor i en smäll!
Ska faktiskt, så snart som möjligt, hoppa ner i sängen för att sova. Har matte C nationella imorgon mellan 08.25 och 12.30. Jag kommer vara helt slut i huvudet. Ska passa på att träna efter och sen lär jag lägga mig i ett hörn och dö, långsamt!
"Ibland får man pris för att vara lite mesig"

24 Maj

Det blir ingen vanlig skolvecka trots allt! :D Slutar direkt efter nationella imorgon, är ledig på onsdag och på torsdag och fredag slipper vi säkert många av lektionerna!
Idag ska jag göra precis det som jag brukar göra. Rida och sen åka och träna. Får hoppas att det inte blir någon hoppning i hagen den här gången, haha! Ska hinna prata med min ridlärare om att byta grupp också :( Vill ju inte man jag måste och då vill inte jag och Signe rida med småbarn, haha! Ser förresten ut som om hela veckan kommer bli najs! Helgen är i stort sett redan planerad :D
"Jag kommer åka tillbaka till skolan sen för att ha sex med honom på toaletten"

Söndag

Det är ganska otroligt egentligen att musik kan påverka ditt humör så himla mycket. Har suttit och lyssnat på ganska lugna låtar ett tag nu och är inte alls på samma topphumör som sist. Men det är klart, vädret påverkar ju också. Även om jag är helt förälskad i spöregnet blir man ju ganska depp av åskan. Sen att det är söndag idag hjälper ju också till. Fast det ska ändå bli helt okej att gå till skolan imorgon. Det är ju min sista riktiga skolvecka. Det är helt sjukt egentligen. Det är bara den här veckan kvar och sen nästa! Och då ska vi ju ha poängjakt, fotografering, lunch och sen till slut champangefrukost och utspringet! Gaaaalet ju! :D
"Jag vill ha sex i kräpplaskolan!"

23 Maj

Igår hade jag verkligen jätteroligt! :D Det är najs att både förra helgen och den här har varit toppen!
Men förra helgen har jag ju redan skrivit om, 5 utedagar i rad. Jösses, fattar fortfarande inte att jag orkade. Men men igår var jag först på fotbollsmatch med Jossan. Tyvärr gick det inge bra och domaren sög. Han kunde fan inte döma för 5 öre! Stackars lilla John som fick rött kort.
På kvällen var det chillkrök hos Tobbe och det var som vanligt superkul! Massa roligt folk, god dricka, bra väder och jag var på toppenhumör! Längtar redan till nästa helg. Fuck school!
Sov i alla fall kvar hos Tobbe med ett par andra och kom hem runt 2 och sen dess har jag pluggat matte.... ska snart ta en paus och hopppa in i duschen ;)
"Jag vill bara veta om hon har varit otrogen, det är ju jätteroligt!""

Regn!

Åh jag älskar när det regnar så här mycket!! Det känns som om hela himlen bara gått sönder och allt regn väller fram, love it! Haha. Var nyss ute en stund också, var ju tvungen, så härligt! :D

Torsdag

Det blev en fet kladdkaka med massor av grädde, mums! Delade såklart med mig till Alex och Jossan men det finns en bit kvar som jag ska ha imorgon. Eller, jag kan i alla fall hoppas att det finns en bit kvar. Man vet ju aldrig, Jocke är alltid uppe och käkar mitt i natten.
Jag har precis hjälpt Alex att skriva en uppsats eller en bokrecenssion, kalla det vad du vill, om andra Harry Potter boken. Finns väl ingen bättre än mig att fråga? Haha. Jag hoppas att han kammar hem minst ett VG! =)
Jag är ledig imorgon så innan jag drar mig mot sängen ska jag plocka undan i mitt rum. Har bestämt mig att det inte ska vara städat fram tills jag åker till Öland. Eller, jag ska slippa storstäda i alla fall och just nu är det på gränsen. Men creds till mig som gör det klockan 1 på natten (y) Finns ju ändå inte så mycket annat att göra ^^
O hej vilket intressant inlägg..
"Jag vill bada med änderna!"

20 Maj

Nu skiter jag  det här. Jag förstår ändå ingenting! Derivata, logaritmer, e. Speciellt inte e. Där förstår jag verkligen ingenting. Det går bara inte ihop i mitt huvud. Trodde jag hade ganska bra koll på resten tills jag började plugga. Försökte med förra årets nationella men det gick åt helvete. Hatar matte, det är absolut inte mitt ämne. Sista provet på tisdag och efter att jag fått ig på det och ig i kursen kommer jag ha mitt första ig och jag kommer aldrig vilja läsa matte igen. Så det så!
Nu när jag har slutat plugga håller jag på av tristess, yay! När jag har tråkigt äter jag, inte bra! Men men. Tror Jossan snackade om att baka kärleksmums, får se hur det blir med den saken. Annars kanske jag gör kladdkaka, vi har massa grädde som jag kan toppa med! MUMS! :D
"Det var i gotland på nian!"

=)

Snodde en lite bättre bild av Linnea som stod precis vid scenen :D
Hade ganska tråkigt så har precis pimpat mina naglar ^^ Har egentligen ganska mycket stuff så jag kan fixa naglarna jämt men gör det aldrig. Har inte använt mina lösnaglar som jag gjorde i ordning till skivan, haha. Kanske sätter på mig dem någon gång ;)
Nu ska jag snart sova, skola mellan 8 och 17 imorgon. Please kill me

19 Maj

Nu har jag försökt förstå matten i cirkus en timma och inte går det bra. Nu har jag gett upp, ska kolla på Glee istället. Provet är på tisdag så jag får hoppas att det klarnar snart! Annars är jag körd.
För övrigt har det varit en helt underbar dag! slutade skolan klockan 12 och har chillat galet sen dess! Förutom träning och matten såklart.
"Jag har bara sex för att få barn"

Kan kvinnor ha sex bara för nöjets skull?

Det var seriöst en av instuderingsfrågorna till mitt prov imorgon. Ibland undrar jag hur mina lärare tänker. Varför skulle vi inte kunna? Vi är väl fullt kapabla till att ha sex bara för att vi vill och utan känslor? Jag vet att jag är det i alla fall. Förstår inte hur vi inte skulle kunna ha det eller hur det ens är en fråga att diskutera.

18 Maj

Underbart sommarväder idag igen! :D Efter skolan gick jag direkt hem och bytte till jeansshorts och linne, sen följde jag med Jossan till Huddinge och köpte glass. Slutade skolan tidigt både igår och idag så det har kännts som sommarlov! I like :D
Åt grillat till middag och jordgubbar till efterrätt, hur gott är inte det? Super!
Men eftersom det faktiskt inte är sommarlov måste jag plugga nu. Har prov imorgon.. Men snart är det slut! Det sista vi ska göra är matte nationella och pedled seminarium ;)
That's all I had to say ;)
"Jag menar ju inte att skryta men jag har också ett hus"

Sova

Nu har jag pluggat tillräckligt och ny ska jag faktiskt gå och lägga mig. Har sovit alldeles för lite hela helgen och håller på att somna här framför datan ^^

17 Maj

Jag är riktigt sliten efter helgens alla äventyr. Skiva i onsdags, fest hos Jacke i torsdags, skiva i fredags och efterfest efter det, chillkrök hos Elin i lördags och skiva igår. Men det har varit väldigt roligt i alla fall! Det blev bland annat goda drinkar, thaimat, tryckare, vals, bråk, Romeo och Julia och så jälvklart underbart sällskap =)
Dagen idag har varit najs den med! Slutade skolan lite tidigare och kom hem och somnade i solen, naaajs! älskar vädret! =) Vill ut och gå nu men både jag och Jossan har plugg. Religionsprov imorgon och jag har inte ens börjat. Good luck! Nu ska jag hoppa in i duschen och skrubba bort allt damm, haha. Ramlade av på ridningen så lite skitig är jag väl, red i skogen så =)
"Han var väl bög?!"

15 Maj

Idag är det verkligen sommar! Asnajs att kunna spendera dagen i bikinin vi poolen, som börjas göra i ordning nu. SOMMAR =D Har varit dålig uppdatering av en rad anledningar men main reason är väl utgång 3 dagar i rad. Skiva i onsdags, party i torsdags, skiva igår som slutade med efterfest imorse. Skiva imorgon också, kommer jag orka? Såklart =) Är dock fortfarande lite sjuk men det är inget som hindrar mig ;)
Den här långhelgen har varit grym! Nu är det dags att chilla galet med Helena hela kvällen, men först mat!
"Vi är Jess och James, TEAM ROCKET!"

11 Maj


Hallå! =) Bjuder på en crappy bild från konserten i fredags ^^ Men den får duga ;)
Har precis spelat monpol med Jossan och Alex och jag kan stolt säga att jag förlorade, big time! haha.
Är sjuk också, har feber, ont i huvudet och är förskyld :( Kanske skippar skolan imorgon men på kvällen blir det skiva, good luck, haha. Nu ska jag sluta snacka skit ;)

"Han är typ världens sämsta pojkvän"

10 Maj


Jag har nyss kollat på en av mina absoluta favoritfilmer! Den är verkligen superbra! Vet inte hur många gånger jag har sett den men jag älskar den lika mycket varje gång <3

I övrigt har jag väl inte gjort så mycket spännande idag. Skola, ridning och träning. Juste, på ridningen fick jag reda på att jag måste börja i en sämre grupp, what the fuck ?? Alla i min grupp som inte hyr måste det, not cool. Ingen vill byta, alla älskar vår grupp ju! ;) Ska i alla fall antagligen börja i en vuxengrupp med Signe =) Den yngsta i den nya gruppen är liksom 10, hur kul är det? Är ju egentligen för gammal för min grupp så byta eller sluta är väl mina alternativ....

"Då är man kåt, glad och tacksam!"

9 Maj

Hejsan hoppsan lillebror! =D

Idag har jag:

- Fixat ny design på bloggen - Väldigt avancerade grejer! haha

- Gått till älvsjöskogen och hälsat på hästarna från farsta - i typ 5 minuter innan jag gick hem igen

- Betalat 139 kr för att se fotboll hemma- AIK spelade och var ju tvungen att se ;) Glad att de vann!

- Dampat på min dator - Som hänger sig var 5e sekund......

- Skrivit klart svenska uppsatsen om mig själv - Hur mycket får man ljuga egentligen?

- Kollat på Sherlock Holmes - Typ världens bästa film =)

Ska upp om 7 timmar så nu tänker jag försöka sova! ;)

"Han kommer dampa om han får veta att jag skickade över msn!"

8 Maj

Bangade på det som erbjöds, stannade istället hemma och slappade. Gick till coop med Jossan och köpte en pollypåse. Något mer spännande har faktiskt inte hänt. Har suttit och lekt lite med itunes, fixad bilder och så. Men nu har jag tröttnat totalt på min sega data!! Tänkte faktiskt hoppa ner i sängen nu, har bäddat med mina sidenlakan! ;D

"Jag vill ha sex utomhus mitt i natten!"

Lördag

Gårdagen var såklart awesome!! =D Har lite bilder, men de är inte speciellt bra och kameran dog typ mitt i så räkna inte med att få se några ^^ Linnea och Filippa stod i alla fall precis vid scenen och tog massa bilder, kommer sno dem senare =)

Idag har jag otroligt tråkigt. Vädret suger och jag har inga planer alls. Ofta brukar jag ha ett hum om vad jag ska göra men idag vet jag ingenting alls.... Wiho!! Rolig lördag. Det är skiva ikväll men jag missade att köpa biljetter och har ändå ingen att gå med, trodde min kompis skulle ha födelsedagsfest men tydligen inte. Suck! Jag vet i alla fall att Jossan också har tråkigt men det dröjer väl bara en kvart innan hon har 100 saker att välja mellan, ibland är jag avundsjuk.

"Hon framför oss hade damp, hon kunde inte sitta still!"

TONIGHT!!!


LADY GAGA IKVÄLL!! DET KOMMER BLI AWESOME! =D

6 Maj

Det underbara vädret höll i sig länge och det tackar jag för. Får hoppas att det håller sig ännu längre bara! Vill ha sommar nu ju! Måste handla mängder med sommarkläder till öland och en ny bikini =)
Idag har jag fortsatt vara duktig med läxorna. Avslutade nyss min idrott b - utvärdering som ska in imorgon och nu innan jag hoppar ner i sängen ska jag börja med svenskan som ska in på måndag. Sov till halv 11 så är inte ett dugg trött än och har längre sovmorgon än vanligt imorgon =)

"Jessica, det hörs!"


SOL!!

Det är verkligen underbart väder ute!! Har varit ute i solen och stekt sen jag gick upp och jag hade gärna stannat ett tag till. Dock måste jag gör mig i ordning för skolan nu, ska gå till tåget om 20 minuter ungefär. Gjorde klart mina läxor igår, eller i alla fall boken och naturen så ikväll ska jag åka till kista och förhoppningsvis shoppa lite! =)


5 Maj

Idag fyller min bror 21 år så släkten har varit här på fika =) Städade mitt rum riktigt fint för att min farbror skulle få se tv:n jag fick när jag fyllde år, han mobbade mig lite för den gamla, den var ju så gammal^^
Imorgon ska jag ha bokdiskussion på svenskan och jag har inte ens börjat på boken, ska läsa nu fram till klockan 10 och sen ska jag hoppa in i duschen. Efter det har jag ännu mer läxor att göra. Just nu har vi ganska mycket i skolan men jag känner mig som vanligt aldrig stressad, sitter väl med allt natten innan och skriver klart. Det brukar alltid bli så. Jag jobbar bäst precis i slutet när jag vet att det måste bli klart ;)

"Enda sättet för dig att klättra på jobbstegen är väl genom att höja stolen"

4 Maj

IDAG ÄR DET EXAKT EN MÅNAD KVAR TILLS JAG TAR STUDENTEN!!! Det är najs! =) Vad som inte är så najs är att jag har huvudvärk och inte har börjat med några av mina läxor. Ska läsa ut svenskaboken till torsdag, skriva en naturuppsats till fredag och en svenskauppsats till måndag.
Jag har i alla fall hunnit göra många roliga saker =) Har varit i stan för att shoppa, dock blev det inte så mycket shopping, bara solglasögon, armband, nagellack och present till Jocke som fyller 21 imorgon! Blev middag på pizzerian innan jag åkte till Helena och kollade på serier =D

"Jag drömde att jag försökte ha sex med honom flera gånger"

Matkoma!

Åt nyss en fet portion med fläskfilé, klyftpotatis, ungsstekta morötter, vitlökssmör och sallad med rhode island dressing. MUMS!! Nu måste jag lägga mig ner...

1 Maj

Igår var det mösspåtagning. Väntade i skolan i typ 2 timmar för att sätta på mig mössan i 2 minuter. Efter är det ju meningen att man ska springa ner till centrum och dricka men jag sket i det och åkte hem istället. På kvällen drog jag hem till Tobbe och käkade asgod middag och sen var det fest =) Lite lame och inte så jätterolig men sällskapet var bra så kvällen blev ändå okej.

Idag drog jag till Alvik för att kolla på sthlm rock out festival! BHL skulle ju vara med och fan vad najs det var! =D Jättestor lokal, sköna människor och bra musik =)
Nu sitter jag hemma och gör inte speciellt mycket, mamma och pappa är inte hemma så måste fixa egen mat. Vet inte om jag ska laga något eller gå till coop och handla kinamat, fast det är så långt. Hmm, vi får se hur det blir. Än så länge är jag inte hungrig.

"Har du gått ner i vikt?"


RSS 2.0