Födelsedag! =D

Om ungefär en halvtimme är min födelsedag över =( Känns ändå helt okej eftersom det har varit en superbra dag!! =D Det hela började hemma hos morfar där vi firade morfar och Barbro (så egentligen började det väl inte där men ändå). Jag hade kul med Malin och hennes pojkvän tills de drog och sen hade jag kul med Viktor som smugglade åt sig äcklig öl fast han inte fick ;)

Drog sen hem till Sara där hon, Stefan, Helena, Tobbe och Erik var och förade. Hann inte vara där länge innan vi drog oss in mot stan och mötte upp Alex och de. Åkte till Helenas och spenderade kvällen där! Riktigt najs, jag gilla ju inte att dansa så en krog där man kunde prata och ha skojj passade utmärkt =) Vid tolvslaget blev det skålning, gratulationer och sång =D Helt klart en superbra kväll! =D Synd bara att Pernilla inte kom men hon grattade mig via telefonen ;)

Idag blev det släktkalas vid 2 med smörgåstårta och glass, mums!! Och sen blev det middag på Heron med Jossan, Alex och Helena =D Naajs! Det hela avslutades med chips och serie-tittande hemma hos Helena =D

Hade verkligen en superbra födelsedag! Tack alla som kom igår och firade mig och alla som grattat mig =D <3 

"Pommes, limpa, glass och fiskbullar i en mixer, det är vad du har att se fram emot!"

30 Januari

Jaha, då var det lördag igen. Vad har jag för planer för dagen då ? Jo, nu ska jag städa mitt rum eftersom släkten kommer hit imorgon och så ska jag hinna fixa mig för att åka till morfar. Skulle vara bra om jag hann få i mig lite mat också eftersom magen kurrar men får nog strunta i det. Stackars Sixten envisas med att ligga i mitt knä och kommer bli lite småsur när jag flyttar på honom för att jag ska städa. Lite synd när han faktiskt för en gång skull är lite söt =)

"Vem sa att du var bjuden?"


Bad Mood

Just nu har jag verkligen tråkigt! Att jag är på dåligt humör gör inte det hela bättre. Känner egentligen inte för att göra något alls men vill inte heller göra ingenting. Roar mig lite smått genom att läsa igenom gamla inlägg, ganska intressant faktiskt. Kanske borde spara dem på något mer ställe än bara bloggen, bara utifall att. Det är ju ändå 2 år av mitt liv.
Funderar på att kolla om Jossan vill ta en promenad men vet inte hur pepp hon är på det. Hon har också verkat lite småsur idag, i alla fall på mig och vi får nog inte gå ut försen pappa är hemma. Farmor är här och det känns inte så snällt att lämna henne helt ensam.


Orkar inte

Nepp, just nu orkar jag inte fylla år. känner verkligen inte för det. Känns bara som om allt kommer bli sämst. Ingen kan följa med ut och Jossan bara gnäller, suck.

29 Januari

Jag hatar blogg.se! Aldrig blir det bra. Man kan inte se sina inlägg i mer än typ 2 timmar och oftast strular det bara, suck!
Idag tog jag mig friheten att stanna hemma från skolan. Jag känner mig inte riktigt kry så jag och Jossan sa att vi var lediga, najs najs =) Just nu sitter båda vid en varsin data och bara latar oss. Jag bloggar, som ni märker, och Jossan ska beställa hem lite saker från nätet. Tror jag kommer behöva hjälpa henne snart, hon är ju inte så hajp på såna saker ^^

"Han uppnår ädelgasstruktur när han träffar mig"

28 Januari

Som säkert alla redan vet är det något knas med blogg.se och har inte funkat att blogga tidigare. I alla fall inte för mig. Men tänkte passa på nu när det faktiskt verkar lugnt =) Hade en lång jobbig skoldag idag, 8-17! Hade ingen möjlighet att åka hem på håltimmen heller eftersom alla tåg är försenade....
På ped-led lektionen var jag och Pernilla iväg och gjorde vår intervju så nu har vi fått det överstökat, skönt!
Kände mig riktigt tjock idag och gick till coop med Helena, haha. Sen gick vi tillbaka hit och spelade poker, var ett bra tag sen!

Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, är verkligen jättetrött! Och imorgon är det fredag, bara TVÅ dagar kvar till min födelsedag då! =D NAJS!!

"Du kan få mig! Eller mina ädlare delar i alla fall"


Last One

Hahaha, jag visste att det skulle bli såhär =D Dagen skratt är verkligen tillbaka! 
Men som jag skrev tidigare, jag orkar inte ta upp det i bloggen. Orkar faktiskt inte ta upp det alls för det är alltid samma visa. Snart skriver väl Stefan och frågar snällt om jag inte kan be om ursäkt. Som vanligt skulle jag svara "för vad?" haha. Jag kommer klara mig fin fint utan att be om ursäkt.

Och bara för att klargöra en sak, rubriken på förra inlägget var ur en låt. Girl on the verge med Sarah Hudson om du inte tror mig =) Riktigt bra faktiskt. Tyckte bara att det var en kul grej att ha den som rubrik med tanke på vad jag skrev =)
Om jag ska vara ärlig, eftersom du gillar sånt, har jag inte riktigt förstått varför du är arg, eller vad det nu är du är. Det är alltid samma sak, jag gör något, du tro att det handlar om dig (för visst måste allt handla om dig?) och sen blir du arg.

Aja, det här är i alla fall det sista inlägget om det här =) Snart återkommer jag med "idag har jag..." haha.

"Jag tror inte hon låter honom slå dig, det finns ju en risk att han träffar dina bröst"

You better lock your doors cause the bitch is back!

Ja nu jävlar händer det grejer här!! Haha nejdå. Men lite saker händer i alla fall. Självklart blev det missuppfattanden på grund av inlägget jag skrev igår. Suprise, suprise. Haha verkligen inte! Får väl skylla mig själv lite eftersom jag visste att en person skulle missuppfatta och börja tjafsa, tror inte det är någon som är förvånad över vem ^^
Har massa saker jag skulle kunna skriva nu, som jag egentligen borde skriva men jag orkar inte. Det känns bara onödigt och kommer bara såra. Men någon gång, dagen då jag tröttnar. Då jävlar! 

Men nu ska jag ägna mig åt bättre saker =)


27 Januari

Jahapp, då kom det ännu mera snö då. Missuppfatta mig inte, jag älskar verkligen snö men just nu är jag faktiskt ganska trött på den. Dock har jag inte åkt skidor än, vet inte om jag kommer göra det. Kan åka till romme den 9onde men om jag inte gör det är jag ledig. Hmm, får se hur det blir. Skolan slipper jag i vilket fall =)
Jag och Helena jobbade lite med projektet idag, inte så värst jobbigt. Åkte bara till skolorna och lämnade häftet och sen fejkade vi en undersökning. Orkar inte göra en riktig. Blev lunch på subway med Pernilla =) Me like!
Sitter här hemma och chillar nu, har inte så jättemycket att göra. Kanske borde skriva på min religionsuppgift? Får se om jag känner mig duktig eller inte. Tror i alla fall att jag ska passa på att gymma när mamma är iväg och tränar, gick ju faktiskt aldrig igår.

"Det känns som om någon har läst min blogg"

Punkt

Varför ska man alltid skriva saker i bloggar som egentligen inte hör hemma där? Visst det är din blogg och du får ju skriva precis vad du vill men jag tycker man borde tänka sig för innan. Jag bloggar bara för min egen skull och bryr mig inte om hur många som läser men ändå skriver jag inte ut precis vad jag tycker och tänker. Jag vet att det blir roligare att läsa sånt istället för "hej idag har jag..." men på så sätt vill inte jag få läsare.
Ibland känner jag bara för att skriva precis vad jag tycker och ibland gör jag det, men de inläggen publicerar jag inte alltid eftersom jag vet att folk kommer förstora upp det och ta illa upp. Då känns det inte värt det.
Plus att alla har faktiskt inte med det att göra. Tex. om jag skulle tycka att Helena beter sig konstigt eller verkar arg är det ju bättre att prata med henne face to face istället för att skriva ett inlägg om det. Det känns bara onödigt att gömma sig bakom datorn för att våga säga det man vill. Vågar man inte säga det i verkligheten kan man lika gärna hålla käften.
Blir så trött på folk som inte säger att de är arga utan bara sitter tyst och ger en arga blickar eller skriver i bloggen för att man ska förstå att de är arga1

Nej nu ska jag gå och sova! Tvekar på att Helena kommer tro att jag tycker hon beter sig konstig eller så men bara för att klargöra så var det bara ett exempel =)

26 Januari

Stod i centrum och väntade en halvtimme på mitt tåg imorse... suck! Hatar verkligen kollektivtrafiken ibland. Kom i alla fall bara lite sent till engelskan som kändes helt onödig eftersom jag inte hade gjort läxan. Dumt av mig! Skulle faktiskt ha gjort den men hittade inte pappret =/
Skippade gymmet idag eftersom vi skulle springa på gympan och var fett trött efter det och var egentligen inte så sugen på att träna. Sara hörde inte av sig försen klockan 1 om hon skulle komma eller inte och då hade jag redan ställt in på mig att bara springa och sen träna mage och rygg. Sen när vi gjorde det på gympan kändes ju gymmet helt onödigt ;)

Somnade direkt när jag kom hem efter skolan och nu sitter jag och kollar på house. Ska bara vara hemma och chilla resten av kvällen, tror faktiskt att jag ska spela tv-spel snart =)
Förresten, fyller år på Söndag!! Känns lite jobbigt just nu, haha. Vill fira med mina kompisar men inte så många vill gå ut och pappa tycker inte att det är något att fira och jag får inte ha fest hemma =( Aja, får se hur det blir, vet i alla fall att Helena, Tobbe och Per kommer vara med =D

"Hon har inte alla chips i påsen"

25 Januari

Mattelektionen var helt klart bästa stunden på hela dagen!! =D Jag, Helena och Pernilla flummade en massa. Haha brukar bli så när man sover alldeles för lite. "Du är så schnyyyygg", "Jesssssica, du är så tssexiig". Haha. Vi har inte riktigt kommit på hur man ska skriva för att folk ska förstå att man stammar, någon som har något bra förslag ? ;)
Sen har vi kommit på den ultimata killen!! Torildre, haha. Han stammar, läspar och har ljus röst! =D Lovely!

Men nu ska jag sluta flumma och gå och käka, ska ju snart iväg och rida och sen ikväll blir det hockey! Ska även hinna mobba Alex också som kommer hit sen! =)

"Vi har kommit på att du gillar att han läspar för att du gillar småbarn"

24 Januari

Helgen har gått alldeles, alldeles för fort, som vanligt!! I fredags var jag bara hemma och tog det lugnt och igår var jag på Alex spelningen och sen hemma hos John, vilket var väldigt kul men hade gärna haft längre helg så jag hade hunnit göra mer!!
Idag har jag i alla fall varit hemma hos Helena och glott på Sailor Moon =) Drog dock hem redan vid 9 eftersom jag var jättetrött och hade dramaläxan kvar att göra.... Trodde faktiskt att jag redan skulle ligga i sängen men är inte så jättetrött längre. Det lär väl slå till förr eller senare och då somnar jag nog på en gång!!

"Vi kommer ju inte vara hos dig, vi kommer vara på Hogwarts"

21 Januari

Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, fast jag är inte förvånad ^^ Spenderade i alla fall kvällen som den var planerad, hemma hos Helena med serier, kort och brownie!! =) Helt klart dagens höjdpunkt! Även om det var snällt av Jossan att bjuda på lunchen som jag knappt åt, visserligen ska hon få pengar sen men ändå =)
Ska faktiskt sova nu, har prov imorgon och har inte pluggat så måste åka tidigare till skolan för att kika i böckerna. Blir väl till att åka dit till 9 istället för halv 10, haha. Hatar förövrigt att jag har två prov imorgon!! Ett första lektionen och ett sista.... Jag som hade mycket roligare saker jag ville göra istället för att dega i skolan!

"Hon spricker av nyfikenhet"

Störd

Illamåendet gick över efter typ 30 miuter. Jag tror det var psykiskt och jag har en aning om vad som kan ha orsakat det, haha. Visst känner man sig verkligen helt normal ibland. Får se om det återkommer någon dag, haha. Hoppas lite på det =) Inte själva illamåendet men det jag tror orsakade det. Haha gud det där lät ganska konstigt men jag förstår i alla fall vad jag menar och jag tror att Helena gör det också, till och med Pernilla borde förstå, haha =)
Nu ska jag käka middag och sen dra hem till Helena och kolla på serier och spela data! =D

"Erkänn att du vill bli kidnappad!"

Bad Day

Vaknade alldeles för tidigt och kunde inte somna om eftersom magen skrek efter mat. Kunde inte göra så mycket annat än gå upp och fixa mig. Åkte sen till heron city för att käka med Jossan men det gick inte så bra. Orkade knappt äta någonting alls eftersom jag började må illa. Toppen, hungrig och illamående =( Har i alla fall tagit en huvudvärkstablett och hoppas på att det blir bättre snart =)

"Har du tid att bli omhändertagen idag?"

20 Januari

Slapp dag i skolan idag =) Hade mentor och sen handledning. Mellan dessa han jag och Helena fixa så vårt häfte finns på nätet för nerladdning! En idé som Andreas skarpt gillade, känns skönt eftersom han har så mycket åsikter om precis allt. Efter handledningen, som lyckligtvis bara var en kvart, lunchade vi på donken och sen drog vill till skärholmen. Helena har nu införskaffat min present och den ligger nu i min garderob. Vill egentligen öppna den nu men icke, ska vänta ända tills nästa söndag.

Imorgon är jag ledig från skolan! Asnajs! Vet inte riktigt vad jag ska göra förutom att äta lunch på heron med Jossan och på kvällen ska jag träffa Helena =) Antar att något spännande dyker upp på dagen =)
Nu ska jag ta och pimpa mina lösnaglar, är fortfarande inte klar och känner på mig att det kommer ta ett tag. Det är bäst att jag lägger på ett kol!

"Så din mamma är din familj men du är inte din mammas familj?"


Många inlägg

Upptäckte nyss att jag inte behöver skriva loggbok!! Hade tydlligen bara imorgon kvar att skriva, gilla att jag har koll! Haha. Känns ju skönt att jag slipper skriva men nu är frågan, vad ska jag göra istället? Är inte trött så kommer inte gå och lägga mig än, det finns inget bra att se på tv och det finns inga roliga att prata med på msn. Kanske borde jag börja städa lite ? Tror faktiskt att jag gör det. Räknar med att ni är lika förvånade som jag just nu!

Harry P

Hallå, Harry P här! =D Haha nejdå, bara vanliga gamla Jessica. Men Alex kallar mig för Harry P och säger till alla att jag vill bli kallad för det bara för att jag, ja gillar harry potter, haha. För att det ska vara lite rättvist så kallar jag honom för Hermione ;)
Men nog om det! Matchen idag innebar tyvärr förlust och en asdålig domare men annars var det kul att kolla. Massa hets och småbråk! Just the way I want it =)

Imorgon kommer det bli en kort skoldag!! =) Ska bara ha mentor klockan 10 och sen handledning halv 12. Hade egentligen tänkt skippa mentorn men smarta Helena kom på att vi kunde fixa med vårt häfte tills handledningen. Själv hade jag nog aldrig kommit på det, haha. Efter skolan blir det i alla fall SHOPPING!! Eller njaa, jag ska peka på vad jag vill ha i födelsedagspresent och sen ska Helena handla. Snäll som hon är har hon sagt att helt får välja vad jag vill ha! =D
Tror att jag ska fixa min loggbok nu så jag slipper göra det imorgon. Hade ändå inte tänkt sova än på 1 timme.

"Flower says I'm sorry and chocolate says I love you"

19 Januari

Jobbig skoldag idag! Hade engelskaprov på morgonen som inte alls gick bra och sen hade jag två timmar religion. Jag hatar verkligen religion och jag tror inte det blir bättre av att vi ska gå igenom kristendomen och buddhismen.. suck. Fattar inte att så många i min klass vill läsa om kristendomen, är inte det typ den tråkigaste religionen som finns? Eller enligt mig är ju alla religioner tråkiga och borde inte vara ett ämne man läser i skolan. Men men, drog till gymmet efter gympan och tränade i cirka en och en halv timme. Skönt!

Har massa saker jag borde göra idag. Städa hela rummet (som vanligt) och byta sängkläder, hämta upp alla mina tvättade kläder, göra dramaläxan som skulle varit inne i måndags och skriva loggbok som tydligen ska in imorgon... Men ska snart dra iväg på hockey så allt det får vänta till ikväll eller imorgon. Beror lite på när jag kommer hem.

"Hälsa är inte viktigt om man inte har kärlek, vad är det för mening med att vara frisk om ingen älskar en? Då kan man lika gärna DÖÖÖ!"

NO!

Läste i tidningen söndag att Kristen Stewart sägs vara filmbolaget sonys förstahandsval till att spela Lisbeth Salander i den amerikanska versionen av Män som hatar kvinnor. Hoppas verkligen inte att det blir så, hatar verkligen henne. Hon kan ju inte agera för 5 öre.


18 Januari

Började tidigare idag på grund av mitt nya schema, verkligen jättekul eftersom vi inte ens hade första lektionen! Älskar att komma till skolan och få reda på att jag hade kunnat sova en timme till, not! Aja trots tråkiga lektioner tog jag mig igenom skoldagen och åkte hem med Pernilla och Johanna =)
Trodde att ridningen skulle gå skit idag men vi hade teori. vi fick sitta på en stol och träna balansen, haha. Ganska kul faktiskt men jäkligt svårt! Efter det drog jag hem till Helena och kollade på Heroes och spelade sims =) Ska nog inte vara uppe så länge till utan ska snart dra mig mot syrrans rum där jag ska sova (6) Man får ju passa på när hon inte är hemma, haha!

"Jag behöver nog bli omhändertagen"


17 Januari

Hatar att helgen redan är slut, den har gått på tok för snabbt! Imorgon börjar vi med nya schemat, vilket betyder att jag börjar 45 minuter tidigare så borde egentligen gå och lägga mig. Finns ingenting att se på tv så jag antar att jag får läsa tills jag blir trött. Har ju en miljon böcker som bara ligger och väntar så det är väl bara att välja en. Aja, trots att jag inte är så jätteförtjust i mitt nya schema har jag i alla fall några saker att se fram emot den här veckan! Jag och Helena har inget planerat på onsdag förutom handledning så efter ska vi åka och spana på en present till mig!! =) Pappa ska kolla upp lite saker på jobbet åt mig och på torsdag har jag ingen skola, najs som faan =)

"Ni ville bara att jag skulle skrika som en liten tjej"


15 Januari

Spelningen var jättebra! Alex och de tyckte såklart att det gick dåligt och jag har ju aldrig varit någon musikalisk talang men ändå =) hoppas bara de går vidare så de får spela fler gånger! Ska ju kolla på dem igen 23 januari =D
Efter spelningen fick vi skjuts hem till Alex och var där en stund medans han duschade och gjorde sig iordning och sen fick vi skjuts hem till oss. Nu har jag så sjuuuuuuukt tråkigt och är inte på speciellt bra humör så tror att jag ska sova snart. Tror det blir bäst så.

"Hon vill bli kallad Harry P"

Stress stress stress

That's right. Efter skolan drog jag en snabbis till gymmet och när jag kom hem var det bara att hoppa in i duschen och stressa som sjutton för att hinna äta, sminka mig, klä på mig, föna och platta håret. Gash! Hade väl ungefär en timme på mig så det blev mycket stress. Sen när jag väl var klar fick Jossan sms av Alex som berättade att vi inte alls behövde komma så tidigt, suck. Men det var i alla fall snällt av honom att smsa =)
Ska inte gå försen om en halvtimme så nu kan jag i lugn och ro måla naglarna och göra lite annat skit =)


"Vi låser in henne i tornet och så låter vi hennes hår växa och bli jättelångt, sen klipper vi av det och säljer det!"

14 Januari

Känns som att skolan i princip flög förbi och trots att vi gick till klockan 5 drog jag och gymmade efter =) Dock bara en lite stund, sprang lite på löpbandet men åkte ju egentligen bara dit för att jag inte hinner vara där så länge imorgon. Efter drog jag förbi huddinge centrum och mötte upp Alex så han skulle hitta hit, haha. Jossan mötte oss i Stuvsta och jag har inte gjort mycket sen jag kom hem. Gick till coop med Jossan och Alex och köpte kladdkaka som vi svullade i oss och sen duschade jag.
Tror faktiskt att jag bara ska plugga en stund och sen krypa ner i sängen. Kan knappt fatta det själv men har ganska tråkigt och jag är ju trött så varför inte? Börjar ju 8 imorgon....

"hej det är se banken, vill du ha mina tjänster? ner o sug! aj mina kulor, ice cooold"

13 Januari

Jossan blev inte så glad över att jag sov i hennes säng men men. Ska hjälpa henne att städa imorgon så =) Idag var det verkligen skittråkigt i skolan! Hade mentor och sen sociologi...fattar inte varför Anders måste lägga in ett extrapass när vi har 2 timmar imorgon och dessutom fick vi se v ä r l d e n s  tråkigaste film! Som tur var drog Anders iväg på möte efter ett tag och då passade jag och Helena på att smita =) Åkte till Heron och käkade kinamat, supernajs! Och sen åkte vi till skärholmen för att handla lösnaglar och lite sånt. Åkte även in till Farsta så jag kunde slösa pengarna på mitt presentkort.

Har försökt pimpa lösnaglarna idag och måste ju säga att det gick ganska dåligt, i alla fall för mig. Helenas blev jättefina =D
Trots att klockan bara är 12 ska jag faktiskt sova snart. Har en jättelång skoldag imorgon (ända till 5!!) och tänkte dra till gymmet direkt efter. Kommer bli jobbigt....

"När jag har min trollstav ska jag använda sectumsempra på dig!"

12 Januari

Skippade engelskan imorse och tog en lång sovmorgon =) Började istället halv 2 med gympa, där vi bara skulle fixa ett träningspass till nästa vecka. Jag och Helena gjorde samma så det gick ganska snabbt och vi kom iväg tidigare =) Gick direkt till gymmet med Sara och tränade tills jag inte orkade mer och sen åkte jag hem och fixade mig och käkade och drog sen vidare hem till Helena. Såklart spelade vi sims =) Hann även kolla några Sailor Moon avsnitt, var verkligen jättelänge sen vi såg några! Upptäckte också att vi hade missat två heroes-avsnitt, haha. Nu har vi i alla fall något att kolla på tills de andra serierna börjar =)
Tror faktiskt att jag snart ska sova, är ganska trött trots min långa sovmorgon. Borde kanske passa på att sova i Jossans säng? Bara för att göra henne arg liksom =) Hon sover ju ändå inte hemma idag.

"Tar man taxi till friskis är man ju cp"


11 Januari

Idag har jag haft en ganska bra dag. Ridningen gick käpp rätt åt helvete och skolan var dötrist. Matteprovet gick sämst och eftersom jag bara fick 4 timmars sömn var jag jättetrött. Var på hockey sen efter ridningen, det gick inte så bra och det slutade med förlust men det var jäkligt kul att titta =) Högt tempo och massa småtjaffs :D Tyvärr var det ju en person som verkligen SÖG. Hatar honom!
Imorgon börjar jag egentligen halv 10 med engelska men jag tror jag skippar den. Har ingen svenska så min nästa lektion börjar inte försen halv 2 och eftersom vi bara gör samma sak på engelskan känns det meningslöst att komma. Sen skulle det även sitta fint med lite extra sömn =)

"Spela för Richard, spela för Richard!!"

Sängen

Jag klarar inte det här längre! Nu går jag och lägger mig, klockan 03.20 är det law and order, får se om jag fortfarande inte har somnat då =) Tror jag ska läsa lite i Harry Potter (A) Har inte, som Alex tror, läst den 458 gånger men ett par har det i alla fall blivit. Älskar dem! <3

9 Januari

Jag älskar hur jävla seg min data är idag! Är så sjukt irriterad just nu! Vill bara kasta in den i väggen men skulle bara ångra mig efter så det är ingen bra idé. Får försöka lägga band på mig, haha.
Idag har jag varit på hockey, var alldeles för länge sen sist! Stefan och de vann, woho! Var dock småirriterad hela matchen eftersom tjejen bakom kommenterade hela tiden "bredda!", "Det är bättre om de åker ut på sidorna", "Någon måste vara framför målet" osv... Hallå alla vet redan det så håll käften!  =)
Låter verkligen som jag har haft en toppendag eller hur? haha. Har i alla fall varit hemma hos Helena och spelat sims och det har varit awesome =) Vi har precis köpt ett hus i kina som vi ska inreda imorgon =) Dock blir det matteplugg först....
 
"det är väl inga jäkla infödingar som bor här?"

8 Januari

Ganska tråkig dag i skolan idag. På naturen gör vi bara samma sak hela tiden, molekyler och atomer.... och på ped-led kollade vi på världens sämsta svenska film. Tydligen nominerad till en guldbagge för bästa film. Precis som alla andra i min klass har jag svårt att tänka mig det. På engelskan gör vi också bara samma sak hela tiden, kunde lika gärna ha stannat hemma idag och sovit.
Åkte i alla fall till gymmet med Sara och tränade =) Var så jäkla trött när jag kom hem att jag somnade på en gång och sov till middagen. Sen dess har jag bara chillat framför tv:n och datan ^^ Borde plugga matte men jag orkar inte... Imorgon blir det i alla fall hockey med Sara =)

"Hoppas hon inte har med sig en sotlucka"

School

Klarade mig förvånadsvärt bra idag i skolan! Somnade faktiskt bara en gång och det var inte speciellt länge! Plus att det var första gången jag somnade i skolan (A) Cred till mig =) 
Det var dock jäkligt jobbigt att gå till klockan 5! När jag kom hem var jag jättetrött men pallade inte sova. Åkte iväg och köpte mat och sen drog jag hem till Helena och spelade sims =) Jag ska försöka komma i säng i tid idag. Har gjort allt som jag egentligen behöver och skulle kunna sova nu, ända problemet är att jag inte vill, haha. Ska vara uppe ett tag till men förhoppningsvis inte för länge =) Börjar halv 10 imorgon så måste upp ganska tidigt.....


Hade lite kul idag på sociologin och hängde spöket Bertil =)


Oh my god, you look just like Shakira
No no, you're Catherine Zeta
Actually, my name's Marina


Update: Även om jag hade velat sova hade det inte gått, pappa spikar utanför itt rum.. =/

?

Skola om 6 timmar och jag är inte ett dugg trött. Hur bra tror ni jag klarar mig imorgon ?

6 Januari

Sista dagen på jullovet! =( NEJ NEJ NEJ, vill inte tillbaka till skolan!! Går till klockan 5 imorgon enligt schema men eftersom min klass är dum i huvudet ibland stannar vi nog längre.... Vi har en ped-led film vi måste se och min smarta klass gick med på att se hela på en torsdag trots att lektionen inte räcker till. Hur tänker de ibland? Hmm, svår fråga. Gissa vilka som kommer sova på sociologin och genom filmen imorgon ?? Joo, jag och Helena! Jag kommer inte komma i säng försen, ja typ 5 ? Så det blir inte lätt att komma upp imorgon inte men men jag får väl försöka så gott jag kan. Vi har i alla fall bestämt att det blir lunch på subway om skolmaten är äcklig. Vilket den brukar vara.
Nej nu ska jag återgå till min intressanta facebook-konversation med ALex ;D Det finns en risk att jag har en arg syster efter mig imorgon, haha!  

"Jossan är en bitch"

5 Januari

Fyfaaan vad kallt det är idag!! Vid 3 tiden åkte jag och Jossan en snabbis till huddinge för att köpa nya sims och sen mötte vi upp Alex för att köpa biljetter till deras spelning =) Höll på att frysa ihjäl när vi väntade på bussen till skärholmen. Ville aldrig lämna heron city när vi väl kommit fram, haha. Det var så mycket varmare där och maten var supergod =) När jag kom hem frös jag så mycket så det var bara att hoppa i mjukiskläder och bädda ner sig i soffan med en kopp varm choklad och gamla laguna beach-avsnitt.
Tänker inte lämna huset på hela kvällen! Vill verkligen inte ut i kylan igen. Ska spela lite sims och sen ska jag kolla på stolthet och fördom =)

"Jag längtar tillbaka till garderoben"

4 Januari

Idag vaknade jag runt halv 2 av att Helena smsade. Planen var att åka till skärholmen och handla lite men eftersom jag skulle rida och behövde åka hem senast 4 kändes det lite onödigt. Istället sprang jag till soffan och satte på senaste Harry Potter! <3 Kan verkligen inte få nog av de filmerna *nörd* och så måste man ju passa på nu när pappa har börjat jobba igen =)
Efter ridningen drog jag hem till Helena och nördade mig ännu mer, fast med sims =)
Borde ju egentligen snart sova eftersom lovet snart är över. Längtar verkligen inte!! Ska i alla fall få ut det bästa av de sista två dagarna. Imorgon blir det middag på Heron med Jossan och så ska jag köpa nya sims till mig själv!=D och på onsdag blir det bio med Helena och Tobbe. Sherlock holmes måste ju ses =)

"Jag blir fett nervös av att vara med dig"


3 Januari

Har väl fortfarande inte riktigt fattat att det är nytt år men det kommer väl snart. Idag har jag varit och köpt min sista julklapp, haha lite sent ute kanske? Nej men fick pengar till ett gymkort av mamma och pappa så var iväg och köpte det idag med Sara och sen tränade vi en stund också =) Både älskar och hatar att träna. Hatar det för att det är jobbigt att åka dit och tar massa tid och sen blir man trött ^^ Men älskar känslan efter =)
Eftersom det fortfarande är lov i alla fall några dagar till hinner man ju inte göra så mycket innan maten så efter att jag gymmat klart och fixat mig, vilket var runt halv 8, mötte jag upp Helena. Vi gick till coop och handlade onyttigheter, haha och sen gick vi hem till Marcus och kollade på film =) Orkade bara stanna och titta på 28 veckor senare och wrong turn 3. Måste säga att wrong turn 3 var en ganska kul lågbudget-film, haha =)
Nu ska jag nog slå på tv:n och sova=)

"Han är stor i orden men liten på jorden"

2010 förfaan!! =)

Har inte haft någon ork alls att skriva om nyår men får väl ta och göra det nu innan det är helt bortglömt :P
Det hela började hemma hos Tobbe med honom, Helena, Jossan, Sara och Stefan med världens godaste middag lagad av oss! =) Oxfilé med grillad potatis och bea! Supernajs! Sjävklart började drickandet där och vi hade jätteroligt! Spelade kort, pratade, umgicks och spelade twister (kan stolt säga att jag kom tvåa!!). Vid ungefär halv 10 drog vi vidare till en fest i tumba där Jalle och compani var =) Jäkligt najs var det sen när klockan slog midnatt och alla gick ut och sköt raketer, kramades och skålade i champange! =D Kvällen som varit helt underbar avslutades hemma hos Alex där jag, Jossan och Jacke spenderade natten ;)
Det blev helt klart ett lyckat nyårsfirande för min del och nu väntar jag bara på att det ska bli 31 januari!! =)

"Nu när det är nytt år måste du skaffa en ny kille"

RSS 2.0