31 Oktober

Ungefär 13 timmar sen jag skrev sist. Inte mycket söömn inatt inte. Gick upp vid halv 1 eftersom jag skulle duscha och sen åka till hockeyhallen. Lika speedad som vanligt trots att jag var trött. Seger till Segeltorp och massa utvisningar och småbråk, det är så det ska vara =)
Ikväll ska Sara, Stefan och Ellie komma hit och kolla på skräckfilm. Får se vad det blir, spelar väl inte så stor roll, jag kommer dö i vilket fall, haha.
Ser förresten inte ut som jag får någon mat ikväll. Mamma och pappa ska ut och äta och jag orkar inte göra egen.
"Jag hade ett asbra citat men jag glömde det"

?

Det kanske är dags för sängen snart?
Sara som ville att jag inte skulle sitta uppe så länge, haha.

30 Oktober

Hejsan =) Orkade inte blogga imorse innan jag och Jossan åkte till stan. Var jättetrött eftersom jag inte somnade försen runt 4 och blev väckt 9 av mamma. Pappa hade inte gett hundarna mat.... Somnade i alla fall om och jag och Jossan tog 12.50 tåget in. Blev en snabbvisit. Gick bara in på cubus och köpte ett par nya jeans och Jossan köpte en ny tröja. Jeans + valfri topp 399, you know! =)
Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem, han är nämligen och handlar lite saker jag behöver. Ska baka cupcakes =D Får hoppas att de blir snygga och goda, då kanske ni får se en bild.

"Fy bubblan vad du är dum!"

Kvällen

Badet var skönt. Dock lite för varmt. Höll på att dö efter 10 minuter men lyckades hålla mig kvar i en timme tack vare top chef och musik. Okej, det faktum att det är ett bubblebad hjälpte lite.
Både jag och Pernilla var ganska hyper sen när jag badat. Jag efter att bara ha slappat hela dagen och Pernilla efter, ja inte vet jag. Vi gick i alla fall på en mysig kvällspromenad i höstkylan. Det var riktigt kallt, men stjärnklart så det var najs =) Älskar att kolla på stjärnorna. Hann med en massa prat och massa skratt =)
Nu har jag äntligen tinat upp och sitter och myser i soffan och väntar på att criminal ska börja. Tror det blir sängen ganska tidigt, ska till stan med Jossan imorgon och man vet ju aldrig när hon går upp.

"Är du född i fel kropp?"

Slapp dag =)

Har suttit vid datan precis hela dagen. Både vid msn och sen nördat mig med sims. Snart är det i alla fall slut på det. När mitt vatten är klart och Pernilla delat med sig med lite gossip ska jag ta ett långt bad =) Sen blir det ännu mera slapp framför tv:n men först badet! Känner verkligen att det behövs!

29 Oktober

Vaknade nyss men är fortfarande sjukt trött. Gjorde inget av det jag hade planerat att fixa innan jag la mig. Skulle lägga över musik till mobilen så jag slipper jobbiga polyfoniska signaler, jag skulle fixa ny musik till ipoden eftersom jag har hittat en rad nya låtar och så skulle jag läsa min bok.... Får väl fixa allt det där nu.
Sen ska jag passa på att spela sims eftersom syrran har försvunnit =) 

"Han tror väl att han kan få en sån snygg tjej" 

28 Oktober

Det var riktigt kul att bada idag, de första 20 minuterna... Haha nej då. Lite längre var det roligare, det var först efter lunch som jag och Helena tröttnade lite och mest chillade i vattnet och pratade. Hade lite catching up to do. När jag kom hem gick jag på en ganska lång promenad med Pernilla eftersom vi också hade lite att ta igen. Spenderade i alla fall kvällen hemma hos Helena där vi kollade igenom våra serier och några avsnitt av sailor moon. Var ju en evighet sen sist!!
Nu ska jag återgå till min bok som jag somnade till igår och imorgon ska jag nog slappa hemma framför syrrans data. Var ju evigheter sen man spelade sims också. Oj, oj, oj säger jag bara.

"Oj, jag ser ju ut som en tomat i facet"

27 Oktober

Tjenixen! Är nyss hemkommen från Sanna =) Blev en snabbis eftersom jag ska upp tidigt och bada med Helena och hennes kusiner. Blir väl till att leta upp bikinin då som ligger långt in i garderoben, haha. Hade i alla fall jättetrevligt hemma hos Sanna. Kände dock inte så många så det blev lite stelt ibland men det livades upp med allsång, haha.
Nu ska jag ta och lägga in bilderna från London, snabb jag vet. Sen ska jag faktiskt göra något som jag inte har gjort på evigheter. Ska läsa mig trött istället för att glo på tv, böckerna ligger i en jättestor hög och bara väntar.

"Jag tror han vet, han står bredvid och skrattar"

LOV

Spenderade första dagen på lovet med Bowling med Sara, Stefan, hans syrra och hans mamma. Är inte speciellt bra på skiten men vi kan ju säga att jag började i botten och slutade i toppen *host*, *host*.
Tror det var typ barnkalas eller något för det var discobowling och en jäkla massa ungar som bara var i vägen. Ett tag hade jag lust att "tappa" klotet på den ena.
Avslutade i alla fall första lovdagen hemma hos Sara, där hon, jag och Stefan kollade på film =) De hade hyrt en film som var riktigt bra men fanns dock vissa grejer i filmen som förstörde totalt. Den andra filmen vi såg var i alla fall jättebra!
Nu ska jag fortsätta slöa framför datan tills Jossan kommer hem och visar vad hon har köpt. Sen ska vi fixa oss, ska hem till Sanna ikväll =)

"En svart människa kan aldrig vara svensk"

quick

Ridningen gick skit och träningen var jobbig, nu ska jag hem till Sara och kolla på film med henne och Stefan =D

....

Pernilla mådde lite för dåligt för en promenad så det blir till att chilla hemma tills ikväll då jag troligtvis ska glo på film =)

25 Oktober

Igår var det full rulle hela dagen. Fick fixa mig inför kvällen redan vid 1 eftersom jag skulle på hockey vid 2. Har aldrig kännt mig så felklädd någonsin! Mamma tycker alltid att jag klär upp mig lite extra när det är hockey men jag har aldrig kommit i klänning och klackskor. Okej, har haft stövlar men det är inte samma sak. Höll i alla fall på att frysa ihjäl eftersom vi var i den kallaste hallen ever!
Direkt efter matchen drog jag mig mot huddinge där jag och Jossan skulle på födelsedagsfest =) Det var hollywood tema så alla hade superfina kläder. Jag kände inte så många så vid typ 10 drog jag vidare hem till Jalle för att fira honom. Där var det betydligt fler jag kände så det vart genast mycket roligare, haha. Gick hem med Sara och Stefan vid halv 3 och nu håller jag på att städa. Kunde verkligen inte sova inatt så var uppe redan vid halv 10.....
Idag är det i alla fall bakispromenad med Pernilla som gäller =)

"Varför lät du din syster dricka så mycket?"

Bråttom!!

Yes, har superbråttom nu! Ska iväg på match och ska möta Pernilla om 10 minuter, shit! Direkt efter matchen ska jag i alla fall på fest, så är lite för uppklädd för hockey men what the fuck. Blir väl middag på donken eller något, haha. Nej nu måste jag rusa, uppdaterar nog imorgon =)

"Vi har bestämt att vi ska ha sex"

23 Oktober

Imorse när jag vaknade ville jag inget hellre än att ligga kvar och somna om men jag pallrade mig iväg till skolan eftersom vi skulle redovisa engelskan och ha labb. Labben var jättetråkig, as usual, och engelskan var inställd... Fick i alla fall åka hem vid 12 =) Kom hem och duschade och sen sov jag mellan halv 2 och 5. Nu är jag seg och fortfarande trött men förhoppningsvis piggnar jag till. Utgång ikväll ju! =) Nu måste jag vända ut och in på garderoben, fixa håret, sminka mig och äta så har inte tid med det här längre. Ville bara att ni skulle veta vad som händer.

"Nu ska jag gå och dö lite, vi ses i Nangijala"

Jag har tråkigt....

... och längtar sjukt mycket till höstlovet!! Ska bli så jäkla skönt att kunna sova hur länge jag vill och bara skita i allt. Det är nästan så att jag skulle vilja stanna hemma imorgon. Pallar inte börja klockan 8... men jag har en engelska redovisning jag måste göra, usch.
Nu ska jag väl fortsätta slökolla på tv tills jag somnar. Försöker välja vad jag ska kolla på om jag fortfarande är vaken halv 1, criminal minds eller law and order special victims unit? Hmm, tough choice.

Förresten så fyller Jalle 18 idag!! GRATTIS! =D

"Man kan liksom inte glida räkmacka med resten av gruppen"

22 Oktober

Hatar torsdagar. Hatar att vi har sociologi i 2 timmar och hatar att vi slutar 5!! Man kommer hem och sätter sig direkt vid matbordet och sen är man så trött att man inte orkar göra någonting alls....
Hade planerat att slappa hemma och spela lite sims, har inte spelat på evigheter men inte ens det orkar jag göra. Vill bara gå och lägga mig. Tyvärr kommer Jossan snart hem och då måste jag hjälpa henne med matten. Men kanske hinner sova lite i alla fall, haha.

"Män kan inte vara kompisar, efter ett tag kommer de vilja ha sex med varandra"

~

Nu ska jag sova och imorgon hoppas jag att du har ett bra svar!

21 Oktober

Helena var sjuk idag i skolan men jag hade kul ändå. Låter ju fett taskigt och det var ju självklart inte lika roligt som det hade vart hon varit där. Haha, nu låter det bara som jag smörar men men. Sov ganska lite så var ganska hype och flummig hela dagen. Dock blev jag irriterad på att jag inte fick tag i fittskolorna eftersom det inte vet hur man använder en telefon men tänker inte skriva ett jobbigt tråkigt inlägg om det. Inte idag.
Är fortfarande helt speedad, kan ha och göra med att jag kom hem från Helena för ett tag sen. Vi kollade serier och sen pratade vi massa i 120km/h. Helena är nog den enda som kan hänga med när jag pratar snabbt, haha. Men det gör i alla fall så att vi hinner med massa prat fast vi har ont om tid =) Pratade om lite nödvändiga saker och nu är frågan, ska jag eller ska jag inte? Vad jag ska/inte ska tänker jag tyvärr inte avslöja för er. Kan ju hålla tummarna på att Helena loggar in snart, orkar inte skicka ett onödigt sms, haha. Men har mina små knep för att avgöra hur jag ska göra och hur det blir kanske ni får veta =)

"Jag håller på med allas brorsor"

20 Oktober

Hade något speciellt jag skulle blogga om men jag har tyvärr glömt vad det var. Men men, istället får ni höra om min dag, superkul jag vet ^^
Hade svenskaprov idag, tror aldrig i hela mitt liv att jag har varit så missnöjd med ett prov förut. Tröstade mig själv med en ny klänning som jag antagligen ska ha i helgen, som bjuder på både utgång och fest =) Är nyss hemkommen från Billy där jag och Pernilla har vart för att kolla på film, älskade filmen men hatade sällskapet, haha. De bara pratade och störde hela tiden, not cool! Nu ska jag kolla på law and order och sova, mitt huvud håller på att sprängas =(

Tror Billy kan bli arg för att jag nämner honom i bloggen, om han hittar hit dvs. Man kan ju alltid hoppas på det bästa! =D haha.

"Jag vill inte vara med i din blogg"

Söndag

Idag har jag pluggat, pluggat och pluggat. Låter inte så jättetroligt, eller hur ? Självklart inte, har snarare pluggat, suttit vid datan, promenerat med Pernilla och chillat hemma hos Billy. Borde egentligen plugga massa nu eftersom jag har matteprov imorgon och jag kan, gissa hur mycket? Just precis, ingenting! Men men det går väl som det går, Helena ska hjälpa mig lite imorgon =)
Haha (måste bara eftersom Jossan gjorde samma sak mot mig förra helgen när jag ramlade) vem är det som är dålig nu?? Syrran var på träning och typ sträckte ryggen, hur lyckas man? Jo man heter JOSEFIN! Haha går som ett cp gör hon också =P

Har ju faktiskt inte berättat om min superduper dåliga helg förra veckan! Fredagen har jag redan skrivit om och den var väl bra men sen lördagen... oj, oj, oj. Dock började den jävligt bra. Var på ROQ och kollade på BHL och det var jävligt najs men sen sprack allt. haha. tappade (läs kastade) min mobil i golvet så den gick av på mitten(?). Kaputt, helt jävla trasig är den nu. Finns inget hopp kvar, den går inte att laga. Just nu lever jag med pappas gamla. Visst den funkar och är faktiskt bra men vill ha en ny. Vilket jag kan glömma om mamma får bestämma. Får hoppas att pappa är snäll till jul (A) Annars är det dags att börja fjäska nu.... Aja det gick väl helt okej efter att mobilen gick sönder förutom att planerna ändrades lite och det ledde till att när jag och Per ramlade in på Mcdonalds klockan halv 4 så ramlade jag i trappan och stukade foten. GREAT. Hade faktiskt kryckor dagen efter men nu kan jag gå igen. Stortån är fortfarande svullen men det får väl vara så nu. Sen när man vaknar på söndagen och tänker att allt är över nu så märker man att man har feber och hela köret.....
nu är jag i alla fall frisk och back on track!

"Usch, usch, usch, äckligt, äckligt, äckligt"


*

Glömde ju säga att jag var på hockey igår!! KÄRLEK!! haha. Längtar till nästa match redan nu =)

18 Oktober

Hej hopp här var det dåligt med uppdatering!! Men men, jag har legat hemma och vart sjuk i en vecka. Hostmedicon, nässpray, halstabletter och huvudvärkstabletter har varit mina bästa vänner, haha. Var ute första gången igår, kan inte fatta att jag har legat inomhus i en hel vecka! Har ju missat massaor! Ska i alla fall ta igen det snart, ska på promenad med Pernilla =)
Igår var jag på BHLs spelning, Jossan har tjatat och tjatat i en veckan och jag hade väl blivit nerslagen om jag inte hade följt med, haha. Spelningen var i alla fall riktigt bra, precis som de brukar vara =) Efter drog ett gäng av oss hem till Rikki och satt och chillade, mysigt, mysigt!
Nej nu ska jag gå och klä på mig och vänta på att Pernilla ska smsa =) Vi hörs sen!

Juste, måste tjata på pappa lite så han bokar biljetter till allsvenskan nästa vecka! Aik-hammarby =)


"Jag är inte rasist, jag umgås ju med dig!!"

9 Oktober

Idag hade jag inga fast planer alls. Fanns massa att göra och ändrade mig hela tiden. Började i alla fall med att ha game-night hos mig med Pernilla, Helena, Tobbe och Billy, sen drog Per till krogen. Pallade verkligen inte följa med, spar mina pengar till imorgon istället.
Själv drog jag efter ett tag hem till Jesper och Helena och de fick tyvärr åka hem. Taskig jag är (6) haha. Jag och Jossan hade i alla fall skitkul!! =D=D Underhållning på hög nivå när BHL spelar pictionary!! <3<3 haha. Massa skratt och fula bilder =) Fick skjuts hem av Jocke i alla fall och nu ska jag nog kolla på Harry potter <3 Fick Glenna fungerande tv-spel idag nämligen. Som jag längtat!
Imorgon ska jag till stan och kolla in klänningar =) Får se vilka som åker med. Just nu lutar det åt Mya, Jossan och Per, kanske Helena också men allt beeor på tider.
Usch, flummigt och knepigt inlägg, hoppas ni i alla fall förstår lite =)

"BONDE! FARMARE! BONDE! ÅKER! BONDE!"


7 Oktober

Låååång skoldag idag. Var helt inställd på att jag skulle få gå hem klockan 12 typ men så var inte fallet. Hade handledning med Andreas och det visade sig att vi hade massa att fixa, suck.. Åkte till biblioteket med Helena och lånade lite böcker och sen började arbetet hemma hos henne. Gick inte hem försen kvart över 3 och då var jag tvungen att fixa sociologin...
Nu sitter jag i alla fall här som ni märker =) Har fortfarande massa att fixa men det tar jag senare ikväll. Ska snart käka och sen ska jag träna. Var ett bra tag sen sist.

"Sirap kanske är bättre ?"

=)

Mysigaste ridlektionen idag! =)

5 Oktober

Har precis kollat igenom lite andra bloggar. Herregud säger jag bara. De skriver ju precis om samma sak allihop, ritar precis likadana bilder för att beskriva sina fabulösa liv. Ni vet alla vilka jag pratar om eller hur? Haha. Egentligen borde man inte läsa deras bloggar och uppmuntra dem men som pappa brukar säga, de är ju de som är smarta och använder bloggen till att tjäna pengar. för trots allt onödigt skit de skriver om läppförstoring hit och dit så sitter det tusentals ungdomar och läser detta, vare sig de tycker om det eller inte.

Det var inte riktigt därför jag började skriva det här inlägget men men. Sitter i vardagsrummet och lyssnar på musik och väntar på att Pernilla ska logga in på msn, dock verkar hon glömt det. Haha. Ska börja fila lite på socilogin som ska in på torsdag och sen ska jag som vanligt åka och rida. Juste, måste avboka träningen också, skippar den och drar till Helena istället =)

"Jag kan vara din personliga banana split"


Plugg

Läsa klart svenskaboken
Läsa klart engelskaboken
Göra en svenskadikt
Börja med sociologin
Se på engelskafilmen
Börja med naturkunskapen

suck

det är verkligen inte min dag idag

.

Ibland hatar jag min syster

Rosa rattar =)


Pappa kom nyss hem med såna här som jag nu sitter och mumsar på =)

2 oktober

Är egentligen inte alls sugen på att skriva men jag gör det i alla fall. Har vart hemma ett litet tag nu och ska snart glo på tv och fixa håret. Ikväll ska jag hem till Sara och kolla på idol med henne och Stefan och sen ska jag till en pub med Elli, Pernilla, Siri och Danni =) Är inga som helst oklarigheter om vad jag ska göra ikvälll men imorgon däremot. Jag vill kolla på hockey men den är nog i nynäshamn, jag vill gå på bio men vet inte om någon kan och sen vill min kompis att jag kommer till cattelin eftersom hon ska jobba där. Dock har Helena inga pengar och Pernilla äter medicin så ingen av de kan nog följa med och jag gillar egentligen inte stället men jag vill ju dit och träffa Malin. Jobbigt, jobbigt, jobbigt! Får ta och tänka på det medans jag fixar mig inför ikväll =)

"Men Gunnar vad gör du?"


1 Oktober

Usch, vad kallt det börjar bli!! Tycker i för sig att det är ganska mysigt på vintern med snön och alla varma kläder men vill inte ha det riktigt än.. I london kunde jag gå i bara tröja och trikåer. Värme tack!
Lång skoldag idag, skippade dock matten och sov lite extra. Mycket skönt! slutade klockan 5 med prov som inte gick så jättebra och sen nu på kvällen har jag varit hemma hos Helena och lekt =)
Ska kolla på heroes och sånt nu och sen måste jag sova. Ska upp ganska tidigt eftersom jag ska ut i skogen imorgon, inte kul....

"Jag går på morfin så mina svar kanske blir lite konstiga"

RSS 2.0