30 Juli

Måndag innebär ny vecka och nya tag. Det innebär också att det bara är 2 veckor kvar här. Längtar hem som satan och vill att tiden ska gå snabbare samtidigt som jag undrar vad som hände med sommaren, allt har gått så snabbt. Känns som vi kom nyss och inte hunnit göra något alls men det stämmer inte. Vi har varit här i 6 veckor och vi har hunnit med en massa. Imorgon är jag ledig och då ska jag och My på räkfrossa. Kommer bli grymt gott! Annat som vi har kvar är lammet och grisen, kalmar stadsfest och personalfesten. Kommer gå snabbt, innan jag inser det sitter jag hemma i mitt rum igen. Som jag längtar

27

Idag har jag haft en helt underbar dag tillsammans med My :D vi åkte ner till Kalmar för att shoppa, äta lunch hemma hos Johannes föräldrar och köpa pommes till med havet intill. Hittade en del fint som fick följa med hem och lunchen var supergod och väldigt uppskattad, passade på att duscha i deras superdusch också, superskönt! Nu kollar jag ikapp serier och ska strax sova, på måndag är det bara 2 veckor kvar tills vi åker hem!!!


22 juli

Idag är det 3 veckor kvar till personalfesten, vilket betyder att det bara är 3 veckors jobb kvar! Och 3 veckor och 1 dag tills jag är hemma igen, längtar! Idag är dessutom första riktiga soldagen på länge och självklart jobbar jag... Så typiskt! Hoppas det ät fint imorgon också, då ska jag sola :) på kvällen blir det nog en tripp till Kalmar och tillbaka ;)


16 Juli

Idag är det exakt 4 veckor kvar tills vi åker hem! Det betyder att vi har varit här halva tiden ungefär, lite mer och att Jossan fyller 20 om 4 veckor också. Tiden går snabbt fast ändå långsamt. Vill egentligen bara åka hem nu men ändå stanna. Är ju en del saker som vi ska hinna med innan vi är färdiga här :)


14 juli

Fick superfina blommor av Johannes i måndags! Vilket gör att jag saknar honom ännu mer men på måndag är det "bara" 4 veckor kvar! Känns lite segt, är rätt tråkigt att vara här när man är ledig men tiden går nog fort. Vi ska hinna med lammet och grisen igen, personalfest och så är det ju Kalmar stadsfest också :)


6 juli

Det suger lite att Johannes har åktegen efter att bara varit här i 4 dagar.Men det var 4 helt underbara dagar! Först lammet och grisen och sen fixade han räkmiddag åt mig, så gulligt <3 blev en massa mys och så middag med hans föräldrar också :) men nu suger det lite att vi inte kommer ses på typ 5 veckor :( och det suger lite att sitta på jobbet när det regnar. Är i och för sig ganska najs att tjäna pengar på att inte göra något alls :) imorgon är jag ledig och då ska jag spendera dagen med mina föräldrar :) 

RSS 2.0