31 Mars

Dagen har verkligen varit en äkta pluggdag. Eftersom det är onsdag har vi ju varierande schema och idag gjorde vi egentligen ingenting vettigt försen klockan halv 2. Innan pratade vi bara om smbe-kvällen som jag och Helena ändå inte ska komma på och sen hade vi religion. Bara redovisingar och de flesta om abort, lite sådär lagom kul ^^ Halv 2 hade  vi i alla fall sociologi där min grupp han med två intervjuer. Nästan renskrivna också. Orkade inte stanna längre än till halv 3 utan drog hem till Helena och pluggade natur. Är klar med alla frågorna men känns inte som jag kan dem.. suck. Orkar inte plugga mer nu, tar det imorgon innan provet.
Jag har i alla fall hunnit träna idag, mamma köpte ett till träningskort så nu kan jag både träna på gymmet och med henne =) Och så ridningen såklart!
På grund av för lite sömn de senaste dygnen ska jag faktiskt gå och lägga mig redan nu. Det behövs om jag säger så!

"Det kallas också förspel, lusting nog"

STUDENTSKIVA!! =D <3

Gårdagen var verkligen en lyckad kväll! Först var det middag med föräldrar, syskon och vänner. Själva maten var väl sådär och efterrätten var jättegod! Det var riktigt kul och Martina, Lisa och Frida hade gjort allting jättebra med tal, priser och uppträdanden =) Själv fick jag priset som "Klassens Harry Potter", förvånande? Haha nej. Det stämmer ju (till viss del) och var roligare än "Klassens guldlock" som jag fick i nian.
Sen efter middagen när alla föräldrar hade dragit drog det roliga igång på riktigt. Tequilashot med klassen, drinkar, dans, ja ni förstår =) Egentligen precis som en vanlig krogkväll men så mycket bättre! =D

    
Det finns mängder med bilder på facebook! =D


28 Mars

Märkte nyss att min senaste inlägg aldrig publicerades. Dock hade jag inte skrivit något spännande så ni missade inget ;)
Kom hem från Helena för ett tag sen, var där och kollade på psych och spelade sims =) Ska faktiskt snart gå och lägga mig. Sov bara 5 timmar inatt och vill vara pigg imorgon. Då har vi ju STUDENTSKIVA =D NAJS!! Det kommer garanterat att bli awesome! =)
Färgade håret idag också, inte riktigt samma färg men nu slipper jag ju den fula utväxten som jag borde ha fixat för länge sen. Haha nej nu ska jag krypa ner i sängen. Behöver ju faktiskt min skönhetssömn ^^

"Jag ska komma i bubbelplast"


Jossans höjdpunkt =D

Glömde ju helt att berätta vad Jossan tyckte var det bästa med Berlin. Ni skulle sett hur pumpad hon blev när vi klev in i en affär med mängder av såna här =)


Jossa älskar verkligen kinderägg , haha! Jag klara i och för sig inte heller. Pappa ska tillbaka till Tyskland nästa vecka och jag har också beställt några kaniner =D

27 Mars

Somnade innan 12 igår och ändå vaknade jag efter 1 idag. Var ett tag sen jag sov så länge, haha. Har mest tagit det lugnt idag, mådde inte så bra imorse men ändå åkte jag till skärholmen och köpte hårfärg. Måste ju se till att fixa håret innan skivan ;) Kvällen spenderades hemma hos Helena där vi pimpade naglar och kollade på x-men. Helena har laddat ner alla så jag ska få se dem. Vi såg i alla fall den första och den var riktigt bra =)
Idag ska man ju ställa om klockan, jag ser att min data redan har fixat det. Den är 03.10 medans min andra klocka visar 02.10. Blir kul att sova en timme mindre, verkligen! Måste säkert upp tidigt imorgon, ska åka till Kista med mamma och pappa och måste hinna färga håret innan det. Är inte trött än men får väl sätta på tv:n så somnar jag säkert snart i alla fall =)

"Vi har en invandrare här på sommaren"

26 Mars

Det blev en lugn fredagskväll för mig, känner att jag håller på att bli lite sjuk och det får absolut inte hända! Det är ju skiva på måndag och det kan man ju inte missa =D Har ju ingen klänning men tror jag ska ta en topp och en kjol, känner inte ens för att leta efter en klänning längre. Har redan en passande kjol-outfit hemma som funkar fin fint =) ska dock in till skärholmen imorgon med Helena =) om jag inte blir sämre, då tvingar jag henne att stanna hemma och tar med mig Jossan istället. Hon kan ju bli sjuk liksom, haha.
Ska faktiskt snart gå och lägga mig, är riktigt jäkla trött. Boston legal är på på tv:n och lär vara det tills jag somnat. Inget kul för er att höra mig babbla massa strunt men hey det är min blogg och jag skriver bara för min egen skull ;) Ego! - en jävligt bra låt förresten!


BERLIN!! =D

Hade verkligen en superbra dag i Berlin igår, dock hittade jag ingen färgglad klänning till studenten men what the fuck. Vädret var så otroligt braa!! =D Solen strålade och det var jättevarmt! Jag hade på min mina lackleggings en lång tröja och en tunn t-shirt och till och med det var för varmt. Det kallar jag najs! =D Fick i alla fall med mig lite smått och gott hem ;)
Även Jossan fick med sig en del. Kan dock meddela att båda var riktigt trötta i benen när vi kom tillbaka till sverige och skulle sova, haha
Jag lägger nog upp någon bild senare, vi använde mest Jossans kamera och hon är inte hemma just nu. Vi hann faktiskt med lite turistande också. Fick bland annat se bitar av muren och deras regieringshus, tror jag det var ^^ Där utanför var det världens kö! De hade som en stor glasboll man kunde gå i för att blicka ut över hela stan =)

Time for bed!

That's right. Ska hoppa i säng redan nu. Imorgon ska jag upp tidigare än tuppen, mycket tidigare. Jag ska upp redan vid 4, herregud det är bara 5 timmar kvar ju! Inte mycket sömn för mig inte. Ska ju åka till Berlin och shoppa!! =D Får se till att sova den korta stunden vi spenderar i planet och i bilen på väg till flygplatsen.
Det är i alla fall tur att jag har slitit ut mig idag och redan är trött =) Nattinatti!


24 Mars

Trots att jag är ledig idag har jag redan varit uppe i cirkus 2 timmar. Sammie skiter väl i att jag gärna vill ha sovmorgon? Haha. Han vill bara ligga ute i solen och gotta sig den lilla sötisen =)
Jag har i alla fall ängnat morgonen åt plugg, har både skrivit på religionen och svenskan! Snart klar med religionen, dock måste den p.å magisk sett bli ungefär 2 sidor till. Men det klarar väl Harry P ? Skämt åsido, får väl förstora texten lite om jag faktiskt inte lyckas skriva allt. Ska i alla fall försöka bli klar innan jag ska käka lunch. Sen kommer Jossan hem med mina svenskapapper och då ska jag försöka få klart den. Måste ju skicka in allt idag.

"hon är ju snålare än dig"

.

Jag känner nästan alltid för att blogga på kvällen. Då jag är ensam och alla andra har gått och lagt sig. Dock händer det inte så ofta att jag skriver då. Det är då jag vill skriva personliga inlägg om känslor och tankar. Anledningen till att jag inte skriver det är för att jag egentligen inte gillar att prata om känslor. Helena frågar ofta "gillar du honom?" eller något liknade och jag svarar alltid "jag vet inte". Hon blir lite galen på det.
Jag tycker alltid det är mest intressant att läsa bloggar som är riktigt personliga med många åsikter och tankar. Det är det som gör mig sugen på att läsa. Jag tänker alltid, eller i alla fall ibland, att jag ska bli bättre på att skriva om känslor och sånt i min blogg. Det är ju kul att läsa, även för mig. Jag bloggar ju faktiskt bara för min egen skull och det skulle nog vara ganska nyttigt att skriva lite hur jag tänker och känner ibland.

!

Har fortfarande inte börjat på varken svenskan eller religionen. Istället har jag åkt iväg och köpt godis och kollat på tv. Precis som vanligt. Jag gör aldrig någonting i tid. Börjar alltid med allt i sista sekunden. Då vet jag att jag måste bli klar. Jag kommer nog inte komma någon vart med svenskan eller religionen idag, lika bra att inse det. Istället kommer jag sitta imorgon kväll och skriva på båda och skicka in dem lite halvdana. Äsch, what ever, det duger =)

23 Mars

Halloj =)
Idag är jag trött som ett as. Började skolan klockan halv 10 med engelskaprov och sen skolkade jag resten av dagen och åkte och shoppade mer Per och Helena. Eller, shoppade är väl lite att ta i. Vi åkte till Farsta och sen till stan men vi hittade inte ett skit, någon av oss.
Nu borde jag egentligen skriva på religionen och svenskan men jag orkar verkligen inte. Tror jag ska sova en stund och sen lovar jag att jag börjar =) Måste fixa mitt nya bankkort också.

"Jag har kattungar i källaren, vill du se?"

21 Mars

                                                    
Kände att det var dags för en bild ;) Det händer ju inte allt för ofta här inte. Dock kan jag ju inte medge att detta är en av mina vackraste. Oh who am I kidding? Det finns inga fina bilder på mig what so ever! Men den här får väl duga, Helena är söt i alla fall =)
Dagen har jag spenderat hemma hos Helena med cola, polly (Det har äntligen kommit en påse med bara mörja! =D), sailor moon och psych. Awesome! =) Nu ska jag faktiskt röja lite i mitt rum innan det blir criminal minds och sängen!

"Hoppas hon blir rosa som en gris"

20 Mars

Har väl egentligen inte gjort något speciellt spännande idag men det är ju ingen mening att ha en blogg om man inte skriver. Har spenderat kvällen hemma och har inte gjort något nyttigt alls. Har mest slöat framför tv:n. Det har inte funnits någon ork till så mycket annat.
Kollade på första avsnittet av Millenium. Det är ju Stieg Larsson böckerna om Lisbeth och Mikael fast nu som serie istället för film. Var ju egentligen som att se filmen fast med lite bortklippta scener, fast det är ju kul att se dem också =) Det är ju så mycket som inte kommer med i filmerna.
Pappa är trött på att jag sitter och knapprar på datan så ska sluta nu ;)

"Det här är den äckligaste promenaden jag har varit på!"

18 Mars

Har nu håltimme till klockan kvart i ett. Ska möta Johanna klockan 12 så vi hinner äta lunch i skolan, idag är det faktiskt god lunch tro det eller ej! Fram tills dess ska jag försöka göra lite religion.
Såg en gammal bekant på vägen hem också. Märkte nyss när jag kollade igenom bloggen att jag faktiskt inte har bloggat om sist jag träffade personen, trist! Det var i alla fall på väg till Alex spelning förra året. Vi hade ingen aning om hur vi skulle komma dit så Per gick fram till en person och frågade om vägen. Och det var verkligen helt fel person. Hon började tjata om att vi hade chip i oss eftersom vi tagit vaccinet mot svininfluensan. Staten höll koll på oss och kontrollerade oss. Åkte man till kina var man tvungen att skanna sig för att komma in i landet. eller något sånt. Röd lampa = inget chip. Du var då tvungen att ta en spruta = du får ett chip och får besöka landet. Grön lampa = Du har redan ett chip och det är fritt fram för dig.
Något sådant höll hon på att babbla om hela vägen till spelningen. Inte alls kul. Hon avslutade det hela med att säga "Sprid budskapet vidare" när vi gick av bussen. Trodde att vi skulle slippa henne och aldrig mer se henne men fel hade vi. Per och jag såg henne på stuvsta station för 30 minuter sen.
Per är i alla fall, sen den dagen, bannad från att fråga folk om vägen!

Onsdag

Nu är jag här igen =) Det varierar verkligen hur ofta och mycket jag skriver. Det blev, precis som jag förutsett, en mycket kort dag i skolan idag! Jag och Helena lämnade in slutrapporten, det blev lite mer än 50 sidor för stackars Andreas att läsa. Tror det dröjer innan vi får tillbaka den. 10 i 12 tog vi i alla fall bussen till skärholmen för att ännu en gång leta efter en klänning till skivan. Helena hade som mål att gå hem med en idag. Dock blev det inte så. Det finns ju verkligen ingenting. Vi har konstaterat att vi får gå nakna på skivan, eller köpa den färgglada glittriga bikinin på new yorker. Vad tror ni om det? ;)
Bara för att har jag provat två nya saker idag. De nya ballerina med kladdkaka - ingen höjdare faktiskt. Kan dock bero på att jag inte doppade i mjölk, vilket man ska för bästa smak. Sen har jag provat avokado. Har för mig att jag gillade det när jag var mindre. Med skagenröra, rödlök och stenbitsrom. Om så var fallet kan jag säga att jag inte gör det längre. Det förstörde verkligen skagenröran. Usch. Gillade varken smaken eller konsistensen. Nej, avokado är absolut inget för mig.

"Gud vad snygg du är idag"

Högskolan

Igår i skolan var det högskoleinformation. Vi fick veta en massa men det hjälpte inte ett dugg. Innan den 15 april ska man söka. Jag vill söka, bara för säkerhets skull men jag har ingen aning om vad. Det finns inget som lockar och jag vill ju egentligen inte börja redan direkt efter gymnasiet. Vill resa med Helena och Tobbe. Men om jag hittar något intressant vill jag söka bara för att. Det är bra och ifall saker och ting inte går som planerat vill jag i alla fall ha något att göra.


17 Mars

Här lyser man med sin frånvaro. Något som dock inte lyser är solen. Det har varit jätteskönt de senaste dagarna, man har kunnat gå i tunna jackor och snön har äntligen börjar smälta!! Får hoppas att det blir varmt snart igen, gilllar inte att det faktiskt snöar just nu...
Ska dra iväg mot skolan nu. Blir nog bara där i ungefär en timme och sen drar jag till skärholmen med Helena =)

"Jag kommer få en dvärg med bara en arm"

12 Mars

Jag klagar alltid på Jossan när hon inte uppdaterar dagligen men själv är jag inte bättre. Upptäckte visserligen att jag skrev igår, det kommer jag knappt ihåg. Läser väl igenom det sen för att se vad det stod, knappast något intressant kan jag tro. Och intressantare blir det nog inte. Tänkte faktiskt snart göra Sixten sällskap i sängen. Är helt sjukt trött och har en dundrande huvudvärk.
Hade tänkt vara duktig och inte äta godis och sånt idag men som vanligt sket det sig. Var i alla fall och tränade ett tag. Tummen upp för det!


"Jag åt bara en halv, hela hade varit för fet"

11 Mars

Sitter och fixar ny musik till min ipod =) Det var verkligen allt för länge sen. Blir nog till att rensa ordentligt. Både lägga till och ta bort.
Annars idag då? Har inte gjort så mycket eftersom jag slutar skolan 5. Har faktiskt bara suttit hemma och degat med ett dundrande huvud. Inte så kul men ska snart hoppa ner i sängen. Men innan kan jag glädja er med att jag har sålt några biljetter till skivan idag! =D Det är fan inte långt kvar! Mössorna har redan kommit, dock inte min eftersom jag beställde min lite senare men tror den trillar in snart =)
Det enda problemet är ju kläderna. Vet inte vad jag ska ha på mig! Hoppas jag hittar något när jag är i Berlin. Yes, ska dit om två veckor =D

"Ursäkta men jag är fjortis och jag kan allt"

Duktig =)

Nu är jag klar med både loggboken och ped-leden =) Har dessutom varit iväg och tränat och hunnit se grey´s´på tv. Smaskade på både ananas och rostade mackor med skagenröra =D Ska faktiskt fortsätta vara duktig nu! Ska ta med mig datan ut till mamma så hon kan betala biljetterna till studentmiddagen och sen ska jag plugga lite mera matte! =)


10 Mars

Mycket plugg idag. Matte, ped-led och projekt. Har matteprov imorgon, ska lämna in loggboken ikväll och ska helst bli klar med ped-led också. Än så länge är jag inte klar med något. Har börjat på allt men inget är klart. Måste finslipa allt och knyta ihop säcken. Orkar inte göra det just nu.

Jag och Helena gjorde klart projektet idag =) Den enda vi har kvar är sista loggboken och sen att läsa igenom. Kommer i stort sett vara lediga nästa onsdag. Skönt.
Drog till gymmet idag direkt efter skolan. Ingen bra idé. Hade precis ätit så fick håll =( Orkade bara träna i 45 minuter och sen gav jag upp. Illamående och trött. Ska snart dra och träna igen. Dock inte gymmet den här gången. Håll är ingenting jag behöver oroa mig över, åt för ett tag sen. Dock är jag fortfarande hungrig.

Pratade om studentskivan på mentorn idag, mindre än 3 veckor kvar!! =D Måste se till att sälja alla mina biljetter bara men det löser sig nog. Det stora problemet är att hitta en klänning. Försöker övertala pappa att vi ska åka till London nästa vecka, hoppas han går med på det =D

"Harry Potter's eating candy"

8 Mars

Första skoldagen avklarad! Vaknade trött som ett as och pallade fan inte bry mig vad jag satte på mig imorse, haha. Brukar i och för sig inte lägga så stor vikt vid det annars heller. Bara det matchar, passar och är bekvämt så funkar det!
Idag fyller min kusin år! =) Missade tyvärr att fira henne i lördags men grattis ändå. Sen är det ju internationella kvinnodagen också. Kan inte komma på att det brukar vara något speciellt med det, eller? Någonting borde det ju vara eftersom vi har fått en sån dag men inget som jag kan komma på på rak arm. Kanske något att fundera på?
Jag har i alla fall inte gjort något utöver det vanliga idag. Har inte gjort ped-leden som jag skulle, har varit iväg och ridit, träffat Helena och lite annat smått och gott! =) Nu blir det tv:n och sen sängen!

BTW, det är bara 3 veckor kvar till studentskivan!! =D

"Eftersom du tillåter plagiat orkade jag inte skriva en egen uppsats"

Var bara tvungen

Marcus påstod att jag hade en väldigt tjejig blogg och det var ju sant. Blommor och rosa, vad tänkte jag egentligen? Nu har jag i alla fall ändrat =) Får se hur länge jag orkar ha den här. Den är ju ganska oseriös men what ever!

7 Mars

Jag är verkligen inte pepp på skolan imorgon. Vill vara ledig mycket, mycket längre. Kan i alla fall glädja mig med att jag har haft ett toppenlov! Tur var väl det eftersom det är mitt sista sportlov. Tror jag i alla fall. Min kusin får inget nu när hon går på högskolan så jag borde inte få, när jag väl börjar.
Skrev ju precis när lovet började att jag trodde matten skulle lösa sig eftersom jag skulle plugga under lovet men började mitt lov en dag tidigare och därmed glömde jag boken i skolan. Smart. Får ta och plugga järnet nu innan torsdag!

Var uppe i syrrans rum och hittade en av våra gamla målerilådor, ni vet en sån där med färgpennor, suddigum, vattenfärg, häftapparat och massa mer? Haha. Sitter och leker med min kalender nu. Den blir mycket finare om det är massa färg i den =) Ska fortsätta vara barnslig ett tag till. Kvart i 2 ska jag kolla på reprisen av criminal. Tror inte det blir svårt att hålla sig uppe, snarare att somna. Kommer nog vara en zombie i skolan imorgon. Fast då kanske Marcus blir glad? ;)

"Hon är ful"

6 Mars

Det är väldigt hjälpsamt att ha en blogg ibland. Gjorde gympaläxan idag för första gången sen vecka 4 och då är det tur att man kan läsa i bloggen hur ofta jag har tränat. Gick så mycket fortare tack vare det =)

Sen sist jag bloggade har jag hunnit med en del. I onsdags var jag på bio och kollade på alice i underlandet och jag är kär =D Dock fanns det vissa saker jag hade ändrat på men så är det ju alltid. I torsdags var jag på fest hos Crocuh. Var ett tag sen jag träffade majoriteten som var där så det var kul =) Dock gick en lampa och soffan sönder. Igår bokade jag och hämtade biljetter till Lady gagas konsert =D Kommer bli grymt kul!! =D Är riktigt taggad!!
Drog även till gymmet för första gången på allt för länge. Åkte dit med Elli och det var första gången jag hade så roligt samtidigt som jag tränade =D Skratt och prat konstant!

"Jag var den enda som vågade galloppera!"

2 Mars

Jag har varit lite usel på att blogga på sistone. Har bara legat hemma och varit sjuk så det har inte direkt funnits något kul att berätta. Fast, hur ofta berättar jag något kul egentligen? ;)
Idag, eller egentligen igår eftersom jag skriver efter 12 men inlägget heter 2 mars och då är det i alla fall Helenas födelsedag! =D Har dock inte hunnit träffa henne eftersom jag varit sjuk =/ Hon har inte ens fått present än...inte bra. Men no worries, hon ska få den imorgon! Då ska vi gå och kolla på Alice in wonderland! <3
Men men nog om det. Ska sätta på ett avsnitt av sex and the city nu och sen blir det sen promenad med syrran. Alex ska komma hit och jag ska följa med henne och möta honom. Förstår att hon inte vill gå ensam till hagsätra nu.

"Man kommer ju bara se tänderna"


RSS 2.0