LONDON!!

Hello, I'm home! Missed me? of course you have! haha.
London var i alla fall sjukt najs, fanns miljoner saker att göra och kolla på, hade gärna stannat längre. Fanns ju så mycket mer jag hade velat hinna med, alla harry potter grejer och stuff, haha! Hann i alla fall men lite shopping =) Det var ju inte speciellt dyrt, som jag var inställd på, så har ju typ hälften av pengarna kvar men det är jag ju ganska tacksam för. Pengar behövs alltid!
Kom nästan precis hem och har inte orkat göra så mycket, packar upp gör jag imorgon. Nu vill jag bara slappa och prata med folk på msn =) Har ju bara pratat med familjen de senaste dagarna. lägger kanske in bilder någon dag. Får se om det finns några som är värda att visa.

"Är det nu jag måste klä av mig alla kläder?"


Nu drar jag till London!!

Hell yeah! ska åka hemifrån om ungefär en halvtimme! Jag, Jossan och mamma ska åka dit och shoppa!! Pappa kommer dit imorgon och då ska vi shoppa ännu mer! haha. Ska bara vara borta till onsdag, precis som prag men denna gång lämnar jag datan hemma. Får ju bara ha 10 kg handbagage med mig.
Vi hörs när jag kommer hem!


done, done and done.

Nu är jag i stort sett klar med plugget! Både engelskan och svenskan är skriva men ska låta dem "ligga" en stund och sen läsa igenom och tillslut skickat in.
Nu ska jag festa med lite chips och one tree hill =) Sen måste jag packa och duscha men det fixar jag senare.

"det kanske har blivit din grej nu"

27 September

Blev krogen för mig och Pernilla igår =) Blev the bridge, som det brukar bli när vi går ut, gillar egentligen inte stället men står man på listan och har gratisbiljett kan man ju dra dit i alla fall. Musiken är ju ganska dålig men jag gillar ju inte att dansa så stör mig inte så jättemycket men alla andra gör ju det. Igår hade de typ 5 låtar på repeat och sen var det inte alls kul men jag, Alex och Pernilla hade i alla fall kul =)

Idag har jag pluggat lite, har lite grejer som måste in innan jag drar till london. Pausade och gick en långpromenad med Pernilla och pratade igenom last night, det är ju lätt att vara efterklok så kom ju på några grejer som man ångrar att man gjorde/inte gjorde. Men men gjort är gjort, haha.

Sitter just nu och kollar på "vad blir det för mat" eller vad det nu hette. Gillar att kolla på matlagningsprogram med det här var ju en klass för sig. Han skulle fixa kyckling och säger att då är det extra viktigt med hygien så han tar fram hela kycklingen och lägger den på vedstubben och hugger itu den med en yxa. Hur hygieniskt det är kan man ju diskutera. Nu måste jag fortsätta med pluggandet, bye!

"Ibland hatar jag verkligen henne"

25 September

Pernilla sa att det var något fel på min blogg idag, blev ju det förut när jag la upp bilder. Denna gång har i alla fall inte jag märkt något men lär ju få veta när syrran börjar klaga.
Idag gick jag hem efter skolan för att plugga, skulle läsa min engelskabok som faktiskt är bra men jag somnade! Sov i cirka 2 timmar, käkade middag och sen drog jag till Helena för att kolla på Sailor moon =) Såg ett par avsnitt och sen drog vi över till billy och hade spel-kväll. Inte tv-spel eller några såna spel utan brädspel. The real  thing liksom. Bilbo och alfapet =) Rikgit jäkla kul var det!
Eftersom jag inte hann plugga något och allt måste vara klart innan jag åker till london på måndag (längtar!) får jag läsa boken nu.
Gillar att jag kommer hem klockan 4 och istället för att försöka sova måste jag plugga ^^ Men men det är ju helg så imorgon kan jag sova länge =) (Hoppas det inte är något fel på bloggen och att Jossan faktiskt läser detta innan hon bestämmer sig för att klampa in i mitt rum)

"Congratulations, I love you very much!"

pics =)

                        



                               

Nu blev det inte bara bilder från idag men det spelar ju ingen roll =) Man får ju passa på när man ändå lägger upp liksom.


24 September

Har sovit ganska lite de senaste dagarna så igår gick jag faktiskt och la mig halv 12! somnade innan 12 gjorde jag också. Var dock ändå jättetrött sen när jag vaknade imorse så snoozade liiite för länge. Men hann ändå till skolan i tid. Idag hade vi ju vår jääättelånga dag men vi stod ut hela bunten. Köpte en hel brownielängd som vi festade på innan sociologilektionen så när det väl startade var alla jätteflummiga men sånt gillar vi ju =)

Efter skolan gick jag hem och käkade och sen vid 7 gick jag på promenad med Pernilla. Vi var ute och gick i nästan 3(!) timmar och pratade om allt mellan himmel och jord, haha. Såg till och med ett stjärnfall =) Nu måste jag slita mig härifrån och sätta igång med pluggandet och sen måste jag sova, börjar 8 imorgon.
Lägger in lite bilder från dagen sen när jag pluggat. Ovanligt, eller hur? Haha

"Ska de hemlösa utrotas?"

Hockeyblogg? =D

Haha det är just vad jag och Sara sitter och diskuterar på msn. Ifall vi ska starta en hockeyblogg eller inte nu när säsongen sätter igång. Ni går ju på alla matcher och kan ju få massa insiderinfo (av hemlig källa ;) )om alla pojkarna i laget. Det skulle väl vara kul att läsa? haha.

21 September

Måndag och ny vecka, usch vill ha mer helg! Har vart på smådåligt humör och inte blir det bättre när folk tjatar och hittar på saker. Hade sett fram emot en promenad med Pernilla nu efter ridningen men verkar tyvärr som hon är för trött. Hon har ju kört hela vägen från skåne så forstår att hon är trött men jag hade massa saker jag ville prata med henne om! Men men vi får ta det imorgon =) Den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge. Nu blir det nog en chillkväll framför tv:n i mjukisar, tror till och med jag ska slå till med varm choklad nu när det börjar bli så kallt! Men först ska jag hoppa in i duschen.


20 September

gud vad jag har blivit dålig på att uppdatera, känns som jag alltid skrev något på bloggen förut men men. Igår hade vi gäster här på dagen eftersom pappa fyllde år i fredags. Fick äta massa gott och sen stressa lite för att hinna till Tobbe i tid. Skulle fira honom och gästerna stannade så länge att jag knappt hann bli klar i tid, haha. Hade i alla fall jätteroligt hemma hos Tobbe, träffade folk som jag inte sett på evigheter =) Idag fick man ju må som man gjorde...
Chillade hela förmiddagen framför harry potter <3 Ser alltid på dem när jag är sjuk eller mår dåligt så har ju sett dem x antal gånger, haha. Efter middagen fixade jag och Helena vår projektplan och sen tjockade vi framför sailor moon, en perfekt dagen efter dag. Hade tänkt hoppa i säng nu eftersom jag sovit på tok för lite den här helgen men är faktiskt inte trött just nu... slutar väl med att jag sitter uppe till 4 eller något.

Idag fyller Richard år så måste ju skriva grattis här innan klockan hinner slå tolv och hans födelsedag är över. GRATTIS!!

"Jag var skitarg på dig igår av någon konstig anledning"

Sovdags

Tjingeling! Kände för att blogga en gång innan jag går och lägger mig. Idag hag bara varit hemma och tagit det lugnt, gick på en kort kvällspromenad med Jossan också. Mys , mys! Lekte lite i kräpplaskolan gjorde vi också, haha. Finns massa roliga minnen från den tiden =)
Har faktiskt städat mitt rum också! Dock började jag med det en aning sent , ca 02.00.... Nu ska jag i alla fall krypa ner under täcket och sova. Ska upp om ett par timmar eftersom släkten ska komma och fira pappa =) Så, godnatt!!

"Min mamma var ihop med någon annan snubbe innan mig"

18 September

Idag är jag på dåligt humör. Inget funkar för mig idag. Sov lite för länge, stressade till tåget men missade det, svenskan och naturkunskapen kom inte in, ingen svarar på msn och Glenn käkade upp min mat!!


SAILOR MOON <3

  
Har varit hemma hos Helena och kollat på den här underbara serien <3


17 September

Känns som det kommer bli många inlägg idag. Som ni ser har jag bytt design, har tänkt göra det ett tag men har inte orkat försen nu. Helena har fixat den, som vanligt, haha. Just nu testar jag den bara, får se hur länge den håller i sig. haha.
Har fixat klart både svenskan och naturkunskapen nu =) Ska kolla igenom dem lite och så innan jag skriver ut dem, men har ju hela kvällen på mig. Får se vad kvällen bjuder på, ska kanske gå vilse ikväll igen, haha. Får se om Billy får riktigt tråkigt. Men nej, nu har jag inte så mycket mer att säga.

"Nej men Mara!"

SÖTNOS <3


Ledig =)

Ingen skola för mig idag heller! Nu beror det i alla fall inte på jobb utan av den enkla anledningen att vi är lediga!! Hade vart skönt med lite sovmorgon men dock blev det ingen för min del. Kom hem vid 4 igår och gick inte och la mig försen 6 och sen vaknade jag halv 10 = Lite sömn. Har i alla fall varit duktig och kan reda boka av naturkunskapen från min att-göra-lista för dagen! Nu har jag bara svenskan kvar, av skolarbetet dvs men ska även städa och det mina vänner kommer ta tid.
Nu ska jag ta mig mot köket för att fixa lite lunch, skulle verkligen behövas!

"Hej, jag är typ full"


...

Ibland är allt bara så orättvist....

15 September

Hej hej! tänkte bara kika in här en snabbis medans jag väntar på att mitt true blood avsnitt ska bli klart. Helena har sagt att det är awesome så är sjukt spänd på att få se det själv =) Jobbet gick i alla fall bra idag och får se när jag ska jobba igen. Måste fixa lite papper och sånt men det löser sig. Det blir ingen skola för mig imorgon heller, har lite tråkiga saker jag måste ta itu med, så är tillbaka i skolan först fredag. Har dock kommit på att jag skulle fixat en skolgrej till fredag men Jennie har papprena och hon var sjuk i måndags så får se hur vi gör med den saken. Men nu är mitt true blood klart!! hörs nog imorgon, godnatt! =)

"Grandpa - insanity"

...

Msn har fuckat ur och internet är allmänt dåligt, nu ska jag kolla på csi miami och sen sova. Jobba mellan 11.30-20.00 imorgon!

13 September

Har ingen aning om vad jag skrev i det senaste inlägget och jag orkar inte kolla så det får bli som det blir nu. Hade tänkt blogga för flera timmar sen men kom inte på hur jag skulle skriva så jag gav upp. Nu gör jag i alla fall ett nytt försök. Igår var jag på The Bridge med ett par kompisar och hade det trevligt. Var ett tag sen jag var ute på krogen så det var kul. Premiär för Tobbe också som fyllde år i måndags =)
när vi väl hade bestämt oss för att det räckte och skulle åka hem drog Billy med mig och Pernilla på fest hos Erik. När vi kom dit var det dock jävligt dött så vi chillade där ett tag innan vi vandrade hemåt. Kom i säng vid halv 6 och somnade direkt.

Blev väckt klcokan halv 1 idag eftersom vi skulle till min farbror och fira min lilla kusin som fyller år. Tror han fyllde 8 så jätteliten är han ju inte men minst i kusinskaran. Resten av dagen har jag tagit det lugnt och träffat Helena en stund. Hade tänkt stanna där lite längre än till 22 men var så himla trött och skulle duscha så gick hem tidigare. Trots det har jag fortfarande inte kommit i säng, men jag är på gång.

"vad gör du hemma?"

trött

Spelningen igår var kul. Det var skönt att komma ut så där mitt i veckan och träffa folk man inte sett på evigheter =) Bjöds på en ny låt gjorde det också så nu är Jossan mäkta avundsjuk, haha. Spelade i för sig in den men mobilljudet är ju inget att hurra för direkt. Ramlade in vid halv 2 igår och somnade ganska snabbt efter det och eftersom jag hade sovmorgon idag fick jag i alla fall lite sömn =) Dock är jag jättetrött nu så sitter bara och lyssnar på lite musik och slappar.
På fredag och tisdag ska jag provjobba på jobbet jag sökte så ingen skola för mig de dagarna! Får hoppas att det går bra och att det är kul bara, haha.

"Du kommer ha sex med din kusin"

8 September

Idag kom jag på att jag inte har sett Helena på flera dagar! Senast var i skolan i fredags, kan knappt fatta att det gått så länge. Men så blir det väl när hon är sjuk. Det är bara att stå ut. Fick samtal från jobbet som jag sökte förra veckan, de meddelade att de ville att jag skulle komma och prova och sen får vi se hur det blir efter det. Måste dock missa två dagar i skolan men det ska man ju inte klaga för. Just nu håller jag på och gör mig iordning, ska till Harry B James och kolla på när BHL spelar. Har inte sett dem på ett tag så det ska bli kul =) Nej nu håller plattången på att bränna hål i golvet och det vill vi ju inte!

"KLAMYDIAMÅNDAGEN!"

7 September

idag har jag haft fullt upp! Sov dåligt eftersom jag sov i vardagsrummet, vågade inte sova i mitt rum eftersom jag såg en spindel där precis när jag skulle gå och lägga mig. Glenn skulle döda den åt mig men han misslyckades och den smet in under sängen. Tog då vardagsrummet, mamma och pappa var ju ändå inte hemma. Direkt efter skolan, som för övrigt var helt menigslös! Hade ingen drama så hade kunnat sova till typ 11 och sen gick Jonas bara igenom miniräknaren på matten, skulle jag till syo och fixa mitt program. Har ju 50 poäng för mycket. Kom inte fram till så mycket utan ska dit igen nästa tisdag..
När jag äntligen var hemma var det bara att fixa middag för att sen dra vidare till ridningen (fick världens mysigaste häst! <3) och sen träning. Nu sitter jag i sängen och är ganska slut, ska faktiskt snart hoppa ner i sängen och sova =) Bytte alla lakan och kollade under sängen ifall spindeln var där någonstans men hittade den inte så får hoppas på att den bestämt sig för att dra härifrån. Dränkte rummet i parfym innan jag gick till skolan, bara för att vara på den säkra sidan =)

"Ha sex med mig, ha sex med mig!"

6 September

I helgen har jag firat min kusin som fyller 21, grattis henne =) Har även vart hemma hos Sara och umgåtts med henne, Stefan, Pernilla, Elli, Danni Robin och Jennie. Vi käkade, drack, lekte och hade allmänt roligt =) Idag har jag bara slappat framför datan och tv:n. Helena är sjuk så kan inte träffa henne och kände inte för att göra så mycket annat. Känns som ett trist och onödigt inlägg så ska sluta nu. Tänkte fortsätta titta på midsomer murders istället =)

"du ser ut som en svart neger"

3 September

Var ju ett tag sen jag skrev, vet faktiskt inte varför det inte blivit av. Bara blev så liksom. Helgen bjöd på massa gott och nu är det snart helg igen =) Forhoppningsvis händer det mycket kul då också.
Idag har jag bara vart i skolan en liten stund. Började klockan 8 med matte och sen hade jag håltimma till 11. Men kan glatt meddela att Jonas har fixat så vi kan börja halv 10 istället och slipper den jobbiga håltimmen =) Efter håltimmen idag var jag på naturkunskapen och sen blev det lunch på donken och sen hemgång. Slutar ju egentligen klockan 5 men skulle på jobbintervju så var tvungen att gå tidigare.
Angående intervjun så tror jag det gick bra, ska ringa tillbaka och fixa lite saker och sen ska de höra av sig så får vi se om det blir något =)
Nu ska jag strax äta middag och sen ska jag hem till Helena och kolla på sailor moon =)

"Jag har hårdare bröst än Max!"

-

Huvudvärk

RSS 2.0