29 April

Hade bara engelska nationella idag i skolan så vi slutade 11, köpte hem mat från NEWS och käkade den framför tv:n. Tror det gick ganska bra på provet, spelar ju gentligen ingen roll vad jag tycker just nu, huvudsaken är ju vad jag får på provet. Skulle egentligen ha skrivit en massa på krim-arbetet idag men åkte och shoppade med mamma istället, hon hade ändrat sig om klänningen hon köpt till Jockes studentskiva och ville ha hjälp att välja en ny och då ställer man ju självklart upp. Åkte och tränade med Johanna också, trodde det var ett intensivpass men den tränaren var sjuk så det blev medel och bäst var det eftersom jag var så trött.
Har hunnit skriva lite på krimen idag i alla fall och ska fortsätta snart, sitter just nu och kollar på law and order.


Helena- Vad är det som sitter i ett hörn och blir mindre och mindre?
Elenore- Jessica? Haha
Helena- Nej, ett cp med en osthyvel, fast det är ju samma sak som Jessica
Elenore- Nej vad taskig jag är.


Haha det var faktiskt ganska kul där mellan läsförståelsen och hörförståelsen =)

"Vill du ha en kattunge?"


28 April

Hade ingen engelska idag så vi började 10 istället, najs med sovmorgon. På gympan hade vi golf och det var väl inte så jätteroligt, själv tycker jag att det är värsta pensionärssporten och jag kände mig som en riktig tönt när alla var tvugna att stå och värma upp armarna. Men men sällskapet var kul och vi skrattade en hel del och det är ju alltid posetivt!

E- Jag är jätterolig
J- Varför inte?
E- vaddå? Jag är jätterolig
J- haha trodde du sa jag är INTE så jätterolig!
E- nej, haha!

Har fått reda på att krim-arbetet ska vara klart nästa torsdag och jag ligger lite efter och måste skriva en massa, kanske inte blir så mycket ledighet för min del....

"Siri, de kastar bollar på mig"

27 April

Åkte med Helena och handlade idag, för henne blev det en efterlängtad plattång och för mig ett set med halsband och armband, ursnygga faktiskt. Men innan dess blev det fika (andra gången denna helg). Igår kom min kära morbror Bernie Mac och då blev det gifflar och idag kom Nisse, Ingela och Frida och då blev det brownies, mums! Frida hade nyss sprungit ett lopp på en kilometer och hon vann, sprang mot de äldre tjejerna och jag tycker hon var riktigt duktig =)
Spenderade resten av dagen med Helena, såg lite på tv och spelade spel =)

"Gasa på nu lilla bil innan vi kommer och tvingar dig att stanna"

26 April

Gick på promenad med Helena idag, första gången jag såg henne på typ 4 dagar. Promenerade bort mot älvsjö och där träffade vi älvsjöarna (inte så konstigt eftersom alla bor där i närheten). Egentligen skulle vi inte stanna eftersom Helena nyss har vart sjuk men smarta jag skulle sparka på deras fotboll när den låg i värsta lerpölen och självklart fastnar jag med foten och HELA skon bli lerig plus min VITA strumpa.
Trots min förstörda sko blev det en trevlig kväll med brasa och gitarr =)

"Bor ni här!?"

25 April

Idag är det lönedag! inte för att jag har något jobb så jag kan få lön, men ändå det är lönedag för alla som inte är lika lat som jag.
Var ju hos läkaren idag och gjorde mina tester, var inte så jättekul att sticka nålar i armen och inte världens roligaste att få stötar heller. De hittade inget fel så nu få jag leva med det onda. Fattar inte vad som är fel på mig.
Åt lunch på Jensens idag med mamma och jag är ganska men bara ganska säker på att Carro är lite avundsjuk, haha. Sket i att åka till skolan efter lunchen och shoppade med mamma istället, har tyvärr inga pengar så för mig blev det ju inget. Hittade lite saker som jag ska köpa när jag har pengar, bland annat ska jag köpa ett halsband för 400 spänn så jag kommer inte ha mycket pengar kvar....

"It's all in your head"

24 April

Hade tyska uppsats idag, hoppas det gick bra men jag vet inte. Helena var sjuk så hade mindre roligt i skolan idag men jag umgicks med Elenore, Jennie, Danni och Siri och det var mycket kul =) Speciellt maten, kan ju inte säga att det gick så jättebra för Elenore, haha!
Alla var självklart sura över ändringen med musikalen och vi planerade att dra och kolla på den idag och ta sovmorgon imorgon i alla fall men tyvärr funkade inte det =(
Ska snart sticka iväg och träna och sen bara ta det lugnt. Imorgon ska jag till läkaren och kolla min arm, äntligen. Vet inte hur många gånger jag ar behövt boka om på grund av prov och annat i skolan. De ska tydligen sticka en massa nålar i armen och sen sätta fast elektroder på den så jag får elektricitet i mig! Hoppas det går bra!

"Jaha så det var det som rullade vid min fot!"

23 April

Hade mina nya högklackade skor i skolan idag, kände mig lång men har lite ont i fötterna nu. Fick veta idag i skolan att vi ska se musikalen på fredag istället för imorgon. Det betyder att vi kommer missa vår sovmorgon till 11 och att vi måste vara på alla lektioner imorgon. Om den hade vart imorgon som planerat hade vi missat alla lektioner förutom tyskan då vi har nationella och på fredag skulle vi ha börjat 11. Sjukt dåligt att de ändrade!
Solade för ett tag sen så nu är jag fjortis, i alla fall enligt Helena. Ska alldeles strax sätta igång att skriva på mitt krim-arbete så hinner inte slösa mer tid här!

"Men det här är ju vänster öra"

22 April

Hade tyska nationella idag och jag kan ju lugnt säga att jag SÖG, gick verkligen skitdåligt, blir ganska förvånad om jag ens få G!
Dans idag på gympan och som säkert alla vet hatar jag att dansa, Helena försöker få mig att dansa ibland när vi är på fest men det är sällan hon lyckas, haha! Tränade dirket efter det och passet var faktiskt inte så jobbigt som jag trodde och efteråt fick man frukt, mums!
Ska platta håret snart eftersom jag duschade nyss och sen är det ju betty och desperate på tv =)

"Hur jävla många gånger måste man säga till er!?"


Skor<3

Köpte två stycken nya skor och det kostade bara 249 kr!

 

21 April

Skola idag som vanligt, hände inget speciellt förutom att vi på engelskan ska skriva om en artist eller ett band och jag och Helena ska då skriva om BHL, är vi inte bäst eller vad? =) På gympan hade vi hinderbana och det var inte kul alls! Fick skynda oss lite till tåget sen för att hinna med 3 över. Duschade för ett tag sen och ska strax hämta Jossan med moppen så vi kan åka och handla skor! <3

"Varför sa du inte att det var skor vi skulle handla?"


20 April

Hade gäster och proppade i mig en massa sötsaker, inte bra! Som tur var gick jag och johanna på intensiv och fan vad jobbigt det var men vi ska gå på det igen. På kvällen drog jag hem till Helena och hon var inte direkt arg på mig men lite besviken var hon nog, haha! Köpte cola, pratade, spelade yatzy och hade det värsta kul =)
Idag ska jag åka med syrran och handla skor, längtar redan! Måste ha nya sommarskor =)

"Jag berättade för Jesper om när vi hade sex och han såg värsta förvånad ut hela tiden, speciellt när jag berättade att Jalle kom in!"

Tillbaka!

Måste bara skriva ett kort inlägg för att min bild som jag la upp ska förvinna innan någon hinner se den. Kan passa på att säga att jag bara måste få bhl:s you owe me nothing, den är grymt bra =) Vill ju gärna ha alla men sjöng på denna hela kvällen så Helena blev galen, haha !

Hos Johanna =)

Kvällen blev, som jag trodde, asnajs!
Åkte hem till Johanna i västberga(?) är faktiskt inte riktigt säker, haha. Massa skönt folk var där och det blev riktigt kul, Jalle trodde att jag och Helena hade sex i Johannas säng. Drack och rökte en massa vattenpipa och hade det almännt mys. Slutet av kvällen var kanske inte så jättekul, började må lite illa men det struntade jag (nästan) i. Sen när både Helena och Tobbs inte mådde bra stack vi hem. Helena är nog lite småarg på mig, får se om hon kommer ihåg varför, haha. Eller så säger hon bara att jag är dum och får skylla mig själv, får se hur det blir. Hade i varje fall en asnajs kväll och ska snart sova eftersom vi ska ha gäster imorgon och jag måste upp klockan 10 för att baka och städa, ser verkligen fram emot det.....

"Har ni sex på riktigt!?"


utekväll!

Igår började kvällen med att jag och Johanna åkte till gömmaren för att möta Carro, Doris och några till. Jag kände bara dem så jag stannade inte så länge. Stack till Tanto för att träffa Helena, Tobbs och några andra. Fick gå ensam genom skogen för att komma från gömmaren, såg knappt något alls men eftersom jag är så modig klarade jag mig hela vägen. Pappa hämtade mig och skjutsade mig till Helena och c:o. Blev dock inte så långvarigt där eftersom det var så kallt men det var helt klart en lyckad kväll =)

Idag har jag vart och lyssnat på när BHL spelade på Lava, tog en fika innan, brownie med glass =D Handlade till min kusin efter med Helena, Essi och Danni, hoppas hon gillar det för annars tar jag det =)
Ikväll ska jag träffa Helena och massa från älvsjö och det kommer säkert bli supermys =)

"Jag är jättebakis och vaknade nyss"

18 April

Kort dag i skolan idag igen, började 10 och slutade ca 11 vilket var asnajs=D Åt lunch på news med Helena och när jag kom hem skulle jag sätta igång med kriminologiarbetet så man kan ju tro att jag kommit långt men sanningen är att jag inte ens har börjat, gick ut med hundarna istället. Ska sätta igång med arbetet alldeles strax och sen ska jag iväg och träna. Ikväll ska jag kanske till Gömmaren för att fira Glenn, han fyllde nämligen år i onsdag och idag fyller Adrian år, Grattis=)


"Klart ni vill äta här!"

17 April

Har vart lite dålig på att uppdatera (tror jag, har ingen direkt koll) men nu skriver jag i alla fall. Igår hände det väl inte så mycket, var med Helena och hade det allmänt mys =)
Idag hade vi nationella i engelska och jag tror det gick bra, får väl se senare antar jag. Hade även geografiprov och det gick väl inte super, haha. Nästa vecka har vi tyska kursprov och jag ser verkligen inte fram emot det! Tränade för ett tag sen och på vägen dit fick jag höra en hemsk grej av Johanna, hon hade tydligen läst i någons blogg att i svenska b nationella ska man hålla ett tal på fem jävla minuter. "jag kommer smälla av" som Johanna så vackert sa.
Aja nu måste jag fixa lite på mitt kriminologiarbete, har kommit på en fråga så det är väl bara att sätta igång. Ringde till Helena nyss för att få en sak förklarat för mig men hon svarar inte, får hoppas att hon ringer upp för jag fattar noll!!!

Imorgon ska Jossan åka till gbg över helgen så fatta vad mycket kläder jag kan sno av henne, värsta guldläget =)

"MAX, kom hit du måste förklara det här"

Träning

Tränade idag (som vanligt) men idag var det ett intensivpass. Det var riktigt jobbigt men ändå jävligt kul, ska börja köra intensiv på söndagar nu och jag hoppas att man får se lite resultat. Idag var tränaren tyvärr en kvart försenad så jag och Johanna hann inte vara med på stretchingen, fick sköta den hemma och hur bra det gick får vi se imorgon.

Förresten så hände det en ganska kul grej på geografin idag, Amanda (vår lärare) fick skicka sms åt Max från hans mobil medans han redovisade.

M- Här du kan svara
A- Okej, ska jag skriva puss?
M- Nej, vi har inte riktigt den relationen.
A- okej
Hela klassen skrattar.
A- Hon skrev puss tillbaka.
M- okej, då rör du inte min telefon mer!

Är faktiskt ganska chockad att hon överhuvudtaget gick med på att skicka sms =P

"Jessica, du är så JÄVLA dålig!"

15 April

Dagen började inte så jättebra, okej det har inte gått så långt av dagen, den har knappt börjat men att börja klockan 8 på morgonen med tyska är aldrig lyckat. Dagen har dock blivit mycket bättre, Yuping är sjuk så vi har ingen data, det är därför jag är hemma nu plus att vi inte har någon gympa så jag slutar klockan 2 =) Sen börjar ju Desperate Houswives idag och det är alltid roligt att se. Ska snart käka och sen ska jag spela lite tv-spel. Hoppas ni också får en bra dag! =P

"Jag såg inte så bra, bara att en lärare som börjar på Y är sjuk, resten var ganska otydligt ".

Harry potter och Ash

Värsta roliga grejen! Jocke och Marcus ska på maskerad idag och Jocke klädde ut sig till Harry Potter och Marcus som Ash från pokémon. Fick några roliga bilder men vet inte om jag vågar lägga ut dem här, haha!


14 April

Ledig från skolan idag, vilket är väldigt skönt men jag har massor att plugga. Tyskan är redan avklarad *stolt* men har svenskan, geografin kvar plus att jag måste komma på en fråga till mitt kriminologiarbete. Ska skriva om Ted Bundy men det är inte så lätt att börja utan en fråga, hjälp? =)

Lycklig!!

Ljudet funkar på min data!!! FATTA VAD LYCKLIG JAG ÄR JUST NU!!!! Det var verkligen evigheter sen jag kunde lyssna på musik på min data, hoppas det funkar mer än typ en halvtimme =) 

13 April

Åkte till Stefan igår och chillade med honom och Sara =) Vi spelade spel, typ alfapet och sånt och sen innan vi skulle sova satte vi på "meet the spartans" men jag somna så jag hann inte se så mycket. Spenderade natten där och sen gjorde vi våfflor till lunch, mums!
Pappa kom och hämtade mig 2 för att jag skullle hinna hem i tid innan jag skulle träna. Det var faktiskt inte så jättejobbigt och Johannas pappa hämtade oss så vi slapp gå hela vägen till tåget.
Kom hem för typ en halvtimme sen, tog en dusch och nu ska jag snart se på tv och sen måste jag plugga tyska och geografi, inte kul.....

"Gud vad sugen jag blev på att bygga bilbana nu!"

12 April

Handlade ingenting  skärholmen förutom Mariokart till WII =) Bestämde med Helena att vi skulle träffas så vi var hemma hos mig och spelade, det var väldigt kul, speciellt när man körde med ratten. Åkte en sväng till godisbåten, som tydligen heter godisplaneten nu. Handlade en massa godis och sen fick vi skjuts hem av pappa.
Helena gick hem och åt för ett tag sen och jag vet inte om vi ska träffas senare, det återstå att se.
Ska se på tv eller något nu, har typ inga planer för ikväll heller =(

Juste! köpte godis till pappa när jag ändå var på båten och det var fel på ALLT jag köpte!
- Det här är ju inga kokostoppar!
- Vad fan är det är för något?
Så lät det hela vägen hem men lyckades hitta något som dög, tror jag i alla fall.......

Ska springa och kolla när Jocke kör tv-spel nu, låter som om han är ganska kass =P
Later!

"Jag vet att de inte ser ut så här och jag vet att de är fel men jag köpte dem i alla fall"

Kul!

Satte klockan på halv 10 idag för att jag skulle se reprisen av Heroes men när jag väl kliver upp och sätter mig framför tv:n inser jag att jag har satt klockan fel med en timma(!) Det skulle tydligen börja halv 11 så jag får väl fixa mig nu när jag ändå är uppe. Jossan kunde följa med mig till skärholmen sen om jag var klar tidigt och det kommer jag ju vara nu i alla fall.

"Hon har ingen lust att prata med dig"

Trött!

Klockan är bara halv 12 och jag är redan trött, vill inte sova men snart måste jag väl. Vill ju inte somna i Jockes rum, då slår han ihjäl mig!

Tränade idag, hjälpte väl kanske inte så jättemycket eftersom jag åt chips senare men bättre om jag inte hade tränat alls. Även om jag tränar på friskis ca 4 gånger per vecka är jag sugen på att gå och simma en gång i veckan, kanske på måndagar efter gympan? Helena lär slå mig när hon ser detta, hon tycker jag borde sluta träna helt, haha!

"Här kommer den efterlängtade människan!"

Kort dag

Tog 09.54 tåget till skolan idag och 12.33 hem, snacka om kort dag. Det ända vi gjorde var att ha mentorstid och sen var det Krim arbetet på valfri arbetsplats. Jag hade utvecklingssamtal också, hade tydligen lite hög frånvaro i gympa, kriminologi och engelska, trodde jag hade vart på typ varenda lektion men tydligen inte. Käkade lunch på NEWS med Helena, älska <3

Har inga planer för ikväll, vilket känns lite trist men förhoppningsvis hittar jag på något kul=) Ska träna lite senare, känns verkligen nödvändigt efter lunchen idag. Hoppas Carro inte tar 744:an utan 710:an med mig och Johanna, man hinner inte prata något annars.


"min krulliga vän du vet, haha!"

10 April

Hallå =) Igår var jag med Helena och det var som vanligt jättekul =D Vi spelade tv-spel, yatzy, data, köpte onyttigheter och snodde rikskuponger. Helena fick yatzy FAN hela tiden, typ 3 gånger per omgång och jag fick det typ bara 1 gång =( Helena tjuvade två 70 kronors rikskuponger som vi ska använda nästa vecka när vi ska fika i gallerian, allt för att jag ska följa med när BHL spelar nästa lördag. Hoppas det blir fest efteråt =)

Hade, som jag nämnt tidigare, ett ton läxor till idag! Tyska, typ 1000 glosor plus att jag skulle läsa i min bok, ecdl och redovisning på geografin. Hade läxförhör på tyskan och fick 27/30(!), hade inte hunnit läsa i boken men vi skulle inte göra något med den som tur var. Redovisningen på geografin gick mycket bättre än väntat och jag klarade ecdl, måste säga att jag är stolt över mig själv! Hursomhelst känns det riktigt skönt att få detta överstökat, det ända som väntar nästa vecka är geografiprov (som vi själva har kommit på frågorna till så hur svårt kan det va?) och engelska nationella om jag inte ska till läkaren. Ska äntligen få kolla vad som är fel på min arm!

Måste skynda mig lite nu, ska hinna byta om och käka något innan jag ska till Friskis med Johanna och (förhoppningsvis) Carro. Adios!



"Han kan helt enkelt inte sluta gilla mig"


Måste!

Läste nyss i Carros blogg om vad hon hade skrivit om dagens mattelektion och jag håller med henne, det var fan dagens ROLIGASTE lektion, carro hade en  "öppenhjärltlig frågestund" med oss, fett kul! Det sas en massa roliga saker och vi hade riktigt trevligt, haha =) 

"Jessie, har du berättat vad du sa igår?" 


Plugg!

Har hur mycket som helst att plugga på denna vecka och allt är till på torsdag! Ska läsa i min tyska bok om amisch, lära mig typ 1000 verb plus att jag har ecdl och svenska uppsats. Har redan fixat mindmapen till svenskan men skulle behöva fixa allt annat idag också. Problemet är bara att jag inte känner mig på plugghumör (gör man någonsin det?) men måste fixa lite mer om jag ska hinna träffa Helena imorgon och det ska jag! Ska kanske ta lite egobilder då =) Haha!


"Har ni pratat? Vad var ert första ord?!"

8 april

Johanna klagade idag över att jag inte uppdaterar bloggen tillräckligt ofta så jag får väl göra något åt det =)
Skolan idag var precis lika tråkig som vanligt, hände verkligen ingenting roligt. Efter skolan drog jag och Johanna och tränade, senaste gången jag tränade var innan påsklovet så det var ganska jobbigt.
Inte ett vidare långt inlägg men detta får räcka, tyvärr Johanna men jag har inte tid att sitta här längre, måste iväg och skriva en mindmap till uppsatsen i morgon!

"Jag hade bästa citatet som jag inte orkade skriva upp"

Update!

Har inte bloggat på hela helgen, har helt enkelt inte orkat.
I fredags var jag återigen i skolan och allt vi gjorde var att kolla på film och analysera den, inte dirket jobbigt. Fick dock en massa läxor eftersom jag missat så mycket =(
På kvällen drog jag hem till Stefan och chillade med honom och Sara (Precis som alla andra helger enligt Helena. Vet att jag är där ganska mycket men det är roligt så!).
Spenderade natten där och drog hem när Sara skulle på dans. Jossan mötte mig i centrum och sen bar det av till skärholmen, Jossan skulle köpa en likadan jacka som jag. Kollade även på balklänningar åt henne och hittade en JÄTTESNYGG röd, blev helt kär, tyvärr kunde hon inte ha den men vi hittade en snygg lila också. Hon tyckte bättre om den lila, vet inte om det var för att hon kunde ha den eller för att den helt enkelt var snyggare, spelar ingen roll hoppas bara hon får köpa den =) På kvällen drog jag hem till Marcus för att kolla på film. Filmen var inge bra så vi spelade tv-spel istället och jag höll på att somna så mamma fick komma och hämta mig runt halv två =)
Idag har jag vart hemma och pluggat, inte kul. Ska snart till godisaffären med Glenn men måste sminka mig först (A)

"Kolla Sara, här är Stefans byxor"

Skola igen

Imorgon är det skola igen, vet att det är sista dagen för denna vecka men för mig är det faktiskt första. Har vart hemma eftersom jag är förskyld, har vart otroligt skönt att kunna sova ut en hel extra vecka. Men som sagt imorgon ska jag tillbaka till skolan, ska kolla på "kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö" (tror jag i alla fall) och usch vad jag inte tycker om den filmen men vi ska göra analys på den så jag måste väl komma.


"och vems fel är det?"

Jävla idiot!

Skulle gå med Jossan och Nells till coop för att handla godis, trodde det skulle gå snabbt och att jag skulle vara tillbaka på nolltid men så blev det inte. Innan vi skulle gå kastade Glenn ett järnrör i huvudet på Jossan!! Vet inte om det var med flit eller inte men ont gjorde det. Hon började blöda och det tog typ en halvtimme innan vi kom iväg. Ska kanske ta järnröret och slå på glenns opererade knä sen när han sover =)

Även om Jossan hade ont i huvudet hade vi väldigt kul på vägen =)

Jossan- Det var två bagare och en smet...
Jessica- (pratar med Nells)
Jossan- hörde du vad jag sa?
Jessica- Ja! två bögar och en smet

Jessica- Glenn sluta!!
Glenn- Varför?
Jessica- När skummet försvinner, försvinner all alkohol!
Nells- Alkohol?
Jessica- Jag menade kolsyra

"Han har faktiskt pratat med mig"

Grattis =)

Har precis fått reda på att Honey i min klass födde sin dotter i lördags =) Jag slår vad om att hon är överlycklig och att ungen är jättesöt!

RSS 2.0