27 Augusti

Bloggen har varit lite tokig ett tag. Själv märkte jag knappt något försen igår utan fick det påpekat av lite olika personer. Nu är det i alla fall fixat och hoppas att det fortsätter att fungera. Har funderat på en ny bloggdesign men har ingen aning om hur den ska bli, Helena gjorde den nuvarande, men men det tar jag i tu med en annan dag.

Idag var det världens jobbigaste dag i skolan. Började 8 med matte c, hade sen håltimma och sociologilektion på 2 timmar och 20 minuter och så slutade vi 5..... Kommer aldrig palla en sån dag i veckan...
Börjar 8 imorgon också, ska labba på naturkunskapen, pallar inte.
Var på promenad med Pernilla för ett tag sen, vilket var väldigt kul, precis som vanligt =) Dock var det massa grodor på vägarna och Pernilla stackarn fick hjärtklappningar =/ Vi hann i alla fall med en massa prat och annat skoj =) Nu ska jag fortsätta med min engelska läxa och sen blir det nog sängen.

"Du är alkolist och pedofil"

Skolan..

.. var ingen höjdare. Drama, matte C och svenska B och bara massa tjat om prov och planering. Var ganska jobbigt att ta sig upp i morse och var ganska trött hela dagen, speciellt på eftermiddagen. Fick i alla fall skjuts hem till Helena av Billy, trevlig kille det där =) Spenderade lite tid framför sims hos Helena innan jag drog iväg till ridningen. Teori var det så var ganska lugnt. Sen hem och käka, byta om och cykla till träningen. Var inte lika jobbigt som jag hade trott, ska kanske dit imorgon också, får se hur kroppen mår och om jag orkar. Nu ska jag fixa true blood och försöka komma i säng tidigt, imorgon väntar Engelska C, gympa och svenska B...

"Tillslut kommer du se din morfar sitta på stolen"

Skola imorgon =(

Får bli ett snabbt inlägg. Imorgon är man tillbaka i alla rutiner, normal dyngsrythm, skola och träning. Suck, sommarlovet har varit alldeles för underbart för att vara slut nu. vill inte tillbaka till skolan. Glada nyheter är väl ändå att man börjar 3e och sista året men sen vad? Har ingen aning om vad jag ska göra efter, vad jag vill bli eller någonting... Nej sånt här har vi inte tid med, klockan ringer 7 imorgon, måste hinna duscha, torka och platta håret med mera.

En snabb grej innan jag lägger mig i sängen. Kom nyss hem från Helena och där dödade JAG (är ganska förvånad själv) en JÄTTESTOR spindel, helt ensam. Är mäkta stolt över mig själv och det är Helena också =) Mamma kommer aldrig tro på mig när jag berättar det.

"Vi gör testosteronsaker!"

Städning

Nu har jag vart iväg en snabbis och städat med Helena och Tobbs =) Det gick mycket snabbare än vad vi hade tänkt så nu sitter jag och väntar på att Jossan ska bli klar så vi kan dra oss mot skärholmen. Tror dock inte det blir inom någon snar framtid eftersom hon sitter vid tv:n.... Tror jag ska käka lunch, trots att klockan bara är 11 men har vart uppe ett tag och magen skriker efter mat.

22 Augusti

Idag har jag inte gjort någon nytta alls. Istället för att städa mitt rum så har jag bara spelat sims. Stefan har nyss fixat Jossans stationära dator så den funkar mycket bättre nu och har mycket bättre grafik så man får väl passa på att testa lite då. Nu ska jag hoppa in i duschen så jag slipper göra det imorgon klockan 7. Ska gå upp cirka kvart i 7 och sen åka hemifrån halv 8.... Kommer vara väldigt trött. Ska hjälpa Helena och Tobbs att städa någon lokal som Helenas släkt hyrt. Nu blir det som sagt duschen och sen ska jag nog fixa lite glass med chokladsås och blåbär och sen kommer jag förhoppningsvis i säng hyfsat tidigt. Dock inget jag räknar med.

"Jag kan kolla hur mycket det finns men jag tänker inte berätta det för dig!"

21 Augusti

Igår var jag hemma hos Stefan och firade honom. Han fyller 19 idag men tog firandet igår eftersom han har golftävling hela helgen, haha. Hade i alla fall en trevlig kväll som slutade någon gång vid 2 då Joakim kom och hämtade mig och Pernilla.
Idag har jag bara tagit det lugnt och inte gjort speciellt mycket. Fick min födelsedagspresent av Jocke idag. Bara ett halvår försent, haha. Nu blir det i alla fall shopping på söndag med Jossan =) Vet än så länge inte vad kvällen bjuder på, känner inte för utgång men ska kanske på promenad med Pernilla. Får se om hon orkar. Tills jag vet ska jag fortsätta kolla på friidrotten. Ska hålla farmor sällskap också.

"Drömde om att du sminkade min data"

19 Augusti

Har städat hela dagen idag, nästan i alla fall. Har fixat alla mina böcker så de är i bokstavsordning, tog ett tag eftersom de är ett par stycken. Har även plockat undan lite på golvet men har fortfarande en del kvar som jag får ta itu med en annan dag.
 Har haft en livlig diskussion med Billy gällande bra filmer och måste säga att mina slog hans med hästlängder. Han verkar inte ha sett en enda bra film, tur för honom så ha vi bestämt att ha filmkväll så han får se dem. Dock lovavde jag att kolla på de han föreslog. Får se hur det blir med den saken, kanske kan övertala honom att slippa.
Imorgon ska jag gå upp klockan 10(!). Är väl bra att vänja sig till skolan men lär inte få så mycket sömn... Anledningen till min tidiga uppgång är för att jag ska vara hemma hos Elli och fika med tjejerna imorgon =) Dock kommer inte Helena men henne ska jag träffa efter! Sen får jag se om jag pallarar mig iväg och kollar på BHLs spelning, jag och Pernilla pratade om det förut men som sagt får se hur det blir med den saken.

Nu ska jag ladda upp med glass, blåbär och chokladsås och kolla på riktiga och snygga vampyrer, till skillnad från twilight! haha. True blood är världens bästa serie! <3

"Såg nyss en tjej i lilla My frisyr"


18 Augusti

Nu var det ett tag sen jag skrev sist (som vanligt). Orkar inte skriva vad som hänt de senaste dagarna, varken det roliga eller det jobbiga, det orkar jag helt enkelt inte.
Idag har jag vart i stan med min kära syster. Vi har käkade lunch och köpte lite saker till skolan på måndag (Usch! Pallar verkligen inte... ). Resten av dagen har jag vart med Helena och spelat sims och bara umgåtts =) Vi laddade upp med cola och ben and jerry's, gud vad gott det var <3

"Jag slog i huvudet flera gånger"

14 Augusti

Har inga planer för kvällen. Vet att några av mina kompisar ska ut och äta för att fira den ena men inte jag. Blev aldrig tillfrågade men men vill de inte ha mig med så behöver de inte. Jossan har ju kommit hem nu så kanske ska passa på att umgås med henne. Hon fick 8 mile av mig i födelsedagspresent så hon blir nog bara glad om jag ser den med henne. Hon ville se den nyss men jag valde harry potter istället, haha.
Nej nu ska jag gå och klä på mig innan mamma kommer hem. Imorgon blir det i alla fall utgång! =)

By the way, idag fyller min granne och jossans bästa kompis år! GRATTIS NELLA =D!!

"Jag brukar sova i deras skjul"


*

Förstår inte

13 Augusti

Idag fyller både Danni och Jossan år så grattis till dem =) <3 Ska fira Jossan lite senare ikväll eftersom hon inte har kommit hem från katrineholm ännu. Tror dock att hon kommer snart och har massa saker att fixa innan dess. Måste hinna städa och fixa mig innan gästerna kommer också så har inte tid att sitta här, haha.


GRATTIS SIS 17 ÅR!!!! =D=D


11 Augusti

Eftersom jag skulle vara ensam hemma hela dagen idag hade jag planerat att slappa vid poolen men.... på grund av för lite sömn och det faktum att det regnade så slappade jag i soffan framför en film istället =) Det var precis vad jag hade ork till att göra. Går inte och lägger mig försen 5 varje natt och sen väcker mamma mig alltid vid typ 11....Förstår inte vad jag gör uppe så länge, alla har loggat ut från msn men ändå sitter jag och degar framför datan. Får se till att ändra det eftersom skolan börjar om 2 veckor...

Har i alla fall precis kommit in från en långpromenad med Pernilla och nu ligger jag i sängen och käkar godis fast jag inte alls är sugen..
Nej gud vilket tråkigt inlägg det här blev! För att ni ska slippa höra mer är det bäst att jag sätter på en film och lägger ifrån mig datan, bye!

"Jag vill hålla allt hemligt så ingen tror att jag är värsta slampan!"

9 Augusti

Klockan 05.00 kröp jag ner i sängen och fick sova ostört till 14.15 då mamma och pappa kom hem. Hundarna gnällde som fan!! Hade egentligen tänkt ligga och slappa vid poolen idag men känner mig inte riktigt frisk =/ Så idag har det blivit tvtittande och slappande inomhus. Fick sms av Jossan för ett tag sen, tänk att hon saknar mig redan, haha. Tydligen får de lära sig porrdans i katrineholm(?) Lär få veta mer på torsdag vad det innebar, hon lär ju visa när hon kommer hem, haha.
Nej nu ska jag nog återgå till tv:n, sitter och tittar på djurgården - hammarby med pappa =) Får se vilken dag vi ska gå och se en match på riktigt, dock inte djurgården - hammarby, självklart blir det Aik - hammarby!!

"Vi får lära oss porrdans!"

Tomorrow she'll be gone =D

Eftersom Jossan ska åka till katrineholm imorgon och är borta till sin födelsedag så passade vi på att umgås lite och gå på promenad. härligt med lite frisk luft =) Ska umgås lite mer med henne snart, ska se på någon film på 5an som hon tycker är jättebra.


Jossan försöker visa en grodas sista steg

By the way så har pappa satt upp min whiteboard tavla och en vanlig tavla idag! Har väntat hur länge som hellst. Han har fortfarande en tavla och en spegel kvar men hoppas han fixar det snart. Själv har jag slappat vid poolen idag och städat lite. Jag vet, jag är så duktig =)
Nej nu börjar filmen, bye!

"jag vill också ha jättestora bollar!"

8 Augusti

Tänkte bara skriva lite snabbt om gårdagen innan jag går ut och lägger mig vid poolen igen =) Jag och Pernilla kom dit någon gång runt 8 och de spelade väl någon gång runt 10 kanske. Satt och snackade med massa och hade jättetrevligt och grabbarna var jätteduktiga som vanligt =) Finns väl inte så mycket mer att säga än att det var jättekul =)
Hade egentligen tänkt dra vidare ut och möta upp Siri och Elin men ångrade oss sen, eller jag ångrade mig och Pernilla ville inte gå själv.

"Hur full är du egentligen?"

7 Augusti

Skulle gått och lagt mig hyfsat tidigt igår så jag inte skulle vara jättetrött hela dagen idag men kom i säng någon gång runt 5... Hann i alla fall bli på bättre humör och se mitt true blood avsnitt som jag väntat evigheter på =)
Mamma väckte mig kvart över 1 eftersom det var så fint väder och hon tyckte jag skulle passa på att sola..... får hoppas att jag inte är seg och trött hela kvällen, det blir ju inte så kul eftersom jag ska kolla på BHL när de spelar =)
Tror jag och Pernilla ska åka någon gång vid halv 7 så ska faktiskt snart göra mig iordning, har redan duschat men har 1000 saker som måste göras!
Vi hörs antingen senare ikväll eller imorgon, ska se om jag kan få låna Jossans kamera så jag kan ta lite bilder =)

"Varje gång du torkar kommer jag vara här och blöta ner dig"

!

True blood - 92.3% - i kö. Are you fucking kidding me??

....

är på så jävla dåligt humör just nu!! Mitt true blood avsnitt, som jag skulle sett igår (!), är fortfarande inte klart och hells kitchen har inte ens börjat ladda eftersom vårt internet suger och hatar mig... det här inlägget kommer säkert inte ens publiceras.
Mamma tvingade med mig på en fucking jävla långpromenad med hundarna och då fick jag tusen jävla myggbett som bara kliar och irriterar mig och inte nog med det, Jossan skriker på mig hela tiden och vill att jag ska leta upp en jävla luftmadrass plus att hon springer runt och skriker "luften är fri, luften är fri" och viftar mig i ansiket. döda mig nu tack!!

kände bara för att skriva av mig lite =)

5 Augusti

Älskar att värmen har kommit tillbaka även om det är jobbigt när man går runt i stan som jag gjorde idag. Jossan skulle kolla på en present till Nella som fyller år nästa vecka men eftersom Nella ville följa med gick vi bara in och kollade i massa olika affärer där hon fick peka på saker hon ville ha =) Jossan fyller också år om en vecka, har inte köpt någon present än... Vet vad jag ska köpa men jag har inga pengar.. haha. De ska jag lägga på BHLs spelning som är på fredag =) Men det här med Jossans present löser sig nog, kan ju alltid låna pengar av mamma och pappa så presentlös behöver hon ju inte bli!

Kom för ett tag sen hem från Helena =) Där har vi spelat sims och kollat på Sailor Moon, älskar den serien! Nu ser vi ju såklart på japanska med engelsk text, så mycket bättre än den svenska! <3 Idag hann vi kolla på 5 avsnitt men det finns 200 så vi har lite att roa oss med ett tag =) Haha
Nu ska jag vänta tills mitt true blood avsnitt är klart så jag kan kolla på det och sen ska jag nog sova =)

"Det blir mycket mer spännande om allt är hemligt"

"which one is the hottest?"

Kände för att gå på promenad så jag och Jossan gick till donken i älvsjö för att köpa glass Väl där så kommer det fram 4 irländska killar, si så där tolv år, och börjar ragga på oss. Hallå? De frågade om vi ville ha sex med dem och massa. Mest skrattade vi bara. Förstod knappt vad de sa eftersom de pratade så snabbt och sluddrigt. De tyckte väl att de var tuffa för de vägrade ge sig. Frågade om och om igen och vi bara fortsatte att skratta. Helt klart dagens underhållning, haha!

"var du tvungen att vilja ha glass idag?"

4 Augusti

Var ett tag sen sist men jag har helt enkelt inte orkat. Kom för ett tag sen hem från en 24 timmars kryssning som jag åkte på med Jossa, mamma, pappa och Helena. Var ganska skönt att komma bort även om det bara var en dag. Vi hade i alla fall jättekul och drack några goda drinkar, haha. Var dock dålig en stund på vägen hem, tror det var en blandning av baksmälla och åksjuka, haha. Gick som tur var över så har kunnat äta både mat och lite av det godiset jag köpte hem =)
Har precis varit inne på sf:s hemsida och insett att jag kommer bli pank.... Ska se massa filmer som kommer. Bland annat Flickan som lekte med elden, luftslottet som sprängdes, new moon, allt för min syster och saw 6. Herregud... Kanske blir guldmedlem i alla fall? Haha

Nu måste jag gå och fixa mat. Mamma och pappa håller på och bygger på övervåningen och då är det jag och Jossan som står för maten....

"Han kommer inte våga hälsa på mig"

RSS 2.0