Snabbis

Kom nyss hem från Helena. Spenderade kvällen med henne, choklad, läsk och dataspel, mycket kul. Nu ska jag se på csi och äta upp min paj och sen blir det sängen, skola imorgon =(
Blev ett kort inlägg, reklamen är slut och min paj ser riktigt lockande ut =)

J- Min man förlorade en massa pengar. Det var någon som sköt mot dem och tydligen var det mitt fel. Tyckte det verkade bättre att bara le än att ifrågasätta borgmästaren.
H- Ja annars kanske du hade blivit skjuten av borgmästaren istället!

"Aja, du har fortfarande fått hitlerbarnen. Tänk om du låtit de växa upp!" 


30 November

Nu har jag skrivit lite på tyskan, 145 ord faktiskt och Monica ville ha minst 100-150 så är snart klar, måste finslipa den lite först. Har även pluggat lite rättskunskap och då menar jag verkligen lite, har läst mina anteckningar en gång. Nej, får fixa det imorgon, orkar inget mer nu. Ska kolla med Helena vad hon ska göra ikväll, har ju inte träffat henne på hela helgen så förhoppningsvis har hon både tid och lust =)

"jag var snäll och lät dig sova"

Första advent

Idag när jag vaknade och kom in i köket fick jag värsta julkänslorna. Mamma hade satt upp julgardiner, julstjärnan i fönstret, adventsljustaken stod på bordet och hon hade ställt fram massa pepparkakor. Nu börjar det verkligen kännas att det snart är jul och det är värsta mysigt! <3 Varje gång jag tittar ut genom fönstret ser man Petterssons hus som är julpyntat. Det enda som saknas är det där vita som brukar ligga på marken - snö.

Idag har jag vart på elgiganten en stund och bytt Jossans minneskort och sen har jag bakat pepparkakor. Tycker egentligen inte att det är så gott men det är ju ett måste nu när det börjar närma sig jul.
Har inte skrivit min tyskauppsats eller pluggat rättskunskap så det måste jag göra nu, tyvärr. Om det inte dyker upp något roligare såklart! =)

Igår var jag först på hockey med Sara och det var väl sådär, sällskapet var såklart bra men de förlorade. Sen var jag på bio med Sara, Stefan, Siri och Elenor, blev madagaskat 2 och det var skitkul. Både filmen och sällskapet =)

"Det är inte kul, jag gråter ju"

29 November

Har åkt fram och tillbaka till skärholmen med Jossan idag. Åkte dit för att kolla på julklappar och kanske köpa några men det var så mycket folk att vi tröttnade och åkte hem. Hann typ bara kliva av bussen, kolla i 4 affärer och sen gå tillbaka till bussen. Ska iväg på hockey med Sara om ungefär en halvtimma men innan det hade jag tänkt skriva lite på min tyska, blir ganska svårt eftersom jag inte kommer på ett enda namn från filmen....

"Du gillar konstiga former"

28 November

Skola mellan 12 och 1 och sen käkade jag på loffes med Helena och Sara =) Var verkligen länge sen jag käkade där men det beror ju mest på den otrevliga tanten som jobbar där. Alltid när man sitter där och väntar på maten och kanske gungar stolen lite så är hon där "Vad håller du på med då? sluta gunga på stolen".
Fick studiebidraget idag så ska börja tänka lite på julklappar, måste ju passa på medans pengarna finns kvar.  Ska kolla klart på vänner nu och sen ska jag nog spana in på hm:s hemsida och se om jag hittar något fint =)
Förresten håller Pettersson på att sätta upp deras julbelysning, blir lite mer juligare häromkring då, synd bara att snön har försvunnit.

-Vet ni vad insikt är?
-Ja, det är när man inte har utsikt

"Ring om du dör"


Fredag

Idag är det fredag och jag har världens skönaste dag i skolan, börjar 12 och slutar senast 2! Ska bara lämna in min text till hälsoboken och sen utvärdera veckan, har ju bara vart med 2 dagar så hur lång tid kan det ta? =) Och på tal om min text til hälsoboken måste jag bara säga att den är... kort, riktigt kort. Men men, vad hade hon räknat med, värsta uppsatsen? Not from me anyway.
Läste nyss en kommentar från Helena där det står "SKRIV OM MIG!" och det gjorde jag faktiskt, haha. TYcker förresten lite synd om Helena idag, hon måste gå upp klockan 8 för att hennes städerska kommer =( Visst, hon får ett nystädat rum men vad ska hon göra fram tills klockan slår 12? Eller ja, fram till 11, vi ska åka tidigare till skolan för att käka pannkakor. Ser på klockan att jag har lite bråttom och inte ska sitta här mer!

"du blir ju lycklig av cola!"


27 November

Inte kul när snön smälter och det bara blir slask, vill ha kallt och snö! Gårdagen var väl inte heller så kul. Första dage i skolan den här veckan. skulle promenera till gladö, vilket var kallt och långt. Mina skor läckte in och jag var jättetrött. Har ju inte ätit så bra medans jag varit sjuk och blev inte bättre av att skolan gav oss världens äckligaste macka till lunch, både jag och Helena grävde ner våra i snön.
När vi kom fram till Gladö och skulle ta bussen hem fick vi glatt stå där i kylan och vänta, kom bussen? Nej, den var inställd och det hade ju inte puckot till lärare kollat. Jag, Helena, Johanna, Sara och Pernilla var i alla fall lite smarta och gick till stora vägen och tog 865:an som gíck en halvtimma efter den vi egentligen skulle ta. De andra stannade kvar minst en halvtimma till eftersom läraren sa att bussen var på väg. Pissig dag!
Såklart blev den bättre då den spenderades med Helena och alla våra favoritserier=)<3

Dagen var det väl inget fel på, hade core i skolan till halv 1 och sen fick vi gå hem. Nu håller jag på att fixa middag, lax, och sen ska jag nog börja skriva på min tyskauppsats och mitt bidrag till hälsoboken vi ska göra i skolan. ska skriva om vad som gör mig lycklig, några förslag?

Juste! igår när jag kom hem fick jag se bilder på min grannes skalle, haha! Var faktiskt ganska häftigt. Hans käkben har gått av och Thomas kom över och visade oss röntgenbilderna, man kunde verkligen se allt, hela skallen.

"Det här är det häftigaste ni sett!"


25 November

Är hemma idag igen men mår i alla fall bra nu. Mådde bra nästan hela dagen igår och på matchen lyckades jag få i mig en liten choklad också. Lyckades även sova inatt. Får se om jag kommer imorgon, ska bara promenera med skolan och det klarar jag ju men vet inte om jag smittar. Tror faktiskt att jag ska göra lunch snart, pannkakor. Har ju inte ätit något och igår åt jag ju som sagt bara ett äpple och en liten choklad, men det gick ju bra.
Tydligen är inte Helena i skolan idag och det kan ju vara så att jag smittat henne, hoppas inte. Träffade ju Sara igår så hoppas jag inte smittat henne heller.
Nej nu ska jag gå och spana i köket för att se om vi har allt till pannkakorna =)

"Han har en jätteful tröja på sig"

24 November

Trodde jag blivit bättre men tydligen inte. Vaknade mitt i natten och då var det bara värre, slapp i alla fall skolan och spenderade dagen hemma i soffan med pappa, mamma och Glenn. Kollade på 5:e Harry Potterfilmen =)
Ska på Jockes hockeymatch ikväll i alla fall, mår mycket bättre nu och hoppas att det inte blir värre. Sket i ridningen idag och får ta den någon annan gång.
Har inte så mycket mer och skriva, har ju inte gjort speciellt mycket idag. Tror jag stannar hemma från skolan imorgon också, bara för säkerhetsskull, vet inte ens om jag orkar gå, har bara ätit ett äpple idag.

"Jagtänktefrågaomduvillegåpåbalenmedmig?"

23 November

Är det inte underbart att det är helt vitt utomhus? Får värsta julkänslorna nu när hela gatan är täckt med snö, skrev faktiskt min önskelista igår =)
En sak som är mindra underbart är att jag har vart sjuk i helgen =( Åkte hem tisigt från Tobbs i lördags och tur var väl det. Vaknade halv 2 på natten av att jag mådde skitilla, var helt snurrig och bara skakade. Tvingade mig i alla fall att inte spy och sov en stund på köksgolvet bara för säkerhetens skull. Jossan sov på toan eftersom hon spydde hela natten. Mår i alla fall bra idag och har träffat Helena. Käkade chips, drack cola och spelade sims. Var rätt skönt att komma ut när man legat inne hela helgen och kollat på Harry Potter, visserligen är Harry Potter bäst men orkade inte ligga inne mer.

"Sirius, are you serious?"

21 November

Hade bara 2 lektioner idag. Först skrev vi klart filmanalysen på historian och fick tillbaka vårt prov, måste skryta lite med att jag fick MVG, var en av 8 =) Sen analyserade jag och Honey en dikt på svenskan och sen fick vi gå hem. Hade faktiskt tänkt simma efter skolan, hade till och med tagit med mig badkläder och allt, men det var äcklig mat i skolan så jag orkade inte. Istället gick jag hem och åt och sen sprang lite i skogen med Sammie, gud vad söt han var! Trodde bara jag ville leka med honom, haha!
Ikväll ska jag hem till Tobbs och kolla på true blood med honom och Helena och nu måste jag gå eftersom jag lovade Jossan att hon skulle få ha min data, suck!

"Varför tycker han om att se oss tillsammans?"

Tråkigt

Finns absolut inget roligt att göra just nu. Helenas mamma fyller år så kan inte vara med henne, jossan är inte hemma, ingen är inne på msn och finns inget att se på tv...
Jossan kommer i och för sig hem snart, ska kolla om hon vill med till coop, är sugen på något och älskar ju att äta när jag har tråkigt, har ju inte så mycket annat att göra då, haha! Hon ska ta bussen från sin träning 10 över så hoppas hon orkar, kan ju hota med att det inte finns någon mjölk och att hon inte får oboy imorgon om vi inte går. Hon älskar nämligen oboy, är typ helt galen i det, tar typ minst 5 skopor oboypulver till 1 glas, haha! Nej, ska gå och sätta på mig lite andra kläder nu och kolla om mamma ska ha något från affären, hoppas bara Jossan vill med. Tjao!

"jag gillar att se dig tillsammans med din syrra"

20 November

Tänkte börja med att skriva GRATTIS TILL FILIPPA SOM FYLLER ÅR IDAG!!!
Jag och Helena var så otroligt coola och skickade en lapp till henne på engelskan, haha! Jag och Helena skriver i och för sig alltid lappar till varandra, för att inte störa, skulle kunna göra en hel bok med våra lappar (A) Det är faktiskt väldigt kul att läsa typ 2 veckor senare, står ju alltid något kul eller konstigt =)

Egentligen inte så jobbig dag i skolan, förutom att börja klockan 8 med teckenspråk. Var mörkt när jag gick upp och nu när jag är hemma igen är det mörkt igen....
Borde vara olagligt att börja skolan klockan 8, inte för att teckenspråket är så jobbigt men är så trött att jag bara vill hem och sova. Nästa vecka slipper jag i alla fall det, har projektvecka och inga vanliga lektioner. Kommer säkert inte blir så kul eftersom vi ska simma, dansa, träna core, gå till gladö(!) och massa skit, men men långt kvar tills dess. Imorgon har jag bara lite historia och svenska i skolan och slutar absolut senast 1, förmodligen tidigare, får se vad man hittar på då =)

"It's just you and the ball"

19 November

Lång skoldag idag.... Jobbade klart med filmanalysen och satt ända till 4, jobbigt! Nu är vi i alla fall helt klara, eller ska skriva alla våra 11 sidor på datan....
Ingen höjdare till lunch heller, men den gick i alla fall att äta. Stackars My fick vänta i 45 minuter innan hon fick äta, alla utom jag, Helena, Siri och Jennie skulle antingen äta hemma eller på donken, men självklart fick hon ju sitta med oss =) Tjejen som kallade My äckel satt precis bakom oss och pratade om My med sina kompisar och sen slängde hon iväg en kommentar till My som typ ingen av oss hörde, haha! Snacka om omogen.

Snöade när jag skulle hem!! Nu är hela våran gata vit av snö <3
Åkte samma tåg som Christopher, sa inte hej den här gången heller. Johanna tycker säkert det är jättekul. Vi är liksom grannar och borde säga hej, men gör inte han det gör inte jag heller det. Känns i och för sig lite dumt eftersom vi står precis bredvid varandra, haha!

Ska snart dra mig mot kylen och kolla om vi har något ätbart, måste laga egen mat och är lite småhungrig. Orkar egentligen inte göra någon mat, men jag måste ju äta. Sen måste jag plugga lite engelska och teckenspråk och ikväll blir det grey's anatomy och dirty sexy money, love! <3

Grattis till Carro som tagit sitt körkort idag!

"Du är så söt i den där mössan"


Hemma

Nu när jag är hemma och sitter vid min egen data tänkte jag passa på att skriva ett inlägg, innan jag ska se på brothers and sisters.
Skolan var väl ingen höjdare, fast är den någonsin det? Såg på film på tyskan så nu måste jag skriva en text om den, fick en uppgift på rättskunskapen som måste göras, mer engelskaläxa och sen kom jag på, eller egentligen Helena, att vi har teckenspråksläxa till på torsdag, usch för skolan alltså! Det enda posetiva är att jag inte har några prov på typ två veckor, lovely!
Elenore tyckte hon såg ut som quasimodo idag på grund av sin vagel men det tycker absolut inte jag!

Så här såg du absolut inte ut Ellie!

Glömde fota Andrew, idag igen, så ni får se bild lite senare. Tror förresten inte han har läst min blogg, fortfarande. Men men han kanske läser någon gång =) kanske ska påminna honom imorgon i skolan? Haha.


Ska strax avsluta innan detta blir ett långt jobbigt inlägg men har bara en sak kvar. Blev väldigt förvånad idag när jag loggade in på msn idag och det stod att en viss person addat mig på msn, trodde inte han fick prata med mig. Guess I was wrong.

"Du måste ju hålla koll på sånt nu när det är slutet av månaden"

18 November

Sitter just nu i Helenas rum och väntar på att hon ska käka klart, få ser hur lång tid det tar, hon har sprungit ner 2 gånger redan eftersom maten inte var riktigt klar. När hon väl kommer ska vi fortsätta se på Heroes, har redan sett gossip och oth =) Efter ska jag nog hem och käka, har inte ätit sen skolan, bara druckit lite cola(A) om jag är hemma vid 9, som jag antagligen är om jag snart ska hem, blir det desperate och sen brothers and sisters.
Orkar inte skriva något om dagen, har inte vant mig vid Helenas tangentbord så det går riktigt långsamt att skriva och då har jag ingen lust att skriva mer än nödvändigt, haha!

"Jag ser ut som Quasimodo 2!"

Förresten..

Jennie var tillbaka i skolan idag! Mycket kul men tycker synd om henne eftersom hon måste gå på kryckor men hon har som tur är inte ont =) Nu får vi hjälpa henne med maten och sånt men det klarar vi och Elenore och Helena är glada att vi måste åka hiss nu, haha! Ni är för söta! 
Imorgon ska jag ta med mig kameran till skolan så jag kan fota när Andrew smilar så sött, måste ju dela med mig av det goda här i livet! <3

Nej nu ska jag faktiskt sova, pallar inte rättskunskap och tyska imorgon men skolkade i fredags och kan inte skippa imorgon med. Får glatt pallra mig upp halv 7 imorgon, fun, fun, fun...

17 November

Idag har jag inte haft en bra dag. Var inte speciellt trött i skolan men såfort jag kom in på psykologilektionen och Anders satte på en film höll jag på att somna dirket. Fattar inte hur han lyckas men varje gång han börjar prata eller sätter på en film blir jag hur trött som hellst, ganska synd, tycker det är intressant med psykologi men missar ju ganska mycket om jag halvsover varje lektion (A)
Gick piss på ridningen också! lyckades fan inte med någonting, inte ens att ramla av när tiger skenade iväg. Det är i och för sig bra, hade ju inte velat ramla av men det gick verkligen asdåligt idag! Fixade inte en enda bakdelsvändning (ska inte vara ledsen för det egentligen, har ju bara tränat på det typ 2 gånger men det blev ju inte ens halvbra). Lyckades faktiskt med en sak på ridningen, framdelsvändningar, fast det skulle vi inte ens göra, blev det istället för bakdelsvändningar, haha! nej usch, inget mer prat om ridningen nu. Kom nyss hem från Jockes hockeymatch och måste säga att det var det roligaste på hela dagen. Tyvärr förlorade de men de spelade otroligt bra och jag hade kul, satt och snackade med Marcus lite i 3:e perioden och han skrattade varje gång jag skrek och svor, haha! Bästa matchen på hela säsongen <3 

Trots att klockan bara är strax efter 11 måste jag snart sova, börjar klockan 8 imorgon och har skitont i magen =( Hoppas det går över, annars får jag ta en alvedon för att överhuvudtaget klara av att somna. 

"Skrattar ni nu när jag kommer?"

Kvällen..

..spenderades med Helena. Vi såg på true blood, en häftig vampyrserie på canal+ och sen spelade vi sims. Hade tänkt se stolthet och fördom också men när Helena kom på iden var det bara en timme kvar tills jag skulle hem, får ta den en annan gång, älskar filmen! Helena har ju aldrig sett den och jag tycker hon verkligen har missat något, kan ju se den på tisdag om vi ska kolla på våra favoritserier då =)
Nu ska jag faktiskt sova, eller i alla fall försöka, klockan ringer halv 8 imorgon, inte kul. Godnatt

"han är fortfarande emo"

Snö!

Yes, det snöar! Visserligen bara jättelite och det stannar inte ens på marken, men who cares? Det snöar! =D

Söndag

Vaknade för ett tag sen, har bara hunnit klä på mig än så länge. Får se vad som händer idag, känner ju självklart för att träffa Helena men hon skulle kanske på familjebio så vi får se hur det blir med den saken. Tror ju inte hon är borta hela dagen så med lite tur hinner vi träffas en stund i alla fall. Ska nog käka snart och sminka mig, sen ska jag nog börja städa, är ganska stökigt i mitt rum och det är ju inte direkt så att jag har något bättre för mig.

"Hon tyckte vinet var godare!"

Heldag med mamma och pappa =)

Åkte med pappa och Jossan för att köpa en ny telefon idag, båda kom hem med varsin ny. hon en rosa samsung och jag en blå sony ericsson. Sen åkte jag med mamma och pappa till pappas jobb för att käka med hans arbetskamrater. Det bjöds på god thaimat och massa dricka, tyvärr är jag ju under 18 men fick ju smaka lite i alla fall (A) Var faktiskt riktigt kul där även om det inte fanns någon i min ålder. Fanns en tjej som var 13 och hennes bror som var 16 men jag pratade mest med Christians flickvän Sofia som var 22, får hoppas att hon kommer sen på julbordet så jag har någon att prata med då.
Efter massa mat, dricka och prat skulle vi gå till någon krog i södertälje men eftersom det var fullt och klockan ändå var runt 11 så stack jag, mamma och pappa hem. Jag har ju egentligen inte åldern inne men spelade inte någon roll. Blev i alla fall en rikitgt lyckad kväll! =D


14 November

Skolkade från tyskan och rättsknskapen så det blev en kort dag med tacos till lunch idag. Gick hem till Helena och spelade sims och kom hem nu för käka men mamma ska göra mat sent och finns inget att göra själv, tror det blir pizza idag igen, nyttig jag vet, haha. Ska ringa Helena snart, hon sa att jag skulle höra av mig om jag skulle käka pizza. Får se om hon också käkar eller om hon bara håller mig sällskap. Fast nu kom pappa hem, får se om han ska hitta på något spännande.

"Gör bävern igen!"

Pizzerian =)

Tror aldrig jag suttit på pizzerian så länge. Satt fan i två timmar och bara pratade med Jossan och Elli, pratade om allt möjligt kul, men mest om deras fester, herregud alltså! Riktigt kul att få veta hur syrran är på fyllan, tydligen svärmar killarna runt henne, vilket både jag och Elli tycker är orättvist! Hon har ju typ 10 killar, hur lyckas hon?
Anyway,  ett perfekt avslut på en superkul dag! =D

"Brukar hon strula med okända killar?"

No phone

Eftersom jag skrev i mitt senaste inlägg, som publiserades typ nyss, att jag glömde min telefon i skolan innan jag skulle till Jennie, fick Helena ta den. Glömde den på bordet där vi suttit tidigare men när Helena gick tillbaka och kollade låg den som tur var kvar. Men eftersom Helena har telefonen och hon är hemma hos Tobbs orkar jag inte hämta den. Får den tidigast ikväll vid 10 men annars imorgon. Det är tur att jag inte känner mig helt isolerad utan telefonen, inte helt i alla fall =)
Nu ska jag dra till il pirata och äta pizza med Jossan och Ellis =)

12 November

Guud vilken rolig dag! Åkte hem till Jennie men Elenore och Siri för att kolla på Marie Antionette och det var jättekul. Självklart var vi helt flummiga på vägen dit och Elenore och Siri tycker det är jättekul när de säger "Måsvägen" på bussen, det är det ju i och för sig. Som jag och Helena brukar säga, de måste ha någon annan som säger gatorna på m. Skulle vara snälla och bjuda Jennie på tårta eftersom hon nyss opererat sig men självklart så äter hon inte tårta så vi fick käka upp den själva, inget större problem.
Var i alla fall grymt kul och har massa roliga citat. Har bestämt oss för att åka till buttericks någon dag för att kolla om de har 1700-tals kläder att hyra, fett kul =)

- Vad heter de där grejerna som öppnar sig när man kommer in på konsum?
- Dörrar?

Haha, Elenore trodde jag menade dörrarna, självklart menade jag ju de där grejerna INNE på konsum, de som finns vid ingången. Haha, har ingen aning om vad de heter. I spanien kände jag mig värsta bortskämd när jag gick in i en affär och väntade på att de skulle öppnas, märkte ju efter ett tag att de var manuella och jag var tvungen att öppna själv.

"Du är som heroin"

Glömde

Yes, glömde berätta lite saker i det förra inlägget men tar igen det nu. Det första jag glömde säga är att mina föräldrar nu dragit till Slovakien (fattar inte riktigt varför de vill dit en de behövde lite semester, tycker inte det låter som ett semestermål men men) och kommer hem på torsdag, hoppas de har med sig en present till mig =) Det andra jag glömde berätta är att Andrew har försökt lura mig i flera dagar att han har läst min blogg men så lätt gick jag inte på det, i alla fall inte idag när han skulle berätta vad som stod. Har skrivit ner addressen för andra gången nu och hoppas han hittar hit snart. Han smilade i alla fall supersött, som bara Andrew kan, när han försökte lura mig =)

Tänkte tillägga en sak också. Tror min data hatar mig! Den är superseg, ljudet funkar bara när det känner för det och har skrivit det här inlägget två gånger eftersom datan hade kul och raderade det, hoppas det funka nu i alla fall.

Imorgon ska jag hem till Jennie eller Siri efter skolan imorgon, ska kolla på film. Om Jennie inte känner sig bra efter sin operation åker vi till Siri, hoppas att Jennie fick operera sig och att hon känner sig bra =) <3

Nu ska jag kolla klart på csi och sen blir det nog sängen för mig, har sovmorgon imorgon men måste ju ändå sova. Går jag och lägger mig senare bara för att jag har sovmorgon får jag ju inte sova längre. 

"haha, jag hoppades att de skulle hamna med varandra"

11 November

Precis som Carro är jag inte på så bra humör idag. Var helt okej när jag var i och skolan trots att jag hade tyskaprov engelska läxförhör och efter skolan hemma hos Helena kollade vi på gossip girl, one tree hill och heroes och då var jag ju på bra humör såklart. Men när jag gick hem och det regnade och var kallt blev jag på skitdåligt humör. Gick till coop för en stund sen för att jag ville köpa paj och var ändå tvungen att gå ut med hundarna men det blev bara värre. Fanns ingen paj och det regnade som fan! Tog typ en timme för mig att Jossan att gå fram och tillbaka och när vi väl var hemma och dyblöta kände jag inte för något annat än att stanna inne. Skulle egentligen gått ut men hade inte vart så bra sällskap så jag bestämde mig för att vara hemma.
Sitter uppkrupen i soffan med en kopp varm choklad och tittar på Betty - mys! Ska faktiskt återgå till det nu, later!

Förresten, hörde att Danni hade kikat in här i bloggen, mycket kul =) <3

"Har du märkt att det regnar eller?"


10 November

Hade jättesvårt att somna, tog minst en timme och sen vaknade jag hela tiden, snacka om att jag var trött imorse. Förhoppningsvis somnar jag tidigt ikväll, ska ju upp klockan halv 7. 
Har väl inte hänt något spännande idag men kanske gör det efter ridningen när jag ska till Helena och spela sims, vem vet =) Ska käka och byta om nu så jag inte missar ridningen, skulle ju vara förjäkligt, tror vi ska hoppa. Usch vad jag hatar det. 

"Dina föredetta kompisar gick förbi för flera timmar sen ju"

Tack Mamma =)

Brukar inte kolla på programmet men eftersom mamma och pappa kollade lite igår gjorde jag också det. Satt och kollade på reprisen av isduellen för några minuter sen, mamma och pappa skulle se på annat just då igår och jag orkade inte gå in på mitt rum för att kolla. Såg den idag och just när den börjar och Kicken ska köra kommer mamma in i vardagsrummet och utbrister "Är inte det där han som åkte ut?" "Hur ska jag veta" svarar jag, "jag kollar ju nu men tack för att du sa det". Gissa vad mamma säger då?Jo, "förlåt då, hur ska jag veta att du inte läst tidningen?" Jag tycker faktiskt att hon borde veta att jag inte läst den, läser liksom aldrig tidningen och sitter och skrattar så fort Glenn tar upp tidningen för att läsa. Ni som känner Glenn kanske fattar varför jag tycker det är så kul =)

Sen en till sak, har målat mina naglar (som Nells är så avundsjuk på, har alltid haft lika korta naglar som hon) och nu ser det typ ut som jag har lösnaglar =( De är glittriga och ser ganska plastiga ut, anledningen till att de är glittriga är att Jossan skulle på maskerad igår och hon och Ellie skulle vara festens höjdpunkt så hennes naglar skulle vara glittriga och hon lämnade nagellacket i mitt rum. Orkar inte gå och hämta nagellacksborttagningemedel för då kommer det lukta äckligt i mitt rum så jag får väl ha det så här.

Ska göra mig i ordning nu, vet inte när Helena kommer hem från sin släktträff men det är ju bra om jag är klar då alla fall =)

"Jag har för mig att hon var söt"


Fars Dag

Eftersom det är fars dag idag var jag snäll och köpte tårta, bara för att fira lite. Så hela familjen fikade tillsammans, väldigt ovanligt, fikar bara när vi har/är på släktkalas. Var i alla fall både gott och trevligt =)

Ikväll ska jag hem till Tobbs och spela tv-spel med honom och Helena så det blir inget mer firande av pappa tyvärr, men tv-spel med Helena och Tobbs är alltid kul!
Kom på idag, när Martina ringde, att vi har psykologiläxa tills imorgon. Har inte hunnit göra den och mamma ska jobba nu så ska nog skylla på att pappa har jobbat och att de sen reste iväg och kommer hem på torsdag. De ska ju faktiskt iväg, fast på tisdag. Anders kan ju inte säga att jag skulle ringt dem när de var utomlands, hur mycket skulle inte det kosta?

"Är USA ett land och London ett?"

Trött, trött, trött!

Har inte gjort någonting alls i helgen, har vart alldeles för trött! Har i och för sig vart på hockey men det var ju på dagen, på kvällarna har jag vart så trött att jag somnat framför tv:n, beror nog på att vi hade lov förra veckan och nu är jag tillbaka i skolan, min kropp orkar inte. Följde Jossan till coop igår, hon skulle köpa fruktsoda så hon kunde blanda ut sin dricka, skulle på maskerad med Ellis. Väl inne på coop såg hon en av sina kompisar som inte var bjuden och i rädsla för att avslöja något gömde hon sig och jag fick spana på hennes kompis. När kompisen var borta vågade hon sig fram till kassan, men jag fick gå ut i förväg och försäkra mig om att kompisen inte stod utanför, haha. Hon skulle sen möta Ellis vid bussen men de missade den eftersom Ellis lösögonfransar ramlat av innan hon var tvungen att gå så hon fick stanna och fixa det. Var i alla fall jättekul sen när Ellis kom och fick höra vad Jossan gjort på coop =) "Hade för mig att hon var sötare!"


"Hur ska jag kunna bli full om inte ens bag in boxen är full?"

Förlust, men rolig match =)

Ingen vinst idag heller. Är aldrig roligt när de förlorar men det var skitkul i alla fall. I första perioden klarade de verkligen inte av någonting, såg bara ut som de åkte runt och tramsade sig. Andra perioden innehöll mer fart och utvisningar, men tredje perioden var bäst. Då satt jag bara och skrattade på läktaren. Alla (i segeltorp) åkte ut till höger och vänster och linden bara gjorde fler mål. Alla segeltorpsspelarna började skrika åt domaren när han gjorde fel och då blev han skitarg och gav Johan matchstraff. Roligast var i alla fall när Marcus åkte ut 19.33, han såg så kul ut när han hoppade runt lite irriterad på sig själv. Blev ju inte mindre roligt av att han hade ett vitt tandskydd så det såg ut som han flinade skitmycket hela tiden, han var faktiskt lite lik långben =)


7 November

Lång äcklig dag i skolan med 2 prov, inte kul. Tyskaprovet gick skit eftersom vi fick lyssna på hörförståelsen innan vi fick se vad det var för frågor, fick ju anteckna massa eftersom man inte visste vad man skulle lyssna efter. Rättskunskapsprovet gick i alla fall bättre, hoppas jag. Ikväll har jag inga planer, Jossan ska vara hemma eftersom hon inte orkar gå ut och om jag inte hittar något lockande gör jag henne sällskap =) Snart ska jag i alla fall äta, är jättehungrig, har bara ätit gulaschsoppa idag i skolan och det var klockan 11. Efter det ska jag nog duscha, kan ju hända att jag går ut.

Juste, köpte skoltidningen idag av Tina i utbyte att hon hjälper mig med tyskan =) Nej, den kostade ju bara 1 krona och har hört att det står roliga saker i den så hoppas att det stämmer.

"Man skulle ha breda höfter då och det har ju jag"

5 November

skippade teckenspråket imorse och fick en lång skön sovmorgon. Hade prov på samhällen och det gick väl bra antar jag. Hade dans på gympan, My och Lisa ledde lektionen och de var superduktiga, bästa i hela gruppen. Maria var klart sexigast, Max den bästa killen, Linnea var min skyddsängel, Sara såg ut som en groda och jag, Helena, Martina och Marcus flummade runt och hade askul! Linnea var supergullig och lät mig stå bakom henne så jag slapp se mig i speglen, haha. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det käk och efter det, bio med Helena och Tobbs, ska se Saw V =) <3

"Måste man klacka om uggs?

Skolka?

Funderar stark på att  "försova" mig imorgon och missa teckenspråket. Slipper gå upp halv 7 och kan istället komma till skolan till 11 =) Fast hade ingen lektion i måndags, men hur mycket kan jag missa på en lektion? Är riktigt frestad, men ska nog kolla vad Helena tycker, är jag inte där måste hon ju vara själv, om inte Billy kommer såklart. Måste iaf bestämma mig snart, ska jag gå är det snart dags att sova =(

"Någon som vill köpa julkalendrar? Bara 40 kronor och varje lucka är en rabattkupong"

5 November

Fick sluta runt 2 idag istället för 4! =) Fick plugga på valfri plats och vem stannar kvar då ? Jag och Helena kollade bara igenom frågorna till provet och sen stack vi och fikade, blåbärspaj med vaniljsås och läsk. Hände väl inget spännande i skolan som jag känner för att skriva om, eller det var något cp som kallade My för äckel i korridoren, the bitch is going down! Haha, Martina och My skulle slå ner henne, får se om de gjorde något, hoppas det! =)
Förresten så fick jag MVG på min krönika och Andrew är fett stolt över sin lilla Jessica och smilade så sött när han fick reda på det =) Han skulle förövrigt spana in min blogg sen idag, får se om han hittar, hoppas han lämnar en kommentar så jag får veta =)
Måste plugga lite rättskunskap snart, har prov på typ 3 kapitel på fredag, direkt efter tyskaprov, kul. Ska messa Johanna och kolla om vi ska träna idag, vet att Carro ska gå och antar att Johanna ska med men vill ju vara på den säkra sidan.

Haha skrattade som fan när jag fick ett sms och detta stod =)  "Ofta jag pratar med det cpt!" tänker inte avslöja av vem, det är ju inte lika kul då.

"hej men nej"

Hästmjölk?

Yes, that's right, hästmjölk finns på rikitg. Jag visste inte ens att man kunde mjölka en häst och jag går på ridning, men tydligen så kan man det, läskigt! Finns många fördelar med hästmjölk, okej inte många men det finns faktiskt. De smakar inte som vanlig mjölk, perfekt för dig som tycker den är äcklig och den är bara hälften så vet som komjölk, alltså perfekt för dig som tycker vanlig mjölk är fet. Det är tydligen ganska många i Belgien som dricker det, produtionen ökar varje år. Fick faktiskt en chock när jag kollade på Gordon Ramseys (Världens bästa kock!<3) the F-word och han visade att det finns hästmjölk, han köpte tillochmed och lät folk prova. De flesta avstod ju när de fick veta vad det var men barnen tyckte den var god. Själv skulle jag aldrig komma på tanken att ens smaka men jag dricker ju inte mjölk överhuvudtaget så, men ni andra kanske vill ha ett smakprov?


Blir du inte riktigt sugen nu? =)

4 November

Lika jobbig skoldag idag igen, hade engelskaprov som jag tror gick bra, gick ju knappt att plugga till så. På tal om prov så fick jag vg på mitt matteprov men för att vara ärlig är jag inte förvånad =) Efter skolan blev det one tree hill hos Helena och så kollade vi på massa roliga parlamentetkllipp, love!
Nu ska jag snart käka och sen tillbaka till Helena och spela sims, fun, fun, fun =)

Måste bara tillägga att Carro sa idag att jag skriver jättebra i min blogg och det är ju alltid roligt att höra, du skriver också skitbra tjejen =)
Sen en till sak, dagens mobboffer = Elenore =) Har ingen bild på henne ännu men du kan ju spana här så får du se.

"Du vet sån där tjock äcklig korv som ligger i typ en ring"

Glass

Är jättesugen på glass, hade tänkt handla efter jag vart hos Helena men då hade jag aldrig hunnit till tv:n. Hade hoppats att det skulle finnas i frysen men sn tur hade man inte. Kanske ska be pappa köpa hem lite ? =)

                                                                   
Skulle inte sitta fel med lite Ben and Jerry's just nu! <3

Ridningen..

... gick skitbra och det var jätteroligt, känner verkligen att det går framåt! Kul var det eftersom Jojjo och Sara var lite utklädda, menar verkligen lite med det var jättekul. Sara hade en fladdermusmask på hjälmen och Jojjo hade fladdermusvingar, haha =)
Ska duscha nu, luktar ju jättemycket häst, sen ska jag gå ut med hundarna och hämta Helenas usb. Hoppas hon är hemma bara, då kan jag spana hur hennes rum blev. Ska ringa henne när jag kommer ut ur duschen.

"kan du inte ha den här på hjälmen, snällla?"

fun's over

Tillbaka till skolan och det är hemskt. Har massa prov den här veckan så måste plugga varje dag, kul. Skolan är allid tråkig och idag var inget undantag men som tur Helena där och vi satt och smsade F på samhällen, vilket var lite kul och sen hade vi inget teckenspråk =)
Satt och diskuterade med Helena idag att alla killar vi känner (utom Tobbs, han är bäst!<3) är arslen. De är alltid snälla i början men sen skiter de i att svara på sms, skickar gamla bilder och vill inte träffas och de har aldrig någon bra anledning. I'm tired of it
Vi spånade lite på iden att det kanske var vårt eget fel, om vi skrämmer de eller något. Jag är ju ganska elak men känns bättre att säga att det är killarnas fel så =)

förresten ringde det nyss, de var någon som hade ringt fel och gissa vart han skulle? Skansen! Har ingen aning om vad de har för nummer men antagligen något som liknar vårat, haha!
 
"Jag blir sjösjuk bara av att äta hallonbåtar"

snart skola =/

Jepp, ska snart gå och lägga mig och kommer sen vakna av att klockan ringer 7.45. Vill inte alls till skolan, har vart så skönt att vara ledig. Ska fortsätta att kolla på die hard 4 och sen blir det sängen för mig, tyvärr.

Längtar redan till jullovet! Jossan sa idag att det var 7 veckor kvar, hoppas inte det stämmer, är ju fett lng tid.  Men men, inget jag kan göra åt saken. Godnatt, hoppas ni njöt av lovet så länge ni kunde, det gjorde jag =D

2 November

Hinner med ett kort inlägg innan jag ska dra till Ikea med mamma, pappa och Jossan. Skulle egentligen åka med Helena men eftersom mamma och de skulle åka följer jag med dem, ska ju allid åka med de som kan betala, haha! Jossan skulle kolla på något trams och jag ska ha en fotoram till min tavla jag köpte i spanien, jag vet, är inte direkt snabb på att få saker fixade men hey, jag brås på pappa. Han har fortfarande inte satt upp min spegel får se om jag kan få honom att fixa det idag, om jag städar så han faktiskt kan komma in i mitt rum. Okej så stökigt är det inte men inte speciellt städat heller. Ska se om jag kan få honom att fixa min hylla också, den sitter lite dåligt och känner inte för att få den i huvudet.

"De matchar min outfit"

Helgen!

JOSSAN E BÄST!
Har inte haft någon tid alls att blogga de senaste dagarna, har egentligen inte tid nu heller, Jossan står och stampar eftersom hon vill till macken och handla läsk. Ska fatta mig kort för hennes skull. De senaste dagarna har i alla fall spenderats med Tobbs och Helena =) vi har byggt garderober (tog jävligt lång tid) och kollat på massa bra filmer. Helena renoverar ju sitt rum så jag och Tobbs har hjälpt henne montera hennes garderob, jävligt snyggt blev det och vi är mäkta stolta. Helena är överlycklig eftersom hon borde kunna flytta in imorgon =) Såg på film igår, blev några bra skräckisar, halloween ni vet! hinner inte skriva mer nu, Jossan är som galen eftersom jag är långsam.

"Om bara inte mamma var här nu!"

RSS 2.0