29 Februari

Har hängt med en sjuk Johannes sen i måndags. Pausade från honom en stund i går kväll och åkte med Helena och käkade thai på medis :) Så otroligt jävla gott!! Dit måste vi åka fler gånger :) Supermysigt och hade det verkligen jättetrevligt :) Idag lekte jag en stund med lilla söta Alex medans han och Jossan var här :) Promenerade sedan med dem i det sköna vårvädret. Har bytt ut min tjocka skinjacka som jag haft hela vintern till min tunna :) Sen har jag även hunnit med att hänga en stund på olearys med Jossan, Nella och Fanny :) Imorgon måste jag ta tag i plugget igen.....

26 Februari

Tillbaka till skolan efter en tids ledighet. Förutom att skriva tentan då. Har varit skönt att slippa åka dit för att lyssna på någon tråkig föreläsning. Men imorgon är det dags igen, ny kurs som förhoppningsvis är rolig. Dessutom har vi ju bara 2 timmar. Sen ska jag in till stan för att shoppa med Johannes och sen spendera resten av dagen med honom :) Nu är det dags för mig att checka ut och hoppa ner i min nybäddade säng! :)

25 Februari

Så nu är jag fan ledig resten av helgen. Inget plugg och inget jobb. Det ska jag fira med att städa klart mitt rum och sen bädda ner mig i sängen och glo på serier!

23 Februari

Hade jättetrevligt hos Halina och Jocke igår och det var roligt att få se deras nya lägenhet :) Som verkligen var jättefin! Blir alltid så sugen på att själv flytta hemifrån när man får se någons nya lägenhet. Men det är väl ett tag kvar skulle jag tro. Har skrivit klart min tenta nu och skickat den till pappa för utskrift. Skönt att vara klar med den! Nu ska jag börja packa upp mina väskor som jag hade med mig till Kalmar innan jag ska iväg till jobbet och jobba några timmar. Ska faktiskt bli skönt att promenera dit i detta underbara väder! :)

22 Februari

Nu är jag klar med den sista uppsatsen. Nummer 5 av 5. Vilket betyder att jag är klar med hemtentan! Ska bara läsa igenom och fixa lite smått men annars är jag helt klar! Alltså kan jag göra vad jag vill imorgon, så som träna, kolla serier och bara ta det lugnt! :) Håller på och fixa mig just nu, ska strax bege mig mot tunnelbanan och åka mot Jocke och Halina. De ska bjuda på tacos och vin, vilket kommer bli jättegott :) Ser fram emot en trevlig kväll hos brorsan! :)

Slapp

Blev inte mycket pluggande. Kände ingen inspiration what so ever. Skrev 2 rader. MAX. Sen kollade jag serier och bestämde träff med Helena :) Käkade semla och lite annat smått och gott och uppdaterade henne om min Kalmarresa :) Snart blir det sängen och imorgon, då jäklar, då ska uppsatsen bli klar. Sen blir det middag hemma hos Jocke och Halina, ska bli väldigt kul att se deras nya lägenhet :)

21 Februari

Hemma från Kalmar nu :) slappar framför tv:n men snart är det dags att sätta igång och fixa det sista på tentan , har inte ägnat mycket tid åt plugget i Kalmar. Men har till fredag på mig :) får se sen om jag orkar ta mig ut för att handla en semla, det är ju faktiskt fettisdagen idag :)


20 Februari

Sista hela dagen i Kalmar idag och jag har varit uppe sen 8. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning, sen blir det en runda på "stan" med Amanda :) Det finns en del affärer med det är inte alls som stan hemma. Dock är Kalmar faktiskt en charmig stad, speciellt på sommaren :) Troligtvis blir det bio ikväll och sen åker vi hem runt 9 någon gång imorgon.

16 februari

4 av 5 uppsatser är klara, nu kan jag slappa med gott samvete när jag är i Kalmar ;) packat och städat klart har jag också gjort så nu sitter jag hemma hos Cj och kollar derbyt :) går dock inget vidare men roligt att höra hans pappa skriker från andra våningen, haha :)


15 Februari

Nu har jag fan pluggat klart för idag och nöjd är jag! Har skrivit klart 3 av mina 5 uppsatser och de 2 resterande har jag börjat lite smått på. Blir till att fortsätta på dem imorgon. De ska inte in förens 24 men vill hinna göra så mycket som möjligt innan jag drar till Kalmar :)
Hade tänkt städa och packa nu eftersom det inte går ett skit på tv men Jossan ska baka kladdkaka och sen kolla serier, vilket jag hellre gör. Har hela dagen på mig imorgon att städa och packa, dessutom har jag redan börjat med båda så har bara småsaker kvar :) Produktiv dag idag, har till och med hunnit shoppa och träna!

Alla <3 Dag

Har haft en trevlig dag bestående av middag och bowling med bästa vän :) Precis vad jag behövde. Avslutade kvällen med massa prat, hade mycket att ta igen :)
Nu ska jag strax sova och imorgon blir det plugg mest hela dagen. Kanske packar lite också. Får se vad som hinns med. Plugg är i alla fall prio 1!!

13 Februari

Måndag idag igen då. Idag har jag egentligen inte tid att göra något annat än att plugga. Måste börja skriva på min tenta som ska in 24e. Långt kvar jag vet men det är 4 uppsatser som ska skrivas plus att jag måste komplettera eftersom jag missar seminariet på fredag. Ska åka till kalmar fredag-tisdag :) Kommer bli riktigt kul men såklart kommer det inte bli något plugg så dags att sätta fart nu!!

9 Februari

Planen var att äta något snabbt, duscha, fixa mig och sen dammsuga. Istället sitter jag och glor på OC och har precis slängt in en kladdkaka i ugnen, grymt! Har tagit fel på tiden lite också. Om en timma ska jag hämta Jossan för att sen åka till morfar och äta middag :) Och innan det måste jag hinna allt ovan nämda... hur det ska gå återstår att se.

6 Februari

Har varit sjuk så helgen har spenderats innomhus. Är fortfarande sjuk men var tvungen att ta mig till skolan idag. Sådär lagom kul vid 8 på morgonen, 10 minus och 38 graders feber. Klarade mig i alla fall och gick hem och la mig när jag var klar. Mamma och pappa har åkt till Vemdalen så jag och Jossan får klara oss själva. Som tur är tog de med hundarna också så slipper passa dem :)
Har hoppat i mjukiskläderna så nu är det dags för greys och en Larry Bird till middag! :) Sen blir det nog slapp resten av kvällen, antingen i sängen eller soffan. Mys :)

Födelsedag!! :)

Hade verkligen den bästa dagen jag kunde haft igår! :) Började med att Johannes kom hit med blommor och sen åkte vi till olearys och käkade lunch :) Blev Thai till middag med familjen och sen tårta hemma hos Helena på kvällen :) Fick inga presenter av mamma och pappa, ska få dem på lördag. Men jag fick en väska och en parfym av Jossan, bodybutter av Robert och så fick jag en resa till London av Helena!! :D Så jävla najs! Inga datum spikade men det ska vi fixa. Hade i alla fall en grym födelsedag och trots att den är slut så är det mycket kvar. Firar ju både lördag och söndag :) Måste dock tillbaka till verklligheten nu och sätta igång med pluggandet.......


Den goda tårtan jag fick av Helena :) Kladdkaka med hallon- och chokladmousse!


RSS 2.0