Är hon döv?

Så svarade pappa när Jossan sa att en kompis sagt att hon sjöng bra, haha! Han sa också att han önskade att man fick köra på parkerade bilar, då kunde man "köpa en skrotbil och köra in i alla som har felparkerat". Ja, lite roliga åsikter har han faktiskt.
Psykologiarbetet har faktiskt gått bra, är lite förvånad själv. Blev inte riktigt klar med faktadelen men har kommit en bit i alla fall. Har börjat på inledningen och har några säckar att knyta ihop på faktadelen. Men det går i alla fall framåt. Enligt min planering ska jag börja med analysen på måndag, få se om jag lyckas med det. Även rummet börjar ta sig, tog en snabbvisit till systemet med pappa så har inte riktigt hunnit klart än. Dock har jag inga riktiga planer för imorgon. Jag vet att Sara sa till de andra att de kunde komma till Stefan, vet inte om det inkluderar mig eller inte. Sen sa Thomas att jag kunde få följa med honom på krogen, om de gick på ett ställe med 18årsgräns det vill säga. Men inget är som sagt spikat. Förutom middag hemma med mamma, pappa, Jocke, Ann, Stefan och Farmor. Ska bli fläskfilé med potatisgratäng, mumsi! <3

Nu ska jag dra och kolla på tv och sen måste jag fica resten av rummet, blir inget mer bloggande idag i alla fall. Efter städningen ska jag nämnligen se 3:e säsongen av Dexter =D <3

"Du måste hålla dig pigg och nykter så du kan ställa upp i första maj tåget"

29 April

Hade historiaprov mellan halv 1 och halv 2 idag och innan det satt vi bara ute i solen och chillade. Blev lunch på donken också, var ju fisk i skolan....
Sen jag kom hem har jag jobbat lite på psykologiarbetet, har dock inte kommit långt. Sitter framför tv:n samtidigt, vilket inte är den bästa kombinationen. Ska försöka bli klar med faktadelen och sen måste jag städa och hinna se på topchef halv 6 men det borde funka. Det är mest kläder på golvet i rummet så det är bara att skyffla ner i tvättstugan, lite synd om mamma bara som måste tvätta allt. För att hinna med allt är det i alla fall bäst att jag fortsätter nu, vi hörs nog lite senare =)

"Han hade skruvat loss ett rödlyse och hade det hemma*

28 April

Hade engelska nationella idag, writing. Tror inte det gick så jättebra, kommer alltid in på massa annat när jag skriver men men. Slutade i alla fall redan vid 12 idag så det var najs. Åkte hem till Helena, käkade lite och kollade våra serier =) Ikväll blir det träning och massa tv, har inget plugg. Inte som jag tänker göra i alla fall.
sitter just nu och kollar på topchef, blir extra hungrig när man får se dem laga supergod mat. Själv ska jag snart äta, mammas hemgjorda hambugrare, hoppas det är gott!

Juste, snart är det valborg eller nyår som Helena och Thomas säger haha. Någon som har några planer? Här är det inget bestämt än. Det enda jag vet är att jag ska käka hemma, ska få gäster och pappa ska grilla!
Nej nu ropar mamma att maten är klar och tur är väl det nu när jag redan pratat om grillat och topchef, later!

"Är det ingen som tänt mina blåa bollar?"

Helg

Har inte blivit något bloggande under helgen, det har ju varit fint väder så har inte orkat. Nu ligger jag faktiskt ute i solen med datan och bara njuter! trots vårt fina väder är jag sjukt avundsjuk på Danni som just nu är i USA, vill också dit ju! nu tänkte jag i alla fall berätta lite om min helg innan jag måste återgå till mitt pluggande......

Efter skolan i fredags åkte jag och hämtade min, pappas och Jockes biobiljetter till Änglar och Demoner 13 maj. Visst, det är ett tag dit men man vill ju ha de bästa platserna, haha. På kvällen drog jag till söder för att kolla på BHL's spelning med syrran och lite annat roligt folk =) Var dock en trång lokal och jobbigt att stå eftersom jag hade högklackat men jag får väl skylla mig själv. Efter spelningen var typ alla trötta och drog hem, vi åkte med Blomman, Hanna och hennes kompisar som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på. Stannade på världens sämsta Mcdonalds som inte serverade cheeseburgare efter klockan 11, what the fuck liksom!

Lördagen bjöd på lite mer. Då var det chillkrök hos Rikki med lite folk. Bland annat så var Blomman, Johanna, Filip, Danne, Erik och Lukas där. Max kom också, dock lite sent så han missade Lukas. Jag hade ju då bara smirnoff som jag drack rent, inte världens godaste men det fick duga. Man får ju ta vad man har liksom. Det var i alla fall en najs kväll som avslutades genom att skeda med Max, haha.

"Det är du som är knäppisen som alltid går i klackskor"

23 April

Just nu är jag inte på bra humör. Hade planerat att plugga till ridningen idag eftersom jag har prov på fredag men har tappat bort lappen, igen! Har ingen aning om vad jag ska kunna, toppen! Får vända rummet upp och ner för att hitta den, måste ha den liksom.
Anyway, kanske ska berätta lite om min skoldag, eller vad tycker ni? Var jättetrött när jag vaknade så snoozade lite extra länge. Fick därför bli uppsatt hår, precis som resten av veckan. Har inte orkat platta det alls, haha. Dagen flöt väl på som vanligt, inget spännande där inte. Hade poweryoga och massage på gympan och det var verkligen inget för mig. Var inte alls kul, eller det var ju kul att kolla hur jäkla dumma alla såg ut men that's it.
Ska se klart på top chef nu och sen ska jag ju förstöra mitt ganska städade rum...

"Eller vill du att jag ska gränsla dig?"

Still Nothing

Har fortfarande inte gjort någon psykologi. Är inte ett dugg förvånad heller. Brukar jag någonsin börja med något i tid? Har prov på ridningen på måndag, har vetat det i flera veckor, har jag börjat plugga? Nej. Kan jag någonting? Nej. Kommer inte bli något pluggande idag, nu är jag alldeles för trött och har ont i huvudet. Jag kanske börjar imorgon, om inte så får jag plugga hela helgen, najs.
Har precis läst massa skvaller om New Moon och måste säga att jag längtar till filmen, nästan lika mycket som till Harry Potter, nörd jag vet. Can't help it though, just love it!

"Ska vi ta med oss grodan då?"

22 April

Nu är klockan 20 i 6 och har jag börjat med psykologin? Självklart inte. Har inte gjort någon nytta alls, bara slöat. Får väl ta och sätta igång snart, har bara 3 veckor på mig och ingen skoltid alls, plus att vi har nationella och andra skrivningar som ska in. Trots det är jag inte alls stressad, sitter bara här och gör ingenting. Stressen kommer väl sen skulle jag tro. Nu ska jag nog slappa framför tv:n, är på tok för trött för att börja med psykologin. Magen kurrar också, kanske ska dra mig till köket för att se när och vad jag ska äta. Psykologin börjar jag med... senare.

"du är ju halft missbildad"

21 April

råkade nyss radera hela mitt inlägg, igen. Tror bara det är jag som lyckas med det. Orkar inte skriva om hela inlägget så tar det kortfattat. Hade tyska kursprov idag och hoppas verkligen det gick bra annars kan jag nog kasta det vetyget i sjön. Fick tillbaka matteprovet, gick som förväntat, inget att hurra för.
Det posetiva är att jag är ledig imorgon! Ska bara skriva lite på mitt psykologiarbete och åka till stan. Blir nog en väldigt lugn och skön dag =) Ska fortsätta se på desperate nu, bye!

"Fick en kram av din kompis idag"


^^


Kvällen

För alla er som undrar, vilket säkert inte är många, så gick ridningen skit. Verkligen skit! Kändes som slöseri med tid att ens vara där. Har tydligen prov nästa vecka också, kul. Var på dåligt humör efter ridningen men träffade Helena så då blev jag ju självklart på bra humör igen =) tyvärr var hon ju inte i skolan så hade lite catching up to do. Eftersom hon gick hem nyss sitter jag och tittar på ballar av stål, ganska kul men finns bättre.

Imorgon kommer gossip girl och one tree hill så det ska vi se! Plus heroes såklart. Längtar! Något jag inte längtar till är kursprovet i tyska imorgon. Hade läsförståelse i fredags och jag ville lämna in mitt blankt, fattade noll liksom. Kommer jubla om jag får G!

"Man kan ju inte döda barn"

20 April

Skippade teckenspråket idag så kom hem lite tidigare än vanligt. Vet inte hur mycket jag skolkar från teckenspråket, ganska mycket i alla fall. Fick sluta tidigare på psykologin också, eller det var meningen att vi skulle gå till biblioteket för att låna böcker men vem pallar det? Har fortfarande inte kommit på något att skriva, finns inget som dirket verkar lockande. Istället för att kolla runt efter något sitter jag och sappar mellan kanalera. Är det kul? Nej, men det är allt jag orkar göra just nu. Fick inte så mycket sömn inatt, men vad kan man räkna med när man vaknar 3 och ska gå och lägga sig i tid till skolan?

"Hej! Det är Marcus här"

19 April

Blev ingen utekväll igår och tur var väl det, har alldeles för lite pengar och Jossan vill ju åka till London i höst. Måste spara. Istället åkte vi till sickla för att stödja våra kära vänner i rockkarusellen. Är egentligen inte så jätteförvånad över att de vann, de är ju faktiskt ganska bra och har massa vänner så. För att fira åkte vi hem till Jesper och chillade lite, pratade och drack. Eller jag skippade ju drickan, blev ett glas men vi stannade ju inte så länge så. Pappa hämtade oss klockan 3 och när jag kom hem gick jag och la mig.
Vaknade klockan 3 idag, vilket jag verkligen inte kan förstå. Har sovit bort större delen av dagen och har inte lyft ett finger sen dess, bara sett på tv. Har inte ens klätt på mig, haha! Snart blir det middag, kommer sitta bra eftersom jag inte ätit något ännu, men nu, eftersom jag inte har något bättre för mig ska jag börja fundera på vad jag ska skriva mitt psykologiarbete om, Anders vill ju ha en arbetsplan imorgon. Får väl sätta igång, har inte ens en idé om vad jag ska skriva....

"Han ser inte lika dum ut som vanligt"


16 April

Ja, idag är det Glenns 18årsdag, har inte hunnit gratta honom än men antar att jag har kvällen på mig =) Hoppas på något gott också men vi får se hur det blir med den saken. Idag har det inte hänt speciellt mycket mer spännande än vanligt och det är ju inte speciellt spännande, haha.
Hade simning på gympan men visste inte om det så hade inga kläder. Efter hängde jag i huddinge med Jossan, innan hennes småträning, och sen drog jag hem och käkade. såg nyss på "Hjälp jag är med i en japansk tv-show" och är superglad att Anna Book åkte ut, nu slipper man se henne skämma ut sverige =)
Ska återgå till criminal minds nu, hörs kanske senare!

"Vem har du ärvt de där breda höfterna från?"

15 April

Är nyss hemkommen från Helena, blev en liten "ta-igen-serierna-jag-missat-dag", mysigt mycigt. Hann med ett hells avsnitt och två stycken heroes, me like! Sen hann vi även med lite annat smått och gott, bland annat planer inför helgen. Lutar mot en utekväll, vilket jag ser fram emot efter mitt misslyckade lov. Andreas tyckte jag var ovanligt rolig idag, trodde jag hade legat hemma i sängen och skrivit upp skämt jag kommit på, haha! Skulle nog kunna vara något jag skulle göra men det hade jag inte. Ibland måste man ju vara lite roligare, and who can blame me? Har ju legat inne en hel vecka.
Nu måste jag tyvärr läsa min tråkiga engelskabok, diskussion imorgon och jag har en bit kvar om man säger så... Godnatt!

"Du får fylle-smsa honom igen"

Lovet

Kan inte vara så kul att följa den här bloggen om jag aldrig bloggar men anledningen är att jag har varit sjuk. Jepp, hela lovet också. Fucking fantastic! Hann med ridning och träning i början av lovet men sen dess har jag legat hemma med feber och hosta. Med ett undantag, fredag. Skulle fira Elli tillsammans med tjejerna och sen på kvällen drog jag hem till Pontus där det väntade x antal människor. Kommer dock inte ihåg så mycket vad som hände eftersom jag drack lite för mycket, haha. Det jag kommer ihåg är i alla fall att jag hade jättekul, jag blev arg på Helena för att hon skickade sms från min mobil, lurade jesper att vi ville ha trekant (Var nog det roligaste jag gjort, haha!), gick hem och la mig med 38 graders feber och sen vaknade med 39.5 Var lagom kul när morfar kom på lördagen....

Stannade hemma från skolan idag eftersom jag fortfarande är lite sjuk, har spenderat hela dagen i soffan framför tv:n, har kollat på Harry Potter, som jag jämt gör när jag är sjuk, haha. Till och med Jocke har märkt det, han frågade till och med om jag gillade filmerna, haha. Innan han frågade om han fick låna lite pengar, såklart ;P

"Tyvärr så tycker folk om dem"

6 april

Insåg nyss att mitt senaste inlägg inte blivit publicerat men men. Kommer nog inte bli så mycket bloggande under lovet, speciellt inte när det är fint väder. Då vil man ju inte sitta här. Nu när jag redan är här kan jag ju berätta lite om min dag. Har vart ute och jobbat i trädgården största delen av dagen, hoppas att jag fått lite färg. Inget jag räknar med dock men man kan ju alltid hoppas!!

Ridningen var okej, fick världens mysigast häst men han var lite jobbig idag. Andreas sa hela tiden att jag skulle lätta på handen så tillslut höll jag typ inte tyglarna alls men han gick ändå på tygeln. Tror i och för sig inte att ni är ett dugg intresserade av att höra det här så.
Har tränat idag också, provade på ett nytt pass, jäklar vad jobbigt det var! Gav väl inte så mycket eftersom jag åt Ben and Jerry's när jag kom hem men ändå.

Imorgon får jag se vad som händer, förhoppningsvis är det fint väder så jag kan vara ute =) Nu ska jag se på tv och sen lite, eller kanske mycket, senare blir det sängen. Vi hörs när vi hörs!

Jossan - Pappa kan du bidra med lite pengar på måndag?
Pappa - Alltid är det bidra, bidra, bidra. Kan du aldrig säga något annat?
Jossan - Okej, kan jag få 100 kr på måndag?

"Jag äter bara protein just nu"

2 April

Hade teckenspråksprov idag, var skitnervös innan men väl inne slappnade jag av och jag tror det gick bra. Nu har jag i alla fall inga fler prov innan lovet så imorgon kan jag bara slappna av =)
Tror det blir bio imorgon. Ska eventuellt se fast and the furios med Helena och Philip men vi ska inte boka biljetter så. Eftersom det är permiär lär ju biljetterna gå åt och jag hoppas på att det finns några kvar när vi kommer fram. Men man vet ju aldrig.

Sms till mamma:
J - Ska till skärholmen efter skolan så vet inte när jag kommer hem.
M - Statoil
(jag ringer upp henne)
J - Vad menar du ?
M - Du blir ju så arg om jag bara skriver OK

Undrar hur länge mamma tänkte på den där, haha!

"Det såg ut som bara en underkjol!"

1 April

Har ni fått höra massa aprilskämt idag? Jag har faktiskt inte hört ett enda, inte som var menat till mig i alla fall. Men mig gör det inget, är inget big fan av dem. Kan inte hålla masken om jag själv skulle berätta ett, haha! Var faktiskt lite frestad att gå fram till en tjej idag och säga "åh, vilken snygg kjol" och när hon tackat eller vad hon nu skulle gjort skulle jag kläckt ur mig "april april", men riktigt så taskig är jag inte.

Ingen har väl gått miste om det fina vädret idag? Tänkte väl det! Trots den pissiga dagen i skolan har jag vart på bra humör hela dagen, det måste ju ha med vädret att göra =)
bokdiskussionen gick bra trots att jag bara skummat igenom den otroligt tråkiga boken. Men resten av dagen var verkligen meningslös. Linnea och Filippa hade lektion och det enda de gjorde var att lämna ut kopierade papper med fakta om en minoritet och sen lite frågor. Var tvugna att stanna till 3 för att redovisa... Fick i alla fall kexchoklad för att vi var så snälla och duktiga =)

Nu ska jag kika runt efter sommarjobb och sen är det ju greys, bye!

"De har just ätit 1 lite glass!"

31 Mars

Var på bra humör hela dagen idag tack vare det fina vädret. Dock började det ju regna vid 7 och då sjönk såklart humöret men då skulle jag ändå inte vara ute. Om det är fint väder imorgon ska jag nog ta en promenad för att bli på bättre humör. Känner på mig att det kommer bli en pissig dag imorgon... Hade ett ganska okej schema, bara bokdiskussion, men sen bestämde våra underbart snälla lärare att vi skulle lägga in massa äckligt konfliktarbetsskit också!! Måste typ stanna i skolan ända till klockan 4, är ganska säker på att jag har utvecklingssamtal också. Jippi, jag älskar ju lars så himla mycket!

Inte ens det faktum att pengarna kom in på mitt konto kan få mig glad just nu, jag måste spara alla mina pengar eftersom jag ligger lite back.... =/ Har i alla fall sökt sommarjobb, skulle verkligen vara toppen om jag fick det!
Ska fortsätta läsa min supertråkiga svenskabok nu, har som tur är bara 20 sidor kvar, that's right, har tagit mig igenom 100 sidor idag. Förstår inte själv hur jag lyckats, den är ju verkligen inte rolig att läsa. När jag är klar ska jag i alla fall byta till min bra bok, tror ändå inte jag kan sova försen 2 någon gång.

"Du är bara otrevlig mot mig"

RSS 2.0