30 September

Skitäcklig mat i skolan idag, höll på att dö när jag åt av den. Käkade direkt när jag hem från skolan eftersom jag inte åt någon frukost. Åt nyss middag och nu känner jag inte för att käka något mer idag. Fast jag fick mina pengar idag så jag kanske kilar ner till coop och köper lite godis sen, det är jag värd!
Har inte hänt något speciellt kul idag men imorgon ska jag hem till Helena och kolla på Gossip girl, One Tree Hill och Heroes , fett najs! =D

"mes, mes, mes, mes, mes!"

Kvällspromenad

Jossan kände för att gå på en promenad, fråga mig inte varför, hon brukar aldrig göra det annars, men men. Jag följde gärna med eftersom jag också var sugen. Precis som igår gick vi i älvsjö men gick en annan väg och kan ju lugnt säga att vi gick vilse. Hade faktiskt ingen aning om var vi var men som tur var kunde man se skylten till Rica talk hotel bland trädtopparna så vi gick mot den. Kom tillslut fram till älvsjö station och då tog vi tåget hem. Det var i alla fall skönt att gå nu när det börjar bli lite småkyligt och så hann vi ju prata om massa saker =)

"Du får inte välja väg längre"


29 September

Tråkig skola idag, som vanligt. Hände faktiskt inget kul...
Ska snart iväg och rida, känner inte för det men rider ju bara en gång i veckan tyvärr så kan inte missa den. Vet inte varför jag inte känner för att rida, känner egentligen inte för att göra något alls. Sitter bara och lyssnar på musik.
Igår var jag på kvällspromenad och det var riktigt mysigt trots att det var lite kallt. Men jag hade både vinterskor och vantar så. När jag och Helena hade promenerat klart tog jag världens kortaste promenad med Filip, folk i älvjö är verkligen lata och vet inte vad en riktig promenad innebär.

"Han ser ut som en grekisk gud"


28 september

Idag när jag vaknade var det alldeles för fint väder för att sitta inne och plugga, så jag tog Sammie på promenad i 1 timme och 20 minuter. Efter det duschade jag och pluggade lite. Läste lite i min engelskabok, har läst så långt man ska läsa nu i alla fall. Åt för en stund sen, lunch alltså, väldigt sent tycker min pappa men ska ju snart på hockey och måste ju äta innan och man kan ju inte käka middag klockan 4. I och för sig brukade jag käka middag klockan 4 när jag simmade, vi började alltid vid typ 5 och man klarade sig inte på den äckliga maten i skolan.
Ska ju som sagt snart på hockey, vet inte vilka de möter men jag hoppas de vinner =)

"Tror du pappa blir arg om jag kommer hem nu?"

27 September

Funkade inte att blogga igår, texten blev enorm så sket i det. Sket även i rättskunskapen igår, har ju inte vart på någon rättegång och var inte så sugen på att redovisa då. Fick lite extra tid med uppsatsen istället, hoppas att jag mejlade den till rätt lärare också, är inte så säker på vad hon heter, haha!
Skulle rida igår och det var väl helt okej, fick öva på precis vad jag ville så. Efter det tog jag med mig Jossan och stack till Helena för att kolla på Saw med henne och Tobbs, de filmerna är verkligen bäst! Längtar tills nummer 5 kommer =)

Idag vet jag inte vad jag ska göra, tog i alla fall en dusch nyss. Innan det åt jag och fixade mina jeans. De är lite för stora så bestämmde mig äntligen för att sy in dem, nu kanske jag faktiskt kommer använda dem.
Ska kanske ta och städa mitt rum, behövs ju verkligen. Men jag känner inte riktigt för det, tror jag ska fjäska för Jossan så jag kan se på gossip och oth istället!

"Hon blev inte ens sur!"

"Välkommen till matte för idioter"

Japp, matte för idioter är precis vad vi hade idag, Carin gick igeom superlångsamt på tavlan och hela klassen skulle hänga med och säga svaren högt, suck!
Idag på gympan skulle vi lära oss att sätta upp ett tält och tända en brasa för att få vatten att koka, seriöst behöver man lära sig det? Jag kommer ändå aldrig campa förutom på en campingplats och jag kan ju fan skaffa ett tält som sätter upp sig självt. Efter skolan stack jag och Johanna iväg och tränade, var verkligen länge sen så det var verkligen skönt. Kände att jag hade tappat lite och det hade ledaren Pierre också som alltid lyckas tappa bort sig mitt i passet. Förutom gjorde hans inte ens rörelserna i takt till musiken, han har blivit lite bättre men han gör fortfarande fel ibland. När jag kom hem kände jag verkligen för att duscha men var ju tvungen att äta först, annars ger ju inte träningen lika mycket.
Nu sitter jag och försöker skriva på min rättskunskapsuppsats men har glömt pappret i skolan så det blir inte helt lätt, men smarta Helena kom på att jag har håltimme imorgon så kan ju göra den då plus att jag kan få hjälp av Siri! Ska i och för sig inte gå på lektionen imorgon eftersom jag inte ens var på en rättegång utan fick Daniellas stödord, känner inte riktigt för att redovisa då, är lagom svårt att bara skriva en uppsats.
Så imorgon slutar jag runt 2-3, har faktiskt inte den blekaste men Helena den lyckosten får gå hem klockan 11 eftersom vi inte har svenska, orättvist!

Måste sätta igång med tyskan nu också, har läxa till imorgon. Läser en ASTRÅKIG bok om tioåringar, låter inte så kul eller hur?

"Du skrattar som Hia Hia"

23 September

Tråkig skola idag, pallar inte ens skriva om det. Är inte på världens bästa humör idag, fram till typ nyss hade jag bara käkat en munk sen halv 5 igår. Alla i skolan tyckte jag var galen och att jag typ borde vara helt borta, haha. Ska snart över till Helena igen, var där precis efter skolan och kollade på GG, ska väl fortsätta med det eller något. Måste plugga lite också eftersom vi har prov imorgon.
Pallar inte alls sitta här, måste göra mig klar så jag kan gå till Helena, igår fick hon vänta i typ en timme eftersom jag var upptagen och lekte "2 sjuka frågor av Jessica" Hann dock bara ställa en på en hel timma.

"Jag sparkade henne i magen"

21 September

Kom nyss hem från Helena =) Har spelat data och tv-spel men var där innan maten också och då blev det Gossip Girl! Skrev ju tidigare att jag hade massa att plugga på och jag pluggade faktiskt. Gjorde tyska, eller läste en svensk recension om boken, gjorde även lite histora/svenska men det måste jag göra mer av. Ska plugga lite nu innan jag ska sova, måste upp ganska tidigt, måste ta ut hundarna eftersom mamma och pappa har dragit till venedig. Jag vet, vi kom nyss hem från spanien men pappa fyllde år i torsdags och det räckte tydligen inte att bli firad i spanien. Men måste gå härifrån nu, godnatt!

"Du verkar inte något vidare intresserad heller, i alla fall inte i verkligheten"

20 September

Igår när jag kom hem från Tobbs duschade jag, åt och gjorde mig iordning för att gå tillbaka till honom. Mötte honom och Helena på stuvstapizzerian där de åt och sen åkte han moppe hem till sig och jag och Helena åkte kommunalt. Tog oss nästan en timme. Väl där chillade vi och kollade på finalen av Hell's kitchen säsong 4, de laddar ner alla avsnitt så de ligger lite före. Själv har jag inte ens sett första avsnittet av säsong 4 men nu har jag sett finalen så. Kollade även på lite idol och jag måste säga att den nya juryn är mycket roligare =)
Gick hem runt halv 2 och gck och la mig ganska direkt, första gången jag sov i min egen säng på över en vecka, haha!

Idag måste jag plugga som fan! Måste göra svenska, historia, tyska, engelska, rättskunskap och kanske lite matte. inte kul men så blir det när man är borta en vecka och skiter i att göra det man ska. Måste egentligen hinna städa mitt rum också eftersom det ser ut som ett bombnedslag men det får jag se om jag hinner. Blir nog inget mer bloggande försen ikväll, slutar jag plugga kommer jag aldrig börja igen.

"Jag vet ett sätt så vi garanterat får komma dit men då måste jag offra mig"

Hemma

Yes, jag är hemma igen! Hade skitnajs på mallorca men kändes som om jag var borta i en hel månad, ville ringa Helena hela tiden och längtade faktiskt tills vi skulle åka hem. Det första jag gjorde när jag landade på arlanda var att ringa Helena =)
Åkte i alla fall på den 12e, orkade inte skriva ett inlägg innan jag drog eftersom jag bara hann sova i typ 3 timmar. Självklart blev jag sjuk också så hela veckan var jag lite halvsnorig och trött, inte så jättekul men det funkade.
Hyrde bil några dagar, som vi alltid gör och då passade vi på att åka och kolla på drakgrottorna, riktigt cool faktiskt, åkte och badade på en riktig strand eftersom där vi bodde fanns det bara massa små vikar, fast det var ju ascoolt att snorkla där eftersom man kunde se typ 1000 fiskar.
Orkar inte skriva något mega inlägg så lär ju få klagomål från Johanna och Carro sen eftersom de alltid tycker jag skriver för lite, haha! Solade ganska mycket på mallorca men solen tog inget vidare så är ganska blek, ser typ ut som ett spöke! =( Helena tyckte jag var jättebrun men det gör verkligen inte jag. Aja, när jag kom hem igår var det i alla fall snabba ryck in i duschen och göra sig iordning för att dra hem till Tobbs för att chilla med honom, Helena, Jossan, Blomman, Jesper, Marcus och Nicke. Riktigt kul var det (kanske för att jag var den enda som blev full, haha). Såg på film, jävligt bra att Tobbs var där eftersom jag blev skiträdd! Låg i hans knä under hela filmen men det passade mig utmärkt eftersom jag kunde sniffa på hans parfym på samma gång! Älskar den verkligen =D
Orkar inte skriva något mer just nu, ska duscha om en stund och sen ikväll ska jag kanske iväg eftersom en kompis fyller år men just nu ser det ut som om jag ska vara hemma.

Förresten måste tillägga att Elenore är min idol!!!
Helena berättade lite om vad som hade hänt i skolan medans jag var borta och hon berättade en väldigt kul grej, fast det får inte ni veta, haha!

"Kan inte du stanna här med mig?"

Hell's

Sitter just nu och kollar på mitt favoritprogram, Hell's kitchen! Asså det är fan bäst i världen, älskar Ramsey!! =) <3
Precis innan programmet följde jag Helena hem, eftersom jag snart ska åka ville hon träffas och svulla så det var precis vad vi gjorde. Helena var snäll och köote chips och läsk och sen knallade vi hem till mig där det blev tv-spel. Spelade lite golf och där blev jag totalt utklassad av Helena och Glenn men sen körde vi bowling och där var det snarare de som blev utklassade av mig! =D
Orkar inte skriva något mer nu, ska snart sova, pappa tvingar mig =( Kanske hinner blogga innan jag åker imorgon annars hörs vi typ på lördagen efter att jag kommit hem.

11 September

Har hunnit göra 3 saker sen jag kom hem. Det första var att leta reda på min telefon jag glömt hemma, det andra var att duscha eftersom vi hade gympa som sista lektionen och det tredje var att fixa pengarna jag ska ha med mig till spanien. Nu ligger de fint i min plånbok och min plånbok ligger snart i säkert förvar i min väska.
Skolan idag var tråkig, faktiskt riktigt tråkig. Höll på att somna på samhällslektionen, igen. Såg någon tråkig film. Fördelen med skolan var att det var min sista för den här veckan. Ska ju snart dra till spanien!! Men innan det måste jag packa klart det sista, städa mitt rum och sen ikväll har jag en sparad morden dvd jag ska se. Vet inte om jag orkar gå och lägga mig, ska ju åka hemmifrån typ 4 eftersom planet går 7 men det är bara det att jag har vart uppe sen 7 imorse, får se hur länge jag orkar hålla mig uppe....

"Knack, knack, sista chansen nu!"

Pics

                           

10 September

Klev typ nyss innanför dörren, för första gången idag. Gick till skolan runt kvart över 9 och sen åkte jag ju till stan. Skoldagen var ganska najs trots att vi gick till 4. Lyssnade på musik och sen såg vi på film. Ända riktiga lektionen vi hade var psykologi mellan 15-16. Visst var väl lite onödigt att komma till skolan bara för att lyssna på musik men lärarna hade bestämt att vi skulle det så.
I stan provade jag och Helena lite "udda" kläder. Eller för oss är de ju udda. Provade en jättekort kjol som jag faktiskt vill köpa men hade inga pengar idag =( Det var lite kort över rumpan och inte världssnygg baktill men framtill var den drop dead gorgeous! Får åka tillbaka sen när studiebidraget kommit!
Kanske lägger upp bilder sen, kanske, annars är det bara Helena och Tobbs som får se mig i kortkort (om jag inte köper kjolen förstås), Filip skulle kanske komma men han glömde, sket i det eller är spårlöst försvunnen, vem vet?

Trots att klockan bara är halv 8 är jag jättetrött och vill sova, börjar ju 8 imorgon men sitter nog uppe lite till. Kan passa på att läsa lite i min bok, vill ju ha den utläst till imorgon och nu har jag bara 150 sidor kvar typ =)

"Ni kommer bländas av mina ben!"

OMFG

Skulle hjälpa Glenn att packa lite (Yes, han är hemma nu) och då upptäckte vi att människan fan inte har några kläder!! Hur är det möjligt? Han har typ 4 t-shirtar han kan ta med sig och ett par shorts, hur ska det räcka en vecka liksom? Får hoppas att de ligger lite kläder i tvätten som är hans annars får han väl gå utan kläder under hela resan, haha!

"Ni undrar ju alltid eftersom ni alltid tycker jag har äckliga saker i mitt rum"


Farsta

Var ju i Farsta med Jossan idag och jag vet att hon var lite sent ute för att kolla på en bikini eftersom det är höst men hon hittade i alla fall en överdel som matchar en underdel hon har hemma. Var inte direkt på shoppinghumör eftersom jag inte har några pengar så tvingade Jossan att följa med till Mcdonalds där jag köpte en latte och drack medans jag väntade på att pappa skulle komma och hämta oss. Skulle kolla på en mobil, har fått ersättning från försäkringsbolaget men får bara välja vissa telefoner och är inte ett dugg intresserad av någon av dem. Får väl vänta tills jul och önska mig en. Nu måste jag packa klart det sista och sen ska jag bara ta det lugnt =)

"Ta mig syndigt!"

9 September

Hatar att börja skolan klockan 8, speciellt när första lektionen är rättskunskap eller tyska. Idag var det hemskt eftersom vi börjar med 1 h och 20 min rättskunskap och sen direkt efter har vi en lika lång tyskalektion. Fast dagens tråkigaste lektion var solklart matten! Hade verkligen matte för idioter. Gick igen varenda tal på tavlan och hon pratade extra långsamt för att alla skulle förstå. Jag, Helena, Martina och Marcus hade redan gjort alla tal som hon visade på tavlan, för si så där 3 lektioner sen så vi satt och gjorde annat medans hon hade genomgång. Vi lärde Martina och Marcus att säga fitta, mycket ful tant, ful gubbe med mera på teckenspråk. Riktigt kul faktiskt =) Eftersom vi var små genibarn fick vi gå hem lite tidigare (A)
Satt också och verkligen ville skrika ut varje rätt svar men då hade jag väl blivit utkastad, vår lärare är nämnligen lite speciell om ni inte redan fattat det.

Nu ska jag packa klart det sista inför spanien, eftersom dagarna bara flyger iväg har jag inte så mycket tid på mig. Idag ska jag till farsta sen när Jossan kommer hem, hon måste köpa en bikini, det kan man ju knappast vara utan när man åker utomlands. Imorgon går jag till 4(!) i skolan och efter det ska jag till stan med Tobbs och Helena, ska ju till bluefox och prova minikjolar och lack hotpants, if you remember =D

"Varför får ni lära er sånt?"

=)

"Meckare ska inte ligga där och mysa med mig, han ska dö och med dö menar jag gå härifrån!"

8 September

Roligaste lektionerna idag var ju lätt psykologin och teckenspråket, läraren kastade i och för sig en penna på mig (eller nästan, han missade) och på psykologin fick jag berätta lite om när jag hade sönder tv:n, haha!
Ska rida lite senare idag och sen ska jag träffa Helena, får se vad vi hittar på, antar att det blir något inomhus eftersom det regnar just nu...

"Sluta misshandla digsjälv!"

Packning

Eftersom jag har spenderat hela dagen hemma har jag passat på att packa och läsa i min bok. Har nästan packat klart nu! Har i alla fall packat allt i klädväg, får se om jag har några kläder att ha på mig i skolan de närmsta dagarna. Men vet inte om jag skulle tagit en större resväska, den känns ganska full och har ju lite kvar att packa, bland annat mina skor och lite böcker. Sen vill jag ju plats med sånt som jag handlar i spanien, men får väl sätta mig på väskan i värsta fall. Kommer i alla fall bli klar i tid den här gången och sklippa stressa.
Lästa ju lite i min bok också, vill hinna läsa ut den innan spanien, orkar inte ta med den. Har drygt 400 sidor att läsa, på 4 dagar. Men tror att det ska gå bra =D

Tror Jossan kommer hem snart, ska försöka få med henne på en promenad, känner inte för att sitta inne mer. Men hon ska plugga men förhoppningsvis kan jag övertala henne ändå!

"Trodde alla killar gillade  tjejer i för små kläder?"

Hos Tobbs!

Måste haft en ganska vild kväll igår, vaknade med massa konstiga rivmärken över hela kroppen! Haha, nej det gjorde jag verkligen inte så ni behöver inte få en massa idéér nu. Men jag vaknade faktiskt med rivmärken på händerna men det var nog från då jag plockade björnbär hos Tobbs igår och det var där kvällen slutade för min del (inte vid björnbären utan hos Tobbs). Kan ju börja med att berätta hur dagen började.

Var hos min kusin som fyllde 20 och det var väl som det brukar, vi åt, pratade och hade det allmänt trevligt =) Var tvugna att åka hem runt halv 4 eftersom Jossan skulle till en kompis som fyllde år eller något. Jag åkte i alla fall hem till Tobbs för att vara med honom och Helena, har ju inte sett någon av dem på ett bra tag!
Tobbs hade gäster så det fanns massa dricka, mat och snacks. Vi satt i och för sig mest och chillade i Tobbs rum framför tv:n men det var ju där festen var! Det bästa var i alla fall när klockan var över 12 och det var den 7 september och ni kan ju gissa varför. TOBBS FYLLER ÅR!!! Han fick världens bästa parfym av Helena så resten av kvällen var alla jättefulla och jag och Helena sniffade parfym, haha! Tror Tobbs var ganska nöjd!

När jag kom hem var jag inte alls trött så jag satte mig vid datan och hade en ganska spännande msn-konversation med en person som säkert inte kommer ihåg ett dugg! Om om personen i fråga kommer ihåg något lär jag ju höra av den =)

Måste ju avsluta med GT

6 September

Blev inget citat på förra inlägget, mitt tangentbord fuckade ur. Får se om det blir något idag. Ska åka till min kusin snart, eller om typ 40 minuter men ändå. Hade tänkt platta håret men kollade nyss ut genom fönstret och vad får man se då? Jo regn, ganska meningslöst att platta håret då. Efter besöket hos min kusin åker jag nog direkt hem till Tobbs för att chilla med honom, Helena och alla hans gäster. Han fyller ju faktiskt år imorgon!!! =D
Blir nog ingen packning idag heller, får ta det imorgon. Känner att det var ganska tur att jag började i torsdags eller vilken dag det nu var Även om jag bara la i lite saker så har jag i alla fall börjat.

Tv:n- Vilken färg har korset i sveriges flagga?
M- Blå
J- Haha jag hade tänkt säga gul
M- Den är gul!!
J- Jaha, haha!

"Vi är ju så tajta"

5 September

Hemsk dag i skolan idag, började kvart i tio vilket var ganska skönt men slutade klockan 4 och det var ju mindra roligt. Hade bara tråkiga och långa lektioner också...
Får se vad jag hittar på idag, Helena är fortfarande sjuk så ingen film blev det, men mamma hat tagit fram kräftor som vi ska äta lite senare, yummi! Kanske stannar inne sen, får se om något roligt dyker upp!

4 September

Idag började jag faktiskt packa! Jag vet, jag är duktig! Har inte städat klart än men tänkte ta det nästa vecka så det är rent och snyggt när jag åker. Smart jag vet! Är verkligen på otroligt bra humör idag, vet inte varför men är helt speedad! Helena är inne på datorn nu också så det bidrar ju en hel del ! =)
Har vart ett riktigt tjockisbarn idag, har druckigt massa läsk och smällt i mig en hel jävla pizza! Oj blir väldigt många utropstecken, men skit samma!
Pappa håller på att fixa vårt nya internet och han gör det på min dator så måste låna jockes och eftersom jossan är ett sånt bloggfan måste jag lämna över den till henne nu =(

"Han är äcklig, speciellt när han pratar!"

kort dag!

Började ju klockan 8 idag och det var väl kul med teckenspråk, synd bara att Helena inte var där. Billy var i alla fall där så jag kunde jobba med honom =)
Kom hem runt kvart i 10 och förökte sova, funkade inte så jag tog en dusch istället. Ska strax gå och käka, är ganska hungrig just nu. Har inte ätit något på hela dagen och jag har ju vart uppe i drygt 4 timmar.

Förresten fyller min kusin 20 år idag, Grattis henne! <3
Ska åka och fira henne på lördagen, kommer bli spännande, hon har nämligen fest imorgon så hon lär ju vara lagom pigg när hela sälkten kommer, haha!

Såg ni att jag bytt design på bloggen? Ni borde ha sett det i alla fall. Fixade det nyss! Har ju haft tingeling ett bra tag nu så kände att det var dags att byta och vad passar inte bättre än lite höstfäger?

"Det måste ju vara en snygg kille!"

Duktig(A)

Japp, är faktiskt jätteduktig, eller i alla fall lite. Har gjort klart tyskan och engelskan så nu har jag bara städning och packning kvar. Men jag har ju klarat av 50 %. Var tvungen att passa på att prata med Helena när hon var inne på datorn, har ju inte pratat med henne på hela dagen så. 
Tänkte fixa städningen efter maten och sen ikväll börjar jag nog packa, är ju fan bara en och en halv vecka kvar nu och det gäller att vara ute i god tid. Kan ju inte direkt säga att jag var det när jag packade till öland, skulle börja en vecka innan men det blev typ 2 dagar istället, vill inte ha det så den här gången.
Ska nog ta och skriva en packlista nu så jag har det klart =)

"Men sen kom jag på att vi inte går i fyran längre"

3 September

Woho, klockan är snart bara halv 2 och jag är redan hemma! Fick sluta klockan 1 idag, hade bara lite historia och sen fick vi gå =) Tyvärr var Helena sjuk så fick inte träffa henne idag, får förhoppningsvis träffa henne på fredag då vi ska ha saw-maraton! Kommer bli sjukt läskigt, eller kanske i alla fall, har ju inte blivit rädd de senaste gångerna vi har sett skräckfillm. Nej nu måste jag göra lite tyska och engelska, har varken matte eller engelska i skolan imorgon så typ ALLA UTOM JAG OCH CARRO börjar kvart i 2!! Själv måste man sitta i skolan klockan 8.....

"allt man tänker på är hans stora näsa"


Hockey!

Yes, första matchen idag, visst det var en träningsmatch, but who cares? Hockey som hockey liksom. I början gick det inte så bra och jag trodde det skulle bli världens tråkigaste match men hade som vanligt fel. I andra perioden blev det lite mer fartfyllt och fler mål från segeltorps sida, så det var kul =) Tyvärr förlorade de matchen med 4-2, egentligen 4-3 men domaren dömde bort det sista målet. Domaren var väl inte världens bästa, inte för att de brukar vara det, men Stefan blev utvisad när han inte ens var nära killen som blev tacklad, tydligen, satt och lyssnade på musik så missade lite. Missade även hans snygga tackling vilket han inte tyckte var så kul. Men jag missade i alla fall inte lika mycket som Sara, hon missade hela matchen.
Ska väl snart göra mig iordning för sängen, börjar i alla fall inte 8 imorgon! =D Måste städa och packa efter skolan eftersom jag självklart inte gjorde något av det idag...


"Det blir lite trångt att försöka komma emellan för att se tv där"

2 September

Ganska seg dag i skolan, höll på att somna på rättskunskapen. Började ju klockan 8 och om hon lämnar ut ett 5-sidigt häfte med massa advokatskit blir man ganska trött! TYskan var väl roligaste lektionen på hela dagen, fattar att ni har lite svårt att tro det men så är det. Brukar ju typ alltid klaga på tyskan, men idag "jobbade" vi i grupper i biblioteket medans Monica var i lektionssalen så vi passade på att chilla och sen sticka och käka rabarberpaj =)
Kom hem för en stund sen och tog nyss en dusch, ska på hockey ikväll och måste städa lite innan, eftersom jag inte hann så långt igårså jag måste passa på att duscha medans jag har tid, haha.
Nej nu får jag väl ta och börja med städningen....

"Varför vill du inte se på film?!

1 September

Hände inget kul/spännande hos farmor igår så jag såg ingen mening i att blogga. Stack till Helena efter och det var väl där allt det roliga hände =D
Idag var det skola, som vanligt. Den roligaste lektionen var ju självklart teckenspråk, älskar verkligen våran lärare! Han hör inget och vi har ingen tolk men han lyckas ändå få alla att lyssna och fatta =)
Kom hem för ett tag sen och borde börja städa eftersom jag ska till Helena efter ridningen, men jag känner ju mig och det kommer säkert bli så att jag sitter kvar här vid datorn eller gör vad som hellst förutom att städa. Men jag måste faktiskt städa så jag får ner min tvätt i tvättmaskinen, ska ju snart börja packa till spaninen och det går ju inte om man inte har några kläder.

"Jessica satt och sjöng  under hela lektionen"

RSS 2.0