31 Maj

Idag satt jag och räknade timmarna tills jag skulle få gå hem från jobbet. Löste lite korsord och försökte roa mig på bästa sätt. Hade hellre varit ledig och legat ute i solen och blivit brun men nej. Alltid ska det vara fint väder när jag är fast på jobbet. Nu funkar i alla fall datan nästan som jag vill ha den och mobilen är inlämnad. Så just nu lever jag med en gammal tegelsten tills jag får tillbaka min vanliga skittelefon. hoppas på att de ger mig en ny men tvekar på det. Sitter och glor på desperate just nu och väntar på att Johannes ska komma hit :) Imorgon tar Jossan studenten så blir nog ingen uppdatering då inte.

Orkar inte

Nej nu ger jag upp. Inget blir som det ska och som jag vill. Datan suger och det gör mobilen också. Är trött men vill egentligen inte sova eftersom det bara går skit på tv och hatar att kolla på dålig tv när jag ska sova. Ska upp tidigt imorgon så borde sova. Planerade att sola innan jobbet men eftersom Johannes tänkte komma imorgon kväll, vilket jag självklart vill :), måste jag hinna städa innan jobbet. Det vill säga hej städning hejdå solen.... Gör ett sista försök att hitta något sevärdigt på tv:n, om inte får jag väl tvinga mig själv att sova utan den.

30 Maj

Känner att denna dag har varit total fail. Segade på jobbet hela dagen har knappt hunnit något sen dess. Dessutom är jag på uselt humör just nu på grund av att min data inte fungerar som den ska och inte min mobil heller. Toppen. Mobilen ska jag i alla fall lämna in imorgon efter att jag segat på jobbet hela dagen igen....

Mys

Ska strax sätta mig framför tv:n och mysa till criminal minds, tänkte bara berätta att mamma och pappa har landat och snart kommer de hem med massa nya kläder till mig och Jossan. Sweet!! :D

26 Maj

Idag skulle jag kunna ligga ute i solen och sola men jag orkar inte. Måste städa så det är rent och fint sen när mamma och pappa kommer hem. Annars lär jag inte få något av det de har köpt till mig. Sen måste jag fixa lunch, betala lite räkningar och sen dra till jobbet. Träning står på schemat efter det och sen hem och spana in mina nya kläder :)

Fuck

Fan! AIK förlorade, ett enda litet jävla skitmål. Helvete också.

25 Maj

spenderade hela gårdagen med älskling :) Fixade 3rätters till middag, myste omkring hela dagen och avslutade med spel med Tobbe och Helena och tillslut med big bang theory i sängen :) Nu har han precis gått härifrån och jag ska strax ställa mig ute i det härliga vädret och grilla. Ingen 3rättersmiddag idag inte, bara huvudrätt men den duger gott och väl :) Ska se till att ha den klar vid 7 då jag ska kolla på Kalmar-AIK!! Satan vad jag hoppas på vinst så jag kan reta Johannes :)

23 Maj

Så äntligen klart :) Nu slipper jag tänka på det och lägga ner massa tid. Nu kan jag göra sånt som jag vill. Slappa, ta det lugnt, sola när vädret tillåter det, kolla ikapp alla mina serier och träffa kompisar. Inga måsten. Det enda jag måste idag är att jobba och passa hundarna men inget annat. Tror jag ska spela lite sims nu :)

22 Maj

Fredagen bjöd på massa festligheter hemma hos CJ. Precis vad jag behövde! Firade att han äntligen har fyllt 20, välkommen till klubben! :D Dagen efter var inte heller så dålig, bortsett från första delen. Fast det var rätt skönt att äntligen vara bakis igen, var väldigt länge sen ^^ Drog på AIK match med CJ, hans mamma och Helena :) Där bjöds det på god mat och gott sällskap och tyvärr en jävligt dålig match.
Idag mår jag i alla fall prima :) Hade tänkt sola igår vilket inte blev av och idag var jag fast på jobbet under alla soltimmar.. hoppas på lite sol imorgon innan jobbet :D Nu blir det tv och sängen för min del.

17 Maj

Det har inte hänt något spännande what so ever idag. Gjort det gamla vanliga och inget mer. Ska snart hoppa i säng, som vanligt. Har blivit tidig uppgång hela veckan och alldeles för lite sömn, men på lördag kan jag äntligen sova ut ordentligt! Imorgon kommer Johannes så jag slipper sova själv i alla fall :) idag är han så elak att han inte ens orkar logga in på msn.... Nej, nu blir det som sagt sängen för min del!

16 Maj

Jobb mellan halv 1 och halv 7 idag, sådär lagom segt. Hann iväg och kolla på AIK matchen efter med CJ och hans föräldrar :) Fick se när AIK spöade serielerdarna Helsingborg trots att domaren hatade dem och de bara var 10 man på planen. Härligt!! :D
Ska snart hoppa i säng, har sovit alldeles för lite hela helgen så är redan trött. Ska dessutom upp tidigt för att övningsköra och sen blir det mest plugg hela dagen. På onsdag kommer äntligen Johannes hit igen! :D och då blir det mys och bio :) <3

14 Maj

Idag är en sån där dålig dag igen. Har en sprängande huvudvärk, är allmänt trött och älskling dissar mig för dataspel... Ett plus är i alla fall att vi kom trea i eurovision :D Ska kika runt på datan en stund nu och sen sova, jobbar mellan 09.30 och 15.30 imorgon.

11 Maj

Vet aldrig vad och när jag skriver här nu för tiden. Känner att jag börjar bli rätt tråkig. Jobbar på lördagar så orkar oftast inte gå ut på fredagar eller lördagar. Pluggar för det mesta och måste övningsköra och såklart träna. Sen ska jag ju hinna träffa älskling, Helena och alla andra kompisar ;) Har inte tid att blogga så mycket längre, dessutom finns det inget kul att skriva om. Har varit med älskling sen han kom hit efter jobbet i måndags och sen jag åkte från honom idag har jag, ja vad tror ni? övningskört, tränat och pluggat... glor på csi nu och ska snart hoppa ner i sängen. Ska upp vid 10 imorgon så jag hinner få lite sol innan jag ska jobba :)

8 Maj

Gårdagen var ingen bra dag. Dels för att fredagen var bra och bjöd på skiva på kvällen :) Grannens med tema bokstaven S. Jag och Helena hade gemensam kostym. Hon var sadomachonist och jag var hennes slav. Kul var det i alla fall och kom hem runt 2 vilket resulterade i för lite sömn inför jobbpasset på lördag. Vilket gjorde dagen dålig. Var trött och seg och fick inte gå från jobbet förens halv 6. Stänger 4 och brukar vara klar strax efter halv 5...
Vilket i sin tur resulterade i att jag sov efter middagen och inte orkade göra något på kvällen. Satt hemma, kollade på valentines day på tv och kände mig ensam och ville verkligen inte sova ensam, vilket jag tyvärr fick :(
Dagen idag har hur som helst varit kanon :) Gick hem till Helena och hann med massa! Lekte med Sandra, spelade massa spel och satte upp deras studsmatta och satt ute i solen och hade det bra :) Vill egentligen inte sova själv ikväll heller men har en bra bok som jag ska lägga mig och läsa så jag klarar mig och förhoppningsvis får jag sovsällskap imorgon :)

5 Maj

Idag fyller Jocke 22 så skickade iväg ett gratiissms förut eftersom han befinner sig nere i gamleby. Missade förra helgen då vi firade honom på grund av att jag jobbade. Vilket jag även har gjort idag och sen tränat. Nu sitter jag hemma hos älskling och glor på tv och såklart väntar på honom :) Verkar vara någon i huset som röker hasch, träffade polisen på vägen hit som ställde lite frågor. Nu ska jag snart äta middag, två frallor från jobbet ^^ Hann inte äta hemma så får nöja mig med det, har bullar också i alla fall :)

3 Maj

Utan min kalender skulle jag inte ha någon koll what so ever på dagarna eftersom jag aldrig skriver här längre. Helena är i alla fall hemma nu så har hunnit träffa henne lite :D Firade valborg med henne, Tobbe och CJ hemma hos den sistnämda :) Blev massa vin, mer än jag druckit på länge(!), god mat, tårta, tjuv och polis och bad i hans hot tub :) En perfekt kväll helt enkelt!
Igår drog vi 4+ Johannes och käkade på Olearys i Huddinge :) Mycket trevligt det med! Jag och älskling myste här efter och fortsatte att mysa på dagen idag :) Har legat på latsidan alldeles för länge nu både vad gäller träning och plugg så det måste ändras. Har pluggat och övningskört en del idag vilket jag ska fortsätta med imorgon och på torsdag och då ska jag även träna. Får lov att ta tag i det här nu! Inte långt kvar!

RSS 2.0