Home

Hejsan hoppsan alle sammans, nu är jag hemma igen! Har ni saknat mig? Ja det är klart ni har, trots mina små inlägg från prag. Kom typ nyss innanför dörren så nu är det slut på shopping hela dagarna och middag på restaurang och drinkar på kvällarna. Ganska trist men ändå ganska skönt, nu kan jag träffa kompisar igen och inte bara umgås med familjen =)
Några saker som jag glömde berätta i de föregående inläggen är att några gick omkring i morgonrock! Ja, det är faktiskt sant, om man köpte nescafe fick man typ en på köpet och vi såg flera stycken som gick runt med den på, tyvärr tog vi inga kort.
Tror faktiskt att jag ska sova snart, har ju varit uppe sen 9 imorse, men vi hörs imorgon! Godnatt<3

"Vafan, har han morgonrock på sig?!"

Jättekul Jossan!

Sitter just nu inne på toaletten i hotelrummet, haha! Det är bara min data som hängde med och sjävklart slåss alla om den. jag vet Helen, det är min data och jag får göra vad jag vill med den men jag lovade jossan att hon skulle få använda den när hon vill. Men nu är det så att hon vill använda den nu, när jag har den och det går ju inte. Sa att jag skulle ändra mitt lösen för att hon inte skulle ta den men sjävklart ändrade hon det själv när jag gick iväg, Aja, hon kan ju ändå inte använda den nu när jag sitter inlåst i badrummet, inte så smart av henne!

Middag

Är nyss inkommen efter en helt underbar middag. Det var helt klart jag som vann jackpotten, fläskfile med pommes och rosemary sås och sen chokladglass med grädde till efterrätt =D Efter restaurangbesöket gick vi till baren Nemesis där alla, utom jag, köpte en öl. För min del blev det bacardi och cola.
Nu ska jag läsa Harry Potter tills Helena loggar in och sen efter att ha snackat med henne en stund ska jag sova. Godnatt, hörs nog imorgon innan vi flyger hem till kalla sverige.

"Vi kommer in till dig på natten"


Dag 2

Efter det senaste inlägget har vi varit ute och tagit en äcklig drink, tequila, sunrise, och sen har vi vart ute och käkat. idag var det bara shopping som gällde, har shoppat sen 10 imorse och kom väl tillbaka för drygt en halvtimme sen. Ska strax iväg och handla lite till, eller i alla fall kolla och sen ska jag fixa mig innan vi går ut och äter. Lär höras lite senare, finns inte så mycket man orkar göra efter en hel shoppingdag förutom att ta det lugnt =)

"Jag går som en gammal gubbe"


Praha

Tjenixen!! =D Ligger nu i skrivande stund i sängen på hotelet här i prag och väntar på att vi ska ut och shoppa igen, har än så länge bara hunnit köpa två tröjor. Flygresan hit gick väl så bra som den kunde, fick jävligt ont i örat vid landning bara men det får jag alltid. Annars älskar jag faktiskt att flyga, husen ser ut som leksakshus när man kollar ner och det går mycket fortare än att åka bil.
Nej nu ska jag gå ut och kika på skor, hoppas få med mig åtminstonde två par hem men får ju bara ha 10 kg handbagage =/

"jag kommer få såna där skitungar som bara står och skriker i affärerna"

4 timmar senare

Jaha, nu är jag tillbaka från skidåkningen och jag måste säga att det var ganska tråkigt. Var trött eftersom jag bara sov 3 timmar hemma hos Jalle och så gick tiden så himla långsamt, väntade bara på att klockan skulle bli halv 10 så jag kunde åka hem.
Ska alldeles strax ta en lång varm dusch och sen måste jag packa, har bestämt att datan ska med så vi kommer höras, om internet funkar där borta. Efter packningen måste jag nog sova, ska upp tidigt imorgon och är ju som sagt ganska trött. Hörs kanske imorgon någon gång efter landning =)

"Du har perfekta bröst, inte för stora och inte för små"

Måndag och Tisdag

Igår smsade Pernilla och sa att vi kunde hämta våra biljetter, ni vet, till Crouch och Tomatsallads studentskiva =) skulle först komma vid typ 8 så skyndade mig efter ridningen för att hinna bli klar men sen smsade de och sa att vi skulle komma 9 eftersom Jalle skulle ha chillkrök. Det var fett najs! Hann träffa Helena en extra gång innan jag drar till Prag och det var massa sköna människor där. Jag, Helena och Pernilla satt och pratade en massa och jag fick till och med höra en hemlighet från Helena, trodde inte det var sant, haha. Tyvärr får ni inte veta, det är ju hemligt.
Blev jättefull och ville se jalles och crouch magrutor hela tiden, haha. Sen blev det snöbad och bastu också, men eftersom Pernilla inte ville struntade vi i det och kollade bara när de andra sprang omkring i bara uderkläder =)
Spenderade natten där i Adinas säng tillsammans med Crouch och Pernilla, mysigt värre ;D

stannade kvar en stund på morgonen och hjälpte till att städa och sen drog jag till pizzerian och käkade med Jossan och sen gick jag hem för att kolla hur det går med Helenas present men det sket sig totalt så nu har jag ingen aning om vad hon ska få och nu har jag bara 5 dagar på mig.. =/

Eftersom det är så himla fint med all snö ute gick jag och Pernilla på en 2 och en halv timmes lång promenad. Hann prata massor och hade jättemysiggt =) Är ganska trött nu, väntar på mat och sen ska jag iväg och åka skidor, idag sitter jag verkligen inte still. Haha.

"Nu kan jag säga att jag har sovit naken i hans syrras säng"

23 Februari

Första dagen på lovet har väl inte vart någon toppendag dirket. Har tvingats skriva lite på mitt arbete och måste fortsätta äevn imorgon =/ Finns en asbra bok som jag vill ha men den är tyvärr utlånad och om jag ska låna den har jag bara en vecka på mig, tror inte jag hinner eftersom den är på engelska...
ska snart rida, som vanligt och sen får jag väl fortsätta på mitt arbete. Ska till Prag på onsdag och vill gärna vara klar med faktan så jag kan njuta av shoppingen, haha =)

"Ser jag ut som en mupp?"

Helgen

Var ett tag sen jag skrev och eftersom jag är ganska trött orkar jag bara skriva kortfattat =) I Fredags skippade jag sista lektionen, tyskan alltså, och åkte med Helena hem till Tobbs där vi käkade lunch och tittade på Hell's kitchen<3 Åkte sen till fruängen för att köpa  godis och när vi kom tillbaka till Tobbs var det dags för mig att dra hem och käka. Efter maten åkte jag tillbaka för att hänga mer med dem =) Blev bjudna hem till Elin men då var klockan ganska mycket så vi hoppade det och kollade på Harry Potter istället, love! Har faktiskt börjat läsa om böckerna, för tredje gången, haha.

I lördags var det match och krök hos Jesper som gällde. Matchen var helt klart väldigt intressant, vart några fights och till min förvåning vann faktiskt segeltorp, med typ 6-2 eller något sådant. Duktiga Gabbe gjorde 4 mål =)
Höjdpunkten på lördagen var i alla fall kröket hos Jesper. Halva BHL var där och det var ju ett tag sen man träffade dem. Tyckte inte att jag drack så mycket men det tycker jag ju aldrig, haha. Har fått höra lite saker som jag inte kommer ihåg och det är säkert fler.
En utav de som var där, JM, däckade först och då passade vi på att skriva kuk på hans kind. Skulle raka av ena ögonbrynet också men då vaknade han =( Mogna, jag vet ^^

Idag har jag vart med Jossan i flottsbro, helt okej faktiskt, även om backarna inte var så jättebra. Provade den "nya" sittliften och Jossan körde bräda, riktigt duktig var hon =) Sen på kvällen var jag med Helena och spelade data, kom hem för typ en timme sen och ska väl snart sova, måste skriva på mitt konfliktarbete imorrgon....

Blev inte direkt ett kort inlägg men men ^^

"Du har också stora bröst"

19 Februari

Läkarbesöket var snabbt avklarat och eftersom jag fyllt 18 nu fick jag betala för det, kändes väl sådär eftersom jag bara kom in i rummet och fick gå ut igen ca 5 minuter senare och inte mycket klokare vart jag heller. Men men, hur det blir får väl tiden visa. 
Orkade inte gå till skolan, trots att jag inte skulle börja igen försen 11. Stanna istället hemma och kollade på Dexter och gjorde lite annat. Hade faktiskt tänkt skriva lite på mitt konflikarbete eftersom jag ligger way behind min planering, men det blev bara aldrig av.

Var på hockey för ett tag sen, riktigt rolig match!! Efter första periden ledde segeltorp med 3-0 och gissa vem som gjorde första målet? Jo min kära bror, haha. Efter andra perioden såg det lite mörkare ut, kallhäll hade på något mirakulöst vis kommit ikapp och det stod nu 4-3, inte kul. Men i tredje och sista perioden vann segeltorp med 5-3 (tror jag, kan ha vart 6-3), trots att domarn hejjade på kallhäll och det blev några roliga slagsmål =) Stackars Johan fick typ matchstraff efter att en jävla bonnläpp slagit ner honom med knytnävarna, snacka om cp domare.

Håller på att skriva på min svenska som ska in imorgon, har egentligen redan gjort den, skulle bara skriva rent men nu visar det sig att jag tappat bort den och måste gör den igen... Vill hinna se ett til avsnitt av Dexter innan jag ska sova så får skynda mig nu, godnatt! Hörs nog imorgon =)

"Skaffa lite muskler domarn!"

18 Februari

Slapp komma till skolan idag så sov ända till 10, superskönt! Skrev lite på min konfliktrapport, inte jättemycket men har i alla fall börjat nu. Var ute och övningskörde lite idag också, fyllde ju liksom 18 för 2 veckor sen. Går långsamt frammåt för mig.
Sen var jag även ute och gick på långsjön med mamma, Zazza och Sammie, ganska kallt men riktigt mysigt =)
Ikväll blir det tv och ganska tidig säng, ska till läkaren klockan 8 imorgon...

"Hon dominerar Kiara så det bara sprutar om det"

Tisdag

Tisdag är verkligen en rutindag. Jag går alltid upp samma tid, tar samma tåg till skolan, åker hem till Helena efter skolan för att kolla på våra serier, går hem och äter. åker och tränar, kommer hem, duschar, plattar håret, tar det lugnt framför tv:n/datan och går sen och lägger mig. Låter väl inte direkt så jättekul fast det är det och idag var det två grejer som gjorde denna tisdag annorlunda. För det första så kom det varken gossip girl eller one tree hill, vilket inte var så kul. Och för det andra så visar de världens bästa film på 3:an just nu, Röd drake

"Hannibal the cannibal"

Söndag

Ganska slapp dag som började alldeles för tidigt. Var tvungen att gå upp direkt när jag vaknade för att städa, trots att jag fortfarande var trött. Mamma fyllde år i fredags så släkten skulle komma hit på kvällen. Tycker ju att jag borde ha all tid i världen att städa då och hinna sova ut, men icke. Skulle nämligen på hockey, as usual, och den var i Täby så var tvungen att fixa allt innan.
Efter matchen och efter att gästerna gått gick jag hem till Helena, okej jag gick faktiskt först men träffade ju alla för två veckor sen så. Hos Helena kollade vi lite på american idol och sen spelade vi sims =) 

Nu ska jag snart sova, ligger med datan i sängen, men eftersom Ann inte är i skolan imorgon börjar jag inte försen halv 11 så jag orkar lätt se ett avsnitt av Dexter, även om jag är lite trött. Sov faktiskt en timme efter matchen.

"Tänk om jag gick såhär!"

Happy Valentines Day!


11 Februari

Var bara i skolan en liten stund idag. Det är meningen att jag ska skriva på mitt konfliktarbete nu men självklart sitter jag här istället. Har tagit fram lite fakta och har läst igenom det mesta men så mycket längre kommer jag inte. Är jävligt trött och vill bara sova.
Ska se klart min tv nu och sen får jag lov att sätta igång, vill ju inte jobba på sportlovet.

"Oh, fuck me"

Lördag

Planerna för igår var att åka hem till Siri och kolla på Melodifestivalen med tjejerna + Robin och sen skulle jag, Jennie och Pernilla gå på krogen. Melodifestivalen var ju helt klart skit men sällskapet var super!
Sen var det ju det där med krogen. Fick reda på att Jalle var på fest och då ville vi ju självklart åka dit istället för att betala för krogen. Först sa de att vi inte kunde komma eftersom vi var 7 pers men när vi väl var på väg till krogen ändrade dem sig och då ville ju i alla fall jag och Pernilla vända. killarna var jävligt långsamma så vi åkte inte från stan försen klockan 1 och när vi väl var framme i huddinge ändrade vi oss och åkte hem istället. Blev varken krogen eller fest men hade i alla fall kul =)
Nu väntar jag på att Pernilla ska smsa så vi kan åka och köpa våra biljetter till crouch och tomatsallads studentskiva. Har ingen aning om när det blir men orkar inte planera något annat.

"I've got booze and boobs"


5 Februari

Idag lämnade jag in engångskameran som jag fick i present av Sara och Pernilla. Hade fotat lite på lördagen och hoppades att det skulle finnas lite roliga bilder. Men, det fanns inga alls!! Fett besviken =( Killen i kassan trodde det berodde på att den redan var använd men man typ lagat den och sålt den igen. Har i alla fall fått Siris vilder och ska få Marcus sen också, så bilder finns ju. Men det hade ju självklart varit kul att se bilderna jag tog efter att jag druckit lite, haha!

Pernilla har efterfrågat lite bilder från i lördags så tänkte lägga upp några nu =)

             


"Hon pratar inte svenska"


Promenad

Har ju suttit hemma hela dagen så kände för att ta en kvällspromenad med Helena. Gick nästan hela vägen bort till fruängen, trots kylan. På vägen hem började jag få ont i magen och Helena frös så hennes mamma kom och hämtade oss ungefär vid Pernilla. Planen är att gå till skolan imorgon, men får se hur det blir nu. Hatar att ha ont i magen, så vi får se hur mycket sömn jag får i natt.

"Vilse i fruängen"

4 Februari

Vaknade imorse och mådde inte speciellt bra, hade både ont i halsen, huvudet och mådde illa, inte kul. Är väl inte så ledsen för det eftersom jag inte ens ville gå till skolan men alla trodde nog att jag skolkade, haha. Men men. Har spenderat hela dagen i sängen och kollat på Benjamin Button, riktigt bra film =) Tror jag ska komma till skolan imorgon, om jag mår bättre det vill säga.


Jag och Marcus i lördags =)

"Man ser bara mina bröst"

3 Februari

Hade livsunskapsdag, eller nått, i skolan idag. Skulle lyssna på en föreläsning och sen diskutera. Föreläsningen var, trots att den handlade om dataspelsberoenden, riktigt intressant, Linus, han som höll den, var jätteduktigt på att prata och allt han sa blev intressant =) Diskussionen var inte lika intressant.. Min mentorsgrupp skulle diskutera med halva teknik klassen och de killarna sa ju inte ett ljud typ. Väldigt kul att lyssna på, not!

Efter skolan drog jag till Helena för att kolla på gg, oth och heroes =) Hann bara se gg, oth och nästan hela heroes innan jag var tvungen att gå hem för att äta. Skulle träna med mamma sen och vi körde faktiskt två pass idag. Först skivstång och sen core, lär ha ganska ont imorgon, haha!

Nu ska jag börja skriva mitt pm som ska in imorgon. Inte kul och pallar verkligen inte. Vill inte ens gå til skolan imorgon, ska ha argumentation med andra smbe-klassen...

"Jag har inte ätit sen i lördags"

Måndag

vill börja med att säga att det faktiskt gick bra på ridningen idag, trots att jag fick Tiger. Måste ju passa på att skriva upp det nu när jag fortfarande kommer ihåg, om det går dåligt nästa vecka kan jag bara läsa det här och tänka tillbaka, haha.
Hockeyn var jättekul idag, vet inte om jag nämnde det men sif spelade idag och självklart var jag och Sara där. De vann faktiskt, igen, och jag och Sara satt typ och pratade nonstop under hela matchen, riktigt kul. Plus att de som båsade inte visste hur man gjorde, blev lite konstuga stop i matchen med jämna mellanrum haha!

Fick nyss min present från Jossan och gissa om jag blev glad? Det var en mirandanalle, en mirandanalle!! Hur jävla söt som hellst och jag blev typ helt galen. Jossan ångrar att hon inte filmade, haha!  Älskar den i alla fall! <3<3

"Så hur var det nu: 8 eller 18?"

2 Februari

Tydligen trodde Helena att jag hade sex i hennes säng i lördags. Kan försäkra henne om att jag inte hade det, inte vad jag kan komma ihåg i alla fall, haha.
Kommer däremot ihåg att jag lovade att komma på crouch studentskiva, när den nu är. Tror i alla fall Pernilla blir glad om vi går. =)

Idag har det vart en helt vanlig skoldag och just nu sitter jag med min nya data framför tv:n och fixar musik och kollar på topmodel, håller även på att laga mat. Mycket på gång där, haha! Ska snart byta om också, ska ju rida idag och sen efter det är det hockey =)
BTW, Jossan sa att jag skulle få min present idag. Det hoppas jag verkligen eftersom hon är 2 dagar sen.

"vad händer om man inte har några hjärnceller kvar?"

Födelsedag!

Igår fyllde jag 18 och det var full fart hela dagen. Först klockan 2 kom släkten hit och sen åkte jag till Elli, där hon hade ordnat tjejmiddag för oss, supergulligt! =) Tack gumman!<3 Fick blommor och presenter och hade jättekul, tyvärr hade jag käkat hela dagen så det blev inte så mycket av Ellis mat.
Sen drog alla tjejerna hem till Helena för att festa och på vägen dit delade Sara och Danni ut mitt nummer till några, haha! Hade i alla fall askul hemma hos Helena, blev skitfull och blev helt hysterisk när Jalle kom dit, haha har ju inte sett honom på skitlänge.
De sista drog hem vid 4, då Helena fått migrän, och sen skulle jag hem vid halv 1 för att åka till morfar, blev inte mycket sömn där inte. Hade inte kunnat fira min födelsedag på ett bättre sätt och det var jättekul att träffa alla som kom, några mer än andra, haha! Nej men vissa träffar jag ju varje dag, men hade absolut inte vart samma sak utan mina tjejer =)

"GRATTIS"

RSS 2.0