28 Maj

Helt onödig skoldag idag, på matten gjorde vi gyllene snittet och det var ganska kul faktiskt, var med Elenore, Siri och Jennie och Damn vad snygga vi är, haha =) Hade bara utvärdering resten av dagen och det var skittråkigt, fick sluta tidigare i alla fall. Gjorde nyss klart min datagrafiksövning och tittar på What about Brian, även om jag har sett alla avsnitt, i alla fall nästan (A) måste slita mig nu, ska hjälpa mamma med maten, ska käka wok, mums!=D


"Siri vad fan håller du på med?" 

Stolthet och fördom

Ser på stolthet och fördom just nu, typ världens bästa film!<3
Efter den måste jag förbereda mig in för bokredovisningen imorgon men det går nog bra, ska kanske sätta på sällskapsresan och försöka somna till den =)  Vill ju inte somna försent eftersom det är skola igen imorgon tyvärr, har vekligen vart skönt med helg även om jag bara varit hemma. Ska fortsätta se på filmen nu =D

"But he's ridiculous!"

25 Maj

Blev "Den ofrivillige golfaren" igår, blev inte dirket trött av den som jag hade velat så halv 3 stängde jag av och försökte sova utan filmen.
Precis när jag vaknade idag kom mina kusiner på besök, inte så jättekul men de skulle bara stanna en stund eftersom de skulle köpa Jossans moppe. Har mest tagit det lugnt idag, solat lite, forrtfarande ingen färg =( Spelat tv-spel, sett på snowroller och ska snart fortsätta städa.
Imorgon får jag sovmorgon eftersom vi har bokredovisning men Johanna den lyckosten får sovmorgon på tisdag eftersom de inte skulle ha någon spanska, själv har man ju tyska med Monica och ska komma klockan 8 för att kolla på film. Onödigt men måste gå eftersom jag kanske missar tyskan på torsdag, ska nämligen till läkaren med min arm, igen...

"Nu har vi sett hur dum du är med bollen"

24 Maj

Har solat en stund idag så jag har fått lite färg, dock inte lika mycket som Jossan, konstigt eftersom jag alltid brukar bli brunare än henne men men. Har gått till coop 3 gånger, först för att köpa glass och sen senare för att köpa chips till ikväll. När vi kom hem kom vi på att vi ville ha godis också så vi åkte dit igen, plockade alldelses för mycket godis så istället för att lägga tillbaka typ halv påsen ställde vi den på golvet och började plocka en ny. När vi plockat lite godis kom Jossan på att hon ville ha choklad istället var det bara att ställa den påsen på golvet och köpa choklad. Ville ju inte stå i samma kassa som vi gjort när vi handlat chips och inte heller i den där vi frågat hur mycket godis vi köpt, så vi tänkte ställa oss i den sista som var öppen men där stod en kille i Jossans klass som hon inte ville stå med så hon fick vackert ta och ställa sig i kassan där vi frågat om godiset, faan vad jag garva inne på coop, haha!
Städade för ett tag sen för att bli lite trött, funkade ganska bra och rummet ser okej ut, hoppas bara jag kan låta det se ut såhär i en vecka, får massa gäster då eftersom Jocke tar studenten =)
Ska sätta på en film snart så jag somnar, pallar inte sitta uppe längre.

Såg på Eurovision idag och fan vad det gick dåligt, vi kan ju lika gärna skita i att ställa upp nästa år, det går ju aldrig bra för oss!

"Är det han i den fula tröjan?"

23 Maj

Igår bloggade jag inte eftersom jag var med Helena hela dan, mysigt värre! Åt sushi, spelade data, såg på tv med mera. Fick läsk av hennes mamma eftersom vi hjälpte henne att putta bilen då den stannat i korsningen på huddingevägen.

idag hade vi bara redovisnigar i skolan, alla grupper utom min redovisade, vi ska göra på tisdag eftersom det inte funkade att bränna vår film. kom hem runt 3, åt lite snabbt och sen drog jag med Johanna till friskis för att träna. Duschade nyss och ligger nu i sängen och kollar på morden, väntar på att pappa ska grilla åt mig så jag kan äta=) Får se vad jag gör ikväll men jag tror jag ska vara hemma, Helena är och firar sin kusin eller något men kanske kan ses en stund efter, ska kolla med henne i alla fall. Jossan är på grönan med en massa kompisar och har kul så jag kan käka en massa godis utan att hon märker, mohaha!

"En gullig liten bro" 

23 Maj

Igår bloggade jag inte eftersom jag var med Helena hela dan, mysigt värre! Åt sushi, spelade data, såg på tv med mera. Fick läsk av hennes mamma eftersom vi hjälpte henne att putta bilen då den stannat i korsningen på huddingevägen.

idag hade vi bara redovisnigar i skolan, alla grupper utom min redovisade, vi ska göra på tisdag eftersom det inte funkade att bränna vår film. kom hem runt 3, åt lite snabbt och sen drog jag med Johanna till friskis för att träna. Duschade nyss och ligger nu i sängen och kollar på morden, väntar på att pappa ska grilla åt mig så jag kan äta=) Får se vad jag gör ikväll men jag tror jag ska vara hemma, Helena är och firar sin kusin eller något men kanske kan ses en stund efter, ska kolla med henne i alla fall. Jossan är på grönan med en massa kompisar och har kul så jag kan käka en massa godis utan att hon märker, mohaha!

"En gullig liten bro" 

ont

Nu har jag ont i både foten och armen. Armen vet jag fortfarande inte vad det är för fel på men ska kolla den igen nästa torsdag, hoppas de hittar något fel nu, vill verkligen bli av med smärtan. Foten har jag ont i för att jag snubblade i skogen idag, det gör verkligen ont =(

21 Maj

Orientering idag med skolan, i haninge! Gick med Helena, Lisa, Maria, Kelly och Emma, tog oss lite mer än en timma men vem bryr sig? Efter åt jag på pizzerian med Helena och Jossan, mums. Skulle egentligen följa med Helena och kolla på något i Tobbs skola men ska till mina kusiner så hon får klara sig själv, men det går säkert ingen nöd på henne, hoppas jag i alla fall =)
Fick vg på både matte np och engelska np så jag borde få det i slutbetyg, grattis mig! Haha.
Ser på What about Brian så pallar inte sitta här längre, laater!

"Byt upp dig"

Skolan

Lång tid sen jag senast bloggade, börjar bli alltmer sällan, lovar att bättra mig, haha not! Har i alla fall hänt en hel del sen i fredags, har jävla tyska till på torsdag, staden redovisning och massa annat. Hatar min tyska lärare, vill att hon ska dö!! Fick bara vg av henne i betyg men fick vg i både matte och geografi =)
Har ätit en massa godis också, fy på mig!! Fick en glass av pappa igår så Jossan slår väl ihjäl mig efter att hon läst det här. Pallar egentligen inte alls skriva mer men Carro sa att jag uppdaterar dålig så nu sitter jag i skolan och skriver. Har snart gympa, ska  köra frisbee och sen träna!! Bye

"Du uppdaterar så dåligt!"


16 Maj

I skolan gick allt skit! vi skulle redigera en film vi gjorde i torsdags och när vi typ gjort halva eller mer (gjorde lite annat och hade inte så stor koll på hur det gick med filmen) fuckade sig hela datorn, den hängde sig, ljudet försvann och hela vr film =( Marcus sa att han kunde fixa det senare så vi kom åtminstånde hem runt 3 , tack<3
Stack med Helena för att kolla på Lisas dansuppvisning lite senare på kvällen och FAN vad duktig hon var, var verkligen jättekul att se henne dansa =D Jävligt söt var hon också <3 Hann bara prata med henne en sanbbis efter innan jag och Helena drog vidare, skulle lyssna på bhl =) Det blev en väldigt kort spelning men den var bra och efter drog vi till tanto och chillade lite. Åkte taxi hem runt 12 och sitter hemma nu.

"Ska vi till söder?"

Ett tag sen

Har märkt att det var ett tag sen jag bloggade, har egentligen inte haft tid eller lust men nu har jag en stund över och tänkte passa på då. De här senaste dagarna har bestått av bikinihandlande, mat på news,  promenad och massa annat. Handlade en söt prickig bikini till mig själv i lördags och sen käkade jag på news med Helenas familj, mys! Sen på lördagkvällen gick vi på promenad i 3 timmar (!), blev lite smått arg på Helena, tror mest det beror på att Mcdonalds var stängt och jag blev irreterad, Sorry! <3 Red igår också, hoppning, inte dirket det jag tycker bäst om men det gick väldigt bra. Trodde jag skulle ramla av i slutet när vi red ute, Tiger bestämde sig för att hoppa åt sidan precis när vi gick över asfalten, inte så kul om jag hade ramlat av då. Signe som ramlade av förra veckan bröt ett revben och jag tycker väldigt synd om henne, Hoppas du kommer tillbaka snart! =D
Pallar inte skriva mer så, later!

N- Om man parar en Riesenschnauzer med en mellanschnauzer får man en dvärgschnauzer
J- Va, varför då?
N- Haha, klart man inte får den minsta sorten om man parar den stora med en mellan
Jo-Hahaha!

"Jag skrek på henne förra gången"


Stadsvandring

Hade stadsvandrig med klassen idag och det var väl helt ok, började halv 12, vädret var asnajs och jag gick med de bästa personerna =) När vi kom till Hammarby sjöstad hade jag hoppats på att få en glimt på min farbrors nya lägenhet men ¨så blev det dock inte, surt vill verkligen se den. Varför har inte jag en helt nybyggd lägenhet i hammarby sjöstad? Avundsjuk!

"Jag vet faktiskt inte hur vi ska gå"

8 Maj

Är inte min nya design typ den sötaste i världen? Älskar den så mycket, Tingeling är bäst! =D<3
Btw så älskar jag han som spelar Peter pan i filmen, den med ungarna alltså, inte de gamla =P Han är så SÖÖÖT!!

Tack Helena för att du fixade min blogg =D<3

Idag hände det inte så mycket i skolan, skolkade från tyskan men typ inget mer. Var med Helena, spelade tv-spel, fixade klart mitt kriminologi-arbete och jag måste säga att det känns otroligt skönt! Kollade på Dirty sexy money, god I love that show. Kommer strax ett nytt avsnitt på kanal 9 som jag ska se så, See ya suckers!

"Det är bara synd om han ovanför mig då"

Around The World

Vad är jag för färg när jag föds?   Svart , Vad är jag för färg när jag lever?  Svart , Vad är jag för färg när jag fryser?  Svart , Vad är jag fär färg när jag solar?   Svart , Vad är jag för färg när jag är sjuk?   Svart, Vad är jag för färg när jag dör?  Svart , Okej, vad är du för färg när du föds?  Rosa , vad är du för färg när du lever?  Vit , vad är du för färg när du fryser?  Blå , vad är du för färg när du solar?  Röd , vad är du för färg när du är sjuk?  Grön, vad är du för färg när du dör?  Grå , Och ni kallar mig färgad? :O

En dikt jag och Jossan hörde idag när vi var och kollade på Gingers föreställning i skolan, den hette Around the world och de dansade, visade film och sjöng men det bästa var när Blomman och Ginger + annat folk dansade polsk folkdans, trodde jag skulle dö av skratt!

"Kan inte vi bara bo i den där papperskorgen?"

Jobbigt

Har suttit i en halvtimme nu och försökt komma på vad jag ska skriva på min analys till krimonologiarbetet men det går bara inte, har säkert börjat 10 gånger men bara suddat ut för jag har ändrat mig. Blir så himla störd, hur svårt ska det behöva vara? Aja, har inte tid att sitta här och klaga måste fortsätta....

Ledighet

Har inte bloggat på ett tag märkte jag, har inte haft tid och så har jag faktiskt glömt. Men men, kommer lite updates nu. I torsdags var jag med Helena, kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde men skit samma, vi hade kul =) I fredags åkte jag till båten med Helena och Tobbs, mums! Sen på kvällen var jag vid ip för att fira Filip och Johan som båda fyllde år, GRATTIS. Även Johanna fyllde år denna dag så grattis till henne med =) Hade kul vid ip men tyvärr så stack Helena bara iväg, för att vara helt ärlig märkte jag inte ens att hon gått förens hon ringde och sa det, Sorry!
Igår var jag med Helena igen, mycket Helena på detta lilla lov men det är alltid kul. Spelade massa tv-spel, åt chips, popcorn och drack läsk. Idag hade vi gäster och då smällde jag i mig massa bullar och kakor, inte bra eftersom jag inte tränade idag heller.
Ska snart se på tv och sen måste jag skriva lite på mitt krimonoligarvbete, har i alla fall skrivit klart faktan nu, stolt!

"Okej, du är värsta stalkern"

Valborg

Igår blev det först spelning i björkhagen och tyvärr regnade det och var ganska kallt men när BHL väl spelade tänkte jag inte ens på det. Jag tycker de spelade jättebra, precis som alltid, men de fick spela två låtar mindre eftersom de innan drog över tiden så jävla mycket. Fett dåligt!
Efter spelningen begav vi oss till älvsjö ip för att chilla vid elden, ganska mysigt faktiskt.
Vid tolv drog jag, Jossan och Sofia till trehörningen för att gå på fest med Jesper men det var ganska bortkastat eftersom vi inte fick komma in men jag hann i alla fall träffa Jesper lite =P Fick gå HELA vägen från trehörningen till Ivans och det tog väl si så där 40 minuter och jag fick skitont i fötterna. Även om det kanske inte låter så jättelyckat tycker jag det blev en najs kväll och jag lovar att Jossan och Sofia också tyckte det, haha.
Ska hoppa in i duschen nu, mitt hår ser ut som fan och sen vet jag inte om jag, Jossan och Sofia skulle iväg till Heron för att käka lunch, den som lever får se =)

"Helena gjorde tjocka barn så jag gick in i en dörr!"

RSS 2.0