27 Mars

Skrev inlägget igår men bloggen dampa så jag kunde inte publicera det.

Idag har jag övninsgkört, promenerat med hundarna och vart på spelning =) Spelningen ägde rum i Dieselverkstaden i sickla, åkte mest dit för att lyssna på Bohemian lifestyle men lyssnade på några andra också. Helena var hungrig så mitt i spelningen (efter att BHL hade kört) drog hon, jag och Tobbs till Max för att käka=) Efter spelningen skulle alla andra som vi var med dra hem till Jalle och vi fick inte följa med *dissad* =(  Gjorde egentligen inte så jättemycket, var ganska trött så vi tog tunnelbanan hem. Nu ska jag snart sova eftersom jag ska vara hemma hos Stefan halv 12 imorgon, vi ska dra och åka skridskor. Tror jag ska sätta på OC och smaska på M&Ms innan jag somnar, god natt! <3

"Om man tar bort LPLATS i ändhållplats blir det ändåhål, haha"

Promenad i skogen

Glenn och jag tog hundarna på en promenad i skogen och jag kan ju inte säga att det var min bästa ide. Jag gick barfota i mina gympaskor, hade ingen jacka och jag bestämde mig för att gå i skogen där det var cirka 10 cm snö. Det var inte allt, bestämde att vi skulle gå upp på ett berg, var inte så smart eftersom det var halt och Sammie drog som fan. Det var ett under att jag klarade mig!
Sitter nu hemma, mina sjödalsbyxor är blöta upp till knäna och jag fryser! Hoppas jag får tillbaka känseln i fötterna snart.

"Vad är grusvägen för något"

21 Mars

Dagen började med hockey, såg inte hela matchen eftersom Jocke och de låg under med 5-1 i andra prioden. Åkte hem och fixade paj som jag skulle käka till middag.
Gick hem till Helena runt halv 9, fixade mig där innan vi drog till centrum för att möta Sara, vi skulle ta bussen hem till Sandra. Det skulle vara fest men det var mest chillkrök och alla stack ganska tidigt, även vi. Saras mamma kom och hämtade mig, henne, Stefan och Helena runt 1 och då åkte alla hem utom Helena hem till Stefan. Kollade på film, Green street hooligans, faktiskt riktigt bra =)

Idag kom Stefans släkt (en del av den i alla fall) på påsklunch. Kändes lite skummt i början eftersom jag inte hade en aning om vem någon var men det fixade sig. Vi spelade lite Wii och kollade på film. Åkte hem runt halv 5 och käkade nyss middag. Nu väntar jag bara på att Helena ska käka så jag kan träffa henne sen, de skulle ha gäster halv 6 så de äter nog runt 6. Tror hon skulle ringa mig men jag är inte säker, får väl ringa henne i värsta fall.

"Jag har gått runt på mattan, den är värsta mjuk och mysig"


Fredag

Idag är det Fredag men känns som lördag =) Ingen BJ-match idag heller, den är tydligen flyttad till söndag. Inte för att det gör så mycket, Jocke har match idag som jag tänkte se.
Fattar inte att det snöar så jävla mycket, så här ska det se ut på julafton inte påsk! Måste leta fram mina vinterskor, min vinterjacka och mina vantar bara för att gå ut(!) Jag vill ha sommar, nu!

"Varför sover inte du?"

Lov =)

Äntligen lov!! Det är fan fucking amazing att jag klarade av skolan idag, är så trött så jag skulle kunna dö. Efter skolan gick jag som planerat hem och slappade, kollade på grey's anatomy och sen stack jag och tränade. Det är verkligen skönt att träna precis innan ledighet, efter känns det verkligen att man slipper skolan och bara kan ta det lugnt.
Var på coop för ett tag sen och köpte massa godis, måste ju ladda inför kvällen som ska spenderas hemma =)
Imorgon ska jag till Nacka för att kolla på hockey, Stefans sista för säsongen =(

- Ni kan ju få följa med nästa gång jag ska på fest.
- okej, när är det då?
- Eh.. typ... aldrig.

"Ni två är som ett gammalt gift par"

19 Mars

Match idag igen, inte för att jag klagar. Nu var det Jocke som spelade och tro det eller ej, de vann med 4-0. Några spelare från BJ var självklart med =D Förutom match har jag  vart i skolan, det är aldrig kul men idag var det extra tråkigt eftersom Helena inte var där =(
Efter skolan gick jag hem och kollade på Gossip girl eftersom jag missade det i tisdags, pluggade lite tyska och slappade. Imorgon är det sista skoldagen innan lovet och jag är superglad för det, pallar fan inte skolan.  Egentligen var det tänkt att jag skulle på match igen men Sara ska på opera så vi kan inte gå=( Men jag ska träna och ta det lugnt istället =) Skadar ju inte om man håller sig borta från ishallen åtminstånde en gång.

"Jag saknar en blondin som börjar på H"

Dagens

"När jag rider stora hästar brukar jag få så jävla ont"

17 Mars

Bloggar just nu från sängen, ligger här med datan och ska snart se på tv. Borde verkligen inte göra det, måste plugga tyska men får göra det senare....
Hände ine så mycket i skolan idag, hade gympa till 1 och sen håltimme, skulle egentligen komma tillbaka klockan 20 i 3 eller något för att ha handledning med 3:orna men jag sa att jag hade ont i huvudet och stannade hemma. Det var inte alls så att jag bara sket i det för att jag inte orkade.
Nej får väl ta och sätta igång med tyskan om jag ska hinna se någon tv ikväll...

"Han är ganska ofräsch och man måste vara fräsch"


19.59

Match idag, Segeltorp mot Farsta =) Matchen var värsta spännande, speciellt i slutet. Segeltorp ledde med 3-2 när Farsta tog ut sin målvakt och lyckades göra 3-3, med två minuter kvar av matchen tror man att det ska bli oavgjort men precis i slutet och då menar jag precis i slutet. 19.59 lyckas Chris göra mål och Segeltorp vinner!!! Helt jävla otroligt!

"Yes, han tog av sig hjälmen!"

15 Mars

Dagen började med att jag och Helena drog med mina föräldrar till farsta c, jag skulle handla en ny plattång eftersom Jossans gått sönder under natten och Helena kikade mest runt. Åkte hem till Helena efter, plattången tog mamma och pappa hem men sminket som jag köpte fick följa med mig, båda vi köpte en vattenfast ögonskugga och jag köpte även ett läppglans. Väl framme hos Helena nördade vi oss framför datan tills maten var klar, fläskkotletter och bakad potatis, supergott! Kollade sedan på melodifestivalen och som tur var vann inte Amy Diamond, så jag är fortfarande från Sverige =)
Klockan 11 tog jag och Helena en promenad, gick hela vägen till älvsjö och tillbaka, det tog ganska precis två timmar och när vi kom hem kände vi oss väldigt duktiga =) Kollade på csi klockan två och sen gick vi och la oss. Blev väckta halv 12 av Sara som skickade sms för att kolla om det var match idag och självklart är det match=)

"Jag vill åka hem med dem men jag vill inte fråga om jag får"

Morgon

Vaknade för inte alls länge sen, käkade lite chips till frukost, inte världens nyttigaste men jag orkade inte fixa något (a) Har inga planer för dagen men jag tror jag ska slå Helena en pling lite senare, nu ska jag se om jag kan sno Jossans plattång och börja göra mig iordning.

"Är det han som är så snygg enligt Jessica?"

14 Mars

Kort lugn dag i skolan idag, arbetade i basgrupperna och min hade typ inget att göra. Ska skriva om Mtv och för det första så verkar arbetet vara totalt meningslöst och för det andra finns det ingen fakta alls! Åt i alla fall en god lunch på NEWS tillsammans med Helena, älskar verkligen deras mat!<3
Ska slappa framför tv:n nu en stund innan jag ska vara nyttig och dra till friskis och träna.
Sen blir det match ikväll igen =)


"Du kan ju åka efter på din mintgröna moppe med sprayat visir och sen när du kommer fram fäller du upp det tar lite bilder och drar därifrån"

Resursdag

Känns som om jag döpt flera inlägg till ledig så idag fick det bli resursdag. Blev ju inget svt idag så vet inte vad jag ska göra under tiden vi skulle dit. När mamma kommer hem ska vi åka iväg och köra och sen hälsa på morfar på sjukhuset <3 Ska på match ikväll också, vet inte när den är, Sara skulle ta reda på det igår och sen säga till mig men jag antar att hon glömde eller något.
Nej nu ska jag dra mig härifrån och göra mig iordning, kan ju inte se ut såhär om jag ska visa mig bland folk!

"jag vet, jag ser ut som en randig apelsin"

Tjatig!

Jag vet att jag har nämt det typ 1000 gånger, eller egentligen bara 2 eller 3 but still, jag måste göra det igen, Jag är ledig imorgon!!!

12 Mars

Har inget jag måste plugga på idag! Hade kriminologiprov, skrev 10 sidor så jag tycker att jag borde få åtminstånde VG, eller?
Sitter och spelar final fantasy, fattar inte mycket, haha. Får ta över Helena någon dag så hon kan hjälpa mig. Ska dra och handla godis med Glenn sen, om jag orkar annars har jag inget planerat förutom att se tv ikväll.
Blev tydligen inget svt i morgon, de trodde visst att det var idag eller något men eftersom jag är ledig imorgon spelar det ingen roll =)

"Vi har prov om en kvart så Siri är sjukt stressad"


11 Mars

Idag på gympan skulle man springa så många varv man orkade på 10 min och jag sprang 9 stycken det vill säga 1800 m, är ganska stolt över mig själv. Dirket efter gympan skulle jag och Johanna till friskis för att träna, kan ju erkänna att jag kände mig ganska död. Fick skjuts hem av Johannas pappa, åt,  fixade mig och drog till segeltorp för att kolla på hockey. Segeltorp mot nacka och segeltorp vann med 4-3 tack vare att Jesper satte en straff i slutet =) Räcker för att gottgöra utvisningen på 10 min han fick (inte för att det gjorde så mycket, då hade man ju något annat att kolla på en stund förutom matchen, haha). Stefan måste få credit för sitt mål också =)
Nästa match är på torsdag och jag hoppas att vi ska se den, är lediga och jag ska följa med Helena och Saras basgrupp till svt, det måste vara minst 10 personer så jag offrade mig, haha.  Hoppas jag hinner övningsköra en stund också.

"Så hon fuskade?"


10 Mars

Kom hem från skolan för ett tag sen, hände inget speciellt där. Fick gå ner till biblioteket och lära oss att vara källkritiska, hallå, det kan väl alla eller? Helt meningslöst i alla fall.
Sitter nu och käkar chokladtårta, asgott! =) Ska iväg och rida lite senare och sen efter det ska jag till Lidingö för att kolla på match, ska bli spännande (jag menar inte matchen, utan att se hur alla i publiken ser ut, haha!)

"Jag trodde du menade att din skor var genomskinliga"

7 Mars

Var hos Sara igår, hon hade fest och jag kan ju inte dirket säga att det var skitkul. Hade ingen dricka, fick såklart smaka av andra men det tog slut ganska snabbt och sen körde de samma musik hela kvällen, man fick lyssna på alla låtar typ 20 gånger och man hade tröttat på dem redan efter 2. Det var egentligen meningen att jag skulle sova där men jag pallade inte det så stack hem runt 1, ångrar faktiskt att jag inte gick tidigare så jag hade orkat följa med mamma och pappa och åka skidor.

"Jag får inga sms"

Paus

Har tagit en liten paus från mitt städande, ska ha städat mitt rum tills imorgon så jag kan byta. Får se om det går men med lite vilja borde det funka. Tänkte egentligen bara skriva att jag är ledig imorgon, fett najs! Det är inga av mina lärare i skolan och min basgrupp har bestämmt att vi inte ska jobba med arbetet imorgon.

"vad är ljusröd för något?"


Jossan igen asså!

Jessica- Skulle inte jag passa i en palestinasjal?
Jossan- Då skulle du ju se ut som ett emo!
Jessica- Men jag tycker de är ganska fina.
Jossan- Ja några av de är ju söta.
Jessica- Jag menara sjalarna, inte emos:arna
Jossan- Jaha!

Haha, nu kanske Elenore, Carro och Danni inte bara tycker det är jag som är dum!

4 Mars

känns som om allt har gått fel idag. Imorse när jag vaknade med lockigt okontrollerat hår hittade jag inte syrrans plattång så jag fick ta min som suger. När jag sedan kämpat i cirka en halvtimme med att få det platt, utan resultat, kommer Jossan och säger att hon hittat den! Eftersom jag slösade en halvtimma på håret var jag tvungen att stressa för att hinna göra mig iordning. När jag sen skulle käka frukost hade någon lämnat en macka åt mig, schysst! Missade tåget och fick ta bussen till skolan vilket tar typ 3 gånger så lång tid.

Efter skolan fick jag stressa hem för att byta om till träningskläder, packa min väska och dra till bussen för att åka till friskis. Bussen var cirka 10 minuter försenad så jag hade lätt hunnit hem och hämta csn kortet jag glömt. Kom försent till passet också eftersom jag var tvungen att köpa ett nytt kort, hann inte betala innan så de sa att jag kunde göra det efter. För att hinna betala kortet efter passet var jag tvungen att gå innan stretchingen eftersom jag och Johanna skulle hinna med bussen hem.
Nu är jag hemma och känner mig fortfarande stressad, ska plugga lite engelska nu så jag hinner se på Gossip sen och varva ner....

"Nej vänta! Jag är 17, har ju fyllt år redan"


-

Hatar vårt nya schema!!

1 Mars

Igår var det första mars,  Helenas pappa fyllde år =) Men jag fick komma över i alla fall. Kom runt halv 5 kanske, fick gå i regnet och det var inte speciellt kul. Väl framme spelade vi tv-spel, mario kart, älskar det spelet! Käkade mat från Mcdonalds, spelade lite till och sen kollade vi på melodifestivalen. Det var ju inte direkt en chock att Linda och Charlotte gick vidare till final. Spelade lite mer tv-spel efter den, ville vinna svamparna men det gjorde vi inte =(  Tillslut gav vi upp och gick och spelade kort istället, låter kanske inte så jättekul men då har ni aldrig spelat med mig och Helena =) Pappa kom och hämtade mig klockan 1 och gick och la mig ganska direkt.

Idag ska jag fira Helena eftersom hon fyller år!!! GRATTIS!
Ska bjuda henne på bio, mat och godis =) Ska se vantage point, hoppas den är bra.

"Allt går bra tills det kommer ett bananskal som jag kör på och då går allt åt helvete!"

29 Februari

Första delen av kvällen spenderade jag hemma med Jossan och två hyrda filmer, A mighty heart och sleeping dogs lie, ingen utav dem var speciellt bra. När första filmen nästan var slut kom Helena över, kollade slutet med oss och sen den andra filmen. Stack över till henne runt 12, Thomas hade en massa kompisar där och han ville att hon skulle komma hem. Träffade Carro där, även om vi är grannar ser vi inte så mycket av varandra så det var kul =) De hade en massa sprit och satt och spelade tv-spel, en rolig kombination. Skulle ha turnering runt halv 2 men jag missade den eftersom jag åkte hem klockan 2, skulle upp halv 12 igen och så har ju pappa sina regler. Men även om kvällen slutade ganska tidigt (var ju bara hos Helena i två timmar) så var den lyckad =)


"Jag har hånglat med alla tjejer här utom Anna"

RSS 2.0