27 mars

Har inte blivit mycket pluggande idag inte! En tur i stan och mys på skeppsholmen lockade mycket mer :) köpte inget idag förutom en jäkligt dyr cola men så är det ibland :) har hittat ett par solglasögon som jag kanske köper sen :) nu ska jag strax promenera med Helena och sen kanske Johannes kommer förbi :)


26 Mars

Har pluggat i skolan tisdag till fredag och så lite igår, pallar fan inte mer! Men imorgon blir sista dagen sen tenta på onsdag, får se hur det går. Träffade Johannes igår också, har inte sett honom på över en vecka så det var på tiden :) imorgon innan jag börjar plugga blir det en runda på stan med syrran :)


20 mars

Länge sen man hängde här ser jag. Den här veckan kommer jag ha fullt upp med tentaplugg, jippi! Alltså inget liv förens skiten är över och då är det ju bara ladda om för nästa kurs... Har i alla fall varit hemma hos Helena och planerat och bokat London! :D 25-27 maj åker vi och jag längtar!! imorgon blir det heldag i skolan så nu ska jag faktiskt sova, om jag kan. Det hoppar konstigt i magen på mig (?) typ som ett extra hjärta, läskigt!


11 Mars

Större delen av dagen har spenderats hemma i sängen, har kollat på serier och bara tagit det allmänt lugnt :) var en stund i skärholmen med Helena, My och John men hittade inget tyvärr. Blev en kort löprunda i det fina vädret när jag kom hem :) nu ska jag sova och imorgon ska jag äntligen träffa älskling igen! :)


10 Mars

Har precis kommit hem från Helena :) var där och kollade melodifestivalen, inget stort fan men ändå. Final är ju final. Inga direkta åsikter om det vinnande bidraget, bra låt men sämst framträdande. Tänkte sätta på Tvn och sova nu, dock är det inget bra på förens klockan 3 och jag orkar ju inte hålla mig vaken tills dess för att jag ska kunna somna till ett bra program ^^ söndag imorgon i alla fall, vilket innebär ledighet, skönt!


6 Mars

Jaha redan mars då :) får väl skylla mig själv att jag är sjuk nu efter att jag hängt med en sjuk Johannes men nu vill jag fan bli frisk! Febern verkar vara borta i alla fall så slipper ligga hela dagen i sängen och må skit. Skolan var tydligen inställd idag, skönt :) Istället blir det lite läsning och sen ska jag nog ta mig ut i det fina vädret :)


RSS 2.0