Måndag

Idag har jag mest gjort sånt som jag inte borde. Sitter här med halvstökigt rum och orkar inte lyfta ett finger. skulle egentligen vara klar nu men har som sagt bara gjort annat. Först klockan 3 orkade jag börja och länge höll jag inte på. Drog iväg och tränade, duschade efter det och sen ville Jossan gå till coop. Efter det har jag mest kollat på tv. Jag har i alla fall hunnit bädda sängen (wow! kommer ju inte behöva göra det imorgon igen....). Sen har jag planerat att jag ska sno Jockes tv-bänk imorgon och då blir det ännu mer att städa. Men först har jag planerat att träffa Helena och det går ju såklart före! :) Nisse kom på den briljanta idén att låta Johannes städa. Kanske ska låta honom. Helena tyckte ju att han skulle få se mitt rum som det faktiskt brukar se ut och just nu verkar det ju som det är precis det han kommer få göra.
"Han har fått en grind i födelsedagspresent"

30 Augusti

Har precis ätit världens största pastasallad. Kommer nog inte orka röra mig på flera timmar. Så nu ska jag slappa framför en film och sen måste jag städa mitt rum....hatar att städa men jag måste verkligen. På onsdag kommer Johannes hit :D och då kan det ju inte se ut som det gör just nu.

29 Augusti

Äntligen hemma efter en lång bilfärd! :) Är alldeles för trött för att blogga om helgen men jag kan meddela att den har varit awesome! :D

27 Augusti

Igår var jag alldeles för seg för att blogga. Spenderade hela dagen, fram till ridningen, i sängen. Illa. På onsdagen var det fest hos Crouch som gällde, vilket tillsammans med alldeles för lite sömn är anledningen till att jag inte orkade röra mig från sängen. Men idag är jag back on track. Håller på att ladda ner lite ny musik och packa ner det jag behöver ha med mig till Göteborg. Yes, ska åka idag vid 3-tiden :) Kommer hem på söndag igen. Hade tänkt ta med mig datan men jag låter nog den stanna hemma. Ska ju inte vara borta så länge och imorgon ska jag ju spendera hela långa dagen på Liseberg :) Kärlek!
"Om jag ligger över dig såhär kan du bara andas med en lunga"

25 Augusti

Sa ju att jag skulle ha träningsverk men fy faaan vad ont jag hade, haha. Kände mig som värsta tanten igår. Hade ont i benen, armarna och ryggen. och ryggen var värst. Det gjorde ont så fort jag rörde på mig. När jag kom hem från Helena tog jag en ipren och gick och la mig.....
Idag känner jag knappt någonting, i ryggen i alla fall. Sweet. Trodde det skulle göra ont hur länge som helst, haha. Nu kan jag rida imorgon utan problem :) Ska gå och hämta lite lunch till mig nu, håller på att svälta. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Fick lön idag men känner inte för att spendera den. Med tanke på vädret slappar jag nog i sängen med ett gäng filmer :D
"Jag kände att jag var tvungen att sätta på Jessica en snabbis"

23 Augusti

Nu är jag trött....Har inte sovit en hel natt sen jag kom hem från Öland och det börjar kännas nu. Skulle gärna lägga mig i sängen och sova ett tag, kanske till och med ska göra det. En stund i alla fall. Fast med radion på. Lyssnar på aik matchen och den vill jag inte missa och sen klockan 8 börjar fångarna på fortet! älskade det när jag var mindre, nostalgi på hög nivå! Efter det vill jag helst gå ut på promenad med Jossan, känner för att röra på mig :) Var och tränade idag, första gången på hela sommaren om man inte räknar de gånger jag sprang på öland. Kommer ha träningsvärk imorgon, härligt! :D Nä, tror faktiskt att jag ska lägga mig i sängen en stund nu :)


22 Augusti

Det har faktiskt blivit ganska mycket uppdaterande sen jag kom hem, chockande jag vet! Haha. Får väl passa på när jag har något att skriva om. Idag har jag egentligen inte gjort så jättemycket. Åkte till skärholmen en snabbis med jossan för att hon skulle handla till alex och sen drog jag hem till Helena. Där lekte jag och myste lite med Sandra, hon är verkligen supersöt!! :D och sen har vi självklart spelat sims, håller på med vår coolaste familj hittills! ^^
"Nils har fått barn!"

21 Augusti

Nu har mamma och pappa landat så de borde vara här om ungefär om en timme :) Sweet! Har inte sett dem på en månad tror jag. Jag hoppas att de har med sig lite presenter men de brukar de ju alltid :D Ska bli skönt att sova ut imorgon, äntligen. Har ju knappt sovit ordentligt på hela sommaren men det var det värt! Så sjukt mycket!
Juste, idag flyttade Jocke också :( Han flyttade ju till stan precis efter att jag åktt till Öland men nu har han flyttat till västervik för att gå i skolan, får se när man får se honom igen. Lär nog inte bli på ett tag eftersom han inte har någon bil :( Kommer kännas konstigt att han inte bor här längre. Även om vi knappt pratar med varandra ^^
"Har du haft sex med en dvärg någon gång?"

Sommar 2010

Eftersom jag faktiskt har bloggat lite under sommaren tänker jag bara lägga upp lite bilder nu för stt beskriva sommaren. bilder säger ju mer än 1000 ord och jag hade inte orkat skriva om allt, det är alldeles för mycket.
Puh, det där tog lite tid, haha. Nu har jag bara en sak kvar att säga : Sommar 2010 - Helt klart den bästa! <3

done

Nu har jag äntligen lekt klart! :D Har diskat, städat i mitt rum, passat hunden och satt på två maskiner med tvätt. Det enda jag har kvar är maten. Ska börja med den snart, det är bara jag som ska äta och just nu orkar jag inte. Sen efter det ska jag ta ett långt välbehövt bad! :D

20 Augusti

Idag ska jag leka hemmafru! Jag ska städa, diska, tvätta och laga middag. Samtidigt som jag passar hundarna. Får se hur bra det går men lyckas ska jag fan göra. Ska sätta igång snart men först ska jag se klart Saw III. Ska ge mig själv en stor fet belöning sen också! :)

Torsdag

Bestämde på väg till stallet att jag bara skulle rida terminen ut men när jag väl kom fram ändrade jag mig såklart. Det går verkligen inte att bestämma sig när man väl kommer dit, då vill man aldrig åka hem :) Det var faktiskt till och med skönt att åka buss dit. Det hade jag aldrig trott.
Efter ridningen drog jag till Helena och spelade SIMS!! Det var ju sjukt länge sen! Vi laddade i alla fall upp med cola och choklad och hade det najs :) Fick en.... trevlig överraskning när jag kom dit också. Daniel har under sommaren växt som bara den och är nu betydligt längre än mig :( Han är 12 och har inte växt klart ännu. Något som inte heller var så kul var att Gun skrattade åt mig :( Haha. Gillar i och för sig att vara kort, ibland :)
"Det är en cheesedoodles-mössa!"

19 Augusti

Nu är jag määäätt! Tryckte nyss i mig en fet pizza med massor av ost. Perfekt "dagen-efter" mat :) På tal om det, gårdagen var najs! Började med middag och margaritas hos mig. Lite drickspel på det, krogen och fyllekäk på donken så har man en perfekt kväll! :) Blev the bridge precis som min första utgång och Jossan verkade nöjd :) Vi kom dit, köpte massa på happy hour, körde fler drickspel, blev aspackade och avslutade med dans och sen cheeseburgare på donken. Love!
Nu sitter jag och degar i soffan och glor på Saw II, naaaajs! :D Känner egentligen för att stanna här hela långa dagen men är hundvakt och sen ska jag iväg och rida... pallar inte. Inte just nu i alla fall. Måste åka buss. Det kommer ta cplång tid. Måste vara borta mellan 4 och 9 ungefär. I vanliga fall brukar det vara mellan 5 och halv 8. Fuuuuun or what??
"Jag säger analsex hela tiden!"

18 Augusti

Idag har jag lite saker att ficaa. Jag måste städa, duscha, laga mat, bestämma vad jag ska ha på mig och hur mitt hår och smink ska vara. Samtidigt som jag måsyte passa hundarna, jobbigt va? Haha. Nää, ska sätta igång med städningen snart. Lilla Bosco sover så det är väl lika bra att passa på. Sen ska jag duscha och fixa mig och sen är det nog dags att dra igång med maten och då kommer tjejerna hit! Har inte sett dem på hela sommaren så det kommer bli awesome! <3
"Han är en förvuxen bebis och en förkrympt gubbe"

Tisdag

Hur kommer det sig att mitt rum alltid blir stökigare när jag ska städa? Egentligen är det väl inte så svårt att svara på. När jag väl bestämmer mig för att städa, oftast i alla fall, vill jag verkligen städa allt och då drar jag först fram en massa saker för att sen lägga tillbaka dem, fast lite snyggare, haha. Fråga mig inte varför. Gjorde i alla fall så idag..... ett tag såg rummet hemskt ut men nu börjar det ta sig! Har rensat ut garderoben och plockat bort det mesta från golvet, sen har jag faktiskt packat upp också! :) Det brukar vanligtvis inte hända den första veckan. Good girl! Ska se till att rummet är helt klart innan jag går och lägger mig, vill inte behöva städa imorgon, då har jag massa annat att fixa. Då ska Helena, Tobbs, Pernilla, Sandra, Elli och Jennie komma hit! :D Det kommer bli najs!
"Ska vi gå ut i skogen och låtsas att vi är i Brasilien?"

17 Augusti

Det känns fortfarande helt overkligt att jag faktiskt är hemma. Imorse när jag vaknade visste jag först inte vart jag var, haha. Åkte in till stan med Jossan idag för att käka lunch och shoppa. Jossan tyckte jag var töntig som tyckte det var helt underbart att kunna gå till tåget och ta tåget in till stan. Köpte ingenting förutom en kalender men fan vad najs det var att vara i stan igen! :) På lördag drar vi till skärholmen och då hittar jag säkert något som får följa med hem :) Ska snart dra till coop, första gången på hela fucking sommaren! Kommer vara som ett barn i en godisaffär, haha. Stor mataffär med vanliga priser! :D Okej, nu är jag faktiskt töntig. De har ju ica på öland, små i alla fall.
"Är de efterblivna eller?!"

Trött!

Var ute på en morgonpromenad med hundarna för ett tag sen. Trodde Bosco skulle bli trött av det och sen gå hem och lägga siga den. Tji fick jag. Han är pigg som bara den. Den enda som är trött är jag, riktigt jävla trött! Vill sova. Hoppas fan att han lägger sig snart, annara vet jag inte vad jag tar mig till.

Sovsällskap :)

Trodde att jag skulle få sova ensam nu när jag lämnat Böda, dock hade jag fel. Zazza ligger i min säng och snarkar, haha. Det är ju nästan som att sova med Johannes ^^

Hemma!! :D

Det är helt jävla sjukt att vara hemma igen! Det är både fucking lovely och tråkigt. Det är ju sjävklart najs att vara hemma och träffa familjen och Zazza, Sixten och Bosco! :D dock är ju inte mamma och pappa hemma men ändå. Är helt kär i mina 3 fyrbenta vänner! Dock saknar jag Sammie som bara den :( <3
Nej, back on track. Skönt att äntligen vara hemma, pallar inte jobba mer. Men kommer sakna Böda som fan, i alla fall allt folk :( Speciellt Johannes! Han är fortfarande kvar, bor i fucking Kalmar och kommer inte hit försen i september, fucking hate it! Jag skulle ju bara åka dit och jobba och ha kul, haha. Kommer kännas konstigt imorgon när jag vaknar hemma och inte där. Kan i alla fall trösta mig med att söta Bosco sover i mitt rum! :) tror jag, hoppas att han inte vaknar tidigt, jag behöver sova! Imorgon ska jag shoppa med syrran, första gången på hela sommaren. Längtar som faaan! Sen ska jag få äta riktig mat också, grillad fläskfilé, tzatziki och pommes, det är najs! :D
"Har du ett citat? För jag har ett jävligt bra!"

16 Augusti

Nu sitter vi på bussen på väg hem till stockholm :) Vi är framme vid 8 ikväll... Det är i alla fall tur att jag har sällskap och att det finns eluttag till datan. Snart är det serier som gäller! :D
"Om du ska dö ska du dö fräscht med ett paket grön mjölk i handen och sen ska vårat luftband spela på din begravning"

14 Augusti

Ska snart bege mig bort till jobbet och jobba mitt näst sista pass. Det är skönt att veta att det snart är över! :D Ska sitta där och dega i 4 timmar idag. Sen är det personalfest förfaan! Är jäkligt glad att jag får stänga tidigare så jag inte missar den. Det är ju den jag har väntat på hela sommaren, haha. Nej men kul ska det bli! :)
Har bokat bussbiljett hem nu också. Nisse var tvungen att stanna längre så 11.40 på måndag går bussen. Blandade känslor inför det. Självklart vill jag åka hem, det kommer vara så najs men det finns saker som jag kommer sakna här :( Saker som jag inte hade räknat med.... jobbigt ju!
"och jag tänker inte sova ensam!"

GRATTIS! <3

Idag är det fredag den 13onde och idag fyller världens bästa syster äntligen 18 år!! :D <3


Ett stort jävla grattis till dig!! På onsdag när jag kommit hem ska vi fira som bara den! :D

Sen fyller även Danni år idag så grattis till henne! :D <3

11 Augusti

Nu är det bara några dagar kvar tills vi äntligen åker hem! :) Sara, Tina och Freja har redan åkt :( Saknar dem och hoppas att de snart kommer till stockholm för att hälsa på och shoppa! :D
Jag har bara 4 arbetspass kvar också! Eller 3 och ett halvt. På lördag behöver jag bara jobba 4 timmar eftersom det är personalfest! Dock är mitt sista pass klockan 10 dagen efter.... Men men jobbet är ju inte så jobbigt, haha. Ska faktiskt snart bege mig bort och byta av Helena... kommer bli segt att sitta där helt ensam i 6 timmar. Förut jobbade vi ju två och två men nu behövs inte det.
Imorgon kommer mamma och hämtar min packning så ikväll måste jag packa klart. Det är fortfarande lite oklart om hur vi kommer hem. Antingen åker vi buss eller med Nisse, jag hoppas verkligen att det blir med Nisse! :)
Juste! På fredag fyller bästa Jossan äntligen 18 år! Gud som hon har längtat! :D
"Jag har hört att vinnaren bjuder på mjukglass"

9 Augusti

De senaste dagarna har varit riktigt najs och jag har varit på toppenhumör hela tiden! :) I fredags efter att Mimmie hade slutat jobba spelade vi drinking games med reglerna att innan man drack skulle man säga Jessica är dryg, nypa mig på låret, slå Mimmie i huvudet, peta någon i sidan och låtsas att det satt en gubbe på glaset som man var tvungen att ta av och sätta på, haha! Sen efter skulle man säga Helenas favoritord "Flaggstångsknoppsputspoleringsmedelstrasa". Sjukt roligt var det, trots att jag sög på alla spel! När alla var glada i hatten tog vi våra snodda golfklubbor och bollar och drog och spelade midnattsgolf :D Tror Jakob hade en trevlig sista kväll här, haha.
Dagen bjöd även på en trevlig överraskning :) Marcus, CJ, Axel och Filip drog hit på en roadtrip :D Så i helgen har vi hängt i deras tält och rökt vattenpipa, alla utom jag då ;) Det blir nog ganska mycket festande den här veckan eftersom allt fler åker hem.... själv drar jag om en vecka! Kommer både bli awesome och tråkigt....Det kommer vara skönt att komma hem och träffa alla kompisar men såklart tråkigt att lämna alla här. Fast nä, jag är ju dryg stockholmare, jag kommer inte sakna en jäkel! :D
Nu ska jag tvinga med Helena på en promenad ;)
"Han är trevlig så om du vill bli ihop med honom har du mitt seal of approval"

3 Augusti

Gårdagen var klart en av de bästa hittills :D Då var det kräftskiva som gällde med kräftor, snaps och snapsvisor (SÅKLART!) och bakad potatis :) alla som har varit på kräftskiva vet ju hur det brukar gå till och vår var inget undantag, haha. Det gick ganska snabbt att få i sig snapsen när man hela tiden skulle sjunga ^^ Tror det inte alls tog lång tid innan kräftorna och snapsen var slut. Då var det dags att städa och sen sängen. Provade ett nytt rum igår, ett helt tomt(!) kändes ganska konstigt men ändå, tror Helena tyckte det var skönt att slippa mig och johannes, haha ;) Idag hade vi avslutningslunch för Tina och Anton på yellow. De åker nämligen hem imorgon :( Anton för att han inte skulle stanna längre och Tina för att hon har skadat fötterna och kan inte stanna :( Så sjukt tråkigt!! Vet inte hur vi ska klara oss i två veckor utan henne och sen åker Sara på söndag och då blir det verkligen TRÅKIGT!  2 veckor kvar för oss.......
"Han skulle ju ha en sån där utan sån där men med sån där"

1 Augusti

Tjabba tjena hallå! :D
Har inte haft tid eller ork att blogga på senaste tiden. Det händer ju i princip samma saker här. Jobba, festa, sola och sova, haha. Dock har det inte blivit någon sol på senaste tiden, har regnat som bara den. Det har varit översvämning på större delen av campingen och det har faktiskt varit ganska najs. De flesta har hållt sig inne och då kan man slappa på jobbet :) We like!
Ska röra mig mot jobbet om en halvtimme ungefär, är inte sugen på att jobba för 5 öre men måste ju gå dit. Det är några som drar från vandrarhemmet idag, undra om det kommer nya då? Och många drar nästa vecka. Kanske blir tomt den sista veckan vi är här då, haha. Vi åker ju hem om två veckor och en dag! Helt ofattbart!! Det kommer bli najs :D Då ska vi träffa alla kompisar, fira lilla Jossan som fyller 18 snart och så ska jag gosa massa med Zazza, Bosco och Sixten :D Och Helena ska komma över med Sandra också så jag får träffa henne! :D
Nej nu ska jag avsluta innan det blir alldeles för mycket att läsa. Ska läsa lite i Dexter och sen blir det som sagt jobb. 16.23.....
"Jag tycker om att slåss när jag är full"

RSS 2.0