Hemma igen!

Kom faktiskt hem i söndags men har inte orkat blogga. Det har ju vart kanonväder här hemma! Det var det på öland också, värsta pangveckan!! Badade massa och solade en del så lite färg har man ju fått =) Sen ålte vi crosscart, käkade på lammet och grisen och lekte med trillingarna. Gud vad de är söta! <3 Jag och Helena passade på att köra vinprovning på lammet och grisen, dock var det bara röda viner och jag är inte så förtjust i vin men man måste ju prova =) Avslutade det hela med en jättegod drink och en chokladbrownie.
Vill faktiskt åka tillbaka, haha. Man kände inte av värmen på samma sätt som här och det var så skönt att vara borta =)
men men. Festade igår hemma hos crouch, helt klart en toppenkväll =D Var najs efter en festlös vecka på öland, inte för att jag hade velat festa där med tanke på allt som hänt...
Nu ska jag slita mig från datan, är ju snart morden på tv =) imorgon får jag se vad som händer, överväger att dra till Harry B james och kolla in BHL , har ju inte träffat dem på ett tag =D men vi får se!

"jag gillar dig mest"

19 Juni

Har precis bråkat klart med min resväska som nu är färdigpackad och redo att sprängas. Förutom att jag glömde lägga ner strumpor, suck. Får ta det senare, nu måste jag städa upp lite i mitt rum. Lena och Lasse ska komma över på middag.
Får förresten städa senare, pappa säger att jag måste gå ut med hundarna. Skriver nog imorgon innan jag åker över till Helena =)

18 Juni

Blir lite dålig uppdatering nu när det är sommarlov men det får ni leva med. Idag har jag gjort massa saker, eller det känns i alla fall som det. Gick upp ganska tidigt eftersom jag skulle med mamma och handla de sista nödvändiga sakerna jag måste ha med mig till öland på söndag (längtar sjukt mycket. Leka massa med trillingarna, som förövrigt saknar mig och helena =) och förhoppningsvis är det bättre väder). Efter det fick jag sms från Helena där det stod att hon hade bokat biljetter till harry potter premiären!!! =D=D Så nu har jag hämtat ut den och ska lägga den i tryggt förvar och bara längta! =D 
Fick också veta lite roliga saker idag som jag tyvärr inte kan berätta, man vet ju aldrig vem som kikar in här för att läsa. 
Men nu väntar tv:n, det är dubbelavsnitt av law and order: special victims unit, me like! =)

"jag har en spökbebis" 

15 Juni

Sista ridlektionen för terminen idag. Vi var bara 4 pers vilket var riktigt najs! Började med vanlig lektion och sen avslutade vi med lite lekar, bland annat under hökens alla vingar som jag vann =) Hade hoppats på någon ridmöjlighet för min del i sommar men det ser ganska mörkt ut tyvärr =(
Var på bio med syrran och pappa nyss. Såg Baksmällan, riktigt rolig film och massa plus att pappa betalade, haha. Är ju ganska pank just nu. Filmen var helt klart sevärd och skrattade en massa =) Men nu pallar jag inte sitta här längre, ska dra mig mot tv:n. Gamla avsnitt av criminals ju <3

"Tänk att man måste sitta barnvakt åt dig"

14 Juni

Regn, regn, regn. Underbara svenska sommar! Känns inge vidare att ha sommarlov just nu, vill ha sol, sol, sol. Dagen har i alla fall spenderats med Helena och hennes familj. Vi spelade lite monopol och hade kul. Dock tog vi en jättelång paus så i hann inte spela klart. Istället nördade jag och Helena oss med vår nyfunna kärlek sims 3 =)
Idag kommer det nya avsnittet av True Blood också !! =D hoppas jag hinner se det imorgon, annars får jag sno det av Helena.
Imorgon väntar väl ännu en dag med regn. Det posetiva med det är att jag slipper hoppa på ridningen =)

"Du kan kalla mig Blixten"

12 Juni

Kan inte fatta att jag har sommarlov! Känns verkligen inte som det trots att jag har vart ledig i två dagar. Kollar man ut genom fönstret ser man hur det vräker ner och det ser mer ut som höstlov än sommarlov men får hoppas på finare väder =) Orkar inte uppdatera er om vad som hänt de senaste dagarna men kan meddela att det har varit roligt!
Idag gick jag upp tidigt, hade gärna sovit längre men hade saker jag behövde fixa så fick gott kliva upp när klockan ringde. Har faktiskt inte gjort speciellt mycket idag, gömt mig inne för att slippa regnet och så har jag spelat sims 3. Nörd jag vet men det är kul =) 
Mamma och pappa är inte hemma och jag och Jossan hittade inget direkt lockande att göra ikväll så vi laddade upp med god mat, läsk och godis och slappade vid tv:n och datan, mysigt mysigt =) Men imorgon vill jag nog lämna huset, haha.

"Vi hade konversation, du sa något sen sa jag något och sen sa du något"


8 Juni

Vaknade klockan 1 idag och har mest kollat på tv. Borde ha städat klart mitt rum men det får jag ta imorgon, då ska jag ändå städa hela huset... Ser inte direkt fram emot det men. Red idag som vanligt. Är tillbaka i Tigers sadel nu och det kändes väl sådär. Det enda vi gjorde var att leka lite i skogen så det var trevligt. Efter ridningen gick jag till coop med Helena och köpte lite onyttigheter och sen spenderade jag kvällen där =) kom nyss hem, eftersom pappa inte ville hämta senare än 11 och jag inte orkade gå fick det bli nu. Gör inte så mycket eftersom jag faktiskt ska till skolan imorgon. Börjar som tur är 11 och så ska vi bara fika =)

"Du vill ha honom som kk"

Städning

3 inlägg på en dag är inte så vanligt för mig men jag har inte så mycket annat att göra just nu. Kunde i och för sig fortsätta städa men orkar inte just nu. Tidigare idag när jag städade lite passade jag på att räkna min skor och väskor. Resultatet blev 12 par klackskor och 13 stycken handväskor (gillar inte det ordet, låter som något bara för tanter men kom inte på något mer passande ord när det faktiskt bara gäller handväskor). Trots detta resultat har jag aldrig någon väska jag tycker är snygg eller ens passar till det jag ska göra, samma sak med skorna. De flesta skorna har jag bara använt typ 1 gång, hade till och med glömt bort att ett par existerade. Får se till att börja använda mina skor jag har istället för att gnälla över att jag behöver nya för det gör jag ju inte. Man kan ju bara använda ett par i taget så.

"Nu blir det ingen trekant!"

7 Juni

Idag är det EU-val men det skiter jag i, jag har ju redan röstat =) Idag har solen tittat fram lite och det är ju alltid trevligt. Men istället för att spendera dagen ute i solen, eller göra något kul alls har jag städat. Hur mycket eller lite jag än har att städa blir det alltid ett heldagsjobb. Är det mycket pausar jag ofta eftersom jag tröttnat och inte orkar mer och är det lite gör jag alltid annat. Jag tänker  "det där hinner jag även om jag ser det på tv och gör det och det".  Man kan i alla fall se lite resultat men är inte klart än. Har precis slängt iväg ett sms till Helena för att kolla hennes planer för kvällen. Städningen fixar jag nog klart i natt eller imorgon. Beror på när jag känner för det =)

"Kom, vi porrdansar!"

Nationaldagen

Nationaldagen firades hemma hos Pernilla, inte för att det var nationaldagen (vilken svensk firar den liksom?) utan för att det var Pernillas födelsedag! Nu är hon stor =) Kom till henne runt 6 och käkade helt underbart god mat och efterrätt till det! =) Sen runt 10 drog jag och Helena vidare hem till Siri 2 där det var fest. Ett tag senare kom även Pernilla, Sandra, Sara och Stefan dit. Det var segt i början men sen blev det riktigt kul. Massa dans och massa gott sällskap =) Dock tog typ hela min dricka slut så nu får jag snåla eftersom jag är pank =(
Tror i alla fall att Pernilla hade en riktigt trevlig födelsedag  =)

Nu måste jag dock börja städa i mitt rum. Har fortfarande inte börjat men om det ska komma hit folk på onsdag är det ganska bra om man i alla fall kan vara i mitt rum =)

"Vad har du på dig?"

Dans drinkar och gott sällskap =D

Hallojsan! =D har haft en underbar kväll!! kanske inte den bästa iden att blogga nu, kom nyss hem och måste anstränga mig för att det ska bli rätt skrivet. Brukar dock inte ha något problem med det hur mycket jag än druckit, brukar bara skita i hur det blir, haha. Tänkte faktiskt berätta mer när jag har sovit men med hjälp av överskriften får ni reda på lite om hur kvällen såg ut =D Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla någon konsitg film som börjar, tjao!! =D

6 Juni

Somnade klockan 5 igår och vaknade nyss. Får se hur länge jag orkar vara uppe ikväll, hoppas på länge i alla fall. Men idag är det ingen vanlig dag för idag är det sveriges nationaldag!! Haha, nej vem fan bryr sig om det, det är Pernillas födelsedag idag! =D Ska dit lite senare och gratta henne men först måste jag äta, duscha och fixa mig så har inte så mycket tid jag kan spendera här. Bloggar nog igen imorgon, då får ni höra om dagen =)

"Saker som finns i ett kylskåp? DADLAR"

Singstar hemma hos Nells =D

Min kväll har vart helt underbar och fylld med massa skratt! =D Var hemma hos Nella med henne och Jossan och kollade på film. Tror den hette "medans du sov" och var ganska rolig, sen körde vi A-Ö och självklart var jag bäst! Nästan i alla fall, haha. Men det var efter det som det riktigt roliga började, singstar. Jag är så jävla dålig på det men de andra två var ju inga stjärnor de heller så satt och skrattade som sjutton när vi sjöng, haha. Roligaste är fortfarande "jenny from the block" då man ska rappa, haha! Efter ett tag som Christoffer hem och joinade oss. Har inte träffat honom på ett tag så det var kul =) Runt halv 2 började vi köra land och stad och sen vid två gick vi hem. Nu sitter jag här, inte ett dugg trött och ingenting att göra. Är ingen inne på datan, alla är väl ute och det finns absolut inget på tv.... Får hoppas att mitt dexter är klart snart så jag kan kolla på det. Då har jag i alla fall något att göra =)

"Vi hade en nazist till lärare"

5 Juni

Dagen började tidigt för min del. Skulle åka till stan med Jossan, somliga har ju pengar att spendera. Sen dess har jag inte gjort mycket, mest kollat på tv och varit avundsjuk på alla som tar studenten idag. Själv har man 1 helt år kvar, pallar inte! Vill också ta studenten ju!
Hade tänkt gå på sjödals slutskiva idag men har inte så  mycket pengar så köpte ingen biljett. Känner inte ens för att gå ut idag så det gör inget. Ska dra mig mot coop om en timme för att möta nella och jossan och inhandla godis, sen ska vi hem till nella och kolla film =) Tror jag skriver mer imorgon.

"Det är lite oroväckande att din dotter tipsar dig om sprit"

4 juni

Hejsan =) Om man kollar ut genom fönstret ser man det vi kallar för svensk sommar. Helt fucking underbart! Är lite småförtjust i regn eftersom det påminner om nätterna på landet men gillar inte när det regnar hela jävla dagen, plus att det är kallt.
Var i skolan idag för att få reda på lite betyg och äta, haha. Betygen är helt okej och maten var god. efter det drog jag, Helena, Billy och Marcus till biblioteket för att rösta. Känner mig riktigt vuxen nu, haha. Sen drog jag hem till Helena där vi chillade och kollade på Moulin Rouge, helt underbar film! <3
Nu sitter jag hemma och väntar på att tv:n ska börja, är ju criminal minds idag =) Vi får höras senare, orkar inte sitta här längre.

"i vilket land ligger Gotland?"

3 juni

Godmorgon! Är ledig idag och kunde gå upp när jag ville men självklart störtade mamma in i rummet för att hon behövde låna datan. Kunde inte fortsätta sova eftersom hon är lite efterbliven när det gäller datorer och behövde ha hjälp plus att hon klagade på att jag inte har städat....Hatar verkligen att städa men eftersom det är nödvändigt ska jag göra det imorgon efter skolan. Idag ska jag in till stan med Helena, hon ska köpa klänningen hon hittade igår och sen om hon inte har andra planer hänger jag nog med henne.
Just nu finns det inte så mycket att göra, det går inget bra på tv och det är inga inne på datan... kanske lika bra att börja städa nu? Får se hur det blir, Helena kanske smsar snart =)

"Det passar ju på dig, skränig och skräpar ner"

2 juni

Hade min sista tyskalektion för alltid idag, ÄNTLIGEN!!! =D Det var också det enda jag hade i skolan idag, så var i stort sett ledig. Åkte till stan med Helena eftersom hon måste ha en klänning till Patriks student och till skolavslutningen. Hon hittade en fin som hon ska köpa imorgon, själv hittade jag massa men orkar inte lägga pengar på en ny klänning, är ju ganska fattig.
Efter stan chillade vi hemma hos Helena med cola och choklad. Chokladen var till mig eftersom Helena inte får äta, haha! Just nu sitter jag hemma och glor på tv, har inte så mycket annat att göra, är ju ledig imorgon så vill ju inte gå och lägga mig heller. Ska väl sitta kvar här en stund.

"Jag sover aldrig ensam när jag är full"

Myskväll

Ridningen var helt okej. Red bara i skogen och det var hur mysigt som hellst, om man bortser från de tusen mygg som fanns. Har typ hundra myggbet och det är inte kul! Men vädret var najs och alla var på bra humör =)
Hoppade träningen idag, mamma var sjuk och jag kände för att ta ett tidigare sommarlov, haha. tror i och för sig att jag ska ut och springa imorgon, ska ju vara ganska dåligt väder och då kan man ju passa på.
Kvällen har spenderats framför tv:n och datan, har kollat på runaway bride men nu ska jag nog sova. Måste komma på tyskan för att få veta mitt betyg och sen ska jag in till stan med Helena =)

"innocent girls are afraid of the one eyed snake"

1 juni

Idag är det strålande fint väder och självklart är jag på strålande humör =D Är dock inget solfan men lite måste man ju offra sig, vill ju inte vara helt blek i sommar. Sitter just nu ute på altanen och käkar melon, mums! Lite senare är det dags för ridning, vilket jag inte ser fram emot i den här värmen men men,
Har massa glada nyheter också! Är i princip ledig ända fram till skolavslutningen, ska bara spendera en timme i skolan imorgon och en timme på torsdag. Helt underbart! Man känner verkligen att skolan snart är över =)

"Så tänker jag mig att det känns att ta på en negerunge"

RSS 2.0