30 December

Woho idag är jag mig själv igen! =D Har varit nere på coop med Jossan, Helena, Tobbe, Sara och Stefan och handlat mat till imorgon. Oxfilé och grillad skivad potatis, kommer bli najs! =D I måndags var jag ju iväg och färgade håret också. Är supernöjd!! Blev precis den färgen jag ville ha. Biler kommer väl senare. Nu sitter jag och kollar på Harry Potter, tänkte bara skriva ett kort inlägg så ni vet att jag lever.

"Bjud över honom, måste ju mobba honom!!"

Jahapp

Vad ska jag göra nu ? klockan är 4 och jag är inte ett dugg trött. Danne drog nyss från msn, Helena har också dragit och Mya däckade för flera timmar sen så det finns ingen att prata med. Har sett klart alla avsnitt av alla serier jag har och jag orkar inte sätta på Harry Potter. Kan ju inte somna med datan på i sängen och tv-spelet låter för mycket så jag tror att skivan går sönder och der får ju a b s o l u t inte hända!
Det brukar vara psych på tv vid den här tiden men tydligen inte idag. Great. Blir väl till att läsa några av mina miljoner böcker jag har hemma liggandes i en hög på golvet. Lär väl somna förr eller senare. Vi hörs imorgon! =)

NEWS! NEWS! NEWS!

Upptäckte nyss något helt FANTASTISKT!! Mitt och Helenas dagliga skratt har återvänt! Vilken UNDERBAR julklapp!! =D känner på mig att år 2010 kommer bli ett jävligt roligt år ;D

26 December

Jag har nog haft den bästa annandag jul i mitt liv idag! =) Haha. Åkte till farsta för att handla, det fick bli underkläder och en jättemysig tjocktröja, love!! Sen blev det middag på Heron med Jossan. Riktigt jävla gott!! =D Men det roligaste var såklart att vara med Helena! Vi har invigit det nya sims som båda är helt kära i! Ska tillbaka imorgon för att spela mer!! =D
Vi har också lekt elaka idag!! Haha. Man ska ju inte vara taskiga mot småbarn men ofta vi bryr oss? Vi hade i alla fall kul och lite snälla var vi väl ändå, eller hur Helena? Vi varnade honom ju trots allt bara ;D haha Får se om jag får en arg liten fjortis efter mig någon dag ;)
Nu ska jag kolla på the hills och sen blir det väl sängen när jag har slutat flumma!!


"Grattis till flickvännen och herpesen som medföljde!"

GRATTIS =D

Måste bara skriva ett stort grattis till min kusin Caroline och hennes pojkvän Jonte som har förlovat sig idag!! SÅ himla gulligt =D
<3

Morgon ;)

Hade planerat att sova längre men det var ju i stort sett omöjligt eftersom alla skickade "god jul-sms". Mycket trevligt men uppskattar det ännu mer när jag inte vill sova! Men men nu är jag uppe. sitter och kollar på Babe med Jossan, jag hade hellre sett Harry Potter men Jossan påstår att hon inte kommer ihåg något från Babe och hon hade tv:n innan mig....
Tror jag skippar frukosten och väntar tills vi kommer hem till morfar. Är ju inte så förtjust i julmat men överlever väl. Är inte ett dugg sugen på mat nu i alla fall.

"Hoppas du får massa hårda paket"

24 December

Jahapp då var det julafton. Älskar att  jag verkar helt depp också, haha. Men det beror bara på att det inte alls känns som jul. Har ju inte gått och lagt mig och vaknat för att öppna sista luckan i kalendern och sprungit ut till granen för att sno åt mig en julklapp som jag får öppna innan vi åker till morfar. Haha låter som västa barnet nu men det får man på jul =) Ska kolla på lite big bang theory och sen blir det faktiskt sängen, måste vara uppe senast halv 2 imorgon!! Då blir det till att ta sista chockladbiten, dock blir det inga julklappar under granen eftersom vi inte har någon(!) Katten är ju galen så det skulle aldrig funka....
Får hoppas att jag får en julklapp innan vi åker i alla fall =) God natt och god jul på er! <3

"Fusk"

Varken jag eller Helena kunde vänta till tolvslaget, haha. Öppnade hennes julklapp för bara en stund sen and I love it! Fick ett jättegulligt halsband som ser ut som en cupcake och 4 jättesöta läppglans som också ser ut som cupcakes. Luktar jättegott gör de också!! =D Åhh, hon vet att jag älskar cupcakes <3

   
Halsbandet =D

           
Läppglansen ;D

           

bilderna är inte speciellt bra men det skiter jag i ;)




23 December

Imorgon är det ju för fan julafton!! =D=D Har fixat de sista julklapparna idag! Handlade till mamma och pappa trots att de inte vill ha något. För att jag är så snäll (haha inte alls bara för att jossan handlade till dem och jag skulle känna mig taskig) Snart är klockan 5 och det betyder att det 7 timmar kvar tills jag får öppna julklappen från Helena =) Hon har sagt att jag får öppna tidigare men vill inte fuska ;)
Skulle egentligen ha städat mitt rum idag, det ser fortfarande förjävligt ut! Men istället ska jag nog sova lite efter maten, är jättetrött! Sen mår jag lite illa också, haha. Bara Jossan och Helena som vet varför ;) Men det börjar faktiskt gå över, har insett att det inte var så hemskt som jag trodde från början =) Det är fortfarande hemskt, bara inte lika mycket.

"Haha. Allvarligt? Nu har du säkert aids!"


USCH!!

Idag har jag fått reda på något hemskt. Något riktigt hemskt! Och precis innan jul, not cool!

22 December

Idag är jag ganska trött. Gick upp klockan 9 för att åka till skärholmen och handla julklapp till Jocke =) Hittade en grej men ska åka till huddinge imorgon och kolla efter mer. Eftersom det var mycket folk i skärholmen och mycket att titta på kom jag försent till Sara vilket hon verkade tycka att jag alltid gör. Vilket jag inte gör. Men men, man kan ju inte alltid hålla tider, speciellt inte nu innan jul.
Efter middagen gick jag hem till Helena för att spela sims, var så sjukt länge sen sist!! Dock verkade det som Helenas bror lekt med datan och vår familj var borta =( Men vi gjorde en ny, en riktigt bra! Haha.
Nu ska jag fixa med itunes och sen blir det Dexter! Måste bara se vad som häner! <3

"Hon ser ut som en emohora"


Måndag

Ska upp om ungefär 6 och en halv timme. Och varför ska jag gå upp halv 9 på lovet? Jo, jag ska åka till skärholmen och kolla på en julklapp till Jocke. Varför åker jag så tidigt? Jag ska hem till Sara klockan 2 så måste hinna handla innan plus att Helena och hennes mamma ska åka då =) Hon ska kolla på en ny klänning!
Om 15 minuter ska jag i alla fall bege mig till sängen, då börjar law and order som jag kan somna till =) Tills dess ska jag fortsätta leka med itunes!

"JAG TÄNKER INTE SLUTA SKRIKA FÖRSEN JAG FÅR USB-MINNET!!!!!"

21 December

Brukar inte vara ett stort fan av att hoppa på ridningen men idag var det riktigt roligt!! Det var hoppstafett, mitt lag mot hoppgruppen och vi vann! =) haha kan beror på att de hoppade mycket högre och barbacka men ändå!!
Nu ska jag snart hoppa ner i badet och kolla på harry potter! =) Hann bara se första idag.

"Hej ditt barn har slagit i huvudet och det är massa blod här, vill du ha det i en påse?"

20 December

Har inte orkat blogga på hela dagen men det passar perfekt nu när jag inte har något att göra. Vet egentligen inte varför jag fortfarande är uppe. Det finns inget att se på tv, ingen är innë på msn och trots att jag inte gick upp försen 3 är jag trött. Antar att jag helt enkelt inte har någon lust att sova, känns som det är det enda jag har gjort den här helgen.  Om 20 minuter är big bang theory klart, då har jag i alla fall något att roa mig med =D
Idag skulle jag ha städat rummet och slagit in paket men har bara gjort klart halv rummet och resten av dagen har jag lekt med datan. Får ta och fortsätta med städingen imorgon. Den egentliga planen var att sno vardgsrummet och kolla igenom alla harry potter men tror det blir svårt när pappa har bestämt sig för att vara ledig i 2 veckor. Najs! eller inte, haha. Det sköna med lov är ju att man slipper skolan, kan sova hur länge man vill, göra vad man vill och man slipper föräldrarna medans de jobbar.
Aja. Har fått höra massa roliga och hemliga saker idag! Kan ju tyvärr inte skriva ut det i bloggen. Hela grejen med hemligheter är ju att de ska vara hemliga =D

"Du får lova att inte berätta för någon!!! Absolut ingen"

Lördag

Hejsan =)
Har nyss varit uppe i centrum och hämtat mitt paket från Nelly! =) Båda skorna och jeansen satt perfekt!! De rosa var pyttepyttelite för små men tror det löser sig. Har ju hela vintern på mig att gå in dem! Är i alla fall supernöjd att jag slapp skicka tillbaka något =)
kvällens planer lutar åt filmkväll hos Tobbe =) Vet inte vad vi ska se eller någonting men jag ska väl börja göra mig iodning så jag är klar tills de smsar =) Det är ingen idé att platta håret eftersom det snöar och jag ska ha mössa, är väl egentligen ingen idé att sätta på sig massa smink men det skiter jag i! =)

"Jag är bara med dig för sexet"

19 December

Klev nästan nyss upp ur sängen. Fattar inte att jag kunde sova så länge, somnade i och för sig vid halv 5 men ändå. Sov ju nästan hela kvällen också.
Har börjat röja lite i rummet eftersom det som vanligt ser ut som ett bombnedslag. Har egentligen ingen lust men känner att jag måste, vill i alla fall ha ett städat rum på julafton.
Har inga planer för dagen, får väl se vad som dyker upp. Tror att jag ska kolla efter käk nu och sen hoppa in i duschen ;)

"De har gjort det!! Bara så du vet"

Trött

Vid 3 kom jag i säng. Sov till ungefär 7, käkade middag och sen gick jag och la mig igen. Vakande vid halv 10. Kommer aldrig komma i säng någorlunda normal tid inatt. Älskar att jag börjar lovet med att vända dygnet totalt. Det var ingen idé att ens fundera på vad jag skulle hitta på när jag vaknade, det var bara att stanna inne. Nu sitter jag och spelar sims och lär väl göra det tills Jossan kastar ut mig.

"Det var mycket bättre när du låg och sov"


JULLOV!! =D

Äntligen jullov!! Kommer verkligen bli supernajs att vara ledig, det är precis vad jag behöver!
Hade en onödig och då menar jag riktigt onödig naturlektion i skolan och sen hade vi avslutning. Lärarna visade en liten pjäs på hur det kommer se ut på ett lärarmöte år 2025. Ganska kul faktiskt, speciellt eftersom Ann satt med mössa och stora hörlurar och lyssnade på musik. Hon klagar alltid på att vi håller på med mobilerna och ipods i skolan, haha.
Efter det blev det i alla fall lunch på donken =)
Nu har jag skickat in draman som var det absolut sista att göra för mig! wihooo, jag hann klart med allt i tid utan att behöva säga nej till sånt jag faktiskt vill göra =)
Nu tror jag att jag ska fira att vi har jullov genom att sova ^^ Är ganska trött.

"Om du hoppar upp får du leka med mina bollar"

SNÖSNÖSNÖ!!

Jaa det är massa massa snö ute! =D De flesta verkar ha något emot det och trots att jag verkligen älskar snö förstår jag dem när massa bussar ställs in. Som tur är har jag varken långt till skolan eller problem att ta mig det med tåg. Fast imorgon tänker jag skylla på att min buss inte kom (A) Aldrig i livet att jag tänker komma till skolan klockan 8! Det kan han ju F E T G L Ö M M A ! !
Har nyss tagit en varm dusch och tryckt i mig massa mackor. Har varit ute och åkt pulka, tefat och stjärtlapp med Helena, Jossan, Sara, Stefan och Tove. Superkul!! Man kände sig verkligen som ett litet barn igen, haha.
Nu ska jag slappa framför tv:n tills jag somnar =)


LOVE IT!! =D <3

Förresten så är det precis en vecka kvar till julafton, två veckor kvar till nyår och en månad och två veckor till min födelsedag! =D

"Hörru, du har något i baken"


17 December

Gissa vem som redan är klar med sociologin? Jo jaag!! Känns verkligen jätteskönt, nu har jag bara draman klar, haha! Idag var det så mycket snö så de flesta bussarna var inställda. Erik gick med på att vi skulle få gå hem halv 4 istället för iungefär halv 6, tackar honom för det! Trots att tågen fortfarande gick promenerade jag hem med Pernilla och Danni, supermysigt! =)
Kom hem, började med sociologin, käkade och sen gjorde jag klart den! Nu ska jag hjälpa Jossan med matten, hon har helt gett upp det här med sannolikhetsläran, haha. Sen ska jag träffa Helena =)

"Carin är DUM I HUVUDET!! Varenda klass har klagat på kärringen"

16 December

Heeeeej =) Jessica är riktigt jäkla fucking glad idag! =D Det är huuuur mycket snö som helst ute ju!! Har precis varit ute och lekt i snön, ramlade typ 3 gånger men det var det värt, helt jäkla underbart!! =) jag är helt klart ett vinterbarn, haha!
Idag efter skolan åkte jag in till stan med Sara =) Handlade äntligen en julklapp till Helena och slapp till och med slå in den själv, najs! Känns skönt att vara klar med alla klappar. Nu slipper jag tänka mer på det =)
När jag kom hem från stan borde jag ha börjat med sociologin eller loggboken men såklart gjorde jag inget. Gick och la mig, sov till 7, käkade middag och sen började. Klockan 9 blev jag hämtad av Billy och Helena, åkte till coop köpte onyttigheter och åkte hem till Helena =) Nu sitter jag här. Har skickat in loggboken men har sociologin kvar, den ska in imorgon. Hur bra tror ni den blir? Nu ska jag kolla på Glee, hejdå!! =)

"Jag kommer bli flintskallig"

WIHO!!

Upptäckte ett magiskt erbjudande när jag var inne på nelly.com Handla nu, betala i februari! Vem kan motstå det ? inte jag i alla fall så nu har jag klickat hem 2 par skor och ett par jeans! <3

     


15 December

Hann klart med naturen i tid! YES. Nu har jag bara sociologin kvar, suck.. Tänker i alla fall inte börja med den nu. Har suttit och suktat över skor och kläder på nätet. Önskar att jag hade pengar. Nu vet jag i alla fall vad jag ska göra med mina julklappspengar =D
Tror faktiskt att jag ska försöka komma i säng i tid idag. Jag vet att jag säger det ofta men är faktiskt riktigt trött!

"Skjut mig"

Vinterland =)

Blir jätteglad varje gång jag tittar ut genom fönstret, älskar verkligen snö. Hade lager med kläder idag så var inte kall nu när jag kom hem, sköönt.
Nu har jag en halvtimme på mig att skriva på naturen innan project runway börjar och det är väl det jag ska sysselsätta mig med. Även efter maten... Är ganska sugen på något sött så kanske kan få med mig Jossan till coop, men bara kanske. Hon har sagt att hon aldrig ska gå dit igen eftersom hon bara handlar onyttigt. Jag borde väl egentligen inte heller gå men det blir som det blir =)

"Synd att det inte var en neger, då hade det smakat choklad"

Just so you know

This feeling's taking control of me!
Haha nej men

- Jag och Helena har skrivit ut ett första draft av vårt sexhäfte!! Känns jättekul att kunna hålla det i handen och se resultatet på papper =)

- Det är dags att städa mitt rum igen... Som vanligt.

- Jag längtar grymt mycket till jul och nyår =)

- Jag gillar att fylla i rutor på ett rutat papper. Fråga mig inte varför

- Jag är galen i harry potter <3

- Jag samlar på nallar. Haha.

- Det är jättekallt i mitt rum så jag ska krypa ner under täcket nu =) Tidigast på länge!!

Måndag

Ridningen var helt okej. Fick Cappuchino och han är verkligen bäst på skänkelvikningar! =) Helt underbar!
Efter blev det middag på donken. Eftersom mamma och pappa har varit i Tyskland över helgen har det blivit mycket icke hemlagad mat. Middag i lördags, lunch + middag i söndags och lunch + middag idag. Dock klagar jag inte, älskar att äta både kinamat och subway! =)
Har också varit iväg på en promenad med Sara! =) Väldigt mysigt med snön på marken och kylan som gör att man måste ha tjocka kläder, mössa och vantar. Älskar verkligen vintern<3 Vi hann i alla fall med mycket prat och vi såg till och med en räv! Gud så söt den var.
Är i alla fall äntligen klar med svenskan nu!! Efter många timmars slit, eller inte, haha. Ska bara läsa igenom den och sen imorgon bitti ska jag skicka in den. Eftersom jag har lite tid att döda innan jag ska sova kanske jag borde börja med naturen. Men det finns mycket jag borde göra som aldrig blir av...

Förresten, idag är det exakt 2 veckor kvar tills jag, Helena och Sara ska färga håret!! Kommer bli gaaaalet =D haha.

"Blir man kåtare när man är full eller är det bara att man låter sig bli det?"

14 December

Har, som jag nämt så många gånger tidigare, massa plugg den här veckan. Svenska och natur till imorgon, sociologi till på torsdag, drama till fredag och om jag inte har helt fel har jag loggbok att skriva också. I nuläget har jag börjat med svenskan. Borde jag vara stressad? Jaa. Är jag stressad? konstigt nog nej. Sitter ju här och lugnt skriver ett inlägg som säkert inte en jävel bryr sig om och väntar på att project runway ska börja. Måste ut med hundarna också. Sen har jag ju ridning och ikväll vill jag gå på promenad med Sara. Kommer jag hinna klart med plugget? Ja, på något sätt gör jag väl det.
Även om jag inte känner mig stressad bockar jag och bugar för att Jonas var villig att flytta matteprovet till 11 januari. Nu slipper jag oroa mig över att jag inte förstår något, nu har jag ju hela jullovet på mig =)

"jag behöver något långt och smalt som ingen bryr sig om - Din kuk!"

13 December

Dags att börja med svenskan och natruen kanske? Båda ska in på tisdag och jag har inte ens börjat. skulle ha börjat för flera timmar sen men har helt enkelt inte orkat. Blev inte mycket sömn inatt om jag säger så.
Idag har jag inte gjort speciellt mycket förutom att dega runt hemma och kollat på tv, typ som vilket söndag som hellst. Blir nog inte mycket mer spännande än så. Har planer på att bänka mig framför tv:n tills sent inatt. Om jag inte pluggar det vill säga. Men hur stor är chansen?

"Varför har de en stor banan i fönstret?"

Time to sleep ;)

That's right! Har dock en del kvar att städa men det ska jag ta imorgon! Serierna skiter jag i, sömnen känns viktigare ;) Det enda jag faktiskt inte strutar i är svenskan, vill inte ha en sur Ann flåsandes i nacken senare.
Hittade förövrigt massa kul när jag städade! Bland annat vykort från Sara, Helena och Sanna, sånt är alltid kul att läsa ;D Känns som en evighet sen, men det var det ju nästan. Typ 7an 8an ;)
Nej nu jäklar är det sängen som gäller!!

11 December

Hallå i stugan =)
Jag är nyss hemkommen från en mysig kväll hemma hos Elli =) Var där och kollade på idolfinalen, har ju inte följt idol alls men den jag hoppades skulle vinna vann!
Är ganska trött så borde kanske sova men har på tok för mycket att göra innan jag kan krypa ner under täcket. Måste städa (är alltid stökigt i mitt rum och jag städar bäst på natten då jag inte har annat för mig), måste kolla på top chef och glee (sista avsnitten ju!! (= ) och så måste jag läsa min svenskabok. Så får se vilken tid jag kommer i säng, blir nog inte mycket sömn inte. Måste upp 12, eller måste och måste, vill gå upp då eftersom mamma och pappa drar iväg till tyskland. Fråga mig inte varför men jag tror det var julmarknad. Vet inte vad som flugit i pappa den här gången.
 
"Han är för ful för att vinna"

Nörd ;)

Nu blir det många inlägg på samma dag men då blir ju Stefan nöjd. Själv tycker jag att han ska skaffa en egen blogg innan han börjar klaga på att jag skriver för sällan! Kan i och för sig hålla med ibland men det är inte alltid jag orkar skriva eller har något intressant att dela med mig av. Inte för att jag brukar skriva så mycket intressant men vi kan ju låtsas ;)
Gör faktiskt inte så mycket just nu, degar vid datan som vanligt. Letar igenom mina bilder för att hitta en ny till facebook men det är omöjligt. Blir aldrig bra på kort så är väl inte direkt förvånad. Kanske borde leka med kameran oftare?
Har ett tag på mig att leta, behöver inte sova försen sent, börjar halv 12 imorgon, najs!! Får ju i och för sig ingen sovmorgon om jag hela tiden går och lägger mig senare för att jag börjar senare men what the fuck, det är snart helg!! =D

Torsdag

Nu har jag kommit hem fån vår otroligt mysiga ped-led lektion =) fick göra julgranar och pimpa pepparkakor, mys mys! Och tro det eller ej men bilder kommer sen =) Är inte direkt på Jossans good side idag men får nog snart tag i sladden till kameran.
Nu sitter jag och gör väldigt viktiga saker på datan, not! Försöker skriva till Sara på facebook-chatten men det går inte så bra =/ Fast nu loggade hon in på msn så kan skriva där! =) Blir väl det jag roar mig medans jag väntar på att Helena ska slänga iväg ett sms där det står att jag kan komma över, då blir det serier! =) och engelskaläxa....

"Blir hon av med oskulden på riktigt nu?"

10 December

Jättekul att Jonas inte kom på matten imorse... dock fick vi någon annan lärare som inte ens lärde ut matte c, bra eller vad ?
Efter matten drog jag hem , käkade lunch packade ner datan och sen drog jag hem till Helena. Meningen är egentligen att vi ska plugga nu. Helena sitter ju i för sig och skriver sin svenska men jag orkar inte göra någonting. Svenskan och naturen är hemma, orkar inte läsa ped-led och sociologin är tråkig.......och så vidare.
Men får väl välja något, Helena tycker jag är dåligt inflytande och sitter och petar mig i ögat (?) haha nej men nästan ;)

Ska åka tillbaka till skolan vid 3 för att ha ped-led. Blir slappt eftersom det bara är pyssel.

Plugg mitt i natten ;)

Det kan vara så att jag är klar med ped-led uppgiften nu! =) Tänkte att jag kunde skriva på den eftersom alla drog från msn och jag inte alls är trött. Tror hela skiten blev ganska flummig, brukar bli så. Har inte läst igenom den än, tar det imorgon. Lika bra det, blir nog ingen skillnad om jag läser den nu.
Tror jag ska förflytta mig till sängen, inte för att sova men för att läsa svenskaboken. Har väl kommit ungefär 50 sidor och påtisdag ska boken vara klar och en anlys av författaren. Ska lämna in uppsats om energipolitik samma dag. Har inte börjat på den ännu, den får vänta till i helgen, eller imorgon. Har håltimme imorgon mellan 11 och halv 4 och då är meningen att jag ska skriva sociologin och energipolitik uppsatsen. Får se hur det blir med den saken ;) Är ju inte så duktig på att börja med saker i tid.
Men nej, nu blir det bokläsning, hörs imorgon =)

9 December

Tog bort inlägget jag skrev för någon timme sen, det blev så himla konstigt ;) Tror i för sig inte att någon har hunnit läsa det. Möjligtvis Jossan, hon gör ju inget annat, haha. Egentligen borde jag sova nu men jag vill inte. Sov en stund efter maten istället för att göra ped-led, good! Har fortfarande massa kvar att skriva på skiten, fast fick en extra dag =) Naaajs!
Sitter just nu och diskuterar roliga bilder med Danne och lovade att kolla igenom Helenas data efter bilder på mig. Ska ta med ett usb också, får se om hon är villig att ge mig några =) ska träffa henne imorgon för att kolla serier ;D
Nu ska jag nog återgå till msn ;) Hoppas Sara och Stefan blir nöjda sen!
Så, inte lika konstigt som det första.

"Please fly away from my brain"


?

Jossan har en galge i håret

Julklappar

Usch, det här med julklappar är ganska jobbigt. Tycker det är mysigt att gå och julhandla, hellst när det är snö! Man blir på så himla bra humör då =) Men, är sämst på att komma på vad jag ska ge, ångrar mig alltid och vill egentligen aldrig ge julklapparna. Tänker alltid att det inte är något bra jag har köpt. Dumt eftersom Helena alltid blir glad =)
Det är redan den 8:onde december, 16 dagar kvar till julafton och jag har inte köpt en enda klapp! Börjar få lite panik. Har redan sumpat 2 till Helena och har ingen jäkla aning om vad jag ska ge henne och inte till Jossan heller. Är inte heller säker på vilka jag ska köpa till. Glenn lär inte ha några pengar men jag kan ju vara snäll ändå och pappa vill inte ha något men ska jag strunta i mamma också då? Då blir hon kanske inte så glad men pappa kanske inte blir glad om alla får utom han, även om han säger att han inte vill ha. Nej usch vad sånt här är svårt. Får ta och suga på den karamellen ett tag till men innan helgen då ska jag ha bestämt. Vad och till vilka jag ska köpa! Sen får det bli som det blir =)

8 December

Har fått klagomål på att jag inte uppdaterar tillräckligt ofta ? Hallå, jag uppdaterar när jag kan men jag kan försöka bli bätre, för din skull Stefan =) Fast jag misstänker att det är Sara som skrivit, haha. Du/ni kan i alla fall få höra något äckligt! Idag när jag satt och käkade på donken kom det en hemlös, eller han var i alla fall pank, och satte sig och började äta folks rester, not nice!! Blev smått äcklad och vågade inte lämna något på min bricka.
Var och kollade på BHL's spelning idag, Danne hade fixat en egen som projekt i skolan =) De var såklart asbra men tycker lite synd om Danne som fick vänta med att presentera allt för att alla kom sent! Självklart var jag och Jossan där i tid och typ först av alla ^^
Kom hem för bara en liten stund sen och nu är det ped-led som gäller!

"Fat people are hard to kidnap"

7 December

Tjolahoppsan =)
Skippade stan idag och tog bara skärholmen, hittade inte ett skit så ska kolla igen imorgon.  Sa till jossan att hon skulle se till så jag inte slösade mina pengar på mat men så fort vi kom dit sa hon "vi kanske borde äta, är jättehungrig och sugen på deras mat" så självklart blev det så. Blir middag ute imorgon också, kommer bli pank ju!
Nu har jag precis tryckt i mig två rostade mackor med skagenröra, mums! Kanske borde sätta igång med ped-led? Men är på flumhumör så kommer säkert behöva skriva om allt imorgon. Tror faktiskt jag struntar i det och ser på tv istället =)

"Vem ska hon ha sex med? hon är ju aldrig ute!"


Söndag

Trots att jag är ledig imorgon blir det inte mycket sovmorgon, tyvärr. Ska hinna gå på banken, åka till stan och köpa julklappar (Känner mig fett stressad över det, har inte köpt en enda och vet knappt vad jag ska köpa...), åka till skärholmen, plugga och rida. Tror jag ska träna också. Har alltså fullt upp imorgon.
Ska faktiskt ta och stänga av datan nu och läsa. Håller på med harry potter nu igen. Men är tvungen, är osäker på vissa saker så. Haha.

"Jossan tillhör världens bästa 3:a"

6 December

Än så länge har jag inte hunnit med ett dugg av det jag planerade att göra idag. Jossan väckte mig stax innan 2 och berättade att min farbror och hans barn skulle komma över och fika, då var det bara att slänga sig ur sängen och fixa sig lite snabbt.
Sen åkte jag med mamma och morfar till kyrkogården eftersom mormor skulle ha fyllt 77 idag. Tände bara ett ljus eftersom hennes grav är i Göteborg och dit kan man ju inte direkt åka på 20 minuter ;) Ska tillbaka och tända ljus sen på min födelsedag, då är det exakt 9 år sedan hon dog =(

Nu ropar mamma att det är mat, klockan 4!! Haha. Det är bara för att mamma ska iväg och jobba. Jag är i alla fall inte hungrig så äter sen, är inte helt 100 på om jag och Jossan skulle åka och äta på Heron. Kanske borde kolla det?
Ska börja med ped-led nu tror jag, eller städa. Ikväll vill jag i alla fall spela sims =D

Förresten, om man nu ska räkna så fyller bloggen 2 år idag! hahaha.

"Har ni inga djur som är normala?"

5 December

Det här har verkligen inte varit min helg. Har kännt mig trött hela tiden så har inte gjort mycket annat än sovit och slappat vid tv:n. Inte kul, inte kul. Inatt sov jag 12 timmar och när jag vaknade var jag fortfarande jättetrött...
Kollade nyss igenom min kalender också och insåg att jag missade ridningen i fredags, great!!
Morgondagen lär inte bjuda på något roligt heller, då ska jag plugga och städa. Vet inte hur många gånger jag har planerat att städa men imorgon ska jag förhoppningsvis göra det. Rummet ser förjäkligt ut och garderoben börjar bli tom...
Nu ska jag nog krypa ner under täcket igen, känner att det behövs, tyvärr. Får se när jag lyckas ta mig upp imorgon.

"I'd like to leave"

3 December

Låång och jobbig dag i skolan idag... Men den slutade i alla fall med lite pyssel =) Imorgon när jag har letat fram sladden till mobilen tänkte jag visa bilder på pärlplattorna som "pysselgruppen" gjorde, de är riktigt fina =D
Har varit hemma hos Helena idag och svullat med cola och munkar, yummie! Gick dock hem tidigt eftersom jag har ont i huvudet =/ Så nu ska jag ta en huvudvärkstablett och sen blir det faktiskt sängen! Klumpiga jag måste åka till skolan och hämta biljetten till sacomässan.... Är i alla fall ledig till tisdag sen =)

"Jag visste inte att ditt vänsterben var så tjockt"

Jag borde sova

vet inte ens varför jag fortfarande är uppe. Det finns ingen att prata med på msn och har inte gjort de senaste två timmarna. Är inte ett dugg trött men eftersom jag måste gå upp klockan 8 skulle det inte vara så dumt att sova just nu. Eftersom det inte går något på tv och jag hatar att sova utan den får jag väl sätta på harry potter för att kunna sova. Så ska väl sätta på den och försöka somna och förhoppningsvis är jag inte för trött imorgon på matten...

fear

I am afraid

Julkänslor =)

får massa massa julkänslor nu när det är kallt ute och alla tv-serier kör julavsnitt. Så mysigt!! =) Längtar verkligen till både jul och nyår så sjukt  mycket!
Haha nej, nu blir det chokladpudding, mums! =)

bye ;)

Skiter i engelskan just nu!! Skriva fancy är inte riktigt min grej. Istället ska jag hoppa ur mina mjukisar och sen ska jag ut i kylan med Sara =)

2 December

Trots att jag hade min vinterjacka var det jättekallt idag! Fick hoppa in i duschen för att värma mig när jag kom hem. Var riktigt skönt och nu sitter jag här i mjukisar och smälter maten =) Borde egentligen göra engelskan som skulle vart inne igår... ska börja snart!
Idag hann jag och Helena göra massa på projektarbetet! Satt i en datasal helt ensamma och pusslade ihop boken, riktigt kul var det att äntligen få se lite hur den kommer se ut =) Just nu älskar jag den och tror bara det blir bättre! Ikväll blir det nog tv och jag inte lyckas få med mig någon på promenad, kan vara lite svårt eftersom det är kall ute men men.
Nu ska jag faktiskt börja på engelskan, eller nej, först ska jag öppna chokladkalendern som jag glömde imorse!

"Får jag kleta lite?"

1 December

Yees, nu är det december och bara 24 dagar kvar till jul!! =) När jag kom hem såg jag att mamma har varit i mitt rum och satt upp en ljusstake och gett mig en liten julblomma, nu är det bara storstädning som gäller och sen kanske jag drar med mig jossan för att hitta lite pynt till rummet =) Vet att hon är sugen på att pynta sitt så det borde bli lätt.
Vaknade vid 12 idag och fick reda på att varken Helena, Sara eller Pernilla skulle på gympan så då stannade jag hemma och kollade på Harry Potter (a). Hann inte se klart den eftersom jag drog till Helena för att kolla serier och umgås med henne, känns som det var ett tag sen sist, haha.
Nu ska jag fortsätta kolla på brothers and sisters och sen bli det nog slutet på Harry Potter <3 haha nörd jag vet! (a)

"Hur går det för dig med männen?"

Love!

Paramore var awesome!! ryggen och benen värker men det var så jävla värt det! =) Om man inte var kär i deras låtar innan blev man definitivt det ikväll! Hayley sjunger så jävla bra! =)

Kommer verkligen inte kunna sova nu, är fortfarande helt uppspelt men ska försöka i alla fall. Skippar engelskan så har bara gympa imorgon, får se om någon av mina vänner kommer eller om alla stannar hemma. I så fall gör jag också det och då blir det nog Harry Potter!! =D


RSS 2.0