31 Mars

Håller ingen som helst koll på bloggen längre, varken när jag skriver eller vad. Men har för mig att jag skrev vad som skulle hända under dagen igår. Kollade på love actually med älsklingen innan jag somnade och åkte direkt från honom till jobbet idag. Var segt att jobba... Nu är jag i alla fall hemma och ska bara slöa framför tv:n. Imorgon ska jag plugga lite mer till högskoleprovet och förhoppningsvis övningsköra. Det är förresten helt klart att jag ska till öland i sommar igen :D Vet inte exakt när jag ska åka men det kommer bli så grymt kul :D Dessutom ska älskling också jobba, i alla fall i 5 veckor :) Sen är ju Helena där också och kanske Tobbe :D

30 Mars

Skivan i måndags var sweet! :D Var länge sen jag var ute och speciellt med de personerna :) Hade en skylt som det stod varning radioaktiv på och folk fattade att jag kom från japan ^^ haha kan säkert lägga upp en bild senare.
Blev inte mycket sömn eftersom jag skulle jobba tisdag morgon. Jättekul att börja halv 7, haha. Slutade i alla fall halv 11 :) Lunchade med Johannes, hans mormor och hennes syster :)
Trodde jag skulle bli galen sen när jag var på väg hem så trött som jag var, haha. Jobb imorse igen men med mycket mer sömntimmar. Ska strax ringa Lotta angående jobb i sommar och sen ska jag åka till Johannes :)

28 Mars

Snart blir det jobb till cirka 7 och sen ikväll blir det skiva på Collage! Tema kommer direkt ifrån. Jag har bestämt att ha en skylt med texten varning radioaktiv och säga att jag kommer direkt från japan ;)

27 Mars

Äkta segisdag idag. Har massa saker som jag måste göra, som jag har planerat att göra, som jag säkert inte kommer att göra. Sitter och kollar på desperate nu, sen ska jag duscha och städa mitt rum innan jag ska kolla på hockey. Efter det måste jag plugga till högskoleprovet och körkortsteori. Vilket jag säkert inte kommer att göra. Det kommer sluta med att jag spelar sims istället. Eftersom det är en äkta segisdag idag.

25 Mars

Fredag och löning men ingen utgång för det. Blev hockey med pappa, Björn och Anton för min del :) Helena och Tobbe befinner ju sig i asien just nu och Johannes nördar sig med sin kompis från kalmar. Men jag deppar inte för det. Hockeyn idag var väl helt okej. ssk borde ha vunnit men istället gjorde växjö det. Jävla skit, vill inte ha fler bönder i elitserien.
Nu ska jag sova, eller i alla fall sluta skriva. Går inte så bra när Sixten försöker klämma sig ner i mitt knä. Jobb mellan halv 9 och 5 imorgon. Kul lördag. Roliga framtida lördagar. Fast värst kanske fredagkvällarna blir. Vi får se.

24 Mars

Var alldeles för långsam med att stänga på jobbet idag så blev ingen träning för min del. Kanske lika bra eftersom jag är lite krasslig. Känner mig inte så värst sjuk men man hör på min röst att jag inte är helt frisk.
Sitter och kollart på AIK matchen nu istället, 1-1. Hoppas de inte slutar med vinst för färjestad. Imorgon kommer lönen, var ett bra tag sen jag fick pengar faktiskt så det ska bli najs! :D ska lägga undan det mesta, har inget jag vill köpa förutom en biljett till derbyt mellan AIK-DIF 4e april ;) Men då är det fotboll :)
Sitter och försöker komma på något kul att ha på mig på Nellas skiva på måndag. "Jag kom direkt ifrån..." Både jag och Helena är lite inne på jag kom direkt från Japan, haha ;)
Nej nu ska jag koncentrera mig på matchen istället, innan det här blir alldeles för flummigt ;)

Avskedsmiddag

Middag på Jensens idag med Helena, Tobbe, CJ och Axel :D Var väldigt trevligt och anledningen till middagen är att Helena och Tobbe drar till Asien på fredag. De blir borta till slutet av april så får inte se dem på väldigt, väldigt länge :( Drog såklart hem till Helena efteråt för att spela sims en sista gång :D Den närmsta framtiden kommer jag ju bara att få spela hemma själv och det är inte riktigt samma sak...
Nu ska jag lägga mig i sängen och glo på csi ny tills jag somnar. Gick upp halv 6 imorse och sov väldigt få timmar så är en aning trött. Är glad att det inte blir jobb förens 14.30 imorgon :)

22 Mars

Har spenderat dagen i Johannes säng och kollat på både Harry Potter och Narnia :) Och så har jag sovit. Har såklart gått och blivit sjuk.. Antar att det blir lätt att somna ikväll, vilket är bra. Jobb mellan halv 7 och halv 11 imorgon ;)
Är väl inte på superbra humör eftersom AIK spelade asdåligt och förlorade sin match! Så jäkla sur, hoppas fan att de spelar bättre på torsdag. Skulle verkligen vara helt jävla underbart om de gick till final! :D

20 Mars

Landade på Hellströms ändå igår. Efter att jag spelat sims och glott på tv med mamma :) Hade en trevlig kväll med inte allt för mycket dricka, klarar ju tydligen inte av det längre ^^ Drog hem när de stängde och somnade en stund efter det :) Idag var det shopping i SKHLM som gällde med människorna från igår (dvs Helena, Tobbe och CJ :) ) plus Johannes :D Köpte en tröja jag spanat på ett tag och ett par skor som jag egentligen inte behöver. Blev sen sims hos Helena efter middagen. Nu glor jag åter på tv och ska snart sova. Jobb hela dagen imorgon och sen kommer älskling :)

Beslutsångest

Fortfarande inga spikade planer för kvällen. Är sugen på allt och inget. Är sugen på att gå på promenad men ändå inte. Är sugen på att bara sitta hemma hela kvällen och spela sims, kolla på tv och umgås med mamma. Är jättesugen på utgång, eller jag var förut, nu vet jag inte riktigt. Vågar ju ändå inte dricka och tycker egentligen inte om att dansa. Det pratas om filmkväll, vilket aldrig slår fel men kan ändå inte riktigt bestämma mig....

19 Mars

Kollade på Upp igår med Johannes, Helena och Tobbe :D Filmen var jättegullig och töntig som jag är grät jag en massa, haha. Vilket de andra tyckte var väldigt roligt ^^ Kan i och för sig förstå dem.
Nu ska jag strax iväg och jobba en stund men först har jag lite saker att fixa :)

18 Mars

Äntligen fredag!! :D även om jag inte jobbar så ofta längtar jag till helgen :D Och just det här helgen är Johannes ledig så istället för utgång som först var planen ska jag hem till honom och bara chilla med Helena och Tobbe. Och så lite vin såklart. Det är ju fredag som sagt.
Håller på att hungra ihjäl så ska sno en av pappas choklader och sen hoppas att det blir middag snart :)

15 Mars

TRÄNINGSVÄRK!!! Det nya pump-passet är verkligen jobbigt. Har tagit av lite vikter men får ändå träningsvärk. Det är väl i och för sig bra eftersom det känns att jag har tränat då men det är jobbigt, haha. Tänkte dra till gymmet imorse men orkade inte på grund av träningsvärken från igår, så tog på mig löparskor för att springa en runda istället. Jo tjena vad bra det gick. Orkade väl en kilometer och sen gav jag upp.
Ska snart iväg och övningsköra och promenera med hundarna :) Är ju lite roligare att vara ute nu när solen skiner! Sen blir det dusch och ikväll ska jag ladda med chips och läsk för att sen kolla in AIK matchen hos CJ! :D Det skulle vara helt jävla underbart om AIK kunde vinna idag igen! <3

Underbart!!!

Gårdagen var en underbar dag för alla AIKare!! :D Satt på Olearys i huddinge med Helena, Johannes, CJ och Filip och kollade på när AIK tog hem sin 3e raka seger mot HV71! :D Nu behöver de bara vinna matchen på tisdag så är HV71 ute! :D Helt underbart!

Ensam

Sitter i Johannes lägenhet helt ensam och underhåller mig med hjälp av datan och csi på tv. Är ju största fegisen som finns så tycker inte det är megakul.
Förresten, AIK spöade HV!!! :D Snacka om att Johannes kommer bli arg när han kommer hem. Kanske blir han lite gladare när han ser att jag har varit snäll och diskat åt honom :) Nej nu ska jag fortsätta kolla på csi och skrämma upp mig själv.

9 Mars

Filip och Fredrik grejen var helt okej. Tycker de är roliga och jävligt sköna men efter 3 timmar blir det lite jobbigt ^^
Jobbade igår såklart, fettisdagen. Sålde hur mycket semlor som helst och det var fullt med folk den sista timmen. Skulle sluta 5 men kunde inte gå försen halv 7. Jobb idag igen, dock inte lika mycket folk. Bowlling och lunch på Heron med Helena, Tobbe och Johannes efter det :D Riktigt roligt! Nu är det dags att sätta på tv:n och kolla på när aik, förhoppningsvis, spöar skiten ur hv. Sen ska jag hem till Johannes ;D

7 Mars

Igår var jag och Johannes en stund på olearys med Jossan, Alex, Olle, John och Matt Hyde :) Kollade på manchester matchen och drack en massa. I alla fall de andra. Gick lite vilt till på slutet när Olle kom med en brinnande shot till Matt. Han brände sig, tappade den i golvet så det började brinna. Bara lite såklart. Samtidigt välte han 2 öl också. haha. Personalen kom och frågade vad fan vi höll på med ^^
Blev mest slapp efter det, kollade solsidan och sen Davinci koden innan jag somnade.
Idag ska jag och älskling iväg till frihamnen för att kolla på inspelningen till Filip och Fredriks nya program :D Hoppas att det är kul!

AIK-MODO

Blev helt ändrade planer för kvällen. Först skulle jag som sagt ut, sen skulle vi inte utan åka hem till CJ och bada istället men då bangade alla. Sen var det utgång igen och lika snabbt var det inte. Funderade på att ta med Jossan och Alex till älsklings jobb för att kolla på AIK matchen men det blev inte det heller. Istället åkte jag och CJ och kollade på matchen :D Stod med honom i vipdelen och avnjöt en cola och en otroligt spännande match som slutade med vinst för AIK!! ;D
Nu nördar jag med sims och hoppas att älskling kommer hit efter jobbet :D

Ett tag sen

Det märks att man inte har varit inne på datan på ett par dagar. 36 nya mail och 1000 nya saker på facebook..... Kan i alla fall uppdatera om det som är värt att veta :) I onsdags fyllde Helena 20!! :D Så efter jobbet och träningen drog jag hem till henne och lämnade mitt paket. de 10 första true blood böckerna och två stycken tru:blood :) Smakade på den ena, helt okej faktiskt och sen spelade vi alfapet, tro det eller ej men Tobbe vann och Helena förlorade, haha. Sen när de drog iväg för att käka åkte jag och mötte Johannes för 3rätters på Jensen! :D Kan vara det bästa som finns, hur gott som hellst! :D Rullade därifrån mätt och belåten :D
Igår var jag hemma hos Mango för fest :D Drack en drink och drog hem vid 12 eftersom jag jobbat på morgonen och var trött som fan. Sov en timma, vaknade sen och trodde att jag skulle få spendera hela natten med huvudet i toaletten.... Slapp som tur var men fyfan vad dåligt jag mådde. Någon som inte tål sprit överhuvudtaget. Nu ska jag lägga på ett kol, om 15 minuter ska jag vara sminkad, påklädd och klar att åka för att fira min kusin som fyllt 18 :D
Ikväll blir det nog utgång med jossan, urma sellinger och Matt Hyde :D

1 Mars

Det är mars och det börjar äntligen bli lite varmare, härligt! :D Har haft min skinnjacka de senaste dagarna och det gillar jag :) Älskling kom hit igår efter jobbet så har umgåtts med honom idag. Kollat film och lite annat smått och gott :) Drog iväg och tränade efter maten och nu är jag riktigt trött. Vilket är bra! Ska lägga mig i sängen och läsa fram till cougar town och när det är slut sen ska jag faktiskt sova. Jobbar 06.40 imorgon.

RSS 2.0