30 September

Har kollat igenom bloggen för att se när första snön kom förra året men hittar det inte. Kanske aldrig skrev det men det ska jag fan se till att göra i år :) Johannes hatar snön så han kommer inte bli så glad när jag tvingar ut honom på massa promenader! Men det får han leva med eftersom jag älskar snön! haha :) Han är så söt min lilla bonde :)
Ska snart hoppa ner i säng eftersom jag ska jobba imorgon. Vilket jag verkligen inte ser fram emot men men. Det enda roliga är att Jeanette är där :)

Ta mig tillbaka!!

Har suttit och kollat igenom Böda bilder, både från i år och förra. Satan i gatan vad jag vill tillbaka! :) Man uppskattar det alltid mycket mer när man väl kommit hem. Saknar kvällarna utanför holken (även om det kanske inte blev så jättemånga för min del) och så saknar jag såklart allt underbart folk! :D <3

28 September

Kommer inte ens ihåg senast jag var uppe så här tidigt... trött som fan är jag och snart måste jag gå. Känns som alla mina planer för idag kommer ändras. Just nu är jag inte sugen på någonting annat än att krypa tillbaka ner i min varma säng!

27 September

Måste bara börja med att säga att jag verkligen hatar nya facebook......
Kom hem för en stund sen, har varit hemma hos Helena och pimpat naglar :D Var en evighet sen! Ska dit imorgon också men då blir det mest sims :D först måste jag bara till skolan och gymmet. Sista seminariet på denna kurs och sen ledig till måndag, yay! :D Ska hoppa ner i sängen nu, börjar 8. Hoppas att älskling slutar jobba snart och hör av sig. Träffade honom igår men saknar honom redan :) Har i alla fall sovsällskap av Sixten idag igen :)

26 September

Sitter som vanligt vid den här tiden och glor på tv. Criminal minds. Även om jag redan sett avsnittet och vet hur det slutar. Sitter också och spelar sudoku på pappas gamla sony ericsson mobil, är helt beroende! Har lämnat in min egen mobil eftersom den är trasig. Igen. Exakt samma fel så nu hoppas jag på pengar till en ny! Tror det blir en iphone 4 ;) Måste till skolan imorgon så ska strax krypa ner i sängen också. Har som vanligt sällskap av Sixten :) Han verkar gilla min säng nu för tiden :)

24 September

Göteborg igår var superkul! Nästan inget folk alls på Liseberg så vi hann med massor på bara några få timmar! :) Efter det blev det middag och Alex spelning. Såklart spelade de grymt och det var kul att få träffa alla igen! Var ju ett tag sen. Efter spelningen var det dags att sätta sig i bilen och köra hem igen. Tur att mamma var med eftersom jag bara orkade köra till jönköping.
Nu ska jag slappa och städa lite innan det blir hockey och sen tillslut hem till Helena för att fira tobbe! :) Imorgon ska jag äntligen träffa Johannes igen (:

22 September

Klar med skolan för den här veckan och behöver nog inte gå dit förens tisdag! Skönt med lite ledighet! Speciellt eftersom helgen ser ut att bli super!! :) Imorgon blir det roadtrip till GBG :) Liseberg och alex spelning! På lördag ska vi fira Tobbe som äntligen fyllt 20 och på söndag ska jag träffa min älskling! :D Sitter och glor på tv men ska snart lägga mig i sängen och försöka sova :) Ska ju köra en hel del imorgon ;)

21 September

Var över och spelade sims hos Helena ett tag :) Var på tok för länge sen! Men nu är det dags för mig att hoppa ner i sängen. Har skola imorgon och efter det ska jag eventuellt fixa en ny mobil! Det är verkligen dags för en ny känner jag nu. Men får se hur det blir. Vill träffa älskling också men tror inte det kommer hända :( Antar att han ska nörda sig eller något annat töntigt. Så planer för imorgon är inte direkt spikade om man säger så. Förutom skola då. Ser förövrigt ut som det blir roadtrip till GBG på fredag! ÄLSKA!!

20 September

Var ensam hemma igår så älskling fick komma hit och hålla mig sällskap :) Blev en mysig hemmakväll med fortboll, popcorn, blåbärspaj och massa massa mys :) Dessutom spenderade han natten här så fick sällskap till skolan idag också. Ikväll kom CJ och Axel över för att kolla hockeyderbyt :) Mycket trevligt sällskap men dålig match som AIK förlorade. Pinsamt att förlora i fotbollsderbyt igår och så hockeyn idag. Det är tur att Johannes inte var här idag också.
Nu sitter jag och försöker skriva på ett arbete till skolan, vilket inte är det lättaste med en sprängande huvudvärk och ett värkande öra.

18 September

Idag fyller pappa år så släkten kom hit för att fira honom så har ätit mig mätt på massa bullar och kakor :) Älskling var också här så har myst med honom hela dagen och större delen av kvällen :) Var hos läkaren på grund av min öroninflammation och har nu fått penicillin, 6 stora jävla tabletter om dagen. SWEET! eller inte.
Skjutsade hem älskling för ett tag sen så nu sitter jag ensam i mitt rum. Blir väl till att sova snart. Går fortare till imorgon då och det kommer vara en bra dag! :D

Fredag

Är klar med mina måsten för dagen (Jobba och städa) så nu ska jag duscha och sen slappa järnet resten av kvällen!! Det får man faktiskt göra när man är sjuk :)

17 September

Känns ju jättebra att jag ska gå til jobbet om 10 minuter. Trött som fan (åkte runt i 2 timmar igår och hämtade och lämnade.....) och så har jag öroninflammation. Great. Men men bara att bita ihop och sen när jag kommer hem ska jag bara slappa framför tv:n hela kvällen :) Och städa....

16 September

Har precis käkat frukost och kollat på barnprogram, vuxet jag vet! Ska iväg till skolan vid halv 12, får se hur länge jag blir kvar där. Planerna för kvällen är oklara men det gör inte så mycket. Jobbar imorgon så ska i alla fall ta det lugnt och gå och lägga mig i tid :)
Måste skriva klart lite grejer till skolan nu och sen när jag kommer hem måste jag städa mitt rum. Jippi!

14 September

Förutom 2 timmar i skolan och en promenad med Jossan har dagen återigen spenderats i sängen framför pretty lillte liars. Jag är helt besatt, haha.
Dessutom är jag SJUKT sugen på att shoppa! Vill ha en helt ny garderob, helst 2 eller 3 :) Kollar runt lite på nätet i reklamen av criminal. Snart ska jag hoppa ner i sängen och vänta på att älskling smsar och säger att han är hemma, först då kan jag sova :)

13 September

Idag har jag nästan spenderat hela dagen i sängen. Har kollat första säsongen av pretty little liars och nu sitter jag och väntar på att säsong 2 ska bli klar! :)
I helgen har har jag hängt med Helena, Rickard, Robert, Amanda, Cj, My, Kajsa och Julia :) Måste ju passa på när bönderna är här och hälsar på :) Synd bara att helgen är så kort :( Men de får se till att komma tillbaka snart eller så får jag åka till Kalmar :) Igår var jag och kollade på AIK matchen på olearys och efter det blev det massa mys med älsklingen som spenderade natten här :) <3

Effektiv...?

Blev inte direkt något plugg, bara tv. Fuck! Har aldrig haft sånt problem att skriva något förut. Imorgon ska jag i alla fall till skolan och hoppas jag får lite insperation av mina vänner då :) Sen på kvällen kommer ju, som jag nämnde tidigare, Rickard hit! Men fick sms av Amanda för ett tag sen och guess what? Hon kommer också!! :D Sweet!! :D Har ju inte setts sen öland :( Blir en rolig helg i alla fall och förhoppningsvis pluggfri! :) Nu ska jag fortsätta smsa med älskling (äntligen har han lärt sig att smsa efter jobbet :) Tycker ju inte om när han är ute och springer på nätterna, haha) och kolla klart på criminal. Sen blir det sängen!

8 September

Igår spenderade jag dagen med älskling :) Åkte till morfar på middag, mycket mycket gott :) Sen kollade vi på alex fotbollsmatch med Jossan och efter det åkte vi hem och myste och kollade på Rio :) Nu ska vi inte ses förens på måndag men jag överlever nog :) Imorgon kommer ju Rickard hit från Kalmaroch hälsar på :) 
Idag har jag försökt skriva på min uppsats till skolan men det går verkligen inte. Har inte en aning om vad jag ska skriva. Blir lite smått panikslagen. Ska snart ta en promenad med Jossan, hoppas att det släpper efter det :)  


4 September

Det här kallar vi bra uppdatering!
Igår åkte jag till farmor för att fira henne och träffa släkten :) Väldigt roligt! Har ju inte sett dem sen innan sommaren! Idag blir det ännu en tripp till släkten, dock lite närmre :) Min kusin fyller 23 och det ska ju såklart firas! :) Men först ska jag förbi Helena på jobbet för en morgonfika :)

RSS 2.0