29 Oktober

Idag hade jag min vinterjacka för att slippa frysa och den använde jag inte på hela förra vintern eftersom jag inte tyckte det var kallt nog, är glad att jag tog den idag, var skitkallt när jag skulle hem från Helena. Spenderade hela dagen framför datan hos  henne, käkade godis och drack läsk. Var verkligen precis vad jag kände för att göra =) Behöver inte beskriva mer i detalj vad vi gjorde för det finns inte så mycket mer att säga förutom att vi hade jävligt kul. Skulle skriva upp en dialog men mitt minne är ju som en guldfisks så jag kommer inte ihåg. Kommer i alla fall ihåg vad vi ska göra imorgon,  åka till båten med Tobbs, köpa godis, kolla på present åt Sara och så ska Helena köpa en vinterjacka. Tror jag ska passa på att kolla på en mössa till mig.
Nu ska jag, eftersom min farbror fixat vår trasiga propp, lägga mig i sängen och kolla på mordkommissionen tills jag somnar. Jossan lär väl bli lite småarg eftersom jag inte använder datan mer än en halvetimma, hon kunde ju använt den nu, hennes data har nämligen gått sönder. Sucks to be you som Helena alltid brukar säga =)


"Nu vet jag ju inte vem jag ska få barn med!"

28 Oktober

Idag är det ännu kallare än igår vilket är underbart eftersom någon propp har kolappsat här hemma så mitt element inte funkar, är ganska kallt i mitt rum just nu. Tv:n funkar inte heller och datan funkar bara i några timmar, men min är den enda som funkar så får väl vara glad för det, fördelen med laptop är att den går på batteri.
Idag har jag vart med Helena och kollat på massa tv, bland  annat gossip girl och one tree hill =) spelade såklart dator också innan jag gick hem.
Tror jag ska försöka sova nu, finns inte så mycket annat att göra när tv:n inte funkar och datan orkar jag inte sitta vid, så ska sätta på mig mjukisbyxor och krypa ner under täcket. Är glad att jag har ett duntäcke, blir ju inte lika kallt då. Mjukisbyxorna har jag också för att inte frysa, får hoppas att de hjälper, godnatt!


"jag skulle vara en porrig häxa"

27 Oktober

Idag är det kallt, kallt, kallt. Blev jäkligt glad när Andreas sa att vi skulle rida inne, annars hade jag nog frusit ihjäl. Fick rida utan stigbyglar och sitta i damsadel, är fan ett under att jag lyckades svinga benet över hästen och att jag inte ramlade av. Efter ridningen blev det i alla fall match, tyvärr så förlorade de, som vanligt. Men idag spelade de faktiskt riktigt uselt, ledde med 3-1 och sen slutade det 5-5, så de förlorade ju inte men jag räknar det som förlust. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lungt, ska nog byta till mjukiskläder snart och bara softa runt. Kunde ju ha gått på övernattning i stallet men kände att jag var lite för gammal för det, var i och för sig jättekul när jag var mindre. Då gick vi på spökrunda i skogen mitt i natten, trodde alltid jag skulle dö, haha! Skulle säkert dö nu också men vet inte om de ens går spökrunda längre, var ju ganska länge sen jag var där.


"Jag skulle ju inte ens nå upp till sargen!"

~

I have to do the right thing and give you back, 'caus I'm done stealing

25 Oktober

Har bara vart hemma idag så jag har gått runt i mjukisar hela dagen och bara softat. Har vart både najs och tråkigt, kände inte dirket för att gå ut så på så sätt har det ju vart skönt men lite trist att slösa bort en hel lördag men det är ju lov så what the fuck. 
Tog en dusch för ett tag sen och nu är det bara jag som är vaken, ska snart gå och lägga mig men ska nog vänta tills Jossan kommer hem, är inte säker på att hon har nyckel. Imorgon ska jag i alla fall köra laserdome med Helena, Sara, Stefan, Sandra och lite folk. Har ju aldrig gjort det så det ska bli kul =) 
Men nej, nu ska jag nog fixa mig så jag är klar att hoppa i säng när Jossan kommer hem, måste ju trots allt gå upp runt 11-11.30 imorgon. Förresten så har Jossan vart på maskerad idag så kanske kan ta en bild när hon kommer hem eftersom jag ändå kommer vara vaken =)


"Jag ska vara cowboy!"

Sammie <3

Hittade en supersöt bild på Sammie när han var liten, måste bara lägga upp den!

 Är inte min älskling bara urgullig?


Lördag

Som ni kanske ser har jag ändrat bloggdesign. Tycker pon och zi är så söta så var bara tvungen att ha dem! =D Jossan lär väl komma snart och be mig ändra hennes, det brukar hon göra. Juste, hon har tagit bort sin blogg så det lär hon inte alls göra när jag tänker efter, haha.
Idag vet jag inte vad jag ska göra, pappa är arg på mig så vet inte ens om jag får gå ut men det skiter jag i. Helena ska fira sin bror idag men hon kanske har tid efter, kanske ringer och kollar om hon inte har andra planer. Ska nog städa lite i mitt rum när jag ändå har tid och sen hoppas jag att det inte blir middag allt för sent, har bara käkat nudlar idag och det var ett tag sen.

"Vi måste ta med henne för då är det större chans att vi får komma"


Fredagkväll

Bästa matchen på länge förfan! Älskar när de kör mot nynäshamn, då blir det alltid lite bråk =) De två första perioderna var väl egentligen inte så kul, hände inte så mycket men 3:e, gud vad spännande det var. Nynäs ledde med 2-1 och när det var 31 sekunder kvar, fatta 31 sekunder, så gör Sammie MÅL!!! Jag skrek som fan då! Hade gärna sett att vi vann men 2-2 är ju helt okej. Matchen bjöd på lite bråk såklart och det var Joakim, min kära bror som fick in ett par riktiga käftsmällar, fick sitta 4 minuter för dem, haha. 
Skulle ju egntligen åkt till Helena efter eftersom hennes bror har 20års fest men alla var redan fulla och skulle bara hinna vara där i 3 timmar. Pappa har ju sina underbara nya regeler, hatar honom just nu! 
Visst 3 timmar är väl inte så lite men kul att komma dit när alla redan är skitfulla, nej då skiter jag hellre i det. 

Lär förresten inte ha någon röst imorgon eftersom jag skrek på matchen men vem bryr sig? ÄLSKAR HOCKEY!! <3

"Jag vill att din bror ska åka ut så jag kan ge honom ett fint smeknamn, jocksmox eller något annat roligt"

24 Oktober

Har inte hänt något speciellt idag så orkade inte blogga försen nu. Ska iväg på hockey om lite drygt en och en halv timme och sen ska jag åka dirket till Helena och spendera kvällen med henne och Tobbs. Vill sova där men verkar inte som jag får för pappa, han har lite nya dumma regler, hate it! Hinner i alla fall träffa dem ett tag =) Får se vad vi hittar på men något blir det i alla fall och kul lär det bli. Ska byta kläder snart, orkar inte ha samma som jag hade i skolan. Får väl höra sen av mamma att jag har mycket finare kläder på mig när jag ska på hockey än när jag ska till skolan, själv tycker jag har precis likadana.

"Jag tror med på teorin i boken, att man skapade mannen med det han tänker med"

23 Oktober

Idag har jag verkligen inte orkat blogga, brukar ju skriva ett inlägg när jag är hemma på min håltimme men då skrev jag krönika istället. Skoladagen var väl precis som alla andra, lång och tråkig. Fick äckliga köttbullar till lunch och jag höll på att dö av hunger när jag kom hem. Fixade min egen mat eftersom mamma skulle göra någo konstig korv och potatis rätt, inte riktigt min grej. Har gjort lite tyska sen jag kom hem, ska skriva en sammanfattning av en konstig text imorgon och kunna prata om den, på tyska.
Ska snart sova tror jag men innan ska jag lägga in en ful bild på min söta syster! =)<3


Hon vet att jag ska lägga upp den här men jag hoppas hon inte blir arg (A)

"Sluta ställa dumma frågor då"



22 Oktober

Ganska jobbig dag om jag ska vara helt ärlig. Började klockan 10 med mentorstid och sen psykologi. Efter lunch hade vi prov i 3 timmar, kul. Sa till läraren förra gången vi hade prov i 3 timmar att det var för jobbigt och då sa hon att vi inte skulle ha ett sånt igen men vad händer två veckor senare? Jo ett ännu jobbigare prov. Satt bara två utav de där tre timmarna men var helt slut i huvudet och kroppen. Meningen var att jag skulle tränat idag men efter provet hade jag absolut ingen ork. Åkte hem till Helena en snabbis och sen mötte vi Tobbs i centrum och drog till Båten, Thomas fyller år imorgon så Helena skulle handla åt honom, blev typ 2 kilo godis =)
Planen var sen att jag skulle hem och käka men när jag kom hem var det ingen hemma och min nyckel låg i väskan jag lämnat hos Helena så det var bara att knalla tillbaka till henne eftersom min mobil roligt nog hade dött. Mamma och pappa orkade sen inte laga någon mat så jag fick gå hungrig men det gjorde inte så mycket eftersom jag, Helena och Tobbs köpte ett paket glass att dela på, mums! Går inte så bra med mitt "sluta äta godis" men man kan ju inte sluta med allt på en gång!

Kom hem vid tiotiden, Helena måste upp 5 imorgon för att fira Thomas (tycker synd om dig gumman!) så hon ville gå och lägga sig tidigt och det kan jag ju förstå. Ska faktiskt gå och lägga mig själv om en stund, ska bara kolla igenom matten lite och sen läsa i svenskaboken.
Tror det här blev ett ganska flummigt inlägg men skitsamma, det blir extra kul att läsa då! =)

"Hon tror att vi är döva!"

21 Oktober

Drog till Helena efter skolan för att kolla på gossip girl, one tree hill och heroes men först pluggade vi lite och gjorde fjärilsmakaroner. Helena, som började 1, käkade ingen lunch innan så hon var ganska hungrig, själv åt jag i skolan, äcklig korvgryta, så jag passade på att äta lite jag med. Höll på att spy i skolan idag, på riktigt. Fick en äcklig jävla korvbit i min mat, var tvungen att lägga en sevett över så jag slapp se och frågade Siri om hon kunde slänga maten åt mig. Tyvärr ville hon inte det så jag fick stå ut, fyfan vad äckligt. Usch. usch, usch, vill inte ens tänka på det. 
Hann bara se one tree hill och gossip eftersom Helena skulle övningsköra men jag ska tillbaka till henne sen så vi kan kolla. Ska käka nu, mamma står och ropar på mig så det är bäst jag går, ciao!

"Vad fan är f av o?

-

"Jag har inte ens ett hörn" Det var mitt svar när Elenore sa att hon kört fast, jag har ingenting. Har suttit här i snart en halvtimme och är redan inne på mitt andra inlägg, här klarar jag tydligen att skriva men inte en krönika. Suck.
Daniella har redan hunnit skriva en hel sida på datan och alla andra är väl óckså snart klara. Nu kom läraren och sa att vi inte får sitta längre så jag antar att jag måste fortsätta hemma, igen. Hoppas Helena kan hjälpa mig, jag är helt tom på ideer.


Skolan

Sitter i skolan och försöker skriva en krönika, gissa hur bra det går? gissade ni på uselt har ni helt rätt, sitter ju och skriver här istället. Vet inte ens vad jag ska skriva om och alla omkring mig har redan skrivit en halv a4 på datan och vad har jag? Ingenting, absolut ingenting, känner att det här går riktigt bra!

"jag har skrivit in mig själv i ett hörn!"

Hockey, as usual


Snart ska jag åka och kolla när de här grabbarna spelar hockey, är de inte söta?
Innan jag åker ska jag nog leta rätt på min mössa, duschade nyss eftersom jag ridit och jag vill ju inte frysa, ska nog passa på att leta fram ett par vantar också.


"Vad är det med dig och för lite kläder?"

20 Oktober

Faktiskt ganska skön dag i skolan idag, kunde ha fått sovmorgon till 11 men jag valde att komma till svenskalektionen för att skriva min krönika. Hade aldrig skrivit om jag suttit hemma, inte för att jag skrev något i skolan heller men Martina fick i alla fall sällskap. Hon visste inte att man fick sitta hemma så jag och Helena satt med henne och pratade istället för att skriva. Sen rullade dagen på med samhälle och psykologi och sen var det dags för teckenspråksprov, var riktigt lätt faktiskt. Johan stod bara och tecknade lite ord och meningar som vi skulle skriva ner, på tordag ska jag teckna för honom men hörde av de som hann idag att det inte var så svårt =) Så dagen har hittils vart helt okej faktiskt, men en som verkligen inte hade en bra dag var stackars Andreas. De hade stängt dörrarna på tunnelbanan fast kärringen hade sett honom springa två hela vagnar. Självklart var det ju fullt så han fick inte plats men när han kommer till 3:e dörren stänger hon och säger "vi måste faktiskt åka nu". Andreas börjar ju självklart argumentera mot henne, det hade hon ju tid med men fan inte att öppna dörrarna, jävla kärring!

Ska iväg och rida sen och mamma är inte hemma så vet inte vad eller när jag ska käka, sitter just nu och äter en apelsin vid datan, kanske inte en av mina bättre idéer.

"Hatar folk som skapar en blogg för att de tror folk vill läsa om deras värdelösa liv!"

Hjälp

Har pluggat lite teckenspråk nu men bara lite. Sitter vid Jossans data eftersom mitt internet vägrade fungera så hann leka lite med mitt smink innan jag började plugga, haha! Borde egentligen plugga mer men orkar inte just nu, måste fixa min krönika också, vet fortfarande inte hur eller vad jag ska skriva om så det blir skitlätt det här. Känner för att ta en promenad sen ikväll men det är jag väl ensam om och då är det ju inte så lockande, men vi får se, Helena var sugen på det igår men idag är hon väl upptagen.
Måste nog fortsätta plugga nu, vill inte men jag måste, tyvärr.

"Du får ha den om han får se på tv i ditt rum"

Trött!

Tror jag håller på att bli sjuk eller något, är trött hela tiden, spelar ingen roll hur mycket jag än sover. Sov ju tolv timmar i fredags natt plus att jag sovit vid 7 halv 8 innan och sen sov jag i och för sig inte så mycket i natt men nu är jag jättetrött. Det enda jag har gjort är att fika hos mina kusiner, inte direkt ansträngande. Aja, spelar ingen roll att jag är trött, måste plugga en massa idag, kul.....


Måste bara skriva en rolig grej som hände igår hos Helena. Jag hade vart på toa och sen när jag kommer tillbaka ligger min telefon i hennes säng och jag har inte lagt den där, men det tänker ju inte jag på.

Jessica- Gud vad skitig min telefon är!

Helena- Haha, är det vad du tänker på? Inte typ, hur hamnade den i min säng?

Jessica- Jag fick för mig att jag lämnade den där.

Helena- Nej jag tog den ur din väska.

Jessica- Jaha, men jag smsade ju till Jossan

Helena- Jag har också smsat någon

Jessica- Okej, Filip?

Helena- Nej, haha!

Jessica- (tar ett tag innan jag kommer på) Va, har du smsat från min telefon?:O


För er kanske det inte låter så kul men Helena tyckte det var jättekul och det gjorde i och för sig jag med, efter ett tag. Bara så du vet Helena så har jag fortfarande inte fått svar, kanske ska köra din 24-timmars grej ? ^^


19 Oktober

Usch, idag vaknade jag tidigt fast jag somnade sent igår. Gick inte och la mig försen halv 4 och så vaknar jag halv 11, kan max ha sovit i 7 timmar då, kommer säkert vara astrött hela dagen. Idag ska jag till mina kusiner, vet inte när vi ska åka men jag ska väl börja göra mig iordning snart. Efter var det tänkt att jag skulle träna men tror jag skiter i det, måste plugga lite teckenspråk, har prov imorgon och missade lektionen i måndags. 
Ska skriva en krönika i skolan också, kommer bli jättesvårt, vet inte vad jag ska skriva om, hur jag ska börja eller hur jag ska sluta. Någon som har något förslag ?(A)


"Skriv om mensmonster!"

Lördag

Mötte Helena och handlade läsk på coop, drog sen till henne och spelade tv-spel, pratade och hade det allmännt trevligt. Fyfan vad jag skrattade asså! Gjorde ett litet experiment också, var faktiskt ganska kul men jättetaskigt! Tänker inte berätta varför tyvärr. Vi hade tänkt gå på en promenad men ville äta upp våra chips först och när de var uppätna hade vi ingen lust längre. Kollade igenom massa gamla bilder istället och fan vad kul det var, har tyvärr ingen att visa, inte för att jag hade velat, haha! 
När jag skulle hem halkade jag i Helenas trappa två gånger och missade handtaget till bilen, tappade nycklarna när jag skulle låsa upp dörren också, gissa om pappa trodde jag var full. Det var jag ju såklart inte, hade bara drukigt cola och det är ju bara fjortisar som bli fulla på det XD

"Men om jag hade en lila pung, hade jag vart en viol då?"

18 Oktober

Dagen har spenderats i en ishall i nyköping och det var väl egentligen inte så jättekul. Grabbarna förlorade med 5-0 och jag tycker de har världens sämsta målvakt, han har släppt in 10 mål på två matcher, byt ut honom förfan! Domarna sög också, stackars Dogge blev fälld av någon jävla idiot så han blev hämtad med bår men såklart blev ingen utvisad, jävla blinda domarjävlar. Som ni märker är jag kankse inte på världens bästa humör just nu men det är klart man blir arg när man vart på hockey och de förlorar och domarna suger!
På vägen till nyköping hann jag i alla fall läsa lite i min svenskabok och på vägen hem var jag jättetrött så jag sov typ hela vägen. Fattar inte, har bara varit vaken i drygt 8 och en halv timme.
Ska snart äta och sen ska jag över till Helena och typ se på film eller något, vet faktiskt inte men vi har chips och läsk i alla fall. Jag vet, går inte så bra med mitt "sluta äta godis", köpte en choklad på matchen idag.

"Han heter Snäll i efternamn"

Snabbis

Tänkte slänga in ett kort inlägg innan jag drar trots att jag har ganska bråttom. Vaknade för 20 minuter sen, fattar inte hur det är möjligt. Var bara hemma igår så jag somnade strax efter 1 och sen vaknar jag 12 timmar senare. Men ska åka om 30 minuter så har ganska bråttom, har inte hunnit med ett dugg, hörs när jag kommer hem!

"Åh, så du har äntligen vaknat?"

innekväll

blir nog en innekväll för min del, är trött och har ont i huvudet =/ Sov faktiskt för ett tag sen så jag är inte så jättetrött längre men är ganska seg och huvudet värker. Kommer självklart inte sitta inne och det händer något som verkligen lockar men som det ser ut nu blir jag hemma. Kul att man ska ha ont i huvudet och vara trött så fort det blir helg...


"Där är en som gillade mig förut, vi går till pizzerian istället"

17 oktober

Äntligen hemma efter en lång jobbig skoldag, hatar verkligen fredagar, i alla fall skolan. Har verkligen bara jobbiga lektioner idag, först hade vi historia i en och en halv timme, kollade på någon dokumentärfilm och jag höll på att somna minst 10 gånger, fatta hur tråkig den var! Engelskan var väl i och för sig inte så jobbig, skulle bara svara på lite frågor och sen fick vi tillbaka svenskaprovet, vg+ *stolt*. Trodde fan jag skulle få ig.
På tyskan fick vi tillbaka uppsatserna om vänskap, vet inte vad jag fick men inte så jättebra i alla fall. Vi måste sitta och rätta alla våra fel så alla fick skriva en till uppsats, fast korrekt den här gången, kul....

Skulle ju egentligen tränat efter skolan men fick så bråttom imorse att jag glömde kortet, smart! Man kan i och för sig får träna ändå men sen när jag väl tagit mig igenom hela dagen var jag alldeles för trött så nu sitter jag här istället.
Ska till centrum och käka onyttigt idag igen, mamma och pappa är inte hemma så vi fick pengar till mat. Jossan sitter och tjatar på mig så jag ska väl springa nu!

"Jag hatar glansiga fejs"

Inget mer godis

Kommer ni ihåg att jag sa att jag skulle sluta äta godis när mina remmar tog slut? nu är det i alla fall slut så inget mer godis för mig! Var faktiskt sugen på något sött idag och ni kan aldrig tro vad jag gjorde då. tog med mig pappa till coop och köpte massa apelsiner =) supergott!

Ska fortsätta kolla på criminal minds, vill ju inte missa slutet. Ciao!

"jag fattar ingenting!"


Torsdag

Hade bokdiskussion idag när jag kom tillbaka till skolan, ville egentligen inte diskutera eftersom jag inte kunde frågorna men det gick bra ändå, imorgon ska jag skriva om boken. 
Efter skolan stack jag och tränade med Johanna och kom hem för en stund sen, har duschat och käkat så nu ser jag ut som en koalabjörn med turkosa mysbyxor. Haha! 
Johanna, hennes pappa och Putte hade jättekul på vägen hem, skrattade en massa åt att jag sa att jag inte brukar hälsa på min granne om inte han säger hej först. I och för sig är det ganska roligt, vi bor ju liksom grannar och har gått i samma klass från sexårs till typ 7:an. Jag tycker i och för sig inte om att säga hej till personer som jag inte är säkra på kommer svara, fast varför skulle han inte? Men men...
Ska träna imorgon efter skolan också tror jag, ska i alla fall ta med mig grejorna. Slutar ju klockan 4 och passet börjar 5, hinner nog läsa lite i min svenskabok däremellan. Men nu ska jag faktiskt gå och läsa lite i den och sen ska jag platta håret och se på tv, criminal minds you know!

"Det där går jag inte på, din syrra och hennes klass brukade göra den hela tiden!"

16 Oktober

Precis som varje torsdag har jag håltimme nu, fast idag när jag klev innanför dörren var klockan 8.45 istället för 9.45 som den brukar. Anledningen till att jag kom hem en timme tidigare är för att Johan inte dök upp till lektionen. Det var jättekul att gå upp klockan halv 7 imorse, ta tåget till skolan och sitta där i 20 minuter och vänta på en lärare som inte kom. Fick gå hem i regnet sen, hade inget paraply med mig så när jag väl var hemma var jag genomblöt, hoppas att min jacka hinner torka så jag kan ha den när jag ska tillbaka till skolan. 

Det regnar fortfarande och jag känner inte för att gå tillbaka till skolan men jag måste. Nu hinner jag i alla fall kolla igenom frågorna till bokdiskussionen en gång till och så hinner jag nog läsa lite i svenskaboken också. Ska käka lite nu för det är säkert skitäcklig mat som ser ut som spya i skolan, gott!

"Det är bara som han hittat på för att han inte gillar dig, Billy"

15 Oktober

Ledig idag, fett skönt! Sov till klockan 10, gick upp och läste lite i engelskaboken och sen somnade jag igen och vaknade inte försen klockan halv 1. Sen dess har jag läst lite mer i engelskaboken, kollat på tv och käkat godis =) Ska väl snart fortsätta med att läsa och sen får jag se vad jag gör. Måste läsa lite i svenskaboken också men pallar inte läsa en hel dag liksom. 
Ska kanske träffa Helena ikväll, om hon har tid med mig men det har hon säkert =) Vi ska i alla fall spela data eller något då, kanske köpa cola också? Ska ju egentligen inte vara onyttig på vardagarna men har ju redan käkat godis och cola räknas ju faktiskt inte. 

Tror jag ska sätta på en film eller något nu, vet att jag sa att jag skulle läsa men har ju hela dagen på mig =)

"Vad håller du på med nu då?"

14 Oktober

Var riktigt trött i skolan idag, sov ganska dåligt så. Skrattade åt typ allt! Kom in en gubbe på coop och jag kunde verkligen inte hålla mig för skratt. Efter skolan stack jag till Helena för att kolla på oth, gg och heroes och sen blev det pizza till middag igen, inte bra. Okej, åt faktiskt kebab och innan gick vi HELA vägen från mig till fruängen, det är inte dåligt, tog oss typ en timme. Efter middagen kollade vi lite på tv och nu kom jag nyss hem.
Andreas blev lite besviken när han fick höra att jag inte nämt honom i min blogg men nu blir det ändring på det! Hade faktiskt något riktigt bra att skriva, tror jag, kom på det i skolan och det var ju ett tag sen och mitt minne är inte det bästa. 

Måste bara tillägga en grej. Vi tog skolfoto igår, till katalogen för alla gymnasieskolor i huddinge. Jag fick stå eftersom fotografen var dum i huvudet och sen fick vi även se fotot och omg vad hemskt! Jag ser skitarg ut! Kul att det ska visas i hela huddinge liksom....


"Skrattar du så skrattar vi"

Hockey

Matchen slutade tyvärr 5-5, bättre än förlust men hade gärna sett att segeltorp vann. Jag och Sara satt och hejjade som fan, hon lär ju inte  blivit friskare av detta direkt, haha! Själv svor jag hela tiden så mamma blev skitarg, men det är ju för fan match, man kan ju inte sitta och skrica "järnspikar också".
Satt tillsammans med några spelare i laget och det var ganska annorlunda, de skrek också som fan. Störde mig riktigt jävla mycket på att den sämsta målvakten fick stå, han släppte ju för fan in vartenda skott som kom på mål, suck! Hoppas de byter målis nästa match, som för övrigt är på lördag. Får se om jag åker med och kollar på den, känner inte riktigt för att slösa halva lördagen i en ishall i nyköping.
Tror jag ska sova nu, börjar 8 imorgon så klockan ringer 06.00....

"Vad i helvete håller du på med jävla cp?"

Stressad!

Känner mig jävligt stressad just nu. Det här är faktiskt första gången idag som jag kan sätta mig ner och ta det lugnt, eller var ju inte så stressad i skolan, bara efter. Skulle ta foto idag, igen, men det var någon äcklig jävla cpklass som skulle dra över i typ en halvtimme så vi fick ju fan aldrig ta vårt foto. Slutar egentligen klockan 3 men fotot var planerat till 20 i 4 men eftersom det var försenat kunde jag inte ta 3 över tåget utan fick ta 33-tåget, kul. Kom typ hem, hann byta om och sen var det bara att dra igen.
Har inte käkat sen halv 11 imorse så är ganska hungrig men ska iväg på hockey snart så pallar inte fixa någon mat. Käkar lite remmar nu och hoppas att pappa bjuder på något sen =)

Gick förresten asbra på ridningen idag! Hade halvgrupp, hälften stod på marken och hälften red. Kändes i och för sig inte så kul att rida när man vet att de pratar och tittar på en hela tiden. Måste träna på att ha stödet i magen så kommer få sitta i skolan som en jävla idiot och spänna magen hela dagen, kommer nog se ganska kul ut.

"Jag sitter som en chipspåse hela tiden!"

Söndag

Har faktiskt varit duktig och pluggat lite nu, visst började jag lite senare än planerat men skit samma. Har i och för sig lite saker jag måste dubbelkolla med Carro men det hinner jag göra innan provet imorgon.
Ska iväg och träna sen klockan 4, känns som det var en evighet sen. Tränade visserligen i torsdags men ändå, tränar ju bara en gång i veckan nu, förut var det 4. Ska nog sluta äta godis, köpte massa godis igår och det ska jag självklart äta upp men när det är slut ska jag nog sluta. Köper oftast bara godis för att det är gott, inte för att jag är så jättesugen. 
Men men, ska plugga lite till nu och sen måste jag byta om. Mitt hår är fortfarande lockigt (Hade ju ton med hårspray i det igår, var faktiskt tvungen att köpa en ny), så det ser skitkonstigt ut när jag ska sätta upp det. Men jag har ju lite mer än en timme på mig så det ska nog gå att ordna =)

"Vart ska du sova ikväll?"

12 Oktober

Vaknade nyss, är fortfarande lite småtrött men vill inte sova bort hela dagen. Inte för att jag ska göra något kul idag, måste plugga rättskunskap....
Förhoppningsvis dyker det upp något roligare men annars har jag ju mitt godis jag köpte igår =) Tror jag ska gå och käka något nu, är ju ganska hungrig och sen ska jag nog sätta igång med rättskunskapen.


"Men du är jättegullig!"

Inte snäll

Funkade inte riktigt att vara snäll mot Jossan, började nåla in hennes byxor men sen blev jag arg för hon kunde ingenting. Hon visste inte hur man trädde symaskinen (okej, hon vet säkert eftersom hon gjort det förut, det är bara så att hon inte vill) och hon ville inte vara med och bestämma vilken tråd jag skulle ta så jag kastade iväg hennes byxor, sa "nu skiter jag i det här" och gick in till mig. Oj, oj, oj, lite snäll kan jag väl ändå vara ibland? Fast tycker i och för sig att hon får skylla sig själv när hon vägrar hjälpa till. 

Har hunnit plugga lite rättskunskap idag också, läste ju klart imorse och gick nyss igenom alla instuderingsfrågorna och var extra duktig och skrev ner alla svar, kanske kan plugga lite på väg till båten. 
Får se vad som händer sen ikväll, har inga planer men det lär ju bli något med Helena och Tobbs eftersom jag ska träffa dem snart =)

"Tyvärr Tobbs, hon var precis före"

Båten

Yes, dit ska jag om typ en timme eller något. Ska dra med Helena och Tobbs för att handla massa godis =D Ska såklart bara köpa remmar, eller nästan. Köper typ 1000 remmar när jag är där. 
Ska dra efter Helena och Tobbs käkat, de vill inte handla godis när de är hungriga och de kan man ju förstå, då kommer man ju typ ut med 3 kilo godis. Själv ska jag nog inte äta någon middag, var ju nyss hos Bernie Mac och käkade massa kakor och drack läsk. 

Jossan vill att jag ska sy in hennes byxor och eftersom jag har lite tid att döda kan jag ju lika gärna vara snäll och hjälpa henne =)

"Jag brukar ha jordgubbar i min cola!"

11 Oktober

Mitt nytvättade hår är nu dränkt i hårspray. Bestämde mig för att locka håret och för att det ska hålla sig har jag typ tagit slut på halva min hårspray, måste köpa en ny snart....
Ska snart leta fram lite kläder som jag kan ha hos farbror. Vet inte riktigt när vi ska åka, ska vara där halv 3 men vi ska köpa present innan.
Vet inte vad jag ska göra ikväll, förhoppningsvis ska jag ut men jag får se. Ska i alla fall ringa Helena när jag kommit hem =) Måste plugga lite rättskunskap också, läste faktiskt klart kapitlerna i boken idag.

Oj nu måste jag skynda mig, pappa säger att vi ska åka om en halvtimme. Tycker det verkar lite tidigt men pappa bestämmer. Hörs antagligen sen när jag kommit hem, om jag hinner annars hörs vi inatt eller imorgon, bye!


"Det var en fälla, de rånar och slår ner folk nu"

10 oktober

Kom nyss hem från världens mysigaste hemmakväll och då menar jag verkligen världens mysigaste! kvällen spenderades självklart med Helena och Tobbs, vilka andra kan man ha en mysig hemmakväll med liksom?
Ganska direkt efter skolan åkte jag till Helena för att chilla med henne och Tobbs innan vi åkte till heron för att äta sjukt god mat, käkade en asgod wok =) Efter det, när vi var mätta som fan och typ rullade iväg, drog vi till coop för att handla cola och ben and jerrys glass. Såg ett avsnitt av heroes och sen filmen "the ninth gate", asbra verkligen! Fattar inte hur jag inte kunnat se den tidigare, Johnny Depp är med och då är det ju ett måste för fan!
Kvällen avslutades i alla fall med att vi gav varandra massage =) Är egentligen inte så förtjust i det eftersom jag tycker det kittlas så mycket, det är något fel på mig jag vet, men Tobbs huvud och ansiktsmassage var verkligen skön! =)

Ska till min farbror imorgon eftersom någon av kusinerna fyller år så ska väl snart göra mig klar för sängen, vill ju hinna duscha och lite sånt imorgon innan vi ska åka.

"vet du hur länge jag försökte slappna av hos frisören?"

Plugg

Skulle egentligen plugga rättskunskap idag men jag måste erkänna att det inte riktigt blivit så. Efter träningen duschade och åt jag och sen var jag ju tvungen att föna håret och målade naglarna för ett tag sen.  Men jag har i alla fall läst 1 av 3 kapitel så det är ju ganska bra, mer plugg imorgon bara. Måste även läsa ut engelskaboken, svenskaboken och så har jag tydligen tyskaläxa till imorgon, ska skriva om kärlek. Det är typ allt vi får göra, skittråkigt! 

Ska se på tv nu och sen ska jag nog platta håret, vill ju inte gå till skolan som ett troll imorgon, ciao!

"jag kände igen dig på 200 meters håll på grund av de rosa byxorna!"

9 oktober

Hallå Hallå! =)
Klev nyss innanför dörren och nördig som jag är går jag direkt till datorn. Ska iväg och träna om si så där en halvtimme och har lite saker jag skulle behöva fixa innan.
Ganska okej skoldag idag trots att vi gick till 4, samhällsprovet var skitlätt så hoppas jag får bra betyg. Kändes i och för sig som det var ett G-prov men ändå. Läraren som jag inte gillar var snäll och gav oss kärleksmums under provet! Hon hade gått upp tidigare och åkt hem till en kompis för att baka eftersom hon tycker om oss så mycket. Har faktiskt lite dåligt samvete för att jag skrev i förra inlägget att jag typ hatar henne, hatar henne inte som person bara som lärare.

Efter träningen väntar wok till middag och sen måste jag börja plugga rättskunskap (boring!). Vill hinna se på tv också men vi får se hur det blir med den saken.

Ska skynda mig nu, måste sätta upp håret och lite saker innan träningen, bye!

"Tack för horstämpeln!"

Torsdag

Är bara hemma en kort stund, precis som varje torsdag. Men eftersom jag inte har så mycket att göra så kan jag ju blogga. Brukar vanligtvis käka nu men eftersom det är pannkakor i skolan om typ en och en halv timme så skiter jag i det. Har nyss bytt kläder, var så trött imorse att jag bara satte på mig mjukisbyxor. Ska packa ner mina gympakläder snart också, får ju inte glömma dem.
Har samhällsprov idag, får se hur det går, läraren suger ju så man vet inte vad man ska kunna. Stackars Helena vaknade några gånger under natten för att hon drömt att hon somnade under provet, haha!

Ska ta och mobba Jossan lite nu, hon ska ha skolfoto och jag tänkte vara elak och säga att hon absolut inte kan gå som hon ska =D

"Du skulle hångla med båda två för att du inte vågar säga nej!"

-

"Vad ser ni på för konstiga lebb-filmer?"

8 Oktober

Usch, lång jobbig dag i skolan idag, började 10 och slutade 4. Hade först astråkig samhälle med världens sämsta lärarkandidat och sen hade vi historia med samma jävla lärare. Tog också klassfoto och det gick väl som vanligt skitdåligt. Hatar foton!
avslutade skoldagen med världens segaste film på historian. Den var helt värdelös!!
Bästa med dagen var ju självklart med Helena =) Vi var jättesugna på att åka buss så vi tog en tripp till högdalen och sen hem igen, mysigt värre!

"jag tänker lämna dig där"

Kväll

Ska snart gå och lägga mig, ligger faktiskt redan i sängen, men jag kände för att slänga in ett kort inlägg först. Åt ju som sagt på pizzerian idag, blev ingen pizza utan en kebab, blev mätt som fan och typ rullade hem. Efter maten var det tv-time, ugly betty och desperate housewives och efter det duschade jag och sen dess har jag försökt bestämma vad jag ska ha på skolfotot imorgon, får bli trikåer, mina stövlar och en lila tröja. Tänkte även noppa ögonbryna eftersom de inte är speciellt snygga men det är verkligen inte min grej! Tycker det är tråkigt, tar lång tid och det blir alrig snyggt. Brukar fråga Jossan men hon orkar aldrig plus att jag inte vill att mina ska se ut som hennes så jag får väl hosta upp lite pengar ur plånboken och gå till en frisör, hinner ju tyvärr inte imorgon innan fotot...

Ska uppdatera min ipod nu och sen ska jag faktiskt sova, klockan ringer på 08.15 imorgon. Godnatt!

"Fan vilken bitch du är!"

7 Oktober

Är ganska trött nu efter att ha knallt runt i stan i ett par timmar. Helena köpte VÄRLDENS coolaste vinterskor, jag är helt kär! <3 Skulle köpa den där korta kjolen jag berättat om men när jag väl kom dit och provade den igen bestämde jag mig för att den var lite för kort. Ingen kjol idag men kanske ångrar mig och köper den sen.
Är lite hungrig trots att jag ätit en stor chokladmuffins så ska till pizzerian med Jossan snart eftersom vi ska laga egen mat och det pallar jag inte.

Måste bara tillägga att Helena inte alls tyckte det var sjukt att jag strulade med en okänd kille på perrongen, bara olikt mig. När jag skrev sjukt menade jag ju faktiskt på ett posetivt sätt men jag måste ju hålla med om att det inte är likt mig. Nu förtjänar jag i alla fall texten "Jessica är galen" på min mobil =)

"Jag kallade mamma för mensmonster och då blev hon arg"

6 oktober

Kom nyss hem från Helena, okje nu ljuger jag, kom för typ en halvtimme sen men so what? Har bytt om till mina otroligt snygga ridkläder, not. Ska strax käka och sen ska jag väl dra.
Hade psykologiprov idag ocg G borde jag väl ändå klara, missade att skriva namnen på försvarsmekanismerna men skit samma. Eftersom vi fick sluta tidigare på psykologin och vi bara hade vikarie på teckenspråket åkte jag och Helena hem till henne och spelade sims istället, får se om Johan slår oss på torsdag, han sa nämnligen att han skulle slå de som inte kom. Vi ska i och för sig ljuga och säga att provet drog över tiden, haha!
Har ingen rättskunskap imorgon heller så jag slipper börja klockan 8, lycklig!!
Nu ropar mamma att maten är klar så ska avrunda nu. Ikväll ska jag hem till Helena igen och jag gissar på att vi ska spela mer data! =)

Förresten tycker Pernilla att det är jättekul att jag strulade med en kille jag träffade på perrongen i lördags, Helena tycker mest att det är sjukt och själv tycker jag det var ganska spännande =)


"Du blev träffad av Marios bollar!"

Film

Får bli ett kort inlägg nu eftersom jag ska över till Helena och plugga. Var ju som sagt hos Stefan och kollade på film, vi såg Wanted och den var helt okej. Höll på att somna så jag tog bussen 00.50 och gick och la mig dirket när jag kom hem. Vaknade nyss, eller för typ 20 min sen, har bara hunnit käka frukost och ringa Helena. Ska klä på mig och sminka mig nu och sen hoppas jag att jag får skjuts, det regnar.

"Vem fan är Emil?"

4 Oktober

Just nu har vi gäster, ni kanske undrar vad jag gör här då? Jo det är så att jag är fast i mitt rum. Mamma och pappa har ställt ett bord med stolar utanför så kommer inte ut om inte alla flyttar på sig. Gör i och för sig inte så mycket att jag måste sitta här, har ju Tobbs och Helena <3
Om typ 1-2 timmar ska jag åka till Stefan för att kolla på film och spöa skiten ur honom på nhl (tror inte det är möjligt men ändå!). Lovade honom så det är bara att åka över, ska bli skönt med filmkväll efter utekvällen igår =)

"Stefan är ett geni!!"

3 Oktober

Hade riktigt kul igår! kan ju inte direkt säga att jag kommer ihåg allt som hände XD Vi kom i alla fall dit, drack, dansade och hade kul! Träffade Elin också, var trevligt, har inte sett henne på ett bra tag! Men jag måste erkänna att jag inte var säker på att det var hon först, haha! =)
Kvällen slutade i alla fall hemma hos sara, var ganska trångt att sova 3 i hennes lilla säng men det gick bra.

Åkte till skärholmen med Jossan runt 12 och fick med mig två tröjor hem som jag egentligen inte skulle köpt, har inte så mycket pengarmen de var ju från New yorker och då måste man ju bara ha det! Träffade mina kusiner som ska komma till oss lite senare, de tycker också om den affären.
Måste plugga lite engelska och psykologi nu och sen dammsuga rummet innan gästerna kommer, later!

IDAG ÄR DET KANELBULLENS DAG!

"Det där måste jag säga till Ellis!"

Utekväll =)

Yes, ikväll ska jag ut! Har städat klart rummet och pluggat psykologi så kan faktiskt gå ut. Hade visserligen gått även om jag inte städat och pluggat men känns bra att det är gjort. Ska strax möta några vänner och sen ska vi dra till visättra, vet inte vem vi ska till men det blir säkert kul =) Sen inatt när jag kommer hem får jag sova i min nybäddade säng, har bäddat med mina röda sidenlakan, haha!
Har faktiskt dricka ikväll, ganska ovanligt men Jossan hade kvar dricka som hon lämnat hemma, ibland är det tur att hon finns!  Hoppas ni också får en rolig lördagkväll, för det ska jag ha! (Kommer nog ha mindre kul imorgon när Jossan får veta vad jag har för kläder)


"Ska du gå så där?!"

3 Oktober

skönaste fredagen på hela terminen, slutade klockan 2 istället för 4! Hade ingen rättskunskap och på tyskan fick man gå när man skrivit klart sin uppsats. Nu måste jag plugga psykologi och sen städa. Ska ha gäster imorgon eftersom pappa fyllt år och ska åka till skärholmen innan så har inte tid för städning imorgon. Imorgon är det förresten kanelbullens dag så gissa vem som ska köpa massa bullar? =)

2 Oktober

Det ända jag har hunnit göra idag är skolan och tränat och klockan är redan 8! Slutade skolan vid 4 och sen gick jag och tränade klockan 5, visst jag har hunnit ätit och duschat och så också men inte så mycket mer. Funderar på om jag ska plugga lite men känner inte riktigt för det så tror jag skiter i det. Måste i och för sig läsa i min engelskabok och psykologiboken. Älskar verkligen engelskaboken, det har inte hänt så mycket men den är skriven så otroligt bra =) Klart bästa boken vi någonsin läst i skolan.
Tänkte faktiskt skolka idag för att åka och kolla på skor med Helena men vi bestämde oss för att ta det någon annan dag, kanske även ska passa på att köpa den där korta kjolen nu när jag faktiskt har pengar =)

"Spring! ingen i min klass får se mig"

RSS 2.0