29 November

Hejsan =) Haha känns konstigt att börja skriva med ett hej men ser lite kul ut om man inte gör det. Kanske ska göra som i brev?
Hej=)
och sen börjar man skriva på nästa rad, något att fundera över kanske? njaa tror jag bara börjar och så får det bli som det blir. Hade i alla fall jättekul igår men var dock lite trött eftersom jag sov ganska lite mellan fredag och lördag men vafan, sova kan man göra senare. Var jättekul att få träffa Malin igen i alla fall, även om i bara hann se varandra lite, men det blir ju så när hon ska jobba och jag umgås med mina kompisar. Hinner tyvärr inte skriva något mer om gårdagen eller något mer överhuvudtaget. Ska bege mig mot tunnelbanan om 45 minuter och jag måste klä på mig, fixa håret, sminka mig och hellst äta något. Ska ju kolla på finalen av globen horseshow idag!! =)

"Ska vi inte strula så han svimmar?"


28 November

Nu är jag vaken och sitter och väntar på att håret ska torka så jag kan platta det. Kanske ska gå och leta efter lite lunch medans jag ändå väntar? Hmm...
Hade inte varit helt fel att sova lite längre men det var bara bra att mamma väckte mig, ska nämligen dra på hockey om en timma =) Gårdagen var i alla fall kul! Alex och de spelade bra även om jag inte kunde höra en enda textrad typ men men, haha. Efter spelningen drog vi till Metro, köade en timma och sen sket vi i det och gick till donken istället, haha. Sara och Stefan ville fortfarande ut så efter följde jag med dem till rocks där resten av "gänget" var. För mig blev det ingen dricka, eller jo fick en öl av tomatsallad =) men sparade mina pengar till ikväll. Ska till cattelin och träffa Malin, äntligen!! haha =)
Men nej, nu väntar lunchen ;) Skriver nog tidigast imorgon, om jag hinner!

"Är du retard?"


Vill ha helg!!

Hallå bloggen, hahah =) Inte direkt min stil, tänker bara på när filip skrev "TJAA eller heeeej bloggen som B-Bella skulle skriva" haha =)
Nu har jag i alla fall badat i en och en halv timme! Rekord för mig och superskööönt, hann se både ett Dexter-avsnitt och lyssna på massa musik =) Har faktiskt inte orkat plugga alls! Eller jo, har skrivit loggbok för idag och börjat på draman men that's it! Har tusen grejer kvar att göra men det tar jag sen. Nu vill jag slappa och koncentrera mig på helgen. Tror den kommer bli great!! Imorgon ska jag på spelning och sen utgång, på lördag dag ska jag slappa framför min nya harry potter film (<3) och på söndag ska jag på stockholm international horseshow och sen på måndag ska jag på PARAMORE!! <3 =D Blir lite av allt helt enkelt, haha.

"Om han är kvar får du låtsas köpa choklad!!"

26 November

Idag blev det en ganska kort skoldag =) Jag och Helena gick hem redan vid 2 och nu är vi nästan helt klara, i alla fall med texterna som ska vara i häftet. Imorgon ska vi läsa igenom allt och se till att allt funkar och sen ska vi väl börja med designen och sånt =)
Nu sitter jag och glor på reprisen av project runway, Jossan hatar det programmet så måste sitta i mitt rum och taskig som jag är tog jag fjärrkontrollen till stora tv:n så hon inte kan se det hon vill (6)
Hoppas att pappa kommer hem snart, min mage kurrar massa! Har hört att vi ska äta grillad kyckling med pommes pinnar, MUMS!! var supersugen på det häromdagen =)
Efter middagen blir det till att plugga lite och sen om jag hinner ska jag ta ett bad =) Tror vi hörs senare, bye!

"Har du provat avbrutet-samlag-metoden?"

you do it over and over again

Tjaa, Jessica här , who else ? haha som ni kanske märker har jag ganska tråkigt... =/ Försäker underhålla mig genom att sitta och häcka på msn, visserligen går det bra eftersom jag pratar med Per och Helena men det finns fler jag vill prata med .. haha.
Mailade nyss in min loggbok till Andreas, hoho vad cp den blev men men antar att det är typ så han vill ha den. Jag kan i alla fall hoppas. Tror jag ska hoppa in i duschen nu, det behövs verkligen, har hårspray i hela håret. Sen blir det väl till att glo på tv eller något annat meningsfullt.

Haha det ploppade nyss till av msnljudet och jag trodde det var en ny person som skrev, dock inte den jag ville. Men blev lite glad för en stund i alla fall =) shit vad jag klagar och är på konstigt humör idag, hmm vad har hänt ? haha.

Wish I could take it all back

"När ska jag få min chokladsås?"


25 November

Haha, det känns som allt jag har gjort idag är att äta. Men det är sjävklart inte sant, tror inte jag har ätit mer än vanligt, lunch i skolan, fika som Helena bjöd på och sen middag. Men men. Har i alla fall varit i skolan idag och jobbat med vårt projektarbete, känns som vi har massor att göra... Men det klarar vi! =)
Var tvungen att gå lite tidigare än planerat idag eftersom jag skulle hämta mina biljetter till stockholm international horseshow! ska dit på söndag eftermiddag med mamma =) Har bara varit på den en gång tidigare när jag var lite och då somnade jag, haha. Men tvekar på att det häner på söndag!

Sen jag kom hem har jag i stort sett bara pluggat. Har skrivit klart det jag inte hann med i skolan plus att jag har skrivit loggboken, så check på dem! Har dock massa kvar att göra... ännu mera loggbok som ska in på fredag, 3 engelska brev som ska in på tisdag, dramaläxa till måndag och sen en ped-led analys...
Fast det tar jag senare, nu ska jag belöna mig själv med choklad =) Ska möta Pernilla och Sara om 10 min så nu ska jag avsluta och gå och råna min groda!! Later =D

"Sug min kuk och få vita tänder"


24 November

Idag är det exakt en månad kvar till jul!! Woho! Brukar inte få några direkta julkänslor försen typ 30 min innan vi åker till morfar, haha. Men i år har jag redan fått!! Är på något konstigt vänster sjukt pumpad inför jul! =) Grannarna som har mest grejer har redan satt upp sitt julpynt runt huset (De har en snögubbe vid dörren som pappa envisas med att kalla flodhäst för "den ser ju ut som det", haha) och i stan har de också redan pyntat och i pyttelilla huddinge har de redan satt upp en gran.. haha. Här hemma blir det i alla fall ingen gran iår, vet inte om det känns så speciellt men det blir ju trots allt första julen utan gran men det blir så när mamma bestämmer sig för att köpa en kattunge =)

Känns som jag har massa plugg att göra nu =/ Projektet i skolan, loggbok som ska in imorgon, 3 engelska texter och sen ped-led. Orkar inte!! Men men, loggboken ska jag nog fortsätta med imorgon, ikväll vill jag ta det lugnt. Ska nog se på tv och äta choklad, mums" ;D

"Då ska jag fixa numret till mini-micke"

23 November

Skolan var faktiskt riktigt rolig idag! Jobbar ju med projektet så fick läsa massa roliga och udda svar på enkäterna. Tex, plastpåse och stålpinne som preventivmedel och att är man bi så gillar man djur, haha. Efter skolan åkte jag, Pernilla och Helena in till stan för att kika på lite mobiler. Har hittat den jag vill ha men tror tyvärr bara att jag får den om jag köper den själv....
Som varje annan måndag red jag och det gick piss!! Tror fan aldrig att det har gått så dåligt!! usch.
Efter ridningen var det i alla fall match =) Den var superspännande och ambulans tillkallades två gånger. Segeltorp spelade asbra men tyvärr förlorade de, 4-5.
Anledningen till att ambulansen kom två gånger var först för att domaren(!) typ vred hela benet på en spelare så det domnade från knät och ner (fett läskigt). Det var som tur var inget allvarligt och han behövde inte ens åka med, fast han fick ligga 25 minuter på isen innan de ens kom....
Andra gången så kom ambulansen i slutet och jag tror att det var för att ena segeltorpskillen fick ett slagskott i magen och tappade andan. Stackars liten.

Juste! Blev erbjuden en date av en kille som faktiskt inte alls såg så dum ut, haha. Sara sa att hon skulle fixa numret åt mig, får se hur det blir med det! =) haha.

Btw, så håller min pappa på att dammsuga just nu. Vem dammsuger klockan 12?? Och han klagar på att jag sitter uppe hela natten.

"Det såg ut som de hade gummistövlar på sig"

You are showing off Mary. Stop showing off!

Bion igår var bättre än förväntat! K-Stew (haha idag är vi coola och använder smeknamn!) var fortfarande deadface, dock en förbättring från första filmen, speciellt när hon spelade tillsammans med TayTay som var ortoligt snygg och halvnaken nästan hela filmen!! =) R-Patz är fortfarande skitful men älskar hans röst och han hår! =) Sen att Dakota Fanning var med är bara ett plus! Blir i alla fall ett måste att köpa filmen vilket Twilight inte var.

Idag har jag inte gjort så mycket, än så länge. Har varit i stan och huddinge med Jossan, hon skulle handla till Frida(?) och sen har jag bara slappat. Sitter och väntar på mat nu, har inte ätit något alls idag så magen kurrar. Men jag tror i alla fall mamma och pappa har börjat, fläskfilé med klyftpotatis, mums!!

"Me so horny, me love you long time"

Slapp vecka !

gud vilken slapp vecka jag har haft! Har knappt haft någon skola alls, superskönt! =) Nästa vecka har jag projektvecka och ska bara läsa igenom våra enkäter och fixa vårt lilla häfte, haha. Kommer verkligen bli kul att läsa alla svar =)
Nu ska jag platta håret och sminka mig, ska dra mig mot tåget vid 20 i 8 och sen blir det bio!! Kommer bli awesome! Även om jag vet hur allt slutar hoppas jag ändå att Bella väljer Jakob, haha. I alla fall i filmerna, han är ju bara så mycket snyggare än edward! =)

"Ett klädesplagg för varje rätt svar"

BIO IKVÄLL!! =D

Är fett pumpad på att se New moon!! Taylor Lautner är så snygg!!! =D=D Har dessutom hört att han ska vara shirtless massa!! ME LIKE!! =D<3 haha


Den här snyggingen tackar man inte nej till! =)

19 November

Har haft en underbra dag idag! Skulle egentligen gå i skolan mellan halv 10 och 12 men precis när jag kliver på tåget på väg till skolan ringer Helena och säger att vi inte har natur, sweet! Slutade redan klockan 11 =) Helena och jag drog hem till mig och käkade lite lunch och sen drog vi vidare till Per där vi bakade brownies! =) Sen åkte vi till gymnasiemässan och överraskade Siri och Lisa. De förtjänade ju lite gott efter alla timmar de stått där! =)
Nu har jag precis kommit hem, har vart hemma hos Helena och kollat serier och snackat skit, lovely! haha =)

"Hon ser så manlig ut när hon särar på benen"


Silicone Beauty

Bara för att jag har tråkigt... Kom hem från spelningen för ett tag sen. Den var faktiskt riktigt bra (som de brukar, haha) en idag körde de en ny låt och den var verkligen toppenbra!! =) Lyssnade även på hollywood make believe och något annat konstigt band som såg drogade ut och tog av sig kläderna, haha. Var i alla fall kul att få fira lilla Pontuns som äntligen blivit 18 =)
Ska i alla fall snart sova, eller om 20 minuter ska jag se på criminal minds men jag lär ju somna till det ^^
Sitter och diggar musik med sigge i knät, såå sööt! <3 Imorgon blir det en kort skoldag! Börjar halv 10 och slutar 12, naaaajs!! Efter skolan ska jag hem till Helena och kolla serier, ännu mera najs =D

"Den där grejen som hoppar där framme, är det ett barn eller en bög?"

18 November

Uppsats i 5 timmar idag! Satt i och för sig inte i 5 timmar, så hade laddat upp med lite för mycket saker. Åt bara bullen och drack läsken. Men what the hell, bättre att ha för mycket än för lite right? Efter uppsatsen blev det i alla fall lunch på subway, yummie! Sen snokade jag, Helena och Per runt i lite affärer. Hittade massa söta underkläder som jag vill köpa men det är tomt i plånboken så får vänta till... ja, efter jul? Måste ju köpa julklappar för studiebidraget som kommer.
Ikväll är det i alla fall spelning som gäller! Det är ju ett måste att komma eftersom Pontus fyller år och sånt vill man ju inte missa. så GRATTIS PONTUS!! =D
Nu ska jag leta reda på Sixten och gosa ett litet tag och sen ska jag platta håret. Tror vi ska åka strax innan 7 men vi ska eventuellt käka innan så det är lika bra att börja nu. Vi Hörs ikväll efter spelningen eller imorgon =)

"Jag drömde att vi duschade tillsammans och Andreas kikade genom nyckelhålet"


17 November

Stannade hemma från skolan idag. Vaknade med feber och en dunkade huvudvärk. Jäkla spruta, aja slapp i alla fall de värre symptomen man läst om i tidningarna. Har roat mig hela dagen genom att ligga i soffan och glo på the big bang theory. Lite skönt att vara "ledig" sådär mitt i veckan =)
Drog in till stan en snabbis med Jossan också. Skulle möta Rikki och hämta våra biljetter till imorgon =) så har i alla fall något att se fram emot imorgon! Något som jag inte ser fram emot är svenska nationella. Ska sitta i FEM timmar och skriva..... Har i alla fall laddat upp med läsk, bullar och choklad =) Men det blir till att sova tidigt ikväll om jag ska orka upp imorgon men först väntar desperate och brothers & sisters =)

"Det är Jessica från skogen"


Måndag

Har inte kännt av några biverkningar från sprutan än. Är bara lite öm i armen men det är lugnt. Hade teori på ridningen idag så slapp i alla fall rida med min onda arm, även om jag ville.
Hockeyn var verkligen skitrolig!! Massa fart och massa bråk =) Dock förlorade dem men det var ändå kul att kolla på.
Brukar inbilla mig saker ibland, speciellt att jag har ont och så. Tror jag håller på att få feber. Dock är jag inte säker, vet ju att det kan vara en biverkning av sprutan men är inte 100 på min normaltemperatur och jag brukar som sagt överdriva och inbilla mig saker. Men eftersom jag sov lite natten till idag ska nog jag och Sixten sova redan nu. Känner att det behövs =D

"Jessie!!! Han dödar mig, hjälp! han dödar mig"

16 November

Äntligen hemma! Skulle egentligen behöva sova nu eftersom jag bara sov 4 timmar i natt men nej, ska snart iväg och rida. Precis som alla andra måndagar. Tog svininfluensan vaccinet idag och får egentligen inte rida men det skiter jag i! aldrig att jag skulle missa ridningen bara för en dum liten spruta.
Träningen skiter jag dock i, det är ju hockey idag! =D Så blir till att skynda sig efter ridningen, måste hinna med 8 bussen.

"Det skulle vara kul om han fastnade i avloppet"

Måste bara tillägga

Sara invigde krogen som ingen av oss gjort!! Det första hon gör är att på något konstigt vänster ha sönder kranen till handfatet, haha. Kranen får hon i magen stackarn och det sprutar vatten överallt. Jag och Helena hör Sara skrika "shit, aj, vafan! Helenaaaaa, hjääääälp" sen springer hon iväf till baren och försöker få fram att handfatet är trasigt och att det sprutar vatten på hela golvet, hahaha! Så klockrent =D Bara du som klarar sånt gumman <3

14 November

Hade en najs kväll igår! Förade och käkade middag hemma hos Sara och sen drog vi oss in mot stan. Närmare bestämt Metro. Var lite segt i början eftersom vi kom först av alla men det var bara bra eftersom vi kunde ta det största bordet. Var ju runt 20 pers efter ett tag.
Det var i alla fall roligt att det var så många som kom och jag hoppas att Sara också hade roligt, var ju för att fira henne som vi gick ut =) Nu har hon äntligen blivit 18 och fått testa krogen!

Nu ska jag tjocka mig med chips och sen ikväll ska jag på promenad med Pernilla =) Bakis promenader is the shit! haha.
Imorgon vänta svininfluensan vaccinet, usch, usch, usch.

"Nu ska jag äntligen på gå på Tobbe med krogen!"

Visst är han söt? =)


Det fick bli en liten Sixten nu (Jossan som kom på namnet...) , själv ska jag kalla honom för Sigge =) haha


12 November

Idag fyller Sara år =) GRATTIS!! =D <3
På lördag blir det middag och sen krogen för att fira henne =) Kommer bli awesome!

Har inte gjort så mycket intressant idag men tänkte berätta en annan rolig sak, imorgon efter middagen är planen att jag, mamma och Jossan ska åka och köpa en katt!! =D Just nu håller vi på och bråkar om namnet men jag hoppas att jag vinner! Men imorgon får vi veta resultatet.

"Vi får köra en variant på 10 små negerpojkar fast 10 små vita flickor istället"


11 November

Hejsan =) Sitter för omväxlighetens skull vid mitt skrivbord. Var allt för länge sen jag använde det till något förutom avlastningsbord. Blir ju lätt att man sitter i sängen när man har en laptop.
Idag har jag haft mitt svenska nationella tal. Tror det gick bra, verkade som de flesta gillade men höll mig verkligen inte till manus. Ändrade typ allt och vet inte ens om jag fick fram det jag ville, haha. Det är i alla fall skönt att ha det gjort, nu kan jag slappa resten av veckan. Visserligen är det inte så långt till helgen men ändå.
Istället för att jobba med projektarbetet (Helena och jag är bäst och har gjort klart allt som behövs inför projektveckan!) så åkte vi till SKHLM för att handla present till Helenas mamma och lillebror. Slutade med att vi hamnade i farsta och hittade present till hennes bror. Fick i alla fall skjuts hem av snälla Billy =D
Nu ska jag snart äta och sen är det träning, är inte så jättetaggad eftersom jag har träningsvärk....

"Jag kan underhålla mig med min 'pojkvän' så länge"

=(

Tror mina ipodhörlurar håller på att gå sönder. Fuck, fuck, fuck.

8 November

Är inte klar med svenskatalet, har inte räknat någon matte och jag har inte städat mitt rum. Har med andra ord inte gjort ett skit av det jag skulle idag. Förutom gått på hockey. Ganska kul trots att de förlorade. Satt en mamma i publiken som klagade på precis allt! Satt och skrek på domaren och sa att han gjorde allt fel och att han borde öppna ögonen och så vidare. Riktigt underhållande.
Men vad har jag gjort istället för att plugga idag då? Jo, jag har vart hemma hos Helena och kollat på Glee, love it man <3 Det kommer till sverige nu på torsdag, ni glömmer väl inte att titta? Det är helt underbart!

"Sneakattack back to the ring"

=)

Hejsan =) Sitter i mitt rum och lyssnar på musik. Dock ganska lågt eftersom jag väcker pappa annars. Har lite halvtråkigt, finns inga roliga inne på msn, alla är väl ute och roar sig och finns inget bra på tv. Men men jag överlever väl.
Idag har jag inte gjort så mycket fast jag hade massa att göra! Men jag har i alla fall börjat med svenskan och matten. Talet går skit och matten orkar jag inte, haha. Rummet får jag väl ta imorgon, om jag orkar. Ska nämligen på match då! Yay! =)
Förresten, har jag berättat att jag fortfarande har ont i stortån sen jag ramlade på donken? Lite jobbigt eftersom det var 4 veckor sen... Kom på en annan grej också. Det blir massa bio den här månaden för min del. Saw igår, 2012 17 november med pappa, new moon 20 november med Helena, flickan som lekte med elden med Jossan någon dag snart eftersom tredje, luftslottet som sprängdes, har premiär 27 november som vi också ska se. Hehe, får hoppas att mamma och pappa betalar (A)

"your cat is in my yard"

7 November

Skriva svenska tal, plugga matte, städa och duscha är mina planer för idag. Har fortfarande inte börjat med något. Sitter och glor på tv i mina nya favoritkläder. Fick hem mina skolkläder idag och de är underbara! Mycket skönare än de gamla. Fick också hem min nya klänning från halens and I love it!  
Nu ska jag snart ta tag i pluggandet och sen blir det städning. Vet inte hur många gånger den här veckan som jag planerat att städa. Det är visserligen lite renare än vad det brukar vara när jag städar men lika bra att fixa det när man är ledig.

"Myggor har sex i 3 sekunder"

6 November

Bion var verkligen awesome!!!
Nu ska jag nog kolla på film tills jag somnar eller nörda mig med tv-spel, hmm tough choice! Har massa saker att fixa imorgon...


BIO IKVÄLL!! =D


.

Jag tycker du är dum i huvudet ibland

5 November

Usch, usch, usch, det är blött och regnigt ute, ingenting att glädja sig åt där inte. Dock finns det andra saker som förgyllt min dag. Vi fick sluta klockan 12 istället för 5!! Fett najs. Sen bjöd Helena på lunch på subway. Score! Älskar subway och gratis mat =)
Nu måste jag beställa min studentmössa och lite sånt och sen blir det plugg... Orkar verkligen inte men har prov imorgon. Vi hörs kanske senare, om jag överlever dvs.

"Får man låna din lägenhet när man ska vara 'barnvakt'?"

4 November

Snoozade i ungefär en timme imorse. Tänk, förra året snoozade jag aldrig men nu gör jag det nästan varje morgon. Kan ju ha att göra med att jag sitter uppe mycket längre nu än förut. Idag har i alla fall jag och Helena fixat med projektarbetet. Äntligen är skolorna bokade! Yes! Ibland gillar jag faktiskt projektarbetet, haha. Vi har även glott på serier och hämtat biobiljetter. New moon på premiären! <3 Dock var det mycket strul med sf:s hemsida så vi hade tänkt skita i det hela men det ordnade sig tillslut =) Nu ska jag lägga in nya låtar på ipoden och sen ska jag platta håret och glo på tv. Tydligen har vi mössprovning imorgon.

"Tror inte han ville komma för att hålla dig i handen"

Tisdag

Mår lite bättre nu faktiskt, febern och huvudvärken är borta men har börjat må illa igen =/ Som tur är är vi lediga imorgon så missar ingen mer skola. Ska dock hem till Helena vid 12 för att fixa lite med projektarbetet men efter det är jag fri.
Eftersom jag sovit mestadelen av dagen och bara suttit inne gick jag på en kort promenad med Pernilla. Behövdes verkligen, blir helt galen av att sitta inne en hel dag ju! Nu ska jag se finalavsnittet av Hell's kicthen och sen blir det nog tv:n tills jag somnar.

"Han ville komma hem till mig, till mitt sovrum och till min säng"

3 November

Vaknade med feber och illamående imorse. Trots att vi hade engelska redovisning orkade jag inte ta mig till skolan, hade ingen lust att stå framför klassen när jag mådde dåligt. Istället stannade jag hemma och sov. Riktig skönt =) Har även fixat med projektarbetet och äntligen verkar det som det kommer lösa sig. Imorgon är vi tydligen lediga, wihoo!! Dock måste jag plugga då eftersom vi har naturprov på fredag och jag har missat alla genomgångar. Hehe. Har nog aldrig missat så här mycket skola. Snart ska jag iväg och hämta ut mina biljetter till Saw premiären på fredag. BIO MITT I NATTEN - LOVE!!
Får se om jag orkar ta mig ut ikväll, kanske en höstpromenad? Så mysigt =) (Haha shit vad fjolligt det där lät, men men)

"Jag ska knarka huvudvärkstabletter"

=D


Måndag

Förutom att jag skippade skolan så har måndagen varit ungefär som vanligt. Åkte iväg till stallet för att rida och det gick verkligen superbra!! Dock fick jag jävligt ont i fingrarna. Brukar ju sticka iväg och träna med mamma efter men hon jobbar så jag tänkte gå på promenad med Pernilla istället. Men så blev det ju inte riktigt. Istället ska jag nog krypa ner i min varma säng och läsa min bok. Förhoppningsvis kan jag sova ikväll. Tror inte Helena blir så glad om jag missar engelskan imorgon.

"Vi leker mamma, pappa och barn"

2 November

Sov bara 4 timmar inatt så jag var riktigt trött när jag gick upp imorse. Men jag pallrade mig iväg till bussen för att tillsammans med Pernilla åka till dagiset vi skulle observera till sociologin. Efter orkade jag verkligen inte åka tillbaka till skolan.
Har nyss käkat och skulle egentligen sova nu men märkte att Harry Potter på tv och lyckades komma in precis där jag slutade igår, perfekt va? Får ta sömnen lite senare, nu tillbaka till tv:n =)

"Jag kan ta med honom till lekparken för att 'leka'"

1 November

Tror inte månaden hade kunnat börja bättre än så här! Hade jättekul igår med mina underbara vänner och sen tog AIK SM GULD!! Fucking wonderfull! Har gått runt med min AIK-tröja typ hela dagen, haha. Egentligen hade jag inte tänkt göra så mycket annat än kolla på fotbollen idag eftersom jag började må illa men som tur var gick det över efter en stund och då gick jag först på en kort men välbehövd promenad med Pernilla och sen gick jag hem till Helena och nördade mig. Kan inte ens komma på senaste gången vi spelade sims, förutom idag då.
Blir nog inte sänggång så tidigt idag även om det skulle behövas, det är ju skola imorgon... Somnade runt halv 6 igår så är inte ett dugg trött... kommer bli svårt att komma upp imorgon.

"Träffade du honom när du satt barnvakt?"

<3

SM GUUUUUUUUUUUULD =D=D <3<3<3
LYCKA!!!! =D AIK ÄR BÄÄÄÄÄST!! <3


FOTBOLL!!!

Nu är jag redo!! Sitter med en AIK-tröja och har laddat upp med chips och läsk. Om en halvtimme smäller det!! Bästa fotbollsmatchen ever. Hoppas verkligen AIK tar guldet!! =D


Night

Sara, Stefan och Helena åkte nyss hem. De plus Elli och Pernilla har varit här och kollat på film och spelat spel =) Det var dock bara de tre förstnämda som orkade stanna och avgöra spelet, haha. Stackars Stefan som ledde ända tills vi bestämde oss för att avgöra på fusk sätt.
Kvällen var i alla fall trevlig, tyvärr var ju ingen utklädd men what the fuck, det kör vi nästa år! Nu ska jag nog leta upp en bra film att somna till, tvekar på att det går något bra på tv vid den här tiden.

"Tyvärr jag ska rida någon annan på måndag"

RSS 2.0