26 Juli

Det blev två slappa arbetspass i helgen :) Ena fick vi vara hundvakter ett tag, haha. Det var en bortsprungen hund och den kunde inte vara någon annanstans så vi fick ta den :) Nisse blev helt kär. Han hoppades att ägaren inte skulle dyka upp så han fick behålla honom. Döpte honom till Stainless gjorde vi också och riktigt söt var han :)
Jag och Mimmie satt sista timmen på jobbet och fixade oss för att dra ut efter, haha. Drog till Yellow med de andra, drack cider, gav mitt nummer till bartendern och sen gick vi hem. Najs kväll ;)
Igår kom mamma och pappa hit och visade upp valpen så har lekt och pussat lite på honom nu. De stannade bara över natten så nu har det åkt hem. Får se honom igen när jag kommer hem om 3 veckor.
Ikväll blir det chill med läsk, chips och True blood! <3
Juste! Igår hårdkörde vi campingen, haha! Spelade lite minigolf, badade, bastade och spelade laserdome, toppless! Stilpoäng till mig och Nisse :)
"vi bytte till Nisses penis"

Sweet!

Det har regnat hela dagen idag! Inget folk på jobbet vilket betyder betalt för att slappa! Najs! Jag och Helena roade oss med att lyssna på musik, hänga på facebook, spela kort och käka hämtmat från gatuköket. Helt klart bästa jobbdagen än så länge :)

23 Juli

Idag är det en bra dag, trots att jag jobbar och det regnar. Det är skönt att det regnar för det innebär att det inte kommer komma så mycket folk och jag jobbar tillsammans med Helena så det blir kul :) Sen har jag fått lön också, vilket är asnajs! London baby! haha. Göteborg blir det nog också ;)
Ska faktiskt snart dra till bageriet och fika med Helena :) Jag som inte tycker om paraplyer ska gå och bli blöt medans Helena ska ha gummistövlar och regnkläder, haha! Så det är en riktigt bra dag idag! Plus att det är fredag och då är det bara två dagar kvar tills mamma, pappa, zazza och bosco kommer hit! :D
"Jag har bara sex i garaget"

Böda

Jag och Helena bor i ett ganska litet rum i vandrarhemmet tillsammans med massa andra som jobbar här. De flesta är i vår ålder så det passar perfekt och vi har alltid kul tillsammans :) På kvällarna när vi är lediga brukar vi antingen gömma oss i vårt rum och kolla på serier eller så sitter vi ute i köket med de andra och umgås :)
Jobbet är helt okej, det är inte jobbigt men det kan bli lite långtråkigt ibland. Speciellt på dagarna, då är alla nere på stranden och du har nästan ingenting att göra. Det är desto roligare att jobba på kvällarna. Då jobbar vi två och två och det är ganska mycket kunder så tiden går snabbt. Jag jobbar antingen själv, tillsammans med Helena eller tillsammans med Mimmie. Jag kan lugnt säga att jag fick det bästa, även om Jakob också är trevlig.
De dagar som jag inte jobbar spenderar jag oftast nere på stranden och de kvällar som jag är ledig är jag ute och springer :) Det här är verkligen jobb kombinerat med semester och det är helt underbart :) För det mesta i alla fall.


Måndag

Jag har tröttnat på den vanliga texten i inläggen så nu har jag äntligen bytt :) Tror jag kommer byta design snart också, antingen medans jag fortfarande är kvar här eller när jag kommit hem.
Idag har jag mått dåligt, igen. Tror jag håller på att bli sjuk. Har mått illa, varit trött och har haft ont i huvudet. Lite lagom kul att jobba då men jag klarar mig. Idag är det, eller egentligen igår, exakt 4 veckor kvar tills vi åker hem. sista jobbdagen är 15onde augusti och den 16onde rör vi på oss :) Imorgon tror jag att inlägget om hur det är här kommer och några bilder. Seg jag vet men det är jag alltid :) Nu blir det sängen! jobb mellan 16.00 och 23.00 imorgon!
"Vart ligger landet där man böjer bananerna?"

19 Juli

Idag är det jobb mellan 16.00 och 23.00 som gäller. Inte ett dugg taggad. Jobbar i alla fall med Helena så det är ju ett plus! :) mycket roligare än att sitta där själv i 6 timmar. hinner inte göra så mycket innan jag ska gå och kommer säkert inte orka göra någonting efter så detta blir en väldigt rolig dag ^^ Nästa gång jag har tid ska jag nog fixa i ordning mitt CV så jag kan söka lite jobb. Måste ju göra någonting om jag inte börjar plugga. Satt och kollade igenom resor till London igår, ska boka tillsammans med Jossan sen när jag kommer hem. Det kommer bli najs! Åka själva och shoppa massor :)!!
Det är väl lika bra att jag stänger av datan och börjar fixa mig till jobbet, tror jag måste stryka min tröja.......
"Vad är det där? En förvuxen råtta eller?"

18 Juli

Idag har jag verkligen inte gjort något annat än suttit inne vid datan. Jag tar verkligen vara på mina lediga dagar ^^ Har faktiskt tröttnat lite på solen och orkade verkligen inte ta mig till stranden. Nu däremot ska jag ut och springa. Lite nytta måste man ändå göra ;)
"Jag tycker om att se dig i tighta kläder"

ARG

Idag hade jag tänkt skriva ett helt inlägg om hur det är här. Hur vi bor, vad vi gör och hur jobbet är men är inte alls på humör för det idag. Tack vare att, inte alla andra men några andra, sitter och festar här varje kväll med folk som egentligen inte får vara här och för att vi sitter uppe samtidigt har vi fått kökstjäsnt i en vecka!! Sämst! Vi stökar inte ner, vi bara  och umgås och nu måste vi se till att köket är rent, annars måste vi betala dubbel hyra! Så jäkla arg just nu! Det är inte ens alla som måste göra hjälpa till, bara några. Och ingen av oss är de som stökar ner.....

(:

Jag vet att ni har väntat. Såhär ser han ut och tydligen ska han heta Bosco, vet inte riktigt vad jag tycker om det men men, söt är han i alla fall! :)

14 Juli

Är ledig idag och har spenderat större delen av dagen nere på stranden. Det finns faktiskt inte så mycket annat att göra här, haha. Vill faktiskt åka hem. Inte för att det inte är roligt här, för det är det! Som tusan! Även när man blir dränkt i diskvatten ^^ Haha. Nej, jag vill hem för att spana in valpen medans han fortfarande är liten och söt! :) Jag kommer ju inte hem försen om 4 veckor, ungefär. Sista jobbdagen är 15 augusti, slutet på vecka 32 och nu är det vecka 28. hur vi kommer hem är fortfarande oklart, antingen buss eller så får vi skjuts. Jag hoppas på skjuts för jag vill fan inte ta bussen hela vägen hem!!
Igår var jag på bio förresten! Jag, Helena och Freja satt på en filt på gräset och kollade när de visade sommaren med göran på en stor uppblåsbar skärm, haha. Lite annorlunda men definitivt mysigt! :) Det borde göras om!
Sen satt jag, Helena och Förföriska Filip (Egentligen heter han Fredrik men vi tyckte inte att det passade^^) och pratade om vår skolgång. Haha gissa om han tyckte vi hade haft knäppa lärare. Kungis, vad mer kan man säga? Haha. Har varit väldigt dålig på att lägga upp bilder men det kommer snart :) La precis in dem på datan.
"Han får heta Förföriska Filip!"

12 Juli

Har egentligen inget vettigt att blogga om men kände för att skriva. Sitter mest och gör ingenting. Försöker komma på ett namn åt den fortfarande namnlösa fluffiga nya lekaken mamma har köpt, haha. Men det är nästan helt omöjligt. Jag har ju bara fått se bilder och vet inte hur han är som hund. Sammie och Zazza kom mamma på, tror jag och Sixten som Jossan kom på heter ju 4 olika saker, beroende på vem du frågar, haha. Det här med namn är inte lätt asså.
Ska snart börja göra mat lunch, Helena jobbar och kommer vid halv 1 för att käka. Själv börjar jag klockan 4 så ska snart steka på stranden! :)

10 Juli

Internet är ganska kasst nu, tog 100 år att komma in på sidan. Tror det har hänt något med telemasten, vissa telefoner funkar inte heller och internet funkade alldeles utmärkt för inte allt för länge sen. Ska strax ut och springa, blev 3 km sist så det lär väl bli samma idag. Kom ihåg att ta myggmedel den här gången, tror jag gjorde allt man inte fick göra, haha. Undvik händer, skadad hud osv...
imorgon har vi varit här i 3 veckor, känns inte som det. Känns som vi har varit här jättelänge men samtidigt som om vi precis var hemma. Det är i alla fall najs här :) Semester kombinerat med jobb. De flesta dagarna ser likadana ut. Sola, bada, jobba, supa, inte alltid i den ordningen då, haha! Hade i och för sig velat vara hemma just nu :( Saknar Sammie!! Och idag kom mamma och pappa hem med en fluffig liten sak som vi måste namnge. Kennelns namn är Bon Jovi och det får den absolut inte heta! Och inte något av alex förslag heller ;)
Nej nu ska jag röra på mig!
"Har du testat att fritera köttbullarna?"

<3


7 Juli

Igår pimplade vi vin och körde "drinking-games". Det var riktigt roligt! Mattias älskade 13, tydligen sjunger de bara snapsvisor i Linköping. Dock tyckte han att vi sög ^^ Det var i alla fall sådär lagom kul att gå upp och jobba klockan 10 imorse. Skippade den planerade lunchen, fet mat från gatukäket lät mycket bättre.
Ska leta hund till mamma nu, både roligt och tråkigt. Sen ska jag iväg och handla till våran påhittade personalfest som vi ska ha imorgon :) Gatuköket, godisaffären och "NisseLasse Crew" har inte haft någon så vi drog ihop vår egna :) Kommer bli awesome!
KÄRLEK<333

:)

Kommer inte ihåg vad jag skrev i det förra inlägget. Bara att jag skulle spela minigolf. Det gick väl sådär, bättre än första gången men sämre än senaste. Fick i alla fall en stor glass efteråt :) Nu ska jag snart bege mig bort mot jobbet för att hjälpa Helena att plocka undan alla bilar. Sen ska vi hit igen och ta det lugnt. Tina ska iväg till strand och festa och tyvärr  är vi för små för att följa med :( Men men, tror inte att alla drar dit. Vet faktiskt inte hur gamla alla är men jag vet att alla inte är äldre än mig ;)
Nej nu ska jag förbi mamma och pappa och sen upp till Helena :)

4 Juli

Nu har Helenas familj åkt hem och mina föräldrar kommit ner. Det är anledningen till att det blev lammet och grisen två dagar i rad ^^ Men men, gott var det! Idag har jag jobbat på förmiddagen och sen inte gjort så mycket. Helena sitter och jobbar nu så ska strax dit för att spela minigolf med föräldrarna. Sen ikväll ska jag och Helena chilla med true blood och säkert massa godis :) Är ledig imorgon så annan dricka än läsk kanske förekommer, haha. Dock är helena inte det....
"Skriv det på bloggen, eller var som helst, det måste komma upp på nätet!"

3 Juli

Lammet och grisen två dagar i rad nu. Fortfarande mätt. Har byggt ett jätte korthus idag, tror det ligger i mina gener ^^ Haha. Jobb mellan 10-16 imorgon och nu blir det sängen :)
"Jag är bra på att bygga korthus, det ligger i mina gener. Tror jag fick det av min farfar, han dog när han var 6"

1 Juli

Har knappt tid till att uppdatera medans jag är här men tänker inte ta en paus , älskar att läsa gamla inläägg för att se vad som har hänt och när :) Idag har jag jobbat mellan 10 och 16, segt som attans. Ska strax iväg till löttorp med Nisse och Tobbe. Helena jobbar så hon får stanna hemma. Ikväll ska vi nog chilla med chips och vin, we like! :D
SÖTNOS!!!!!! <3<3<3<3<3

RSS 2.0