30 Augusti

Känner att det kanske är dags att ta tag i den här skiten igen! :) Även om inte ni vet om det så skrev jag massa inlägg (på Helenas underbara förslag! :)) när jag mådde dåligt.  Men nu var det ett jäkla bra tag sen jag skrev så kan ta upp lite smått och gott :)

* För er som inte listat ut det är jag hemma frn öland! Tack alla underbara Böda människor för en helt jävla underbar sommar!! :D

* Jag har precis börjat plugga socialt arbete på södertörn och jag älskar det! :) Hittills i alla fall :) Dock är det mycket plugg så jag har svårt att få ihop tiden till allt jag vill göra :)

* Är fortfarande galet kär i min lilla nörd från Kalmar :)

* Rickard kommer snart hit för att hälsa på oss stockholmare :) Och även Amanda skrev att hon snart kommer!! :D Har mycket att se fram emot :)

Är på tip top humör, dock väldigt trött så ska avsluta nu och strax hoppa ner i sängen :)

I'm Back

Imorgon är det personalfest på Kalk med repan, poolen och städ. Tur i alla fall att jag har lite vänner där eftersom resten av campingen har en egen....
på torsdag drar jag till Kalmar för att hänga lite med Johannes lillasyster och min nya bästa kompis Amanda!! :D Vi ska glo på rix fm festival och sen är det stadsfest! Kul att Johannes som faktiskt är kalmarit sitter hemma i stockholm och missar det.
på söndag är det dags för personalfest nummer två. Dvs smyga in på de andras personalfest och festa med dem :D Och på måndag får jag äntligen åka hem!! Bara 3 jobbpass kvar!


fixade naglarna till personalfesten imorgon och jag är faktiskt nöjd :D
Syns inte så jättebra men ändå.

RSS 2.0