Hemma

Har inte varit en speciellt kul dag för mig än så länge, har vart ute med hundarna och städat. Just nu tar jag en paus framför tv:n och datan, fixar lite musik till imorgon =)
Om en timme ungefär ska jag möta Jossan i stan, ska handla födelsedagspresent till mig och så ska vi äta. Ikväll, antingen innan eller efter mamma och pappa ska jag hem till Tobbs för att se på Hell's kitchen, ny säsong! Älska!! =)

"Duktig sjukling du är"


Sick

Mår fortfarande inte bra, tror inte det blir någon skola för mig imorgon. Inget att gråta för direkt, har ju bara tråkiga lektioner. Inte för att dagen kommer bli så mycket roligare hemma, måste städa, ska ju ha gäster på lördag.
Ska kanske till coop sen, Glenn vill ha godis och hundarna måste ut. Sen blir det nog en kopp varm choklad och criminal minds =)

"du har väl inte berättat"

29 Januari

Skippade både teckenspråket imorse och gympan nu på eftermiddagen. Får hoppas att jag mår bättre imorgon, vill ju inte vara sjuk dagen innan min födelsedag och absolut inte på min födelsedag. På tal om födelsedag, när jag var liten ville jag alltid att det skulle vara snö på min födelsedag men det var det inte, och nu när jag inte vill ha snö är det självklart det. Eller det är ju lite snö idag och det kanske håller i sig till lördag =/

Ska gå och fixa mat nu, även om jag inte mår toppen så måste jag ju äta, right?

"Hej igen"

.....

Börjar 8 imorgon, med teckenspråk, hoppas inte att Johan hämas på oss för i måndags, då blir jag riktigt arg! Ska snart sova, vill inte men måste om jag ska orka gå upp imorgon. Tror jag ska sova på soffan, med Sammie och Zazza, måste ju passa på är mamma och pappa är i Prag =)
Hade tänkt kika runt lite på cubus hemsida för att se om jag hittade något mer fint, förutom jackan jag ska köpa i födelsedagspresent, från mamma och pappa, men de har ju ingen shop online eller något så man kan se på kläderna, piss!
Ska träna lite på teckenspråk nu, ska redovisa om kängurun imorgon, wish me luck!

"Om du berättar vad jag sa berättar jag vad du sa"

28 Januari

Tror ingen läste mitt förr förra inlägg, även om rubriken lockade mer än det senaste, men ska försöka fatta mig kort nu. I skolan såg vi på film, fightclub, ganska najs att se Brad Pitt halvnaken! =D Haha.
Ska läsa lite på nätet om olika konflikter, måste ju skriva om en i skolan. Har ingen aning om vilken jag ska välja så måste tyvärr sätta igång nu, vi får höras senare.

"När vi kommer hem är du nästan 18"


Igen

Brukar egentligen sova vid den här tiden, eller brukar egentligen stängt av datan men eftersom varken mamma eller pappa är hemma kan jag ju lika gärna vara uppe. Ska i och för sig gå och lägga mig snart i alla fall, börjar halv 10 imorgon...
Imorgon ska jag nog hem till Helena efter skolan, brukar ju alltid se oth och gossip och sen ska hon på Tobbs elevkonsert och jag ska gå och träna. Är verkligen på tiden, kan inte ens komma på när jag senast tränade.

Har förövrigt planerat min födelsedag nu =) Först ska jag få presenter av familjen, sen kommer släkten hit vid två, Helena är med då. Efter det, eller ja på kvällen, ska jag hem till Ellie på tjejmiddag och sen ska vi dra hem till Helena där de ska supa mig under bordet. Helena vill inte att jag ska kommaon och  ihåg min födelsedag, haha. 
På tal om Helena och presenter så var handlade min idag, har ingen aning om vad det är men skulle inte bli ledsen om det var snyggingen från banken, men det tvekar jag på, haha. 

Verkar bara långa inlägg idag som säkert ingen kommer läsa och tack vare det här kommer väl alla skita i det förra, synd i så fall, det är mycket roligare, haha.

"Du har publiserat inlägget över 20 gånger"

Sökes: Snyggingen från seb!

Idag har det hänt både dåliga och roliga saker, ska berätta om båda men börjar med det dåliga. Alla vill väl ha dåliga nyheter först, eller?
Jag varnar för att detta kan bli ett ganska långt inlägg men om ni inte orkar läsa missar ni det roliga som hände på teckenspråkslektionen.

Ridningen gick skit idag, tror aldrig jag har ridit så dåligt! Höll på att ramla av det första jag gjorde och efter det fick jag inte Tiger att lugna sig, det enda som funkade var böjningen. Hoppas det går bättre nästa vecka, då har jag ju blivit ett år äldre och mycket mognare (Haha).

Nu till det roliga, har ju som bekant teckenspråk som sista lektion idag men det var ingen som orkade gå. Så vi väntade, gömda i ett hörn, 10 minuter och sen smög vi därifrån och då menar jag verkligen smög, haha! Bestämde oss för att ta hissen ner utifall att han skulle komma och självklart gör han det. nästan direkt efter att alla gått in i hissen och dörrarna stängts skriker Diana att han kommer och alla dyker ner på hissgolvet och sen springer därifrån. Gömde oss en stund på mcdonalds för att vara säkra på att inte träffa honom. Får se vad han säger på torsdag, haha! =D

Sen till den andra roliga saken, eller den är väl inte dirket rolig. Kommer ni ihåg den där snygga killen jag och Siri såg på banken? Är inte förvånad om ni inte gör det, det gjorde inte jag heller. Hade helt glömt bort honom, tills jag såg honom idag när vi gömde oss för Johan. Han är verkligen snygg! eller hur Siri? =)

"Jag ska supa dig under bordet"

Söndag

Har inte något bättre för mig än att sitta här. Eller egentligen har jag massa jag kan och borde göra. Borde tillexempel göra min tyskaläxa, duscha och så skulle jag kunna läsa lite i min bok. Har massa böcker jag ska läsa just nu, värsta bokmalen jag vet XD

Har nyss pratat lite med Carro och tycker verkligen synd om henne, hon mår visserligen lite bättre idag men måste tyvärr gå på kryckor i 1-4 veckor. Hoppas du blir bättre snart i alla fall Gumman! =) <3<3

"vad är en föreläsning?"

Lördag

Var på en lång promenad med mamma, pappa och hundarna tidigare idag, eller egentligen igår. Var glashalt på marken och höll på att ramla minst 1000 gånger. Har också fixat min design till bloggen, var trött på den gamla och kände att det var dags för något nytt. Tydligen ser den knasig ut på alla andra datorer förutom min men får fixa det imorgon, sitter nämligen vid Jossans nu.
Kom nyss hem från Helena där hon, jag och Tobbs har sett Hannibal, käkat godis, spelat kort och pratat om våra konstigaste drömmar, haha. Riktigt kul =) har haft massa konstiga drömmar, precis som Tobbe och Helena och självklart var sexdrömmarna roligast att lyssna på. Ni kanske får höra en någon gång, men inte nu, tror jag ska sova snart.

"du är den enda jag känner"

Kommer säkert ångra mig, haha!

Har bestämt mig för att lägg ut en bild på mig sälv, en ny, alltså en då jag har kort hår. Hade ju utsläppt igår hos Maria och då kan jag ju lägga ut en bild här, har ju redan lagt ut den på facebook, som Jossan fixade år mig igår haha. Har ju ändå inte så många läsare så lär inte vara så jättemånga som ser bilden i alla fall.



Ganska stor skillnad från förut, då jag hade åtminstode dubbelt så långt hår plus att det var lockigt.


Gårdagen!

Igår blev det fest med massa välkända ansikten, massa dans och massa skoj! =) Kom väl dit runt halv 10 tio och var säkert full en kvart senare, haha.  Hade i alla fall askul men tyvärr slutade inte kvällen lika bra för alla. Carro, den stackarn ramlade i trappen och kunde inte gå. Jag, Helena och Tobbs bestämde oss för att ta henne hem och med hjälp av Felix fick vi henne till bussen. Sophia ringde deras föräldrar och så fick hon skjuts hem från skeppsmyreparken.
Hon mår tyvärr inte bättre idag, går på kryckor men jag hoppas verkligen att det blir bättre sen! <3<3

22 Januari

Var och spanade i affärer i Farsta igår med Helena. Men först var vi och bowlde med klassen, eller ja halva i alla fall. Stackars Carro var hemma och var sjuk så hn missade en rolig slapp dag. 
Hittade en jacka som jag ska önska mig i födelsedagspresent och så hittade jag ett par eventuella täckbyxor, får se vad pappa säger, han ska ju betala, haha.

Idag var det skola som vanligt, inget spännande med det. Tyvärr har vår mattelärare bestämt att vi måste komma på matten imorgon trots att vi är klara. Nu måste jag gå upp typ 7 istället för halv 9, surt!
Ska fixa klart mitt cv idag, äntligen. Är faktiskt egentligen klar, ska bara fixa bild och lite sånt. Det är därför jag skjuter upp det hela tiden, tänker ju att det bara är att fix bild och det går ju snabbt, eller inte. Men idag ska det fan in!

Måste göra min tyskaläxa också, var lite fler ord än vad jag räknat med, hehe. Men om jag ska bli klar med allt innan maten måste jag nog sätta igång nu.

"Hon bajsar, såg du inte det?"

20 Januari

Har väl inte hänt något spännande idag, såg på gossip girl och oth med Helena och så har vi spelat data och lite annat. Vi var faktiskt ganska nyttiga också, gick till coop och köpte massa frukt och gjorde en jättestor fruktsallad, med bara gröna fukter, haha. Jättegott i alla fall.
Sitter just nu och tittar på csi, as usual. Imorgon är det bara bowling med klassen och sen ska jag till Farsta med Helena, hon vill att jag ska peka på massa jag vill ha i födelsedagspresent, får se hur det går.

"Det är bara program om flabbfeta människor"


19 Januari

idag har jag inte hunnit med riktigt allt jag hade velat. Hann fixa mitt leg så u måste jag bara vänta på att det ska bli klart, men hade inte en chans att skriva klart mitt cv eftersom planen var att sticka till matchen samtidigt som Jocke, vilket innebar cirka halv 6, 1 och en halv timme innan samling och 3 timmar innan matchstart. Får hoppas att jag hinner fia mitt cv imorgon innan skolan, har ju inte så mycket kvar. Skulle egentligen inte gå på ridningen eftersom vi skulle åka med Jocke till matchen och jag ändå bara hade teori men Jocke åkte med Marcus och tur var väl det. Det visade sig nämligen att vi ska ta märke 3 på ridningen och fick veta massa som ska komma på provet, som de som inte var där inte kommer få veta, haha!
Åkte till matchen dirkekt efter stallet och ni blir kanske lika förvånade som jag över att de faktiskt vann! trodde inte det var möjligt haha, nu har de till och med gått om linden =)
Fick kämpa med tyskaläxan i pauserna och på bilresan, hann i alla fall klart och skrev en sammanfattning av det jag tror hände.

Oj, nu blev det här ett väldigt långt och jobbigt inlägg, hoppas ni orkar läsa. Hinner i alla fall inte skriva mer, ska snart sova, måste upp lite tidigare imorgon om jag ska hinna duscha och fix mitt cv, godnatt!

"Jag kan flyga, jag är inte rädd"

18 Januari

Snart är det sängen för mig men tänkte blogga lite först. Helgen har tagit slut alldeles för fort och jag pallar inte skola imorgon. Men på onsdag ska vi bowla och det är ju najs, slutar tidigt då =)
Idag har jag först varit på hockey och de vann faktiskt, väldigt ovanligt, haha. Sen har jag varit med Helena, alltid lika kul =)
Imorgon ska jag fixa mitt leg, mitt foto blev inte godkännt sist eftersom det var ett gammalt men nu har jag fixat ett nytt, sen ska jag skriva klart och skicka in mitt cv, är jävligt långsam, haha. Och på kvällen blir det antingen ridning eller hockey, vi får se. 

Det var askallt i mitt rum när jag kom hem så var tvungen att höja värmen på elementet och när jag gjort det slog det mig, om det är kallt imorgon kommer jag frysa, har inga rentvättade jeans såå måste antingen gå i mjukisbyxor, vilket jag inte gillar eftersom jag måste ha gympaskor så. Eller så får jag gå i strumpbyxor, vilket lockar mest, så hoppas det blir lite värme imorgon =) Det var i alla fall allt jag ville skriva, hörs imorgon! God natt.

"Jag ska lätt få någon att gå fram till dig och säga, Hey dude!"  

17 Januari

Idag är det 17 januari och det betyder exakt två veckor kvar till min födelsedag =D Helena frågar alltid vad jag önskar mig och jag har faktiskt ingen aning =/ Jossan säger att hon hittat den perfekta presenten åt mig, ville veta vad det var och idag fick jag det. Hon skulle tydligen köpt en jättestor mirandanalle åt mig! Ni vet en sån där jättesöt grå, men det funkade inte, tyvärr. Men blir glad vad jag än får =)
Igår blev det film hos Helena med henne och Tobbs, kollade på två hannibalfilmer, röd drake och när lammen tystnar =)
Idag ska jag hem till Helena och vet inte vad som kommer hända. Fest skulle väl inte vara så fel men tror knappast på det, när jag väl kommit över till Helena kommer jag säkert ändå inte orka om något skulle dyka upp.
Ska iväg och byta kläder nu innan Helena ringer.

"Men han är i och för sig dum, som vissa andra här"


15 Januari

Idag är det bara 16 dagar kvar till min födelsedag!! Haha, japp, jag räknar ner =D
Blev filmade idag på teckenspråket, hatar verkligen att vara framför kameror men som tur var fick Helena sitta bakom kameran istället för Johan. Sen var väl allt som vanligt i skolan. Fick mitt personbevis idag så imorgon ska jag och mamma gå till banken och fixa nytt leg till mig och så ska jag skicka in mitt cv imorgon också, nu få det  faktiskt vara klart, haha!
Får ganska lång sovmorgon imorgon eftersom typ halva klassen slipper matten, så ska inte gå och lägga mig riktigt än. Håller på att fixar en design till jossans blogg så ska fortsätta pilla lite på den. Har även gjort en till mig själv, med söta tatty teddy, den får ni nog se imorgon =D

"Gud, det är så töntigt!" 

14 Januari

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Jennies födelsedag! =D Ingen vanlig födelsedag heller, hon fyllde 18!! Så självklart var jag och några tjejer från klassen där och grattade henne. Hon fick lite presenter, vi åt kladdkaka, sjöng sing star och så gjorde vi lite charader askul var det! =) Hoppas hon hade en bra födelsedag =D

Har spanat runt lite på internet och hittat en jacka och underkläder jag vill ha mn har tyvärr inte så mycket pengar, men jag får väl handla dagen innan min födelsedag, när studiebidraget kommer =)

Hade skrivit ett hyfsat långt inlägg om en ganska kul sak men det försvann tack vare min data och nu pallar jag inte skriva om det.

"Åh! Kalle är så söt!"

13 Januari

Dagen spenderades som de flesta tisdagar, skolan och sen hem till Helena för att kolla de senaste avsnitten av oth ocg gossip girl, älska! Gick hem från Helena runt 5 för att käka och hade tänkt gå tillbaka men kom på att jag måste skriva på mitt cv, suck! Själva cv:t är jag klar med, det är bara det personliga brevet som går lite sämre, har ingen aning om hur jag ska formulera mig eller ens skriva...

Imorgon är vi i alla fall lediga från skolan och då ska jag och massa tjejer från klassen åka hem till Jennie eftersom hon fyller 18!! =D Själv får jag vänta 18 dagar till min egen....

"Vänta, menar du stalker-fredrik?!"

Senaste

Har struntat i bloggen ett par dagar nu, har helt enkelt inte pallat. Sen i fredags har det väl hänt lite. Har ju vart i romme och det var asnajs! Perfekt väder och alldeles lagom med snö =) Sen på kvällen var jag med Helena
På söndagen slappade jag hemma och sen käkade jag thaibuffé till middag med mammi och pappi och idag har jag vart i skolan, ridit och vart på hockey =) Ridningen gick inte alls lika bra som förra veckan och nästa gång har vi teori. Hockeyn gick inte heller så bra men hade i alla fall trevligt sällskap =D

"ÅH, KEX!"

9 Januari

Tro det eller ej men snart blir det sängen för mig. Tidig uppgång imrgon, runt halv 7 sådär, ska nämligen åka till Romme och... ? Åka skidor såklart! Är supertaggad, har ju inte åkt sen vi var där med skolan senast.
Idag och ikväll har jag inte gjort så mycket, vart i skolan och sen tagit det lugnt men imorgon, då vill jag ut! Efter skidåkningen såklart. Får se om jag kan hänga på Jossan eller något (A), umgås ju inte med folk som är ute speciellt ofta, men det är ju skönt det med.
Natti natti!

"Vaddå, så det är svampar med massa kakao runtom?"

8 Januari

Överlevde en till dag i skolan, skulle inte klarat det om jag gått på teckenspråket imorsee. Nej istället fick jag lite välbehövd sömn =) Imorgon väntar en ny helvetesdag i skolan, historia i EN OCH EN HALV TIMME (!), svenskauppsats, tyska och rättskunskap, det enda jag ser fram emot är att Helena ska komma =)
Många i klassen tycker att jag ska ha utsläppt eftersom de är helt övertygade om att mitt hår är snyggt men de har fel =) Så de får drömma vidare om det där, jag ger mig inte. Släppte visserligen ut det en pyttestund på gympan så Siri, Danni, Elli och Jennie kunde se men det var nog enda gången det hände.

"Vafan, de har ju bytt kläder med varandra!"

Sovmorgon

Trots att jag bara sov 5-6 timmar igår natt är jag inte trött.  Tror inte jag kommer somna försen om flera timmar och därför har jag bestämt mig för att ta lite sovmorgon. Jag vet, inte bra att skolka första dagarna på terminen men tekniskt sett har ju inte den nya terminen börjat än (A)

Back to School

Yes, första skoldagen efter lovet och måste erkänna att det var precis som förväntat, hemskt, och inte blev det bättre av att Helena är hemma och är sjuk...
Fick börja dagen med Lars och mer behöver jag väl inte säga? Sen hade vi psykologi med Anders, skulle läsa en text och se på film. Inte en jävel läste texten och filmen var sjukt lång och tråkig! Pang, skjut mig i huvudet, som Jossan brukar säga.

Sen jag kom hem har jag käkat lite och kollat på tv, ska snart fortsätta läsa singoalla, har ju minst 150 sidor kvar och ska ha läst ut den till på fredag, yay me! Ska beställa ett personbevis också så jag kan fixa ett nytt leg och sen borde jag fortsätta på mitt cv men får se om jag orkar det, sov bara 5-6 timmar i natt.

"Mamma vet inte ens hur det ser ut"

5 Januari

Skrev inte mitt cv igår så planen var att skriva det efter ridningen när mamma var hemma, på så sätt kunde jag ju få lite hjälp. Blev inget cv-skrivande i alla fall, stack till Helena, har ju inte träffat henne på evigheter! Chillade med läsk framför datan, hade tänkt köpa lite naturgodis också (ska ju vara nyttig och sluta äta godis) men vet inte om det riktigt räknas som "inte-godis", är ju massa choklad, haha!
Blir cv-skrivande imorgon tillsammans med pappa istället, mamma har aldrig skrivit något så där fanns ingen hjälp att hämta.
Kan inte fatta att skolan börjar på onsdag, vill verkligen inte! Försökte vända tillbaka dygnet igår men det funkade inte, sov typ mellan 5 och 1 och idag kommer det inte gå så mycket bättre. Om dryga tio minuter är det JVM-final mellan sverige och kanada som jag ska se, och den lär ju inte vara slut speciellt tidigt.

"Vi kan göra en vampyr åt dig"

4 Januari

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Har inte läst ett enda ord ur boken singoalla som jag skulle men en sak som jag faktiskt har gjort är käkat på Heron. Jag och Jossan åkte in till Heron vid halv 4 för att käka lunch/middag, blev kycklingspett med jordnötssås och ris, supergott! Sen har jag även kollat lite, eller ganska mycket, på tv =)

Ska sätta igång och skriva mitt cv nu, Helena är redan klar och skulle skicka in sitt idag så jag borde ju också fixa mitt. Borde väl inte vara så svårt, bara skriva lite om mig själv och så =)

"Han levde ju inget bra liv, han var ju dansare"


Ny data?

Jossan kom nyss hem med en söt liten laptop, blev smått avis. Kanske ska önska mig en i 18års present, är ju bara 3 veckor dit! =)
Idag ska jag i alla fall fortsätta läsa i den där jävla boken, singoalla, och sen får jag se vad jag hittar på.


"Jaha, det var ingen som hade provat det"

update

Har inte orkat skriva om nyår men har inte direkt något bättre för mig just nu. Nyår spenderades i alla fall hemma hos mig med god mat, trevligt sällskap, några drinkar och sen massa raketer och smällare vid 12-slaget. Helenas pappa hade fixat lite smällare till henne men det var Peterssons som stod för de stora raketerna, haha! Vet inte hur många eller vilka som var hemma hos dem men de hade i alla fall en massa raketer så vi stannade ute i ungefär 1 timme men sen gick vi in, raketerna var inte slut men det var ganska kallt! =)

Idag, eller egentligen igår, skulle jag kanske fått följa med Glenn på fest i rönninge men hade ont i huvudet så hade ingen ork att gå ut, om jag nu hade fått. Kvällen spenderades istället framför tv:n med lite nötter och cola =) Har även läst lite i svenskaboken, precis som Carro. Den suger verkligen, har kommit lite mindre än 100 sidor och har typ 100 kvar, suck!
Gav bort min sista goda xcider till Jossan idag också, hon skulle iväg och hade inte så mycket dricka kvar och eftersom hon bjudit mig fick hon lite bacardi och xcider. Ska se på tv nu, finns inte så mycket annat att göra, ingen rolig på msn och jag är inte trött så jag kan inte sova.

"Då hade jag kastat ut dig"

RSS 2.0