30 Mars

Har nyss plöjt igenom ca 200 sidor =/ I vanliga fall brukar jag ju älska att läsa men inte när det gäller vår engelska och svenskabok, de suger verkligen!! Svenskan är nog den sämsta boken jag någonsin läst, håller på att somna varje gång jag öppnar den. Tyvärr har jag ju ca 100 sidor kvar, tror jag dör!!
Kan berätta lite om min dag istället, tror inte ni vill veta hur mycket jag har läst idag. Dagen började med att jag försov mig, gör inte mig något, slapp ju svenskan.
Sen hade jag psykologiprov (eller kanske ska säga schizofreniprov eftersom det var det enda det handlade om), det gick i alla fall SKIT, skrev typ fel på två av tre frågor... Inte kul, men men.

Skulle haft teckenspråksprov också, vilket jag verkligen fasade för men jag och Helena var sist så vi hann inte. Satt hela lektionen och gjorde ingenting... Alla andra slipper torsdagslektionen men inte vi. Vi måste komma klockan 8 och stanna i typ 10 min, jippi!!

Satt nyss och kollade på "Ballar av stål", svenska dårå. Inte lika roligt som det amerikanska men det dög i alla fall. Orkar inte berätta vad det roligaste var, tar för stor plats och för lång tid.
Vi svenskar gör om typ alla amerikanska tv-program, tex "ballar av stål", "grillad" mfl. Kan vi inte komma på något eget någongång?

"Det visar ju bara att män är dumma i huvudet"

28 Mars

Har vart en väldigt lugn dag idag, har mest pluggat. Har både psykologiprov och teckenspråksprov på måndag och ska läsa massa sidor i engelskaboken och så ska jag ha läst ut svenskaboken till på onsdag. Prioriterar psykologin och teckenspråket, men har bara hunnit 30 sidor i svenskan och det skulle vara bra om den blev klar. Ser inte alls fram emot teckenspråket, ska sitta ensam och prata med Johan, vad fan ska jag säga?
Men men skrev bara för att ta en paus från pluggandet men måste återgå nu, trots att Helenas bok ser mycker mer lockande ut, får väl plöja igenom den på typ måndag, efter proven....

"Är jag så osynlig?"


She's the girl all the bad guys want

Blev en lugn hemmakväll för min del. Fanns inget som lockade tillräckligt för att vilja gå ut när det snöade och det är aldrig fel att vara hemma så. Pappa är ju i alperna nu (Fett orättvist! Vill också vara där), Glenn har jag ingen aning om var han är och Jocke var hos Marcus så det var bara jag, jossan och mamma hemma. Chillade framför tv:n med chips och läsk, mysigt mysigt.

Har sovit alldeles för lite hela veckan så trots att klockan bara är strax efter halv 12 (klockan i mitt rum står på 04.42, men det är bara för att jag inte orkat ställa om den sen proppen gick förra veckan. Är ganska kul att vakna och tro att man sovit bort hela dagen, haha), ska jag hoppa i säng redan nu, godnatt! =)

"We sit here to smell the cupcakes, it's like eating them without the calories"

27 mars

Hatar vädret idag! Det var okej när jag gick hem från Helena men nu är det värre. Har ingen lust att gå ut så sitter och sappar på tv:n för att hitta något bra. Får se vad som händer ikväll, förhoppningsvis slutar det snöa så jag vill gå ut =)

Hade matteprov idag, gick väl sådär, vet att jag har en massa slarvfel men bryr mig inte. Nationella kan ju ändra mitt betyg så. Hände absolut inget spännande i skolan idag men det kändes som man umgicks med fyraåringar. De kastade mat i varandras glas, var allmänt tjatiga och flummade hela tiden. Ganska jobbigt om jag får säga det själv.

Tror jag ska leta fram lite chips till senare, man vet ju inte hur länge jag bestämmer mig för att sitta inne.

"Du är hennes girlcrush"

26 Mars

Kände mig vårig idag när jag klädde på mig så det blev rosa och grönt =) Hoppas att snön försvinner snart och att det blir lite varmare!
Hade bara teckenspråk i en halvtimme idag så fick längre håltimme, passade på att käka frukost och kolla på Harry Potter då. Skolan flöt väl på som vanligt, snackade lite gamla kräpplaminnen med Helena och skrattade som fan!! Så jävla kul =) Hade världens jobbigaste gympalektion, var nog det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. Carro är nog väldigt glad att hon skippade. Trodde seriöst att jag typ skulle spy efter. Så vältränad är jag, haha!

Runt halv 7 drog jag på promenad med Helena och Zazza och mötte upp Jossan i fruängen en timme senare. Gick förbi Pontus för att lämna tillbaka hans ipod. Han är verkligen söt när han är glad, vilket är typ alltid, haha. Den har ju vart borta i cirka 3 veckor, han tappade den typ när vi firat Helena, long time ago. Nu slapp han i alla fall köpa en ny.

Käkade kräftor och kollade på criminal minds nyss, me like! och nu tittar jag på Gordon och pluggar i reklamerna. Har tyskaprov imorgon och matte...
Sen ikväll ska jag läsa vidare i min bok! =D<3

"Gud vad ful hon var!"

25 Mars

Väldigt tråkig dag i skolan idag, hade historia med Lars. Hur intressant sakerna han pratar om blir de totalt ointressanta så fort han öppnar munnen och varje gång han sätter på en film håller jag på att somna. Inget undantag idag inte. Fick kolla på en film om hitler och judarna så ni kan ju tänka er hur kul det var. Dessutom filmade de så man skulle tycka synd om personerna de intervjuade. Självklart tycker jag ju synd om de som vart med om detta men de måste ju inte fortsätta filma när de gråter så de inte kan prata, det är bara respektlöst.

Har ni ätit några våfflor idag då? Själv har jag ätit ett par stycken, supersmaskigt. Men på något mystiskt sätt försvann typ halv smeten när jag gått hemifrån och ingen annan var hemma! :O Fattar ingenting. Men när pappa kom hem fanns det typ inget kvar...


Vem tycker såna här byxor är snygga?! :O

Mamma har sagt att jag får utegångsförbud om jag köper ett par, haha! Skulle i och för sig aldrig köpa ett par, så jävla fult!!

"Hon var fett kåt på dig hela kvällen"

I'm Disabled


Tyvärr inte hela men i alla fall en bit av det roliga! =)

Världen är liten

ibland är världen verkligen liten =) Förra veckan hittade mamma en ipod på vägen hem till jobbet och när vi idag kollade runt på den upptäckte vi att det var Pontus ipod. Pontus i BHL ni vet, vår kompis. Haha. Nu lär han ju bli glad att han får tillbaka den och att han hade bilder på den så vi kunde se att det var hans. Ganska roliga bilder om jag säger så. Är säker på att Helena kan tänka ut vad för bilder, haha!

"Det var som när jag hittade den där hästen"

24 Mars

Var ett tag sen man hängde här, haha! Dagarna har rullat på som vanligt, inget spännande där inte. Sen senast har jag läst ut de två första twilightböckerna och ska få den 3e imorgon av Helena =D
Brukar ju se våra serier på tisdagar, men inte idag. Helena skulle vara med Tobbs vilket passar bra för mig, har ganska ont i huvudet. Tar det imorgon istället, beroende på mina planer.
Ska strax gå och ta en huvudvärkstablett och sen ska jag nog kolla på Harry Potter =D

"I'm disabled"

~

Det är inte speciellt lätt att läsa framför datorn... Har den egentligen bara på ifall Helena skulle logga in. Nu tvekar jag på att det händer så nu stänger jag av för ikväll. Måste ju läsa ut min bok, love it liksom!! =)

19 Mars

idag har det vart en ganska bra dag. Dålig start i alla fall. Kom till skolan klockan 8 för att ha teckenspråk men tror ni han var där? Nej... Orkade inte åka hem trots att jag hade håltimme till 11. Hade planerat med Siri att vi skulle plugga engelska så den första timmen fixde jag min tyskaläxa. Dagen blev i alla fall bättre sen. Hade jättekul på samhällen och skrattade åt allting och Helena kallade mig fegis, haha!
Tack vare att gympan drog över tiden missade jag bussen hem och fick gå till centrum för att ta bussen och när jag ko hem la jag mig på soffan och sov. Sov i kanske 2 timmar och sen var det dags för mat.

Är det någon som läst tidningen idag? Mamma hittade en rolig artikel om turister som hade klagomål och det var seriösa klagomål. Det var någon som klagade på att de hade fått en dubbelsäng fast de beställt två enkelsängar och skyllde på dem för att hon var gravid? asså, what? Är hon dum i huvudet eller? Sen var det någon som klagade på att ingen varnat för att det fanns fiskar i havet!! Herregud, vad är det för fel på vissa människor? Alla vet ju att det finns fiskar i havet.
Det var också någon som klagade på att det fanns många utlänningar och att man pratade spanska i receptionen och vart hade de rest? Jo, spanien. Är det konstigt att man pratar spanska där?? Ibland undrar jag vad folk tänker med...

Juste, Glenn var och hälsade på idag. Var här i typ en kvart, duschade, åt hämtade kläder och lämnade kläder i tvätten. Är det rättvist att mamma ska tvätta hans kläder när han inte vart hemma på en vecka? Jag tycker inte det men mamma är ju rädd för att han ska förstöra tvättmaskien så nästa gång han kommer hit, vilket lär vara om ca 1 vecka, kommer han ha nytvättade och nystrukna kläder....

"Det låter lika bögit varje gång jag säger det"

18 Mars

Ledig från skolan idag och det betydde att jag var hemma och tog det lugnt, behövdes verkligen =) Hade planerat att jag skulle ut och springa imorse men när jag väl kom till älvsjöskogen så var det glashalt så det fick bli en vanlig promenad med Sammie istället. Hade ju kunnat springa på vanliga vägen men ramlade i skogen och fick ont i höften och då orkade jag inte.
Var på bio med pappa också, såg "Män som hatar kvinnor". Riktigt bra faktiskt, brukar alltid bli besviken när jag ser filmer baserade på böcker jag har läst. Visst fanns det vissa saker jag inte tyckte var bra men filmen var helt okej och defenitivt sevärd! =)
Åkte hem till Helena sen och chillade med henne och Tobbs och nu ska jag faktiskt sova. Börjar ju klockan 8 imorgon... Godnatt!

"Ett riktigt ostfynd"

17 Mars

Idag har jag spenderat tisdagen som jag brukar, först i skolan och sen hemma hos Helena och kollat på våra serier. Tisdag är ju som jag nämt tidigare, en rutindag. Serierna var som vanligt asbra men det kom inget heroes, fett besviken. Var verkligen pumpad på att få se!! Vill ju veta vad som händer!!
Nu ska jag fundera ut vad jag ska äta, mamma gör köttbullar och det vill jag inte ha. får lägga på ett kol, ska ju träna idag också.

"vi skulle komma på en egen idé, men sen gjorde vi inte det"

16 Mars

Idag har det vart en bra dag =) Skolan var chill, trots att vi fick kolla på kartor hela samhällslektionen, which I hate, och se en tråkig film på psykologin. Ridningen idag gick toppen!! Hade Tiger, som vanligt. Får ju nästan alltid honom. Jag har honom ett par gånger och sen får jag byta till en annan häst kanske 3 gånger och sen får jag Tiger igen. Känns lite som en ond cirkel eftersom jag aldrig tyckt att det gått bra, vi har liksom aldrig gått ihop. Men idag då gick det verkligen galant!! Känns jätteskönt att det har gett lite resultat, får hoppas att det håller i sig bara =)
Efter ridningen åkte jag hem och duschade och sen drog jag till Helena. Vi kollade på twilight, en jättebra film men böckerna är nog 1000 gånger bättre. Föredrar böcker eftersom man alltid får lära karaktärerna mycket bättre och man kan alltid fantisera själv hur man vill att saker ska vara.
Ska faktiskt läsa första boken nu. Det är liksom antingen den eller tyskaboken och tyskan vill jag verkligen inte läsa.

"vart tog byxorna vägen?"

Söndag

Hände ingenting spännande eller roligt försen jag gick hem till Helena och då var klockan 7. Väl där så spelade vi massa gamla roliga spel. Haha det var ett då man skulle bota psykiskt sjuka gosedjur. Fattar inte ens hur man kan komma på ett sånt spel. Vi lyckades ganska bra i alla fall, botade en krokodil som var rädd för vatten och en flodhäst som hade en fusklapp i munnen, haha!
Om ca 5 minuter börjar csi som jag tänkte kolla på och sen ska jag nog sova, skola imorgon ju! Första för mig sen förra måndagen.

"Han var rädd för vatten eftersom de använde honom till att skura toaletten"

Spelning + Melodifestival

Var återigen och kollade på när BHL hade spelning, dock såg jag bara halva deras uppträdande eftersom jag skulle hem till Elli. Hos Elli kollade vi på melodifestivalen, Siri och Sara blev nöjda med resultatet och jag kommer väl fortfarande från Sverige. Men hade hellre sett att någon annan vann. Molly till exempel, hon sjunger bäst av alla men tyvärr så är hennes låtar dåliga. Om hon bara satsade på lite annat så skulle i alla fall jag älska henne.
Kvällen bjöd i alla fall på musik, massa gott och massa prat och skratt =D

"Är det här vårt hemnummer?"


14 Mars

Blev inte så mycket sömn inatt. kollade på Dexter till klockan 4 och så vaknade 10. Har inte gjort så mycket sen jag gick upp, kanske ska gå och fixa lunch snart. Jossan har satt på pokemon och kan ju inte säga att det är någon personlig favorit, haha!
ikväll blir det i alla fall lite hektiskt, ska kolla på bhl:s spelning och den börjar ca 7 och sen ska jag hem till Elli och kolla på melodifestivalen med tjejerna =) Missar säkert en liten del men det kommer bli en kul kväll i alla fall =)
Nej nu kurrar magen, tror jag ska fixa lite pommes ;D

"Har inte du sagt något kul idag?"

Kvällen

Tänkte skriva en kort resumé av kvällen innan den slutar helt. Vid 8 ringde Sara och frågade om jag ville följa med henne och Pernilla hem till stefan och självklart ville jag det =)
När vi kom dit satt grabbarna och lirade tv-spel, joinade dem ett tag och lyckades göra två mål. Inte dåligt för ett första försök, speciellt inte med tanke på att jag smsade samtidigt.
När vi, dvs tjejer, tröttnat på tv-spel bestämde vi att alla skulle vara med och spela poker, ingen vinst där men det var i alla fall kul. Efter det blev det mer tv-spel.... stefan märkte att jag och Pernilla var ganska uttråkade så han sa att vi skulle välja en film och såg att han hade hostel 2, vilket passade perfekt eftersom jag älskar den och ingen annan hade sett den.
Åkte nattbussen hem med Pernilla sen och nu sitter jag här.
Ska spendera resten av kvällen med Dexter, hejsvejs!

"Hon ska bada i hennes blod"

Vintergatan

Är det någon som kommer ihåg det programmet de körde som sommarlovsmorgon för x antal år sen? Vintergatan, med Peo, Glenn, Mira och Henrik och deras rymdäventyr, haha! Det var i alla fall mitt favoritprogram, då det gick på tv. Idag visade dem "tillbaka till vintergatan", där Peo berättar om alla deras äventyr. Tror inte det är en lika stor hit, inte för mig i alla fall. Kan ju bero på att jag är äldre och mognare nu, men man vet aldrig.
Nej nog om det. Nu ska jag ta med mig min laptop till mitt rum och kolla på hells kitchen, ensam. Hoppas verkligen att Pernilla hör av sig sen =) Blir glad bara någon hör av sig!

"Han sa ju att han hade flyttat"

Fredag

Nu är klockan 4 och konfliktarbetet ska vara inne. Skickade in det för ca 30 minuter sen och hoppas att allt är bra. orkade inte läsa igenom alla sidor, det var liksom 14 st =/ Nu är det i alla fall över och behöver inte tänka på det mer, kan bara ta det lugnt och göra vad jag vill i helgen =)
Brukar se på Hells på fredagar med helena och tobbs, har nämligen bestämt att vi skulle se dem tillsammans. idag verkar det dock som om jag får titta själv eftersom Helena inte verkade vilja se senare än nu. Är lite true blood all over again, haha,
Får se vad jag hittar på sen, trots att jag verkligen inte vill sitta inne verkar det som det blir just det. Great!

"Det tog mig 5-6 timmar att ta på mig den och 1 timme att ta av"

13 Mars

Återigen fredag den trettonde och än så länge har inget dåligt hänt men dagen har ju bara börjat. Sitter och filar lite på konflliktarbetet och när Jossan kommer hem med rapportmallen ska det bli helt klart =) Ska snart städa klart mitt rum också. Alla andra är ju i skolan och det finns inte så mycket att göra här.
Ikväll får vi se vad som händer, förhoppningsvis något kul eftersom jag suttit inne 4 dagar i sträck. 

"Jag hatar när folk pratar om mig" 

Dagen

Har hunnit lite av det jag skulle göra idag. Fick ingen rapportmall så är inte klar med arbetet än men ska stanna hemma även imorgon och fixa det. Det är ju bara fredag så. Gjorde inte så mycket tyska heller, skulle läst 50 sidor men pallade inte och nu har jag ju hela helgen på mig. Städade i alla fall halva rummet, ska fortsätta imorgon då jag även ska byta lakan.  
Tittar på gordon ramseys kitchen nightmares just nu =) Någon mer än jag och Helena som vill att han ska vara 20 och ogift ?=D

"Det är som att prata med en vägg"

12 Mars

"Torsk på dig" är ju som "du är sämst", är jag bäst eller är jag bäst? =)
Sitter och tittar på true blood men ska snart börja med tyskan, tror jag måste läsa typ 10 kapitel. Woho, en bok på tyska om en judefamilj under andra världskriget, låter inte det jättespännande? Inte direkt.
Jossan ska komma hem med en rapportmall till mig så jag kan fortsätta med arbetet, det ska ju in imorgon. Nej måste sätta igång nu, planerar jag väl och gör det jag ska kanske jag hinner städa mitt rum också, det behövs verkligen!

"Jag fick fel när jag skrev att slaveri var det naturliga valet"

I brist på bättre

jahapp, då var man här igen. Trodde inte det skulle bli så här tidigt. Är inte trött och det finns inget annat att göra, ingen är inne på datan. Förutom min kära syrra, ligger i sängen och pratar med henne just nu. p a t e t i s k t . Okej inte riktigt då.
Nu drog hon också så nu är jag helt ensam, någon som vill hålla mig sällskap ? (A) Vet någon som gärna skulle få hålla mig sällskap =)
Tror inte det blir någon skola för mig imorgon. Helena lär tycka jag är sämst när hon har läst detta. Men eftersom min klocka ringer om ca 6 timmar kommer jag inte orka. Plus att en extra heldag med tyska och konfliktarbete skulle göra susen. Måste städa mitt rum också...
tror inte att någon dirket vill läsa detta men har ni kommit såhär långt kan ni lika gärna fortsätta, det är slut snart, jag lovar! Kanske är någon som också har tråkigt och läser detta och då har jag ju kanske i alla fall hjälpt någon att somna ;P

"varför skulle de prata om mig liksom?"


Lillördag

Första dagen sen i måndags som jag har fått mänskligt umgänge, riktigt mänskligt umgänge, inte familjen. Fick ingen mat hemma så åt på pizzerian med Helena =) Hade lite att ta igen och sen gick vi hem till henne och kollade på dirty sexy money.
Sitter i soffan och kollar på tv med pappa och han tror att jag bloggar med en speciell person. Man ser ju hur mycket han förstår haha. Berättade att jag skriver om vad jag gör och då sa han "du sitter ju bara i soffan, det är en mening och inte speciellt spännande att veta". Haha så sant, så sant. But still, det finns ju folk som läser =D
Ska kanske till skolan imorgon, var ju ute idag och då tror mamma att jag är frisk och Helena vill ju att jag ska komma så hon slipper vara ensam på tsp men just nu mår jag lite illa och jag tror jag har feber. Men klockan ringer som vanligt imorgon och då får vi se hur det blir.

"När jag är full och strular är det lite mer 'sensuellt' än vanligt"

Mys

Nu orkar jag inte göra något mer på arbetet, har lite kvar men det fixar jag senare. Måste ju låta analysen vila lite innan jag kan bestämma mig om den är klar eller inte. Ska fixa framsida, källförteckning och innehållsförteckning när jag har en rapportmall så jag vet hur de vill ha det. Nu, istället för att göra arbetet ska jag sätta mig framför tv:n och äta upp det sista av min Ben and Jerry's =)

"Är du sjuk eller något?"


11 mars

Klev nyss upp ur sängen. Blev väckt av mamma som undrade om jag hade haft hundarna ute och självklart sa jag att jag hade det. Annars hade hon nog bara blivit arg eftersom jag ska passa dem idag. Ska snart börja skriva på mitt konfliktarbete som jag antar att många andra i min klass gör. Får se när Helena dyker upp på msn, någon gång lär det ju bli =)

"Jag har 3 problem med det här hela 'byta-rum' grejset. 1. Pappa på soffan, 2. jag har ingen säng och 3. jag har ingen tofs"

pics!!

         

Tänkte att 4 bilder fick duga =)

10 Mars

Har knappt lämat soffan idag, bara varit ute en kosrt stund för att träna med Sammie (på mammas begäran, hade hellst stannat inne) och har gått fram och tillbaka från bilen när jag var och handlade nyss. Förbereder mig för tv.n ikväll med ben and jerry's och cola =D
Har hunnit skriva lite på mitt arbete idag men ska fortsätta imorgon. kommer inte till skolan då heller, inte som det ser ut nu i alla fall men det enda jag missar är mentorstid så det är ingen big deal. Blir nog ingen heroes med Helena imorgon =(

"Bra, du lever"

Sjuk =(

Jahopp, då är man sjuk igen då. Var alldeles snorig, hade ont i halsen och ont i huvudet när jag vaknade och då  var det inget snack om att gå till skolan. Hade egentligen bestämt mig redan innan jag vaknade att jag inte skulle till skolan, kunde knappt sova på hela natten så. Har bara slappat i soffan och ätit lite mackor fram till nu men känner att jag måste sätta igång med mitt konfliktarbete, ska ju in på fredag och jag är bara klar med faktadelen =( Vi hörs i alla fall senare, det kan jag lova ;D

"Alla är kära i dig"

Fotografering

Det gick faktiskt jättebra, trodde jag skulle vara skitnervös. Var faktiskt bara nervös innan vi tog själva bilderna och är nöjd med resultatet. Köpte 10 st och nu är jag fattig, måste verkligen skaffa jobb.
Kan lägga upp några imorgon men nu ska jag faktiskt sova , godnatt! =)

....

Börjar ångra hela den här fotogrejen nu, gillar ju inte att stå framför kameran så vet inte vad jag tänkte. Har svårt att välja kläder och nyser hela tiden, kommer säkert få 60 bilder där jag nyser, kul.
Nej nu får jag skärpa mig! Det kommer bli jättekul och jag är superglad att Elli bjöd med mig.


9 mars

Råkade byss radera hela inlägget jag skrev och nu orkar jag bara skriva kort. Har skrivit uppsats i skolan i 2 timmar och sen har jag spenderat lite tid i stan med mamma och Jossan. Mamma skulle ha nya glasögon och vi hittade 3 stycken som hon får om ca 3 veckor =)
Spånar på vad jag ska ha på mig på fotogrejen men har inte en aning, inte den blekaste. Men får hitta på något antar jag, kan ju inte dyka upp utan kläder.

Har inte kommit vidare på det här hela "byta rum med jossan", hoppas hon bestämmer sig snart!! =)

Idag fyller Carro 18, grattis!! <3

"Vi kan inte vara med i bandet längre, vi har gjort slut"


8 Mars

Igår frågade Danni om jag tagit bort min blogg och det har jag ju inte. Hon sa att hon inte kom in på den och jag hoppas att hon bara skrivit fel, även om jag bara skriver för mig själv är det ju kul att folk läser, speciellt folk man tycker om! =)
Idag har jag ju, som jag nämnde tidigare, inte mått super men blev faktiskt mycket bättre efter pizzan och nu mår jag nästan helt bra men har tyvärr dragit på mig en förkylning =( Blir spännande om jag nyser på massa foton imorgon.
Blev inte mycket sömn hos Helena, som ni kanske förstår så ska faktiskt sova alldeles strax, ska bara skriva lite argument till uppsatsen imorgon och röja lite i sängen. Är egentligen inte speciellt trött men eftersom Helena inte är inne på msn är det inte någon större idé att häcka där. ´Haha när man talar om trollen, hon loggade nyss in :P

Har planer på att byta rum med syrran, blir ju mycket större då. Hon är inte helt på idéen men jag hoppas hon ändrar sig =)

"Jag vet inte om vi gjorde något men jag utgår från att jag skulle kommit ihåg det i så fall!"

Party

Festade både i fredags och lördags och nu mår jag väl som väntat. Åt pizza för ett tag sen och det hjälpte verkligen=)
men i alla fall, i fredags var ju som bekant jag och Helena på krogen. orkar inte berätta i detalj men kvällen bestod av goda drinkar och massa dans.
Igår var jag först hemma hos min kusin som fyllde 18 och sen åkte jag och Ellie direkt till Helena för att festa och där bjöds det också på goda drinkar och massa dans men framför allt en hel bunt med vänner =)
Hade en toppenhelg, som tyvärr snart är slut. Måste börja fila lite på min uppsats till imorgon och sen efter maten ska jag hem till Helena igen =)

"Det var mörkt, jag var full och hon sa att hon var 92:a"

sängdags?

Har precis planerat lite inför imorgon, pratade nyss med Helena på msn. Tror vi skulle till Karlssons & co, verkar ganska najs så. Får se vilka som hänger med =) Borde egentligen sova eller plugga nu. sova eftersom jag måste gå upp klockan 7 imorgon, inte kul. Och plugga för att jag inte läst klart tyskan som ska vara klar imorgon. Ska dessutom svarat på massa frågor om den dumma boken, men Per och jag skulle gå igenom de på lunchen imorgon så jag förlitar mig på att hon har gjort dem (A) istället ska jag lägga mig och läsa en annan bok och lär inte somna på flera timmar. Hörs nog imorgon eller på lördag, beroende på när jag kommer hem från krogen (om jag inte bloggar efter skolan dvs).

"Ser ut som farmors gamla kofta ju"

Torsdag

Tittar just nu på "How I met your mother", älskar det! borde egentligen läsa min tyskabok men fattar inte så mycket plus att den är jättetråkig. Men måste läsa 3 hela kapitel till imorgon!
Första lektionen för dagen var som vanligt teckenspråk och solklart den bästa lektionen idag. Hade vikarie eftersom Johan var sjuk och han var jätterolig och trevlig. Berättade massa skoj saker om sig själv =)

Längtar verkligen till helgen, kommer bli massa kul. Imorgon ska vi till krogen, blev inget igår och på lördag ska jag först hem till min kusin för att fira henne och sen ska jag dirket till Helena för att fira henne också =) Massa kul folk att träffa!
Och sen ska vi ju bara skriva uppsats i 3 timmar på måndag så det blir en kort skoldag och efter det ska jag till stan med mamma och sen ska jag, Elli, Angelica och Helena ta modelbilder =) Gillar ju inte att stå framför kameran men hoppas att det går bra nu när supersöta Elli bjöd med mig! <3

Det här är lite mer för Helena egentligen (Haha, undra vad hon tänker när hon läser det här) men feel free to read. Har bestämt mig för att skippa det här hela "ät godis varannan helg och chips varannan", det leder bara till att jag äter godis eller chips varje helg vare sig jag är sugen eller inte. Har ju inte fått äta något gott under veckan och då måste man ju passa på. Nu ska jag köra mer "ät godis när du vill", haha. Tror faktiskt jag ska fråga jossan om hon vill följa med till coop sen, är jättesugen på choklad!
Helena kommer säkert inte gilla det här men what the fuck!! =)

"Äcklig tant som följer efter"


Skrivsugen

Sa ju att jag skulle skriva igen so here I am. Känner verkligen att jag måste skriva, har inte dirket något att berätta men ändå. Här är det verkligen lätt att skriva, här kan jag skriva det jag känner för men när jag ska skriva mitt konfliktarbete måste jag kolla upp massa fakta, formulera mig på rätt sätt och översätta från engelska. Då går det inte riktigt lika lätt. Har inte kommit längre på mitt arbete eftersom jag just har såna här problem. Känns inte kul eftersom jag verkligen känner för att skriva och måste bli klar. Får se till att komma igång nu så jag slipper sitta hela helgen, då ska jag ju festa =)

3 Mars

Har för mig att jag avslutade det senaste inlägget med "Vi hörs imorgon" men det stämde ju inte riktigt. Har inte bloggat på hela helgen, men nu är jag tillbaka =) Igår fyllde Helena 18 så var med henne och Tobbs efter skolan och hade det trevligt. Ska firas på riktigt imorgon då vi ska på krogen och sen på lördag då vi ska vara hemma hos henne.
Idag har jag skrivit hela en halv sida på mitt konfliktarbete, måste verkligen sätta fart! Ska ju liksom vara klart om typ en och en halv vecka. Får skriva mer sen efter träningen idag, både på arbetet och här. 
 Nu ropar mamma att maten är klar så hinner inte skriva mer nu.

"Jag kanske inte vill att det ska synas!"

RSS 2.0