31 Maj

Har vart en riktig sommardag idag! Superskönt väder med massa sol =) Har spenderat lite tid ute idag i alla fall. Har vart hemma hos farmor på morsdagfika och så har jag kollat på BHLs spelning, riktigt duktiga var de! Men de brukar de ju =) Har även skaffat mig en ny ipod, den jag hade är alldeles för liten så var ju bara tvungen att ha en ny. Sen var den ju på rea så då får man ju passa på =) Ska faktiskt fixa lite med den nu så hinner inte sitta här längre, bye!

"Hon har kondition som en 60åring"

29 Maj

Blev mest förvånad när klockan ringde kvart över 8 imorse, visste ju varför den ringde men var fortfarande trött så. Gick upp i alla fall, klädde på mig och fixade mig och så var jag klar att sticka till bussen klockan 9. Jag och Helena fick chilla runt lite utanför skärholmen eftersom affärerna inte hade öppnat när vi kom fram men solen sken så det var najs =) Handlade 5 toppar så nu har jag förnyat garderoben lite i alla fall. Nya kläder är alltid najs! =D
Har mest chillat hemma hos Helena med henne och Tobbs idag och nu blir det snart sängen. Ska se mina kompisars musikal imorgon så jag och Jossan ska ta 1 bussen till skärholmen och måste väl sova snart om jag ska orka upp. Först blir det gossip girl och one tree hill =) Godnatt!

"jag drömmer om att skita och Jessica gör det"

Back =)

Jag är tillbaka tidigt, haha. Nu är det säkert ingen som läser det förra inlägget, vem orkar läsa två inlägg liksom? Inte för att det står något direkt intressant i mina inlägg. Kan i alla fall glatt meddela (för alla som undrar och jag vet att ni är många!) att vi inte har något mer plugg i skolan!! Så jävla skönt!! Känns dock väldigt onödigt att komma nästa vecka, får ju bara utvärdera och veta betyg och det är väl inte direkt något att hurra för. Men men, snart är det sommarlov och massa skoj! =D

Imorgon blir det kanske städning av rummet, det ser verkligen hemskt ut. Först blir det i alla fall en tidig tripp till skärholmen med Helena =) Ni kanske tycker man ska passa på att sova ut när man är ledig men stackars Helena måste upp tidgt eftersom hennes städare kommer och då tänkte jag, what the fuck jag kan offra mig, så nu blir det en morgontripp med lunch för våran del =)

"Va?.....va?......va?......va?"


All in my head

Dagen har varit både bra och dålig. Det som var dåligt var att jag var tvungen att komma till teckenspråket halv 9 för att få veta mitt betyg, vilket tog 5 min. Sen var jag tvungen att sitta kvar och vänta tills alla fått veta innan man fick gå. Fick i alla fall skjuts av Billy hem =) Åkte tillbaka till skolan till klockan 11 då jag trodde jag hade engelska men det var fel. Eftersom vi jobbade individuellt slapp man komma och eftersom vi inte hade matte började vi inte försen kvart i 2! Det var bara att åka tillbaka hem igen, pallade ju inte sitta 3 timmar i skolan när det dessutom var äcklig mat. Jag och Helena fixade kycklingsallad hemma hos mig istället =)
Hade bara utvärdering på samhällen, helt jävla onödigt! Och sen var det bara gympa kvar och det var faktiskt kul. Max och Marcus lekte lekar med oss, haha!

Efter skolan åkte jag och Jossan till skärholmen för att hämta biljetter till några kompisars musikal på lördag =) Drog och sprang en runda med pappa, inte så jättejobbigt, vilket det borde med min dåliga kondition. Pallade inte laga någon middag så det fick jordgubbar och vindruvor för min del =) Nu har ni fått höra om min dag och nu ska jag fortsätta se på criminal minds =) Vi kanske hörs senare idag!

"hon börjar bli lite tråkig"

27 Maj

Hade inget spännande att blogga om igår så kippade det. Brukar inte dirket skriva om något spännande men har man en blogg kan man ju lika gärna skriva, right?
Hade bokdiskussion idag och det gick väl bra, tror jag. Sen skulle vi lyssna på EU debatt men jag och Helena var busiga och drog tidigare =) Åkte hem till henne och chillade med onyttigheter. På kvällen åkte vi till skolan och kollade på Daniels konsert och den lilla busungen teg om sitt trumsolo så när vi kom fram fick vi en trevlig överraskning. Riktigt duktig var han =)
Hinner inte skriva så mycket mer, måste snart sova men innan måste jag fixa engelskan som ska in imorgon! Good night!

"Jag vill bli arg och kasta ett glas i väggen"

25 Maj

Hejsansvejsan! =) Kom  nyss hem från skolan, okej inte nyss, men för ett tag sen. Skoldagen kändes onödig men det gör ju alla så här nära slutet. Vill bara sluta! Fick tillbaka svenskaprovet, trodde ju verkligen att det gick skit men fick g på g-delen och sen MVG på andra delen =)
Har ju berättat att jag skulle ha teckenspråksprov och det var idag. Fasade verkligen. Fick stå ensam i klassrummet och redovisa för honom, inte kul!  Men tror faktiskt det gick bra, fick med allt men skakade lite, haha.
Sitter nu i skrivande stund och kollar på House, ska strax börja med maten också. Ska ju rida idag och mamma jobbar så jag måste fixa egen mat. Tror det blir kyckling, ris och currysås, mums!

"Han fick en sax i present"

24 Maj

Fixade teckenspråket ganska snabbt imorse, är dock inte 100 på att det är tillräckligt långt men jag hoppas! Gick ut och la mig i solen sen, var ju tvungen att inviga min nya bikini, har ju inte fått chansen försen nu. Låg i cirka 25 minuter på rygg och sen 15 på mage. Hann under de 15 minuterna läsa typ 20 sidor i svenskaboken, som faktiskt är bra, innan Helena ringde och ville träffas. Höll på att dö i värmen så jag var mer än glad att hon ringde och räddade mig, haha.
Åkte över till henne och spelade lite kort, gick på promenad till långsjön för att bada fötterna (ganska kallt), käkade middag och sen kom Tobbs över. Då gick vi till coop och handlade läsk och chips och sen spelade vi lite brädspel =)
Kom nyss hem och ska snart sova, tror jag. Är faktiskt inte så jättetrött, vilket jag tycker jag borde men ska läsa i svenskaboken eftersom jag har massa sidor kvar. Som tur är ska den inte vara utläst imorgon utan tills onsdag =)

"om jag får en gåta vill jag byta till Gandalf"


23 Maj

Blev utekväll igår igen, 4 dagar på raken nu ju, haha. Helena var snäll och bjöd med mig hem till Tomatsallad där det var fest. Jag trodde jag skulle somna eftersom jag varit ute 3 dagar men jag klarade mig =) Vi kom i alla fall dit runt 9-10 och sen stannade vi till typ 1- halv 2. somnade ganska direkt när jag kom hem och vaknade vid 12. Kvällen var najs och det var kul att träffa alla igen. Missade ju deras studentskiva, haha.
 
Nu är det teckenspråk och svenskaläsning som gäller, pallar inte! Måste göra teckenspråket eftersom jag har prov imorgon (Vill inte hålla ett tal för honom....) och svenskan ska ju typ vara utläst imorgon och jag ligger på sidan 30....
Någon kanske ringer och räddar mig, annars blir det nog solning när jag är klar. Om vädret tillåter det då såklart =)

"Kan det bli bättre? Porrsäng, porrlakan, porrbelysning och porrbrudar!"

Långhelg =D

Är ganska slut efter 3 dagars krökande men det har vart värt det! =) I onsdags var jag med Bhl-grabbarna plus lite annat folk, vilket var väldigt trevligt =) I torsdags var jag, Jossan och Tessan hemma hos Sanna och bara tog det lite lugnt. Sen vid 11 någon gång drog vi hem till Danne där vi spelade buzz, shotade whiskey och sen framåt småtimmarna kollade vi på the ring. Sen blev det 3 timmars sömn hos honom. Var tvungen att gå upp klockan 10, vilket inte är lockande när man gått och lagt sig mellan 6 och 7 men vi skulle åka hem och fixa inför Tessans överaskningsfest. Hann vara hemma i cirka en timme för att duscha och fräscha upp mig innan det var dags att åka över till Sanna. Där fixade vi med mat och lite sånt.
Tessan trodde att hon, Jossan, Sanna och Martina skulle ha pyjamasparty och ta det lugnt så hon fick sätta på sig pyjamas och sen kidnappade vi henne och låste in henne i Sannas rum. Där fick hon fixa iordning sig lite medans folk rullade in. Hon blev fett förvånad när hon kommer ut i vardagsrummet och så sitter massa av hennes gamla kompisar där. Haha hon såg så rolig ut i sin reflexväst och jätteglasögon.
Käkade jättegod middag och sen chillade vi mest runt och vid 12 drog vi vidare hem till Carro där det var fest. Blev en asrolig kväll med massa dans, skratt och dricka =) Rullade hem till Sanna igen vid 3 och då gick  vi och la oss på en gång eftersom vi skulle upp och städa sen klockan 10....
Har inte blivit mycket sömn de här 3 dagarna men hinner inte sova nu, måste läsa ut svenskaboken som jag inte börjat på och fixa teckenspråksläxan, suck.....

"Jag skrattade så mycket att jag svimmade"

20 Maj

Bortkastad skoldag. Kollade på film och sen skulle vi kolla på musikgrejen. Hade gärna skippat alltihop och bara varit hemma. Hade vart mycket skönare =)
Nu är vi i alla fall lediga fram till måndag, superskönt!! =D Har bara några skolgrejer jag måste fixa, måste göra teckenspråk och läsa svenskaboken. Orkar inte...
Sitter som vanligt och slappar framför tv:n och ska förhoppningsvis snart äta. Är jättehungrig, måste dock vänta på att mamma ska komma hem =/ Är för lat att laga egen mat.

"Jag tänker inte"

Kvällen

Glömde skriva grattis till Jesper här i bloggen. Skickade sms precis efter tolvslaget igår, eller ja ni förstår. Precis när det blivit 19onde. Men GRATTIS JESPER!!<3

Träningen idag var inte alls jobbig, hade orkat minst en timme till. Lite synd, hatar när man inte känner något efter träning. Har inte gjort mycket annat än se på tv sen jag kom hem, vilket jag fortfarande gör och lär göra ett tag framöver. Är inte ett dugg trött.
imorgon är det ju skola igen.. Pallar egentligen inte men är ju sista dagen den här veckan. Måste dock kolla på musikgrej i skolan vilket jag verkligen inte vill även om Elli och Sara ska sjunga. Slipper jag den ska jag nog ut och springa och sen sola, enligt väderleksrapporten kommer vädret tillåta det =)

Hoppas på att jag inte vaknar mitt i natten av att en annan hylla ramlar ner. Man vet aldrig, de kanske känner för att skrämma skiten ur mig.

"Hon låtsas att hon inte ser men jag vet att hon gör det"

19 Maj

Somnade runt  två och vaknade av världens brak klockan 4. Min ena hylla full med böcker ramlade ner. Shit vad rädd jag blev. Först ett jättebrak och sen massa dunsar eftersom alla böckerna ramlade också. Nu är det riktigt fint i mitt rum. Har bett pappa fixa hyllan jättelänge eftersom den suttit lite dåligt och självklart har han inte gjort det, men nu måste han.

Vaknade i alla fall på riktigt och gick upp vid 12, precis efter att Glenn stuckit till Jobbet så hann inte hälsa på honom den här gången heller, haha. Käkade nyss och när jag inte känner mig proppmätt längre ska jag ta Sammie på en promenad. De enda planerna jag har för dagen är träning lite senare ikväll och vad mer dagen har att bjuda på får jag väl reda på lite senare. Är fett besviken att det är dåligt väder, hade gärna legat ute i solen i min nya bikini =)

"Det är såna som du som gör att vi hatar invandrare"

18 Maj

Har skönaste skolveckan! ledig imorgon och sen på torsdag och fredag =)
Idag var jag på teckenspråket för första gången på.... väldigt länge. Lektionen spenderades på ett Café och meningen var att vi bara skulle teckna men det funkar ju inte. Resten av dagen var väl inte toppen. Var trött från igår och lite snurrig och så men det funkade.
Blev jättetrött av ridningen idag, hade Corami och boy that horse's strong. Armarna bara värkte efteråt. När jag kom hem drog jag och syrran till coop och köpte onyttigheter, inte bra! Ska i alla fall träna imorgon och får väl ta i extra mycket då.
I vanliga fall skulle jag vara redo för sängen nu men eftersom det inte är skola imorgon så är det inte sängdags försen mycket senare =) Ska sitta lite på msn och nörda mig nu (A)
Längtar till Helgen gör jag också, har planer för i alla fall torsdag och fredag och känner på mig att det kommer bli superkul! =D

Skulle bli jätteglad om ni orkade offra en minut för att rösta på boysen här. De heter självklart Bohemian lifestyle =D

"Vi tar en sked hjärna från en annan person"


Rolig kväll?

Yes, igår var det dags för studenskivan jag och Pernilla fasat lite för, haha. Hade i alla fall bestämt oss för att gå, Helena skulle också med =) Fixade iordning oss och förade hos Helena och begav oss sen till tåget. Vilket antagligen var vårt största misstag. Hann väl komma 300-400 meter innan man hörde att något blev påkört och tåget stannade på grund av olycka. Det skulle ta cirka en timme att fixa men icke. Fick gått sitta på tåget i fucking 2 timmar!!! Ingen fick gå av tåget på grund av olyckan och det kom inget ersättningståg heller. Jag och en annan tjej fick, efter en och en halv timme, springa ut på spåret för att pissa, haha.
Fick sitta på tåget mellan halv 11 och halv 1 och efter det orkade vi inte åka in till skivan så det blev ingen partykväll för oss =(

"Varför tar alla livet av sig nu?"

17 Maj

Har nyss kommit hem från världens roligaste kväll! Satt två timmar på ett tåg, berättar mer imorgon. Nu ska jag sova =)


15 Maj

Är nyss hemkommen från en helkul kväll =) Hela dagen har faktiskt varir najs, med några få undantag. Gick i skolan till klockan 12 och sen åkte jag hem till Helena. chillade med henne tills Tobbs trillade in och då bar det av till coop. Laddade inför Hell's kitchen finalen vi skulle se! Min favorit vann så är supernöjd!!
Var och kollade när BHL hade spelning också =) Pernilla och Sandra kom och lyssnade för första gången vilket var skoj och så var även Nells där. Var ett tag sen man träffade henne. I do like that girl! =) Hade massa kul. Dansade och lyssnade på musik och pratade en massa. Skrattade gjorde vi ju också såklart. Vissa av killarna i bandet hade klippt sig och resultatet var, enligt mig, posetivt =)
Borde egentligen sova nu, måste upp typ 7(!) imorgon.... Men ven kan sova klockan 11 på en fredag? Inte jag i alla fall. Haha den här helgen bjuder på massa kul, måste verkligen börja gå ut mer =D

"Var jag inte snygg förut?"

Stress

Tog fel på tiden med en timme så fick stressa till skolan för att hinna till gympalektionen. Som tur är är jag och Helena väldigt effektiva så vi hann göra klart allt i alla fall. Själv tycker jag lektionen var lyckad, vilket jag vet att Erik också gjorde, sen vad de andra tyckte är en annan femma. Inte många är förtjusta i orientering. Slapp i alla fall springa omkring i skogen, vilket de ska vara glada för efter vad man hört hända där.
Kom nyss hem från Helena och sitter nu och väntar på att Glenn ska komma hem. Hoppas det blir snart, vill inte vara uppe så jättelänge. Visst klockan är lite men jag behöver sova.
Proppade nyss i mig massa tacochips från middagen vilket inte är en sån bra idé, nu kommer jag vakna utsvulten imorgon och jag som hatar att äta frukost... usch!

"du ser ut som ett cp"

14 Maj

Hallå =) Skolan är inte slut än men ändå är jag hemma. Hur kan det komma sig ? självklart stannade jag hemma idag. Kände mig inte så pigg och frisk när jag vaknade kvart i 7 så bestämde mig för att strunta i skolan. Här hemma har det inte hänt så mycket, har mest kollat på Dexter =)
Måste snart gå och byta kläder och göra mig iordning. jag och Helena ska ju ha orientering på gympan idag så den kan jag inte missa. Hon säger att jag kan men nu mår jag ju bra igen plus att jag får sämre betyg om jag inte kommer.

Bion igår var helt okej. Pappa och jocke gillade den inte så mycket. Jocke tyckte det hände saker hela tiden och eftersom de inte förklarade så mycket fattade man ju inte allt och pappa tyckte att det hände för lite, haha. Jag tycker i alla fall att filmen var bra men boken var bättre =)

"Där sitter alla handikappade"

12 Maj

IG på matten eller vad? Kunde nog inte gått sämre, satt verkligen som ett frågetecken. Förstår inte hur jag ska klara matte C men det får vi ta senare. Idag har jag kollat serier med Helena, längtar redan till nästa vecka, måste veta vad som händer!
Ska nog avrunda här, har inte så mycket mer att skriva. Blir nog sängen också, absolut ingen rolig på msn och har sovit lite för lite de senaste dagarna. imorgon väntar nationella speaking i eng, planering inför orienteringslektionen på torsdag och så bio. Can't wait!

"Har du använt mitt citat i bloggen?!"

11 Maj

Blev en mycket kortare skoldag för mig än vanligt. Har tröttnat på teckenspråket och de andra skulle redovisa så struntade i den. Psykologin slapp jag också. Jobbar ju med mitt bulimi-arbete och det fick vi göra hemmifrån. Var hemma redan till strax efter 12 och är nästan helt klar med psykologin nu, har bara sammanfattningen kvar =)
Idag fyller Siri 18! =) <3 Blev sång och presenter i skolan för hennes del =) Från oss tjejer blev det ett presentkort på  monki som var väl uppskattat!
Mår lite konsigt idag, precis som när det var dags för prov på ridnigen. Vet inte varför jag mår så och hoppas det går över snart. Ska både rida och träna idag och det tänker jag inte missa!
Måste gå och läsa igenom matten nu, har nationella imorgon. Känner på mig att det blir max G, IG om jag inte läser igenom allt så, tjao!

"Där finns det mycket ben, hår och blod"

8 Maj

Fick inte musiken på bloggen att funka så dumpade den. Skolan idag har väl vart okej, två stycken nationella. Först engelska b reading och listening och sen tyska sprechen. Tyskan gick i alla fall skit, fick vara med Carro och hon är ju jätteduktig, hon ägde typ skiten ur mig, haha. Good for her thoguh.
Kvällen har spenderats hemma, inte så jättekul men ändå skönt. Har kollat på dexter och hells kitchen och lite annat =) Sitter i skrivande stund och kollar på någon konstig film på 3an och ska nog snart gå och lägga mig. Har vart trött hela veckan.
Imorgon ska jag hem till mina kusiner eftersom min farbror fyller 50 och äta massa gott. Usch, har ätit alldeles för mycket gott senaste tiden, får skära ner på det om det ska bli någon badsäsong för mig.

"Ska vi inte bara smita?"

6 Maj

Igår efter skolan blev det teater med Elli, Siri och Helena och några andra från skolan. Gillar ju vanligtvis inte teater (kan bero på att jag bara går med skolan och då får man inte se några bra) men den här gillade jag =) Idag blev det kort dag i skolan, bara mentorstid och prov och var hemma redan till klockan 12. Ska snart börja med psykologin, ligger lite efter. skulle ha börjat på analysen i måndags men då hade jag inte tid.
Funderar på om jag ska stanna hemma från skolan imorgon. skolkar väldigt mycket nu men är skoltrött. Men vi har bara psykologidag och jag kan ha min egen hemma.

"Du ljuger så att tuttarna suger"


4 Maj

Sov dåligt inatt så när klockan ringde orkade jag verkligen inte gå till skolan. Skickade sms till Johanna och sa att jag inte skulle komma och sen sa jag till mamma att jag började efter lunch. Sov till typ halv 11 och sen när jag egentligen skulle till skolan drog jag till stan med Jossan.
Har gjort lite psykologi idag och lite samhälle. Enligt min psykologiplanering ska jag börja med analysen idag, men börjar nog imorgon eller på onsdag. Måste gå och byta om nu, ska käka pizza innan ridningen så måste åka lite tidigare.
Ska boka min och Jossans biljett till BHLs spelning i eskilstuna också, det vill man ju inte missa =D
Idag fyller Danne år också så måste ju gratta honom också, grattis! ;D Var faktiskt inne på msn vid tolvslaget och grattade honom men man kan ju inte gratta för mycket.
Har fixat present till Jocke nu också, han fylller ju 20 imorgon och då kan han se fram emot 400 kronor på systemet, tror ni han köper något till mig? Haha

"Jag bryr mig inte om ifall det är kul, jag ska bara ha sex"

3 Maj

Blev massa ätande medans gästerna var här igår och sen när de gått blev de utekväll med Helena och lite folk från älvsjö. Johan och Filip fyllde ju år så vi firade dem. Drack massa shots, vissa godare än andra, fick även i mig en starköl. Jossan är stolt nu, haha. Var både på huset och tempel bar och sen vid 2-halv 3 bestäde sig jag och Helena för att dra hem till henne för att sova =)

Idag har vi spelat lite data, handlat glass och sett på tv typ. Perfekt att göra dagen efter. Ska alldeles strax kolla på Juno men först ska jag gå och hämta en bit chokladtårta från kylskåpet, mums!

"Jag blev förföljd av en äcklig grek"

2 maj

Fick väl si så där 8 timmars sömn inatt, vilket duger bra =) Sitter och gömmer mig i mitt rum med musik på hög nivå för att slippa ljudet efter dammsugaren. Japp, vi ska ha gäster idag igen. Den här gången är det för att fira Jocke som fyller 20 på tisdag, grattis grattis. Ska strax dra mig mot bussen, ska åka till båten med Helena och köpa lite godis innan jag kommer hem igen. Då blir det massa mat och sen tårta. Haha, gissa om jag känner mig onyttig eller onyttig.

Får se vad som händer ikväll, har ingen aning om de ska fira Filip och Johan men den som lever får se. Idag fyller ju Johanna år också så hon förtjänar ett stort grattis! Grattis Gumman!!  =D <3
Får ju inte glömma! Idag kommer Danni hem också =D=D <3<3

"De trodde de skulle komma nästa vecka"

-

Nu ska jag sova, godnatt =)


Singstar

Blev en hemmakväll framför tv:n precis som jag förväntat mig. Var ju inte alls sugen på det men måste säga att det var jäkligt kul. Jag och Jossan sjöng singstar och de som hört mig sjunga, vilket är ett fåtal personer, skulle skrattat ihjäl sig. Precis som jag och Jossan gjorde. I vissa låtar skulle man rappa och det funkade ju inte alls, fick inte fram ett enda ord på grund av allt skratt. När mamma och pappa kom hem fick vi pappa att sjunga samma låtar, måste säga att han var bättre på att rappa än mig och Jossan. Låg på golvet och vred mig av skratt. Skrattade inte ens så mycket igår när jag var med Sara, Elli, pernilla och Jennie, haha!

"HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA"

Valborg

Har försökt skriva om kvällen x antal gånger men kommer verkligen inte på något bra att skriva, allt låter bara konstigt. 
på dagen hade jag planerat att åka till Stefan för att vara med dem så jag drog dit vid 8. Helena skulle kanske på fest hos crouch och skulle fråga om jag fick följa med men det blev det inget av. Hade ju kunnat fråga själv om jag fick komma men pallade inte. Hade askul hemma hos Stefan, tror inte jag kunde firat valborg på något bättre sätt =) Massa skratt, prat, dricka och roligt folk! 

Äsch, det där får väl duga, vill bara få det skrivet så. idag har jag inte gjort så mycket, solat lite och kollat på dexter. Mamma och pappa är inte hemma så Jocke fixade mat åt mig och Jossan, första gången ever typ. Är alltid vi som får göra åt honom. 
Har inga planer för ikväll, ser ut som det kommer bli en hemmakväll. Inte alls vad jag är sugen på men men. Ibland får det duga. Ska snart kolla om det finns några chips hemma, det är ett måste om jag ska se tv hela kvällen. 

Imorgon hoppas jag i alla fall att något roligt händer, då kommer Danni hem från USA, har inte sett henne på en vecka så. Johan och Filip fyller år så förhoppningsvis ska de bli firade, hellst inte genom att gå på krogen. Trots att studiebidraget kom igår har jag typ inga pengar, haha.

"Jag vill ha ansiktsdragen nu!"


RSS 2.0