26 Juni

Tjolahopp i blåbärsskogen! :) Sitter här och gör mest ingenting. Helena försöker sova och jag vill inte störa. Vet inte hur det går, det är massa fulla ungdomar utanför som väsnas som bara den!
Det var midsommar igår och det var kul :) Käkade god mat och drack gott vin med susanne plus familj och sen trillingarna och deras föräldrar. Efter det drog vi ungdomar ner till stranden, hade det trevligt och snackade lite med de andra i personalen. Haha alla andra har så gulliga dialekter ^^ Eftersom Helena skulle jobba på morgonen drog vi hem efter det. Hon gick och la sig och jag kollade på film med några andra ;)
Sen idag har jag varit med på tv. Eller inspelningen i alla fall. De håller på att göra någon dokusåpa eller något som kommer på tv i höst. Jag, Helena och Nisse ska bunkra upp med popcorn och kolla alla avsnitt! :) Haha.
Juste, sen var jag och kollade på när Mojje uppträdde igår. Haha.
Nej nu snackar jag bara skit som vanligt, ska väl försöka sova jag med!
"Om du visar brösten gör jag också det"

25 Juni

Det var fan inte roligt att jobba igår. 16.00-00.00. Det skulle vara midnattstävling i golfen men efter 23 kom ju inte en kotte men jag fick vackert sitta kvar till tolv och låsa och räkna kassan... sen fick jag öppna imorse också. Hann i alla fall få lite sömtn :) Slutade för ett tag sen och har precis duschat, ska sminka mig och vänta på att håret ska torka och sen ska jag dra mig mot Susann. Där ska vi äta massa god mat och dricka massa gott men innan dess ska jag nog lattja lite med trillingarna och hälsa på stackars Helena som jobbar nu...
Igår kunde jag i alla fall glädja mig med att Mojje kom förbi! Haha älskade honom när jag var liten så snodde hans autograf gjorde jag också :D
"Undra vad han har för hår där nere"

24 Juni

Öppnade nyss en Daim för att jag var sugen, var nog inte den bästa ideen eftersom det är 25+ ute så hela skiten smälte... Har i alla fall, fram tills nu, legat på stranden och solat en stund. Hade inte så mycket annat att göra. Helena har åkt iväg med Nisse och Thomas och eftersom jag ska jobba snart fick jag allt stanna. aja, lite brunare har jag nog blivit :) Hoppas på att vinna "brunast i bukten" sen i slutet av sommaren, haha.
Nej nu ska jag strax bege mig till jobbet, tänkte bara uppdatarer lite så ni vet att jag lever och vad som händer. Det är ju alltid så otroligt spännande, haha. Blir i alla fall jobb 16.00-00.00 idag.
"Han hade en jätterolig kondom igår"

23 Juni

Hallå! :)
Trots det superfina vädret sitter jag inne på rummet framför datan och degar, haha. Anledningen till det är ju att jag måste hålla koll på vad som händer på fastlandet plus att jag ska fixa lunch snart. Den måste vara klar då Helena går på lunch. Men sen efter, när Helena går tillbaka till jobbet ska jag gå ner till stranden och lägga mig och steka! :D
"Det ligger en unge och solar på minigolfbanan!!"

22 Juni

Tjabba tjena hallå!! :D
Tänkte passa på att blogga nu när jag är ledig. Jobbade imorse och igår men nu är jag ledig till torsdag eftermiddag. Så imorgon blir det stranden hela fucking dagen! Underbart! Har faktiskt redan varit i och badat men herrejävlar vad kallt det var, haha. Tänkte mest meddela att jag lever och att det är sjukt najs här nere! fint väder varje dag och bara 2 minuter till stranden.
Nu ska jag gå och hålla Helena lite sällskap, hon jobbar och det kan ju bli ensamt ibland ;)
"Fan, du har ju stora bröst!"

Sängen!!

Yes, nu är jag färdigpackad och färdigstädad. Ska hoppa ner i sängen eftersom jag ska upp om 5 timmar... Det är tur att jag kan sova i bilen i alla fall :D Mina väskor är fyllda till max! Fick sitta på den stora för att få igen den. Har säkert packat alldeles för mycket men hellre det än för lite eftersom jag inte kommer hem igen försen i augusti. Både kul och tråkigt. Roligt för att öland är helt underbart men tråkigt för att alla kompisar förutom Helena är här hemma och för att jag troligtvis missar syrrans 18årsdag :( Kompenserar i alla fall med att betala när vi går på krogen tillsammans sen när jag är hemma igen :D
Nej nu måste jag sova!! Hörs imorgon när jag är framme ;)

19 Juni

Puh, här packas det för fulla muggar! Har faktiskt nästan packat klart alla kläder, med några få undantag, haha. Har datorn och allt som ska ner i handväskan kvar. Sen har jag glömt packa ner plattången och hårtorken, suck. Får väl sätta mig på väskan för att få ner dem...
Nu ska jag återgå till packandet, sen blir det middag och efter det måste jag städa mitt rum. Vill ju inte komma hem till ett stökigt rum sen i augisti ;)

18 Juni

Fick nästan sova ut idag :) Sammie hoppade inte på min dörr försen 11 och då var jag redan halvvaken. Idag ska jag fixa mobilt bredband så jag kan surfa på öland, datan följer ju såklart med och mina harry potter-filmer, haha. Fast jag och Helena måste ju ha något bra att kolla på regniga dagar och snart kommer ju näst sista filmen ut :D Då måste ju Helena ha kollat igenom alla föregående en gång till ;)
Jag ska också iväg och handla mat med Helena. Lika bra att handla för första veckan här hemma. Det blir väl mycket pasta och sånt ;D Ska gå och fixa lite lunch nu och sen ska jag fortsätta packa!
"Jag tänker på en militärklädd tjockis som springer omkring och vill slåss"

Torsdag

Jag brukar alltid tänka ut mina inlägg innan jag börjar skriva, jag vet inte varför men det blir alltid så. Tänkte på hur jag skulle skriva det här medans jag gick hem ifrån Helena. Ja, allt utan den här delen då. Jag hade tänkt inleda med att berätta att jag är trött! Har inte sovit riktigt ordentligt sen i fredags. Passade hundarna till i måndags, vilket betyder upp halv 9 varje dag för att ge Sammie medicin... i tisdags skulle jag till tandläkaren på morgonen och i onsdags väckte Sammie mig klockan 8. Det är ju ganska svårt att sova om han ska hopppa på dörren i en halvtimme. Jag skojar inte, han ger sig inte försen man kliver upp och släpper ut honom. Idag fick jag i alla fall sova till klockan 11, dock var jag uppe första gången vid 8 tack vare Sammie.....Hoppas jag slipper det i morgon.
Förresten, jag har tröttnat på det här jävla bröllopet som äger rum på lördag. Varje dag läser man om skiten i tidningen, eller det står i alla fall om det i tidningen, läser gör jag fan inte. Det intresserar mig inte ett dugg! De har fått ett speciellt accesskort med brudparets motiv på (seriöst?? är det verkligen någon som kommer köpa det fula kortet?) och man får åka gratis tunnelbana på lördagen, inte tåg, bara tunnelbana. Fine, det är väl kul att de äntligen gifter sig men come on, så jävla stort är det väl inte? Visst det är Sveriges kronprinsessa men hon borde fan ha gift sig och skaffat barn för länge sen!
Nej nu ska jag och min ögonsten Sixten Pixten sova! :)
"Vad fan hände med min troféfru?!"

17 Juni

Soool! :D Doch har jag inte tid att njuta av den idag, inte så mycket som jag hade velat i alla fall. Ska strax iväg till gymmet och träna lite, ska bara käka lunch och lite så innan. Sen ska jag iväg och rida också. Men jag kanske hinner njuta av solen mellan de båda. Oftast brukar jag ju gå hem från gymmet. Nej nu ska jag fixa lite ny musik och sen väntar lunch!
"Min pappa har sagt att jag är bättre!"

16 Juni

Hejsan svejsan!
Idag har jag mest fixat inför öland. Har varit och handlat lite saker som jag måste ha med mig men har fortfarande några saker kvar att fixa. Sen har jag börjat packa också. Det är tur att Jossan inte är hemma så jag kan låna lite av hennes kläder medans mina ligger nedpackade, haha. Dock ska jag ju inte åka försen på söndag så ska inte lägga ner allt idag.
Ska kolla på Hell's kitchen nu och sen innan jag släcker för dagen ska jag kolla på sista avsnittet av Harper's island, hoppas på att det löser några frågetecken.
"Kom ihåg att det inte finns några spöken"

14 Juni

Än så länge har jag inte gjort så mycket nyttigt av dagen, förutom att städa undan lite och promenerat med hundarna. Just nu sitter jag bara som värsta nörden i vardagsrummet. Kollar på tv och använder både min och syrrans data, haha. Men håller på att flytta över lite serier och sånt till henne. Måste passa på medans hon är borta och innan jag åker ;) Ikväll ska jag i alla fall hem till Helena och spela sims! :D

...

Att kolla på Harper's island var kanske inte den bästa idén. Kombinationen lättskrämd, mördare och sova hemma ensam låter inte så bra....

Söndag

Mamma och pappa är i Riga, Joakim är på Kanarieöarna, Jossan är iväg och jobbar och Glenn är ute och ränner. Jag är helt ensam hemma och jag har skittråkigt!! Att jag är ensam gör inte så mycket, än. Kommer bli det sen när jag ska sova, vad jag kan komma på har jag aldrig sovit helt ensam hemma. Det är tur att hundarna är hemma i alla fall :)
Idag har jag varit och kollat på fotboll i regnet, kul kul. Trodde de förlorade men tydligen blev det lika. 2-2. Vi såg 3 mål totalt och ska ha missat 2 minuter av matchen. Bra att de lyckades göra mål så snabbt :D Den här gången var det i alla fall inget fel på domaren, bara kaptenen i det andra laget. Men det är ju tur det, då har man något att skratta åt ;)
För att jag inte ska dö av tristess tänker jag hälla upp lite chips och kolla på harper's island. Har bara två avsnitt kvar. Vet dock redan vem mördaren är :(
Juste, idag åkte lilla Jossan iväg för att jobba och kommer inte hem igen försen på söndag och då har jag redan åkt till öland. Det betyder att jag inte kommer se henne försen i augusti igen.......
"STÅ UPP SOM EN RIKTIG MAN, STÅ UPP SOM EN RIKTIG MAN"

<3

Jag har haft en supertrevlig kväll med brudarna idag! :D Eftersom jag och Helena ska åka till öland nästa vecka och vara borta till någon gång i augusti. Vet faktiskt inte när jag kommer hem, haha. Men men. Bjöd i alla fall över Pernilla, Helena, Siri, Danni, Jennie, Elli och Linnea på middag för att vi skulle hinna ses innan jag drar och det var verkligen superdupertrevligt. God mat, vin, massa prat och underbart sällskap <3 Kommer bli tråkigt att inte se dem på hela sommaren men när vi är hemma igen ska vi fan göra om det! :D

10 Juni

Ha screw det senaste inlägget! Gick och la mig 2 och vaknade 2, that's how it should be! :D
Hela dagen har det kännt som måndag men det är bara för att jag hade ridning idag. Förut var det ju på måndagar. Fick i alla fall prova en ny häst idag! En underbar, helt fantastiskt mysig häst vid namn Miss Anja :D
juste, bakade kladdkaka till frukost också. Nyttigt nyttigt, kan inte ens komma på senaste gången jag var på gymmet. BAAAAD! Men kom på att jag ska vara på öland hela sommaren och då kan jag ju inte baka. Måste passa på när jag har chansen ;)
"Kan du inte fatta att jag försöker stoppa in något i dig?!"

Fuck!

Jag är redan trött....
Sommarlovet är ju till för att vända dygnet, inte somna klockan 12 och vakna klockan 10 och fortfarande vara trött! Fuck!!

9 Juni

Yay, lyckades sova riktigt bra inatt! :D Hoppas att det håller i sig bara.
Har varit i stan med Helena idag, hon skulle handla studentpresent till Tobbe. Tror han kommer bli nöjd med det hon köpte. Efter det drog vi till henne och kollade våra serier, bara 4 veckor senare än vanligt typ. Haha. Nu har vi i alla fall det klart! Snart kommer hennes nya sims också och då kommer vi nörda som bara den!! Vi måste ju passa på innan Öland ;)
Nu ska jag sätta på Glee medans jag väntar på att pappa kommer hem med donken mat till mig ;)
"Det enda de gör är väl att ha sex?"

8 Juni

Börjar tröttna på att jag inte kan sova ordentligt. Idag vaknade jag klockan 10 och var fortfarande jättetrött, ända problemet var att jag inte kunde somna om. Då var det ju lika bra att gå upp. Följde med mamma och köpte en studentpresent till min kusin som tar studenten på fredag :D
Promenerade runt långsjön idag också fast med mamma och pappa. Tog lite längre tid men föredrar det framför att gå ensam. I alla fall ibland. Idag ska jag hoppa i säng först när jag är riktigt jävla trött. Så där så jag skullel kunna somna framför datan. Vill somna direkt när jag lägger huvudet på kudden.
Vill tillbaka! :D
"Det kan inte vara kul att sitta med kjol där och få upp en pinne...jaa där"

:D

Inte gick jag och la mig när jag hade tänkt. Men skit samma. Har haft annat för mig. Kollade nyss på en preview till den nya Harry Potter filmen!! It's gonna be awesome! Töntig som jag är väntar jag självklart på att den ska komma! :D Vill se den nu ju!

7 juni

Jag sov 10 timmar inatt och har bara varit vaken i 12 men ändå är jag så trött att jag ska hoppa i säng. Suck.
Var och shoppade med Helena idag, fast det blev inte så mycket shopping, bara en tjocktröja och underkläder. Sen efter det har jag egentligen inte gjort så mycket. Gick på en promenad med Jossan runt långsjön.
Intressant inlägg, verkligen. Om en kvart börjar Law and order special victims unit och då hade jag tänkt hoppa ner i sängen. Hoppas jag vaknar utvilad imorgon!
"Jag har haft sex med din pojkvän"

6 Juni

Vanligtvis brukar söndagar gå åt att vila upp mig efter helgen (visserligen har jag typ gjort det idag, är fortfarande trött som ett as Det var ett par dagar sen som jag sov en hel natt utan att vakna. Jobbigt, det tär på krafterna). Men idag slapp jag i alla fall vila upp mig för att gå till skolan imorgon. Jag har ju slutat! Det är en helt underbar känsla som inte går att beskriva med ord!! :D
Tog en promenad runt långsjön lite tidigare, kan inte komma på senast jag var på gymmet. Inte bra. Tänkte i alla fall att jag skulle ut och röra på mig och kanske hjälper det mig att sova hela natten :) Hoppas kan jag ju alltid göra.
Förresten fyller VÄRLDENS BÄSTA PERNILLA ÅR IDAG! GRATTIS :D <3<3


"Jag vet inte om vi har sex eller inte"

sliiiten!

Jag är fortfarande trött från igår men i övrigt mår jag helt okej :D Trodde faktiskt att det skulle vara värre, haha. Avstod i alla fall alkoholen som serverades idag på Björn och Malins inflyttningsfest. Jag var mer än nöjd med cola. Jag kan knappt hålla ögonen öppna så ska alldeles strax krypa ner i sängen, om jag lyckas somna. Allt är fortfarande helt overkligt!!

STUDENTEN!!

Kan fortfarande inte fatta det. JAG TOG STUDENTEN IGÅÅÅÅR!! WIIIIIE! Det var verkligen helt fantastiskt! :D
Vi var förrsta klassen som sprang ut och självklart var vi på topp!! Var skiträdd att jag skulle ramla men jag klarade mig, haha. Hälsade på all släkt som kommit för att kolla, tog emot presenter och kramar och sen var jag tvungen att byta om inför flaket. Ville ju inte förstöra klänningen.
Äntligen var det min tur att stå på flaket och skrika "FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAAAN VAD VI ÄR BRAAAAA!" Haha. Riktigt roligt var det i alla fall och lagom blöt blev jag :D
Sen var det mottagning här hemma med släkten. Fick ännu mer presenter, alla tog bilder, åt och drack. Själv satt jag där med öl i håret, haha. Som tur var syntes det inte ;) När alla mina gäster hade gått hoppade jag in i duschen och sen drog vi över till Pettersson som också tog studenten :D Chillade där en stund innan jag bestämde mig för att följa med dem på slutskivan ;D
På slutskivan var jag minst sagt slutkörd men jag tog mig igenom den och det var perfekt avslut på kvällen! Goda drinkar, massa skratt och underbart sällskap :D Önskar fan att jag skulle ta studenten igen för det var fan det bästa jag har gjort :D !!!!

!!!!

STUDENTEN IDAG FÖRFAAAN! TAGGAD, NERVÖS MEN JÄVLIGT GLAAAD :D :D

Dagen innan!

studentlunchen var najs, trodde vi skulle få mycket äckligare mat, haha. Nu har jag tusen saker att fixa!! Vet inte hur jag ska hinna och ändå komma i säng tidigt. Ska gå till coop och fixa med saker till frukosten imorgon, sen blir det ridning (jävligt bra planerat där, haha). Efter det ska jag åka med pappa till Kista för att köpa en vit tröja till imorgon eftersom alla på hm i huddinge var slut i min storlek. Och sen ska jag hinna duscha och fixa naglarna och allt vad det nu är. Sen ska jag ju som sagt sova tidigt också. Stress. Fast ändå inte. Är inte typen som blir stressad som tur är :D
"Jag trodde det var han så jag har hånglat med honom flera gånger"

3 Juni

Kunde inte alls somna om efter att klockan ringt. Har varit uppe sen halv 9, är fortfarande trött men det är helt omöjligt att somna. Gjorde i alla fall pannkakor till frukost, hade ju tid så. Hoppade in i duschen också eftersom jag måste ha utsläppt hår om jag ska kunna ha mössan på studentlunchen idag, som de vill. Nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig. Det ska vara trevlig klädsel. Jahapp, vad är trevlig klädsel då?

MYGG

Har typ miljoner myggbett nu.... jävla skit också! Hatar myggor, tycker de kan dö! Det var verkligen sjukt mycket mygg vid planen och alla älskade mig....
Tro det eller ej men jag ska faktiskt sova nu. Börjar halv ett imorgon men alarmet ringer redan halv 9. Mamma jobbar och Jossan är inte hemma så jag måste gå upp och ge Sammie medicin. Det är i alla fall tur att jag kan gå och lägga mig sen igen ;)
"Jag kommer få psykbryt snart!!"

2 Juni

Tjabba tjena hallå!! :D
Är på så himla gott humör idag och har varit det hela veckan. Kan bero på att det är SISTA VECKAN. Tar fan STUDENTEN i ÖVERMORGON!! Det har inte fastnat i mitt huvud än, haha. Idag i skolan hade vi studentfotografering och jag hoppas verkligen att bilden blir fin. Det var lite synd att inte alla i klassen hade sina studentklänningar men de var fina ändå. Har precis hängt in min egna i garderoben igen och nu kommer den inte fram igen försen fredag ;) Efter skolan idag drog jag hem och slappade vid poolen, så najs! Har även hunnit cykla till långsjön för att låta hundarna doppa sig. Sött, fast Sammie var mindre söt när han stänkte ner mig med vatten, haha.
Nu ska jag snart knalla mot bussen för att åka och kolla på Alex fotbollsmatch med Jossan. Efter drar jag kanske till långsjön, får se om det är några kvar när jag är klar ;)
"Ni har ett perfekt hus för att ha fest. Ni har så stor trädgård"

1 Juni

Idag fick jag reda på att min klass vann poängjakten! Eller inte vara vann, vi utklassade de andra så nu får vi springa ut först! Yeah! Vi är nog den bästa klassen i sjödal! Satte ribban på skivan, poängjakten och nu kommer vi göra det på utspringet :D
Var hembjuden på lunch hos vår svenskalärare och det var riktigt trevligt och massa god mat! Det blev köttfärspaj och sen glass till efterrätt :) Mellan varven hann vi med lite kurragömma också. Kommer bli ganska trist att sluta skolan på fredag, bara för att jag kommer sakna klassen :(
Har fixat lite till studentfotograferingen imorgon och jag tror att allt är klart nu :) Ska bara ta reda på vilken tid vi åker imorgon så jag vet när jag ska gå upp.
"Man vet aldrig vem jag vaknar hos"

RSS 2.0