Smidigt!

När jag låg ute tidigare på dagen hade jag med mig svenskaboken, bara utifall att jag skulle läsa. Såklart gjorde jag inte det och precis innan jag skulle hoppa ner i sängen kom jag på att jag hade glömt den ute. Great, det regnade ju som FAN idag. Boken var helt jävla genomblöt... typiskt att det är Ann som ska ha den. Har i alla fall suttit i en halvtimme nu och torkat den med en hårtork... suck. Nu är den i alla fall läsbar och förhoppningsvis tar Ann emot den. Nu ska jag i alla fall sova!

"är du klar snart? Du matar ju elmätaren!"

29 April

Engelskan idag gick väl bra. Dock lite jobbigt att behöva åka till skolan för att vara där i cirka 20 minuter. Men men. Åkte till gymmet med Jossan efter. Haha. Blev inte direkt någon seriös träning. Har ju tränat alla dagar den här veckan så är ganska trött och Jossan ville ju prova alla maskinerna. Klagade gjorde hon också. På lukten, på att det var folk och att det var tråkigt ^^ Så typiskt henne.
Har legat ute i solen och solat lite också =) Men nu är det ju slut på det fina vädret, regnet vräkte ju ner nyss. Åskade och blixtrade gjorde det också, usch gillar det verkligen inte! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla tv. Blir till att hoppa i säng tidigt ikväll. Håller på att somna i skrivande stund.

"Ta kläder som är lätta att ta av"

28 April

Nu är jag helt slut! Först träning i en timma. Gårdagens träning kändes fortfarande och jag bestämde att jag idag skulle lägga på vikter på alla övningar, haha. Dock blev det faktiskt inte så jättemycket tyngre ;) Fast hur mycket tyngre är egentligen ett och ett halv kilo mer på varje sida? Aja, efter träningen cyklade jag till segeltorp fram och tillbaka med mamma och pappa. Eftersom vi cyklade i regnet blev det stört kallt på vägen hem! Hoppade in i duschen för att värma mig och nu har jag hoppat ner i sängen. Vet inte ens om jag kommer orka se klart senaste Glee avsnittet.....
Börjar i alla fall sent imorgon =) Skulle egentligen ha varit ledig men måste åka till skolan för att göra engelska.

"Blir du som henne spyr jag på dig"

Onsdag

Började klockan 1 idag och slutade halv 3 =) Det uppskattas! Nu ska jag bara vara hemma och slappa (som vanligt) innan jag ska dra iväg och tränar. Har lite träningsverk, speciellt i mage och rygg men jag klarar mig nog ;) Funderar på att ta en bild på min studentklänning och lägga upp, men vi får se. Än så länge hänger den i garderoben med prislappen kvar. 
Förresten! Drömde världens konstigaste dröm inatt. Dock är den inte lämplig att skriva om i bloggen, haha!

"Jag vill ha suspensoar"

27 April

Gud vad jag är trött!! Hade bootcamp på gympan som var jättejobbig och direkt efter det drog jag till gymmet och tränade. Min kropp känner sig ganska utmattad just nu. Räknar med att vakna med feta träningsverken imorgon!
Efter maten drog jag på promenad med Helena =) Gick mot långsjön, lite runt där och sen tillbaka, skönt att kunna gå lite senare på kvällen utan vinterjacka och vinterskor =)
Har filat lite på min svenska till imorgon och ska hoppa ner i sängen. Behöver mycket sömn, vilket jag kommer få om inte Sammie väcker mig! =) Behöver tidigast gå upp klockan 11.30 imorgon, sweet! =D

"Jag sa ju att bänkarna skulle leda till fler våldtäkter!"

26 April

Idag har väl varit en typisk måndag. Skolan, ridning och träning. Jepp, så har min dag sett ut. Inget spännande direkt. På ridningen hade vi teori, vilket var jävligt kul men det är det ju alltid tack vare vår ridlärare! =) Har fortfarande inte kunnat bestämma om jag ska sluta än :( Vill ju inte men vet inte hur länge jag kan rida kvar i gruppen på  grund av ålder och sen vet jag ju inte vad som händer efter sommaren.
På träningen var jag tvungen att låna mammas mobil så jag kunde lyssna på radion istället för den vanliga musiken. Bhl skulle ju vara med! =D Trodde bara deras låtar skulle spelas men de var ju faktiskt där och svarade på frågor, det var så himla roligt! Alla händelser de berättade om har ju jag varit med om =D

"Vi har ett litet mobboffer i skolan"

Helg =)

Gårdagen var asnajs! =D Åkte till Sandra och käkade tacos med henne, Helena, Johanna, Pernilla, Linnea och Jenny, vilket var hur trevligt som helst! Sen drog vi på fest i tullinge hos någon Tommy och den var helt okej, ganska lagom med folk men dock var musiken rätt kass, ibland. Men det funkade, vi hade roligt ändå! Sandra, Johanna och Pernilla drog hem fett tidigt men vi andra stannade kvar. Det var meningen att vi skulle på efterfest senare men jag och Helena bangade. Drog en historia om att jag hade spytt och så åkte vi till Nicke och kollade på film med honom, Billy och Filip ;) Jäkla stort rum Nicke hade! :O Haha. Jag somnade under filmen, såklart men det var kul ändå, har ju inte träffat Billy på år och dagar! Kom hem vid halv 6 ungefär och somnade direkt!

Och idag då? Jag har mått fin fint faktiskt. Riktigt skönt, hatar att vara bakis. Som tur är blir jag inte det så ofta =) Åkte till Skärholmen med Helena och fixade hennes telefon och sen kollade vi på gossip girl. Senare på kvällen drog jag in till stan och kollade på Bhl grabbarnas spelning =) Haha stackars Rikki ramlade av scenen på slutet!

"Jag har sex med en liten pojke på fyllan"

24 April

Det är skönt att för en gång skull vakna i ett nystädat rum, eller nästan nystädat i alla fall. Jag glömde stänga av mitt alarm så jag vaknade redan vid 10 och kunde inte somna om. Gick ut och satte mig en stund i solen och sen fixade jag klart rummet =) Ska snart börja göra mig iordning, ska iväg till skärholmen med Helena och sen ska jag på middag hos Sandra! =) Efter det blir det fest!

"Alla har kycklingben ju!"

Ett slag i huvudet?

Jag måste ha ramlat och slagit i huvudet på vägen till sängen. Istället för att kolla på tv och försöka sova började jag städa mitt rum. Vad har hänt? :O Det är faktiskt snart skinande rent, inte vanligt om man frågar, ja vem som helst som varit hos mig. Får ta det sista imorgon eftersom resten av familjen sover, vilket jag också ska försöka göra. Men hör på det här, jag ska läsa och inte se på tv. Också väldigt ovanligt på senaste tiden. Har en jättehög med böcker som väntar på mig så det är lika bra att sätta igång =)

23 April

I vanliga fall hatar jag att vakna av att jag har solen i ögonen men efter gårdagens väder var det faktiskt helt okej =) Tack vare sjuk lärare hade jag lång sovmorgon och började inte försen 11.35. Var klar i skolan vid ungefär 12.15 och då drog jag till gymmet. Började må illa efter en timme så drog mig hemmåt.
Var iväg och kollade på fotboll idag också. Var ett tag sen. Pappa lovade förra säsongen att vi skulle gå och se AIK-Hammarby men det hände ju inte och den här säsongen går det ju inte. Men idag var det ingen sån fotboll som gällde, idag var det Alex lag. Var förvånad över att de faktiskt kunde spela men det var väl allt ^^ De kämpade på bra för att spela utan avbytare men de förlorade med 4-2. Jossan och jag klagade en massa på läktaren, hoppas att de förbättrar det till nästa match!
Nu ska jag se Glee och Vampire diaries och sen blir det sängen! =)

"Du måste röra på dem annars kommer de dö!"

22 April

Jättekul att komma till skolan och få reda på att man hade kunnat börja kvart i 1 istället för 11...
Vädret är inte heller något att hurra för. Hallå det är April, ska det inte vara vår och sol då? Inge jävla regn och snö!! Får hoppas på att helgen blir varm =)
Är verkligen jättehungrig nu och pappa ropar att  maten är klar så ska bege mig mot köket nu. Sen ska jag ut och övningsköra =)

"Pömpösa fitta!!"

Klar!

Nu är jag klar med rapporten och nu ska jag sova =D Slipper den jobbiga mattelektionen imorgon klockan 8, tummen upp för det! =D

:P

Det är lätt att koncentrera sig när Jocke sitter utanför och skriker på grund av hockeymatchen. Är inte så insats men tror att Djurgården kan ha gjort mål nyss.

21 April

Var lagom sliten efter gårdagen och inte blev det bättre av att Sammie väckte mig efter 4 timmars sömn. Suck! Ibland tycker jag verkligen inte om honom. Var tvungen att ta mig upp i sängen och släppa ut honom och sen sova på soffan. Jag måste ju ha koll på honom också.... Han blev insläppt efter ett tag men en timme senare skulle han ha medicin.... Vid 11 orkade jag inte ens försöka sova mer. Har börjat på min rapport som ska in imorgon =) Ska ta och skriva klart den nu innan jag går och lägger mig. Har tid i skolan imorgon men om jag är klar får jag säkert gå hem tidigare! Dessutom har jag sovmorgon och behöver inte åka till skolan försen 20 i 11, naajs! =D

"Har varit rökfri i 3 timmar, ska fira det med en cigg!"

SKIVA!

Igår var det STEG's skiva som stod på schemat och oj oj oj vad kul jag hade! =D Åkte till Sandra vid 8 för att föra med henne, Nico och Monica och sen vid halv 10, när jag var lagom lullig, drog vi oss in mot stan. Skivan var på Nype, premiär för mig och stället var väl helt okej men det som gjorde det hela super var musiken och alla människor =) Dansade megamycket, har aldrig i hela mitt liv dansat så mycket =) När det sen var dags att dra vid halv 3 var mina fötter DÖDA, 13 cm klackar är inget att leka med, haha! Nattbussen hem var väl en helt ny upplevelse. Det var bråk längst bak i bussen så vi fick stå och vänta skitlänge innan vi fick åka. Först skulle securitas komma och slåss med sina batonger och fan vilket liv det vart då! Kom i alla fall hem vid halv 4 och somnade direkt. Tackar för att jag var ledig idag =D

"Jag är Najs!!"

19 April

Tillbaka till skolan idag efter ungefär en halv vecka, kändes väl sådär. Fast kan ju inte missa mer, har prov imorgon, ska skriva en rapport till torsdag och på matten fattar jag typ ingenting... vi håller på med logaritmer och ibland ska man använda log på räknaren och ibland ln, vet inte varför, vet bara när, ibland i alla fall, suck!
Kan i alla fall se fram emot en chill veckan! =) I vanliga fall ser ju min vecka ut så här : Tisdag 9.30-15.00, onsdag olika beroende på ämne, torsdag 8.00-17.00 och fredag 9.30-14.20. Men nu har jag istället sovmorgon till 11.20 imorgon, är ledig på onsdag, sovmorgon till 11.00 på torsdag och så slutar jag klockan 13.00 på fredag, naaajs!

"Om jag inte får mjölk kan jag inte göra mitt prov imorgon!!"

Glass!

Åt världens godaste glass idag! När jag var och handlade klänningen bestämde vi oss att fira våren med kulglass. Älskar verkligen kulglass! =) Tog i alla fall Brownie och hallon/saltlakrits, mums!! Det var verkligen supergott!! Brukade äta sån isglass när jag var liten, från glassbilen. Ni vet sån där påse där det fanns typ gröna grodor, rosa bilar, cola och just hallon/lakrits =) Ska definitivt åka och köpa glass där fler gånger! =D

18 April

Idag har jag varit och övningskört 2 gånger! Var till och med ute på vägen, haha. Hade tänkt träna men är fortfarande sjuk så får vänta lite till. Suck, har inte tränat sen i måndags. Hej tjockis! Var i alla fall iväg och köpte en klänning till studenten, som jag tror jag ska behålla. Den jag beställde ville jag inte ha. Men känningen jag köpte nu är från Gina. Hoppas inte alla köper likadan men det brukar ju vara så med Ginas kläder ^^ Den är i alla fall vit (of course) med 3 volanger och axelband =D

"Tur att den inte var till mig för jag hade inte velat ha den"

17 April

Igår fyllde Glenn år så idag kom släkten för att fira honom. Eller släkten och släkten, var inte speciellt många eftersom alla hade annat för sig men vi fick i alla fall bullar och kakor =) Efter det drog jag, pappa och Jossan för att övningsköra. Var hundra år sen sist så har börjat om från början. Måste verkligen ta tag i det där men känner mig inte riktigt bekväm med tanken på att jag ska sitta bakom ratten och köra helt ensam, haha. Antar att det känns bättre när jag blir mer van =)
Pappa sover för en gång skull där uppe så jag sitter i vardagsrummet och kollar på Big love. Går ju absolut inget bra på tv men men. Ska nog gå och hämta lite mer chips =)

"Vi har fått massa äckliga burkar"

vulkanjävel!

Trots att jag inte har blivit påverkad av vulkanen hatar jag den så otroligt mycket just nu. Jag ska inte flyga någonstans de närmnaste månaderna så jag behöver inte oroa mig. Men Alex och de skulle ju åka till London. Egentligen skulle de ha åkt imorgon men det funkar ju inte. Just nu ser det ut som de kommer iväg tidigast på onsdag men vågar man lita på det? Nej... det ser inte ljust ut. De letar i alla fall efter andra alternativ och jag hoppas verkligen att de hittar något. De har ju sett fram emot detta hur länge som helst!! Att få spela in med någon som hjälpt kändiar. Det är ju en once in a lifetime chans!

Sjuk

Jag mår så jävla uselt just nu. Hostar, har feber, ont i huvudet och halsen is killing me. Har nog aldrig haft så här ont i halsen förut. Kan knappt prata och det gör ont bara jag sväljer.

12 April

Dagen började inte bra. Första lektionen var inställd, vilket betydde att jag hade kunnat sova minst en timme till och det hade behövts. Jag har blivit ännu sjukar och låter som jag vet inte vad. Kommer bli kul med redovisning på onsdag, eller inte!
Hela den här dagen har egentligen kännts meningslös, i alla fall skolan. Ridningen var som vanligt rolig. Red ut idag för första gången på allt så det var mysigt =) Efter det drog jag och tränade, vilket inte var så smart. Man ska ju inte träna när man är sjuk och jag tror att jag har fått feber nu. Har tappat bort termometern så kan inte kolla...

Gårdagen var i alla fall asnajs. Var på BHL's spelning på harry b james! Det var tävling och de vann! Tror att de får öppna stockholm rock out festival! =D Dock kommer jag missa det men det är najs för dem =D

Nu ska jag leta fram lite halstabletter och sen ska jag sova!

"Jag märkte att de hade öppnat en sån där invandrar-shop"

10 April

Klockan är bara 2 men trots det har dagen inte alls blivit som jag planerade. Trodde jag skulle somna tidigt igår men det gjorde jag verkligen inte. Pappa skulle väcka mig så vi skulle hinna övningsköra men det gjorde han inte och när jag väl vaknade orkade jag inte. Jocke har ändå snott bilen. Har planerat in en ny tid på tisdag.
Trots min onda hals och huvud följde jag med mamma ut i skogen och sprang och sen hoppade jag in i duschen. Nu sitter jag här och väntar på att mitt hår ska torka och att mina serier ska ladda klart. Om två timmar ska vi hem till morfar på middag =)

"Hon har mördat sin son och jag vill veta varför"

9 April

Håller på att bli sjuk, inte kul! Har huvudvärk, ont i halsen och nyser som en galning. Great! Blev en hemmasittar-kväll för min del och snart blir det väl sängen. De flesta ska göra högskoleprovet imorgon men inte jag! Var ute i sista senkund, som vanligt, och fick inte igenom min anmälan. Men det gör inget, vill ändå inte göra det.

Var en snabbis i SKHLM med mamma idag för att leta efter en klänning till studenten. Ingenting föll mig i smaken så jag kom hem tomhänt. Men först drog jag till gymmet och tränade en stund =) Var ett tag sen!
När jag väl kom hem klickade jag hem en potentiell klänning =) Den kommer nästa vecka och då får vi se om den stannar eller om jag lämnar tillbaka den ;)

"Jag kände inte ens igen min egen kompis"

Stupid

Igår vid 01.30 ungefär, när jag och några till satt hemma hos Helena och kollade på Herkules, helt nyktra men en aning trötta fick jag ett telefonsamtal av Pontus =) Hade inte hans nummer och kände inte alls igen rösten. Vet inte varför jag fortsatte prata, gillar ju inte att prata i telefon och speciellt inte med främlingar. För det var ju det jag trodde han var. Min hjärna kunde absolut inte koppla!! Han sa hela sitt namn, för-, mellan- och efternamn och det var fortfarande helt blankt. Han frågade till och med vad jag skulle göra på söndag. Då ska jag ju träffa dem och det sa jag. Fortfarande helt ovetandes.... Det var först när han la på som jag fattade vem det var. Då hade han till och med sagt att han sjöng i BHL, snacka om att min hjärna är trög ibland. Sa till och med att jag inte kände någon vid det namnet... Pinsamt!
Nu hoppas jag bara att han hade druckit tillräckligt för att inte komma ihåg det =)

6 April

Tjolahopp! =)
Idag skulle jag ju vara duktig och ta mig till gymmet och träna länge. Det hände ju såklart inte. Men jag var faktiskt ute och sprang i vårsolen, så lite cred till mig =) Har egentligen inte gjort något speciellt idag men det är lugnt, det är ju lov. Snart ska jag glo på dating in the dark. Ibland måste man ju kolla. Den ena är ju knepigare än den andra.


Måndag

Klockan är inte ens 9 och jag är redan trött. Jippi! Kan ju som tur är sova hur länge jag vill imorgon =) Fick två nya tröjor av mamma och pappa, lovely. Behöver verkligen köpa nya kläder. Jag och Helena ska ju spendera hela sommaren på öland och där brukar det ju vara bättre väder än här så måste köpa massa nya linnen, tröjor, kjolar och shorts. Men för vilka pengar? Det är frågan...Kanske borde köpa en trisslott? ^^
Imorgon ska jag passa på att träna, länge! Känner att jag har legat på latsidan alldeles för länge nu! Time for change.



=D


Det här är vad jag har mumsat på hela helgen! =D

5 April

Något skämt var det i alla fall inte, snöhelvetet ligger fortfarande kvar!! Idag kommer i alla fall mamma och pappa äntligen hem! =) Oftast brukar ju en helg utan föräldrarna vara toppen men inte fär vår det. Då innebär helgen begränsade möjligheter till att ha kul och alldeles för lite sömn... Hundarna måste få mat och minst två promenader, varav den ena är klockan 9 på morgonen. Dessutom måste Sammie få medicin halv 9 på morgonen och halv 9 på kvällen, vilket betyder att vi måste vara hemma då. Sen kan vi ju inte låta de vara ensamma hela dagen heller. Ja ni kanske förstår varför vi föredrar när mamma och pappa stannar hemma? Haha
Imorgon kommer jag i alla fall kunna sova ut och då börjar det riktiga lovet, för min del! =D

"Man vet aldrig när man behöver ett schysst järnrör"


SNÖ?!

Det måste vara ett skämt. Måste! Jag ska gå tillbaka och lägga mig nu och när jag vaknar hoppas jag att snön är borta och att solen skiner =)

3 April

Igår var jag på Chaplins med Alex och company =) Riktigt kul och första gången jag var ute utan Pernilla eller Helena men jag klarade mig, haha. Åkte hem vid 3 så var hemma vid halv 4. Träffade lite bekanta på bussen också =)
Idag har det varir full rulle hela dagen. Jossan väckte mig klockan 10 genom att springa in i mitt rum och skrika "JORDBÄVNING" lite så där lagom kul ^^ Kunde inte somna om efter det och följde med henne och köpte glass.

Har lekt hemmafru idag också. Jossan och jag började med att baka cupcakes men när alla nästan var klara så drog hon till Alex och lämnade mig med disken. kul, men Alex ska ju faktiskt åka iväg idag och är borta en hel vecka. Så efter att jag hade diskat tog jag ut Sammie på en promenad. Var behövligt för att slappna av lite men det gick ju inte. Halvvägs in i skogen kom jag ju på att det kan finnas ormar!! Hatar ormar! Så gick och orade mig för det. Stampade med fötterna i marken, ryckte till vid minsta ljud och trodde att varenda pinne var en orm. Slutade i alla fall att oroa mig när jag såg några ha sex i en bil... ingen vacker syn vill jag lova!

Mamma och pappa har dragit till Riga så jag måste fixa middagen idag. Grillade fläskfilé med klyftpotatis!! MUMS! Så ska snart ut och göra rent grillen, den har ju inte använts på ett tag. Men först måste jag sätta på en tvättmaskin, glömde lägga ner alla mina kläder innan mamma drog...
Sen måste jag ju förbereda maten också och gå ut med Zazza. Shit, hur ska jag orka?

"Om han ska hitta på kan han ju i alla fall göra det trovärdigt"

Långfredag

Idag är det väl meningen att man ska sitta inne och ha tråkigt, eller ? Så var det i alla fall förut, tydligen. Jag har i alla fall redan varit ute. Man måste ju! Kolla bara vad härligt väder det är =) Åkte till gymmet och tränade och sen tog jag en promenad hem. Älskar att snön är borta och att solen lyser =)
Nu ska jag sluta fjanta mig, haha. Är jättehungrig men det är ju påsk nu. Då ska man äta påskmat... vilket jag inte är så förtjust i. Precis som julmat. Som tur är finns det i alla fall massa räkor =D Sen har ju pappa gjort köttbullar så några får jag väl i mig. De är ju godare än köpta =)

"Jag såg galen ut!"

LOV!

Det passar perfekt med lov nu. Helt ärligt hade jag aldrig orkat gå en dag till. Så ikväll kommer jag somna riktigt tidigt och kunna sova ut ordentligt, lovely! =D
Har inga direkt planer för lovet, jag tar det som det kommer och hoppas att det bjuder på något trevligt. Eller jo, jag ska ju ha nostalgikväll med Helena och Pernilla och några fler =) Kommer bli najs!


Haha söta Sixten! =D Han är en riktigt gottegris. Det spelar ingen roll vad man äter, mat, chips, godis, you name it, han ska smaka, haha.

"Är de fikusar? Nej, men kom igen! Skjut dem!"

RSS 2.0