Nytt rum!

Ska byta rum =) Eller jag ska byta mitt rum mot TVÅ stycken andra. Ska byta med syrran och mamma. Deras rum är precis bredvid varandra och jag ska få båda =) Egentligen skulle syrran ha dem men hon gick med på att byta, bara hon fick min tv, säng och garderob. Det säger jag självklart inte nej till, jag får ju hennes garderob och säng så =) ÄLSKAR MIN SYRRA!!

ÄNTLIGEN!!

Sitter för första gången på typ en månad och bloggar från min egna dator. Den är äntligen lagad! Låt den aldrig gå sönder igen, då dör jag.

28 Februari

Har hjälpt mamma i trädgården idag, inte speciellt kul. Åkte sedan och övningskörde, gick ganska bra. Hann köra i cirka en kvart för sen kom polisen och sa att de skulle ha övning och att vi var välkomna tillbaka en annan dag. Promenerade en stund med hundarna innan vi åkte hem igen.
Hade tänk platta håret eller något för att få det att se lite bättre ut men Jossan har dragit med plattången, visserligen är den hennes men ändå!. Ska ner och fixa naglarna nu i alla fall.

"Du har plattat håret, trodde först du hade färgat det"

Frisören

Var hos frisören och klippte mig idag, det blev skitsnyggt! Hittade en bild i en bok som hon klippte efter =)
Trots mitt nystajlade hår gick jag hem och färgade det, eller Helena gjorde det, nu är det mörkare! Är lite ovan men hoppas att jag vänjer mig.

     


"Vad kommer cocos ifrån?"

26 februari

Var hos frisören idag med Helena, hon färgade underhåret som förövrigt blev JÄVLIGT snyggt =) Vi satt där i typ 3 timmar eftersom både Fredrik och hennes mamma skulle klippa sig, hade tänkt fixa mitt hår också men de hade ingen ledig tid så jag ska dit imorgon. Hittade en snygg frisyr i en bok som jag ska testa, får se hur det blir imorgon.
Efter frisören käkade vi på Mcdonalds och sen chillade vi hos Helena hela dan =)

"Jag visste att jag hade sett brorsan i en tidning"

Läkarbesök

Var hos läkaren för att kolla min arm, igen. Hon satt och klämde på den för att kolla var jag hade ont, fick ta blodprov för att kolla om de kunde hitta något fel. Hon fyllde fan 3 rör med blod (!) Hoppas verkligen att de hittar något fel, annars ska jag få göra en nervundersökning elle något och då ska de sticka massa nålar i armen, inte kul!! Får i alla fall svar om typ en vecka så innan dess är det bara att vänta..

Köpte en bulle och en varm choklad till frukost (kändes lite fel med varm choklad eftersom det hyffsat varmt ute), tänkte ringa Helena för att kolla om vi kunde göra något men sket i det. Antingen ligger hon och sover så jag vill inte väcka henne eller så är hon med Tobbs (inte för att det spelar någon roll men ändå). Kanske ringer henne sen.

"Är det snabblunch?"

23 Februari

Mötte Helena runt halv 4-4 köpte lite godis och gick hem till mig. Tog hundarna på en promenad och vi var borta i typ 1 och en halv timme(!) Var faktiskt väldigt kul, hann prata en massa, kanske inte om viktiga saker men roliga saker, haha!
runt 9 kom även Sara och Stefan över, vi kollade lite på tv och gjorde pommes frites sen spelade vi poker, Wii och sjöng singstar. Eller Sara och Stefan nynnade till sångerna, haha. Stefan och Sara drog runt 2, Stefan låg typ och sov så de tyckte det var dax att gå hem. Jag och Helena fortsatte kvällen med att kolla på stockholm live, faan vad kul! Somnade väl runt 4-5 och vaknade halv 1 när Tobbs ringde =)

"Han är inge rolig, vi hoppar över honom"

Trött och hungrig

Jossan väckte mig halv 8(!) kan ni fatta? halv 8, bara för att jag skulle släppa ut hunden. Det tog typ en timme innan jag kunde gå och lägga mig och nu ca 45 minuter senare sitter jag här. Varför? Jo jag var så jävla hungrig att jag inte kunde sova, hemskt. Hatar att vara hungrig, sitter och käkar chips, orkar inte fixa något och jag var tvungen att äta så.
Kommer antagligen gå och lägga mig tidigt ikväll, vill inte! =(

22 Februari

Idag var jag och kollade på när Bohemian lifestyle + flera band spelade. Det var askul och alla band var skitbra! Men det bästa var nog när BHL spelade och förstärkaren började brinna, haha! Hoppas vi ska kolla fler gånger, det var en skitsnygg kille där som spelade i ett av banden så. Efter spelningen, som slutade typ 20 över 11 eller något stack jag, Helena, Tobbs och Hippien till mcdonalds för att käka, mums!

kom hem för ett tag sen, funderar på om jag ska gå och lägga mig eller något, det är inga roliga inne på msn så det finns inte så mycket att göra, kanske sätter på en film =)

"Nu kommer jag skratta varje gång jag ser honom!" 

Oups!

Råkade nyss radera ca 60 av Jockes låtar på itunes, vet inte ens vilka det var(!). Skulle bara kolla hur många låtar han hade av samma artist så jag markerade dem och sen tryckte jag på radera, tänkte att det skulle komma upp "vill du flytta de här 60 objekten till papperskorgen?", Inte så jäkla smart!
Vet i alla fall vem som gjort låtarna så det är väl bara leta upp dem på datan och lägga in dem igen innan Jocke märker något, hoppas han vill ha alla som han laddat ner  *håller tummarna*.

Acceptdag

Hade acceptdag i skolan idag, fattar inte varför, vi gjorde ingenting annat än att se på film och sen lyssna på stå-upp komiker. Min klass såg "vingar av glas" eller något, först sa de att vi skulle se "This is England" men den har vi redan sett och jag vill verkligen inte se den igen. Filmen var faktiskt helt ok trotts att den var svensk. Komikerna var asroliga, eller den ena var bättre än den andra men båda var i alla fall väldigt roliga =) Kommer tyvärr inte ihåg vad de hette, lyssnade mest när de berättade sina skämt.

"Har ni tänkt mycket på spermier?

Pimps & Hoes

Hade spexfoto i skolan idag, det var faktiskt kul =) Alla som var med var utklädda vilket gjorde det hela mycket roligare. Vi tjejer skulle klä ut oss till horor och killarna till pimps, hade en minikjol, den täckte knappt röven(!) haha. Fick i alla fall låna Daniellas jacka innan fotot så jag slapp visa mig för hela skolan, tack! <3
Andreas och Marcus ska lägga upp några bilder som de tog på klassen på sina bdbs, hoppas de blev fina, haha.

"Kan vi inte bara gå hem nu så vi hinner till Kyle xy?"


Helg

I lördags hjälpte jag först mamma med att göra smörgåstårta (skulle ha gäster på söndagen). Stack sedan med mamma till salem för att kolla på Jockes hockeymatch, tyvärr förlorade dem =( Efter det åkte jag hem för att äta och träffa farmor en stund innan jag skulle dra. Fick min present av henne, ett par jättesöta örhängen och ett jättefint halsband =) När jag hade käkat klart drog jag till Stefan för att kolla på film med honom, Sara, Helena och Korn.
Vi såg på dodgeball, halva Alexander, första och andra european gigolo och sen klockan 4 skulle vi kolla på MacGyver men jag hade redan sett det så jag bestämde mig för att sova.
På söndagen kom mamma och hämtade mig och Helena klockan 12, var ju tvungen att fixa mig innan mina gäster skulle komma klockan 2. När gästerna anlänt fikade vi en stund och jag fick presenter =) Sen stack jag och Sara för att kolla på Stefan match. Fick se den snyggaste i laget utan hjälm och all annan utrustning  =D De vann förresten med 8-1 =)

"Du borde bli kompis med honom!"

16 Februari

Tog ett otrolig skönt bad alldeles nyss, använde alla grejer jag fick i julklapp av Sara, det luktade verkligen jättegott=) Hann läsa en bit i min bok också vilket lär göra mamma glad.

idag i skolan hade vi 2 timmars håltimme(!) inte direkt kul. Kom till skolan klockan 10 hade mentorstid till ungefär halv 11 (Precis som vanligt, tycker fortfarande att vi borde börja halv 11 så vi slipper sitta och vänta en halvtimme innan nästa lektion men nej) Röstade om vilket tema vi skulle ha på fotot till årsboken och det blev det gamla "pimps and hoes" eftersom ingen kom på något annat, ska bli intressant att se hur fotot blir, haha.
Fick sen reda på att vi skulle på någon föreläsning som skulle hålla på i 1 timme men var typ 20 min och det slutade med att vi fick en håltimme på 2 timmar eftersom vår lärare hade planerat att han skulle ha 2:orna(!) Tänkte gå hem eftersom jag hade ont i magen men när jag och Helena skulle till receptionen var den stängd och sen träffade vi Andreas, Marcus, Lisa och Maria så vi chillade med dem istället =)
Kom hem runt 4 och kvart över stack jag till friskis för att träna.
Efter träningen åt jag middag och sen städade jag mitt rum, tog bara en timme! Är helt förvånad. Såg på stolthet och fördom lite senare, gud vad jag älskar den filmen!=)

Funderar på att krypa i säng och läsa lite till i min bok, känns ändå inte som om jag har något bättre för mig, haha!
Kan förresten meddela att det gick SKIT på mitt tyskaprov!! tror jag typ får IG eller något..

"Kan du visst! du är precis lagom cp för att fixa det!"

Sweeney Todd =)

Har haft så mycket med skolan och annat att jag inte har haft tid att blogga.
I onsdags hade jag svenskaprov vilket jag tror gick ganska bra =) Jag vet att jag har fel på en fråga men vem fan bryr sig?

Alla hjärtans dag spenderade jag med Helena och Tobbs, vilket var väldigt najs! Vi såg på Sweeney Todd, den kommer på bio idag med Tobbs hade laddat ner den. Den var skitbra, älskade att allt var så mörkt i nutid och i färg i dåtid och så älskar jag ju Tim burton =) Tyvärr var filmen lite sorglig i slutet, ska inte berätta varför, det bli inge kul för er som ska se filmen och det borde ni verkligen!

image22
Älskar Johnny Depp och Helena Bonham Carter <3


"Måste de ändra hela jävla tv-tablån för att det är äcklig alla hjärtans dag?!"

12 Februari

sitter här fast jag borde plugga, inte bra...
Idag har jag vart i skolan (som vanligt) hände absolut inget spännande där. Efter skolan stack jag och Johanna till friskis och tränade, som tur var hann jag plugga där en stund.
Kom hem käkade middag och duschade, strax därefter stack jag och Jossan till coop och köpte onyttigheter, någon mer än jag som tror att träningen kanske inte gav så där jättemycket? haha. I och för sig om jag inte hade tränat hade jag aldrig kunnat äta chokladen utan att bli tjock.
Nää nu måste jag faktiskt plugga hur gärna jag än struntar i det....

"Salladsblad gör mig också glad men allra bäst är morötter, morötter"

Pannkakor med sylt

Kom nyss hem från skolan och ska strax duscha, käka glass och sen dra till kungenskurva med Jossan för att spana skor =) Men tänkte att jag skulle blogga först, Carro, Lisa och Elenore ville att jag skulle skriva hur dum jag var idag, haha.

L- Hon har alltid pannkakor med sylt
J- Vaddå, äter hon alltid pannkakor?
L- Nää, Pms- Pannkakor Med Sylt
J- Jaha! haha
C- nu måste du skriva det här i din blogg

"Yes, nu vinner vi tack vare Helena"

10 Februari

Idag har jag, tro det eller ej, pluggat! Trodde inte att jag skulle göra det men jag har både kollat tyskan och svenskan =) Känns skönt att jag i alla fall har börjat, ska ju plugga både ecdl och samhälle också....
Vid ca halv 3 tog jag en paus från pluggandet och hjälpte Jossan att sätta upp studsmattan. Det var ganska kul att klättra runt i förrådet för att hitta alla grejerna, haha. Stack och tränade efter det, kändes bra eftersom jag har stoppat i mig en hel del onyttigheter i helgen. När jag kom hem käkade jag och nu sitter jag här, ska plugga lite till snart. Hinner inte plugga så jättemycket imorgon, ska rida och direkt efter den ska jag till gnesta och kolla på Jockes hockeymatch, får väl plugga på vägen dit eller något.
Nej nu ska jag ner och kolla på one tree hill innan jag ska plugga =)

"Hoppas han cyklar ihjäl sig"

Jossan är lite speciell

Det här är nog bland det roligaste jag har sett! Jossan sa att hon såg en råtta på tomten eller något(!) usch, jag ryser av bara tanken. Trodde henne förstås inte men sen såg jag det själv, ett äckligt litet råttliknande djur sprang tvärs över gräsmattan. Var inte säker på att det var en råtta så Jossan skulle gå ut och kolla. Hon tog på sig skorna och plockade upp ett skohorn (tror hon skulle använda det för att slå råttan eller något).
Väl ute på gräsmattan kunde hon inte se djuret så hon tog upp pinnar och slängde på häcken i hopp om att djuret skulle fly därifrån. Var så himla kul för första pinnen hon kasta fastnade i trädet precis framför och hon vågade inte gå fram och ta den så hon letade fram en annan. Tror inte ni kan föreställa er det här i huvudet, men det var verkligen kul. Jossan gick på tå fram över gräsmattan med skohornet i högsta hugg, haha!
Det är verkligen synd att jag inte tog en bild =(

"Jag tar med mig det här skohornet"

Haha!

image19

9 Februari

Var och kollade på Jockes hockeymatch tillsammans med Sara =)
Matchen slutade lika och Sara tyckte det var mycket mer tempo i den här matchen än i Stefans, haha.
Efter matchen åkte jag hem till mig och Sara till sig, känner mig ganska taskig som inte följde med henne hem eftersom hon är ensam hemma, förlåt <3
Sara försökte ringa Stefan under matchen men han svarade inte, dålig stil! Han är på väg till gotland och de sover alltid med varandra så man tycker ju att han borde ha mobil på när han ska iväg, men nej. Hoppas hon får tag i honom sen =)

"Jag tycker fortfarande att vi borde vara cheerleaders"

Lyckat

Sitter i syrrans rum med en skål glass framför mig och tänkte precis börja plugga till ecdl, vilket jag egentligen inte vill men måste göra. Skriver in adressen i adressfältet och när jag ska logga in upptäcker jag att smart som jag är glömt lösenordet. Men den finns en länk man kan trycka på om man har glömt lösenordet, yes tänkte jag, men när jag väl trycker där och skriver in min epostadress kommer det fram att datan inte hittar mitt lösenord (!) Toppen, vad ska jag nu göra? Måste vänta till måndag då jag kan gå till Pierre och tala om vad som hänt. Detta är så typiskt mig.
Aja hinner inte sitta här och slösa tid, måste plugga tyska och svenska....

"gud vad läskigt, drömde att du var med simon och att vi åt glass"

8 Februari

Precis som alla andra fredagar var det totalt meningslöst att komma till skolan klockan 10. Hasse och Erik babblade bara på om Ecdl och de individuella valen, har redan gjort mina och jag vet att jag har ecdl tenta om två veckor. De borde verkligen tänka om och låta oss börja halv 11, håller ändå bara på i en halvtimme hur mycket de än tar upp och det slutar alltid likadant, att vi får sitta en halvtimme och vänta på nästa lektion - helt onödigt!
Efter mentorstiden hade vi kriminologi, var väl ingen höjdare. Kollade på en tråkig film om lasermannen och sen skulle man göra instuderingsfrågor i basgrupperna medans läraren gick hem(!) Anders hade planerat att vi skulle sitta ända till 3 men alla drog typ 20 över 2, i alla fall min grupp =)

Har precis duschat och käkat middag, var på friskis och tränade, även om jag har tränat där i ett år är det fortfarande jobbigt, antar att jag tar i mer nu eller jag hoppas i alla fall det.
Borde egentligen plugga tyska, svenska och ecdl nu eller städa men kommer antagligen se på tv eller gå ut.
Får väl göra det imorgon, tror inte det kommer hända men jag måste verkligen.

"De är psykiskt störda, pedantiska, socialt missanpassade män"

7 Februari

Hände inget speciellt i skolan, skulle till tandläkaren så jag slapp sista lektionen men det gjorde tydligen alla andra också eftersom läraren var hemma med sjukt barn. Det var i alla fall inget fel på mina tänder så jag behövde inte stanna så länge. Efter tandläkaren åkte jag hem, gjorde ingenting, åt middag och sen drog och tränade.
Efter träningen var det meningen att jag skulle ta bussen till segeltorpshallen och kolla på Stefans match men när bussen kom upptäckte jag att jag tappat mitt busskort, toppen! Hittade det som tur var ca 10 meter från busshållsplatsen men då hade bussen redan åkt. Pappa fick hämta mig och sen plockade vi upp Sara på vägen och kom fram i tid till matchen, så ingen större skada skedd.
Både Petersson och Parna var och kollade på matchen, båda är tyvärr skadade och kan inte vara med =(
Segeltorp borde lätt ha vunnit men så blev det inte riktigt, de kämpade och vann tillslut med 6-5 och Stefan gjorde TVÅ mål =D
Åkte hem med pappa och lämnade Sara ensam, okej inte helt ensam, alla andra var typ kvar för att vänta tills grabbarna var klara. Tyvärr tog inte den snyggaste i laget av sig sin hjälm efter matchen och eftersom jag inte hann stanna kvar får jag vänta en evighet till nästa gång =(

"Fan, nu litar jag inte på honom längre"

6 Februari

Gjorde mina individuella val idag efter skolan, valde färg, form och stil och teckenspråk. Hoppas jag får båda och att de är roliga. När jag var klar med dem åkte jag, mamma och pappa till sko kanonen för att handla skor till mig =) Hittade ett par som jag tyckte var snygga och billiga, 200 kronor. Köpte även ett par skor åt Jossan, inte jag som betalade, är inte riktigt så snäll(A)
Käkade middag på taco bar, åt en chicken burrito och det är inte något som jag rekomenderar. Den var inte äcklig eller något men inte riktigt min smak.
Kom hem för ett tag sen, hade tänkt slå Helena en pling men jag kommer inte ihåg vad jag skulle säga men jag kanske ringer ändå=)

"Är han neger?"

Romme!

Romme idag =) Var faktiskt inte så svårt att gå upp kvart över 5, men jag sov lite på bussen. Tror alla i bussen tyckte vår klass var cp, satt typ längst bak med musik på hög volym. När de sedan satte på spice girls tog jag min ipod och låtsades som om jag inte kände dem, haha.
Kom till romme typ halv 10 och jag åkte typ hela dagen med Helena, Andreas, Maria, Adrian, Felix och Marcus =) Det var fett najs! Träffade Johanna precis när vi skulle käka, har inte sett henne sen vi var hos Jalle, vilket var ett tag sen. Träffade även Soffan, har inte sett henne sen vi slutade 9:an haha.

Kom hem runt 7 åt middag och sen kollade jag på gossip girl =) Ska strax hämta en semla från köket, som alla vet är det semlans dag idag!

"Kom igen nu, vi har övat på det här"

4 Februari

Kom hem från båten för ett tag sen, har vart där med helena och handlat godis till rommeresan imorgon. Åh, det ska bli så kul, typ ända gången detta år som jag kommer åka skidor. Det som är mindre kul är att jag ska gå upp typ kvart över 5, kommer typ inte komma i säng förens 12 idag eftersom jag ska kolla på Jockes hockeymatch, får sova typ 4-5 timmar, kul. Ska väl egentligen inte klaga eftersom jag har valt det själv men jag klagar ju typ jämt så varför inte nu?
Hade förövrigt friidrott på gympan och det var faktiskt kul, speciellt längdhoppet. Började asgarva varje gång jag skulle börja springa så resultatet vart att jag låg i gropen helt sandig. haha.

Ska gå och kolla på tv nu innan jag ska fixa middag, borde egentlgen städa men det får bli en annan gång!

"Vi var i enköping och då sa de på radion, rix fm uppsala, jag fattade ingenting"

Match

Var på Jockes hockeymatch idag och oj vilket skämt domaren var. Han tog ut varenda segeltorpsspelare för ingenting och gav 4 stycken matchstraff och typ allt i sista perioden. Alla blev verkligen utvisade till höger och vänster, vi var flera gånger 3 mot 5. Men Henri (målvakten) gjorde en strålande insats och segeltorp vann med 3-1 =)
kom hem för ett tag sen, tog en dusch och sen åt jag middag. Tränade på friskis precis innan matchen och eftersom de spelade i enköping kom pappa och hämtade mig och vi åkte direkt.

Firad =D

Igår firade Helena mig genom att bjuda mig på mat på News och sen kolla på Hostel 2 med massa chips, läsk och godis. Vi åt runt halv 7 och det var asgott! Tog först en liten förrättssushi och sen schrimpwok, var så jäkla mätt när jag gick därifrån. Åt med pinnar också, gick riktigt bra men vi fick sitta ett tag, vilket var helt okej eftersom då orkade vi äta mer, haha. När vi gick därifrån var det typ en 25 minuter tills bussen skulle komma så vi bestämde oss för att gå hem. Eller vi gick inte hem utan vi gick till coop för att handla godis, chips och läsk men det ligger typ precis vid Helena så.
Kollade på filmen och jag var förvånad över att den inte var läskig med den var jävligt bra =)
Älskar verkligen hostel, den har så bra handling och i den här filmen fick man följa både de som skulle bli mördade och de som skulle mörda. Skulle inte banga på att se den igen!
Efter filmen gjorde vi inte så mycket, jag kollade på slutet av ett Midsomer murders avsnitt och Helena satt vid datan och efter det gick vi typ och la oss.

Vaknade klockan 12 idag hemma hos Helena (inte så förvånande eftersom det var där jag somnade, hade blivit rädd om jag vaknat någon annanstans) Tog en dusch eftersom mamma, pappa och Jossan skulle hämta upp mig så vi kunde åka till morfar. Var där för att fira Barbro men jag fick min present av honom också, tack=)

"Hon tycker att hennes är Mcdreamy och den andra McSteamy"


Birthday! =)

Igår fyllde jag 17 och fan vad najs det var! Typ alla i klassen sa grattis, vi sjöng aldirg för mig (tack gode gud) och Andrew gav mig en choklad i födelsedagspresent, tack!
Men innan dess fick jag glass och presenter av familjen och jag älskar verkligen tröjan jag fick av Jossan.
Efter skolan stack jag, Helena och Tobbs till stan, Helena skulle inhandla något till Jesper. Det skulle vara en alla hjärtans dag present som han skulle ta med sig till Tanzania och öppna där och vem vet, han kanske behöver den där borta. Jag älskade i alla fall hans present och om han inte vill ha den tar jag den!
Hittade det hon skulle ha och sen åkte vi hem till henne där hennes mamma stod och lagade mat åt oss, en jättegod kycklingrätt med gott tillbehör. När vi käkat skulle vi hem till mig och hämta mitt busskort för att sedan åka till matchen men innan dess gav Helenas mamma oss pengar till födelsedagsfika, väl uppskattade pengar.
Mötte Sara vid bussen och väl framme vid segeltorpshallen stack vi in på City Gross för att handla fikat, tog typ 5 munkar och 6 dammsugare, tänkte ta chips också men det sket vi i =)
Fick min present av Sara, massa muffins och kjuk pepparkaka, älska!
Matchen var värsta spännande mot slutet så jag höll på att dö men jag klarade mig. Den slutade 2-2, en förbättring från förra gången dessa lag möttes.

Det var min födeledag och alla som känner mig vet att jag älskade den =)
Idag ska Helena bjuda mig på mat från news och sen ska vi se skräckfilm och proppa i oss chips och läsk.

"Jag gillar att suga på dem tills det blir ett hål och allt trillar ut"


RSS 2.0