30 December

Idag har jag vart med familjen hemma hos morfar, han fyllde år, Grattis! kan väl inte säga att det var direkt kul men vad kan man göra? Fikan var i alla fall god =) haha
Som jag förutspådde igår hann jag inte städa, eller jag sket i det rättare sagt, så jag var tvungen att göra det och nu är det gjort!! WOHO.
Lär ju inte vara städat så länge till men jag får njuta av det så länge det varar, haha. Kanske ska ha som nyårslöfte att jag ska städa lite oftare, vi får se.
Nu hade jag tänkt ta det lungt och kanske sätta på tredje säsongen av desperate =) Najs, najs.

Imorgon är det nyår förfan! Ska egentligen inte göra något speciellt, ska käka hemma hos Helena och sen ska vi dra över till mig. Philip kanske ska komma också, det blir nog hur mysigt som hellst!
Hade egentligen hoppats att Sara och Stefan hade kunnat komma men de är ju iväg och åker skidor, finns även fler jag hade velat ha där som inte kommer =(
Men jag får se det från den ljusa sidan, Helena och Philip, bättre kan det ju nästan inte bli =) haha

"Får jag vara så ofin och be er sätta er i soffan så de andra får plats?"

Trött på den här skiten!

Ingen snö nu heller! ska det aldrig snöa här i kalla, mörka, blöta sverige ? vad är vinter utan snö? Inget. Vad är jul utan snö?inget, det ända som behövs för att få lite julkänsla och så självklart ingenting!
Först är det kall sommar så man varken kan sola eller bada och sen är det varm vinter, vad fan är det här? på sommaren ska det vara minst 25 plusgrader och sol och på vintern 10 minusgrader och massa snö!
Kan ju knappast vänta mig någon snö alls den här vintern och eftersom Glenn har opererat knät kan vi inte åka till fjällen heller =( Detta bli bara värre och värre.


Mina inköp!

Tänkte lägga ut bilder på det jag har handlat den här veckan, på så sätt får du ju se allt snabbare Helena. Haha, jag kan ju inte ha alting på mig samtidigt så.

onsdag:

image4
santahood - 99 kr från cubus

image5
Sjal - 59 kr från HM

torsdag:

image7
skor - 179 kr från ohio

Plus en ring för 180 kr från en affär jag aldrig kommer ihåg namnet på.

Fredag:

image8
kofta - 150 kr från Zara

image9
Linne - 40 kr från Zara

Lördag:

Allt kommer från vingåkers outlet!

image10
Kofta - 249 kr

image11
Levi's jeans - 150 kr

image12

Miss sixty jeans - 200 kr

image13
Lee jeans - 299 kr

Det var allt jag har köpt den här veckan, haha!

29 December

Kom nyss hem, är jättetrött. Känns som om jag har åkt bil hela dagen fast det bara var typ 4 timmar. klockan 9 imorgse åkte jag, mamma, pappa, Jocke och Jossan till Vingåker för att handla, jag som redan har handlat en massa denna vecka var den som köpte mest. Kom hem med 3 par jeans och 1 kofta, som tur var betalade mamma och pappa allt som en sen julklapp, tack!<3

Nu måsrte jag snart börja städa mitt rum, hann aldrig det igår, stack till Helena och spenderade kvällen med henne. Skulle egentligen bara ringa och kolla vad vi skulle göra på nyår, men hon var på väg hem från Jesper, som skulle dra till någon klasskompis, så vi bestämde oss för att träffas. Jesper den jäveln ska åka bort över nyår så Helena kan inte träffa honom på en hel vecka och dan innan han ska iväg dumpar han henne på kvällen för att åka till en klasskompis, inte speciellt snällt ju.
Men men det betyder att jag får träffa Helena mer, haha. Sara och stefan ska ju också bort, fast bara till den andra, men det känns som om alla ska åka bort över nyår, förutom jag och Helena som är fast här i tråkiga stuvsta =(

imorgon ska jag i alla fall hem till morfar, han fyller år så vi ska dit och gratta honom. Sen får jag se vad jag gör, antagligen städar för jag förutspår att jag inte kommer hinna det idag och det måste ju vara städat om jag och Helena ska vara här på nyår, fömodligen kommer Tobbs och Philip också komma, mys!=)

"Åh! jag vill lätt ha som minne att jag drack upp min man"

Tidigt!

Är förresten uppe så här tidigt för att jag ska följa med de andra i familjen till vingåker för att handla, tar ett tag att åka så pappa ville åka tidigt. Jättekul, somnade inte förens typ 3 och var tvungen att gå upp klockan 8. Men jag är inte så trött som jag trodde att jag skulle, orkade ju skriva det här så. Kanske lägger upp lite bilder sen om jag handlar något =)

Besviken

Har fått reda på att det inte ska bli någon hockeymatch, den var tydligen inställd på grund av någonting =(
Förra matchen blev flyttad och den här inställd, kul, verkligen kul. Nästa match de spelar är inte förens den tionde januari(!) Det är ju typ en evighet dit, men men vad ska jag göra åt saken?


28 december

Sara och jag tog tåget 20 över 1 och väl framme i stan bar vi oss iväg till NK, gjorde några stopp på vägen på lite olika affärer. Sara skulle handla någon konstig BH på NK men den fanns inte så då fick vi gå nästan hela drottninggatan till en annan affär som inte heller hade den, såklart! haha.
Skulle egentligen inte handla något allas eftersom jag redan, på två dagar, har gjort slut på 600 kronor. Är väl egentligen inte så jättemycket men jag måste ha pengar till annat också. Men det hela slutade med att jag handlade ett linne och en kofta, som tur var blev det bara 200 kronor totalt.
Hittade en plånbok till Jossan, yes tänkte jag, men hon vill fortfarande åka till stan imorgon, orkar inte!
Tror faktiskt att jag slipper det, viskas nämnligen om att pappa ska åka med Joakim och Glenn till vingåker för att handla kläder och Jossan är sugen på att hänga med. Så nu YES!

Ska spendera morgondagen med att städa, kul? nej inte direkt men faktiskt bättre än att åka till stan igen. Sen kl 4 ska jag och Helena på hockey!! Haha var verkligen skitlänge sen jag såg en match så det ska bli riktigt kul. Får ju även veta om Helena tycker det är kul med hockey, är ju inte riktigt hennes grej men hon gillade den senaste matchen hon såg så jag hoppas hon gillade denna med. Det är segeltorp mot segeltorp! haha Bj mot a-laget och självklart hejjar jag på bj =)
Men men ska försöka hinna städa lite idag med men tror knappast jag hinner det, ska se på tv kl 9 och göra en massa andra saker innan dess.

"Den affären är lite konstig, jag råkade gå in i en spegel när jag trodde jag gick in i provhytten"


27 December

Hade så ont i huvudet när jag kom hem igår att jag helt enkelt sket i att blogga, orkade inte göra annat än att gå och lägga mig. Men det är lugnt, jag bloggar nu istället.

Vakande runt halv 12, gjorde mig iordning för att möta Helena och dra till stan. Men eftersom Helena skulle ta spruta kl 2 fick jag vänta ett tag. Åkte in med henne och gick till den lilla coola affären där de sålde ringen jag skulle ha, blev helt chockad när han sa att den bara kostade 180 kronor trotts att det var äkta silver. Helena köpte också en ring, hennes kostade mer men den var också fin, haha.
Sen gick vi runt i lite fler småaffärer för att slippa allt folk. På ohio hittade Helena en svart lång tröja som jag tror hon ska ha på nyår tillsammans med ett par trikåer och jag hittade ett par söta röda skor =D
Åkte hem runt halv 5 och gick hem till Helena, precis som jag ville =) Chillade framför datan HELA dan, kan vara därför jag hade ont i huvudet, haha. Gjorde en liten paus från datan för att gå och handla onyttigheter, mums!

Ska till stan, idag igen, fast denna gång med Sara. Och om jag inte hittar en plånbok till Jossan så ska jag åka med henne in till stan imorgon, då har jag vart i stan 3 gånger den här veckan och farsta 1, snacka om att aldrig få en ledig stund, haha.
Men just nu sitter jag här och bloggar och ska strax göra mig iordning, Sara och jag ska åka runt 1, tror jag. Vi får se om hon hör av sig annars är det bäst att jag gör det, haha
och precis i detta nu gjorde hon det! vi ska åka när vi är klara, haha. Hon ska höra av sig då så det är bäst att jag skyndar mig nu.

"Den här tröjan är ju obsent uringad!"

26 December

i Farsta var det inte direkt lite folk om man säger så, haha. Man fick trängas för att överhuvudtaget komma fram, som tur var hittade jag det jag ville ha ganska snabbt =) Köpte en svart tröja som egentligen kostade 200 men eftersom den var felmärkt fick jag den för bara 100, köpte även en svart sjal.
Pappa var snäll och bjöd på mcdonalds på vägen hem, tog en sallad för att vara lite nyttig, haha. Men den var faktiskt riktigt god.
När jag kom hem började jag städa mitt rum och då var klockan typ 3 och nu är hon halv 10 och jag är fortfarande inte klar(!) Men det berodde mest på att jag först hjälpte Jossan att göra om i hennes rum och sen stack vi över till Nells och umgicks med henne =) Spelade tv-spel, hittade gubben jag pratade om Helena (har bilder som du ska få se sen), haha.
Nu ska jag antingen spela gta med Jossan eller så ska jag kolla på desperate, får se vad det blir :D

Imorgon ska jag i alla fall dra till stan med Helena och sen hoppas jag att vi sticker till henne, blir supermys i alla fall =D
Känns som det var en evighet sen jag träffade henne fast det var igår(!) haha

J- vad kallas den yngsta brodern i bröderna lejonhjärta?
N-Smulan
J- haha, nää skorpan
N- men det är väl någon som kallas smulan? eller?

Nells du är bara för söt <3 haha

Hahah det var mycket roligare än det låter =)

"Samurajsvärd? vad ska du med det till?"

25 December

Orkade aldrig blogga igår när jag kom hem från Helena så jag gör det nu :P

Skulle egentligen ha åkt med Jossan och pappa till farsta centrum för att handla men det var stängt, surt!
Stack istället över till Helena och väl där spelade vi lite tv-spel, börjar faktiskt bli lite bättre =)Drog sedan till coop för att handla, får inte glömma att betala Helena för läsken som hon köpte åt mig :P
När vi kom tillbaka kollade vi en stund på Jönssonligan och den svarta diamanten innan vi satte oss och chillade framför Helenas enorma dator, haha.
Thomas kom ner och bad oss gå och handla läsk till honom och som tack skulle vi få en utav dem =) Helenas föräldrar ville också ha läsk så vi gick till okq8 och köpte 8 stycken, blev ganska tungt att bära hem :P
Chillade ännu mer framför datorn innan pappa kom och hämtade mig och jag åkte hem.
Låter kanske inte så kul att bara chilla vid datan men när jag och Helena gör det är det världens bästa =)<3

Idag ska jag nog dra iväg till farsta och handla med Jossan och pappa =) ska bara kolla med Sara först så vi inte ska dra in till stan. Ska handla typ hela veckan, haha. Idag, på torsdag och sen antagligen på fredag, har man tur hittar man något som man kan använda på nyår :D

"Bara så du vet Daniel, om jag fortsätter spela med den gubben kanske han blir bög.
Va, skojjar du?"

Älska!

image2

Mitt namn

Hittade den här och var bara tvungen att lägga in den.

J - alla avgudar dig
E -jättebra på att kyssas
S - Lätt att bli kär i
S - Lätt att bli kär i
I - helt underbar i sängen
C - riktigt barnslig
A - har dom vakraste ögonen

Här kan du se vad ditt namn betyder, enjoy!

a. har dom vackraste ögonen
b. alla vill ha dig.
c. riktigt barnslig.
d. gillar att dansa loss.
e. jättebra på att kyssas.
f. bra personlighet och utseende.
g. skiter i vad andra tycker.
h. en gosig nallebjörn.
i. helt underbar i sängen.
j. alla avgudar dig.
k. vild och galen.
l. alla älskar dig.
m. ruskigt smart.
n. du kan behålla hemligheter.
o. as sexig, grr.
p. populär bland alla.
q. mindre snygg..
r. helt GALEN.
s. lätt att bli kär i
t. omtänksam och bryr sig.
u. kung på att bara ta't lugnt.
v. alltid lika glad.
w. otur i kärlek.
x. inte alls duktig i skolan..
y. bästa pojkvän/flickvän som finns.
z. alltid redo.
å. har en dold talang.
ä. kan inte behålla hemligheter.
ö. gillar att dricka/festa.

Julafton

Idag är det julafton!! WEEI
Vaknade runt 11, klädde på mig och gick och mötte mamma med hundarna och efter det åt jag lite lunch, haha
När klockan började närma sig halv 1 gjorde jag mig iordning, tog si så där 1 timme att bli klar (egentligen tog det bara typ 20 minuter men jag spelade gta med Jossan samtidigt). Kvart i 3 begav vi oss hem till morfar, men innan dess fick vi öppna några julklappar hemma eftersom vi skulle slippa ta med oss alla. Jag fick en ny mobil, yes! och den nya desperate boxen så nu kan jag se en massa tv medans jag är ledig, jippi! Blev smått avundsjuk på Jossan som fick ett playstation 2 även om jag redan har ett eget men hennes var så litet och sött.
Hemma hos morfar började vi med ovanlighetens skull att öppna alla julklappar innan vi åt. Fick en massa roligt där också, orkar inte skriva upp allt. BTW fick jag massa välbehövda pengar och en chokladask av morfar och Barbro, tack så mycket! =)
Åt julmat och fikade lite sen åkte vi hem. Haha, alla var skittrötta trotts att klockan bara var halv 8. Tror inte det hände så mycket hos morfar efter att vi hade åkt.

Fick för övrigt världens snyggaste väska av Helena och den nya Harry Potter filmen av Jossan, TACK!<3

"du såg ut som ett russin redan vid födsen"

24 december

JUUULAFTOON ! =D

23 December

Dagen innan julafton, dan före doppardan. Har mest tagit det lugnt idag, bakade knäck med Jossan. Kan ju inte säga att de blev så lyckat, knäcken blev stenhård(!) Men den får duga, nu slipper man ju proppa i sig en massa onyttigt i alla fall =) Vid 3 begav jag mig hem till Sara för att byta julklappar med henne och Helena. Jag fick massa badsaker av Sara, som luktar jättegott! Tack<3 Har inte öppnat det jag fick av Helena, ska inte göra det förens 00.00 heller men jag kan knappt bärga mig.
Efter julklappsbytet stack vi till coop för att handla lite godis innan vi skulle hem till Helena. Hann inte vara där så jättelänge innan mamma och pappa ringde hem mig för att vi skulle äta. Trodde jag skulle få äta julmat idag igen (!) men som tur var slapp jag. Jag vet att man ska äta julmat nu när det är jul men fan inte 3 dagar i rad, det går bara inte. Äter typ ändå bara köttbullar, ägg, skinka, revbensspjäll och potatis, inte mycket där inte haha.
Fick inte åka tillbaka till Helen efter maten, tyvärr. Hennes föräldrar hade bestämt att ingen fick komma dit efter de hade ätit middag eftersom de skulle klä granen och ha det mys med familjen dagen innan jul. Men jag får ju i alla fall träffa henne efter jul =) Då ska vi åka på mellandagsrean och shoppa loss! Förhoppningsvis har jag råd med den där übersnygga ringen jag hittade.
Nu har jag precis tagit ett långt härligt bad och orkar inte göra någonting alls idag, ska bara vara hemma och ta det lugnt.

Imorgon ska vi som vanligt hem till morfar för att fira jul, ska bli så mysigt! Hoppas verkligen att jag får allt jag önskat mig + en massa pengar. De skulle komma väl till hands eftersom jag är pank efter allt julhandlande.

"Gud vad du är snuskig! Ja vet, jag tycker om det"

00.30

IMORGON ÄR DET JULAFTON! =D <3

22 December

Gick med Nells och Jossan till coop för att köpoa godis, vart en jävligt rolig promenad, tror jag skrattade precis hela vägen. Var ett tag sen jag träffade Nells trotts att vi är grannar, så det var väldigt roligt att träffa henne igen <3
Väl framme vid coop köpte vi lite godis och träffade Pattsus föräldrar, det var också ett tag sen eftersom de har bott i Saudi arabien. Mig kände de igen men inte Jossan, även om det var hon som alltid umgicks med Pattsu, Jossan har ju ändrat sitt utseende lite, färgat håret och klippt lugg och så. När vi kom hem från coop kollade vi på Elf, eller Jossan gjorde jag satt mest vid datan, haha. Har redan sett filmen en gång så.
Nu ska jag antingen fortsätta att sitta vid datan, spela tv-spel eller se på tv, får se vad det blir.

"av honom? av en som heter konrad?"

Julshopping

Var och handlade de sista julklapparna med Jossan idag och oj, oj säger jag bara. Det var hur mycket folk som helst överrallt och typ 200 grader varmt! Som tur var skulle inte jag handla några klappar men Jossan skulle som jag nämt tigigare köpa till mig och Nells. Jag ska i alla fall få ett par örhängen som jag själv fick välja, kan inte avslöja vad Nells ska få, man vet ju inte vem som läser det här. Jag skulle leta efter en julklapp till mig själv från mina kära föräldrar men tyvärr fanns det ingenstans! får köpa det efter jul. Nu har jag äntligen kommit hem, det tog oss minst 3 timmar att hitta en present(!) 
Planerar att bara ta det lugnt nu, får se om jag hittar på något roligt ikväll.

Imorgon ska jag baka pepparkakor och knäck, mums! Ska även byta julklappar med Helena och Sara, hoppas jag får något kul =) Har redan en aning om vad jag ska få av Helena men man vet aldrig och jag får inte veta förens på julafton i alla fall.

"Du har tjocka kinder så dina ögon syns typ inte"

21 December

Första dagen på lovet idag, en väldigt lugn och härlig dag. Jag och Helena vaknade runt 11 och började dagen med att spela need for speed - most wanted. Måste säga att jag börjar bli bättre även om Helena ägde mig några gånger. Åt sedan frukost och när klockan började närma sig 1 bestämde  Helena sig för att gå hem så hon kunde duscha och fixa sig innan hon skulle träffa Tobbs. Tobbs den stackarn hade sin sista skoldag idag. När hon gick hoppade jag in i duschen och gjorde mig iordning för att följa med Josse till frisören. Hon skulle klippa lugg och det blev faktiskt mycket snyggt! Många som ändrar sina frisyrer så här lagom till jul. Spelade även lite need for speed med Josse när vi kom hem och där behöver vi inte ens nämna vem som var bäst, men det gör jag i alla fall och det var såklart Jag! Åt middag runt halv 5 och efter det har jag bara tagit det lugnt, skulle ha följt med Helena och Tobbs hem till en kompis men det sket sig. Var inne i stan och mina kära föräldrar lät mig inte följa med, kan bero på att jag skrek åt dem en massa innan men jag tycker gott jag kunde ha fått åkt.

Köpte förresten gran idag och skinkan står i ugnen och jag kan knappt vänta tills jag får smaka! Nu börjar det äntligen kännas som om julen är här =)

Imorgon väntar en dag med lite julshopping med syrran. Hon har två julklappar kvar att köpa, till mig och till Nells och jag hoppas att jag får välja min själv. Sen ska jag se vad Helena har för sig och föreslå att vi ska träffas, om hon inte är upptagen det vill säga. image1


"Kan vi byta kontroll? man kan inte svänga med den här"

20 December

Sista dagen i skolan idag! Började 9.20 med samhälle, skittrist. Gick igenom nationalekonomi eller något. klockan 11 samlades vi i samlingsalen där vi fick lussebullar och tetris. Alla Smbe-lärare sjöng mass för oss och cirka 40 minuter senare fick vi gå hem. Jag och Helena stack hem till mig för att käka lunch sen direkt över till henne där vi spelade dator och gjorde en massa annat mys. Gick sedan till coop för att handla julfika till Helenas familj + oss själv, 7 pepparkakor och 7 bakelser(!) Efter det stack jag hem och åt och sen tillbaka till Helena, där kollade vi på Magnus Betnér - inget är heligt, han är bara så rolig! Runt 10 kom Jesper över och då chillade vi framför tv:n och spelade tv-spel, jag förlorade som vanligt haha. klockan 11 bar det av hem till mig igen där jag och Helena ska spendera natten. Finns inte så mycket mer att säga så.

"idag är det bara 4 dagar kvar till jullafton!
När firar du jul egentligen?"

I want my gravestone to say: Evelyn Harper, Beloved wife, Thoughtfull moder.
That's good, open whit a joke


19 December

Eftersom jag var ledig behövde jag inte gå upp förens klockan 1, så jävla najs att få sova ut ordentligt. Vi hade ingenting ätbart hemma så det första jag fick göra var att knalla upp till centrum för att handla lunch, passade på att köpa chips och läsk åt Glenn eftersom han inte kan gå så bra efter sin operation. När jag hade ätit fixade jag lite på mitt projektarbete, kom inte ihåg allt som jag skulle skriva så får kolla med min grupp och fortsätta senare. runt halv 5 när Helena var klar mötte jag henne i centrum där vi handlade lite godis och sen gick hem till mig. Väl hemma hos mig började vi att skära grönsaker och kyckling till woken vi skulle äta till middag. Det tog väl ungefär en timme att fixa middagen och när vi var klara kan man ju inte direkt säga att köket såg ut som det brukade, haha. Efter maten stack vi hem till Helena där vi nördade oss framför datan, som vanligt. Men det är alltid lika kul =)


"Lisa tycker att ni bor mitt ute på landet"

18 December

Började skolan klockan 8 idag med tyska, hatar verkligen språk. Som tur var det sista tyskalektionen för i år, hurra! vi fick sjunga tyska julsånger och göra korsord som handlade om julen och en massa andra tråkiga saker. Annars var det väl en helt ok dag i skolan förutom att vi slutar så sent, kvart över fyra. Hade gympa sista lektionen och där spelade vi pingis. Var faktiskt ganska kul och jag och Helena fjantade oss som vanligt eller jag fjantade mig iaf, folk trodde nog att jag var dum i huvudet. Efter skolan tog jag bussen hem med Carro, Hanna, Pernilla, Jennie och Lisa. Blev helt förvånad när jag träffade Jesper i centrum, även om jag visste att han skulle komma med tåget för att sedan gå hem till Helena.
Nu har jag precis kommit hem och ska bara ta det lugnt, ska kanske fixa lite på mitt projektarbete så jag slipper det imorgon. Är ledig från skolan imorgon, asskönt! Skulle egentligen ha lektion halv 3 till halv 5, men läraren var snäll och sa att man fick göra projektarbetet hemma eller någon annan tid i skolan eftersom alla har massa håltimmar imorgon, men min och Johannas grupp som hade bokdiskussion i måndags har inga lektioner alls. Helena är ju tyvärr inte ledig och hon kommer inte hem förens halv 5 så jag kan inte spendera morgondagen med henne =( Får se till att hitta på något annat kul!

"När ska du få stå på den här sidan helena?"

17 December

Var en väldigt lugn dag i skolan idag, började 10.10 med att tipsa om en bra bok man läst. Jag valde "den sjätte passageraren" av Theodor Kallifatides, den handlar om polisen i huddinge så ni som bor i de krokarna kan ju läsa den =) Sen hade vi bara handboll på gympan så det var skönt. Efter skolan drog jag till Helena som hade spenderat hela dagen hemma eftersom hennes grupp ska ha boktipis på onsdag, orättvist! Jag får iof vara ledig hela onsdagen då vi i vanliga fall går till halv 5(!). Men men, väl hemma hos Helena satt vi och nördade oss framför datorn i ca 2 timmar och sen skulle hon iväg och klippa sig, som BTW blev assnyggt! När jag kom hem käkade jag middag och stack iväg på ridningen, det var sista gången så vi fick leka lite lekar på hästryggen, haha. 
Nu har jag precis kommit hem och funderar på om jag ska gå ut eller om jag ska vara hemma och ta det lugnt. får se hur det blir.  

3 dagar kvar till jullovet, 7 dagar kvar till Julafton och 14 dagar kvar till nyår!

"jag ser inte ut som mig själv längre"


konversation

J: "Skönköping. Haha, Helena om man tar bort s:et vad blir det då?"
H: "Haha, jävla snuskunge!"
J: "Skönköping... vad blir det på engelska?"
H: " Niceville? Plesantville kanske ?"
J: "HAHA, Genitalville! Låter som ett kul ställe att bo på!"

Måste kanske ha vart med för att fatta det roliga :P

16 December

Igår kväll var jag hemma hos Stefan och chillade framför tv:n med honom och Sara. Kom dit runt 7 då de skulle äta och sen kollade vi på någon film på 3:an, har ingen aning om vad den hette men skit samma. Sen klockan 9 kollade vi på en Shrektigt god jul och Shrek 2, både jag och Stefan satt och sjöng med i några låtar, haha! Drog därifrån ungefär klockan 12 då Stefan höll på att somna, eller egentligen hade han redan somnat en gång men jag och Sara väckte honom. När jag kom hem kollade jag på lite mer tv fast denna gång med en chipspåse till :D

idag på förmiddagen har jag inte gjort så speciellt mycket, spelade need for speed - most wanted med Glenn. Gick väldigt bra, haha kunde knappt styra men det var kul iaf =) Sen kom farmor på besök, var ganska länge sen jag träffade henne så det var kul. även min morbror Björn kom så vi dukade fram massa god fika, mums! Farmor ska stanna till imorgon eftersom hon bor i Horn medans Björn ska hem till sig och tur är väl det, haha. Helena ringde lite senare och nu sitter jag hemma hos henne, väntar på att hon ska äta klart. Vi har instrallerat alla hennes sims på den stora datan och ska spendera kvällen med att spela, var länge sen. Har precis fått reda på att jag ska hem och käka så hinner inte skriva något mer.

"ibland blir de där bollarna väldigt små"


15 December

Jag och Helena vaknade runt halv 12 idag, då mådde hon mycket bättre =) Jag skuttade in i duschen medans hon gjorde något annat, sen klädde vi på oss och käkade frukost. Åt alldeles för mycket! När vi var klara stack vi in till stan för att möta Tobbe och Erik. Helena letade efter julklappar åt sina bröder och jag följde bara med som sällskap, vi hittade en ASBALL affär (minns inte namet) som jag och Helena ska återvända till när vi har pengar. Hittade en skitsnygg ring som jag bara måste ha =D
Kom hem för en stund sen och nu sitter jag här, ska kanske träffa Sara och Stefan senare.  Får se vad vi hittar på.

5 dagar kvar till jullovet, 9 dagar kvar till Julafton och 16 dagar kvar till nyår!

"the first cut is the deepest"


Hos Jalle

Blev ingen pizza med Jesper och Helena men jag gick dit iaf för att vänta medans de åt, sen mötte vi upp Sara och begav oss hem till Jalle. Vi var bland de första som kom, det var bara Marcus som var där när vi anledde. Senare blev det ganska fullt med folk, mest sånna som man visste vilka det var, och alkohol. Jag var duktig och drack nästan ingenting (A) mådde lite dåligt så jag hoppade över det. Helena och Sara drack däremot, haha. Kände att det var säkrast om Stefan kom för att ta hand om Sara så jag messade honom och cirka en halvtimme senare gick jag och Sara för att möta honom, ni kan ju bara tänka er hur det var. Tyvärr stack Sara och Stefan en stund efter att han kommit till Jalle. Det var synd, de missade nästan allt roligt med lustgasen och allt vad folk hade med sig. När klockan närmade sig 12 kände Jalle att det hade gått lite överstyr och skickade hem alla, dock stannade jag, Jesper, Tobbs, Helena mfl kvar en stund. De flesta stannade för att hjälpa till att städa men jag stannade för att Helena mådde dåligt, stackare! Hon mår som tur bättre nu och väntar på att jag ska bli klar så vi kan sova. Hoppas ni hade en lika rolig kväll som jag!

"Där är Titts och Titts syster"

14 December

Var hos läkaren imorse med min arm, hon trodde att det var en muskel som svullnat och tryckte på en nerv och att det inte gick att göra något åt det. Det skulle även ta några veckor innan det blev bra, känns väldigt kul att veta att jag måste ha ont i några veckor till.

I skolan hade vi projekarbete och fick gå hem typ 11 eftersom min grupp inte hade något att göra, kom till skolan fixade lite kort på datan och skrev ut, thats it! maten i skolan var skitäcklig så nu måste jag leta efter något hemma som jag kan laga, är ganska hungrig och vet inte om jag kommer få någon middag idag(!) Mamma och pappa ska på julbord och jag hoppas att de lämnar pengar åt mig. Gör de det har jag planerat att äta pizza med Helena och Jesper innan vi sen drar iväg hem till Jalle =) Ska bli riktigt mys!

6 dagar kvar till jullovet, 10 dagar kvar till Julafton och 17 dagar kvar till nyår!

"Låter som... hockey gör barn"

Lucia

Kom inte hem från skolan förens runt klockan 5. det berodde mest på att vi hade ecdl tenta halv 4 som man var tvungen att göra, vart klar där ungefär runt 4 och då tog jag bussen hem med Helena och Siri. Hade ingen lust att åka tåg själv så jag följde med hem till Helena. Hon skulle bara hem och hämta lite grejer innan hon skulle möta Jalle och Jesper i centrum. Jag tänkte att jag lika gärna kunde gå hem när hon skulle till centrum så det gjorde jag och fick till och med sällskap nästan hela vägen hem, tack för det<3
Efter det har har jag mest vart hemma, skulle kanske ha träffat lärka men han hade tyvärr match och träning. Eftersom det inte blev så hade jag tänkt åka hem till Tobbs och chilla med honom och Helena men jag orkade inte så stannade hemma. Nu sitter jag och kollar på sista avsnittet av Traveler och får äntligen svar på alla mina frågor.
Igår var jag och Sara på hockey i trångsund, skulle kolla när Stefan och lärka spelade. Kom dit ungefär kl 8 då matchen började och kom inte därifrån förens klockan 10 då matchen var slut. Tyvärr förlorade de matchen med 3-4, väldigt dåligt om ni frågar mig. De har inte nästa match förens typ nästa fredag(!) och då hoppas jag att de vinner, annars blir de nog väldigt arga, matchen igår var deras första förlust sen i augusti.

Imorgon är det fredag och en efterlängtad helg! Ska träffa Helena, Sara, Stefan, Jesper och en massa andra mysiga människor =) Vet inte vad vi ska göra men vi lär ju hitta på mågot kul.

7 dagar kvar till jullovet, 11 dagar kvar till Julafton och 18 dagar kvar till nyårsafton!

"ohh I'm a tiger"


11 December

orkade aldrig blogga igår så jag får göra det nu. igår hände det inte speciellt mycket, hade engelskaprov i skolan och det gick väl ok. På gympan spelade vi handboll och jag var tvungen att kasta med vänster hand pga min onda högerarm - inte så kul! Efter skolan stack jag och Johanna iväg och tränade, var jättetrött och hade ont i armen men det gick ganska bra iaf. När jag kom hem tog jag en snabb dusch och gick sedan hem till Helena lagom till Ugly Betty. Vi kollade mest på tv och satt vid datan, låter kanske inte så kul men det var det =)

"Jag tror jag ser rök framför mig, eller så är det bara nätet som spelar mig ett spratt"

10 December

Var ledig från skolan idag och det var verkligen jätteskönt att få sova ut! är riktigt skoltrött och längtar något oerhört till jullovet. Har fått reda på att vi ska ha lektioner sista dagen i skolan, inte kul! Men idag var jag som sagt ledig men var tyvärr tvungen att plugga engelska eftersom vi har prov imorgon, så jag och Helena spenderade nästan hela förmiddagen med att plugga till det. Gjorde ett litet avbrott för att gå och käka på loffes, var väldigt länge sen jag åt där men som vanligt var det gott. Senare stack jag på ridning och Helena gick hem. Det gick väl sådär på ridningen, har fortfarande ont i min arm och hoppas verkligen att det går över snart. Väl hemma igen tog jag en skön dusch och nu sitter jag här, ska antingen plugga mer engelska eller ecdl, har ingen lust att göra något av det med jag måste. När engelskan och ecdl:n är avklarad är det lungt i skolan förutom matte nästa vecka, men brukar aldrig plugga till matten så. 
Idag är det bara 14 dagar kvar till julafton!

"vi kan ge honom lite bensin"


9 December

Finns inte så mycket att berätta om gårdagen men jag gör det i alla fall. Kom till Stefan runt 20 i 9 och då chillade vi framför tv:n med lite julmust. Sen runt 1 när vi var lite halvtrötta gick L hem, han hade gärna fått stanna men så blev det inte.

Idag har jag vart på Saras dansuppvisning, riktigt kul! BTW så dansade du jättebra! efter det drog jag och Helena till ishallen för att kolla på hockey och förvånadsvärt nog gillade hon det. Tyvärr spelade de inte så jättebra och resultatet blev 4-4 :( Nu har jag precis kommit hem och ska käka, efter det ska jag dra hem till Helena för att plugga ecdl, ligger lite efter med det och har tenta på torsdag! får se hur det går. förhoppningsvis behöver vi inte plugga hela kvällen, måste ju ha tid för lite prat eller något annat mysigt!

"if I can't hear your heartbeat you're too far away"

8 December

Tror inte jag hinner blogga idag så jag slänger in ett inlägg nu. än så länge ser det ut som det blir en toppendag, ska först ta en dusch och fixa mig innan jag drar iväg till segeltorpshallen och kollar på hockey. Har inte sett en match på typ en vecka(!) så det kommer bli kul. efter det är det planerat att jag ska hem till stefan och chilla med honom, sara och lärka, blir nog mys det med. antagligen spenderar jag natten där och kommer inte kunna blogga imorgon heller, men får se hur det blir.

Imorgon ska jag iaf gå på Saras dansuppvisning, ska bli riktigt kul att kolla på alla danserna. ska gå med Helena och Stefan tror jag, sen ska jag, Helena och Jesper dra till ishallen och kolla på match (förhoppningsvis). Helena är inte direkt förtjust i hockey så jag tror inte att hon kommer kolla så mycket, Jesper har jag ingen aning om men det är iaf najs om jag får sällskap, kan ju knappast sitta på läktaren helt ensam och hejja! 
nu finns det inte så mycket mer att säga förutom att vi är lediga på måndag! ska bli otroligt skönt att slippa skolan, även om det är vår kortaste dag. 

"kom och köp!" 

Guldkompassen

Tänkte bara slänga in ett kort inlägg om filmen. Orkar inte skriva vad den handlar om men den var asbra! den utspelades i framtiden men det påminde om typ 1800-talet så det var värsta grymt. personligen tycker jag alla ska se den vare sig ni har läst böckerna eller inte.

"you want to ride me?"

7 december

Kom nyss hem från skolan, är dyngsur eftersom det regnar ute :( skolan var väldigt chill, började 9 letade lite fakta och gick sen hem kl 12.
ska snart fixa mig innan jag och Helena ska dra till Jesper. ska lyssna på hans band innan bion, har aldrig hört dem spela men jag hoppas det blir najs!

6 december

Efter mycket tjat av Helena skapade jag äntligen en blogg, så nu hoppas jag att du blir nöjd!

Idag har jag dött av pinsamhet, nästan bråkat med Sara och varit med Helena :D
allt på grund av ett missförstånd, ganska fånigt egentligen. (förutom att vara med Helena, det var med flit)
Helena och jag har myst runt med pepparkakor och cola, vi fixade designen på min blogg, snackade och så gick vi på en lång promenad med Jesper. Tack för en jättetrevlig kväll:D

BTW ska jag och Helena chilla med lite älvsjömänniskor imorgon efter skolan innan vi drar i väg på bio. ska se "guldkompassen", har hört att boken är bra så längtar som fan!



"Det är klupar i den här chokladen. Jag vet att det är apelsiner, men det är ändå konstigt"


RSS 2.0